Stockholm

Halloj!
Hemma efter en heldag i den stora staden Stockholm och massa dejter med mina flickor :) Först mysig lunch med Helena och sedan kom Cagla och Camilla och fikade innan vi kikade i lite affärer. Köpte strumpbyxor och fyndade ett långt linne från Gina jag tänkte resa i..mysoutfit it is.

Sedan åkte jag och Cagla till Rådhuset och mötte Frida då hon och jag skulle på Spray tanning! Jag är MINST sagt brun om vi säger så..hihi. Jag har aldrig varit så brun, galet! Får se hur det ser ut efter en dusch då de blir lite jämnare.

Efter RoomBRUN mötte vi upp Sophia och Ellen för en fika, blev lite väl mycket socker så man typ dog. Tack för en supermysig fika flickor!! :)

Ciao

Bröllop!

Nu är min såkallade styrmor min RIKTIGA styvmor...Pappa och Birgitta gifte sig nämligen idag! :) De var inget riktigt bröllop, sorry men de är sant, utan en 2 minuters variant i statshuset i Flen. Men lite pluttigt är det allt..jag och Karro var Vittnen och agerade också fotografer till tusen...jag i färg och syrran i svart/vitt.

Sedan blev det tårta hos Farmor och Farfar där flummet fortsatte...jag och socker är ingen bra kombo när man inte är van, jag blir helt störd - ja jag säger det själv! Sjöng bröllopsmarschen för hela ICA i Flen och pappa höll på att ta livet av mig..haha iaf skulle man kunna tolka hans blickar lite så - STÖRT kul hade iaf jag och Karro!

Nu på kvällen har det varit middag i Eskilstuna plus lite shopping på Tuna park. Köpte ett par FAB löpbyxer på H&M som jag letat efter..skitsöta och vilket ass man får ;) It is great!

Imorgon - stora staden Stockholm för fikamarathon. Kommer sätta mig på feta dieten när jag kommer till USA..sa någon mat? What is "mat"?

Hemlis

Nu är det grejer på gång...dam dam dadaaaa grejer! Very funny :)

Återkommer om några timmar ;)

Ciao!

Uppdateringar

..det händer saker, de händer saker!

Just nu fixar jag med sidan för fullt, förhoppningsvis blir ni inte störda utav mina små tester men ser det konstigt ut så är det bara för att FixarJojo is in action!

Den "riktiga" lanseringen av uppdateringen blir när jag är på väg till usa, om jag någonsin blir någonsådär nöjd iaf :p

Spännande only 5 days kvar!!!

Söndag på landet..

Idag har det verkligen varit en superfin dag!! Vaknade och solen sken och så har det fortsatt hela dagen...mysig dag på landet!

Imorse blev det en promenix efter frukosten, var ute och gick i lite över 1,5h så de var en bra start. Gick och fotade lite och de blev lite olika bilder eftersom vi gick både lite här och där..alltså på väg och mitt i urskogen :p Men de var en bra start, lungorna fyllda med luft. Sedan har jag suttit och skrivit på min litteraturrapport till projektkunskapen. Är snart klar med första boken och sedan ska jag nog allt få klart andra också :) Sedan är det en bok till och den har jag inte läst än så den får jag ta imorgon. Bläddra lite och skaffa sig en uppfattning och sen skriva. Utöver lit.rapporten ska de skrivas minst en uppgift till...de får bero lite på hur mycket tid jag får över och hur det blir på nyår. Landet vs. Party..

Party = Party i stan
Landet = Plugga och packa...(vinnande just nu för att undvika stress den 1.a)

Ny kamera!

Tomten var riktigt snäll iår..under eftermiddagsfikat idag så dök hon upp och delade ut en julklapp - en söt ROSA kamera och exakt den jag ville ha också. Tack så jättemycket för den tomten! Nu är jag minst sagt happy-happy-happy och de blir garanterat en massa bilder från USA och massa shopping därifrån. Underbart!

Visst är den bara såååååååå himlans fin?!

Följ min blogg med bloglovin

Solen skiner!

Vaknade till söta små bröder som skrattade, de är mycket bättre än när dom skriker...även fast de kom typ 20 sek senare men ändå..ändå mysigt! Idag ska vi ner till landet...är det julafton idag? Jag hoppas på julafton idag!!

Håller på att fixa med mamma och mickes nya dator som återvände efter en frånvaro sen i somras, nu funkar den super och jag håller på att installera alla måsten i datorn. Syrran måste ju kunna ladda ner och jag måste kunna Skypa med mami och folket när jag är borta. Jag är duktig ja :p

Hoppas få lite läsande gjort idag också..ska börja skriva på projektinlämningarna imorgon..blä, sa någom flum?
Ciao från ett blått Södertälje!

Skitdag!

Jag var så redo för denna dag..men de blev ingen höjdare.
Mådde illa under hela gårdagsnatten och vaknade sjukt yr och magen var fram och tillbaka. Försökte sova bort det men efter en timma kom jag fram till att jag inte skulle klara av en heldag i stan..om jag inte skulle tagit med en fällstol och pausat varannan minut. Så denna dagen gick till att sova och peppa Adam när han spelade på Wii.
Provade på en promenix som slutade med att jag nästan svimmade..eller om jag kanske gjorde det :S Aja lever nu och mår bättre!

Imorgon blir det landet! Men nu Körslaget!
Ciao

Annandagen

Jag ser fram emot imorgon, jättemycket faktiskt! Ska in till stan och först träffa Frida+Tesan och sedan vid lunch kommer Helena in också. Kommer bli mycket trevligt!

Ska ut i rean och slåss, vill hitta något att resa i och de är nog det. Ska försöka att lägga band på mig själv så jag inte köper en massa strunt  utan väntar till USA. Ska leta efter en kamera också och hoppas de finns något fynd där ute. Men mest blir det nog lunch och fika..så sugen på sallad att jag inte vet vad!!

Ses imorgon flickor! Kommer bli en underbar dag :)

Puss och kram

Jag vill ha min nya väska nu nu nu nu nu nuuuuu! Den borde komma på måndag! :)

Fixpix!!

Vaccinationskortet är hittat och uppdaterat!!

Jag måste ta Polio och sen Stelkramp vilket går på 340:- hos SveaVaccin på Sveavägen vilket är precis lagom. Ska försöka få dom att översätta de jag har också i hälsokortet så de finns på engelska...de svenska gör ju knappast dom klokare! :p

Allt är alltså helt under kontroll!! Så jäkla skönt att jag vet inte vad...skippar nog lungröntgen tror jag, ska kolla upp de lite till men de är inget att stressa upp sig för så det är skönt.

Jag är redo för avfärd efter tisdagens besök på Svea.
Mycket god jul :p

Juldagen..

VARFÖR är alla butiker stängda på juldagen...är det någon som har ett svar?

Det enda jag känner för nu är att gå runt i stan och leta fynd på mellandagsrean. Jag ska verkligen INTE shoppa..det jag MÅSTE hitta är en snygg mysoutfit att resa i till USA, de är ett måste. Annars så ska jag spara mina pengar och shoppa i usa. De första på min lista är att fixa naglarna..så hoppas jag hittar en ytlig bästakompis med bil det första jag gör väl framme i at Otterbein College - mys!

Om en vecka är jag stressad, men vi har hittat mitt vac.kort iaf så ett problem mindre. Är bara från vårdcentralen mellan 1-4 år men fan bättre än noll. Ska ta ny poliospruta så då får jag förhoppningsvis ett nytt kort så jag kan fylla i dom gamla sprutorna också. Måste kolla upp när man targit vad - Google!

Puss på er..från myshuset fyllt med Kaffe och After Eight. Plugga kanske man skulle ta och göra..bland allt skrik :p

Finast!

Jag ÄLSKAR denna coutureklänning som Kate Beckingsale har på sig!

Vill också ha!


Barnfilm!

God jul på er..igen!
Hoppas att ni inte ätit för mycket, då lär ni iaf sova just nu och drömma sött om något antisött pga överdriver stort sötintag :p Själv har de inte blivit så mycket, fick nästan tvinga i mig godis. Magen anpassas snabbt efter ickegodis och sötsaker! Men men..tomten var här och jag filmade hela kalaset, gud så söta barn är med tomten. Själv var jag livrädd när jag var liten...

