Im back!

Nu är det sista dagen på mitt 2,5 veckor långa sommarlov!! Känns som sommaren gått vääääldigt snabbt och kan verkligen inte förstå att hösten närmar sig igen, jag älskar höst men sommar och sol är också så oootroligt skönt (tur man har en vintersemester till solen att se fram emot iaf :)

Efter en vecka på landet (ja nästan en vecka iaf) och en uuuunderbar vecka i Egypten är det nu dags att återvända till Kalmar. Har hänt massa saker och det största är att jag igår opererade ögonen - no more synfel. Ska skriva ett enskilt inlägg om operationen men kan säga att den blev ööööver förväntan och efter ca 7 h kunde jag se bättre än NÅGONSIN!! :)

Nu ska jag fortsätta att uppdatera mig på bloggarna jag följer..ligger en vecka efter vilket tar sin lilla tid - mys!! När jag kommer fram ska de flyttstädas för fullt, packa kök och flytta möbler (om inte älsklingen redan fixat det - love you honey!)

Ciao ciao


Nytt från KappAhl


299:-


Idiot posten

Tydligen har jag haft en Avi som legat "hemma" i över en vecka och eftersom jag nu är borrest kommer paketet gå i retur..inte för jag har en aning om vad som är i paketet och inte för jag har en chans WHAT SO EVER att ta reda på det heller!!! Den går tillbaka 25.e augusti och posten kan inte ens uppge avsändaren - så jävla schysst!!

Posten är bajs, inget nytt..och brevbäraren är full eftersom dom helt börjat skippa att skriva avsändare på avierna..underbart!

Nu håller jag tummarna att det inte var någonting viktigt som var i paketet!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Regn och getingar

Herregud så mycket getingar det är här uppåt landet, vi har inte alls så mycket getingar i Kalmar..känns det som iaf. Visst de är lite extremt här eftersom vi lever i ett honungsplantat, haha typ iaf...och getingar tycker om honung *Mums*

I förmiddags blev det hysteri när Birgitta ställde ut en ram som skulle rövas, mums mums tyckte bina OCH 7000 getingar. Mindre lyckat, jag har dödat säkert 200 getingar idag och man vågade knappt gå varken in eller ut ur släpet :p Haha man lär sig av sina misstag! :p

Om 4 dagar är jag och älsklingen i Egypten, very very nice! Kommer bara vara en massa sol och bad, förhoppningsvis ätbar mat och goda drinkar vid poolen (aka Cola för sprit kan dom INTE bland där nere) öl och läsk fungerar dock så de är de drickbara.

Taxfreen är beställd, blir lite perfymer..godis och sprit! De är verkligen bara när jag åker utomlands som jag köper sprit..ALDRIG på systemet, verkligen aldrig. Nu har jag köpt Rom och Passoa då denna tagit slut sen förra resan. På Arlanda ska jag även köpa Cliniques 3-stegsprodukter för att få kontroll över mitt ansikte. Kan bli något läppstift och rough också..vi får se :)

SunGarden Grand Resort
Sooolen snart kommer vi!

På landet!

Jag befinner mig på landet, därav denna avsaknad av blogginlägg. Har inte såå mycket tid framför datorn utan försöker vara social istället och hjälpa till lite :) Man får passa på att umgås med familjen när man väl träffar dom! Nu är det bara den andra familjen också..måste boka in ett besök, eller kolla så dom är hemma när jag planerat in mitt besök :p

Idag har jag och birgittat mördat getingar, hällt upp honung, haft photoshoot och ätit skorpor med god marmelad och druckit te till - gott!!

Nu - slllleeepe time!

Packning pågår

Just nu håller jag på att föra över låtar från datorn till min telefon...första gången det lyckades, haha stort plus för iPhone med mycket lättare musiköverföring. Men allt annat i denne telefon överväger ;) Fixar filmer också inför min tågresa imorgon på 4,5h upp till landet. Lite mycket att hålla koll på eftersom jag packar för en vecka i sverige och en vecka i egypten..kan vara liknande väder eller tvärt om!

