Still on the island! :)

Äntligen!!!!
Småbarnen har åkt hem..! :) Markan är färdigstädad..! Jag är nyduschad, och det var en varm sådan också!! :) :) :)

Ibland leker bara livet :)

Nu är det lugnt och skönt på ön igen, tillbaka till det normala kanske man kan säga till en viss del! Inte så mycket dramatik..men lite - haha! Du veeeet inte vad!!! ;)

Hoppas att er helg är lika trevlig som min, den är inte soft - men skön :p

Puss!

Live from Vässarö!

Weii...trevligt att vara uppe på ön! De är inte så grönt, men man trivs som vanligt..de måste vara något i vattnet (eller i kaffet då det är de man mest intar)!

Ellen kom upp idag! :) :) :)

De är kanske inte så jättemånga av de "vanliga" foket, en hel del nya och folk man inte sett för - men de är väl bara kul, eller hur?! :) Jag och Hanna har flummat runt som vanligt, alltid lika kul :D Vi har städat av Markan (öns kiosk) från golv till tak..den glänser nästan! Fast vi har fortfarande lite kvar, typ som att moppa golvet i lägerboden, fixa till lite i allmänhet och tvätta lite fönser, de fixar vi imorgon!!

Jag har hela dagen fått för mig att jag ska hem på måndag, men det ska jag ju inte, de är ju på tisdag som man tar sin rygga och styr färden mot Stockholm igen..riktigt skönt när jag kom på det! :) Det är ju hela 24h exta, de kan man inte klaga på när man är uppe på ön och myser (i den kalla och hårda vinden, bland allt pollen och liknande!)

Bara en eller två man önskar kunde ta sitt pick och pack och dra!!! :p

Nä..man kanske skulle ta och gå och kolla vad dom gör på Inten, "vi" städade när jag gick däifrån en 20min sen kanske :P (är inne i matsalen och surfar lite..måste ju bli uppdaterad!)

Puss!

Valborgshelgen är här..

Tänk va skönt..solen skiner, blå himmel..och det är MASSA pollen i luften!! Blä för pollen, dom säger att helgen kommer bli för jäklig, och att man bör stanna inomhus! Det är ju kanske inte helt lätt när det är arbetshelg! :S

Men det ska bli så otroligt härligt..åka ut till skärgården och underbara Vässarö! :) Ska bli så skönt..och så blir det en massa dagar också..hoppas bara att vädret håller i sig och att det blir varmt och skönt! :) Oj..glömde att ta med kortbyxor! :( Får försöka kontakta systeryster och kolla om hon ska in till stan..hon kanske kan vara snäll och ta med dom..! Kanske..kanske inte!


Storgårn och lillgårn!..längta till sommaren!

Jag måste iaf rymma lite tidigare från jobbet idag, annars missar jag bussen :S Kul att sitta tre timmar på en buss...och jag är faktiskt inte så irronisk när jag säger så! Jag köpte en ny bok igår..Läppsticksdjungeln och sen så har jag liten bit kvar ur en bok jag började läsa 50 år sen typ :P Jag tycker om att åka buss, fast jag vet inte någon annan som ska göra det..det blir förhoppningsvis en trevlig överaskning :p Haha..

Men men..ha en bra dag! :)

Blää

Suck va trött jag är på den här dagen, den har gått så OTROLIGT långsamt! Helt sjukt..och det är ju knappast som den är över :(

Jag har suttit och överfört pengar nu på eftermiddagen, OMG again! Det var månadens återbetalningar till mitt sparkonto :S Visst blev det en hel del utgifter i samband med resan till Schweiz, men HERRE GUD va jag ligger back! Jag kommer få 1000:- från kanslie för våra utlägg under resan, det enda jag egenligen köpte var en fleecetröja och en "buff" :S Men aja..resa är dyrt!

Har ju lagt undan 5000:- varje månad, risken att det inte blir lika mycket är självklar i stort sätt! Jag har inte ens betalat alla räkningar än, och fy va jag har skuldkänslor..lever så totaly över mina tillgångar! Men hum..vänta, nu kom jag på att jag gav mig själv i present 1000:- att shoppa för! :) Jag kanske överlever..kanske bara! Men Uscha va snålt det kommer bli den här månaden! :(

Skickade in min reklamation till TRE igår, ännu en gång - jag varnar er för dom egotrippade små ***skapen! Jag hoppas bara att dom ska höra av sig så snart som möjligt :( :S Annars kommer jag verkligen bli piss på dem, och jag kollade upp om dom hade någon annan schysst mobil - men nej! Jag vill slänga bort ***skapet..
NU BLEV JAG PÅ DÅLIGT HUMÖR OCKSÅ! :( Fyans bananer!

Nej du, ingen bra dag..men jag är inte så trött! Men jag har en varm panna och känner mig själv, haha..nej jag är inte bakis! Så mycket drack jag tyvärr inte ;) Men blä..jag kan inte bli sjuk nu! :(

OMG!

Haha...tidig kväll - MY ASSSS!

De blev ju kanske inte som planerat, någonstans! Men kul var det iaf igår :) Meningen var ju att jag skulle ta mig hemmåt tidigt för att jag skulle få sova innan jag skulle upp, men de gick ju kanske inte så..kanske..jag kom hem vid 02.40 nånting, det blidde en nattbuss!


Och en sak ska jag säga, jag tycker inte om sl.s sökfunktion via mobilen! Jag ville åka från medis, det dyker upp en gatuadress som jag vet vart den är, och vilken tid den avgår därifrån - jättebra! Men sen när jag efter ett mindre marathonlopp för att komma ut från riddarholmen, jag kommer fram till hållplatsen - och ser en färgglad liten skylt som sägar att HÅLLPLATSEN ÄR AVSTÄNGD!!!! Halllå!..skulle det kanske inte vara liiiiite bra om sökfunktionen skulle vara medveten att hållplatsen inte existerar vissa datum!!! :(

..som tur var kom nattbussen mot farsta precis då, så jag hoppade på den och åkte till Gullmars, så det löste sig ändå!

Men det var en trevlig kväll igår, trevligt folk (för det mesta iaf!)..lagom dyrt i baren (men varit med om värre!)!

Jobb jobb jobb..!


Bio!

Nu är det snart dags att hoppa på 1ans buss mot Frihamnen, ska till hötorget och se på bio med Birgitta och Karro - jippie det blev av!!

Tror det antingen blir Wild Hogs eller någon annan kulig liten film!