Vi sitter och tittar på "Den Magiska Leksaksaffären" som Adam fick av mig och Karro. Mamma sover gott med pluttarna, hon somna under nattningen. Fullt ös hela dagen med Mario Cart (?). Jag fixar med iPoden - Allt fixade sig när jag hade min dator och inte landetdatorn!

Imorgon....lunch med Alex och fika med Frida! Mysigt värre!
Ciao

God jul!

Sitter på landet...och det snöar väldigt mycket utanför fönstret så det är så mysigt så! De blir iaf en vitare jul än väntat..får väl se hur det ser ut i Södertälje. Ska strax åka till tåget, ska förbi farmor och farfar också och ge dom deras julklapp och sedan blir det till mami!

Ha en riktigt god jul!
Kram

Next plane home

Daniel powter - Next plne home!
Best ever!


 


Fin väska!

Jag vann auktionen...och kan nu konstatera att jag aldrig lagt ut så mycket pengar för någonting! Som tur var så får man förhoppningsvis julklappspengar och jag fick mer pengar än väntat av CSN - väskan! Tack CSN!

Just nu försöker jag lägga in musik i den söta lilla iPoden, den är så söt och grymt ljud ju! Men jag har aldrig använt iTunes och börjar få dåligt tålamod nu - hopp in musiken, hopp in!



Vad tycks om väskan??

Sol och kallt

God förmiddag!
Jag fick mig en trevlig sovmorgon, min säng på landet är SÅ underbar..jag älskar den sängen! Men iaf upp måste man, tyvärr. Solen skiner över Malmköping och himlen är blå! Fick en trevlig överraskning när jag kikade ut mot brevlådan - de hängde ut ett paket. Dels hade mina linser kommit från Lenson som jag beställde i lördags och sen IPod Shuffeln jag budade hem på Tradera i söndags kväll.

Den var superfin och nu ska jag börja fixa och trixa med den!! Woho!
Min älsklingsväska går ut klockan 12.00 och är uppe i sjukt mycket pengar. Än är inget bud lagt..men jag bestämde igår att jag höjer min smärtgräns för jag SKA HA DEN! Kom på att jag har glömt räkna med 300:- i månaden under kommande tre månader så är ju ändå 900:- plus :p Fan vilken dålig uträkning..men Pengar - Shopping!

Jag kommer nog skämmas så mycket pengar jag lagt ner...får fundera över mina synder över en promenix efter 12!


Slakt!

Resan upp till Sörmland gick super, var jättefint väder fram till strax innan Norrköping då började det VRÄKA ner regn..tråkigt välkommnande faktiskt! Inget Kalmar på sex månader, de känns fortfarande overkligt.

Var precis uppe hos farmor och farfar, dom två små sjuklingarna! Fick ett fint välkomnande också när vi kom ner...Birgitta the slaktare was in action och slaktar just nu ett rådjur i köket, fy fy fy ser så äckligt ut, men duktig det är hon!! Ikväll blir det mys och sedan projektplugg och lite uppsatsskrivande just nu tills maten.

Ciao!


Shuffle

Woho jag vann auktionen på en NY iPod Shuffle för 320:- ink. frakten!
Den är i silver och jag har tänkt pimpa den lite med stenar så den blir lite roligare :)

Ett väldans bra kap och jag är happy!!
iPod shuffle

Slut i Kalmar

Mycket som blivit gjort idag! Det är väldigt tomt i lägenheten nu..bara köket som ser normalt ut :S

Städning i förmiddags och sen stan/giraffen men Katie där vi köpte lite julklappar och mötte upp pappa och birgitta! Fikade på mysiga Kullenzenska (?) med paj och latte *tack tack papi!* Sen åkte vi hem och började packa om, massa saker i lådor...blev nog 7 stycke totalt och snabbt gick det att få ihop.
Birgitta bossade i köket, mycket fin ugn och spis har jag nu! Sen vid 18.30 åkte vi och hämtade Katie och Vix och åkte till Stekhuset för middag on papi. God mat och mycket trevligt sällskap, best ever! Myspys!

Imorgon lämnar jag Kalmar och kör mot Sörmland! Landet till julafton och sen mami innan Kalle. Snyft att lämna min katrin...Hur ska jag överleva utan dig??
Natti

Söndag..

Jag har tvättat fönster..du hörde rätt, jag har tvättat fönster! Oh så fint de blev, har inte gjort det här förut så det behövdes om vi säger så. Det enda som är kvar nu är att moppa golven och de tänkte jag göra när alla mina saker är bortplockade så de är fritt och inte massa kläder på golvet.

Nu tänkte jag cykla iväg till stan och göra lite ärenden..måste spana julklappar bland annat! Jag tycker om att ge bort saker...men ekonomin tillåter inte alls mycket, tur att man kan låna pengar av sig själv! Pappa och birgitta kommer vid 14-tiden så de borde vara lagom!!

Ciao

Kväller..

Nu har jag packat ner ALLA mina kläder..iaf dom jag använder och inte ska ner i lådor imorgon, dom bor i små högar i väntan på lådor! Julsakerna är nerplockade och finns nu i källaren ytterligare ett år, alla småsaker är ihopplockade och böckerna likaså. Tagit fram de jag inte vill lämna i köket och sen städat ugnen lite (omöjligt ju!).

Imorgonbitti blir det städning av golven för de är det som är kvar...och torka av badrummet och sådant. Lätt som en plätt!

Kom på att jag inte köpt julklapparna till pluttarna...de är alltid så svårt! Ska ringa och snacka med systeryster om hon har nått och mami och se vad dom små pluttipluttipluttarna kan tänkas uppskatta.

Nu ska jag till Katrin, vi ska skriva uppsats och titta på film. Uppsats, uppsats, uppsats!!
Hoppas ni får en FAB kväll!

Lördag

Hej halloj!
Jag har egenligen fullt upp denna lilla lördag..men man måste ju få ta de lite lungt ibland, de har varit en hysterisk vecka! Har läst ett gigantokapitel i en av projektböckerna, ska läsa ut ett till på 65 sidor idag tänkte jag! Min dag är full....

Detta måste göras idag:
Packa ner julsakerna - ner i källaren.
Ta upp stora resväckan och packa ner mina kläder
Lägga rest-kläderna i fina högar - ner i flyttkartonger imorgon!
Plocka ner alla småtavlor
Packa ner alla småsaker i små förvaringslådor
Gå igenom köket och se vad som ska packas ner
Damma, dammsuga, torka golven, tvätta fönster om vädret tillåter..
Träna!

Det är min lördag, men jag är snabb så det är lungt! Kläderna är sorterade redan så allt ska bara packas ner! Lite konstigt att jag har två dagar kvar i Kalmar och sedan kommer jag inte tillbaka på lite mer än 6 månader, känns fortfarande inte riktigt! Kommer gå ifrån lägenheten som den är också - ännu konstigare!!

Nej..man kanske skulle ta och sätta igång!!

Twilightserien

Böckerna var slut överallt på Svenska, men dom finns på Engelska så jag kommer att beställa dom och hoppas att dom kommer under nästa vecka! Ska nog ta och beställa allihoppa på en gång..eller om jag väntar och beställer några i USA.

Update: Prisskillnaderna vad inte så stora så jag beställde Twilight och New Moon från Adlibris, 163:- och dom ska garanterat levereras innan Julafton så då kommer jag ju garanterat inte ha tråkigt framför Kalle!

                

Twilight!

Mysig filmkväll hos Katie och Vix! Vi såg Twilight i en sisådär version men man såg iaf det som hände. Underbar, underbar..unnnderbar film. Bättre än Mamma Mia, om man ser till romantisken! Musiken kickar fortfarande allt i Mamma mia.

Vi kommer se den 50 gånger till i bättre version!! Har du inte sett den så SPRING och gör det. Fab fab fab fab faaabbb är allt jag har att säga. Ska beställa böckerna ASAP och gärna lite snabbare än det. Helt underbara!! I love Edward..I do do do do do! :)

Ser fram emot nästa bok som blir film i början av nästa år, släpps i början av 2010..snyft thats a long time without Edward...