Passet är iaf med och imorgon ska jag förbereda handbagaget :)

Nu - natti natti!!

Utförsäljning möbler

Eftersom jag och Richard redan har allt vi behöver (och lite till) ska jag sälja i princip alla mina möbler!! La ut min annons på Blocket i förmiddags och har fått typ 10 mail med folk som vill fynda..riktigt skoj! Jag tänker inte sälja något för några skambud men jag vill bli av med sakerna asap - så jag kör på "vi möts i mitten".

Köksbordet och soffan svävar i de blå lite halvt men resten är redan sålt..eller ja recerverat eftersom de inte ska hämtas förens later on!

Känns så sköööööönt att de börjar falla på plats, vore underbart skönt om lägenheten kunde vara tom när den ska flyttstädas 31.augusti! :)
Klicka för att se nästa bild

Trench

Nytt från H&M!
En superfin trenchcoat för 299:- som verkar vara i bra längd också..den hamnar i min beställning och dessutom med 10% rabatt med koden 8865!




H&M


the last day!

Idag är sista dagen på sommarjobbet, de är inte många som slutar två jobb inom loppet av 3 veckor.. :p Men nu har jag gjort mina tre veckor på Eniro och mitt SOMMARLOV börjar i kväll! Haha, 2,5 veckor får jag iaf innan allvaret börjar igen och då ska vi ändå göra en del.

- En vecka på landet, med en dag i Stockholm för att träffa mina Girls!
- En vecka i Egypten på ett superfint hotell
- Flytta/sälja mina möbler
- Flyttstäda och lämna över lägenheten till nya ägarinnan! :)

Håller på att planera in mina dejter inför veckan..ska träffa Mormor, Helena och Friiiida iaf och sedan vill jag klämma in några fler...som alltid slutar det i dubbel eller trippeldejt! ;) Gå på stan, fika och spana i andra butiker än dom vi har i stan - ZARA!!!

Nej om posten skulle ta och komma så jag kan börja dagen!
Ha en FIN dag! :)

Fint utanpå

Fiiiina väskor och älskar verkligen skorna, från ASOS även dessa :)
Den bruna väskan är helt underbar, perfekt på armen och över axeln!


Asos

Har beställt från ASOS en gång och då blev jag väldigt besviken..men nu har dom så mycket fint att de är svårt att motstå en beställning. Koftan är UNDERBAR och värd sina £42 skulle jag säga..mysig och perfekt i höst!


Asos


Makeup refiill

Jag behöver städa ur mitt sminkförråd och organisera det lite bättre, just nu ligger de jag använder dagligen i en liten låda i badrummet och resten huller om buller i en korg. Not okay! Så jag behöver köpa lite bra förvaring..typ mindre lådor..jag vill till USA och shoppa på Target och alla andra roliga butiker där finns SÅ mycket bättre förvaringssaker för typ ingenting.

Detta vill jag ha (behöver och vill ha är tydligen olika saker..hihi!):

Eleven 120 Colour Eye Shadow Set
Palett med ögonskuggor
Eleven Foundation Brush Duo
Foundationborste måååste jag ha, blir nog en från MUS
NYX Mosaic Powder Blush
Blush från NYX ett märke jag vill prova
Shiseido Pureness Oil Control Blotting Paper
Blotting papers..alltid bra att ha!!


Tröttis torsdag

Jag ligger en dag före, jag tror 100% att det är fredag idag och gång på gång får jag påminna mig om att det är faktiskt TORSDAG!!! Haha händer för mycket i mitt huvud så jag hänger inte med!

Idag ska jag iaf skiva under köpekontraktet..eller ja säljkontraktet kanske för min del :p Ska bli riiiiiktigt skönt att ha allting klart med det så kan jag ta tag i det andra när jag kommer tillbaka från semestern 30 augusti. Lovely att lämna Kalmar, missförstå mig rätt de är en härlig stad men just nu är det bara för mycket, längtar till skolan börjar - ett nytt äventyr! Inte behöva gå upp 07 varje morgon (senaste veckan har de blivit 07.20 typ varje dag - jag är trött) utan planera tiden själv. Skönt att jobba men jag föredrar att plugga, iaf för tillfället!