Dagens i-landsproblem! : Hur ska jag hinna fixa mig?..ahhhhaaa..biotoaletten får det bli!..Men fy vad jag hatar dom! :( Blä!

Men men...vill man vara fin så får man lida pin som mormor brukar säga ;)
Trevlig kväll!!

Önskningar

Igår gick jag och Birgitta på skojakt i Farsta Centrum, jag behövde ett par nya jumpaskor..och det gick överdrivet bra! Vi började på Stadium..och efter ett par minuter i affären så hittade jag ett par precis perfekta för mig! Ett par vita och rosa Nike, jag vet att dom är vita och att det inte är det bästa..men dom kostade enbart 499:- (Billigt är bra ;) )
Det var ett absolut rekord för mig att köpa någonting!! Känner mig stolt!

Jag beställde även ett par böcker från Adlibris, höll på att bli halva lagret med lyckades begränsa mig till två "Gossip Girl" böcker på engelska. Har varit lite nyfiken på dem, så jag beställde bok 1 och 2. Dom skulle komma om 2-5 dagar :) Bok...bok!!!

Gossip Girl 2 (Gossip Girl)


Sen har jag börjat kolla efter en ny mobil...och som jag tidigare skrivit så är jag lite extra intresserad av Sony Ericssons W810i i vitt.. Finns till finfint pris på webhallen! :) Ohhh..vad jag vill ha den! Fast den har inte alla funktioner jag skulle vilja dock..:( men radio finns!

Min onsdag!

Godmorgon!

Det är en underbar dag i Stockholm, solen skiner och det är inga moln på himlen..tänk om man skulle haft det så bra att man kunde vara ute i den sköna vårsolen, men nä!
Hoppas iaf att idag blir bättre dag än igår, jag var så himla sur..jag vet inte riktigt vad det var som störde mig - men något var det som STÖRDE mig! (kan ha varit att jag läste ut min braiga bok och nu behöver hitta en ny..eller två)

Idag är det iaf fullt upp..
Jobbar på för fullt, in till stan direkt efter jobbet och möta upp Birgitta och syrran då vi ska äta lite middag och sen iväg på bio..jag vill nog se "Wild Hogs" den verkar skitrolig! Men vi får se hur det blir :S
Direkt efter det ska jag iväg på Fridas studentskiva, tänk va underbart de var vid den här tiden förra året..vilken känsla! :) :D

Nä..nu är jag trött..men tänk positivt! - jag slutar om 7h och 53min :D

Deppigheter

Ibland har jag så otroligt svårt för att förstå mig på människor, jag är ju ett typexempel på en personlighet som man antingen "hatar" eller älskar.. Haha..jag vet att jag är för mycket ibland, men det är ju därför ni älskar mig ;)

Men vissa människor har jag börjat tröttna på, det är världens gulligaste person - MEN SLUTA KLAGA FÖR I *******!!!! Hur orkar man klaga så oooootroligt mycket, det tar ju en massa energi att springa runt och vara sur och deppig!  Det är ju verkligen inte roligt någonstans, och som om man inte blir trött på att höra allt oootroligt dåligt som händer - HALLÅ alla har vi våra problem! - Get a grip!!!

Nä, nu skiner solen..tänk om man skulle ta och bli lite glad! Jag slutar om 30min (exakt) och då ska jag åka till Farsta Centrum och byta ett par byxor som var trasiga :( Sen ska jag nog ta och hoppa in i solariet, de är ju så skönt! Och kanske blir jag så glad att jag få skjuts av Biggan..hon skulle eventuellt fixa håret efter jobbet - och just i farsta! Hoppas hoppas! Syrran är i Södertälje, hos mamma idag..så om man har tur slipper man laga mat..men med biggan hemma kan man lite på att det blir god och vettig mat!

Puss puss

Tisdag - måndag

Så satt man åter i stolen på jobbet..blää!!!

De är verkligen inte kuligt att jobba, inte här iaf, man dör av tristress! Det är en ständig jakt efter någonting som man kan göra, och då menar jag på datorn..som någon hemsida, alltså inte bokstavligt något konkret som man kan sysselsätta händerna med! :p

Det här är verkligen ett latmaskigt jobb, man sitter med sin rumpa på stolen, ibland smiter man iväg och hämtar något mer eller mindre mumsigt att drick (vi har en jättetråkig kaffemaskin!) eller på toaletten och segar sig för man verkligen inte vill tillbaka till den ringande telefonen.

Men de är inte bara tråkigt..det finns ju en massa trevliga människor som man kan prata med, de är den enda positiva sakern :p Visst kommer det roliga samtal ibland, och visst kan det vara kul att hjälpa gamla tanter! - I en riktig scoutanda ;) (eftersom jag är scout så FÅR jag faktikst säga så!)

Nu blinkar Karro - hon vill köpa glassförmiddagsrasten! Vilken liten godisråtta hon är..

Ha en toppendag allihoppa! :)

Hipp happ helg

Så var den lilla helgen över :S Men det har varit så skönt så jag ska absolut inte klaga :)

I fredags satt jag och pluggade nästan hela dagen, jag tycker jag var så duktig så!! Mm..de tycker jag faktiskt!! Sen sprang jag omkring och skulle få ihop alla saker jag behövde inför helgen, och så skulle jag bestämma mig för kvällens klädnad! Syrran kom förbi en snabbis men skulle in till stan sen igen så hon väntade så snällt på mig medan jag stod och lockade håret..
De stod mellan rakt och lockigt, men jag valde att tillsätta lite lockar.."lite". Så jag såg nog ut halvt som en pudel..hihi! Sen blev det min nya svart/grå randiga klänning från H&M som kvällsplagg, svarta strumpisar och ett par silverballerinas till det! Snyyygt oj oj oj!

Sen fick jag låna syrrans fina och jättestora väska att ha alla saker i..de var så otroligt skönt att bara behöva släpa runt på en stor väska, och inte flera små olika! Den är så otroligt söt också, helt fanastisk! ;)

Vi hoppade på tunnelbanan och satt där och pratade lite innan jag hoppade av i Tce och bytte mot Norsborg och tog mig till Hornstull där jag fick en minst sagt blåsig promenad till henne, sjuuukt blåsigt var det!

