Natti

Nu är det dags att hoppa i sängen, ska nog upp ganska tidigt imorgon (oh jäklar jag bokade ju tvättstugan till 07..so long sovmorgon!) Imorgon börjar träningen..the good life is back! Har suttit och surfat på olika Partneruniversitet arount our globe och därför blidde det senare än väntat! OOppps..

Stor dag imorgon..eventuellt! Pappa skulle till banken på förmiddagen och prata med dom, sen skulle han ringa mig..och jag ringa mäklaren (ta i trä). Man får se det såhär, händer det så är det ment..annars inte. Kommer säkert något annat, hyresrätt eller bostadsrätt! 

Sängen - boken - sova! :)
Natti natti!

Skor

Dessa vill jag ha..nu tack! Alla från DinSko (som inte finns i Kalmar!!!)

PlattisarRocker PlainPlattisar

Jul?!

Jag måste helt ha missat något?! Är det redan jul..va snabbt de gick!

Denna annons hittar man på första sidan i Coops erbjudandetidning för vecka 40..

image199
 

..visst att vi ska börja sjunga julsången på kören nu på tisdag, men så pass nära att man behöver börja sälja ljusstakarna och allt nu tycker jag är för mycket. Man ska ju inte bli heeelt slutkörd av all jul innan de ens blivit december. Skärpning (vet att IKEA gjort samma sak!)!!

Gratis bio!

En tråkig dag - tråkiga saker! Men de finns alltid något att göra..som tex att samla in poäng till en gratis biobiljett! Passar perfekt på tråkiga söndagar, man bara besöker olika hemsidor - får poäng och vips så har man skaffat sig en gratis biljett :) klicka på länken och gå me..

GratisBio.se

Dessa filmer vill jag se nu:


Liten söndag

Så var det söndag, snacka om att helgerna bara swischar förbi i en oerhörd fart..hoppas de inte blir torsdag för snabbt bara :S Hihi då har vi dugga, men de kommer gå bra..marknadsföring är ju det bästa som finns! :) Roligt att läsa! Ett kap kvar som ska läsas idag..eller två om jag orkar. Varje kap tar ca 1h så vi får se...

Hitills har det inte hänt så mycket idag, vaknat..läst..frulle (infrysta scones som rostades med lite marmelad och mumisgt te - nytt!!) Hade svårt att sova igår..tänkte på inredning..färger..kläder och massa annat skoj istället. Har tittat ut och räknat på vad jag behöver vid ev flytt - jag är otrolig ibland, om ni inte förstått det än :) :p

Imorgon gäller det!!!! OMG, hoppas hoppas hoppas på mig! De skulle vara så skönt att flytta från denna äckelkorridor och ut till verkligheten. Min frustration smittar av sig...nu vill grannen också flytta -NU! Nä nu ska jag fixa till mig lite och städa av lite här..behövs en uppfräschning!

Ciao!

Juste....har inte laggt upp de jag köpte i fredags..hum! De måste jag ju göra:p

Bo!

Här vill jag bo...

Penthouse - Kalmars finaste våning! pict_big

..om någon är intresserad uthyrs detta penthouse på 125kvm för 14.900:-/mån från oktober - april 2008 och ligger mitt i Kalmar!


För övrigt så kanske jag har någon som kan ta över min lägenhet om jag får tillgång till någon annan innan sista november/sista december. De är bra att veta - de finns visst folk där ute som kommer från belgien, bor på en bondgård 40min från stan - och vill till norra vägen! Juste kalmarhem..juste!


Hm beställning

Shoppoholicen har slagit till igen! Hihi..nä så farligt är det faktiskt inte. Känner att jag har vissa bristande delar i min garderob, som tex långärmade tröjor, byxor, träningskläder och vettigare skor. Skickade efter lite intressanta saker från H&M igår som ska komma nästa vecka (v.40) spännande..

Detta blev det..
           

Längre munktröja - gratis
Kjol - 198:- (lite osäker på den, men behöver en ny svart kjol!)
Klänning -  198:- (superfin lite höst/vinteranpassad)
Stövletter - 249:- (något jag saknar i garderoben idag!)
Träningssett - 79:- (outletfynd!!!)
Sen blev det ett påslakansett för 79:- också, jättefint från Annie B..vitt med snirkelmönster!

Med rabattkoden 7657 blev det 100:- billigare


Sjönk som en bomb!

Vadå intagning på 14.00...haha vad är det för dagdrömma egentligen högskolan lille! Blev lite nyfiken och gick in på VHS hemsida för att kika på antagningsstatestiken för denna höst. Dom har pratat om att de var ett otroligt starkt tryck på antagningen, att marknadsföringen hade de hårdast och bla bla bla...
VAKNA UPP!
Förra årets lägsta antagning låg på 14.48 och det var totalt 619 behörigt ansökande. Nu i år var det 580 sökande med lägsta antagning på 13.20 - vart är de bra?! I vilken drömvärld då..jag tycker de ser ut som dåliga siffror..40pers har dom förlorat...och gått ner ÖVER en och en halv poäng som lägsta. De är sjuka siffror om ni frågar mig!! Sluta snacka skit and deal with reality!!!

För övrigt tycker jag om HikK och BBS, de är en bra skola..väldigt fina lokaler som är nybyggda, supertrevlig personal (oftast iaf) och de finns alltid någon gömma att hitta. Allt är rent vilket för mig är helt otrligt, haha! Kalmar som stad är toooopen, litet och sött. Lagom stort, man lär sig hitta snabbt, finns ett gäng olika cafeer, jag har en ny favvo! Allmänt kan jag starkt tipsa er som ska söka - go for Kalmar! :)

Trött godis gå

Jag är trött, sov till 12.30, hade ställt klockan på 10 men kände att näääää jag tänker inte gå upp nu! Så jag sov vidare så gott så gott, de läskiga var att jag nog skulle kunnat sova i 5h till - lätt! Men de kanske man får säga när man varit vaken i 21h på sträck. Men de var helt okej kväll, men inga fler fredagar för min del!

Godissugen! Frågan är om jag får äta godis, åt ingen pizza eller annat snusk igår..hum några bitar får man allt äta - de är ju LÖRDAG! Internationella slappardagen! :) Ska läsa två eller tre kapitel ur Kotler och sen är jag ledig för dagen!

Ska nog passa på att gå en sväng runt stan idag, inte "city" utan utanför. De är superfint väder och jag vill ha luft nu Nu NU!

Ciao

Klar!

Nu är jag hemma igen, nykter och trött. Var en otroligt seg kväll..bara lilla delen öppen och 73 totalt som gått in :S Haha...njaaa mindre lyckat! Folk var på Palace och alla andra ställen ikväll, som typ alla fredagar! Inga mer fredagar på kåren för mig..noooo way!

För övrigt kan jag informera om att det regnar ute, eller de spöar ute..heeeelt sjukt va de regnade när vi var klara med allt och skulle gå hem. Regnade dit, uppehåll, regnade hem! Osis! Men de var som en dusch! Men tog för säkerhetsskull en nyss också :)

God natt /morgon!

Shopping

Nu är jag tillbaka från "city"! :)
Lämnade först in mitt paket på Pressbyrån och sedan vidare till Baronen. Gick till Gina först, provade massa kläder men ingenting var precis perfekt så då är det bättre att strunta i det och vänta på något man är nöjd med :) Sen köpte jag en liten burk marmelad och fyra nya tesorter som kommer provat i helgen...ett otroligt fränt "förkylningste" med pepparmint...ska recensera dem så får ni se vad jag tyckte!

Efter en alldeles för lång stund i te-butiken gick jag till The Body Shop, de var inte "vårt" butiksbiträde Johanna som stod där utan hennes kollega, men dom är trevliga båda två! :) Köpte en ny ansiktstvätt (tappade bort min i flytten och har varit utan sedan dess) sedan blev det också ett ansiktsvatten, tycker de är skönt att ha när de blir kallare så man inte förfryser hela sig!

Innan jag lämnade city gick jag till mitt egentliga uppdrag - Kalmar Hems bobutik, skulle kolla hur det är med uppsägningen och så. Jag måste säga upp den på måndag och då är de utflyttning sista november (de var runt där mäklaren trodde de skulle bli inflyttning), men jag kollade som sagt bara läget med dom..om de fanns kö eller liknande. Sa att jag skulle återkomma, och hon skrev upp det...så dom kan fansiken inte lura mig nu! Sedan blev det en tripp till Giraffen för att hämta linserna! :) Nu måste jag duscha..och fixa mig lite iaf..

Ha en kul night! :p

Kåren!

Ikväll gäller det, första gången som Jobbare på corehouse! Ska bli superkul...hoppas att de kommer förbi en massa människor. Öppet mellan 22-02, börjar vi 20.30 och innan dess är det lite korridorsfest..jag vet inte ens om jag träffat alla boende än :S Haha..bra med koll asså!




Nu ska jag ner till Gina och kolla om det finns något roligt att köpa, känner för en tröja eller klänning, något fint! Undra om man ska ringa och prata med pappa nu..nä tar det sen! Oh får inte glömma mitt paket från Ellos som ska tillbaka! Tycker dom blivit sämre än dom var förut..någon som håller med eller har jag bara utur?

Vi ses ikväll på kåren! Rock onnnnn..

Helg :)

Nu är det helg - skönt!! Blir en relativt lugn helg...om man bortser från ikväll! :P De är först korridorsfest från 18, Pizza time..men just den delen skippar jag! Sen är det jobb på kåren från 20.30 :) Skiiit kul, några brudar i klassen skulle också jobba, hoppas det blir najs. Den anti är att jag inte har några bra byxor..så jag får väl springa runt med kjol..vi får se. :)

Nu sitter jag och Annica i skolan, har ätit en äcklig macka..eftersom jag glömde mina korvar ute (åt de igårkväll) under natten hade dom krympigt och blivit oätliga. Annica kollar bostäder, jag kollar mail och jobb! Ska snart iväg på visningen! *Hoppas hoppas hoppas-tvi tvi tvi!*

Ciao

Gossip Girl - ikväll!!!

Oh ja ja ja ja jaaaaa!!!

Världens bästa Karro (nr 2) tipsade mig om att Gossip Girl avsnitten nu går att ladda ner, Hello!!!! Nu är båda på G och det är sjukt spännande, hoppas I looove it, I have to looooove it!!!!