På lunchen ska jag gå förbi Kappahl och kolla om dom har några shorts som inte är kortkort, herregud vem vill egentligen gå runt i värme med tighta shorts? I just dont get it, så tantbutiken be on my side! men måste säga att både Kappahl och Lindex får in en del snygga kläder så helt tantiga är dom inte...till mitt försvar ;)

Nej KAFFE, mer KAFFE!!

Hot and red

Dessa skor är SÅÅÅÅ snygga, dock är tån lite för rund för min smak men dessa skulle mer än gärna vilja flytta in i min garderob!!!

1260:- hos HenryKole, och dessutom fraktfritt! min nya favvosida och det bästa är att dom bara tar in i små partier för att hålla det exklusivt - sådant gillar vi!


apriqot

Ny väska är ett "måste", jag har min fina från Tiger men den börjar bli utsliten och behöver någon lite mindre. Ska ju till Egypten om en vecka så köper inget innan dess, men någon av dessa är jag sugen på (eller en liten och en stor)..


http://apriqot.jetshop.se/


Sold!

Budgivningen är äntligen över och nu hoppas jag att vi får papprena underskrivna ASAP så allt är 100 % KLART!

Ring ring bara du slår en signal..

Haha jag är upp över öronen beroende av min telefon..och inte för jag måste smsa 7000 personer utan för att mäklaren kan ju faktiskt ringa vilken sekund som hellst! Jag har ingen aning om vad det är som händer utan svävar runt i en bubbla och hoppas jag ska få information - och positiv sådan självfallet!

Vänta är inte min grej, jag har inget tålamod utan vill att allt ska vara klart NUUUU! :)


Min underbara Samsung I9000 Galaxy S


Keeping up with the Kardashians

Just nu underhåller jag mig med att titta på Keeping up with the Kardashians! Är i slutet av säsong två, av fyra vilket betyder att jag har några timmars underhållning kvar innan! Yay!

Dom är sjuka, söta, roliga och allmänt galna vilket skapar en sjukt rolig serie!!!

Keeping up with the Kardashians - tv.blinkx.com


Vacker kunglighet

Enligt mig är det inte de Svenska kungahuset som är vackrast av dem alla (som många tycker) utan det Danska med Kronprinsessan Mary! Hon är alltid välklädd och proper ut på ett naturligt sätt, passande en kronprinsessa! Kronprinsessan Mary som är högaktuell med sina blivande tvillingar, tycker nästan synd om Kronprinsessan Viktoria och Daniel för nu börjar ju spekulationerna när Deras prinsar och prinsessor ska komma till världen ;)



Princess Mary Princess Mary of Denmark attends a private view of a major retrospective exhibition by Danish artist Per Kirkeby at Tate Modern on June 16, 2009 in London, England.



Mary och Frederik på Victoria och Daniels bröllop i Stockholm den 19 juni. Foto: Scanpix


Spänningens tisdag

Godmorgon!!

Jag sov gott i natt men vaknade vid 05.20 av att min mobil dog så gick för att hämta laddaren. Jag kunde helt klart gått upp då för var klarvaken! Spännande sådär mitt i natten, typ iaf! Men jag sov gott ytterligare nästan 2h..looovely!!

Idag har jag lite äventyr på jobbet..ska byta en toner, kan sluta med att jag förstör hela skrivaren, lets hope not!! :) Ikväll ska jag städa och sortera mitt förråd, låter mycket men är rätt lungt..har kanske 4 kartonger med saker som ska gås igenom och sedan bestämma vad som ska slängas osv. Innan jag kan flytta över mina saker måste även Richards förråd städas så de är efterföljande uppdrag som ska vara klart innan de är natti natti time. Sedan får jag flytta över sakerna imorgon samt städa förrådet så den delen är KLAR!

