2.nd day..

Det är verkligen jätteskönt att vara tillbaka på Otterbein, man känner sig trygg OCH man kan dricka vattnet/borsta tänderna i det. Gårdgens föreläsning gick ju bra..en gång i veckan mellan 6.15-9.30 så det är ju en bit men de klarar man ju av. Måste bara komma ihåg att ta med vatten för att stoppa huvudvärken!

De var ju kul att vi är 10 pers i klassen och jag känner 4 av dom andra redan; Christoffer, Jonatan, Burak och Oliver. Men de ska nog bli bra..talet vi skulle hålla igår var till nästa vecka så då måste jag ju naila det hela! Ska maila läraren om mina förväntningar och så är läxan till nästa vecka klar. Måste dock beställa boken...fy va jobbigt det är att vara utan mitt kort. Pengar på kontot men man kommer inte åt dom!!

Idag var det Tennis vid 9 och Exercise walking vid 10. Tennisen vara bara intro i 15min så jag tränade efter det i väntan på EW som var i hela 10 min..rätt skön start. Och eftersom både jag och Rachelle har lektion vid 09 i samma lokaler är det var..vi kommer inte försova oss! :) Tennisen verkar jättekul..och EW har jag i princip redan A i..inte för jag tror tennisen blir jobbig betygsmässigt, jag går ju kursen för jag vill lära mig och ge 110%.

Hämtade ut Eclips på biblioteket och sedan mina UNDERBARA gummistövlar från Hunter som passar PERFEKT! Jag är såååå glad idag. Nu måste jag skaffa pengar på kortet så jag kan ringa lite sött folk :)
Ciao


In Ohio!

Nu är jag tillbaka i Westerville och mitt rum! :)
Det är verkligen hur skönt som hellst, även fast man inte bott in sig så är det fortfarande hemma!

Hemresan gick bra, tog en taxi till flygplatsen istället för bussen..bara 20 pesos dyrare - 12:- typ! Sen var det segt och jag kunde inte sova på flygplatsen förens 1 timma innan flyget skulle gå och vi var incheckade i väntan på andra flyget i Mexico City..där fanns det bänkar vilket det var brist på "på utsidan". Jag hostade lungorna ur mig så jag var rätt slut! Sov gott till Atlanta och sedan igen till Columbus så blev 4h´s sömn ungefär!

Lektion under kvällen och sedan köpte vi mat!
Nu ska vi drick vin... :)

Cancun, Mexico!

De ar en molnig dad i Cancun..och nu langtar jag faktiskt efter att fa komma "hem" till Otterbein och Ohio.

Vi kom till Cancun vid 12 tiden och hittade till varat hostel dar vi dumpade alla saker och gick sedan pa jakt efter en Sportbar, ja Sverige spelade ju och jag reser men fyra killar. De sket sig men vi fick iaf lunch innan vi begav oss ut pa shopping jakt. En mall och en marknad senare begav vi oss tillbaka till boendet och svirade om till partyoutfit + sova for trotta lilla Jonatan. Oh well, sedan blev det mat..ja killarna trodde dom skulle fa se matchen i repris men ICKE!

Efter maten blev det ut till Hotell zonen dar ett besok pa Coco Bongo stod pa schemat. De ar ett nattklubb/show stalle som ar svindyrt att ga in pa men sedan ar de fri bar och shower hela kvallen. Inte riktigt vart det men de var nagra riktigt bra shower iaf. Vid 3 tog jag och Toby en taxi tillbaka till hostlet.

Idag har vi atit frulle och hittat till ett internetcafe, Jonatan sover och Christoffer vetettusigen ;p Ska nog bege oss till flygplatsen relativt tidigt...Cancun ar verkligen inte en stad jag kan rekommendera om man ska semestra. Playa ar SOOO much better!!! Har ar det mest getto och gud vet vad.

Ciao!!

Mot Cancun!

Hej hopp bloggen!

Klockan ar nu 09.30 och om 30 min har jag satt deadline for nar vi ska vara ute fran Hostlet sa vi kan vara i Cancun i vettig tid! Nu kom rickard in pa cafet sa tva av fem ar iaf klara :p
Playa har varit underbart och rekommenderas verkligen..fast att dom inte kan battre engelska overraskar alltid!

Nej nu blev de brottom!
Ciao

Trott!

Uscha...pigg ar man verkligen inte och det as sista kvallen i Playa Del Carmen, imorgon far vi till Cancun.
Min mage ar fortfarande kaos och jag vill hellst inte ata nagonting men man blir ju sa hungrig da, toaletten av alltid upptagen kan vi saga utan att ga in pa detaljer. Fy och bla..de gar aldrig over!!!

Idag borjade vi pa stranden dar det var sandstorm sa vi gav snabbt upp..badade saklart i dom jattestora vagorna innan och halvdog :p Blev dusch och shoppingcenter + asdalig film istallet. Dar lyckades jag antagligen ocksa att tappa bort mitt VISA kort, som tur va tog jag ut pengar tidigare idag sa jag har sa jag klarar mig i mexico. Och de var typ 1000:- pa kortet eftersom jag forde over dom andra 36.000:- till ett annat bara for att. SMART av mig!!
Kan inte sparra det nu dock for vi har ingen telefon men mailade lite snalla foraldrar och hoppas dom kan hjalpa till. Tur att man har sa manga foraldrar :)

Dagen var iaf ratt lyckad om man bortser fran borttappade kort...jag ar redo for Westerville, langtar faktiskt efter lite kvinnligt sallskap :p
Ciao

Duty Free!

Hej Sverige och resten av varlden!

Vi har varit i Playa i en vecka nu..kanns som mycket langre men anda :)
Vi borjade dagen pa stranden, alla mar halvdaligt men de borjar bli battre nu! De var vaaaarmt pa stranden sa vi klarade oss bara i nagra timmar innan vi gick tillbaka till hostlet...duschade och sedan gick pa jakt efter en brevlada for alla hade en bunt vykort att lamna av..de gick inge vidare :p Chris, John och Toby begick sig mot bio och jag och Rickard for shopping pa Duty Free shoppen, inte bra for planboken!