H&M

Vet inte riktigt om jag ska vara stolt eller skämmas :S Men bra att jag inte shoppat på ett tag..men jo det har jag ju visst! Det är feeeel där..

 
Du har just nu 0,- i bonus.
Du har 484,85 kvar att handla för till nästa bonuscheck som är på 50,-.

Senaste bonuschecken på 50,- skickades till dig i mitten av augusti 2007.


 
 
 
Du har just nu 200,- i guldbonus för nuvarande medlemsår.
Du har 2484,85 att handla för till nästa guldbonusgräns.

Medlemsårets totala köp är: 7515,15

Back on the hunt..

Gick av en slump förbi mäklaren (en av många i Kalmar) när vi var i stan tidigare idag och såg en fin liten etta på 38kvm. Den har sovalkov och ett lite större fint kök.
Sprang in till mäklaren och snackade med dom, den var precis ny så jag passade på att boka tid för en visning. Förhoppningsvis imorgon klockan 13 ska jag kolla på den.

Köket, annan vinkel

Utgångspriset är helt okej..räknar på ca 100 000 mindre än den förra jag kollade på i slutet. Känns kul! Ligger bra till i det området jag är intresserad av..spännande! Mäklaren var väldigt trevlig, inte som förra sura gubben, honom ville jag verkligen inte försörja - trodde mäklare var tvungna att vara trevligare, men inte han då!

Det bästa är att jag faktiskt skulle ha råd med den!! Låg månadskostnad - litet bostadsbidrag, ca 400:-/mån men de är alltid något :) Har räknat på allt nu...och de blir ca 400:- dyrare i månaden än vad jag har nu..men då är det den dubbla platsen också :)
Happy happy me!

...

...jag kan verkligen rekomendera "Jakten på lycka" En helt otrolig film, väldigt motiverande och lärorik, där har vi verkligen livets hårda skola! Jag har en ny förebild om vi säger så, stark film och en ännu starkare man! :)

   Gardner published a book of his memoirs in 2006 titled The Pursuit of Happyness.

Citat: Far och son är i en stor sovsal på ett härberg, dom har förlorat allt, har inga pengar..ingen bostad. Sonen går på ett dagis i slum-kvarteren och trivs inte så bra..precis när han ska somna vänder han sig till sin pappa och säger "Your a good papa" OMG! Känslor, de hade förlorat mycket...men hade fortfarande varandra!

Skulle jag vilja äta middag med vem som hellst i hela världen, död eller levande skulle jag välja Christopher Gardner! Insperation!

Film!

Wei...nu har jag varit och hyrt en film. Jag trodde att jag skulle få 5 filmer hemskickade, ni vet från ett filmföretag som man får hemskickat en ny film varje månad...men de får jag tydligen inte. Så nu gick jag och hyrde "Jakten på Lycka" en film som handlar om Chris Gardner och hans väg till toppen, verklighetsbaserad. Jag kom i videobutiken ihåg en intervju/dokumentär om Mr Gardner jag såg något år sedan där dom sa att hans liv skulle bli film. Jag dyrkar Will Smith så hoppas att den är lika bra som hans andra filmer :)



Hyr den idag!

Fortsätta

Nä nu ska jag ta och återgå till min "lilla" bok! Ska iaf läst två, hellst tre kapitel innan fikat om en timma med flickorna. I will make it..I will make it!! Dom två första har jag djupläst, vilket tog ca 2h per kapitel om man ska vara noggrann. Resten kommer jag nog köra lite snabbare, de finns ju sammanfattningar, hjälp och annat skoj inbyggt i boken så de är chill. LÄS MARKNADSFÖRING! :)



Oh, and by the way..congrats 2 Lou who got the Job at Kisc!
You kick ass darling, have 2 visit you! :)
Big hug!

Rosa bandet!


Vad sägs om en ny liten sminkväska, och dessutom stödja cancerfonden och rosa bandet?!

Fifi Bags har knåpat ihop lite olika små makup-väskor som inte bara är grymt söta utan kanske det bästa är att 
100:- kronor av priset (179:- ink frakt)går direkt till Bröstcanserforskningen!  Kan ju användas till det mesta, kanske plånbok för min del, den öppnas och stängs med ett litet "rosa band" :) De går åt snabbt och finns bara i ett visst antal!

Jag funderar på att beställa denna:

Dom är galet söta, och att stödja forskning är aldrig fel. Tyvärr tror jag inte att min allt för tråkiga eknomi skulle tillåta detta köp. Men de är inte mycket pen

En månad!

Nu har jag varit bosatt i kalmar i en månad, känns helt crazy men har verkligen varit en bra start! :) Stor del tack vare tjejerna, ni är så bra så bra :D

Fast jag skulle inte säga att Kalmar är "hemma", mitt hemma är Stockholm och det kommer det alltid att vara. Men jag går "hem" till rummet ändå här i kalmar. Efter ommöbleringen igår bleve det lite roligare..man måste ju variera sig lite iaf. Ett måste är att måla om väggarna, blir nog vitt och kanske en fondvägg för att göra det lite roligare. Väggarna ekar tomt, men tavlor och sådant extra piff-piff får vänta till de är målat och jag vet hur jag vill ha det :)

Har suttit och pluggat hittils idag, den intressanta boken blir tunnare. Det går rätt långsamt men är så intressant att det inte gör någonting. Dock känns det i ryggen, jag har bara en hård trästol att sitta på..blir en tur till IKEA och hämta Karsten när pappa och dom kommer ner nästa vecka..troligtvis. I eftermiddag är det fika som gäller, vi ska prova något nytt så vi får se vad som händer.

Annars så känner jag för lite förnyelse. Vet inte riktigt vad, man kanske skulle uppdatera bloggen lite, ändra designen till något lite mer ljust. Med lite filurer och så kanske. Vi får se vad det blir av..ska spåna lite på det här nu.

Möblering!

Nu har jag suttit ute i soffan i köket och kollat på tv sedan vi slutade kören 3h sedan :S Först var det Idol, sedan House - ett program lilla jag fastnat för, men vad ska man göra när de bara är bondtv i köket. Förhoppningsvis får jag mig en tv..eller så får jag inte det, vem veeet?!


Blev alltså inget filmhyrande, tänkte gå förbi och kolla om videobutiken har fått in "Blades of glory", såg aldrig den när den gick på bio. Och jag är suuuuper ledig efter Idol imorgon kväll, så jag sparar det goda tills dess! :)

Fick "precis" mail från personalansvarig för kåren och studentpuben, de är akut brist på folk i helgen..och eftersom vi inite fick jobba de datumet vi skrivit upp oss på...så är jag frivillig till helgen. Vet inte vart de blir, men på fredag är jag ledig så då är jag up for it. Läskigt men vore superkul att prova på det :) Looobve the action! *Hoppas Hoppas!*

För övrigt så försöker jag planera om mitt lille rum (på 19kvm) och de är då inte det lättaste :S Får se om jag åker till IKEA imorgon och spanar på det där anlastningsbordet/sängbordet..vi får se! Wish me luck :p

Film..

Ikväll ska jag gå till videobutiken som ligger precis vid mig. Tänkte hyra min en film eller två som kan underhålla mig ikväll..känns som en rolig grej. Måste kolla vad de finns för nya roliga filmer också!

Trötter

Sicken skön dag egentligen! Hade föreläsning mellan 8.30-11.45, den första på marknadsföringsdelkursen. Den var riktigt rolig och intressant, Hans som är föreläsare var också superbra så de här ska bli skoj. Hoppas jag känner samma sak om någon vecka eller så :p

För övrigt så har jag ont i huvudet just nu..kände mig pigg och alert i skolan, men efter att jag varit och storhandlat och slog mig ner i rummet...blev jag supertrött! Håller på att somna hela tiden! Och inga böcker idag..hoppas dom kommer imorgon! Jag har ifs böcker att läsa, men de är så roligt att få paket med roliga och söta böcker..

Ikväll är det kören som gäller, mellan 18-20 idag för de skulle ha möte med styrelsen. Efter det blir det att kolla på idol och sen en tidig läggkväll vågar jag påsvå! Känner mig helt slut i kroppen. Imorgon är vi helt lediga från skolan..JIPPIE! Då ska jag läsa kapitlerna inför kommande dagar och bara ha det lungt och mysigt!

ps. köpte bakpulver så funderar på att gå ut och skapa mig lite scones :p


"Klassfest"..

Nja mycket till klassfest blev det inte för våran del, vi stannade till kvart över åtta..de blev två drinkar var innan vi tröttnade. Vi trivs bra som vi är, visst är det superkul att träffa nytt och alla andra..men upplägget idag var inte det bästa. Tankar kring att hyra kåren istället dök upp...så vi får se hur det går med detta :)

Vi drog oss mot Lina, paus på Statoil där vi köpte en varsin folköl för att övereraska sällskapet som redan befann sig hos henne (hennes pojkvän och Helenas pojkvän). Tyckte att vi skulle vara lite lustiga där..haha! Men fram kom vi, och lät gjorde vi nog också. Var riktigt trevligt faktiskt, de manliga sällskapet var också roligt, trevligt med en brytning i vår femenina vardag :P

Nu är jag hemma..ska läsa ett kapitel i boken innan jag ska sova så känner man sig lite påläst iaf! Blir nog de andra två imorgon, vi ska gå igenom bla hur vi ska läsa och lite annat då nämligen som kanske förenklar läsningen lite. Föreläsning 08.30-11.45 imorgon och efter det ska vi kontakta vårat partnerföretag och boka in lite intervjuer med dom. Skojj!

God natt! :)

Shoppppplugg

Å hej och hoj!

Nu har jag varit nere på stan ett tag, fastnade i en msnkonvers med Mimmi mus bygger hus (haha de kommer du alltid heta :p) Fattar inte hur vi kunde tappa kontakten, du skulle verkligen bytt skola med mig..en mimmi bland cagla, camilla and the gang skulle vara riktigt intressant - oj oj oj va mycket skratt! :) Men hur som haver..iväg kom jag!
Cyklade till S[kaffe]riet och tog mig en latte, satte mig ute vid ett bord och tog fram den stora-stora boken ur den stora-stora väskan :) Det var riktigt intressant faktiskt... jag läste "bara" första kapitlet och då var det mycket övergripande om marknadsföring och kunder. Kommer bli en toppenkurs det här! Bra upplägg i boken med små sammafattningar..så mycket bättre än dom tidigare böckerna. Visst är det segt med engelskan i början (och när en barnfamilj sitter brevid) men man kommer nog igång snabbt igenom när man är mer fokuserad.