Kan avslöja att det budas på min lägenhet och jag är NERVÖS!!!!!! Vem vet hur detta kommer gå!? I just might lay down and die! Vill ha alla papper påskrivna typ nuuu så jag har en sak mindre att tänka på :p Men ingen bråska budgivare buda på..buda på!! ;)

Sleeeeping time!

Dags att hoppa i lopp lådan, en dusch och sedan natti natti!!

Ikväll har jag planerat min flytt, vad som ska göras och typ när de ska göras. Är lite kort om tid eftersom jag åker till landet på lördag och kommer troligtvis tillbaka kvällen 30.e augusti, och utflytt sker förhoppningsvis 1 september. Alltså har jag 1 dag på mig att flyttstäda och liknande från det att jag kommit hem! Woha!!

Ska börja med att städa mitt förråd och flytta saker till Richards, men innan dess måste jag städa min käre sambos förråd. De är veckans projekt! Packa inför Egypten och en vecka på landet ska jag också göra. Hur packar man till 40 gradig värme? - Bikini och luftig skjorta låter lagom för mig! :)

Natti natti

Höstshopping

Jag är en sucker för höst, varmare kläder och laget på lager (man är ju gammal scout!) och krypa upp i soffan med en god kopp te. Leggings/treggings/jeggings är något som jag sliter ut på löpande band och absolut ett måste i höstgarderoben..och kyligare sommardagar (som denna) alla mina var dock utslitna och fulla med målarfärg, jag målar nämligen med heeeeeeela mig när jag målar.

Köpte tre par på Cubus för under 500:-, två med snygga detaljer och ett par vanliga. Skorna fyndade jag i lördags148,50:-, rea och 50% rabatt på andra paret (Katrin köpte likadana så vi slog ihop oss!


Skor Skopunkten 148,50:- Leggings Cubus 199:-/st


Jo, jag lever!

Im alive!!!

Suck jag har inte kunnat logga in på bloggen under hela helgen..då blir man lite smått galen!! Men nu är jag tillbaka och allting ska fungera igen.

Helgen har varit superbra, vi hade besök av Katrin från Skåne..man förstod nästan vad hon pratade om (haha nästan..och jag kan prata jättemycket skit om henne på bloggen eftersom hon tydligen inte läser den!!!!!!!!!!!!). Okej men ändå :p Vi hade en skitrolig helg med utgång och för mycket att dricka i fredags, i lördags var vi ute på stan och jag köpte VINTERSKOR..otroligt fynd på Skopunkten! 149:- för föregående säsong och både jag och katrin slog till. Jag köpte svarta och hon bruna...snyft ville också ha bruna men fanns inte i min storlek :p 

I lördags hade jag också visning, meningen var att en tjej skulle komma och titta för hon bodde utanför stan men när vi kom dit var de ett GÄNG som väntade..och när jag pratad med mäklaren hade det tydligen varit tre sällskap. Gah! Jag hade inte hunnit förbereda något men underbara Elin hade plockat undan och fixat - Tack darling!! En ringde in ett bud, så vi får se om de är så att de blir budgivning innan riktiga visningarna ägt rum. Jag kommer inte stressa upp mig utan väntar och ser, inte en chans jag säljer tidigare och budgivningen inte når upp till mitt mål..give me the money! :) Annars är det visning på Torsdag och Lördag!!

Ciao


Nu börjar det ringa

De händer saker! Jag har fått respons på lägenheten och en som vill komma och titta på den innan visningen...roligt, nu ska jag bara få tag på ELIN - SVARA I DIN TELEFON KVINNA!! ;)


Wishlist

Dessa saker suktar jag efter just nu... farligast till ligger soffan, mulberryväskan samt plånboken från Lous Vuitton! Rätt stora inköp men alla är investeringar (investeringar tror jag är veckans ord) Plånboken är Den jag letat efter..lagom allt och riktigt snygg (och dyr) but i love it!!