Henki har världens coolaste lägenhet, den ligger högst upp i huset, dom har en sjukt vacker utsikt, öppenplanlösning och hissen går direkt upp till deras lägenhet! Du är bara sååååå bortskämd unge, men aja...bor man i lund annars så ;) Vi sprang iaf och handlade lite dricka och melon och mixade lite drinkar innan vi skulle ut på kvällen - göra stan osäker!
Summan av det hela är iaf att kvällen blev lagon olycklig (misslyckad), vi kunde som vanligt inte bestämma oss fö vart vi skulle gå. Men vi tog en taxi hem relativt tidigt och satt och kollade på YouTube istället :p

Jag hade satt klockan så vid 09.30 var det uppgång, mamma ringde strax efteråt och skulle kolla när jag planerade att dyka upp. Sen blev det matteplugg fram till lunchen och vid 14 tiden åkte jag mot mammisen :) Så trevligt att åka dit och ungås med den delen av familjen...den i Södertälje!

Mamma hade lagat Nektarinpaj, så himlans gott..mums! Anita kom in med mat vid 18 tiden och efter det fikade vi med pajen! Gud va mätt man blev, oj oj oj! Vi landade i soffan där vi satt innan det blev dags för sängen!..Skönt att sova i syrrans rum och i min gamla säng! Sov som en stock!

Vaknade halv tio idag med, hopp upp och in i duschen! Vi skulle ut och shoppa skor idag :D Jag fick TRE par skor..jag är helt utom mig!!!

Nä..nu är jag trött!! Kramis!

Pluggig fredag

Efter gårdagens lektion var det ett faktum att jag måste plugga brutalt mycket för att ha någon chans att klara av provet i Derivata på måndag...
Jag läser ju en  100p kurs på 10veckor, så visst ska det gå snabbt! Men hallå, efter fyra lektioner med derivata så ska vi ha kursens första "riktiga" prov :S Scary..scary!!!

Men, de ska gå bra! De ska gå bra! De ska gå bra!! ;)

Nä, man kanske ska ta och sätta sig vid skolbänken - aka köksbordet, och komma igång med arbetet så man får något gjort..jag har väll en 130tal som ska sitta innan kvällen..! Ikväll är det utgång med henki..gud vet hur det kommer sluta. Hon flyger upp ikväll så jag ska åka till henne tunt 19 tiden och sen drar vi väll ut nångång efter det, ingen aning om vart vi ska..men jag hoppas att mina kläder från Ellos kommer i eftermiddag, efter 15.00 ska de vara sagt :) Yeayyyyy..

Nä, nu får jag ta mig i kragen och slänga mig ut i djungeln av mattetal!!

Min torsdag

Vaknade vid 06.39 och kastade mig upp ur sängen eftersom min tunnelbana rullar ut från stationen vid 07.07 (eller något liknande!) Så jag skulle klä på mig, fixa håret, borsta tänderna, fixa mina frukostmackor och packa salladen till lunchen.. Omg! Men de blev rätt lungt ändå, jag han med allt, men tog den senare t-banan, jag är inte superwoman, tro det eller ej :P

Men jag han nästan i tid till jobbet, loggade in och hade första samtalet vid 08.02, jäkligt bra för att bussen stannade utanför 07.59 *Jippie* Dagen rullade på, Jenny var på jobbet idag också..vi brukar ju gå om varandra, hade inte sett henne sen i fredags (eller när det nu var)!

De hände inte så mycket på jobbet..eller jo! Det var en kille och lagade diskmaskinen som varit sönder i över en vecka, tyvärr! Det är ju min diskvecka, och det var ju perfekt att alla fick diska deras koppar själva..då slipper jag göra så mycket! ;)

Efter jobbet hoppade jag på ettans buss och gick och handlade och kollade i lite affärer på frishemsplan innan jag gick mot skolan..skulle ju ha en liten underbar mattelektion á 3timmar :S Men var där tidigt så jag satt och kollade lite i boken och snackade med Hanna som också kommit tidig.. Trevligt värre!!

...inte lektionen då, utan mer Hanna..haha! Matten är som den är, fy fansiken..och vi har prov på måndag - önska mig lycka till!

Nä nu ska jag ta och skriva till Niklas...han blinkar lite orange i ett hörn :P Sen är det sängen som gäller

zZzzZZzzzzz..Sov gott! Puss

Fortsättning smycken

Jag är på ständig språng efter smycken..idag var jag i Västermalmsgallerian (?) och tittade i några affärer. Hittade lite roliga och söta smycken, men köpte inga av dem. Måste spara på slantarna nu när det är liiiite fattigt innan lönen! :p


Hittade en ny söt webshop som säljer smycken, M925 !!! Där fanns en massa söta saker..bland annat dessa örhängen för 289:-, med tillhörande halsband och armband för 429:- alt. 625:-





Jag blev lite kär faktiskt! Om du är kär i mig kan du köpa dessa till mig, då blir jag glad ;)
*Blink Blink*



Designa egna smycken

Alla vill vi väll vara lite speciella, eller varför inte ett sött personligt smycke till någon söt person i din närhet?! MiaJi har börjat ta emot teckningar som hon sedan smider av - och vips så är det ett litet konstverk. Lite dyrt, från 1900:- men jag tror att det helt klart kan vara värt det...  


    
MiaJi



Vem skulle inte bli överlycklig av ett smycke designat av någon lite speciell :)


Finns för övrigt en massa andra söta smycken, i lite olika prisklasser..en för alla, alla för en!


Skor!

Imorgon kommer syrran ta hit dom fina Reebok Princess som min mamma köpte för en massa år sedan..känns toppenkul att få nya skor!!

Men..efts mina skor som jag köpte på Wedins i mitten av februari gått sönder så gick jag dit och kollade om man kunde byta dem! De fick jag och nu har jag ett par splitter nya lika dana! :)

Underbart att få två nya skor inom två dagar :)

Shopping!!!

Yeay..shopping!

Helt underbar dag, over all..efter jobber åkte jag till Farsta Centrum och skulle försöka köpa skor, och kolla efter lite andra saker! De var jättemysigt att gå runt själv och kolla..skulle varit ännu bättre om man haft lite mer tid :)

Men jag han ändå med en hel del, jag köpte två rengöringskrämer från The Body Shop. En mer peeling, en annan djuprengörande.. ska prova dem ikväll, eller snart innan jag hoppar i säng! Lägger in en recension senare, om jag kommer ihåg ;) Gick på runt 250:- med en rabattcheck på 50:- också, bla att vara medlem ibland :)

Sen blev det ett par mörkare blå jeans från Vero Moda för 299:-, mycket fina..kommer passa perfa med en kofta nu i vår, underbart! Jag har kollat efter ett sånt här par - värsta glad!! :) Jag brukar hitta bra byxor på Vero Moda, iaf på butiken i farsta!
Självklart kunde jag inte hålla mig borta från H&M, blev en grå topp..och en svart/grå klänning! Hade 50:- rabattcheck där också, och sen -20% på det dyraste plagget :)

Underbart!..Jag ska börja fota, ska bara skaffa mig lite tid också :) Hoppas på att de kommer en bild på dagens shoppingpaket..hihi! Den som väntar på något bra..
Hoppade in e solariet i 15min, mer klarar jag inte av..de är för trångt! Men nu ska kroppen smörjas och ansiktet rensas..