Kopte en Elizabeth Arden perfym jag spanat pa lange for 560 pesos for 100ml, en Lancome mascara for 260 pesos och en Lancom foundation for 350 persos. SNACKA om lycka...dom gar pa MYCKET mer i sverige och USA :) Rickard kopte en perfym ocksa sa nu kommer vi lukta gott. Funderar pa att kopa ett lipgloss ocksa...dior for 200 pesos klagar man inte pa!

Ikvall blir det nog utgang...jag ska sno magmeducin av killarna, annars dor jag nog snart!
Puss och kram!


Fodelsedag!

De ar manga fodelsedagar i Mars...och denna dag ar inget undantag!!!

GRATTIS till lillasyster Karolina som fyller 20 ar (du gar fortfarande i 2.an i mina ogon)!!!
GRATTIS till kusin Emil som fyller 19 ar!!!

Hoppas att ni bada hade en underbar dag och fick fina presenter!
Puss och kram!

In Playa

Solen skiner...harligt varre! Man kan verkligen inte klaga pa livet har borta..underbart ar vad det ar!!

Igar at vi mumsig middag pa ett Organiskt stalle och drack massa god juice och priserna var helt okej. Nu blir det annu mer budget..men man maste ju fa njuta ibland ocksa. Killarna kor pa en olbudget och jag pa en vattenbudget :p
Dom kom hem mellan 5-6 imorse sa dom ar ute pa sina aventyr..jag madde bajs igar sa jag lag i sangen och laste New Moon istallet. Ar redan halvvags och de ar sista boken jag har, men den ar sa bra. Maste hitta en bokaffar!

Formiddagen spenderades pa stranden, 11-14 typ innan de blev dusch, mat och lite shopping. Fyndade en Elizabeth Arden 8 hour creme for 90:- vilket ar stort bra for den stora tuben, jag trodde hon sa fel i kassan :) Mer sadant, duty free ar bra grejer det. Ska nog kopa en perfym ocksa..testar tva olika nu pa varsin arm. :p

Nu - vattenmelon pa balkongen!
Ciao

Tolum

Hej hopp..
Vi har precis kommit tillbaka fran en heldag vid Tolum som ar en gammal Maya stad med massa stenlamningar. Akte buss en timma och gick sedan pa guidad tur runt staden innan vi hamnade pa stranden dar vi var i tre-fyra timmar. UNDERBAR stand..basta jag nagonsin sett. Vit strand, palmer och glasklart vatten!!

Nu ska vi ata middag och sedan blir det chill!!!
Ska titta pa hostel forst och se om vi ska stanna i Playa eller forflytta oss till Cancun en eller tva dagar!
Ciao!

Mexico dag 3

Hej hopp!!!
Liten uppdatering fran mexico igen :) Oftast ar det fullt pa internetcafeet mitt emot hostlet men ibland sa :p

Gardagen var tuff for killarna, en John fran UK flyttade in i varat rum och foljde med ut igar, trevligt men killarna drack liiiiiiite for mycket, da ar det bra att mamma Jojo finns dar och ser till att truppen overlever. Vi at middag, drack pa balkongen och sedan vid halv tolv gick vi till ett dansstalle och var dar till runt 02 innan jag och Rickard gick hem, dom andra var sparlost borta.

Idag borjade dagen men regn sa vi lag inne och laste i nagon timma innan vi gick runt pa 5.e avenyn och letade sportbarer. Jag tittade pa vaskor, farligt farligt...maste ha iPhonen i tankarna for att inte kopa en av varje :p Sedan lattade molnen och vi gick ner till stranden nagra timmar och njot lite mer - ajajajajajjajaj jag ar en krafta!!

Puss pa er alla!!!

In Mexico

Heeej fran varma mexico!!!
Resan hit igar var inte att leka med..jag var helt senil och de mesta gick fel. Fram kom vi iaf, dock utan min kamera som ett ass snodde - bra borjan!!

Hostlet vi bor pa ar huur najs som hellst, bor ett hus fran stranden och bor precis vid huvudgatan. Myyycket najs!
Rummet ar litet men det funkar, har balkong och egen toa med dusch sa vi klagar verkligen inte!! Hangt pa stranden idag, 20:- kostar strand stolarna per dag sa de ar skitnajs. Vi har inte haft sa mycket sol idag men de ar sa varmt anda och jag har brant benen trotts 15 insmorjningar av solcreme! :p Thats life!!

Nu ska vi ner och spela fotboll!!

Massa pussar till varlend sotaste plutt som fyller ar idag!!!! GRATTISSSS Miniplutten!!!
Ciao

Hunter Roses!

Jag budade precis hem MINA gummistövlar på Ebay för 556:- med frakten vilket är sjukt bra pris om man jämför med dom jag sett annars!

Nu är jag så glad så glaaad och kan klara av en regnig svensk sommar och ett regnigt kalmar i höst!!!! :)


Flyttdag!

Hej hopp!!

Skrev ett inlägg tidigare..men de försvannn visst! Thats life!
Nu sitter jag i mitt nya rum i våran LÄGENHET! Underbart verkligen! Gick snabbt att pack ihop allt i DK, mådde bajs från igår då de blev mer vin än mat! Ibland tänker man inte längre än näsan räcker, men vi hade skitkul..var på Old Bag och sedan 40ies, säger dom :p Vi firade av dom andra internationella som åker hem nu.
Flyttade över allt och checkde ut från DK vid strax efter 14 sedan hjälpte jag Rachelle flytta in och dom andra flytta ut. Var saker ÖVERALLT eftersom de var två in-två ut! Känns super..måste bara piffa upp mina väggar lite!