Soffa IKEA Fotölj IKEA Soffbord IKEA Väska Mulberry Bayswater
Plånbok Louis Vuitton Alexandra  Korthållare Louis Vuitton Väska Louis Vuitton Artsy MM


Happy weekend

Igår blev en slapparkväll hemma i lugn och ro, men jag plockade undan massa saker och sorterade, diskade och fixade lite i köket så helt död fisk i soffan var jag inte! Kvällen gick långsamt men jag spenderade den med mina två favoriter - Frödings Kladdkaka och Fringe!!! Jag ÄLSKAR den serien och igår var det dubbelavsnitt..haha så trött jag var sen! 22-24 höll det på och oooooh så spännande, säsongsavslutning var det ju också självfallet!

Idag är det jobb som vanligt, sitter och dricker tredje koppen kaffe för dagen, och blir inga fler förens jag varit och köpt mer kaffe så de får jag göra på lunchen! Senare kommer Katrin och de är party party, hon var tråkig och skulle jobba på söndag så hon skulle tydligen hem igen imorgon men oh well trevligt att se hennes blonda kalufs uppe i Kalmar igen :) 

Nej nu kollar jag på Lyxfällan och drömmer mig bort till en ny fin lägenhet, älskling ska vi flytta!?
Puss ;)

Winter in Moscow

Min sminkväska (som inte är en väska utan mer tre korgar i badrummet) vill ha en uppfräschning och denna palett med ögonskuggor för Smokey eye samt läppglans från NYX får gärna joina samlingen.

Nelly.com säljer NYX i sverige men dom är betydligt större i USA. Hittade paletten på en sida som skickar internationellt och den går på $18 vilket är helt okej..frakten startar på $8.95 vilket är ok om man är ett gäng som beställer :p Ingenting jag planerar att köpa nu, måste dra in på shoppingen och spara mer inför alla resor :)


Winter in Moscow, finns hos Cherryculture.com


Bostad Kalmar

Nu har min lägenhet kommit upp på Hemnet och Svensk fastighetsförmedlings hemsida - yay!! Lägenheten är på 38 kvm INTE 28kvm som de står i annonsen!

Beskrivning:

Ljus och trevlig lägenhet i fint skick. Separat och rymligt kök med plats för köksbord. Helkaklat badrum i bra skick. Klädkammare och fransk balkong. Stor sovalkov ger lägenheten ett "extra" rum. Perfekt läge nära naturen, högskolan och service. Månadsavgift på endast 2045 kr ger en låg boendekostnad (jag betalar totalt med amortering, ränta och avgift totalt 3000:- i månaden).


Köket


Hallen inill kök och vardsgsrum + sovalkov (visst ser köksgolvet grönt ut? de är svart!)


Badrum med badkar i stl mini


Vardagsrummet

Tryck på bilderna för att komma till annonsen!

http://www.hemnet.se/beskrivning/806268?r=3


H&M Live

Torsdagar - nytt på H&Ms webbutik! Dessa läckerbitar dök upp idag..


Stövel skinnimitation599:-

Oversizetröja 249:-

Cardigan 249:-


Är det en Hiss eller Diss, you tell me:


Sidenblus 399:-


Tooorsdag - kaffedag!

Jag gick och la mig själv igår..de brukar aldrig gå bra när jag är själv i den stora stora lägenheten, eller haha ja iaf jämfört med min. Då segar jag mig som bara den + skrämmer upp mig själv så jag är på toan i typ 30 min och inte vågar gå ut - Haha!! De är Johanna i ett nötskal de! Så blev lite senare..men vaknade när älsklingen kom hem vid kvar i två (inte för jag visste vad klockan var då..).

Torsdag idag, och de första jag gjorde när jag kom till jobbet var att sätta på kaffe - coffee i need you! Mums mums mums så underbart, framförallt när jag är så seg och inte har så mycket att göra, då är verkligen kaffe nödvändigt!! :)

Idag är de rätt lungt, jobbet..sen ska jag hem och städa för det orkade jag inte göra igår. Plockade undan lite igårkväll men nej orkade inte ta tag i det på riktigt. Kalmar Stadsfest startar ikväll med RIX FM Festivalen men nej orka bry sig, jag ska hem och vara duktig istället!