Strumpbyxor - 98:-
Fingervantar 2-pack - 39:-

Efter en 2,5h fika så gick jag till H&M och spanade runt där..de gick nog rätt lång tid tror jag. Men kom därifrån med ett par tjockare strumpisar och två par svarta fingervantar. Nu börjar de bli kyligt att cykla..men lite varmt för tummisarna :) Nu ska jag platta håret lite...sen är det puben som gäller!
Ciao

Inredning

Mitt såkallade hem är långt från klart på inredningsfronten! Jag behöver ett sängbord eller liknande till mitt vit/cremeiga rum. Detta lilla underverk från IKEA kostar just nu 195:- hos mig i Kalmar..ord pris 545:- så det är verkligen ett kap..men känner mig osäker om det kommer funka i mitt rum! :S

HEMNES Avlastningsbord

Klänning

Var inne på Nelly och letade efter någonting igår när jag såg denna underbara klänning. Jag är tokig i rosetter...och klänningar! Så vilken fin kombo! Kostar 499:- har jag för mig men man har ju studentrabatt också..om min funkar nu :S Blir nog inget köp nu..men kanske senare om jag får ett jobb! Oh..ams nästa!

Klicka här för en större bild på Rosanna Longshirt light grey

Tenta - check!

Så, nu var den avklarad också! Första tentan..check! Känns väldigt skönt...men kommer inte kännas skönt om en månad när jag tror att jag kommer ha dubbla tentor. Detta var en till 70% ordbajstenta! Den var verkligen på det som jag inte pluggat på..och så fick jag en väldans trevlig blackout! I 30-40 min så satt jag bara och försökte koncentrera mig och det GICK INTE! :S

Men men..jag skrev på alla frågor, dom sista två gjordes de sista 30 min (den första tog ca 1h), de var dom jag verkligen kom ihåg naaada på. Men vem vet, mitt ordbajs kanske stämde..och om gud tillåter kanske jag får G! *Snälla snälla snälla!*

Nu är jag iaf hemma, har städat rummet fint och snyggt så nu kan man börja på nästa kurs (fresh start eller vad heter det :p) Ska ta och åka ner till stan nu tänkte jag, sätta mig på ett fik och läsa morgondagens kapitel. Nu börjar vi nämligen med marknadsföringskursen :) JIppie! Säger alla marknadsförare :) Det ska bli kul, har hört mycket skoj om en av föreläsarna som har 4/7 föreläsningar..vi får se hur det blir. Vi har en TJOCKISBOK på 600 sidor på Engelska..men den är braigt gjord så jag hoppas att den är intressant.

Nä nu ska jag bege mig! 19.00 på puben är det ikväll..då ska vi ha "klassfest ":p
Ciao!


Första tentan..

Helgen gick snabbt och nu är det över..imorgon kl 08.00 skriver vi våran första tenta - scary!

Denna helg har gått i pluggandets tecken..men de har inte enbart varit tentaplugg utan vi klämde in en tjejmiddag som var såååå trevlig sååå :) Innan den så satt vi självfallet och pluggade i några timmar. Lördagen var faktiskt skön att ha aktiviteter..träning, plugga och sen middag.

Idag har de också varit plugg, i sammanfattad form! Satt hos Lina i 2h och gick igenom allt rätt snabbt och fokuserat..fast de kändes som vi hoppade över vissa delar! Ni under kvällen har jag befunnit mig i korr-köket med lite trevligt folk..nästan alla har kommit och gått, trevligt folk vi har här! Suttit med en av dessa trevliga människor under stora delar av kvällen och bollat lite, spanat in varandras anteckningar och liknande. Hon hade även gamla tentor som jag spanade in lite snabbt - OMG jag har pluggat på feeeel saker kan man ju säga. Men de har bytts lit. så förhoppningsvis så har dom också ändrat frågorna! *Tvi tvi tvi*  *Ta i trä* ...

Nu ska jag läsa igenom allt snabbt och sen är det sängen! Klockan ställs på 06.00 och då ska jag upp..frukost och en kik i pappren innan jag beger mig mot vår samlingsplats - hej hopp!

Fredagen

Snart var denna dag också avslutad :p

Denna dag har gått i pluggandets tecken! Blev inte så mycket gjort på förmiddagen efter banken, då var jag mest sur på att dom räknar så olika..2000:- skillnad är fan sjukt! Men jag har en snäll pappa som hjälper mig - tack världens bästa pappa! :) Vi får se hur det går med lägenhet, lån och allt det. Känns som jag MÅSTE fokusera på tentan som är på Måndag morgon (8-12)

Eftermiddagen var det plugg på biblioteket med Annica, Helena och Stina..de gick rätt bra! Imorgon så ska vi  (jag, stina och annica tror jag..och helena också kanske) träna ett pass på Nordic och efter det till biblioteket för att diskutera och gå igenom lite snabbt. 16 kommer de andra hem till Annica och då ska vi plugga gärnet innan vi ska äta och ha pjamasparty - haha! Eller vad va det vi kom överens om?!

Nu ska jag ringa pappa och stryka under allt viktigt i mina anteckningar! Ha en superhelg!

PS. mjukisdressen från Ellos var i en helt annan röd färg än på bilden - inte fint! Ska byta till ett i grått tror jag..men vill bara ha byxorna :p

BlÄÄÄÄÄ!

Jag är inte på humör att plugga...jag vill mer råna en bank och ha massa pengar eller någonting!!

Johanna VAKNA upp från din dröm! Vakna vakna vakna! :(

Natti!

Imorgon ärd det hårdplugg för hela slanten! Allt ska in imorgon...ALLT!

Tänker ställa klockan på 08:00 då är det dusch och frukost (havregrynsgröt) framför nyheterna och vid 10:00 kommer jag stå och hoppa utanför banken. Efter den visiten är det mot biblioteket fram till 12 då det är "lunchrast" vid 13 så ska jag, Annica och Stina träffas...och kanske Helena också. Sen sitter iaf jag där till 17 när dom ständer!

Har jag varit duktig får jag som belöning att gå till puben på kvällen med tjejerna! :) Så hoppas på lilla mig och mitt plugghuvud imorgon!!

Sov så gott alla människor! :)
Ciao

Kjolar

Sicken tur jag hade för paketet från La Redoute som skickats till Hagsätra hade blivit eftersänd då de gick med vanlig post och får plats i brevlådan - jippie!

Tyvärr så passade inte kjolarna, dom är ootroligt fina och lätta men veeej för långa för min smak. Går ungefär ner till knäna (kanske någon centimeter över) och de tycker inte jag om! :S Så dom åker tillbaka, annars ett bra pris för en sidenkjol.. 160:- Men de är nog bara bra att dom åker tillbaka! Imorgon måste jag komma ihåg att hämta ellospaketet! :) Mys-pys som passar till min eventuellt nya lägenhet! :p

image1762

Bild: Från Käthes blogg

hum...

Nu är jag sådär fundersam igen..men på ett bra sätt!! Var precis på visningen..oj oj oj säger jag. Den var superfin och helt perfekt till lille mig. Allt var fräscht, rent och snyggt! Verkligen superfint..skulle dock måla om i köket, grönt är ingen direkt favvo sådär. Vi får se vad som händer..jag anmälde iaf intresse!!!

Men men..! Efter semniariet i förmiddags så satt jag kvar i skolan och var så pass duktig att jag klarade av 1 låååångt kapitel :) Sen kom brudarna och då tog vi oss ett konferensrum och körde hårt i kanske 2h innan vissa höll på att somna! ;p Lina skulle handla mat på Maxi så jag hängde med och assisterade henne - det behövdes när maten skulle hem! Sen fastnade jag hos henne, vi satt och snackade och tillslut var klockan 18 och det var dags för visning..

Nu är jag hemma, har precis ätit lite Pasta ala påse och mumsig sallad :) Nu ska jag surfa lite och sen börja plugga. Ska ringa mamma och pappa sen också :)

Ciao

Klart!

Nu så har vi redovisat den andra och slutgiltiga gruppuppgiften! Skönt att de är klart..vet inte om detta arbete gick lika bra som det förra, men jag tycker att det känns bra. Nu är det upptill Kjell som rättar och läser..han gillade vårat Monsters Inc-arbete men detta är inte lita underhållande..men man skrattar åt mammuten iaf :p Men de är ett mycket bra exempel iaf! :)

Jag hade tänkt åka till banken nu, ska plugga med tjejerna i eftermiddag men dom har sitt seminarie nu så jag får vänta på dom, banken får bli senare jag orkar inte cykla fram och tillbaka på en gång känns lite onödigt! Ska kolla på lägenheten ikväll och sen får vi se, om jag gillar den så går jag till banken imorgon och kan snacka igenom det med dom då. Jag som hade bestämt mig för att inte köpa en bostadsrätt och istället dela hyreslägenhet med någon..men det är inte det lättaste det heller..vi får se helt enkelt! :p

Nu ska jag läsa lite i literaturen och förhoppningsvis lära mig något om "lärande i organisationer" I dont know..har skrivit ut en övningstenta och de verkar vara helt okej typ av tentor..johanna klarar sig pga svammel like the old times ;) 
Ciao 

Visning igen! :)

Nu är jag på lite bättre humör..eller lite vettigare kanske! Fick mail igår från "mäklaren" och där fanns det en lite mindre tvåa som har ett utgångspris på 100 000 mindre än det förra jag tittade på! Den ser fin ut, nyrenoverad 2007 och man kan förbättra vissa saker för att höja standadern och tjäna lite mer när man ska sälja den! Den här kan jag nog kämpa lite för :)


Ska gå förbi banken efter skolan och boka in ett möte med dom och snacka hur vad när och sådär! Hoppas att de går bra..de är visning ikväll!!! Ska försöka få med min en av tjejerna som medhjälpare, tråkigt att gå själv ju!!! :p

Nä nu måste jag springa bort till köket och fixa en macka att ha med till skolan!!
Puss puss

Paket! :)

Tänk att jag glömt!

Jag fick sms idag på eftermiddagen att jag hade ett paket från Ellos att hämta!! Jippie! De är min mjukisdress som jag byte till i det förra paketet..tänk att de gick så snabbt att få. Ett rött beställde jag så hoppas att de funkar!