Efter inflyttandet och väntan på vår nya Hall Director vid 16 packade vi upp och fixade oss lite och körde bort till Polaris och Old Navy där det blev sommarshopping. Köpte tre t-shirts, en rosa kjol, svarta shorts och två par flip-flops. SÅ nu är jag redo för Mexico imorgon!! :D Trevlig "liten" butik med massa fynd, me likie!! Sedan gick jag och tog bort "mina" naglar också och tog en manicyr - fuckade lacken när jag attackerade min mobil så ska göra om det :p
Efteråt droppade Rachelle av mig vid Old Bag där det blev middag i hejdå style. Kommer vara werd när bara hälften är kvar - den coola hälften dock!

Nu så har jag packat inför mexico, kollat in alla papper, bussar, hostel och allting annat som controllfreaket Johanna måste innan hon reser. Vi ska möta upp Chuck som ska köra oss till flygplatsen vid 07 så de blir snart läggning för mig. Ska ta en dusch bara och kolla allt igen!

Ciao från en trött Johanna!
...försöker blogga från Playa del Carmen men blir nog inte så mycket, kameran är på laddning så bilder får ni senare också!


Done!!

Skickade precis in min feedbackpaper till Dr. Bailey så nu är ALLT KLART - Jippie!!

Nu ska jag fort fixa mig för om 20min ska vi åka och handla mat. Middag och vin står på schemat innan Old Bag!

Ciaaoooo


Pink iPhone

De gör nästan ont i mig när jag tittar på denna skönhet. Ligger uppe på ebay och ligger just nu på $455 och stiger konstant.

Går ut om 8h, suck så mycket jag vill ha den!! Fin fin roooosa :)

DSC02167.jpg picture by xxafgzfiness1xx

Klicka Här


Final final

Morning! De är en uuuunderbar dag här i Westerville, även fast jag släpade mig ur sängen 07.20 vilket är tidigast sen jag kom hit. Man blir bra bortskämd med att börja 09.30 som tidigast. Nästa quarter är det ju bara förmiddagar mån-tors och sovmorgon på fredagar vilket är perfa med tanke på TST på Old Bag! :)

Hade min PR-final 08.00 och de gick SKITBRA! Jag blev lite osäker då läraren började med research objectives istället för objectives för kampanjen men jag hoppas jag fick till det. Känns sååå bra och jag är så glad så glad! Nu ska jag bara ta och skriva min Feedback paper till advertinsing and promotion och sedan är det SPRING BREAK!

Tisdag: Skriva feedback paper, lämna tillbaka filmer, Chuck ska skriva under J-I, prata med Jeff om flytter! Tvätta!
Onsdag: Lämna in paper senast 08.00 via mail, flytta till lgh, shoppa/fixa naglarna, fest hos Cathy.
Torsdag: MEXICO och flygplatsen vid 07. Planet lyfter 09.25!

Fab fab fab fab day önskar jag dig!
Ciao


Fancy shoes!


L-O-V-E!

Final nr 2.

Precis kommit tillbak till biblioteket efter middagen och nu är jag full av energi. Jag, Rachelle och Lennart åt middag (haha jag började precis skriva på eng, skadad!) och de är alltid lika underhållande, trotts den äcklig maten :p Nu har jag en swipe kvar + Rachelle som sks swipa in mig imorgon till middagen innan vi har St:Patrickdays firande på Old Bag - sista samlingen där! :(

Nu ska jag börja plugga också!!

Redo för plugg

Utsikten i biblioteket, Reni!


Jag gömmer mig bakom kaffet!


Barbiebil

Jag vill ha bil..alla har bil, jag vill också ha en bil att flänga runt med här borta!
En Rosa Nissan Micra skulle inte sitta fel och den skulle få följa med hem, vi skulle ha så kul ihop. Om jag ska bo off later i livet så är ett måste en rosa bil, tänk så underbart!!! Stor svart och liten rosa...de är mina bilar det!



Min Micra!

Finalmåndag

Hej hopp, ljus men molnig dag över Westerville idag. lagom bra till en munter måndag..vecka 11 som är only finals och inga lektioner. Lovet börjar på Onsdag och jag har en final och en uppsats att göra innan dess! :S

Låg uppe till 04 och läste klart Twiligt, varvade med plugg så jag inte skulle få skuldkänslor. Upp 8 och duschade och repiterade inför vår final i Management. Själva provet var skit, folk såg ut som frågetecken och alla hoppade över sista frågan så hon kommer nog märka ATT VI INTE GÅTT IGENOM DET! Suck för lärare som kopierar gamla prov utan att tänka efter! :( Men men, ett D ska jag väl få...förhoppningsvis C på provet och ett B i betyg.

Såld min bok de första jag gjorde och blev $84 rikare - wei mat! Sedan gick jag till biblioteket och flummade, kom på att vår PR lärare har den boken på reserv så lånade den och sålde den andra också! Wei ytterliggare $63 i kassan. Liiite pengar iaf. Nu har jag så jag kan bo och åka till Playa från cancun, haha! Oh well csn är allmänt hatade här borta som det är. Dollarn ligger iaf på 8.49 och vi hoppas de sjunker lite mer innan vi ska betala vår hyra..

Ciao

Grattis Mamma!!!

IDAG fyller vääääääldens bästa Mamma år, woho!!! (45/2=)  22,5 år fyller hon..sicken härlig ålder ;)

Vad är det för en dag? Är
det en vanlig dag? Nej, det är ingen vanlig dag för det
Mamma´s födelsedag! Hurra! Hurra! Hurra!

Hoppas då får världens bästa dag :)

Grattis gratti grattis!!!

Puss och kram!

Hunter!

Som jag har letat...(i typ 9 månader sådär)..efter ett par Hunterstövlar med rosor på. Letat som en toka, men frakten har alltid varit sååå dyr och hittade ingen återförsäljare på just de paret. Men så går jag in på Ebaj nu - OCH DÄR ÄR DOM!!!

