"Klassfest"..

Nja mycket till klassfest blev det inte för våran del, vi stannade till kvart över åtta..de blev två drinkar var innan vi tröttnade. Vi trivs bra som vi är, visst är det superkul att träffa nytt och alla andra..men upplägget idag var inte det bästa. Tankar kring att hyra kåren istället dök upp...så vi får se hur det går med detta :)

Vi drog oss mot Lina, paus på Statoil där vi köpte en varsin folköl för att övereraska sällskapet som redan befann sig hos henne (hennes pojkvän och Helenas pojkvän). Tyckte att vi skulle vara lite lustiga där..haha! Men fram kom vi, och lät gjorde vi nog också. Var riktigt trevligt faktiskt, de manliga sällskapet var också roligt, trevligt med en brytning i vår femenina vardag :P

Nu är jag hemma..ska läsa ett kapitel i boken innan jag ska sova så känner man sig lite påläst iaf! Blir nog de andra två imorgon, vi ska gå igenom bla hur vi ska läsa och lite annat då nämligen som kanske förenklar läsningen lite. Föreläsning 08.30-11.45 imorgon och efter det ska vi kontakta vårat partnerföretag och boka in lite intervjuer med dom. Skojj!

God natt! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0