I Kalmar igen!

Jag är tillbaka i Kalmar nu..hoppade upp tidigt i morse eftersom vårt tåg gick vid 07.28 (vi tänkte först ta 06.35 bussen) men var bara att hoppa upp och sen iväg mot Lund och Kalmar!

Tåget gick snabbt och smidigt, han med min buss också och kom hem vid 10.30, dumpade väskan och sen cyklade jag iväg och handlade på en gång så de skulle vara klart! Netto blev det och shoppade loss för hela 150:- :p Resten av dagen har gått åt till tv, lunch och nu funderar jag på att fortsätta läsa mina föreläsningsanveckningar och äta en grapefrukt för lite energi! *Mums!*

Ikväll är de spinning och bastning med katrin på schemat, gud så skönt de är att basta och få lite värme..jag frysssser! :)

Ciao

Live from Skåne

Hej hopp!!

Nu blidde de ett litet inlägg från Skåne, ja vi är fortfarande här! :)

I fredags körde vi ner och var framme i rätt så vettig tid, sedan blev de viiiiin..vin vin vin vin!! Slutade med att vi åkte in till Lund och hängde med en massa gamlingar innan vi tröttnade på alla gubbar! Haha, rätt in i sängen blev det istället!
I lördags var de sovmorgon, lite plugg och sedan en tur in till gettot för att kolla klänningar...illa att dom inte hade NÅGRA klänningar alls :p Men resten av dagen gick åt till middag, hästhämtning och sedan bio där vi såg 2012..helt okej film, i liiiiike it!!
Idag har de varit sovmorgon och sedan en tur in till Lund för julskyltningen där..inte mycket att hänga i julgranen men butikerna hade iaf öppet så kikade runt lite :)

Nu är det glögg och lussebulle, och like Johan Falk också!

Ciao


Skåne in the morning..

Hej hopp mitt i natten!

Har hållt på att fixa med vårt sista case, nu är de inskickat och klart! Yay, go us!!! Imorgon är de seminarium mellan 10-12 men vi ska träffas i skolan vår lilla grupp och gå igenom allt så vi ligger på samma plan också. Sedan, om vi överlever, så bär de av till skååååååååne land över helgen, mysigt värre!

Helgen kommer bestå av bio, plugg, film, plugg, häst, plugg, häst, film..ja och lite mer plugg såklart eftersom nästa TORSDAG är de TENTA i E-handel. Känns helt okej..men de kanske jag bara säger för att jag inte börjar plugga än, riktigt, alls, något! :p

Men nu blir de sängen..blir kanske lite bloggande under helgen eller imorgon..vem vet?!
Puss och kram!


BAAAADDDAAA!!!

Hej hopp!!

Shit jag var förvirrad imorse..helt vilse i kolan när jag vaknade och trodde de var en timma tidigare än det var! :( Så hurry hurry little curry!

Men jag är klar med jobbet nu, för detta pass..kommer ett nytt vid 17.45! Men innan dess ska jag och katrin iväg och bada av oss lite! Simmning står på schemat :) Sen ska jag hem och rädda tvätten också :) Ciaaaoo

New Moon!

Kom precis hem från bion..jag, annica och katrin har varit och sett New Moon, alltså del två i The Twilight Saga!! SOOOOOO GOOD!!!! Love love love it! Lite tårar kom det men mest var den riktigt söt (yeah really CUTE!)..man kan ju inte klaga på Jacob heller, yum! Men man blir liiite hatisk mot Edward..man kan ju inte göra annat än att tänka tillbaka på när jag läste boken, herregud va känslosamt de var. Tror jag är lite over the top och lever mig in i böckerna jag läser liiite för mycket :p

Men riktigt underbar film!

Annars rullar dagarna på, en mix mellan skola..lite jobb...kårstyrelsesaker och lite annat som händer. Imorgon jobbar jag 8-11.15, tvättar 12-16, ska bada/simma typ 13-15, jobba 17.45-21 och sedan måste jag börja tentaplugga OCH förbereda inför sista seminariumet som är på fredag. Dock ska vi bara kunna hela vårt paper grymt bra och vara redo att diskutera så ska väl inte vara så svårt förhoppningsvis :)

Ciao

I.D.

Jag behöver lite påfyllning i mitt sminkskåp..eller jag skulle vilja ha en påfyllning kanske det heter! Dessa små kit skulle passa perfekt.. :)

Okej jag överdriver lite men en concealer skulle behövas och £17 är inte så farligt faktiskt!