Zooma
Sen såg jag att La Redoute hade skickat mina två kjolar!! Dock till adressen i Hagsätra :( Måste ringa dom imorgon..jäkla bajs människor! Det stod att dom skulle uppdatera adressen - men har dom gjort det?!
NEJ!

Sorry sorry sorry!

I know Im bad! Men jag har en ursäkt och det är att jag inte haft ett fungerande internet sen jag kom hem! Men idag så ringde jag till Bredbandsbolaget och dom har nu fixat till det som var fel :) *Jippie*

Skrämmande var att jag hade 54 nya mail i min hotmail..haha så många har dom nästan inte varit, eller jo någon gång var det 86 efter att man varit borta några veckor. Nu var det ändå bara en knapp vecka..5-6 dagar si sådär!

Mycket har hänt och det bästa var idag när vi fick tillbaka vårat första grupparbete!! Vi fick 5 poäng vilket är MAX...JIPPIE! Tjejerna fick också 5p så nu vågar jag byta över till dom :p Hihi nääää så är det ju inte alls! :p Men det känns hur bra som hellst iaf med att maxa den första uppgiften man får...man blir peppad! Vi ska lämna in och redovisa den andra uppgiften imorgon..spänt! Får vi 5 poäng, eller det räcker egentligen med 1 poäng så behöver man bara ha 30 poäng på tentan, istället för 36p för att klara denna delkurs! Det känns skönt att veta att man har lite poäng upp iaf :)

Hoppas på oss imorgon! :)

Hemlighet

Jag har kommit fram till en sak - en hemlighet! Tänker inte berätta nu...men ni kan få lite hintar lite då och då med hur detta projekt eller vad man ska kalla det kommer att gå. Något jag velat göra länge och nu känns som en bra tid att börja detta äventyr! Wish me luck! :)

Ciao

Snälla!

Snälla snälla snälla..kan ingen människa skänka mig 495000:- till den underbara lägenheten. Jag behöver en lägenhet..eller främst ett kök med egen kyl och frys, där bara jag kan ha mina saker och inte behöver dela med 12 andra snuskiga personer!!!

Egentligen är det allså en hälsofråga, jag kommer blir riktigt sjuk av det köket vi har. Kött ligger öppet i kylarna och på bänkarna, ingen fixar på diskbänkarna så bakterierna flödar fööör glatt! :S Tycker det är för mycket, betalar gärna lite mer pengar för att slippa det. Annars så trivs jag där jag är..läget är underbart, hyran är okej..kanske dyr för att vara 19kvm! Men vi får se vad som händer..jag längtar iaf till visningen och hoppas jag antingen fått ett jobb till dess eller har vunnit på Triss..ska köpa en imorgon och hoppas på det bästa! Snälla snälla snälla, för min skull!

Läste precis ut O.S.A. av Denise Rudberg..underbar bok som jag rekommenderar starkt! Otroligt bra! :)

Jag har hittat "den"

Fick precis när jag skulle gå från skolan mail, från en sida som uppdaterar om bostadsrätter som är till salu. En tvåa, 56kvm, fin och fräsch i både kök och badrum!! Lite dyr men såååå underbar! Stora fönster och så också. Det roligast av allt är att den ligger på samma våning som Lina bor på, haha! Lite lustigt att båda lägenheterna på det planet läggs ut på marknaden med bara några mån. mellanrum!



Jag cyklade snabbt iväg till mäklaren och anmälde intresse...ska gå på visning på Måndag. Riktigt spännande! :) Problemet är dock att den är rätt dyr, 495 000:- går dom ut med :( Men jag har inte hittat så många billigare..i så bra standard! Lina hade riktig tur hon ;) Alltså måste jag ha ett jobb för att kunna bo där, total månadskostnad borde ligga runt 5000:- enligt pappa..idag betalar jag 3200:-/mån så utan jobb kan jag inte köpa den..eller någon annan lägenhet för den delen. Dock kan man få 700:-/mån i bostadsbidrag, men de blir aktuellt först efter årsskiftet. Men vi får se...jag hoppas hoppas hoppas!!! :)

:)

Nu blev vi precis klara med vår uppgift till seminariet imorgon, känns skönt..äntligen! :)

I förmiddags hade vi bokstavligen en sååå tråkig föreläsning, obligatorisk och den handlade inte ett piss om det den var utannonserad som..väldigt dåligt enligt mig. Första timman var en historialektion...och sen började jag läsa min bok och sket i vad föreläsaren pratade om :S Suck alltså!!!

Nu ska jag hem och städa mitt bombnedslag till rum..shit de är kaus..fast nu överdriver jag! Men det är dammigt och jag gillar verkligen inte dom otroligt dåliga dammsugarna som finns i korredoren, dom fungerar knappt. Men men..vill ha det fint när jag kommer hem igen på söndag!! De är härligt att komma hem till ett rent och fint hem. Ska försöka mig på att riva skrivbordet och få ner det i källaren, tröttnat på det och vill ha upp mitt nya fina vita! :)

Åker hem imorgon efter vårt seminarie, troligtvis bussen för 136:-! Skriver ett inlägg ikväll om jag har internet, annars så hörs vi på söndag när jag kommer hem igen!

Ha de bra...och eventuellt trevlig helg också :p
Ciao

Hum..

Nu är det kväll och liten johanna ska sova. Har pratat med hela familjen idag..båda bröderna till och med. Adam är världens smartaste lillebror, han är otroligt duktig på att prata...jag blev helt chockad!! Så söt min älskade bror..båda är underbara! Känns bra att åka upp till stan nu på torsdag-söndag, blir bussen men det är det jag har råd med :p Aja!

Har blivit mer förkyld..så nu ska jag gå och lägga mig och sova! Ska läsa ett tag men max en timma alltså...måste bli frisk till helgen och familjen. Ska skriva en lista på det som ska inhandlas i stockholm, får fan inte gå utanför den!! :S Ligger inte lika bra till som jag trodde..hade visst 5144:- på sparkontot och inte 6700:- som jag trodde...hade tittat på körkortskontot, men men! Förhoppningsvis får jag ett jobb snart...skulle vara skönt för ekonomin..dock inte för mig och pluggandet - skärpning unga fröken!

Köpa bussbiljett och sen sova - God natt! :)

Fina naglar..

Mätt och belåten är precis vad jag är nu! :) Har precis ätit lite pasta och köttbullar, mums mums! Dock var dom inte hemmagjorda :p Men de var studentstyle :p Har målat naglarna snyggt röda, en superfin färg från Mavala "Bordeaux"..det är nog den perfekt röda färgen, annars har jag svårt för just rött på naglarna! Nu har jag alltså en ny röd favorit :) Så bra och billigt med Mavala :)



Här näst är det kören som gäller, den börjar 18 och sen är det skönsånd i 2,5h :) Så trevligt så! :) Men nu vill jag börja sjunga julsånger, om jag och lina fick bestämma skulle vi nog börjat redan förra veckan :p Hihi! "Nu är det jul.." Sen när jag kommer hem ska jag läsa lite i böckerna till imorgon..fast jag vet inte om det var en vanlig föreläsning då..de är Nils Nilsson (hihi) som föreläser och honom har vi aldrig haft.

Ciao

Tisdag

Tänk att dagarna bara rinner iväg, tänk så skönt det är egentligen! Tyvärr så kommer ju tentan också allt nämare, men jag är iaf anmäld så det ska inte vara någro problem med det! *Jippie* :p

Igår pluggade jag duktigt, får ta och fortsätta så :) Ska bara läsa in det andra..och försöka tolka min egen skrift och anteckningarna från föreläsningarna. Men vi har ju användt dom mycket nu med grupparbetet så relativt mycket har man ju koll på :)

Nu klockan 11 ska jag träffa lina, och kanske dom andra och käka lunch i bistron..kanske en Brie/slamimacka *Hihi* Sen är det föreläsning med den bästa av de bästa lärarna, han är intressant och rolig att lyssna på, fast hans utseende påminer om en friend vilket gör det lite roligt..haha! Kanske mer ett skämt :p

I eftermiddag tänker jag nog gå på en promenix innan kören och pluggandet..i någon ordning blir det :p Sen ska jag förbi H&M och lämna en topp jag tänkte ha till sportsittningen förra veckan men de blidde inte så. Shit va jag är dålig på att lämna tillbaka saker, fick panik i morse när jag kom på att de är ju 14 dagar öppet köp på postordersakerna..så jag cyklade snabbt iväg till Statoil innan skolan! :p Blidde en beställning på mjukisdressen också..kunde inte låta bli :p

Ciao

Affärsskolan

Jag får ju så många underbara ideér för mig...varför inte ta tillfället i akt och lära mig lite mer om hur man startar eget företag och hur det funderar?! Affärsskolan anordnas av Kalmar Science Park Incubator och Högskolan i Kalmar och tar upp olika delar som är viktiga. Affärsplan och koncept, Marknadsföring och försäljning och sedan mer om de ekonomiska bitarna.

Kalmar Science Park


Det känns som en väldigt bra grej att gå på, de är sju träffar på kvällstid, de är kostnadsfritt och verkar bara toppen! Varför inte liksom? Då kan jag anställa mig själv och slippa tänka på möjliga arbetsgivare som säger att dom ska ringa - men ändå inte gör det! Vad tycks, vi kör väl på det här?!

Mysdress

Titta vad jag har hittat, en underbar mysdress! Jag tycker den liknar Juicy varianten fast för 249:-, bara en sådär 1600:- billigare :p Man kanske ska börja med en av dessa och förhoppningsvis har man råd att köpa en ricktig tracksuit om något år eller så..om inte förr! (Någon som söker folk i Kalmar-hör av er till mig!)

Det är alltså den blåa jag vill ha, men det var bara en halv bild så tog med den röda också. Saken är ju att den röda finns inne nu...medan den blå kommer in 10 november :S Känner att jag tycker ju om rött också..vad tror ni? Behöver hjälp nu..oj oj oj! :p

Zooma   Zooma

Blä!

Jag tycker inte om elaka människor, sluta vara så elaka!

Simmat..