Husmorsaktigt

Blev då inte mycket sömn i eftermiddags, kunde inte sova för allt snurrade och jag mådde bara illa när jag blundade. Så jag tog och diskade upp ett mindre berg, dammsög och plockade undan eftersom vi skulle ha julklappsverkstad jag och katrin :)

En tur till IKEA för att köpa burkar och sedan City Gross för varor och så har vi fixat och gjort apelsinmarmelad med vaniljsmak (så god!), kiwimarmelad och passionsfruktsmarmelad. Mums mums. Katie ska ge bort dom till släkt. Jag skulle joinat men nä de blev inte så. Men jag fixade med hennes...underbart att prova nya saker! :)

Nu - fimkväll hos Katie! :)

Hemtentamen!! :)

Okej, jag blev klar 11.55 och skickade in tentan 11.56...puh! Jag skulle absolut kunnat sitta några timmar till med den. Problemet ligger i dom två sista frågorna...de är sådant som ska gå igenom efter jul - hur fansiken ska vi kunna det? De står typ noll i boken..så ja jag sökte på nätet och chansade otroligt brutalt på sista frågan. Han kommer bli förvirrad!! :p

Läskigt att skicka in till någon konstig databas som checkar om man fuskar, jag är alltid rädd att jag tagit för mycket/ inte ändrat nog! Men men, som sagt nu är det över och det känns bra. Blev nio A4 på 8 st frågor så det måste ju vara okej. Kändes lite när man skev varje fråga för sig...men mycket ihop!
Gick upp vid 8.30 och satte mig och skrev, väckte mig själv med yoghurt och två munnar te för sedan hade jag inte tid att släppa tangentbordet.

Nu - jag är astrött! :p Konstigt va!? Sover nog lite, sen städa och sen julklappsbak med Katrin hos mig..i bombnedslaget.
Ciao

Puben + tenta!

Kom hem från puben strax efter ett, var en skön kväll faktiskt med inte galet mycket folk och inte galet lite..de fanns nästan alltid någonting att göra. Sådanna kvällar är trevliga. Lämnade min hemtenta och cyklade ner vid 18.30 och det behövdes en paus. Jag blev galen på tentafrågorna - fattade bokstavligt noll! Men men, paus = bra!

Efter jag kom hem blev det bloggläsande och fix och trix innan jag satte mig ner för att forstätta skrivandet av hemtentan som ska vara inne 12.00 imorgon. Jag skriver bäst under stress, i strävan efter deadline. Jag ligger nu på halva fråga fem av åtta totalt. Så det går framåt. Får se hur länge jag sitter inatt..blir nog iaf efter fyra för jag jag flyt nu. Imorgonbitti så blir det läsning av texten då man förhoppningsvis i alla fall fått lite distans till texten. Som sagt..skrivandet fortsätter.

Efter inlämningen blir det inget avancerat; bakning, städning och slapp!
Nej..back to my skrivande!!! Kaffe? Neee vatten! *mums!*

Update 03.52
Nej, nu blir det sängen. Woho jag är nöjd med det jag skrivit, och förbättrat tidgare texter. Har tittat igenom de två frågorna jag har kvar utöver den jag håller på med nu och de borde inte vara något problem. Ställer klockan på 8 så för jag iaf några timmars sömn, hälften av vad jag egentligen behöver :p


Hemtenta

Sitter och skriver min hemtenta.
Jag är heeeeelt tom i huvudet nu..energin är på noll och jag kommer ingen vart känns det som. Vi har till imorgon 12.00 på oss, riktigt bajs att jag ska jobba på puben ikväll. Trodde inte vi skulle ha ett helt dygn på oss med hemtentan..så kommer bli spännande. Nu har jag börjat på fråga tre av åtta och jag är inte helt klar med ettan och tvåan än.

Kommer garanterat sitta när jag kommer hem från puben och hoppa upp tidigt som fan imorgon. Sömnen kan gå och dö...kaffe kaffe kaffe! Det ska bli bra, nej de ska bli bättre det ska bli grymt!!! Jag ska skicka in den och vara stolt. Hittade ett kaffekort så man kanske ska köpa lite kaffe...om dom fortfarande har öppet.

God jul!

Tradera!!

Din guide till Tradera!
Jag är så otroligt trött på människor som lägger bud typ sådär 5 dagar innan auktionen går ut. Dom budar upp en vara till hur mycket som hellst när dom inte kan vinna varan då ändå! Sluta upp med det!!

1. Spana in varan ordentligt
2. Något konstigt? Ställ en fråga till säljaren, om denna inte svarar eller inte vill skicka fler bilder - lägg inga bud!
3. Sätt en gräns för hur mycket du vill gå upp
4. Lägg budet tidigast samma dag, störst chans har du om du kommer in i budgivningen någon minut innan den avslutas...om ingen lägger bud sista minuten och den som har högst sitter framför datorn - surprise och den hinner inte lägga!
5. Risk - det kan finnas ett högre maxbud från en annan intressent..därför kan de vara bra att checka auktionen en bit innan.

Okej? LÄGG INGA BUD 5 DAGAR INNAN!!!!!!

The day!

Jag drömde att vi fick tentan, och först såg jag bara fem frågor (det normala) men efter två-tre timmar med dom och massa flummande i datorsalen upptäckte jag 19 till!! Jag fick PANIK och började gråta hysteriskt och skulle hoppa av skolan och gud vet vad :P Sedan vaknade jag - tack gud! Verkligen inte en trevlig dröm dagen innan man ska ha tentamen :S

Men nu är jag iaf här..och Annica me! Men vart är vår kaffemugg a la Katie? Hon skulle bli sen...men jag vaknade av sms.et hon skickade och jag är här! Hej!

Wish me luck today!

Redovisning

Precis hemkommen från skolan, i förmiddags övade vi inför redovisningen vi skulle ha nu på eftermiddagen och gick igenom lite för uppsatsen och så. Redovisandet gick bra, ingen hade något att kommentera! Skönt! :p Vi var iaf rätt ute för de var fler som hade våra exempel...gruppen efter oss hade också Ford (ganska självklart val) medan den tredje hade Reinfeldt (överraskande faktiskt!). Vi är nöjda..men glömde skriva om en del i arbete, oops!

Vi gick tidigare för vi hade möte med ansvarig för Metod- och uppsatskursen då vi inte var nöjda/oroliga över kritiken vi fått, vi tyckte vi skulle få mer :p Men nej han höll med om det handledaren sagt, så det var ju skönt. Han tyckte vi hade en bra ämne och blev glad då vi refererar till hand bok. Mycket kul! Allt de vår handledare kritiserat var ändrat redan innan vi skickade in det (fel version till handledaren) så vi ska bara fortsätta!

Alla delar i uppsatsen är klara i princip, lite utfyllnad och lite finslipningar så är vi redo för inlämning! Be till gud att de går bra nu när alla är splittade världen över! Ni finner vår grupp på tre kontinenter under opponeringen :p

På plats

Jag sitter i skolan...det bästa är att jag varit i skolan sedan innan nio vilket är första gången på typ två veckor. Känner mig mycket duktig! Tyvärr har jag ingen att dela denna känsla med då ingen av dom andra är här..men dom kommer nog inom 40min en efter en, de är lite vår style.

Pratade med min mamma imorse, finns det någon bättre start? Hon ville ringa och varna för vinterkräksjukan som går som f*a uppe i hufvudstaden..och hos mami men förhoppningsvis lägger det sig inom en veckan. Annars kommer jag fira jul i ett mörkt rum på landet. Mamma vet hur skräckslagen jag är för kräksjukor, tack tack! :) Om en vecka I will be there be healthy then!! :p

Redovisning i eftermiddag, woho. Tenta imorgon, woho. Och jag har hittat min "drömväska" på Tradera och följer den till 2000:- den är värd det!! Köpte nästan en Elgin igår..men så kom jag på att jag är PANK!
Ciao

Julklappar

Inget vidare att titta på...men äntligen hemma fungerar!
Sitter och jämför önskelista med Elli (världens bästa ellizbelliz), de är lite skillnad mellan våra listor om man säger så!
Hon säger att hon kommer få "Världens bästa julklapp..!" För mig skulle detta vara en Mulberryväska eller en plånbok..