Nu hitter jag inte länken..men lägger upp den sen, himlans kul sida!!!


Effektiv dag?

Nja jag kan inte direkt påstå det..men har inte varit helt ute och cyklat iaf!

Vaknade dock way för sent, efter 13 - haha gud jag fick en hjärtattack, men vad mer ska man göra än att acceptera det hela?! Nothing! So hoppade upp, tog en dusch och ställde mig och bakade muffins då annica skulle komma på besök senare för planering av vårt PM. Under tiden jag väntade städade jag av badrummet och fixa lunch.

Sedan satt vi 4h och försökte tolka vad de va vi skulle skriva och välja vad vi ska skriva om. Nu har vi vår idé och arbetet börjar nu i veckan. Nu ska jag fixa mina jävla inlämningar så dom blir klara någon gång!!

Ciaooooo!!

Lördagsmys

Sitter i soffan med nymålade naglar, tittade precis på "Fyra bröllop och en begravning" tror inte jag sett hela den förut utan nog stängt av eller somnat tidigare :p Men de är söt, dock mår man lite lätt illa ibland pgs modet på 90-talet! Har ätit popcorn också och druckit slaft, mums mums!!

Jobbet gick okej, sälj var de inte gått om men aja! Nu är jag iaf jobbfri till på onsdag, lyckades byta bort mitt pass nästa lördag så jobbar bara onsdag kväll, tordag förmiddag och torsdag kväll så rätt skön vecka! Yay!! Massa plugg blir de dock, plugg plugg plugg plugg!!

Har surfat runt och läst tips, guider och massa info om jordenruntresor..de gäller ju att vara förberedd! Någon som vet någon bra sida om Australien? Man blir såååå sugen när man läser, men de går inte att låta bli. Jag blir motiverad och undviker att shoppa och sparar pengarna istället. På måndag kommer löne specen - de kommer bli väldigt intressant för jag har INGEN aning hur många timmar jag jobbade (var de 83 kanske..eller 74??)

Sleep tight and dont let the bed bugs bite!!!
Ciao

Städdagen nr 1!

Goddagens!!

Imorse låg jag i sängen till strax efter 12, så skönt så! Bara ligga och läsa och ta de lungt..njuta av att de faktiskt var lite solsken utanför fönstret...nu är de dock nästan borta! Sedan drog jag mig ur sängen och satte igång med städandet som verligen behövdes! Nu är de fint som tusiken här hemma. Måste dock komma ihåg att köpa fönsterputsspray för måste tvätta mina fönster och speglar :)

Men snart är de dags att bege sig utåt, dags för jobbet! Usch jag har ingen energi alls till att jobba, men får se de positiva och de är att jag inte jobbar förens på onsdag nästa vecka, fyra pass på en vecka (varav två är på samma dag!) Ska försöka göra mig av med mitt lördagspass också så jag kan följa med Katrin till Skåååååne och titta på julskyltning! Mys mys!

Nej nu ska jag byta om och sedan är de dags att bege sig! Ikväll blir de film och plugg plugg plugg!! Ser fram emot att vara ledig imorgon och träffa annica!

Ha en FAB lördag!!
Ciao

Sunshine!!

Kollar igenom massa bilder som jag har i dator..man blir helt varm i hjärtat av alla fina minnen och otroligt konstiga och lätt pinsamma bilder de finns på en, men man lever bara en gång så bjud på dig själv! :)

Känner en längtan efter solsken när jag tittar på bilderna från slutet av tiden i USA, wow så brun man var! Så blir det efter timmar ute på den härliga gräsmattan utanför vårt hus och Towers. Önskar jag hade en sådan utanför fönstret här i Kalmar också..! Nu läääääängtar man mer än någonsin efter sunshine!!!

  
Me and Rach getting ready for a night out!


The last wild party at Otterbein, saying bye to Toby!! :(

I miss you guys!!!


Vänner som älskar sig själva?

Underbara vänner jag har...dom tycker till och med att dom själva är underbara!

I detta fall ville annica gärna dela med sin av bilder hon tyckte hon var söt på ;) Ja man kan ju inte säga annat att hon är lite crazy bruden!!



Ja du är så söt så gumman ;)


Kavajer!


Blake Lively, snygg som alltid - tycker jag! Vad tycker du?