Sov gott! Puss hej..


Dags att sluta :)

Snart är dagen slut..jaaaa äntligen!!!

Dagen gick faktiskt ganska snabbt, även fast det känns som jag suttit på jobbet i 50år! Blä, jag är hungrig..jag köpte mat i restaurangen till lunch, men blä! De var nån kontig kykling som såg otroligt rå ut, så istället tog jag stekt strömming eller nå liknande fiskigt.. De var verkligen inte ett bra val :P De smakade jättekonstigt, tur att jag hade tagit sallad och lite bröd - annars skulle jag vara död just nu!!

Nä, 7 min kvar..

Jag ska ta och hoppa på tåget till farsta, jag ska kolla efter skor..och sen ska jag nog sola lite. Min hy behöver lite omtanke i form av fejksol :D Bla bla bla..jag vet att det inte är bra att sola - för mycket, men de är bara min tredje gång totalt (över ett helt år dessutom!) Så jag hoppas att jag överlever!

Jag är så brutalt trött på mina skor...känner för några som är mer..hela!
Dess är från Bianco Footwear..sockersöta också!

Extra Pastilles!

Karro hon är bara för snäll hon!!

Hon är med i Buzzador och dom får saker som dom ska prova tillsammans med sina friends..och hon fick en massa små boxar med Extra Pastilles. Jag har smakat alla sorter nu (egentligen få man bara smaka två, men jag snyftade till mig fyra små boxar) Mums!!

Listan enligt mig:

1 - Cranberry Lime
2 - Mint
3 - Dragonfruit
4 - Licorice Lime
5 - Salty Licorice



Men ät inte för många..det tycker inte magen om! ;)

Supermodel Stain

Väldigt bra blush i väldigt söt förpackning! Min syrra har den, och jag fick prova lite - den var verkligen toppen. En rolig och söt förpackning är ju inte heller något minus :P Finns att köpa på nätet hos Accessora, och annars i Souk-gallerian i Stockholm i nån liten affär..men det finns säkert fler ställen också..


Bild Accessora.se



 


Shopping!

Eftersom jag var så duktig och gick till jobbet idag så gav jag mig själv i present att jag fick shoppa :p Jag behöver kläder!!! Efter rensningen igår i garderoben ser man verkligen hur lite kläder jag har :S Fy..shopping it is!! Jag behöver sommarkläder och myspyssaker :)

Nu har jag och Karro (jobb-karro, inte systeryster-karro) gått loss på Ellos och jag köpte följande..
Zooma      Zooma                


Sen kikade jag in på Käthe´s blogg, hon hade köpt detta linne från ett UF företag som syr upp kläderna själva..Helt underbart linne!!! Jag blev kär, 150:- går det på, och de är ett väldigt braigt pris för designade svenska kläder! 

     


♥ Underbart..jag köpte detta..längta längta! ♥
 

Neggo!

Jag är så otroligt nere just nu...allt är bara så tråkigt, grått och jag har fastnat i vardagen - de är något jag inte klarar av!!! Jag är trött på att göra samma saker hela tiden, på att det inte händer någonting nytt och ingenting roligt på dagarna!!

Jag är en rolig person, jag har blivit helt grå..

JAG VILL INTE!!!

Jag har tröttnat på jobbet, på matten..på att inte veta hur det blir i framtiden och vad det kommer bli av med mig! Kontrollfreak - thats me!!! Men man kanske ska ta sig i nacken, det är dags att skärpa sig och tänka lite mer positivt.. kan man tänka sig till ett G i matten tror ni? Jag hoppas på det!!! Har tydligen matteprov på måndag som jag helt missat, på Derivata...jag har knappt koll på vad det är!!.....

HJÄLP MIG HENKI!!!

..solen går upp imorgon också, och jag vill se hur den blir..


Fixat och trixat!

Idag har det varit saker som har hänt i lägenheten, jag och syrran har städat ur garderoden ( mest syrran som fick slänga saker, jag gjorde väl min tredje genomgång sen nyår)..nu är det riktigt prydligt där inne, man kan gå och de är nästan som en riktig "walk-in" lovely, lovely!!

Vi gick igenom allt..skor och massa skit, (TRE soppsäckar blav det totalt) fixade bland kartongerna så nu ser det snyggt ut, känns underbart att de ser så prydligt ut. Sen ställde vi i ordning alla möbler, de har varit en soffa i vardagsrummet som inte alls ska vara där...och fotöljen som egentligen ska tillhöra vardagsrumsmöbleringen stod i mitt sovrum..så har de varit sen min studentmottagning :p Men...saken är ju den att jag har inte kunnat flytta på dem själv...och ingen har hjälpt mig!!! :(

Så nu är det bara att bära ner säckar, dammsuga en sista gång..torka golven och lite sånt kvar (inte att glömma att fixa fönstren)..bläääääää!

Nä nu ska jag läsa lite bloggar, har inte suttit vid datorn någonting alls idag, och sen hoppa i sängen!!

God natt! Puss

"Kören"

Jag har alltid varit beroende av olika serier, de började när jag gick i tvåan och började titta på "Tre kronor" och "Rederiet" de är dom sanna dramaserierna..helt underbart! Efter det har det kommit nya varje år, varje månad..

De roligaste är ändå dokumentärer, man följer verkligheten och inte nån psykiskt sjuk Sten Frisk som sprännger upp en hel jäkla förort. Nä dokumentärer ska det vara..the real deal!!

Mitt senaste beroendet är en dokumentärserie på Svt2, Kören heter den och handlar om en körledare som startar up en kör i en typisk engelsk förortsskola och hans mål är att få med kören i Kör Olympiaden i Kina 9 månader senare.. De är en underbar serie, eller vad man ska säga, massa ungar som ska sjunga, dramatik..