Men för elli...

"!773 säger:

ett par mindl-kängor"

..inte riktigt min grej kanske. Men de är fan goodshit så förstår henne lite (men bara i smyg). Jag håller mig till min rosa kamera ochlocktång och hoppas att tomten är snäll!


Tisdag

Tiden går snabbt, för snabbt! Idag är sista dagen vi allihoppa kan sitta och skriva på rapporten och uppsatsen. Rapporten ska vi redovisa imorgon 13-17, och uppsatsen ska vara klar i början på Januari så de kommer väl fixas en del under jul och nyår tills vi blir nöjda. Men vi har jobbat på bra och förhoppningsvis blir vi klara med analysen idag och de är största delen som är kvar..resten är i stort sett färdigt! :)

På söndag kommer pappisen och birgittisen och hämtar mig, time for uppfärd mot Stockholm! Så jag har fredag och lördag på mig att städa och förbereda packning..dom ska ta med sig flyttkartonger ner så ska göra fina små högar som man bara kan slänga ner i lådorna. Är kläder och mina förvaringskartonger som ska packas så de kommer gå snabbt och smidigt. Städa - puh!!

Nej nu fortsätter skrivandet..


At Katies!!

Satt i skolan och skrev till strax efter 14 då jag som siste person cyklade hemåt. Har satt ihop alla delar till uppsatsen och sett till att det bara finns en version istället för 17 som varit fallet hittills!
Hade fått en söt liten räkning från Otterbein College också...på nästan $10,000 dollar. Av dessa ska jag betala 1,190..så har mailat IO och vår kontakt i USA, så dom fixar till det. Kalmar Högskola ska ju betala de $9000 som är terminsavgiften - för de första tre månaderna! Så man kan ju verkligen inte säga att de är en billig skola :p Tur att man åker på avtal :p

Nu är jag hos Katrin..har precis fixat första julskinkan, både för iår och min första jag gjort själv! :p Ser riktigt FAB ut! Mums! Ska sätta oss med uppsatsen och fixa med analysen/slutsatsen nu..slutspurt - så skönt!!!
Ciao

Sovmorgon

Woho, vi fick sovmorgon iaf! Vilket behövdes - död!
Men jag kom på att jag måste hämta mina försäkringspapper nere på IO så jag får allt ta och fixa till mig och cykla ner. Hoppas att hon är där bara, har för mig hon skulle vara ledig något nu..men självklart har jag tagit bort det mailet :S Jag raderar mail way för snabbt alltså.
Så jag får helt enkelt chansa och cykla ner...förhoppningsvis kan någon annan hjälpa till om hon inte är där  :)
Sen blir de skolan och skrivning på att fyra tangentbort glöder på riktigt!!

Öka takten sista 3 dagarna jul-e-gran!
Ciao

Update: Woho nu har jag fått försäkringsbeviset..nu är det bara vaccinationerna kvar och jakten pågår för fullt just nu!!

Vänner man har ;)

Har suttit och surfat efter bra resmål till i sommar när jag och Frida (och ev några fler) ska ta en solresa och under en vecka ligga på stranden och grilla oss samt dricka massa drinkar. Fab vi kommer ha. Några tips på billiga resmål? Inga alkoungdomsgårdsställern bara..
Är nu ganska trött..men nä orkar inte sova. Sitter och snackar med min knäppe killkompis The Panda som själv konstaterat att han är knäpp. Han kunde inte sova hemma så fick för sig att åka till sitt jobb och städa sitt kontor för att sedan sova i sovsäcken i soffan på kontoret - hum ja thats pandan de. Rätt sött tycker jag :p

Han bjöd för övrigt in mig till Spotify, han orkade inte med folk som bönade så jag fick en inbjudan. Nu ska han se om jag kan klara av det - självfallet kan jag det! Jag kickar ass, vem sa att tjejer inte kan? Skitgrymt program, me like!

Tack min underbare Panda!!!


Fix och trix!

Har precis slängt i mig en tonfisksallad som var mums mums mums! Sitter och halvtittar på tv och försöker planera mina veckor i Stockholm, en del som ska fungera ihop.
Blev en del läsande, introduktionen och två kapitel är avklarade, woho. Nu ska jag ner och tvätta, usch för källaren..går utevägen! Sen ska jag iväg och gymma innan jag ska hjälpa Katie med hennes sista engelskauppgift.

Ikväll - plugg och försöka att inte glömma tvätten! :p

Önskelista!

Nu är jag klar med min önskelista och ska skicka iväg den till Tomten. Har fått tag i hans mailadress så mailar iväg min lista iår. Mycket bra med teknik ibland..

Önskar mig en ny kamera (akutbehov!), ett laptopfodral och en locktång på 32mm. Hoppas att tomten kommer med dessa paket! Sen ska jag köpa en iPod Suffle också till mig själv (en rosa blir det)..förhoppningsvis för julklappspengar.

  
Bild av OBH Nordica 5862 LOCKT 32
Vad önskar du dig av tomten???

Söndag..

God morgon god morgon hör fåglar sjunga glatt god morgon god morgon i kööööör..!

Det är skönt att börja dagen lungt, usch för att hoppa upp och stressa..ja de blir alltid så på vardagarna nu mera för jag är gammal och trött, thats life ;) Har legat i sängen och läst nya Hennes, avsaknade på bra tidningar är stor, mest inredningstidningar jag tycker är bra faktiskt.
Idag så ska de pluggas, tränas och tvättas. Underbart kul dag får vi hoppas. Inget tungt pluggande, ska läsa sammanfattningarna i vår muppbok som jag gett upp på - den går inte att läsa, de är INGET vettigt i boken alls. Men men, tänkte läsa det och sedan börja få ihop någon sammanfattning på dela ämnet. Hemtentan är på torsdag, undra vilken tid dock...får kolla med läraren i veckan så man vet!

Måste nog ta och införskaffa lite flyttlådor också till my stuff! :S Snart dags att packa! Tänkte städa nu i veckan så det är klart och sedan packar jag på fredag. Som tur var är det ju inte så mycket, bara mina kläder och alla småsaker..som böcker! Får inte glömma att ta med mig mina projektböcker..skulle vara spännande att glömma, inte!

Ha en fab dag!

Morning!

Godmorgon!! Rise and shine :)
Sovmorgon - skönt. Men nu ska jag iväg till Katie och fixa med b-uppsatsen, de hetaste ämnet i Kalmar för tillfället :p Men de går bra så thats fun! Hoppas vi får klart analysdelen idag så vi kan finslipa och fixa med slutsatsen nu i veckan. Väntar svar från ansvarigeläraren för kursen som ska läsa vår uppsats också...vi liter NOLL på våran handledare så pratade med snälle Hultén så fixar han :p

Nej nu får Taxi Annica allt ta och dyka upp...ohhh hon ska med mig och jympa i eftermiddag vid 15, vilket happy surprise!!!! :)
Puss!

USA

Oh happy happy!
Jag kan inte sova...ligger och funderar på USA och allt. Fick mail från min "värdfamilj"..haha vi missuppfattade lite kring datum men nu är alla införstådda med när jag kommer och dom kommer och hämtar mig på flygplatsen. Ska sova hos dom första natten eftersom vi kommer fram vid 23.03 efter en restid på 17 timmar så man kommer vara rätt slut då! Dom verkar vara hur snälla som hellst, har mailat en del fram och tillbaka.

De är bara 20 dagar kvar tills jag åker, de är HELT galet. Jag är så exalterad men har inte helt kommit in i det. Om en vecka är jag i Stockholm och ska överleva i 6 månader utan mina kalmarflickor..snyft hur ska jag klara det? Tack för internet gud. Det närmar sig med stora steg...måste bara få fram ett vaccinationskort för annars blir de DYRT i usa!

OMG 20 dagar, spännande! Kommer bli massa uppdateringar i bloggen med en förhoppningsvis ny kamera!

Puss och kram!