Känns som de finns en del riktigt snygga kavajer ute på marknaden just nu. Bland annat har Gina fått en en snygg vit i spännande skurning, så fin! Men iiiiinget kan slå denna som Blake Lively har. HELT underbar!!

Även fast hon inte har något under blir de ändå smakfullt, så fin!


Fint från H&M

De är torsdag vilket betyder att H&M lägger upp nyheter på hemsidan och webshopen, yay! Lovely day!

HIttade en massa fint, de resultatet finns nedan!
Allt är budget och maxpriset på plaggen nedan är 299:- så hur bra som hellst! Jag ska dock spara pengar och INTE spendera några pengar..men vi får se vad man kan stöta på i butiken :p



HIttade också en del hemskheter och dom kommer i ett senare inlägg..omg säger jag bara!!!


Mr Choo?

Ska man slå till på ett par Jimmy Choo kanske?

Dessa kostar 799:- och finns kvar i enbart min storlek :) Big foot! Nja inte riktigt värt de tror jag..




Ett morgonpass

Nu kom jag precis hem från ett morgon pass på friskis, bas spinning blev det dagen till ära och sjukt trött var jag!! Vaknade med en tennisboll i halsen typ (men har gjort de några dagar) så jag tänkte wtf och cyklade och mötte Katrin vid friskis. Dock kändes de som jag fick feber när vi kom till friskis men är nog bara falskt alarm!

Passet började 11 och var riktigt bra, har varit på de förut men de har man ju inte koll på innan. Men var rolig musik...mycket The Buzz och de är energigivande musik så var bara och köra. Helt okej ledare och man blev lätt död :) Skönt att träna! Nu kan man slappna av och koncentrera sig på plugget idag..och sen jobbet - bläää VILL INTE! Ska iaf till Annica och kolla på film efter jobbet, myspys!

Ha en fin dag folket :)
Ciao

Bortglömda?

Nej jag har inte glömt er, bara varit väldig uppdagen tyvärr! Har det fullt upp med föreläsningar, jobbet, kåren och plugga lite där emellan. Men jag lever och andas för fullt!!

Igår var de sovmorgon, föreläsning och sedan jobb direkt efter de innan de var hem och dö i soffa lite.
Idag var de förmiddagsmöte med kåren, plugg på bibblan med gruppen, slapp/plugg/planering hos katrin och sedan cykla till jobbet i ÖSREGN! Men men, fullt upp som ni kanske ser!

Jag är iaf inte lika hatisk längre utan blivit lite gladare och planerar för fullt inför the BIG trip. Har kollat på ekonomin och hur de ska gå ihop, sen har jag tittat lite på resvägar med mera. OH så kuuuuuul de ska bli! Yay!

Nu ska jag återvända till Two and a half men! :)
Ciaaaoo

Tillbaka till verkligheten..

..jag är trött på verkligheten, jag är trött på regn och rusk och jag är trött på att inte kunna bestämma fullt ut över mitt liv! Jag vill vara klar i skolan, inte känna några måsten utan bara att vara och njuta av livet istället för att se en massa måsten som jag gör nu. Längtar till sommaren och frihet! Då ska jag jobba rumpan av mig och sedan åka iväg till australien njuuuuuuta över att vara fri, jobba när man kan och försöka njuta av livet och att göra exakt som jag vill när jag vill!

Idag har de varit FULLT upp, hade läkartid imorse vid 9 och sen fortsatte de till 21.10 då jag kom hem från jobbet och ställde mig för att laga lite efterlängtad mat. Men fick mycket avklarat idag, känns bra även fast jag var stressad! :S Resten av kvällen har spenderats framför datorn och tittat på The Hills och The City från MTV.s hemsida samt snackat ut med mr om allt vilket är bra, livet är inte alltid lätt!!

Nu ska jag kolla klart på NCIS och sedan hoppa i sängen, gud jag behöver sova!
Ciao

Tillbaka i Kalmar!

Jag bloggade från Söderköping..men antar att de inlägget försvann av  någon anledning för går inte att finna på bloggen, suck för när de händer!

Helgen i Stockholm var i alla fall helt fantastisk, myspys och en massa regn och kyla! Vi bodde på Scandic Järva Krog och de var perfect, hade ett mysigt "stort" rum och vem tycker inte om när någon kommer in och städar, byter sängkläder och ger en nya handdukar varje dag - love it!