$64 kostar dom inklusive frakt..wow vilket kap. I min storlek och allting, lagom till sockar i också! (praktiskt!).
De kliar i fingrarna - kan de bli mer Jojo? Kanske inte jättepraktiskt men jag ÄR kär i dom. Auktionen går till min lycka inte ut förens i April - dom SKA bli mina och vi ska vara lyckliga! Hoppas bara ingen köper dom innan jag får pengar :(

hunter roses wellie rainboot

Biblioteket

Gaaaahhh...jag vill INTE plugga, jag känner mest för att ligga ute i den varma solen och njuta av lite strålning. Tänk så härligt! De är 16 grader ute just nu och man känner riktigt hur solen värmer hyn..de är vår det!!

Har skrivit en bonusuppgift till managementkursen, tyvärr är den bara på 5 poäng och provet är nog på 200 så TACK för det men jag behöver fler än 5 poäng då. Jag har NOLL intresse för tillfället och vet inte hur jag ska få till lite pluggenergi. Vill mest lägga mig på en filt ute och läsa klart Twilight. Kommer garranterat vara klar med första innan vi åker och eftersom jag bara har tvåan ska jag låna 3+4 av Sabrina när vi åker till Mexico så jag har läsning när jag ligger där på stranden :) Faaaab.
Längtar mest till Mexico, men jag vet hur illa jag kommer må om jag inte pluggar bättre på provet till imorgon. Var föresten 10.30-12.30 så de var ju trevligt :)

Plugga var det ja...suck!

Bubblor!!!

Cravings...cravings!!!
Jag vill ha bubbelvatten, jag FÖRSTÅR inte hur ett stort land som USA INTE kan ha bubbelvatten?! De är mitt allra största beroende och jag har inte druckit de på TRE månader snart. Förstå problemet.

Hade jag varit i min lägenhet i Funkabo nu hade jag gått ut, fyllt på flaskan med iskallt vatten (oh så gott mitt vatten är) och sedan bubbli-bubbli, tagit ett glas och druckit upp hälften på stört! *Mums!* Ja nu böjar man längtar efter saker lite smått, bubbelvattnet i matsalen går mer under poolvatten, usch och fy!


Ge mig en LOKA-citron ögonaböj!!!

Vackert..

Fin telefon kräver fina tillbehöv, ett fodral måste man ju ha..och swarowski kan man inte säga nej till de går bara inte!

Helt klart två MÅSTEN om man har iPhone, strunt i mat i 3 mån och ha snyggaste mobilen i stan istället - så värt det!!! Jag vill vill vill, jag ska ska ska!!


Bildkälla

Pinsamt!

Pinsamt är enda kommentaren jag har, PINSAMT.
Opera ja visst de är fint - men måste man inte KUNNA sjunga resten också? Jag vill nog inte komma hem igen om de är detta sveriges melodifestival har kommit till.


Bildkälla
Nej knappast en hitt, knappast en finalplats..knappast någonting faktiskt!
Hiss eller Diss?

Java Central

Sitter på Java Central och pluggar..kommer på mig själv med att sitta och njuta av miljön. Jag pluggar "bäst" med lite musik i bakgrunden (Sunny 95) och lite lätt med folk runtomkring. Knäpptyst går inte för jag blir galen, så detta är perfa.

 Java Central, Westerville, OH

Dom har öppet till 18 ikväll och jag kommer nog sitta här tills dess, pluggar management och skriver en study guide. Har med mig PR-boken också men jag vill bli klar med guiden idag.
  
Mitt pluggschema:
Lördag - Göra färdigt study guide till Management. Skriva på studygudie i PR om de finns tid.
Söndag - Plugga på study guiden, läsa/bläddra i managementboken och tittat tillbaka på case.
Måndag - Final 8-10 i Management. Plugga på PR-study guide och gå igenom gamla quiz.
Tisdag - Final 10.30-12.30 i PR. Skriva Feedback paper till Advertising and Promotion till mitt i natten, förhoppningsvis inte.
Onsdag - Inlämning feedbackpaper 08.00 till Baileys mail.

Så de är fullt upp kan man ju säga! Managementen får mest uppmärksamhet. Fick föresten A på vår stora rapport angående Anhauser Busch (AB InBev) så Mafi tar bort mitt dåliga prov - JAG ÄR  BÄST! ;)
Ciao

Love Story

Denna låt går varm på radion och är så söt så, videon är underbar också..(Sunny 95 är för övrigt bästa radiokanalen på jorden..perfekt musik alltid!)..

Taylor Swift - Love Story


Nagelfix

Trött på mina naglar..dom var superlånga (perfekt längd..när dom är balanserade och inte ser ut som mina för tillfället). Så jag bestämde mig för att fila ner dom en bra bit för att sedan måla dom. Har bara lila så de blir den :p Trevlig liten Ullevifärg :)

Men sicken tid det tar att fila ner dom och forma, men jag tycker det bara är roligt..och har inget bättre för mig så vad gör det om hundra år? Känns jättekonstigt att inte ha monsternaglarna längre..men min plan är att ta bort akrylen i veckan för att slippa lägga ut summan varje månad..dom ska gå till en iPhone. :) Budget hit budget dit - hittar jag en vettig slår jag till i April!

De blir nog en dusch och sedan bokläsning innan sovtajm.
Ciao

"I min väska"

Detta är innehållet i min väska idag..ja den är TUNG!


Väska: Tiger of Sweden
PR + Advertising and Promotion litteratur
Anteckningsblock
Pennor
Nagelfil(ar) + nagellim
Body butter Strawberry
Läppbalsam + fatbalm
Blånbok Mullberry
iPod Shuffle
Deo
Vantar
Appelsin
+ en söt ljusblå dator

Gina

Gina Tricot har ju huuur mycket söta saker som hellst, bättre än Forever 21 och billigare också! :) Strumpbyxorna är jag kär i..jag måste ha sånna till i höst!! Massa finas saker Johanna vill ha, typ igår..