En idolkväll

Som alltid på fredagar var det ikväll mys hos Katie..lika underbart som alltid!! Annica joinade också tillsammans med glögg, pepparkakor med ädelost och lussekatter. Vi åt inget godis eller annat onyttigt vilket var duktigt av oss. Var och handlade mat innan på City Gross..men de blev mest grönsaker och frukost! Woho jag har levt på knäckebröd och ost i en vecka, de är inte lätt när man inte har råd med både mat och sprit..haha!

Imorgon är det pluggning hos Katiedarling 11.00, vid 15 ska jag + Annica på jympa vilket känns som en bra start på kvällens bravader. Alla flickor joinar imorgon så de kommer bli superskoj. Sista gången ut i Kalmar innan jag åker :( Snyft!

Kevin vann idol - we love you Kevin!

Varför barn?

Vi har en diskussion i skolan...och vi behöver ert tycke!

Varför skaffar man barn? Dom är bara utgifter och inte mycket till nytta förens man blir gammal och vill bli omhändertagen. Som Katrin själv säger "Jag förstår varför dom skaffade Henke, har tar hand om sig själv och tjänar pengar. Men jag är ju fan bara en utgift..dom skulle ha slutat efter Henke" :p Haha de är inte lätt!!

Så varför ska man skaffa barn enligt dig?


Fredag!

Godmorgon!
Up and rise..jag var faktiskt pigg när jag vaknade - kors i taket! En timma till var mycket skönt, sömn I like. Fastnade framför dator igår när jag kom hem och chattade med Annette och Helena, mycket trevligt. Blev inbjuden på en nyårsfest så nu har jag iaf ett alternativ, alltid kul att träffa nytt folk och man har alltid skoj med my little Helena :)

Nu ska vi plugga, plugga plugga plugga så vi kommer någon vart. Redovisning av rapporten sker på onsdag och sedan åker alla hem på fredagen..snyft my darlings!

Puss på alla söta!

Jobbarsittning

Efter många om och men kom jag iväg till Katie i eftermiddags..haha var där strax innan kvart i fem och väldigt snöig. Väl där blev det drink, jag kan sodastreama fel bättre och mer lyckat än Henke (woho!), sen blev det Baileysshot :S Lockade håret, sminkning och allmän tillfixning såg vi ut som två slampor och inte två barn som var våran tanke..men vi kör en kombo och säger att vi såg ut som dockor!
Kom fram gjorde vi också i tid...!

Mycket att dricka (eller?), mycket sång/skrik och det bäst var ändå när jag och Katiedarling VANN  kategorin "TERMINENS JOBBARPAR" - woho! Var knappast en överraskning men ack så kul. Motiveringen var "För man alltid ser er tillsammans och ni alltid verkar ha roligt ihop" Såklart vi har kul, de har vi alltid!!
Och när vi gick upp fick vi kommentaren "-Ja men har ni någonsin sett dom isär??????" Tack söta Lina och Emma!

Flum och flams på deverse mellanfester, puben, sång, hamnen och en tripp upp i vattentornet (15 våningar) så är jag nu hemma. What a night och kvällen är fortfarande ung - det bästa? Hela kvällen kostade 20:-


Happy!

Mina flickor är så söta och produktiva, små arbetsmyror som är så söta så! Dom har varit superduktiga och skrivit ihop 5 sidor på rapporten på ett kick - duktiga ni är darling! Nu sitter jag och läser allting och kastar om det så de ska bli en bra text med flöde..måste ju vara lästbart ihop :p Superbra text, man blir så glad! :)

Sen ska jag fortsätta att skriva analysdelen, håller på för fullt med introduktionen på den..de är svårast att komma igång! Men de känns bra. Vi kommer sakta men säkert in i tempot igen :p Sitter nog kvar i skolan någon timma till, sen ska jag hem och hämta träningsgrejer och gå till katrin och se om vi kan laga min cykel - dom har tools. Sen blir de gym och de ska bli galet skönt. Underbart!

Jag är på bra humör.. :)

Torsdag

Hej halloj!
Sitter i skolan och arbetar lite..försöker strukturera analysdelen lite, sakta men framåt! De är bara en massa flum just nu..och förvirring! Jag har kommit fram till att jag måste ha en ny MP3, den jag har nu är 3 år och väldigt sliten + att jag inte kan lägga på ny musik. Så ska nog gör en iPod shuffle..kostar typ 450:- och de är ju helt okej!
Bild av APPLE SHUFFLE 1GB GRÖN
Ikväll så är det andra sidan puben - vi kommer vara riktiga små barn!
Puss!

Studentpuben

Hemma från en heldag på vift! Gick hemifrån vid 09 och hemma 01.28..så blir det ibland!

Jobbandet gick bra, we had fun as always och fick 62:- i drix..det betyder att morgondagen kommer vara betald, en utekväll mindre att pröjsa. Men vem vet hur morgondagens upplägg är, man brukar i princip få spriten hälld i sig varken man vill eller inte. Roligt och skrikit folk fanns de massor av ikväll men de var bara kul.

Nu är det en dusch och sen sängen, med en massa massa handkräm däremellan! Imorgon blir också en heldag, plugg 9-16, jympapass 16-17, tillfixning hemma en snabbis och sedan jobbarsittning 18-sent :)

Ciaaaaoooo


Utbytesmöte

Har precis haft en "Kick off" inför utbytesstudierna med alla som skulle medverka och åka utomlands..alltså alla inom både europa och världen utanför :p Långt ifrån alla som var där men ändå.
Fick lite info om interkulturell kommunikation och sedan snackade IO lite allmänt om info vi kunde få (bland annat vart vi hittar bilder på isbjörnar på Stockholms gator..) och vad dom förväntade sig av oss. Vi som ska till USA och Australien fick tydliga ordrar att locka med oss folk och få dom att plugga i Sverige..svårt att få hit folk kanske förståligt..

Nu ska jag fördriva tid...ska vara på puben vid 18.00 och de tar typ 5 min att gå dit från biblioteket där jag är nu.
Ciao

Onsdag

Jag vaknar alltid 08.31, så trött att jag inte kan gå upp när jag ska..får ta till åtgärder och lägga telefonen i soffan så jag måste gå upp ur sängen för att gå stänga av larmet. Orkade inte stressa så kom 30 min sent, oh well jag var inte sist ;)

Nu sitter vi och arbetar med våran rapport, ja vi pluggar faktiskt! Helt otroligt! :) Men vi har iaf kommit en bit på vägen :p Ska ha föreläsning mellan 13-16, men vi ska ha kick off inför utlandsstudierna klockan 15-17 så får gå från skolan vid 14.30..fortfarande cykellös! Sen är det arbete på puben vid 18-01..vi hoppas på en rolig bargeneral och trevligt folk att jobba med (effektiva och produktiva!).

Nu..keep up the work! 23 dagar till USA!

Kaffemuggar

Spanar in Starbucks hemsida för att se vad jag ska köpa för kaffemugg...hittade denna underbara skapelse och HOPPAS att de kommer finnas någon kvar när jag kommer. 73:- kostar den och Im in loooove!

Tumbler by Starbucks Coffee (12-oz.)

Badat

Precis hemkommen från Äventyrsbadet här i Kalmar, snacka om att man är HUNGRIG!
Var en trevlig badstund med Marina, Katie, Vix, Annica, Viktor och sedan kom Ricky with friend..very funny. Inga större olyckor i ruschkanan (?) så de var ju bra för en gångs skull..tåg är iaf farligast :p

Nu ska jag tillverka mig lite fiskbullar tror jag, de går snabbt och är gott. Sen blir de lungt..måste hitta en chef till min avdelning och sen titta på The Hills! Nu måste jag hitta mina glasögon..tappade linserna i poolen :p

Ciao

Tisdag!

God morgon!
Var en otroligt snabb natt, fy och blä längre nätter behövs tack! Ska strax iväg till skolan, ska bara hälla i mig kaffet och tugga i mig mina små knäckisar och sen är jag off. Ska ta med mig badkläder till skolan..hihi vi ska bada idag!

Min kaffemugg är sönder, båda! Very sad och man får mindre kaffe för pengarna :( Men om 24 dagar ska jag köpa mig en ny Starbucksmugg för dom är helt klart bäst! Klart tips om ni ska utomlands..oh nu LÄNGTAR jag! 24 dagar kvar, woho! Spännande spännande men måste fortfarande fixa läkarstuff - blä!