Vi tog de mest lungt, gick runt på stan och kikade på saker, bland annat genom Gamla stan i brutal kyla och tittade in i alla små butiker. I torsdags i väntan på att Chris skulle komma åt jag, frida och annie middag och drack mumsiga drinkar på Fridays i Kungsträdgården. En mycket trevlig kväll och födelsedagsbarnet hanna dök också förbi. Sedan blev jag eskorterad till centralen där jag stod och hoppade i 50 minuter innan mr fantastic dök upp!

Han förbi en sväng till mamma också och hade kramkalas med henne också, mycket mysigt för jag har saknat min lilla mamma! En trevlig utgång i fredags, en myskväll på hotellet igår och idag är jag tillbaka i Kalmar. Lämnade staden vid 16.45 och kom till Kalmar 22.45 där Annica hämtade mig - tack darling!!

Nu är de dags att hoppa i sängen, jag ska upp tidigt imorgon! :)
Natti natti


Dagen innan..

Idag var de dags för vår presentation utav caset!! Vi träffades i skolan och övade 100 gånger på förmiddagen och tillslut va det STOPP för de är fan inte bra att öva för mycket heller för då tappar man bort sig i slutändan när de är showtime!!! Men presentationen gick SUPERBRA enligt mig, och vi fick bra kritik av andra också så shit de var superkul! Jag är inte helt dum utan de är ju bara att tacka Jim för att jag faktiskt klarar av att presentera nu :) Yay go us!!

Efter skolan åkte jag hem och bytte om och sedan var de stan och träffa alex som gällde! Myste med henne några timmar och vi kom bland annat på den smarta idéen att vi MÅSTE ju åka till ÅRE med vår underbara församling vecka 9. Så sagt och gjort vi skickade ett sms till världens bästa Oskar och yay vi fick haka på :)

Nu ska jag packa och fixa inför imorgon!
Yay time to go to Stockholm :) Måste packa sen städa och diska hemma! A fun night!

Ciao

apriqot

Jag vill ha en ny väska, har velat ha en snygg ljusare forever så denna skulle sitta underbart på min arm! Kanske inte så vintrig men den är ju ruskigt snygg + att den är på rea just nu. Kommer från apriqot! 599:-


Isolde 1


Fullt ös..

Blir inte mycket tid till bloggen, men så är det när man verkligen har dagarna fullproppade med saker att göra. Om de inte är jobb är det skola eller träning, dagarna går ihop och man känner sig lätt förvirrad ibland!

Idag började dagen med jobb mellan 8-11, sedan blev de kaffe och macka i skolan samtidigt som jag satt och skrev lite på vårt Case som ska in imorgon innan Katrin och Elin bök upp vid strax innan 12. Då hade vi 45 min effektivt skrivande på arbetet innan de var dags för föreläsning i 3 underbara timmar. Som tur är går tiden fort då jag tycker de är en rolig kurs och bra föreläsare men sista timmen är alltid lika seg alltså! Satt kvar gjorde vi också efter skolan också och gjorde klart slutet på arbetet.

Imorgon gäller det! Its case presentation time! :) Ska öva innan och sen rockar vi. Efter presentationen ska jag träffa ALEX! Yay...mysig fika i stan står på schemat!!!

ciaaooo


Meh!

Jag känner mig mer eller mindre senil ibland...jag har ju helt missat att blogga idag! Vilken hemsk människa jag är :p *Haha* Har ändå suttit vid datorn hela dagen men av någon anledning har bloggen liksom blivit bortglömd, de kanske är lika bra dock när man har skolarbeten att göra klart!

Sammanfattning på dagen:
Jag har tvättat
Jag har gjort en power point presentation
Jag har skrivit om lite arbeten
Jag har diskat
Jag har gjort kola
Jag har tränat spinning på Friskis
Jag har färgat håret
Jag har GRATTAT MIN PAPPA PÅ FARSDAG!!!
..och jag håller på att skriva min del av caset!!

En hel del, känns som jag varit produktiv men mest känner jag mig lat som inte är klar med min del. Men de är på gång..ska bara skriva lite om skillnader och sen är jag klar och kommer hoppa i sängen som roppar på mig!!! Det skönaste var iaf att färga om håret..i samma färg som förut..och de behövdes! Nu mår de bra igen och är lika snyggt som de ska vara. Redo för Stockholm! :)

Skriva skriva skriva och sen sängen!
Ciao


....