Ciao

Och förresten kommer min lägenhet ut på HEMNET idag så håll utkik efter en grym etta i Kalmar (kan säga att jag inte är särskilt nöjd med bilderna men antar de är svårt att fotografera en etta)

 


Frisörbesök?

Jag är sugen på att fixa håret, de är så hemskt just nu..slitet som bara den!! Skulle behöva lämna in mig själv på hårspa en weekend för att få lite fason på det hela! :p Jag måste köpa ett bra värmeskydd för de jag har nu känns inge vidare, behöver något riktigt BRA.

Nu låter jag håret blekas i solen och färgar/tonar ingenting på sommaren, men har under vintern/våren haft riktigt mörkt hår vilket är riktigt snyggt! Högra bilden är från i höstas innan jag färgade det..då var det ljusbrunt/rödaktigt. Tycker de mörka till vänster är mycket snyggare..

Men hur ska jag göra i höst?! Sugen på lugg igen, haha typisk höstgrej! Nej jag måste till frisören och få råd + en dunder hårkur!

   



Delivery from the states

Förra veckan gjorde jag en beställning från Glitzy-glam.com, en übersöt webbutik som säljer massor av gulliga, roliga och praktiska saker!

Jag beställde en "plånbok" samt två block, ett större och ett mindre. De skulle ta 12-15 arbetsdagar att få paketet men tog en vecka max! De tycker vi om!!!


Paketet!


Så otroligt sött förpackat med vita och ROSA puffar


PLÅNBOKEN!


De superfina blocken!!!


En fylld plånbok, superbra med fack på baksidan och ficka i mitten med dragkedja!


Höst - boots?!

Jag har egentligen äldrig varit så mycket för låga boots, de slutar alltid konstigt på foten/benet och jag brukar mest störa mig på dem. Men detta par från DinSko tycker jag är sjukt snygga, haha då utan att ha provat dem. Dem understa tror jag att jag hade förra året och dom var lovely, verkligen perfekta (höll ca 3 mån dock) men ska köpa 2 par sånna så jag är garderad i vinter!!!

499:- kostar dom översta och är i skinnimitation vilket är sjukt ohett!
499:- kostar även de höga stövlarna (dom rekommenderar jag starkt)

(Är det inte sjukt va DinSko höjs sina priser..CRAZY!!) Aja snygga är dom iaf!

Midcut boot

High boot


Bayswater eller bayswater!?

Jag behöver hjälp att ta beslut, eller iaf början till ett beslut när det kommer till en klassisk och otroligt snygg Mulberry Bayswater.

Svart eller Brunt

Vilken är det egentligen som är snyggast..mest praktisk..åldras bäst?!?!



Update: Kan tillägga att jag har en Bayswaterliknande väska i "oak" från Tiger, därav de ovanstående alternativen


Hösten i märkesväg

Jag känner för att investera, och då menar jag inte i aktier och värdepapper utan en riktig plånbok eller en riktig väska. Går budgivningen på lägenheten bra ska jag köpa ny väska och ny plånbok..fint mål va!? Tror pappa skulle vara riktigt stolt över den investeringen, haha!! halsduken från Burberry är min absoluta favorit och har en liknande som är standard på vintern..älskar den ljusrosa färgen!

Men dessa godbitar skulle jag allt vilja ha..very much!! Har varit inne på Närstads här i Kalmar som säljer Mulberry och ohh de kliar i fingrarna!


Plånbok Mulberry Halsduk Burberry Väska Gucci Solisar Gucci


Ny design?

Jo jag tror de är dags för en ny design...jag irriterar mig på allt för mycket i bloggen just nu!

Sicken tur att jag är hemma själv kommande kvällar så kan jag sitta och finula med designen eftersom älsklingen ska jobba för fullt med Kalmar Stadsfest. Så något roligt måste jag ju också ha för mig!

Tror de blir något mer stilrent, rosa..grått..svart..vitt!? Typ! Vi får se vad jag slänger ihop, var sjukt länge sedan jag gjorde om den (eller iaf publicerade någon ny design) att sitta och leka och prova nya saker är alltid roligt för en amatör som jag :)


Dags att ta tag i de hela..