Sista delen nästa vecka, då är dom i Kina och de är dags att sjunga! Hoppas att ni följt den, annars har ni missat nått! :P

Kören.


Jag vill också sjunga i kör, gud vad jag saknar det! De är ju bara så himla kul, de är ett klart måste till nästa år - studentkören!!!

Nu är det "The Nine"..på Tv3 om du inte visste det! ;)

Smycken!

Jag är i stort behöv av nya smycken, jag använder samma hela tiden! Saken är att jag är så himla kräsen när de gäller smycken, jag får nog ta och skärpa mig och göra några fina inhandlingar..snart lön :p

Här är några läckerbitar som inte skulle sitta fel

CC Skyes underbara Nyhet! CC Skyes tunna armband med spänne i guld   


             CC Sky - 1075:-                 CC Sky - 1395:-              Dadas Diamonds 775:-          

 

Bild Kyss Johanna / Accessora

Ansökan till högskolan

Så..nu var det äntligen gjort!

Vi får väll se vart jag hamnar, men om jag klarar matte C hoppas jag självklart på Halmstad..annars blir det Kalmar. Funderar på att slänga iväg nån kursansökan, typ några roliga i Hms om man inte skulle komma in på marknadsföring. Men jag vet inte...måste gå in och kolla lite bland deras kurser och planeringar..

Jag har nu anmält mig till följande utbildningar:

1. Marknadsföringsprogrammet 120p, Högskolan i Halmstad

2. Ekonomprogrammet 120p, Högskolan i Halmstad

3. Civilekonomprogram, Engelsk språkinriktning 160p, Lunds universitet

4. Marknadsföringsprogrammet 180 hp 120p, Högskolan i Kalmar

5. Programmet för internationella affärer 180 hp 120p, Högskolan i Kalmar

6. Statsvetenskapligt program med inriktning mot politisk kommunikation 120p, Högskolan i Halmstad

7. Service Managementprogrammet 160p, Umeå universitet

8. Kandidatprogram i Service Management, Tourism Management 120p, Helsingborg

9. Affärssystemprogram - Företagsekonomi 120p, Högskolan i Halmstad

10. Turismprogrammet 180 hp 120p Dagtid, Högskolan i Kalmar

11. Handelsekonomprogrammet 180p, Högskolan i Kalmar

12. Kandidatprogram i företagsekonomi med inr redovisningoch finansiering 120p, Stockholms universitet

13. Internationell ekonomutbildning, 120p, Södertörns högskola

14. Kandidatprogram, fastighet och finans 120p, KTH

15. PEO-programmet med inriktning mot förvaltning, företagsekonomi 120hp, Södertörn

Söt väska


Click to enlarge


Bild Furla.it

AA - allergi och ansökan!

"Det är över nu...men jag kommer ihåg alla dagar med dig.." snyft..helgen kom tillbaka!! De har ju varit så himla mysigt att vara hemma hos mamma, myspys! Solen har varit på topp och molnen var helt bortblåsta - underbart!

Jag har suttit en hel del i solen både igår och idag, fräknarna börjar poppa upp..men jag gillar dem så det gör inget :) Dagens i-landsproblem var att hålla syrran borta från solen (hon blir brun som en pepparkaka bara hon kollar på solen)..hon kan ju inte bli brunare än mig redan nu..då är jag förlorad för resten av sommaren!!! :S Hihi..

Hittade ett par vita Reebok Princess i stl 38½ som var mammas, använda fåtalet gånger..lite lite små, men dom töjer sig..de är ju i läder. Mamma köpte dom typ 7 år sedan när hon och Vera skulle börja träna (en av många, många gånger) Hon använder dom inte nu..så jag ska nog ta och fråga snällt om jag skulle kunna kanske få ha dom lite..

Annars så har man börjat känna av allergin nu, fy! Jag trodde jag skulle nysa iväg nånstans här om dagen :p Ansökan till högskoleverket går ut imorgon, och självklart ligger sidan nere för den är "lite" överbelastad!

Nu ska jag leta godsaker på nätet..hihi!


Niklas - och skor, fast mest skor!

Ja vad ska man säga..

..Detta är en hälsning till Niklas :p Här är en människa, men kanske inte precis som alla andra - han är nämligen från Skåne (hihi, skämtar bara med dig!) Han tycker om att prata med gröt i munnen - eller vänta, det var ju mina släktingar - danskarna som gjorde det! :p Tänk va knasigt det kan bli!

Hoppas på är glad nu din lilla finuliga sak ;)

Nu ska jag leta efter skor, jag behöver ett par skor..eller fler par skor faktiskt!! Vill hitta ett par låga Reebok, jag gillade inte dom höga när jag provade dom..! :S


Update: Jag har hittat dem - Reebok Princess! Dom är så otroligt söta, precis som Freestyle fast  utan det höga..och dom heter princess vilket genast gör dom mer attraktiva ;) Jag är bara för mycket ibland, men jag är verkligen kär i dom här..dom ska bli mina! My own, my precious!




Hos mammisen

Jag är fortfarande hemma hos mamma..jag fastnade tydligen här! :p

Mamma kör med riktiga slag under bältet för att få mig att stanna..vad sägs om att be urgulliga lillebroren Adam att säga att jag inte ska åka hem (och när han börjat - är det svårt att få honom att sluta) Sååååå gulligt att man inte kan säga nej till honom! ;)

Fast jag hörde ifs mamma säga att vi kunde ta en tripp ner till Skopunkten imorgon - jag måste så totaly köpa nya skor (och det billigt!) Så att dom sålde mina (som jag aldrig köpte) Reebok freestyle på Ellos Cataloge för -50%, tyvärr fanns det vara rosa i storlek 40.5 kvar nu när jag kollade :( :( Tyvärr ville ingen annan rabattkod funka på dem, så då fick det vara :( Kanske hittar mig en kap någon annanstans!

Dagen har iaf spenderats ute i solen/sandlådan vilket var helt otroligt skönt innan man fick värmeslag och var tvungen att sitta i solen..så vi hämtade ner dynorna till uteplatsen och satt där och mös! Albin är hur gullig som hellst..han har kräkts x-antal gånger på mig, men vad ska man göra, dom särskilda små minerna är så finurliga att man smälter - liten och söt! De är min Albin, minialbin! :)

Nä..om man skulle ta och lämna syrrans rum och gå ner till mamma och karro och se vad de finns på Tv.n - hoppas på nå braigt - hoppas!!