Ny hårfärg!!

Hej hopp från en död liten mig!

Sitter i soffan precis hemkommen efter jobb och träning! Härligt att alla måsten är borta från dagen :) Nu ska jag sitta och plugga, aka skriva en sida i ett arbete vilket inte borde vara så svårt. Men innan dess så måste jag duscha och äta lunch för jag är SÅÅÅÅÅ hungrig! Jobbet gick bra förresten, var galet lungt tills 10 då de började ringa liiite mer. Så var rätt skönt faktiskt!

Har även kommit på att jag måste färga om håret..för nu ser man en utväxt och de är då inte vackert. Så imorgon blir de till att cykla till Maxi och köpa ny hårfärg, kör samma färg som förra gången för gillade den verkligen! Kors i taket!

Om en vecka ska jag träffa min söta mamma också, hon jobbar på lördag så jag kommer helt klart svänga förbi på pusskalas! Världens bästa mamma, jag saknar dig!! (Hon har facebook nu så sluta lägga ut fyllebilder på mig people!!!) 

Ciao 

TGIF

Fredagen är här...och har i princip passerat också!!

Barjade men att jobba mellan 8-12.30, skulle jobbat till 13 men jag och sarah skulle spela tennis vid 13 så fick gå tidigare - very nice! Vi skulle egentligen ha spelat med en tränare en gång i veckan under fem veckor men tränaren ringde idag och ställde in då den tredje personen hade hoppat av och man var tydligen tvungna att vara 3 i varje grupp. Ska se hur vi gör nu..men kostar bara 40:- per person att hyra en bana så vi kör nog på de sålänge.

STORSÄLJAREN! Oxxo Design Steel Diamond Watch Lady Style Åter på Lager!!!!
Fin klocka från Creative Lounde och OXXO Design

Tennisen var kul men var alldeles för länge sedan som jag spelade :p Efter de så cyklade jag och handlade och vinkade hejdå till Sarah. Sen hem och sen dess har jag varit död, somnade 2h mellan 17-19 och vaknade totalt förvirrad. Har blivit supertrött på senare tid så ska ta och köpa mig lite vitaminer...tror de är de som saknas!

Imorgon är de jobb och jag tänkte faktiskt ta och gå och lägga mig och läsa strax..inget kul på tv ändå!
Ciao...och sov gott!


Ett måste!

Jag liksom känner att jag måste ha denna tunika, den liksom skriker mig just nu! Ett par lacktights och denna över skulle vara en riktig höst mys outfit, men funkar lika bra på middag också! Hoppas jag hittar den i affären..eller man kanske ska säga hoppas inte jag hittar den :p

Gotta love H&M!


Nytt från H&M Yay!



En av varje Tack!!


Lätt hjärndöd

De är inge vidare att ha föreläsning 13-16, sista 30 minutrarna lyssnar jag inte utan satt och surfade på telefonen..sorry John! Men första början är iaf bra, innan lungorna skriker SYRE!

Började dagen med att läsa ut första kapitlet i den stora, stora boken innan jag slängde i mig lite tacosallad och cyklade till skolan. Gud så skönt det är att bara bo ca 4min från skolan, men att jag ändå slipper se den för en stor skog +  väg är emellan! Very nice! :) 

Nu efter föreläsningen, hemma i min trygga vrå är det städning på schemat! Sopporna är uttagna, sorteringen klar nu ska jag bara dammsuga och diska! HATAR stök, även fast man kan leva i de och blir smått blind ibland men de är för äckligt alltså. Haha inge större hygienfara men jag vill ha snyggt och rent runtomkring mig annars kan jag inte koncentrera mig! Så de är de! Sen blir de case-skrivning, besök av annica som vill ha sitt pass samt ja...slapp och dödhet i soffan eftersom passet jag ville gå på var fullt :(

Vad ska ni göra ikväll?!
Ciao

Grå onsdag

Sicken grå och tråkig dag de är utanför fönstret, då får vi helt enkelt göra den till något bättre och livfullt! Yay!

Sitter och dricker te i soffan just nu, mys! Ska strax cykla iväg och hämta ut min bok i Berga och sedan in till stan för att träffa Katrin. Vi ska till Gina, Apoteket och Åhlens innan de är dags att börja arbeta med vårt case 1 som ska presenteras på onsdag. Vi har de liiite stressigt eftersom hon den andra ska till skåne typ imorgon och kommer hem på måndag. Men men de får funka ändå :) Lite svårt att börja dock när man haft en halv föreläsning typ :p

Ikväll är de Spinning/Core på schemat på Friskis, oh så kul de ska bli! Efter det fortsätter iaf mitt pluggande för fullt! Känns skönt att gå en riktigt kurs för en gångs skull!