Pluggtoka

Hej hopp, de har verkligen varit fullt upp dom senaste dagarna med våran Media Plan som skulle lämnas in idag, nu är jag ÄNTLIGEN fri från den efter säkert 30 timmars arbete på den. 28 sidor och underbar, min bäbis!!! Dagar och nätter av slit är äntligen över :)

Nu går vi över till finalplugg, har en på måndag i Management och det är den som är "svårast" och sedan i PR på tisdag. Vår final i management är uppdelad i flersvarsalt, essay och case..de känns rätt bra. Ska koncentrera mig på den imorgon tänkte jag. Vår lärare i PR kläckte nyheten av vi troligtvis ENBART kommer ha flersvarsallternativ på vår final...jag tycker INTE om sådanna, jag är en essäelev och överlever på vettigt babbel. PR-plugg idag, management imorgon!!

Igår var det Old Bag från 23-02 och idag är det X-party i någon lägenhet för att fira av ett gäng som åker hem..dom har varit här 7 månader nu så de är dags. Kommer 6 nya internationella också, 5 från Sri Lanka och en från Brasilien..spännande, nollning?

Ciao!!!

Leila på landet

Igår var världens bästa biodlare Birgitta med på Leila på landet, dom spelade in avsnittet i sommras..bloggade om det men blev tillsagd att plocka bort inlägget men någon kanske hann se det. Dom spelade in under en hel dag, så de är massa jobb för ett inslag på några minuter. Rätt kul att se! Leilas stövlar (blommiga från Hunter) är jag beroende av :)

Har inte kunnat se avsnittet, TV4 tillåter inte tittare utomlands :( JAG VILL SE!! Lägg upp på Youtube!


Bild: Tv4

Beskrivning från hemsidan..."På en utflykt till grannen Birgitta får hon prova nyslungad honung och bestämmer sig genast för att skaffa ett eget bisamhälle."

Hurtful

Underbar låt..ibland är det bra att man lyssnar på RixFM och får sig en musikuppdatering. Videon är ju lite lätt konstigt, men musiken är underbar och dagens "temalåt"..
Erik Hassle - Hurtful

Media Plan

Hej hopp!
Sitter på biblioteket och skriver min media plan som ska in på fredag. Lånade ett referensexemplar så nuuu är jag MYCKET lugnare och är säker på att den kommer att bli superbra! :) Alltid skönt!

Imorse var det lektion, vaknade 9 minuter innan vi började så de blev panik...kom bara 10 min sent vilket är ok med tanke på att lektionen var i kommunikationsbyggnaden off-campus. Oh well, presentationer och inlämning av gruppbetygen. Tyckte jag skrev en bra motivation till vad jag gjort och anser att dom andra gjort! Lyssnade på tre presentationer och känner mig säger att de kommer gå bra på fredag när de är våran tur. Ska printa ut lite stödkort, förstår inte att dom andra stod med hela A4 och bara läste av - de klarar jag inte av!!! fult!

Nej nu ska jag fortsätta vara mitt duktiga jag och förhoppningsvis bli klar innan middagen så jag kan redda imorgon och spendera kvällen med pre-finalplugg eller nått.
Ciao!

Natti natti

Nu är jag nyduschad och känner mig redo för sängen..blä min hjärna vill nog inte sova riiiktigt än så de blir lite Twilightläsning innan jag släcker lampan för idag/natt.

Blev ingen film ikväll...satte på två olika och stängde av. Hade sett första och andra var konstig. Tänk så bra att dom är gratis så de är bara att gå tillbaka och låna nya! Fab fab fab helt enkelt! Skolan ska köpa in nya tv-serier också till vårat bibliotek och just nu pågår röstningen för fullt. Hoppas det blir någon bra..jag gillande nästan alla man kunde rösta på så det var ju iaf bra. Förövrigt blev jag klar med en PP-presentation vi ska ha på fredag så de är klart, min gruppbedömmning är också klar och blev på en sida.

När det kommer till Media Planen så är jag FÖRVIRRAD!!! Förstår varken in eller ut..tänk så duktig är jag på att förvirra migsjälv :p Toby ska göra den imorgon så kommer att joina honom och tvinga ur svar ur honom. Jag kommer få damp annars, risken är stor. Imorgon ska jag också..ja vad ska jag göra? Kören 19.30-21.00 och sedan skriva en inlämning jag tydligen missat till managementkursen att lämna in på torsdag vilket borde ta några min att skriva - lungt!!

Natti natti!

Sommar!

De är VARMT och jag har inga sommarkläder, hur deppigt är inte det!? De är 25 grader ute just nu och jag går runt i ullkjol, haha underbart! Suck varför packade jag inte ner nåågra sommarkläder eller iaf någon tunn kjol? Oh well..bara göra det bästa av situationen.
    Tis                          Ons                           Tors                          Fre
Risk för storm                     Mestadels soligt                      Mestadels soligt                        Mestadels soligt
20 °C | 6 °C     7 °C | -6 °C tors       4 °C | -5 °C fre            6 °C | -3 °C lör
Dagen var bra..sov till 12 eftersom jag absolut inte kan sova på kvällarna/nätterna. Gick och la mig 2.20 klarvaken och somnade nog inte förens framåt 4.30 eller nått. Suck! Ska köra filmmarathon ikväll och stänga av när jag är TRÖTT. Har lektion 9.30 imorgon så förhoppningsvis blir jag trött fort :)

Lämnade in min inlämning i eftermiddags och nu håller jag på med min Media plan som ska in på fredag. Det går bra...jag har redigerat de som läraren tyckte och ska nu -> ikväll skriva det samman enligt den nya planen. De borde gå rätt fort så jag har två dagar på mig till att förbättra och fixa. Vill gärna ha ett bra betyg på denna uppgift :)

Ciao från vaaaaarma Westerville!