Ha en fortsatt trevlig kväll! Pussis

Förälskad <3

 Oj oj oj...vilken liten läckerbit från Koola Anna, perfekt sommarklänning!

Klicka här för en större bild på Trisse Dress

Bild Nelly.se

Fredag!

Jaaaaaaa...ääääntligen!!! Det är fredag..vi är enbart några timmar iväg från helgen och dess dolda äventyr!! :p

Jag ska hem till mamma efter jobbet..först in till stan och träffa henki och vi ska kolla på lite Stockholmströjor. Jag hade sett dom tidigare, men vi pratade om dom under våran "studiedejt" nån helg sedan. Eftersom henki bor i Lund (det ligger i skåne..alltså nästan i Danmark..som är ett land långt, långt borta) som måste hon definiera sig som Stockholmare - tänk om nån skulle ta henne för SKÅNING :S Och jag ska ju också flytta till utlandet och behöver absolut en söt rosa tröja!!


 Munktröja Dam "Hufvudstaden" Rosa

  Bild Difbutiken.se


Så vi ska på stan och kolla runt lite, sen är de mamma och brodarena som gäller! Puss puss puss på söta Adam och Albin :D Stannar nog där tills imorgon, då ska jag försöka ta mig hemåt och plugga lite matte, vår lärare uppmanade oss att plugga så snart som möjligt..vilket blir imorgon!! Blää..jag vill inte plugga!

Jag måste ta och gå in och ändra lite på min högskoleansökan, ska släna in nått program utan Matte C som måste :P Man måste ju ta det säkra för det osäkra :S

Nu vill jag ut i solen - och det omedelbart!!!


Koftor

Jag har letat och letat efter en kofta som jag vill ha, och jag lyckas aldrig hitta den "perfekta koftan"..

Men jag tror mig jag kommit en bit på vägen, läckerbitarna här nedanför kommer från Shopoholic! Lyxvarianten skulle ju inte sitta fel, Cashmere it is, de skulle inte sitta fel någonstans faktiskt :p Men den "något" billigare budgetvarianten tycker jag är helt okej..men kanske i en annan färg då!



     
                                 Lyx                                               Budget
   
Det finns allt för mycket fint man vill ha där ute! (Men jag har varit duktig och inte beställt något från postorder denna månad :D -Big hand for me- )

Torsdagens äventyr

Imorgon är det Fredag, äntligen fredag! Den sista arbetsdagen innan helgen - är det bara jag som längtar?

Dagen gick faktiskt ganska fort, hoppade upp vid 06.40..kände att jag verkligen inte orkade stressa runt som en jojo (hihi gud va rolig jag är!) Sååå jag tog den tiden jag behövde! Tog t-banan vid 07.23 vilket är det senaste jag tagit hitills - kom till jobbet och skrivbordet 08.08, det var inte så farligt!!

Jobba..jobba..jobba! Fick frukt idag, brukar ju få den på onsdagar men den kom idag. Rush som vanligt...jag fångade två plommon (tror iaf att det var det :S ), en banan och några vindrovor :D  Mums!!!

Sen flöt det på, slutade och hoppade på bussen för att ta en snabbfika/middag med Henki. Vi träffade vid Hötorget, självklart var trappan vid konserthuset fullsatt! Men vi skulle ändå på café, "Avenyn" blidde det...helt okej, inte mysigt, inte billigt...men ligger ju bra och de fanns mycket platser!

En snabbig blev det verkligen, innan jag var tvungen att springa iväg till bussen för att det är ju torsdag -Matte C lektion på Kungsholmen! Men de tre timmarna vid skolbänken gick helt okej...vi repeterade mest! :D

Nu ska man nog ta och hoppa i sängen och sova sig av med lite trötthet!!!

Söta drömmar!

So true ;)

Local Celebrity - Women's Rich Tee (Hot Pink)

Bild 80spurple.com

Enkla skor

Jag behöver ett par svarta nätta skor som man bara kan slänga på sig och sen ut på äventyr..

Dessa tycker jag skulle vara helt perfekt, $44 kostar dem..otroligt värda det!

Bild Delias.com

Sockersött!

Jag har hittat min nya favorit webbutik.. Delias.com 

Hittade den på mignonetts blogg, tack så mycket! :p Det negativa är att det är en amerikans butik och det är svindyrt att skicka över till Europa. Vad jag lyckades lista ut så skulle det iaf fungera, men vem vet!

Det finns iaf tonvis med söta små klänningar, kjolar och toppar! Priserna är helt okej..bara frakten som förstör! :(



De är så sött att jag verkligen vill ha en av varje, speciellt Tees tröjorna som går för halva priser! (om man är fler som beställer kanske man kan överväga att ta frakten..så sött!!)

Ny modetidning har landat..

Var och handlade på ICA på vägen hem..och DÄR var den..den nya modetidningen som man hitils följt i bloggform på nätet!

Modette är de självklart jag pratar om!

Jag bläddade lite i den, de var en ganska tom tidning, layouten har helt okej men kanske inte riktigt min stil..jag är allt för van me Cosmo och Glamoures klassiska layout. Detta var nå nytt..jag fegade ut och köpte nya Cosmo istället :S


Modette - första numret

Men man måste ta och köpa den..får bli imorgon efter matten, så kanske man kan koncentrera sig lite mer på pluggandet!!

Har du sett den? Tror du på den, eller är du lika mycket cosmo som jag?! ;)

Ny klänning..ny mobil?

I eftermiddags fick jag det..jag fick sms.et som sa att jag hade ett paket att hämta på JourLivs, ett paket från H&M!!!!

Yaaaaay!!!

Jag blev lite tveksam om de verkligen var klänningen som kommit eller om de var syrrans bikinisar hon beställde nån vecka sedan, och dom borde ju också komma när som! Men som tur var så var det min klänning och ingenting annat!! Och den satt perfa, perfa-ekt, and we love each other! <3

Min mobil är fortfarande kajko-vajko, Patrik kom på att det var glapp..han är så duktig! ;) Han hade köpt sig en ny fin mobil..och den fungerade utmärkt! Varför får jag aldrig en mobil som fungerar!

 
- Patriks mobil!

Jag har ändrat mig lite på mobil fronten och TRE (dock inte mina känslor för dem båda)..men jag har ju redan gjort mig av med 6 av 18 månader, skulle ju kanske vara dumt att skaffa ett nytt abonnemang hos en annan operatör. Om jag får byta till en annan mobil så behöver jag ju bara ha den i 12 månader..eller hur!?