Puh! Nu är jag hemma igen, det känns som jag varit duktig idag!!! :)

Imorse var det grupparbete och möte med MiK future som vi ska hjälpa till att starta upp, ska bli kul. Sen var det föreläsning och efter det satt jag kvar i skolan ett tag och surfade, kollade bla bostäder men de är toooomt :( Innan jag åkte hem så tog jag en sväng förbi "Kalmars Trafikskola" och vilket skämt, dom tog typ 895:- i inskrivningsavgift - vilket SKÄMT! Tror dom jag tänker betala det - ALDRIG I LIVET!!! Nu blir det Lasses som gäller, måste ringa imorgon och försöka boka in nya tider bara...och det kommer inte att vara lätt :( Suck jag kommer aldrig få ta mitt körkort, tyck synd om mig!!!

Sen cyklade jag hem, läste igenom ett kapitel och hade övpennan som kamrat i någon timma..innan jag blev hungrig -mat mat mat!!! Sen fattade jag det kloka beslutet att cykla till simhallen (100meter från mitt hus åt fel håll), man gör inget INGET utan cykelen..man vet aldrig vad som kan hända. Blev nog en 3000meter innan mitt högra knä dog - fyyyy fan va ont det gör, och fy va jag är dum som pressar det, men men vad ska man göra..motionera måste man göra och jag älskar vatten!

Nu mumsar jag på en banan och ramlösa, jojos bästa kompisar :) *Mmm* Sen blir de ett kapitel till innan jag ska kolla på en film och myyysa lite :)
Ciao!

Ny vecka!

Halloj! Måste erkänna att det tog emot att gå upp i morse, bara fem minuter till blev till en timma (men jag hade gott om tid och kom till och med tidigt till schoolen) Vi har haft grupparbete nu på förmiddagen, vi har bara sammanfattningen kvar nu så det känns superbra. Ska träffas 09 imorgon också och skriva slutet samt börja på gruppuppgift två som ska vara innen nästa torsdag. :p

Nu ska vi ta och käka lite lunch, föreläsningen börjar 12 och håller på till 15 men den flummigaste läraren av dem alla :S Han är verkligen inte bra, men tydligen ger han lätta betyg på tentor. Tyvärr har vi även två vettiga så det är bara minus att denne är så otroligt ostrukturerad och jag ifrågasätter om han vet någonting om det han pratar om. Jobbigt med mongolärare!!!

Efter skolan så är det lungt, ska hem och plugga, lämna tillbaka en topp på H&M och postorder stuff. Känner för en fika på stan! :) Vill du följa med?!

Ciao

Tips på kjolar

Blev helt kär tidigare när jag gick in i Englas blogg och läste om en kjol från La Redoute i siden! 198:- var priset för denne underbara kjol som finns i svart och brunt! Man tror att de är fel på prissättningen..så jag hoppas på det eftersom jag redan beställt hem en av varje, förhoppningsvis sitter dom bra och är lika fina i verkligheten!!!

15073-286215073-2861

Segoberta

Oj oj oj...nu är det faktiskt lite segt! :S

Har hunnit med att handla veckans mat (slank med tre filmer naturgodis), jag skaffade själv scanning och det var verkligen supersmidigt! :) Sen har jag tvättat, blidde bara två maskiner så det var väldigt lungt och skönt :) Samt läst ut boken "Väninnan" - underbar och sprecis som jag vill ha dem ;)

Nu har jag läst och strukigt under de jag ser som viktigt på de vi gick igenom sist och de kapitlen :S De är fan inte underbart att plugga, men man har roligt emellan föreläsningarna :) Nu är det två veckor kvar till våran första tenta, de känns som vi gått i skolan i minst 3 månader och att vi ändå inte varit så mycket på föreläsningarna och så vidare..men jag hoppas att de ska gå bra! Nu är jag bara seg..

Stockholm i helgen! Det är ett måste för jag känner att jag måste få lite storstad i mig! Detta ska göras:
Hämta saker i lägenheten (täcke och lite smått)
Köpa I.D. makeup på Axelsons spa..yeay jag har hittat en försäljare, dock ingen i Kalmar :(
Köpa te-koppar och roliga te-burkar
Tillbehör till mitt lille rum
Träffa familj och lite vänner, förhoppningsvis! :)

Sov gott med er! 

Nu och då

Halloj...hoppas att alla lever! Tänkte sammanfatta gårdagen, om någon tycker det är kul :p

Igår var väldigt trevligt, vi träffades hos Lina innan och skulle fixa oss. Jag hade en stor påst och sen min lackväska full med saker. Hårsaker, borstar, smink, kläder, skor med mera. Träffade Annica på vägen mot lina så vi tog sällskap. Kom nog till henne runt 15 skulle jag tro. Då serverades det vin, man hann dom inte dricka så väldans mycket för tiden bara raslade iväg. Alla var superfina i galaliknande klänningar och accessoarer :) Riktigt roligt! 

Vi tog en taxi till kåren och studdsade ut..eftersom insläppet började halv fick vi vänta utanför i några minuter - och då började det regna, och inte så lite heller :S Vi trippade över vägen och ställde oss i busskuren tills kön försvunnit och vi kom in. Slog oss ner och skålade i välkommsdrinken (som självklart var lila). SÅ fortsatte kvällen, med sång, utmärkelser och liknande. Det sämsta var att Annica inte blev General :( Vi hejade på henne, men de blev en massa flummiga människor...alla från massa gäng, eller iaf likadana. Efter trerättersmiddag, mums vilken god dessert de va :) Jordgubbs pannacotta med hallonsås! Sist men inte minst under fyrverkerier så blev vi av med banden och blev ettor :) Hihi!

Mellanfesten var på studentpuben, och det var ett riktigt mysigt ställe får jag lov att säga. Mycket trevligare än kåren med små gångar och trappor, en ny favorit här i Kalmar! :) De var tänkt att vi skulle gå till kåren, men Helena jag och lina tog oss hemmåt istället. Vi hade haft vårat roliga då och de kändes skönt att de inte blev så oerhört sent! Det är ju en dag idag också! :p

På förmiddagen läste jag en 150sidor ur "Väninnan" av Denise Rudberg, kan verkligen rekommendera den boken! Helt fantastisk! :) Nu har jag läst in/repiterat några kapitel vi skulle läst till i veckan..jag trodde jag låg efter men de är bara 2 kapitel jag inte läst, så det var ju skönt! :) Nu ska jag strax bege mig mot Lina, de är eftermiddagsfika där innan jag ska hem och tvätta och läsa lite till i kurslitteraturen :)

Oh..funderar på att åka hem nästa helg, alla är ändå upptagna eller ska åka hem den helgen så då tänkte jag ockås göra det! 300:- går det på tur och retur. Ska kolla med mamma så dom inte ska göra något spec, förutom att flytta då :p Vill ni gå på dejt så hör av er innan jag är uppbokad :p

Ciao 

Etta!

Så var man etta också!!!! Wei fan va vi är bra :p

Nu är jag iaf hemma.fick skujss 500 meter hem, haha bra att bo nära kåren!!!

Nu ska jag sova..blev lite mycket ikväll..skriver imorgon! :)

Puss Ciao!

Nollningen - över

Nu så är det bara formalitetena kvar..men snart är jag etta på riktigt! :) Jippie!

Förmiddagen var rolig och full av lekar och stojj. Vi var i Kalmarsundsparken och hade oss - det kom inget regn så de vill jag tacka modernatur för!!! Jag fick bla kasta ägg, kläcka ägg i Rolands mun :S Ett ägg i mitt eget huvud, käka en mix av ostbågar och mashmallows (sen kom det en burk öl över det hela också..) jag åt dock bara rena och fina Mashisar.
Ägget torkade snabbt och sen såg jag ut som en jäkla kråka i skallen...men men! Det stoppade inte mig från att åka till HM och köpa strumpisar och ansiktsmask inför kvällen! Vafansiken man är ju scout och van med smutsen!

Nu har jag duschat, lagt ansiktsmask och hårinpackning :) Känner mig som en människa alltså! :) Nu ska jag bara packa ihop de jag ska ha till ikväll, klä på mig och cykla hem till lina där de är förfest/fixning på schemat! Ska bli trevligt med fin fin fin fin fin FINsittning som Jennie (generalen) själv sa!

Ha en trevlig lördag, och drick inte för mycket (för de kommer vi göra :p)
Ciao


Oj så tidigt!

God morgon -gäsp- -gäsp-

Snacka om tidigt det är, eller nja, iaf för att vara en Lördag. Jag låg uppe och läste till fööör sent igår, men de blir så när man fastnar och måste läsa vidare! :p Men men jag får skylla mig själv helt enkelt! :S

Idag är det D-Day, slutspurten på nollningen och ikväll blir vi små ettor. Schemat sträcker sig till 15 i eftermiddag men jag sticker nog runt 12 om vädret håller i sig så pass länge.

Vädret enligt smhi:
06-12 = Mörkt moln med regndroppar fallandes
12-18 = Mörkt moln, solen tittar fram, regndroppar fallandes
18-24 = Litet moln, med en sol (jag som trodde solen gick ner innan 24.a)

Hoppas hoppas! Nu är det så att jag känner av min hals - den är svullen! Så nu måste jag sätta på lite mumsigt te, hitta kläder och fixa till mig i övrigt OBS! Glöm inte paraplyet! Ska träffa de andra runt tio i åtta!

Have a good one!

Underkläder

(Om du känner att du är lite blyg så måste du inte läsa detta inlägg utan kan vänta till nästa!)

Någon som måste uppdateras, är min garderob och vissa avdelningar i denna..tex underkläder. Jag är trött på folk som köper snygga underkläder för att "underhålla" sin partner - varför ska man göra det!? Nu menar jag inte att man borde enbart ha bomull ala farmorstyle på sig - fy! Men man kan väl vara fin för sig själv!!! Jag har beställt underkläder...till mig och fan ingen annan!

Men iaf..Nelly har fått in lite nytt på undiesavdelningen och jag har fallit för dessa, de första från Cosabella som kostar 599:-

           


Helt lovely om ni frågar mig!

Flest läsare!?

Nu har jag funderat...och funderat..och gjort det lite till! Vad är det egentligen som drar mest läsare?!

- Ibörjan så skrev jag mycket om mode, tips på hemsidor och fina saker som jag hittade på nätet och så vidare. Då hade jag få läsare..och ibland lite fler.
- När man är borta (och inte skriver alls) då har man jättemånga läsare, tror de är för att ni vill veta när jag ska börja skiva igen *sötisar*).
- Nu så känns det som jag bara rapporterar om mitt liv, vad jag gjort - tänker -vill göra och så vidare..då ökar antalet läsare med cirka 100% i genomsnitt :p Konstigt!