Nej nu ska jag iväg..plugg plugg!

Läkare!

Inte det lättaste att hitta en billig läkare som inte tar över 1000:- för en undersökning för utlandsstudier. Sen måste jag skaffa intyg för vaccinationer..vart gör man detta då? Måste jag höra av mig till min gamla muppiga skola..då kommer jag aldrig få något! :P

Någon med tips?

Chokladbollar

Det ultimata receptet på Chokladbollar, dom är lite nyttigare och smakar med choklad och kaffe. Supergoda!

Innehåll:
1 äggvita
50 gram smör
3 msk honung (beroende på hur sött man vill ha det!)
3 msk kakao
3 dl havregryn
2 msk kallt kaffe
+ lite espressopulvet om man vill

Vispa äggvitan till hårt skum, rör ner övriga ingredienser försiktigt. Rulla till små söta bollar, doppa i kokos och ställ in i kylen några minuter. Sen är det bara att mumsa.


Hög produktivitet

Jäklans de blir saker avklarade på Banérgatan idag!
Har diskat, dammsugit, gått ut med tidningar (har DN), varit nere och pratat med ordförande i föreningen och fyllt i papper angående andrahandsuthyrningen...jag var galet trevlig, sådär som jag blir när jag är kring äldre, tror de heter respekt I dont know. Så nu är det iaf klart, styrelsemöte på torsdag och sen skulle jag höra av Riksbyggen hur de blir..whatever!

Så nu är det riktigt fint, fixat i garderoben har jag också gjort. Känner mig relit speedad alltså! Bara dagens pluggande kvar. Ska läsa i boken och sedan läsa igenom våran uppsats och skriva till lite mer på min rapport.

Någon som vet någon chef som arbetar utifrån medbestämmande, typ någon "känd" företagsledare etc..

Hemma!

Nu är jag hemma, efter en halvdag i skolan och sedan en sväng på stan med Katie och Marina. Som sagt, en del flum och jag ägnade majoriteten av förmiddagen till planerande av hus, och drack kaffe. Hade iaf handledarmöte med lille Pette (haha!) och han hade läst arbetet och tyckte väl att de var bra..ska slänga om lite i uppbyggnaden och ändra lite småsmåsaker - så vi är riktigt happy! Har bara analysen och slutsatsen kvar nu, fy så skönt det är! Vi ÄR duktiga!!!
Imorgon ska vi fortsätta med rapporten, det sista i uppsatsen kommer vara klart på nolltid så de är ju hur lungt som hellst..skulle vara inne typ 5-7 januari ungefär enligt pette-plutt!

Efter mötet - ner på stan och leta utklädnader inför sittning på torsdag, hittade NOLL men vi kör på rosa kaninger med långa ögonfransar..lite mer lekvänligt än att vara en tårta *blink blink!*. Nu är jag heeelt slut, ska diska undan en stekpanna och tallrik och sen SKA JAG dammsuga innan jag ska läsa dagens 10 sidor..i sängen (haha ja jag kommer somna!!!).
Pusssss


Mitt hus

Detta är mitt hus...har ritat på de nu i skolan. Huset kommer vara gult och ha vita knutar, mycket fint! Har inte ritat upp utsidan men vet exakt hur de ska se ut, självfallet!

Vill du bo här med mig eller vill ge mig typ 15 miljoner...hör av dig ;)



(Entreplan, övre plan och längst ner är källaren!)

Tröttis!

Blev en kväll hos Katrin, fick lite gjort med vårat företag..;) Grymma är vi, fast datorer är inte samarbetsvilliga vilket segar ut arbetet rätt rejält. Vi får se var vår uppdragsgivare tycker om vårt nya förslag. Spännande!

När vi var klara med det gick vi över till popcorn/sallad och titta på Wallander, eller mest snack kanske jag vet inte. Till detta självfallet must, live from Sodastreamen..den är SÅ god och jag tycker egentligen inte om must, utan konstig eftersmak! Hemma strax efter 23 och min cykel dog på vägen, hoppas jag kan laga den imorgon! Nu lämnade jag min studieförsäkran, så kommer få in galet mycket pengar på mitt konto om några dagar - som sätts över på andra konton samma sekund - fansiken!

Bild av Sodastream MUST
Must till Sodastreamen, 46:- på OnOff..*Mums!*

Träning, aj aj

Kommer precis hem från ett jympapass på Friskis..de var hur bra som hellst, men självklart så lyckas jag sträcka baksidan på låret. Har ju haft ont där förut men fan inte såhär. Aja, lite smärta är bara bevis på att man lever. Men jag såg nog liiiite lustig ut där på vissa övningar :p De bjuder jag på!

Nu håller jag på att laga köttfärssås och spagetti, mums mums! Har gått ut med mitt berg av tidningar och två soppåsar - tröttnade lite på att se dom.
Ska dra fram dammsugarn medans såsen puttrar så är de också avklarat! Woho, jag får lite gjort idag

Lite nya träningskläder är ett måste, tappar mina byxor nu :p
Bildkälla

Ett par vingar!


Detta underbara halsband finns hos Kyssjohanna och kostar 525:-. Så underbart det är!

"You have earned your wings! (you're an angel!)
angel wings remind us that we are loved,
protected and cared for. Wear your necklace
as a reminder of all these perfect things.
love, love love...
"

Härliga söndag!

Idag är dagen...dagen då jag ska städa. Egentligen är det inte mycket alls att göra..men jag tycker inte om att ta fram dammsugaren, skulle behöva en liten handdammsugare som alltid står framme :)
Vaknade vid 11, men klockan började ringa sjukt tidigare - sorry annica att jag inte ringde 05.30! Läste ett halvt kapitel i boken, bara halva kvar nu. Sen blir det något träningspass också, får se vad det blir.

Nej nu ska jag forstätta..
Ha en bra dag!

Dagen efter..

Gårdagen var underbart kul, fick mig en liten promenad hem till Katrin igår..paraply är bra - frisyren överlevde! Välkommnades av en halvnaken katrin, japp så öppnar hon alltid dörrem :p Varför ska de alltid vara så svårt att hitta något att ha på sig? Tänk att vara kille - så mycket enklare i klädväg, en skjorta och jeans alt svarta byxer typ..snacka simpelt!
Iaf så var vi hemma hos katrin och förade, kom över lite folk..sen kom de över lite mer folk, haha så blir det ibland. Men de var mycket trevligt folk så de var ju iaf bra :p Vi kom ut rätt sent tror jag..typ 23 eller nått, men vi gick till Kåren och kom in efter lite om och men. Haha jag och Katrin är kändisar, vår vakt stod i dörren och jag slapp visa leg TROTTS att jag klippt lugg, haha jättekul. Vår favoritvakt! :) Sen var det fullt upp på kåren tills dom stängde, very nice. Var hemma vid 02.30 typ..zZzzz.

Tacl för en fab kväll! ;)


Lördagen..

Kom hem någon timma sedan, eller okej de är lite mer! Var på stan med Katrin och Annica, gick på systemet, kollade in utbudet på H&M, Gina och dom andra klassikerna..sen blev det en bakad potatis på Café Graffitti (?). Gottis gottis. Så mycket shopping blev det inte dock, bara ett linne på H&M.

Nu sitter jag i soffan och är rätt uttråkad..funderar vad jag ska ha på mig inför kvällens utgång. Vi börjar hos Katrin, efter det blir det nog puben och sedan antingen Kåren (om sällskapet kommer in) eller Bistro. Vi får se hur det blir...Annica ska också me så de ska bli riktigt trevligt. Men vad ska man ha på sig? Klänning eller kjol?

Ciaaoo


Lördag!

Lördag, lördag..lördag!
Mycket bra dag, lite grått väder i Kalmar men de är det alltid nu för tiden så spillerill! Blev sovmorgon idag, de är ju alltid trevligt. Men nu måste jag sätta igång, tänkte dammsuga och sedan vid 12-tiden ska jag cykla ner mot stan och möte upp Katrin och Annica så ska vi ut och shoppa - woho, bye bye money on my konto! Men thats life..shopping.