Om de blir en ny ska jag köra klassiskt..

Nä nu är det Greys anatomy, morotsmuffin och mumsigt söderte som gäller!..Och matteplugg.. :(
    

Frukter och bär

Jag tycker att alla roliga och söta smycket i form av olika frukter och bär är helt underbart..

Speciellt skulle jag säga att det tjocka guldäpplet från Asos.com är helt fantastiskt, och nu med rea och allt kostar det bara 104,35:- exkl frakt. Så om ni är ett gäng som fyndar från rean samtidigt blir det en riktigt fin affär!


Long Apple Pendant NecklaceAsos Luxe Gold Plated Apple NecklaceSterling Silver Strawberry Studs (+)Leopard Print And Cherry Necklace   Loungefly Cherry Necklace

Bilder Asos.com

Rea Rea Rea!

Jag älskar reor..det måste ju vara det bästa (alt sämsta som finns)!!

Just nu är det Asos som har en fin fin rea med upp till 75% nedsatt! De är ju grymma priser minst sagt, ta dig en titt vettja..men tänk på att man ska överleva resten av månaden.. :p (Men HALLÅ, de är ju sånt här man har ett sparkonto till eller vad säger ni :p )

Här är två klänningar som jag spanade in förut! Men jag vet inte riktigt om den gråa, den har en lite konstig längd!
Så vi får se om det blir något av :p

Vad väntar du på? Shoppa!
Oriental Fan Print DressPouch Pocket Empire Dress


                                                                                                                                       Bilder Asos.com


I need sunshine!

De är soligt ute..vart befinner jag mig? Innomhus - självklart!

Snyft, mitt bleka ansikte behöver ha sol! Massa sol - lite färg i ansiktet - :) Men de är ju kanske inte det lättaste när man går till jobbet vid 07 och sen slutar vid 17 tiden, då är man hemma vid 18 tiden, ska laga mat och få i sig den också..Sen går ju solen ner vid 19.50 tiden, så de blir ju inte så otroligt mycket sol. Max 30min, och då är den ju så svag och vek att man måste hitta den med förstoringsglas :S

Jag har tröttnat på Sveriges hemska väder, jag vill ha en stor fin sol som lyser upon us! Men de är ju bara att inse faktum, de finns ingen bra sol i Sverige (i sthlm anyway)..man måste åka utomlands! Jag skulle inte tacka nej till en mysig solsemester, men lugn, ro och party som motto :p

Men (som våra kära domare i Lets Dance brukar säga), de är bara pengarna som saknas!! Dagens glada är ju att lilla jag sparade ca 9000:-, jag trodde att jag skulle få skatta det för att jag gjorde mig av med mina fonder..men jag slapp det :D :D :D :D

..så nu kommer jag kunna ta mitt lilla körkort, köpa möbler..frågan är alltså om jag ska skämma bort mig med en utlandsresa :S

See ya later..

Äntligen!

Min klänning från H&M är äntligen på väg hem till lilla mig!

Jag beställde en grå/grön för lite över en månad sedan, men de var en så konstig färg att jag skickade tillbaka den och ville byta till en annan färg..
Ung och dum som man är trodde jag att det skulle ta en vecka innan den skulle komma, men nä du, no way att det gjorde de! Nu har de gått över 1 månad och den skickades idag, så den kanske kommer på fredag eller nått..

Tack för den H&M

Söt inredning!

Det finns så mycket söta saker som jag vill köpa och inreda min kommande bostad med! Jag kommer vara tvungen att hålla mig i skinnet om jag vill ha någon sånär stil..och inte en blandning av ALLT!

Här är några favoriter..

Bodum Bakform hjärtaMenu JuvelträdMenu DiskborsteRosendahl Kay Bojesen Apa Stor


Bilder Danskdesign.nu

Ett grått Sthlm..

Nu är man åter på jobbet, helgen gick allt för snabbt kan man sammanfatta! Blä de är inte alls roligt att sitta och jobba..

Fick ett mail från lilla Helena i Australien så det var toppenkul, höra lite hur hon har det där nere..dom är i Nya Zeeland just nu!! Jag är bara LITE avundsjuk, lovar! De skulle ju vara HUR grymt som hellst att åka ner och prova en massa olika extremsporter, spana in landskapet..wei sagan om ringen!!! Älska crazy saker :p



Men man blev iaf lite lagom solbränd i helgen, lite fräknar har dykt upp och så..vissa såg ut som brandbilar, mendan jag var mer Rudolf :p Men lite mer sol skulle inte sitta fel, ett besök i solariet kanske man skulle ta och planera in. Problemet är att jag inte hittat nå bra solarium, vet ett i Farsta..men dit kan man ju inte åka hela tiden :(

Nä..man kanske skulle ta och jobba lite :S Ska sitta och leta efter en påsväska också..vi får se vad jag hittar!
Puss

Zurich fortsättning

De är ganska läskigt att det är sà tomt pà flygplatsen..man fàr ett sàdär barnsligt begär att ha en cykel eller inlines och skulle kunna rulla omkring pà det mycket välpolerade golvet som är en klassiker pà flzgplatser..eller hur!?

De som är hemskt är musiken, de är en massa Britney musik och sànt som är VERKLIGEN gammalt!! Vi väntar pà att vi ska kunna checka in..gud vilken tid det tar (självbetjäningsautomaterna är lite ur funktion för tillfälligt..ska nog springa och kolla in dom lite snart tror jag!)

Och nu börjar man bli hungrig ocksà, huvuet var inte sààà himlans pà allt vin till middagen, och den gigantiska ölen som placerades framför mig när vi ätit upp...men gud va trevligt det var, verkligen underbart och man kommer sakna alla underbara och spännande människor man träffat!!

Danskarna var helt klart helgens höjdpunkt..jag lovar att jag ska bättra min "antighet" mot sküningar och danmark (vafansiken jag är ju dansk liksom :p)

Jag älskar att resa..men inte flygplatserna dock :p
Inchek nästa!!!

Zurich airport..

De är verkligen inte roligt att sitta pà en flygplats mitt i natten..

INGENTING är öppet, dom spelar konstig och gammal musik i högtalarna, de finns typ lite folk utspridda pà sittplatserna och sen vi, eller pojkarna sover och jag sitter och läser trükigt...

Nä nu dör min datortid++

Puss :S

Fortsättning mobilblogg

Jag vet nu vad problemet var - Inte mitt fel!!!