Vad är det egentligen man vill läsa om, det frågar jag mig själv - och nu också er! Vad är intressant, varför läser ni min blogg?! Jag tycker inte ni ska sluta..jag är en underhållare och lo(ö)var det :)

Ciao 

Tacos!

Nu har jag kommit hem igen, eller var väl kanske en 30min sen :) Träffade tjejerna och vi gick till Mollys och åt tacobuffe för 59:-/person. Det var en helt vanlig pub, så det var mysigt att sitta där och käka och snacka lite :) Det var jag, Annica, Lina, Anna B1 och Anna C..riktigt trevligt! :) Tack för de tjejer!

Imorgon är det sista dagen på Nollningen - omg! Hihi, men shit va skönt att skita i dessa BRUTALT FULA pannband (tog ifs av mitt i förrgår i strejk..men har haft den i fickan och den har varit på då-och då!) Men vi ska träffas 08.00 vid kåren för att sedan ha fullt ös till 15, och sen börjar gasquen vid 18. Förhoppningsvis är det fint väder..annars skippar vi nog D-Day som den så fint heter.

Annars blir de runt 12-tiden för att bege sig hem och duscha och kanske läsa/sova någon timma innan vi ska hem till Lina för att fixa oss och dricka lite vin eller vad man nu känner för. Ska bli trevligt...taxin är bokad till 17.45 så runt 18 kommer vi glida in :) Finare än förr :p

Nu sitter jag och dricker Viol-te :) *Mums!* Ska ta och lägga mig i soffan bland kuddarna och läsa någon timma innan de är dags för sängen :)
Ciao.

Ellos!

Jag ska cykla och lämna in två paket som ska retuneras. Ett från H&M och ett från Ellos. Jag ska dock byta till annat på ellos..ska bara kika och se om jag hittar något annat mys som passar bättre!

Nu måste jag ladda upp med höstkläder..de har börjat bli riktigt kyligt om ni frågar mig! Men hösten är mysigt, jag är nog en riktig höstflicka, älskar tanken att sitta på ett Cafe och mysa, titta ut och se alla löv i olika färger och känna att de är lite kyligt ute. Då får man ha stoora halsbudar och de, de är en riktig favorit

...nu ska jag kika på Ellos hemsida! Måste bara tipsa om att man kan fylla i retursedeln på deras hemsida så slipper man fylla i på den lille lille retursedeln...och då kan man beställa det nya på en gång :) Är det inte super?!

Ciao.

Böcker!

Dessa böcker hämtade jag ut imorse innan skolan, det dumma var att de kom till Pressbyrån som ligger sååå dumt till..de finns bara en väg så man kör fram-och tillbaka vilket är tråk-tråk-tråk!

Omslagsbild: ISBN 9789170549267, VäninnanOmslagsbild: ISBN 9789170549847, O.S.AOmslagsbild: ISBN 9789100110789, Matilde

Har börjat läsa första boken, "Väninnan" nu (läs dom i ordning) känns lite tråkigt att man vet vad som kommer hända, huvudpersonen är omnämnd i efterföljande "Storlek 37" som jag precis läst ut. Men men! Dom är riktigt bra, perfekt höstläsning! De braiga är att jag har tre rätt tjocka böcker framför mig. Har dock läst 80-sidor senaste timman så dom kanske inte räcker så länge!

Jag behöver alltid boktips, kom ihåg det! :)

Skoldagen över!

Det är sådan otrolig skillnad mellan våra lärare..nu har vi precis haft Mikael som är helt fantastiskt. Visst vi hade bara två/h föreläsning och det var likadant igår..men ändå. Han är otrolig strukturerad, väntar så man ska kunna anteckna och pratar lagom snabbt..alla hänger med och man förstår verkligen vad han pratar om! Dom andra har varit lite flummiga, men det kan bero på VM :p

Nu är jag klar för den här veckan, shit va snabbt den har gått! Nästa vecka är det bara föreläsning tre dagar och sen är det seminarie på torsdag-fredag! Jag har på torsdag 8-10..väldigt bra tid måste jag säga! :) Tyvärr är det samma tid veckan efter så jag måste boka om en tid hos körskolan..men det är inte så jätteprioriterat. Funderar på att dyka in hos en av de andra skolorna och undersöka deras tider istället! Men men..vi får se!

Ikväll är det tacos med brudarna, buffe för 39:-/pers! Helt fantastiskt för oss taco-lovers! :) Nu ska jag till bilskolan, samt kolla efter något att ha över axlarna imorgon! :) Ha en toppendag!

Ciao!

:( internet

Jag blir lite halvt galen på bredbandsbolagat måste jag ta och erkänna! :( Ingenting vill ju fungera som jag vill...och när de väl fungerar så kommer man inte fram till rätt sida!!!! Ahhhh

Jag håller på att aktivera mitt bredband då, och då måste man ju gå in på internet - hur ska man kunna göra det NÄR MAN INTE HAR INTERNET! Så sjukt, jag vet att det ska fungera att komma till deras hemsida men de gjorde det inte igår. Och idag så hittar jag inte till aktiveringssidan..och bla bla bla! :(

Igår var en mycket trevlig dag :) Föreläsning först på morgonen, två timmar var den bara vilket var superskönt! Efter det åt vi Salami/Briemackor i skolan innan vi begav oss till Helena för att kolla på film. Deras grupp har "Animal Farm" så dom skulle titta på den...jag hade tvåkigt och hängde med! Väldigt konstig film..kan nog inte säga underhållande tyvärr.

Min grupp träffades ju som sagt i biblioteket, som var superfint verkligen!!! Vi satt där till strax innan 17 skulle jag tro innan jag gav mig iväg för att hämta mina nya böcker..kurslitteratur då. Vääärldens största bok ska vi ha till nästa kurs...men alla säger att den är jättebra-och rolig :S Hihi Aja jag hoppas iaf! :p

På kvällen så åkte jag över till Lina där de bjöds på scones och mumsigt te. Gud va roligt de är att testa olika tesorter...jag har nog en ny hobby. Måste bara hitta lite olika söta te-burkar..de saknar jag just nu, och tekoppar! :) De var riktigt trevligt, mycket skratt och flams blev det..och rätt sent. Var nog hemma halv ett :p Men de var ju sovmorgon idag..så aja! Vi bestämde oss för att träffas tidigt imorgon innan sittningen och göra oss fina, sen tar vi en Taxi från Lina..anntar att de blir riktigt roligt då också!

Nä nu ska jag fixa mig, hämta böcker från Bokus och sen till skolan och ha föreläsning mellan 12-14! Ses senare..troligvtis innan Taco-buffén ikväll med tjejerna! :)
Ciao

Högskolebiblioteket!

Nu har vi suttit med vårat grupparbete, vi har faktiskt kommit riktigt långt :) Det känns superbra faktiskt! :) Ska bara renskriva och strukturera lite kring hur man ska skriva det.

Jag ska ta och hämta ut mitt paket från Posten och sen hem och laga mat..nu är jag hungrig! Blev en macka till lunch bara...sen ikväll ska vi dricka te hos Lina!

Ciao

Kväll med sittning

Puh! Äntligen hemma...lite sent men det var ju sittning och Mora Träsk på kåren ikväll! Kände inte alls för att gå på sittningen ikväll..men ibland måste man vara lite social och lära känna alla roliga människor som bor här i Kalmar. :)

Efter att jag och Lina handlat te på stan så mötte jag upp de andra i min grupp, vi har ett grupparbete nu. Men vi kollade på vår film och gick igenom lite snabbt om vad vi skulle göra härnest. Ska träffas imorgon och skriva och gå igenom. Man fick fram så mycket så det kommer nog gå snabbt att fixa.

Ligger efter med läsande dock, känns inte så otroligt viktigt...men man måste göra det för att förenkla kommande tentaplugg. Den kommer med stormsteg - tyvärr! :( Men jag har fattat beslutet att D-day på lördag kommer nog bli väl drabbat av mina tidigare missar. Är nog me fram till lunch som senast innan jag beger mig hemmåt för att plugga..och läsa missade kapitel och se till att jag kommer före de andra litegrann iaf. De känns så mycket lättare..och smartare! :)

Är så sugen på Scones...de ska jag ta och baka! Måste ha mjöl bara..men tänkte åka och handla imorgon ändå! Något annat jag måste göra är strama åt min budget som bara glider vart den vill just nu. :( Imorgon är det lunch hemma innan biblioteksvisning och grupparbete!

Nä nu somnar jag! Ciao

IT laboration

Sova..de är skönt!
...imorse vaknade jag 08.24 (skulle träffa Lina 08.45 utanför skolan) Slängde in mig i duschen och hann till och med sätta på mig kläder :p

Nu har vi haft en lab i grundläggande it-kunskap. En superenkel kurs som är 3,5hp alt 7,5hp om man tar fortsättningen som är webdesign. Vi har testats i Outlook och Word..de var lite problem med formatmallar och spalterna som vi löste snabbt! :)Jag blev klar först, på båda delarna! Jippie! Men inte får jag VG för det...finns bara G och U :( Hihi!

Nu får vi se vad som händer..Lina och jag ska nog åka och köpa te! Fira att vi klarade oss så bra..haha barnsligt va!

Have a good one! Ciao

Säng!

Dagen blev som sagt intensiv men den var också rolig. Hade samma flummiga föreläsare som igår, spännande människa han den där Tuppen, ser lite ut som en tupp enligt mig! :p

Åkte till skolan och träffade de andra i gruppen och bestämmde vad vi skulle göra, när hur och sånt. Monsters Inc ska vi analysera utifrån olika organisationsteorier och så..flummigt men 3sidor fyller man snabbt! Gruppen är rolig också så detta ska jag nog överleva!

Det tråkiga var att jag fick veta att Hanna ska hoppa av, eller hon måste väl lite halft göra det. Hon har operart benet och de hade tydligen gått lite snabbt så idag flyttade hon tillbaka hem till Motala! Vi kommer sakna dig tjejen och hoppas att du kommer tillbaka senare! Sköt om dig, och simma lungt ;)

Efter förläs. så hade jag min intervju på Aditro..det gick bra men jag fick inte veta så mycket. Men han ville att teamledaren skulle träffa mig, han skulle ringa och boka tid under morgondagen! Jippie ett steg närmare! :) Känns roligt..jobbet var liknande det jag haft men lite mer säljinriktat skulle jag säga! "Välkommen till Canal Digital!"