Ikväll ska vi ut..fun fun fun. Men usch vad ska man ha på sig? Hoppas jag hittar nått på stan :)
Ciaaaoooo


8-an

Alltid lika kul.....
 
Regler:

1. Publicera reglerna på din blogg.
2. Svara på de sex 8-sakerna.
3. Skriv de utmanade längst ner

8 favoritprogram
- Gilmore Girls
- Project Runway
- House
- 2 ½ men
- Will and Grace
- 90210 (the real deal)
- Våra bästa år
- Christine

8 saker jag gjorde igår
- Tränade jympa på Friskis - my fav pass!
- Klippte lugg på mig själv
- Drack massa kaffe
- Skrev ett skolarbete
- Handlade ett mkt gott tuggummi
- Väntade på massa telefonsamtal
- Sket i att städa hemma (är inte så farligt)
- Gick ut med TVÅ soppåsar och startade en ny hög när jag kom in igen..

8 saker jag ser fram emot
- Åka till USA och plugga, woho
- Jultomten kommer snart
- Parta imorgon, go crazy i Kajmajjj
- Ta av mig jeansen och sätta på mig jordgubbsbyxorna
- Shoppa aset av mig i USA
- Flygresan till USA
- När skolan är slut för denna termin - efter tentan den 18.e
- Jobba på puben, me like!

8 favoritrestauranger
- TGI Fridays
- Sushi, restaurangen på Sveavägen (Me and Henki!!!)
- Sushi, Stortorget i Kalmar
- Cafét i skolan, vid C-trappan
- Subways
- Café 60
- P & W
- Sandy´s

8 saker på min önskelista

- En rosa kamera
- En Mulberry Bayswater - lycka!
- Att jag kommer hitta mitt drömhus
- Flytta in i mitt drömhus med min dröm-man
- Hittar min dröm-man
- Hitta massa pengar och shoppa crazy!
- En nektarinpaj - snacka gott de skulle vara nu!!!!
- Att mina 6-månader i USA blir mina bästa hittills!

Utmanade: Kajjo, Katrin, Annica, Mimmi..

Evening at Katies

Hemma från en kväll hos katrin...vi har alltid Idoltittande hos dom varje fredag, och de är jag som är den stående gästen :p Idag var ifs även Henke hemma så vi var fler än vanligt - jag fick inte en egen soffa (vad är detta!!??).

Men vi tittade på idol och åt popcorn, sedan blev det Johan Glans någonting "...Skåne..." i pausen, sedan hoppade jag lite av lycka när Robin åkte ut - woho, mina chansningar från början hamnade i Globen. Sedan blev det fortsatt humortema med Björn Gustafssons DVD..fab fab fab. Han är såååå söt ju.

Nu är jag iaf hemma, tänkte hoppa i säng och börja på nästa kapitel. Imorgon är de plugg på förmiddagen och sedan ska jag träffa brudarna och vi ska ut och shoppa. Och på kvällen ska vi ut så de blir inte så mycket pluggande, så hoppas jag blir klar med ett kapitel ikväll/imorgon förmiddag..

Natti!

Hjärndöd..

Just nu känner jag mig hjärndöd..som om det är faktisk punka i huvudet. Tycker inte att någonting hamnar där de ska utan istället rinner ut på pappret igen. Oh well...de är en tråkig bok, men de ska sitta!! Bara att läsa lungt och försiktigt och börja om 700ggr per sida - men thats life.
Tid tar det. Om en timma ska jag iaf iväg och spinna lite, thats fun! Mina MP3 hörlurar är sönder..så får cykla utan musik :( Måste spana om jag har några i någon liten hörna här hemma.

Back till boken, men Idol ikväll - woho!


Fredag..

Det är äntligen fredag, är det bara jag eller har den här veckan bokstavligt flygit bort. Tiden går verkligen galet snabbt, tycker de kan gå lite långsammare. Om två veckor har jag tenta, uscha jag har inte skrivit en essätenta på typ ett år..eller nja de var i mars. Man måste vänja in sig i att skriva "skrivtentor". Jag är ju grym på att babbla och de har räddat några tentor..så de är väl bara att skriva.

Nu på förmiddagen har jag läst ett kapitel..woho ena boken är check, check, check! Nu är det vidare till nästa bok. Dagen blir lugn, ska städa hemma och läsa ett kapitel till, förhoppningsvis två men jag ska inte säga för mycket. Tänkte ge mig ut på en promenix också för att få lite energi, det behövs. Sen blir de spinning ikväll, det bästa passet enligt mig!


Ny design..

Hade lite tråkigt...så jag slängde ihop en ny design!

Mycket blommer och mycket rosa, kan de blir mer Jojo?! Noop I dont think so! :)

Den får fungera i väntan på den nya lanseringen som är på gång. Så vad tycker ni???

Lugg!

Vad fan gjorde jag...vad hände? Hjärnsläpp??

Jag går in i köket, hämtar saxen, går vidare in i badrummet och blöter min allt för långa leftoverlugg..och vad gör jag sen? Jo jag samlar ihop luggen och klipp! Sen hade 4 cm av min lugg förvunnit - VA I HELVETE rent ut sagt! Jag vet inte vad som hände...jag vet inte vad jag tänkte. Men nu har jag iaf lugg..en vanlig rak lugg. Något jag sagt jag aldrig mer ska ha..

Suck för mig ibland! Aja, de växer ut snabbt..hoppas på jättesnabbt! ;) Så de kan bli ibland..vad mer kan man säga?

Nyårsfin

Jag ringde precis och bokade in mig och Frida på Spray Tanning. Vi kommer vara underbart bruna vid nyår!! Kostar endast 250:- för helkropp ink ansiktet hos Karin på RoomBRUN. Ska bli spännande att se resultatet faktiskt.
Den 30 december smäller det..

Vem vill fira nyår med oss och se hur snygga vi är? ;)


Duttig..

Nu har jag varit riktigt produktiv, har skrivit i princip en sida till vår rapport, woho. Tänk så bra det går när man koncentrerar sig..nu hoppas vi bara att koncentrationen håller i sig till kvällen. Känner mig väldigt duktig just nu faktiskt!!!

Men nu orkar jag inte vara kvar i skolan, dom andra gick några timmar sedan :p Så jag ska hoppa på cykeln och cykla hem och hämta mina träningskläder för 16 ska jag på medelpass på friskis..woho! Efter det blir en lite solning och sen kommer jag vara jättehungrig! Ikväll ska jag läsa klart ytterligare ett kapitel, nr 10..och spana igenom ett ytterligare om jag orkar. Dutti dutti!

Ciaaoooo

I skolan..

Nu sitter jag i skolan, kan ju inte direkt säga att jag är produktiv. Sitter mest och kollar upp saker inför USA och väntar på att en privatläkare ska ringa upp. Att ta läkarundersökningen på vårdcentralen skulle nämligen kosta minst 960:- och sedan får man betala för att få veta vilka vaccinationer man har...knappast jag betalar det! Men kontaktade en annan mottagning..som skulle ringa upp, jag hoppas dom är billigare!!

Måste förbi Linda på IO och hämta mina försäkringspapper, hon mailade skolan i USA för att titta om vi verkligen behöver en hel läkarundersökning eller om de räcker med vac. och röntgen (?). Vi håller tummarna mycket hårt att Johanna inte ska bli pank :p

Nej om man skulle plugga lite...bara lite! 

Onsdag kväll

Blev inte så mycket pluggande..men iaf nästan ett kapitel :p Ska stänga av tv.n och sätta mig i köket och dricka te. Men suck de är Dirty, Sexy, Money på Tv och då känner jag att jag måste se de. Fy jag är en sådan tv-junkie! Blir beroende av allt alltså.. Såg några avsnitt nere i skåne och poff I need drama, more and more drama!

Kom iaf iväg till gymmet förut, trodde jag gjorde bort mig men de gjorde jag inte..haha okej de låter konstigt men tänker inte skriva de i bloggen :p Tittade förbi solarieöarna också..jag gusta! Glömde tvätten också..1 h 40 min men nu är den hemma i tryggt förvar - jag tycker inte om källaren!

De är hög mysfaktor här hemma nu..massa ljus, lilla lysande julgranen och adventsljusstaken. Så härligt! I love!