The boy does nothing

Kunde inte låta bli att tänka på en person när jag hörde den här låten...here you go!


Kvinnlig avundsjuka

Ibland kan man inte göra annat än att skratta! Jag var inne på Expressens hemsida och hittade en "debattartikel" som Isabella Löwengrip skrivit..sorry men den var nog sorligast på länge! 

Vad är "medsystrar"..hon säger att feminism är uråldrat men skriver om kvinnor som medsystrar - vad är det för dubbelmoral? Hon skriver om att alla kvinnor i princip är avundsjuka på henne och kallar henne bimbo just därför. Vad är det för snack egentligen? Jag tycker väldigt mycket att det verkar som fröken Löwengrip försöker hitta någon slags bekräftelse på att hon inte gör något fel i livet utan är perfekt precis som hon är. Hon är 18 år och kallar sig affärskvinna..jag säger affärsflicka som är beroende av pengar.

Dagens diss!

Ibland får man skylla sig själv när man söker allt för mycket uppmärksamhet..känns som hon kan tänka på det nästa gång! De är inte avundsjuka de är nog mer nyfikenhet.

Hiss eller Diss på artikel?

STS

..allting löste sig, jag kunde ta samtalet och tog hennes nummer och ringde upp dom via Skype - supersmidigt även fast jag var rätt stressad vid 10.05 att min telefon var för pank, hade typ 50c :p Men allt gick smidigt, jag fick ur mig det jag ville även fast det var lite klurigt att svara på ett case på engelska om fulla ungdommar. Kvinnan/tjejen jag pratade med var iaf positiv och hon trodde att ett konfaläger på Isle of Wight behövde en aktivitetsledare.

Jag var ju lite förvirrad kring vad jag sökt men de var ju aktivitetsledare, hihi knas. Om jag skulle få den tjänsten börjar det lägret 19/6 vilket är tidigare än jag tänkt mig men det skulle ju vara jättekul om de blev så. Då blir det till att slänga om New York schemat så redan blir antingen kortare eller lagd tidigare i quartern. Jag vill ju hinna träffa alla människor innan jag skulle åka igen isf och vara borta 4 veckor.

Håller tummarna, dom skulle höra av sig inom 1-2 veckor! Känns bra men de är ju verkligen en jättestor grej, planera dagliga aktiviteter för en grupp med 20-30 ungdommar. Scary men kul!!

Isle of Wight

Trött!

Jag är TRÖTT idag, har nog sovit max 3 timmar skulle jag tro. Rummet var apvarmt och roomin satte fläkten på max så jag kunde inte sova pga den. Oh well. Blir en timmas sömn efter lektionen annars överlever jag inte dagen!

Nu är jag jäkligt orolig över att inte kunna ta samtalet från STS, men de är väl bara att hoppas att dom inte ringer från ett växelnummer så man bara kan ta och ringa upp!

Wish me luck!
Ciao

Intervju..

Jag har nu en lösning på mitt tidigare "telefonproblem"! Woho! Jag ringer dom från skype..de blir enklast och billigast har jag kommit fram till! :) 100:- är kontot laddat med och samtalet kommer kosta mas 10,80:- och de är för 1 timma så de är super. Dom ringer mig först dock så jag måste till bokhandeln och köpa ett refillkort innan lektionen börjat! Då kan jag ringa mormor också och prata med henne imorgon! :)

STS Ledare i Chelsea sommaren 2006      STS Ledare på Malta sommaren 2006.


Angående intervjun börjar jag bli lite nervig..jag ÄLSKAR att gå på jobbintervju. Den pirrande känslan och sälja in sig själv tycker jag är underbar. Speciellt imorgon när de står rätt mycket på spel också. Jag måste 120 % övertyga dom att jag kan hantera ungdommar..för det kan jag faktiskt och älskar, oftast..och inte behöver gå någon kurs som jag har för mig var obligatorisk i Maj. En sommar i UK/Malta skulle vara FAB och göra mycket för CV´t.

Håll tummarna för mig klockan 10.00 imorgon! I want to go yellow!
Ciao

Sommartid

Idag/natt gick vi på sommartid här i USA..förklarar varför min klocka slog om och jag blev allmänt förvirrad inatt :p Mycket ljusare och härligare blir det ju då också vilket matchar våra temperaturer här borta.



Vi har sommartid mellan andra söndagen i mars och andra i november..de är inte alls samma som i Sverige. Tur att jag pratade med Frida om de annars hade jag nog varit stressad imorgon i väntan på STS-intervjun. Så nu är det bara 5h tidsskillnad fram till Sverige tar fram trädgårdsmöblerna den 29.e mars.

Glad sommar! :p


19C Söndag

Idag har varit min internationella slappardag, eller iaf början på den! Vaknade vid 11 och de var för varmt för att orka gå upp..så jag låg kvar i sängen några timmar och läste Elle och tog det lungt, tänk så skönt de kan vara ibland! Nu är jag iaf på biblioteket där jag kommer vara ett "tag". Ska skriva klart sista frågorna på managementinlämningen som är på tisdag.

Måste lösa mitt telefonproblem också eftersom jag ska ha telefonintervju med STS imorgon klockan 9. D´s telefon ska tydigen vara gratis att ringa med, iaf för honom :p Så ska kolla om han kan vara söt och låna mig sin telefon. Annars får jag hitta på något annat.

Stört varmt är det iaf..jag vettefan om dom fortfarande var värmen på eller om AC´n är heeelt ur funktion. Ikväll är det fotboll, ska försöka ta mig ur det hela för nä fy jag vill inte!! Annars blir det nog tillbaka till biblioteket för skrivande på hög nivår!
Ciao

Buzz buzz buzz..