Kom precis hem från första körövningen..de var riktigt skojj! Massa trevliga människor och majoriteten äldre än mig och Lina, men jag hade supertrevligt. Så skönt att komma igång med sjungandet också! Vi ska ta och spana in en Gospelkör som också ska finnas på skolan!!! Älska älska gospel! :)

Imorgon är det första laborationen med Affärsinformation - Grundläggand IT-kunskap! Dagens svåra blir att syssla med Outlook..och kanske Word, de vet vi inte riktigt (har dock för mig detta!) Ska ta och gå igenom labben nu så det går lätt och snabbt imorgon när man ska göra den. VI får snacka med varanda, ha anteckningar och liknande..så de kommer bli lätt som en plätt! :P

Ciao

En ny dag

Godmorgon! :)

Trotts att jag sovit på soffan, de var kallt och trångt, men men. Idag kommer sängen, annars jäklar alltså! :S Dagen är ganska intensiv, ha en lucka på 1h då sängen måste komma..tid för middag innna jag ska iväg igen :) Känns kul med lite fart.

Schema Tisdag:
Grupparbete i skolan
Lunch
Föreläsning
Arbetsintervju
Sängleverans - hoppas hoppas -
Körövning, första gången..! :)
Hem och läsa/sova/läsa

De var min dag, de är soligt ute så de är ju bra..kanske inte lika kallt som det varit hittills! Nu ska jag fixa frukost och packa lunch...ska vara i skolan om 20min...de är luuungt :)
Ciao

Trött

Nu är jag bara allmänt trött. Kursen som vi läser nu är inte så fantastiskt intressant, eller lärarna kanske man ska säga. Vi har ju huuur mycket som hellst att läsa varje dag, de är sjukt! :( Idag strejkade jag, efter att ha somnat två gånger i soffan under tiden jag läste så kändes det bara onödigt, skulle ändå inte komma ihåg ett dyft! Har iaf läst ett kapitel och bläddrat igenom ett annat. Får läsa sammanfattningarna på de två andra imorgon innan vi börjar.

Ska vara i skolan tidigt, vi ska börja med första gruppuppgiften (erkänner att den är mysko, men borde gå snabbt) Vi när fem pers i våran lille grupp, och vi ska skriva 3 sidor + ref. så de borde ju inte ta all evighet. Den är dock klurig så en hel del tänkande kommer det att bli.

Tror jag har lite hemlängtan..känns inte som mitt program är lika roligt som det var beskrivet i katalogen :S Ska ta och kolla upp mina val och se vad man kan göra åt saken...jag vill inte syssla med ekonomi (då hade jag valt Halmstad) jag vill hålla på med reklam/pr och liknande! :) Men men de kanske bara är nu i början som de är lite jobbigt...förstår inte riktigt vad man ska plugga på och inte :( Inge vidare...

Skor..

Om ni kommer ihåg när Nelly hade sin stora rea..tror det var i somras någongång. Jag beställde iaf hem ett par underbara skor, som var försmå :( Men jag blev kär och de fanns inga större storlekar inne då.

NU har jag hittat dom igen, och denna gång i en större storlek :) :) Grejen är denna, priset är helt okej 350:- så om jag får jobbet imorgon kommer jag beställa dom! Om jag inte får de kanske de blir ett tröstpris :p Hihi...I love these shoes! :)

Klicka här för en större bild på Mimic Champagne

Tack och hej!

Hej då koncentration!!! *Vink Vink*

En Johan från Jysk i Kalmar ringde nu, och sa att dom inte skulle hinna leverera min säng idag - URSÄKTA VAD SA DU!?!?!?!?!?!??!?!??!!??!?!?!? Vadå inte hinner...dom har 30 min på sig vafan..gud va dålig stil!!!

Dom kan ju ta och skicka mitt feta presentkortet eller nått som ursäkt - Jag har ingen säng att sova i! Nu får jag sova på soffan..roligt inte (sch säg inte att de är en bäddsoffa..jag kommer säga fotölj!) Har dom bokat in en körning så har dom..tar inte ens 5 min att dumpa den. Och detta ska vi ha betalat 500:- för - haha vilket skämt!!! Nu är jag bara liiite irriterad. Kompensation hoppas jag att dom vet vad det är!!!!!

Nu kommer jag inte kunna koncentrera mig ikväll..snyft vad ledsen jag blir. Varför är det alltid jag som råkar ut för sånt här?! Alltid verkligen....IKEA var iaf bra! Skulle köpt en säng från er istället :(

 
=
 Bajs!

Plugga!

Nu regnar det, tyckte det lät som det, men de är ändå mest bilarna som låter :)

Ska börja plugga nu..ska ha läst tre kapitell till föreläsningen imorgon. Och sen ska jag börja kolla igenom och repitera det som gjorts hittills. Imorgon är det en pluggfri kväll..ska på intervju och sen ska jag och Lina på körövning. Kul! Längtar faktiskt till att träffa dom andra. Vi har också fått veta att det finns en Gospelkör...jag äääälskar gospel!! Jag får se om jag har tid att vara med i båda :) Vill vill vill!

Annars så kommer jag skippa planen om att sända radio och engagera mig så mycket i kåren. Det får vänta tills i vår iaf. Ska man jobba så ska man...och de vill jag verkligen göra! :) Hoppas hoppas!

Söta barn..

Suri och mamma Katie på fotbollsmatch...tycker den är så fantastiskt söt! Måste vara jobbigt med fotograferna bara. Men ett mycket sött barn...med mycket sött namn! :)


Suck!

Nä..nu har jag fan fått nog! (Ursäkta språket!) Men vissa människor är bara fööööör mycket, snacka om att tro att man är något, att du kan något DU INTE VET NÅGONTING OM!!!!! Så sjukt trött på en viss människa och dennes fasoner..snacka om att skämma ut ens land!!! (län, stad you name it!) Kan man inte bara vara tyst..måste man alltid framstå som så bra och snäll och gullig - NEJ! Du är fan inget av de..ta din ********* och gå och dö i ett hörn!!! Trött trött trött på ditt skit..trött trött trött!!
GE UPP!



(Sorry...blev lite aggro när jag läste en blogg bara! )

Plick och plock

Nu har jag städat lite hemma, eller dammsugigt och sen plockat ner lite möbler i källaren. Sängen, fotöljen (blä!) och hyllplanen till bokhyllan (..som också ska ner när jag skaffat mig lite hjälp tillsammans med skrivbordet!) har nu flyttat. Blev lite tomt, men otroligt mycket luftigare! :)

Innan 19 så ska min nya säng levereras, jag har köpt Ek-ben från IKEA som ska sättast på, måste införskaffa ett överkast och sen är det good to go (move on!) Behöver köpa en till BILLYbokhylla, fast den lite mindre varianten på 40 tror jag, och en cd-pelare..en BENNO! Billy och Benno är kusiner...eller dom är nog syskon! :p

Bilder på hur det ser ut nu (helt ocensurerat dessutom!) sista bilden är där sängen stod tills fem min sen..och den nya kommer hamna. Packeten bakom soffan är skrivbordet..mitt skrivbord det fina vita skrivbordet som matchar allt annat :) :


        

Jobb! :S

När jag var och handlade på ICA så ringde telefonen - dom vill ha mig på arbetsintervju! (Dom är ett typ bemanningsföretag som syslar med olika saker...som kundtjänst i mitt fall)  

Jippie jag är så glad, tänk om jag får ett extrajobb...si sådär en 2-3 kvällar i veckan eller så. Det skulle vara skönt bara allmänt med mer pengar i ficknan..och den har jag råd med en bostadsrätt då också :) Nu är jag så glad att jag bara hoppar och studdsar - hoppas de är likadant imorgon efter intervjun klockan 15.30

Önska mig lycka till!!!!

Rabatterad shopping!

Jag älskar när det är rea, eller ännu bättre - priserna är tillfälligt nedsatta. Det känns liksom bättre att shoppa då, när man går tillbaka senare och ser att man fyndat :)

Just nu håller jag på att skick iväg en beställning från Accessora som har nedsatt på sina bästsäljare. Det blir två par Henky-panky low rise 160:- (ord. 189:-) och så funderar jag på ett nytt läppbalsam/läppglans eller liknande :) Trosorna är iaf dom skönaste som finns! Lite dyra kanske..men helt klart värt det !

Hittade tyvärr inga ytterligare rabattkoder från Accessora, men det går så bra ändå :) Love sales! :) (..tänker på helenas värdsystrar från usa som tyckte att "SLUT rea" var så otroligt roligt..*Hihi*)

  

MÄRKEN , Hanky Panky Thong

God morgon!

God morgon! Tänk att jag somnade tillslut! Gick rätt snabbt när jag gick och la mig igen efter att ha varit uppe ett tag :)

Nu lyssnar jag på RixFm, det är så braigt med Webradio! Att jag glömt detta underbara (har ingen radio just nu) fenomen..kom på det igår :)

Dagens schema:
Frukost - havregrynsgröt!
Gå till trafikskolan
Åka till skolan..sitta och plugga lite innan jag börjar
Föreläsning 12-15
Leverans av säng 15-19
Läsa x-antal kap. innan morgondagens föreläsning! 

Pss. på torsdag har högskoleradion medlemsmöte..jag kör STENHÅRT på att bli nya Fylking..skratta ni! Det kommer ni nämligen göra sen också ;) Torsdag 17.00 K-nyckel! :)



Böcker!

Har precis skickat iväg en beställning till Bokus, väldans va bra priser dom hade...iaf på de böcker jag var ute efter!

Nu är det Denise Rudberg som gäller!
Har tidigare läst "Jenny S" och några timmar sedan läste jag ur "Storlek 37" tyvärr var jag inte medveten av att dom hänger ihop lite..eller vissa av böckerna gör det. Men men...thats life!

Tre böcker för 106:- ink frakt (som var gratis!)

"Vänninan" "O.S.A." "Matilde"
Omslagsbild: ISBN 9789170549267, VäninnanOmslagsbild: ISBN 9789170549847, O.S.AOmslagsbild: ISBN 9789100110789, Matilde

Somna?

Vadå somna? Vadå sova! Vad är det för en lyx egentligen!?

Jag har läst ut min bok..tagit av mig pjamasbyxorna, öppnat fönster, varit på toa, drukigt vatten, kollat schema och kalender. Nu är jag ur balans, de är kanske de nya lakanen jag sover i, dom var väldigt varma faktiskt! Det kanske är så att jag inte är trött..men jag är ju trött!