..ni vet vad jag talar om! TRÄNING!

Den har verkligen gått förlorad senaste månaderna, alldeles för mycket jobb och allt för lite tid till träningen som är så otroligt viktig och nödvändigt för att kunna slappna av. Men NU jäklans är det dag för en ny termin på Friskis med underbara lokaler, underbara ledare och perfekt läge :)

Spinning, jumpa och gym gym gym! Ska bli HÄRLIGT!!!


Friskis lokaler i Kalmar!


Blogawards (i dont think so!!)

Idag låg denna innanför dörren när jag kom hem..


En inbjudan till Blog Awards som Veckorevyn arrangerar i slutet av September.

Blogglyx på hög nivå, eller?

200:- för ett 100% sponsrat event som sedan får otroligt mycket resons i sjukt många svenska bloggar. Nej jag tycker det känns väldigt snålt från VR!
Nej detta blir ett MINUS från min sida!!


Fotografering

Idag var det den stora dagen, fotografering utav lägenheten. Det är ju därför vi fixat som små galningar sista dagarna. Men blev RIKTIGT bra och lägenheten såg ut som sig själv, alltså som den brukade göra när jag bodde där..men BÄTTRE!! Lite blommor, nya färger etc gör verkligen underverk!

Richard mötte upp fotografen vid 11 och de gick jättebra! Ingenting som behövde flyttas, ingenting som togs bort och han tyckte tydligen de var lättaste jobbet på länge - woho go me! Han tyckte den var jättefin och var själv intresserad utav den, haha de är ju superkul att höra eftersom han fotograferar en heeel del lägenheter. KUL feedback! :)

Bilderna skickade han till mäklaren idag så förhoppningsvis kommer den upp på Hemnet imorgon, de vore lovely!!! :) :) Finns inte alls många ettor ute just nu, 6 st varav två är på denna sidan av stan men inte alls i samma kvalitet! Håller tummarna att detta kommer gå bra!

Ready or not

Jag är helt död, utmattad både fysiskt och mentalt!!

Igår efter jobbet var de 100% go go go! Började med att åka och storstäda lägenheten samtidigt som vi fick hjälp att måla i hallen och dörrkarmarna (sjuuukt fint blev det så jag är lycklig), framåt 18-tiden var målningen klar och runt 18.30 åkte vi till IKEA för storshopping - problemet var att eftersom jag inte hämtat sakerna från min och richards lägenhet visste jag inte riktigt vad jag behövde - så jag köpte typ ALLT!

Ska de piffas så ska det! Blev ett helt nytt badrum (varför hade jag det inte så innan?) köket fick ett lyft med citrusfat, blommor och dekorationer samt ny gardinstång så gardinerna inte släpar i golvet. Vardagrummet fick nytt sofföverdrag likaså sängen, blommor står överallt, ljuslyktor och ett improviserad sängbord som vi får se om de får stå kvar.

De var alltså en del och vi höll på 17.00-23.30 innan allt var klart. De tar längre tid att piffa, fixa och plocka undan. Men jag var über och tvättade fönster, putsade bort färg och så så de kunde nog gått snabbare. Men nu behöver jag inte göra lika mycket inför visningarna i nästa vecka!! Spännande de ska bli!!

Lägenheten är planerad att komma upp på Hemnet på torsdag senast fredag (i värsta fall). Nu hoppas jag bara fotograferingen går bra, älsklingen ska släppa in fotografen och agera lite assistent eftersom jag inte kan gå ifrån sååå tidigt.

Jag håller tummarna!!!


Mäklare

Var precis och träffade en mäklare som kollade på min lägenhet som Elin just nu bor i, var sjukt spänd innan och sprang runt som en toka och snabbstädade, flyttade saker på dom 10 min vi hade på oss innan han skulle komma. Tur jag har en snäll sambo, sånna är bra att ha i många tillfällen :) *Puss på dig!*

Mäklaren kom, vi gick igenom lägenheten och han kontrollerade hur allt såg ut. Han blev nog lite positivt överraskad att den var så pass fin form, haha hur kan då dom andra lägenheterna sett ut? Men vi satte oss och pratade, gick igenom processen, utgångspriset som han ville lägga högre än jag trott så de är kul att han verkligen tror på den. Jag vågar inte hoppas på någonting utan bara att den ska gå runt så jag inte går back på något sätt, han var tydlig med att det kan gå riktigt bra men man vet aldrig!!