Energi?

De kostar så mycket energi att gå runt och sura..och jag är så otroligt lättpåverkad!
Nu är jag helt slut..känner för att sova sova sova till kvällen den 18.e december, då är allt skolarbete klart och de är mot Stockholm. Usch för allt som har med skolan att göra just nu.
Men det är bara att ta tag i pluggandet och försöka se det positivt...ska iväg och träna också vilket jag har noll energi/ork till.

Ciao

Update: Hittat energi! Jippie! Håller på att tvätta för fullt också samtidigt som jag läser. Nu ska jag iväg och träna, blir gym och fan jag ska vara en säck potatis på sägen hem - död blir träningstemat, men jag måste orka läsa så får blir halvdöd :p Tack för uppiggande kommentarer :)

Åt H...

Hitler har förstört min dag, hitler i detta fallet är då inte han i Tyskland utan våran försläsare som jag riktar mycket hat mot. Vi ska ha en fucking jävla tenta innan jul, kul att dom säger till om det va - för de har dom inte gjort. Ska vi vara tankeläsare och chansa att vi ska ha tenta om två veckor eller vafan de nu är? Kanske bra att dom säger de och inte att man är tvungen att fråga - PUCKON! Puckon puckon puckon puuuucccckkkkkoooonnn. Ja jag är hatisk, hatisk som fan faktiskt för de är 17 saker att göra samtidigt. Bajs bajs bajs bajs...bajs bajs bajs bajs baaajjjjsssssss. (skriver av mig lite aggressivitet).
Fick vår rapportuppgift också, som vi ska redovisa dagen innan tentan, max 10 sidor. Är de okej om man lämnar in tre sidor?

Detta ska göras:
Läsa ut 2 böcker och skriva 4 rapporter.
Läsa i princip 2 böcker och skriva tenta
Skriva rapport på typ 8-9 sidor och redovisa
Skriva uppsatsen (tack gud för vi snart är klara)
Kul kul kullll....INTE! Och allt på 2,5 veckor (projektkurserna får vänta!)

(Nu är jag liiite lugnare..)


Vill ha!

Några klänningar från ASOS jag gärna skulle vilja beställa hem.
Den sista sweatdressen (?) som är helt underbar! Den sista kostar 350:- och finns i svart också..jag vill vill vill ha den.

Verkar mysig och ändå snygg. Är det bara jag eller skulle det vara en perfekt reseklänning till staterna!?
Me vill ha...någon som vill kombofrakta något med mig???


Bildkälla

Zzz

Lugn och skön hemmakväll! Mysigt!
Har kört lite träning hemma, måste få ihop ett bra program..trixigt!
Nu är jag galet trött, puh sängen..men var tvungen att se nya The Hills avsnittet som kom igår - cravings! Och så smart som jag är så målar jag naglarna under tiden, haha född blond - bortförklaring! Men snart är de torra och då är det bums i säng. Har föreläsning imorgon mellan 8.45-11.45, fy tusiken. Men de är sista Organisationsföreläsningen så de är ju iaf "bra". Sen blir de rapportskrivande skulle jag tro...heeela dagen!

Nu ska denna fröken sleepie ta och nanna kudden!
Natti sweeties!

Peppisar

Var och handlade mjök i eftermiddags...och såg först ädelost, sen såg jag pepparkakor! Kunde inte låta bli!! Slog till på dom och mums så gott det är!
Efter lunchen i eftermiddags hämtade jag ut cykeln, den var hel och kalaset kostade 195:- vilket är dyrast hitills, men man måste ha en cykel! Sedan cyklade jag ner mot stan till um och efter det blev det lite pluggning/kaffedrickning hos Katrin.

Jag läste ett kapitel sen åkte vi ner till stan och solade - så skönt och mina 18min gick riktigt snabbt. Lite färg får man kanske också :p Men men...nu tittar jag på Ugly Betty, saknar fortfarande SVT1+2 och TV4 - sämst! Men jag ska allt ta och läsa lite nu!
Ciao

Cykel..

Är hemma nu..och har ätit lite pankisar till lunch. Nu är jag så mätt att jag håller på att spy! Haha illa..men de är gottis!

Ska gå förbi cykelreparatören och kolla om min cykel är klar, skulle vara otroligt skönt för då slipper jag gå hela vägen ner till stan :S Suck så jobbigt! Men vi får se, håller tummarna att den är hel och klar - ready to go och att den inte ruinerar mig. Månadens sparpengar - cykelpengar. Inte så ovanligt tyvärr..thats life with a bike!

Ciao

Vi arbetar för snabbt

Sängen var väldigt skön imorse..jag totalignorerade klockan och trodde att alarmet var en julsång - haha störd eller vadå? Gick iaf till biblioteket vilket fick bli dagens arbetsplats, mysigt att gå i halvregn :p Men väl på biblioteket gjorde jag det sista på mitt med metoden.
Och nu har vi inget att göra..vi väntar på empirin för att kunna fortsätta med analys och slutsats. Vi är uppe i 20 sidor nu så de kommer behövas dra ner på en del. Men sjukt duktiga vi är. Känns bra eftersom vi får en ny rapportuppgift imorgon till den andra kursen vi läser...organisation.
Förflyttade oss till skolan där vi nu är placerade, men här kan vi inte heller göra något för Katrin gick ifrån de sista enkäterna som skulle läggas in i SPSS..så duktig hon är!

Ja..nu vette tusiken vad som händer. Ska vara i stan 15 och min cykel skulle vara klar vid 16 så kan inte hämta den heller..bläää!
Ciao

Koko!

Just nu känner jag mig lätt förvirrad! Nu vill jag inte ha någon kommentar att jag alltid är förvirrad, för vi (läs jag) har kommit på varför jag blir förvirrad - tada! Det hela har nämligen med män att göra (och ja de går alltid att skylla på dem)..de är något med dom som gör mig förvirrad.
De är SJUKT sant! Ni skulle sett mig en månad sedan  - omg förvirrad. Jag hade nollkoll på skolan, orkade inte engagera mig vilket jag i vanliga fall älskar, gick runt som i en dimma och kände mig helt bortkommen. Ingen bra känsla..
Men nu..jag är back in action! Stenkoll på uppsatsen (vi har ca 8-10 sidor kvar att skriva - stört duktiga vi är!), pluggar på lite smått och känner att jag har bra koll. Alltså är de inte bra med män för de stör min koncentration..hur kan detta vara? Jo jag tror att jag får en släng av "lillasystersyndrom", vanligt då jag är bland äldre och i större grupper jag inte känner mig 100% i. Vad är då lillasystersyndrom..jo de är när jag får för mig att jag är liten, inte klarar något själv och behöver hjälp med det mesta...hjälplös och klängig typ. Detta har nu gått över till att gälla det manliga könet.. and thats that!

Så nu har jag analyserat mig själv!


Fab-ulous

Ni måste bara titta in på Mimmis blogg...kolla så ny och FIN design hon har. Jag är kär i den. Det är något sådant jag vill ha fast med ljusare..rosavarierande bakgrund. Så fint så fint. Väldigt avis är jag..:p

Very nice!!

Bildkälla

Jajajajajajjajaj..

Jag har precis hyrt ut min lägenhet!!!! Kontrakten är påskrivna och klara - ÄNTLIGEN! Tjejen som ska hyra var hur trevlig som hellst och jag känner att hon verkligen var perfekt. Så skönt så skönt :) Verkligen en stor-stor-stor sten som ramlat av mina axlar..nu kan jag koncentrera mig på allt annat som måste göras. Stort plus är ju att jag blev 7300:- rikare i januari eftersom jag får "dubbelt" CSN och slipper betala hyran här..ifs ska jag betala typ 12000:- i hyra i USA de första jag gör, tack CSN ;)

Nu ska jag iväg och lämna in min cykel, kan skutta bort för nu är jag så glaaad så :) Cykeln får vara sönder, de spille roll just nu, happy happy. Ikväll blir de läsning..ovanligt? Kom på under föreläsningen att man inte ens behöver prova läsa innan..man fattar verkligen noll då, bra att höra läraren säga det bara :p

Ciaoooo

RSS 2.0