Vaknade av att det var VARMT i mitt rum, snacka om att man halvdog. Upp och en kalldusch senare var man iaf levande..de skulle man inte trott några timmar sedan :p Uscha, när man säger att man inte ska dricka blir det till någon grej och helt plötsligt står man där med ett glas i varje hand. Nej inte direkt men typ..
Var party hos Verena och sedan Old Bag, riktigt segt men mysigt litet party. De roliga var när spelen kom igång, tjejer vi kommer skippa singstar och köra beerpong och flipcup från och med nu - jag är bäst (som vissa skåningar säger).

Idag - plugg, film och sömn. Jag är trött men måååste iaf sammanställa alla mina frågor och grejer inför inlämningen på tisdag. MÅSTE som sagt få bra betyg på den. Bruden bakom mig får sms konstant och snart kommer jag kast ut hennes telefon, jag blir galen!

Puss!

Planering

De är ständigt planerande..men de blir oftast super i slutändan ändå!
Ikväll har vi lite olika alternativ att välja mellan vilket alltid är trevligt!! Fick sms av min roomie att hon kommer vara borta hela helgen - woho, de är som föräldrafritt! Fram med flaskorna nu kör vi ;)



Middag 17.00 i cardinals nest vs. Middag hos Katie för en viss person som fyller år.
Happy hour på Old bag bara för att de är trevligt..blir nog ingen öl för mig idag! Sedan blir det mellanfest..antar att det blir hos killarna som vanligt! Efter detta blir det antingen en födelsedagsfest på tredje våningen i Old Bag eller en black/white party/mixer på Mansion (ett stort frat-hus). Vi får se!

Nu ska jag iaf lämna biblioteket och gå och lämna min väska..får se om jag byter om, suck har noll ork att välja kläder!!
Ciao!

All I want..

..for Mexico is this:

Bildkälla

Solsken..

Vaknade av att de var JÄTTEVARMT i rummet, thats life högst upp i huset! Sedan kollade jag på klockan 12.00..sen kom jag på vad de var för dag. De är ju inte alls lördag som jag fått för mig, de är ju fredag och min PR-kurs började 09.30. Sedan blev jag lite lätt aggro på mig själv för vi hade gruppinlämningen idag :( Allt fanns på Blackboard men ändå! Usch skuldkänslor!!! Måste förbereda en presentation till mån/tis..svårt när man inte varit där! Dumma mig!

Var iaf på Ad&Pro lektionen...typ inte ens 10 pers var där. Vår lärare fattade beslutet att vi hoppar vår Final och skriver en mer detaljerad media plan + ett feedbackpaper på 100p istället. Sjukt bra...och mitt spring break börjar nu den 17 mars! Yeay!

19 grader var det enligt min dator vid 12, jag skulle nog säga närmare 23 för de var verkligen VARMT! Solglasögon, och man typ smälte i kofta :p Älskade vår, hoppas den kommit för att stanna! Om två veckor är vi i mexico, där är det varmare! :p

Old bag!

Vilken torsdag..men nu är det ju fredag också. Knappast en bra Old Bag början, jag missade Happy Hour för att Matt var seeeeg i baren - blä på dom! Eftersom det var Lennarts B-day skulle vi träffas på Old bag och sjunga/ge honom presenter. Men folk kom aldrig så Rachelle fick sega ut deras middag brutalt. Men han kom och blev överlycklig, asbra presenter. Fyller man 21 när man är i USA så gör man!

Blandat folk, mycket nytt och kvällen gick rätt segt. Sedan hittade jag en kille som var massör, han är min nya bästa kompis! :p Underbart trevlig och hallå han kunde massera, ska helt klart stalka honom.
Matt (bartendern) kastade ut oss...samtidigt som han gjorde jag vet inte vad utan överdel på kroppen...skrattade gjorde jag iaf! Haha en mycket kul kväll..som alltid på Old Bag of Nails. Har skrivit lite på våran inlämning till imorgon också, iaf förbättrar lite så de sett ut att jag gjort nått. D får jag iaf i kursen så behöver inte vara orolig alls, bara dom andra och dom borde gjort lite också.

Natti natti!

Bryggeri..

Vid 13 åkte vi mot Anheuser-Busch inc. bryggeri som ligger en 10 min bilkörning från campus. De är deras tredje största bryggeri i usa så de var ju rätt stort. Vi fick först en introduktion i företaget och vad dom gör..sedan fick vi en guidad tur på bryggeri och förpackningsdelen. Vi var där i över 3 timmar så alla var rätt sega på slutet när vi skulle ställa frågor.


De två tornen där dom förvarar och omvandlar alla grödor och vad de nu var..


De var för Managementskursen så vi ska skriva ett rätt stort arbete som ska in på tisdag. De är på 100 poäng och får man över 85 poäng så får man räkna bort ett av testen och jag BEHÖVER räkna bort test 2 som jag inte pluggade på. Så de blir helgens stora prövning. Då kan jag fokusera på min Media plan till Advertising & promotion nästa fredag. Innan old bag ikväll så ska jag fixa med PR research planen som ska in imorgon. Läääääängtar till 19 mars :)

Ciao

Live from DK

En liten videouppdatering..live från mitt rum!
Haha jag låter som jag vet inte vad :p


Jag vet att den är sne...sorry för det! Newbie!

Bildbevis

Nu har jag laddat ner ett bildredigeringsprogram så nu jäklans blir det bilder...hoppas jag iaf. De ska inte vara svårt att fixa med så jag ska nog överleva!


Ska förbättre mig...

Shoppingkänslor!

Jag känner för att shoppa, illa..riktigt illa! Ekonomin tillåter noll inköp, som i ZERO! Meeeeen...om CSN är snälla kanske man kan köpa något innan Mexico. Annars lever jag i min strandklänning och bikini under två veckor, de fungerar också.