Det är ju så att jag har TRE (skaffa inte det om du överväger de!!!), och de är så att bloggtjänsten inte funkar med elaka 3 :(

Men jag har min andra Comviqmobil...så jag tar med den till Schweiz så blir det färska uppdateringar!!!

Nu slutar jag..PÅSK!..Ska ut på stan och göra lite sista minuten inhandlingar..bra och ha saker ni vet ;)

Puss hej!

Glad påsk!

Mums..påskägg!
Det bästa jag visste när jag var liten kring påsken, var att springa ut i farmor och farfars trädgård (efter den långa väntan på att alla kusiner skulle komma) och leta efter våra påskägg.
De var lika spännande varje gång, min pappa har en otrolig fantasi och ibland är de svårt att fatta hur dom kunde komma på alla nya ställen varje år..hihi! De var verkligen påsk när man sprang runt där och lufte på allt (och alla!) men viste aldrig var de kunde tänkas ligga...den som hittar flest vinner!!

Nu åker jag ju iväg imorgon, så ingen påsk på landet iår :(  Påskägg är ju tveksamt, men fick en "påskpeng" av mormor - du är allt för söt ;)


Glad Påsk!

Ut på jakt..

Jag har letat efter en ny och praktiskt plånbok jättelänge..!! Min förra är helt trasig och nött, är i akut behöv av en ny fin liten sak.. Men jag hittar ingen! Jag har säkert kollat i nästintill alla vettiga butiker i stockholm (och i Halmstad) utan att hitta någon som passar!!

Jag vill ha en svart, brun eller liknande färg som passar med det mesta, svårt att matcha när de är ovanliga färger! Jag har suttit den senaste timmen och kollat på Tradera efter plånböcker och väskor, hittade några som verkade helt okej och till okej pris..men jag måste fundera lite på saken!

Emmy här nere tycker jag är urgullig, perfekt färg skulle jag säga..men Mulberry är ju en stående favorit - där borta i horisonten där jag har råd med dem ;)

Har du sett nån fin liknande? Säg till mig! :)


Duff..




Hillary Duff tycker jag är en riktigt cool brud, och den här bilden säger ganska mycket tycker jag! Dessa smycken är små sötnosar som jag mer än gärna lägger vantarna på..

Stora örhängen, mönstarde vilket är roligare än dom vanliga släta runda (dom var enligt mig inne i 5.an ;) )
Stor ring som var bland de första jag såg på bilden..
Stora armband som jag sett på ett gäng armar i stockholm..kanske budget varianten!

Vill vill vill!


Tajm får Pink!

Jag har alltid varit väldigt rosa, då menar jag inte direkt kläderna utan mycket mer personligheten :) Här kommer några söta rosa tips som är hett i vår! Och som ni ser hänger kändisarna på denna trend!


God morgon!



♥ Hoppas ni får en bra dag! ♥


Mums framför DH

Hemma, äntligen hemma! (såg faktiskt de programmet nyss :p )

Nu har jag ätit en mumsig sallad med en massa goda saker, fetaost i massor, italiensdressing, grönsaker!!! De bästa som finns är att komma hem..laga lite middag och sen krascha i soffan framför Gilmore girls, Desperate housewifes och sen kanske lite Shark om man inte nästintill somnat by then!

Och eftersom de är påskhelg har vi ingen matte C på torsdag, eller nästa måndag så jag har gett mig själv lite pluggledigt.. De jag MÅSET göra idag är att hänga tvätten, börja packa och lägga fram saker som jag ska ha med till Schweiz (vem fansiken kom på den stavningen egentligen?)..

Nu är det bara typ 36h kvar innan vi är på väg, ska bli supermysigt att komma iväg till utlandet. Kanske inte sola och bada semester, men de duger bra för mig..its for free god dam!

Sov gott! :)

Vårväska

Otroligt söt väska jag hittade hos Shopaholic, den är i lammskin och då kan den inte vara annat än otroligt mjuk och härlig. Skulle passa mig perfekt nu i vår :)

Lite för dyr för att plånboken ska tillåta tyvärr.. :S



Bild Shopaholic

Countdown!

Nu är det 1h och 45min till jag slutar..jag vill ju sluta nu! Folket har gått och nu är vi inte så många tappra själar kvar vid våra små datorer.

Vädret är mycket finare nu, nästan så att man längtar ut! Blå himmel och lite moln, men de blåa har helt klart majoriteten! :)
Uteserveringarna har börjat smyga ut, är inte det bästa som finns att ta en fika med vänner ute i solen på en mysig servering, gud va de skulle sitta bra just nu! Tänk positivt!

Jobb - Pengar - Shopping!
Just nu spanar jag in dessa örhängen från Madebyme, så otroligt söta!

Spring MistBild Madebyme.e-butik.se

Reese Witherspoon

Alltid lika söta och positiva Reese, och jag måste hålla med om att halsbandet är sött, och vilka outfits! Vill också!

VAN CLEEF & ARPELS NECKLACE photo | Reese Witherspoon

Bild People.com

Tillbaka på jobbet..

Wei, jag lever jag lever..! :P

Efter ett par dagar hemma är jag nu åter på jobbet, åter i verkligheten och det hårda livet! Ingen mer glass på ballkongen i eftermiddagssolen - nu är det hårt arbete som gäller!
Blä..jag jobbar sent idag :S Inge vidare, men man får ju iaf sovmorgon så det är ju skönt. Ska ju faktikst inte klaga, jobba två dagar och sen vara ledig och först börja jobba på tidag..ibland måste man ju säga att man är lite bortskämd!

Jag funderar fortfarande på om ska ska köpa Reebok skorna, jag planerar att ta en sväng till stan imorgon efter jobbet och prova ett par. Vet inte riktigt vilken storlek jag ska ha, och orka skicka tillbaka ett par skor - jag menar dom är ju stora och besvärliga. Sen måste jag göra lite sista minuten shopping innan vi åker till Schweiz på torsdag morgon (natten till torsdag :p ), behöver solglasögon..en vanlig basklänning och nån schysst kofta eller tjockare tröja.  Mitt sökande efter den perfekta koftan fortsätter :p

Vädret är inte lika undebart som de varit dom senaste veckorna, de är grått, solen börjar leta sig fram mellan molnen, men de är riktigt kyligt ute. Måste ta och spana in vädret i Kandersteg!

Kramis!! 

RSS 2.0