Skickade sms till Patrik, han brukar alltid skrämma upp mig...haha hoppas du vaknade (nä gud, de hoppas jag verkligen inte! :( )

Nä nu vill jag sova...är det dumt att börja läsa kurs lit. nu? DÅ lär jag iaf somna...men sen kommer jag vakna om 1h och behöva gå på toa - vilka problem! Nä skit i lit...men man kanske ska beställa nya böcker istället! Jo...jag ska jämföra priserna på Bokus och Adlibris, är en A-brud men man kan ju alltid spana in B-klassen också! Haha...nu var jag rolig!! Hihi...fan va trött jag är!

Låt mig sova!!

Trafikskola del 50

Så..nu har jag gråtit ögonen ur mig, att jag är så känslig (hoppas de är en gullig egenskap :S)

Men jag har även tagit mitt förnuft till fånga och bestämt mig för vilken trafikskola jag ska börja på här nere i Kalmar - nämligen Lasses! Grattis till er..ni kommer få världens mest osäkra bilkörare (i stadstrafik!) och jag kommer driva er vansinniga! Nä, de hoppas jag verkligen inte! :S Ska gå dit imorgon och prata med dom..de är ca 40 meter från min dörr så jag borde ju hinna med det innan skolan imorgon! Känns bra..att komma igång och så.

I höst gäller det...jag satsar på 10x40min lektioner och lite övning hemma med pappa och sen ska jag FAN KLARA DET! Kommer jag igång och får öva lite så...tänk på att jag bara tagit 11 gånger..kört kanske ett 20-tal totalt. Vad säger ni? Tror ni på mig? Kommer jag klara det?!

Tro på mig!

Ciao

Regn!

Det låter som det regnar - välkommen hit hösten! Detta firar vi med hemgjorda chokladbollar och en film:

"Man on Fire"..

Den är underbar och jag kommer sitta och gråta ner hela soffan! De är något med starka män och barn, de är så sött! (nu snackar vi hjältefasoner och inget annat!!!)
Till detta mitt nya favorit te...såklart! :)

Te..Thé..osv

Här är ett inlägg som går till er Kalmarbor...om det finns några som läser min lilla blogg därifrån!

Det handlar alltså om te, och jag har blivit frälst...eller nja hittat något gott iaf :) Om ni har svängarna förbi Baronen så tycker jag att ni går och besöker den trevliga personalen på Kahls och ber dom packa ner en massa Teaterblandning och även lite av Svenska sommar!

Tyvärr är det så att de är deras egna blandningar, så de säljs inte i de andra Kahls butikerna runt om i landet! Sorry boys and girls about that! De är iaf två nya favoriter..teaterblandningen är bäst! :)

Min Te-Topp:
Teaterblandning
Söderblandning
Svensk Sommar
Heta Stunder ("för en 5:a"..haha! B-Café 06!)

Ska ta och prova ett kanel te och ett äppelte som verkar gott..lagom till hösten och allt! :)

Egen almenacka..

Hittade du ingen bra almenacka, eller behöver de en present till en ordningsfull person?!
Vad sägs om att designa din personliga almenacka?!


Bild: PersonligAlmenacka.se

Man bestämmer vilka färger man vill ha, om de ska vara streckat, listor, jobbtider osv. Jag har helt fastnat..tyvärr så köpte ju jag en kalender i fredags :S Annars skulle jag helt ta en i samma färger som jag har bloggen i, hihi..dom finns nästan exakt :)

Känner du dig sugen..eller bara nyfiken som mig ---> Check it out!

Lugnet fortsätter

Okej..det blev ytterligare en lugn dag idag, måste säga att det känns otroligt skönt. Bara ta det lungt och göra det man ska/vill i sin egen takt :) Mycket bra! Mycket bra!

Dagens mål var att åka och handla basvaror, det stod "Storhandla" längst upp på listan...men eftersom jag inte har någon frys är det svårt att storhandla på riktigt, plats att ställa saker finns det alltid! :p Annars skulle jag tvätta och läsa ut kap 4 och 7 (omg nu fick jag för mig att de var 4-7 - ha! Men de var de inte - tack gud!) i en av böckerna. Imorgon är det föreläsning och det gäller att var förberädd :)

Jag har hunnit tvätta ALLT, helt otroligt...tvättprogrammen tar 40 minuter (ibland 37 *hum*) och eftersom man har 4h på sig så hinner man få undan allt! :) 1 tvätt med lakan, 1 tvätt vitt, 1 tvätt mörkt och en med handukar + övrigt. Det underbara är ju att de är en uppsättning av allt till varje tvättande..1 stycke tvättmaskin och 1 stycke torktumlare! Så skönt! :)
Problemet är ju att mina handdukar inte kommer få åka torktumlaren :( Ska försöka komma dit innan 19 och försöka smyga in dom, förhoppningsvis så stänger maskinen inte av sig (tyvärr så gör den troligtvis det :() Men men..bra som tusan och jag har bokat en tid till nästa söndag också! 19-23 den gången.

Nu börjar magen bli hungrig..den ska få brunabönor och bacon när jag är klar med handdukarna, mums! Ikväll så är det chokladbollar och film på schemat, jag har på tre dagar köpt tre filmer, alla nedsattpris såklart men ändå. Blir så när man inte har tv :( Men världens snällaste mattias (h) skulle komma och hjälpa mig med lite nerladdninigs prog..så mycket billigare! - Tack du är bäst! :)

Kramis

Hum!

Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till! Är uttråkad...men har nog ingen direkt lust att hitta på någonting..börjar få ont i huvudet - måste dricka vatten. Tänk att jag alltid glömmer det!

SLUTA DUNKA! (Inte huvudet utan någon idot som spelar dunk-dunk-dunkmusik någonstans i närheten..heeela tiden!)

Ska nog ta och cykla till Maxi, måste bla köpa ett lås till mitt förråd nere i källaren. Jag kommer bli sååå pissed om någon jävel snott mitt föråd, stod en säng i de förra gången jag var nere...den slängde jag ut! Ha på dom du! Och jag kommer brutalt klippa sönder låset om någon tatt och låst det också - ni är varnade studenter, ni är varnade!!! Sen blir det nog te och en bok..har fem sidor kvar av studentlitteraturen bara.

Puss och kram

Ont!

Jag har ont i min rygg! Har absolut ingen bra stol att sitta längre tid i! Har en trästol, rätt upp och ner som tillhör rummet! Blä!!! Men jag får vänta med att köpa min nya stol - den var så tung att jag inte orkade den (14 kg).

Kommer från IKEA och heter Karsten (ska köpa till armstöd - annars fungerar det ju inte!), den är mycket skön, tyvärr inget vidare stöd till svanken..så man får ta en break lite då och då för att inte slackta stackars ryggen!:
KARSTEN Arbetsstol

Vad händer!?

Så..nu är jag hemma från dagens äventyr i lilla Kalmar! Blev inte sååå lång tid..jag åkte lite lost och trodde jag var på uptäcktsfärd...men vafan jag var typ mitt i stan :( Snyft! Snyft!

Cyklade runt i stan, åkte ner till hamnen..där jag inte varit än. Gud va jag älskar vatten, de är sjukt vackert och något man bara måste ha! Kollade runt lite, överallt är de "Centern" vimplar och banderoller...dom har något stormöte här. Bla är hela torget vid katedralen fullt med tält, en stor scen och grejjer men iaf. Jag parkerade vid Åhlens, gick och kollade i fönstren hos en massa olika mäklare här i Kalmar, köpte mig en Latte på Donken, gillar faktiskt deras kaffe - de är mumma! :) 23:- för en stor Latte klagar man inte på!

Kollade i lite affärer..men gud va tidigt dom stänger alltså..vissa vid 14 - 15 och några få vid 16tiden. Jag vill ha senare öppettider! Kan jag inte få det då!? Dagens inköp förutom latte blev två strumpbyxor från H&M - hann precis in innan dom stängde :) Behöver de till en lite kortare klänning (hade för mig att den var längre och långärmad men ki fick jag!) Så strumpisar är ett absolut måste för att inte se ut som en slampa - haha! Ikväll får vi se vad som händer! :)

Skickar en tanke till alla arbetande människor just nu - JAG VILL OCKSÅ! :)

God dag

God morgon, god förmiddag...och god dag..välj en av dom så passar dom nog. Jag har varit vaken sen 10 - tiden någongång, har vaknat av och på inatt¨/imorse och trott att jag försovigt mig. Men idag har jag ingenting att forsova mig till :) Känns skönt med lite ledigt faktiskt!

Idag är vädret helt okej, lute moln och lite blått på himlen. :) Tänkte ta och upptäcka Kalmar lite idag, ska bla till Jysk..dit cyklar jag eftersom de är en bra bit bort..ska kolla om dom fått in min säng och boka hemkörningen :) Sen ska jag kolla runt på stan, upptäcka områdena runtomkring lite också är planen..nu är det norra vägen - skolan - en snabbis till funkabo - city - baronen -hem! Så något mer måste man ju ta och ta reda på om stan :)

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan diska och bege mig bortåt. Ikväll blir det eventuellt biobesök... Är egentligen "Panik i Parken" - nollning just nu, men jag har legat och läst en ny bok "Storlek 37" och fastnade helt i den! :)

Have a good one! Ciao


Trött..

Nä man kanske skulle ta och gå och lägga sig! Har kollat på min nyinköpta film "Just My Luck" och delar av "The Holiday"..myspys! Men nu är jag trött i ögonen och har tappat linerna någonstans på vägen :p Oooops!

Imorgon ska jag ut på stan igen är planen..kolla in olika mäklare och se vad de har att erbjuda en liten studentska som mig..hoppas hoppas. Bevakar spänt vad som händer med bostäderna i Svensk Fast. och på HemNet.se (mycket bra site!) Ska kolla upp tider och adresser nu! .. Sen sova!

Kan tillägga att jag hittat en underbart, underbar lägenhet..tyvärr ligger den på fel sida av spåren och går från 665000:- < :S Annars var den fräsch och helt fantastisk! :) Köket var bäst...och sött badrum som var helt nyrenoverat som jag vill ha det..naw! Jag vill ha massa massa massa pengar till bostad och inredning - och det nu!!!, Tack! :$

Sov gott! Ciao

RSS 2.0