Svensk Fastighetsförmedling


Såå..jag SKREV PÅ kontraktet och wips så hade jag skaffat mig en mäklare! Känns otroligt bra och lägenheten ska komma upp på nätet på Torsdag (förhoppningsvis redan på Onsdag!) Fotografen kommer imorgon (hoppas hoppas hoppas vi på) så ikväll ska vi måla klart, shoppa på IKEA och sätta färg på lägenheten. KUL!

Nu håller vi tummarna att de finns många intressenter som vill ha just MIN lägenhet! Bra ifs att de inte finns så många andra ute! :)

 


Fix-trix!

Vi kom till Kalmar vid 20.30 igår, åkte och lämnade våra saker hemma..lastade in nya saker (färg, borrar, slipsaker och gud vet vad som fäljde med), köpte med oss mat och åkte till Elin för att inspektera samt börja måla dörrkarmar.

Haha ja de var bara att hoppa rakt in och dammsuga, jag är så sjukt städgalen, haha rätt underhållande! Stört hungrig var jag men NEJ jag ska dammsuga :p Jag och elin plockade undan saker, fixade och trixade medans älsklingen flyttade gardinstång, spacklade och började sedan att måla första omgången på dörrkarmarna. jag joinade sedan och målade medans elin tag sig an mattan, VILKET JOBB. Men jo den blev allt svartare ju längre hon höll på :)

Vi dog vid 23.30 och åkte hem för att sova..ikväll fortsätter det!

To-Do list:
- Måla klart dörrkarmar
- Måla hallen
- Städa badrummet
- Polera upp diskbänken
- Olja in bänkskivorna
- Flytta ner bokhyllor och micro i källaren
- Flytta tvn från en lgh till en annan
- Köpa saker på IKEA (dekorativa blommor, handdukar, ny badrumsmatta, plädar, ljuslyktor, sofföverdrag)

FULLT upp alltså!! (och nej detta är inte allt utan enbart en del av den fina lilla listan) Sa jag att de troligtvis ska vara klart tills imorgonbitti?


Weekend på landet

Var riktigt trevligt att komma bort ifrån Kalmar lite och spendera lite tid med pappa och birgitta på landet (ja och karro, eva, farmor och farfar också såklart). Åkte upp efter jobbet och var framme runt 20-tiden har jag för mig då de blev en lättare middag med mumsig svampomelett, gud så gott det är!

På lördagsmorgonen kom syrran ner också, efter att ha jobbat och spenderat halva natten på centralen i väntan på att tåget ska gå. Min syrra är en liten nattuggla men inte kan man missa marknaden så efter en fika åkte vi upp till Malmamarken och gick runt där några timmar med farmor. Hittade INGENTING mer eller mindre vettigt, köpte brända mandlar och godisremmar då dessa är obligatoriska men inget mer. Lunch med nybakat bröd och rökt fisk samt fika med nybakade munkar blev det också framåt efternmiddagen, DE är livet det.

Resten av lördagen var lugn och skön, vädret var perfekt marknadsväder och solen kom och gick. Farmor och farfar kom på middag, mums grillat kött, potatissallad och feta/tomatsallad som vi åt ute på altanen.

Söndagen blev en tur till marknaden igen, jakt på mina papper till lägenheten (tänk vilken tur att Birgitta har koll på allt) Sedan hoppade vi i bilen och körde mot Kalmar igen vid 15 tiden. En sväng förbi IKEA i Linköping och ett SJUKT regn blev det också.

Fin fin helg, tur jag ska upp helgen om två veckor och stanna en heeeel vecka!
Ciao


RSS 2.0