Oj...nu fick jag order att cykla!
Ciao, ha en FAB dag!

Harry Potter and the E-handel

Godnatt....för god morgon är de lite sent för!

Kom för en timma sen tillbaka från Katrin och har inte varit hemma sen jag gick vid 07.35 imorse när jag skulle till jobbet. Har verkligen varit fullt upp hela dagen utan några större pauser. Ganska skönt att ha sånna dagar ibland också, men man känner ju av att kroppen verkligen inte skulle orka med denna typ av dagar konstant. Jag är helt slut, en stor bov i dramat är linserna och att jag sitter och kisar när jag läser och ska koncentrera mig. Så dålig är jag!!!

Idag var de som sagt först jobbet mellan 8-12 där de gick långsamt men okej. Satt med Elin sista typ 40 min så de var SKOJ! Vi har alltid kul så är ju inte direkt ovanligt! :p Men efter jobbet mötte jag upp Katrin, jag cykla till banken och hon skulle genomföra en snabb undersökning. Efter denna snabbis i stan cyklade vi till skolan, han köpa kaffe och macka innan de var dags för första föreläsningen i E-handel. Verkade vara en skoj kurs!!! Men vi blev nervösa när vi skulle börja arbeta med den boken som vi INTE har (problemet löste sig senare när jag kom hem...)

Styrelsemöte stod sedan på schemat, ett långt sådant blev det! Men roligt ändå!! Jag ska börja arbeta med en kampanj, tänk så bra att vi har en liten marknadsförare i gruppen! Go me! :p Men ska bli skoj och tänkte stämma möte med vår informatör asap och komma igång! Efter allt slip blev de snullokväll hos Katrin med Harry Potter!!!

När jag kom hem hade jag fått en AVI från posten - ANDRA BOKEN har kommit! Yay yay...! Nu ska jag SOVA...gott och länge! Puss

Sicken härlig dag!

Jag vaknade totalt förvirrad..men sen har det bara blivit bättre! :)

Var ett röd/orangeaktigt ljus när jag vaknade imorse, och jag var bombsäker att jag var tillbaka i USA och Otterbein. Men jag fick inte ihop omgivningen samtidigt som min klocka inte ringt än vilket gjorde mig ännu mer förvirrad - vad händer!?

Jobb jobb jobb under förmiddagen, skönt pass mellan 8-11.30 vilket var precis lagom för att hinna med ett spinningpass under lunchtimmar. Jag tycker om att Friskis alltid har nått jumpa och nått spinn pass varje lunch! Så körde mig död för att sedan slänga mig på cykeln hem och diska + duscha innan Katrin skulle komma. Härligt jag han!

Sedan har eftermiddagen spenderats med plugg, sjuka foton på Katrin samt att lilla Katrin fått ca 17 idéer i minuten om det ena eller andra. Tillslut fick jag medhåll från världens sötaste att Katrin är väldigt crazy..tur att jag tycker om henne ändå! :) My love! Nu ska jag fortsätta skriva och sluta flumma så kanske man kan vara ledig med gott samvete ikväll!

Ciao!!

Välkommen in..

Ett videoklipp från mig och min lägenhet i lilla Kalmar...

Enjoy!


November!

Och nu är de november..galet så fort tiden går egentligen!! På tisdag börjar e-handel och det kommer bli riktigt skönt att gå i skolan igen, aldrig mer distanskurser!!!! :)

Idag är det inte mycket på schemat..jag har tvättid om 6 minuter och fram till 15, sjukt kort tid men jag har inte så mycket så de borde hinna torka i tid! Sedan ska jag förbi Katrin och hämta mina saker och hon ska få relationsboken. Innan jag ger henne boken ska jag bara titta igenom sidorna till första uppgiften eftersom jag inte kollat alla..haha var fler än jag trodde :p Ooops!

Måste iväg och veckohandla också idag tänkte jag! Istället för att handla månadsvis är de lättare att hålla budgeten om man handlar veckovis, man får en bättre översikt! :)

Tvättiden nu kommer jag!
Ciao

RSS 2.0