Älskar dessa två klänningar, och gladiatorsandalerna ska jag helt klart spana in, tror dom gick på $15,??. Diadem är jag ständigt beroende av..men folk försöker alltid stoppa mina inköp av färgglada - inte nu längre ;)


Kaffe och apelsin

Vad gör man inte för att pigga upp sig lite? C-vitaminer är bra grejer, aka frukost och självfallet måste man ha apelsin till det. Tyvärr var den kanske inte godast ever :p

Har haft dagens första lektion och den gick bra, hade quiz som gick sådär...självklart kom frågan jag inte hittat något svar på men ohhhh well. Grupparbetet går framåt, ska skriva lite mer om findings och sedan är det timeline, evaluation och sedan är de klart. Har hela fredag på oss också, då blir det snabba puckar för vi måste planera presentationen som är på Måndag eller Onsdag....vi får inte veta innan när vi har - elakt!

Känns skönt att saker ordnar upp sig iaf. Börjar kännas att vi är inne i vecka 9 av 10. Inlämning fredag, presentation mån/ons, inlämning tisdag, inlämning fredag och sedan är det bara att hårdplugga till finals som är vecka 11. Har en måndag...en tisdag..en onsdag, och på torsdagen - MEXICO! Tyvärr är alla på morgonen/förmiddagen men de är bra...då har jag en dag på min att förbereda mig för nästa. Vet inte riktigt upplägget på någon av dom - spännande :S

Kaffe, hej!

Tennis!

Wei! Fick precis mail från registrations office och jag har kommit in på Tenniskursen! :) Stod på väntlista men eftersom jag var först skulle jag ju troligtvis komma in - och nu gjorde jag det. De kommer verkligen bli superkul!

Nu har jag tränningsklasser:
Måndag och Onsdag, Tennis och Exercise walking 9-11.
Tisdag och Torsdag, Jogging 10-11.



Hellooooo beach 2009! ;)

Tröttisdag

Morning!
Jag satte larmet på 09.30 tror jag, nu är klockan 11.47 - oooops! Sicken tur att jag är klar med arbetet till idag, då kan man faktiskt få sova längre, tycker jag :) Ska bara gå till biblioteket och skriva ut arbetet innan lektionen börjar vid 13. Förhoppningsvis får vi tillbaka våra test idag, de skulle vara mycket trevligt faktiskt för jag är nyfiken - håller tummarna mycket hårt att jag får bra betyg denna gång. Att få A på inlämningarna är bra - men utan bra på testen säger de inte så mycket.

Oh well, ska ta en dusch och sedan bege mig för att skriva ut. I eftermiddag blir det biblioteket och PR-skrivande på hög nivå. Jag vill få 3 sidor till minst 5..eventuellt 6! Håll tummarna att det går bra.


Mina naglar

De är kaos på nagelfronten, och en mindre ekonomisk kris samtidigt så får skippa att fixa dom i ytterligare några veckor. De är inge fel alls på akrylen vilket är skönt, men skulle behöva balansera dom som man ser..en del :s Ska ta och fixa dom ikväll, har stärkande nagellack som är genomskinligt som fungerar och sedan ska jag ta bort "nagel konsten" på ringfingrarna...blir nog bättre då!


Pinsamt..förhoppningsvis blir det bättre ikväll!

Kaffe!!

Det går bara inte att leva utan kaffe, mitt huvud fungerar inte alls på morgonen nu när jag inte passerar biblioteket och vårat cafe där, de är hemskt! Nu har jag iaf mitt kaffe och kan sitta och le för mig själv i min lilla glasbubbla (som är fyrkantigt).

Seg som den i morse och sov otroligt oroligt, illa att jag vet varför och känner mig som världens hemskaste människa, men that is life. Nio var jag uppe och 09.22 utanför dörren på väg mot kommunikationsbyggnaden off campus, kom nästa precis i tid. Grupparbete hela lektionen, gick rätt snabbt men så är det när man han massa saker att göra. Jag ska fortsätta att arbeta med det för jag tycker inte de är 100% och de måste det ju självfallet vara.

Nu hoppas jag verkligen att pluggorken infinner sig när koffeinet kommer upp i hjärnan och ut i systemet..blev NOLL gjort i helgen. Oh well..apelsin är gott också så de blir nog en c-vitaminkick på det hela också :)
Ciao

Seg..

Jag får inget gjort, jag vet inte vad jag borde göra heller förutom managementuppgiften som är sååå tråkig..eller nä jag har ingen ork bara.

Får hitta något annat; kan börja skriva min projektledningspaper, fixa med min mediaplan eller projektplan, maila iväg lite uppgifter....eller jag vet inte!!

Något får jag allt göra, börjar att maila!

Puss!

Mars

De är Mars...MARS..omg! Tiden går waaaay för fort, jag har inte ens förstått att jag befinner mig i USA och pluggar..och de är redan mars. Om två veckor är första quartern slut, vi har då varit här halva tiden. Det går bara inte att förstå, jag är typ i chock!!! De är verkligen underbart här borta, I Love It. Människorna är underbara och jag lääängtar tills jag och Rachelle flyttar in i commons till två underbara girlies. Vi kommer ha underbart kul, fantastiska fester och laga underbar mat. Dessutom träffade jag en kille igår som lovade att han skulle laga mat till mig - välkommen över, men vi är fyra brudar! :p



Så vad har vi varit med om hittils?
Party på Old Bag, träffat friends for life, fixat naglara, besökt massa shoppingcentran som är crazy big, massa trevliga hemmafester, lärt killarna att skaka rumpan, lärt mig säga opassande meningar in dutch, fått bra betyg, flyttat från en puckad roomie,

Och vad kommer?
Resa till Mexico under spring break, resa till - New York, San Fransisco, Washington, Chicago, Kanada, Niagarafallen, baseballmatcher, flytta till commons, shoppa like a crazy person innan jag åker hem...

Massa resor att se fram emot, känns som man varit här någon vecka...men samtidigt som man bott här föralltid och aldrig ska åka hem.
Ciaaa från en förvirrad fröken!

RSS 2.0