Kalenderflickorna

Nu har det varit filmmys med halva släkten Olsson på besök, alltid lika trevligt! Såg på Kalenderflickorna..den är så söt och lite lätt sorlig, men mest skratt!

Jobbet idag gick bra, tiden flög iväg och sedan var de dags att gå hem. Har verkligen hittat ett superjobb, trevligt folk och trevliga tiden. Sålde en del, wei!! Inte jättebra men helt okej för att vara teknik, men dock säljer jag mest boxar och dom syns inte i statistiken. Efter jobbet mötte jag upp Sarah och vi gick till Friskis där hon köpte kort och sen tränade vi en snabbis i gymmet också. Ska ta och svänga förbi Tennisklubben och skriva in min, katrin och annica också i veckan - skoj!!!

Nu ska jag *natti natti* ska upp tidigt imorgon och jobba med Novishmässan på Corehouse och efter det blir det liten tur på stan (höstskor) och efter det ska vi jobba på puben. *Fab fab fab*

Ciaaaooooo

Morning!

God förmiddag!!!

Jag börjar inte jobba förens vid 14 men hoppade upp ur sängen strax efter 9, så härligt när man kan ta de lungt på morgonen..slippa stressen och bara göra det man känner för. Så känns skönt att jag jobbar 14-19, man får morgon/förmiddagen och sen kvällen också fri - me likie!

Ska bli kul att jobba idag, vet iaf att två pers jobbar samtidigt som mig :) Efter jobbet blir det film med brudarna, right..?! Vet inte om jag ska iväg och träna innan eller om jag tar en promenix! Ska förbi Katrin och dumpa en cykel också så tänkte passa på att göra det kanske...vi får se!
Nu ska jag stänga av Tv.n och sätta mig och läsa lite kurslitteratur istället!!

Ciao

Myskväll!

Jag har haft trevligt besök, dock kunde ju omständigheterna varit bättre men KLADDKAKA gör livet bättre, dock mår man inte så bra efteråt (typ nu..). Katrin, Annica och Henke var över för en serie med bullshit..tänk så sällskapssjuk jag blir när alla inte är hemma och ingen kan underhålla mig, knas!

Men de blidde en hel del skratt, som alltid när vi sammanstrålar! Tänk vilka underbara vänner man har, ni är underbara och betyder allt (och söta är ni också). Hur skulle mitt liv i Kalmar annars se ut? Jag kan säga att jag inte skulle ha ett liv här..för jag hade flyttat tillbaka till Stockholm! Tack för ni finns darlings!

Nu sitter jag i soffan och äter vindruvor, ska ta och hoppa i sängen och läsa...ska blunda när jag går ut i köket för jag orkar INTE diska ikväll/natt. Börjar 14.00 imorgon och jobbar till 19...första riktiga passet och vi får hoppas att de är några sötnosar som jobbar. Innan jobbet blir det...nog ett besök på BBS för ska skriva in mig på Projektledning B. Ska avregga mig på Consumer behavior eftersom jag inte klarar av läraren, som typ 95% av alla andra på skolan :p Så blir projektledning istället..alltså kommer jag skriva två tentor på en termin: kalkylering och e-handel.

Ciao snyggos!

Inget regn!!!

Nu ska jag iväg och träna om 30 minuter...och de åskar som aldrig förr! Tar inte de som något vidare bra tecken..mer tvärt om kan man ju säga!

Äsch de blir väl till att cykla med paraply för till träningen ska jag! Ska gå på ett afro-danspass, tänkte att jag tar och duschar och BASTAR där innan jag åker hem. Alltid kul att pröva nya pass och de är första gången dom kör detta så vi får hoppas att de är bra. Ledaren hade jag nu i veckan och hon var rejält flummig men vi får väl se :p Sen är det hem och fixa fika..kladdkaka blir det efter många om och men!

Ciaooo

Vad är de för en dag!?

..är de en vanlig dag!? Nej de är ingen vanlig dag, för de är Adams födelsedag hurra hurra hurra!!! Nu är lilla Adam 5 år, helt sjuuuukt att han är så gammal, lilla plutten!! Han är fortfarande en liten Gollum i mina ögon..bara en lite mer energisk sådan :p Ringde för att gratta honom men han dumpade mig efter ett grattis...haha thats life!

Min dag började i softandets tecken, låg i sängen och läste i några timmar. Myspys på hög nivå! Sedan blev de frulle framför Tv.n med mitt goda bröd som jag bakade igår och sen en hallonsmoothie till det *Mums!*. Nu sitter jag fortfarande i soffan..ska ta och torka golven och skrapa lite lister tänkte jag. Sedan ska de bakas en mumsig kladdkaka..eller kanske morottskaka istället vi får se för ikväll är det FIKA! Massa prat prat prat står på kvällens schema!

Ha en fin dag!
Ciao

lyssna på ditt hjärta

Jag hade egentligen noll lust att gå ut ikväll..kände mest för att sitta hemma och kolla på film eller nått. Men har man lovat typ 15 pers att man ska ut så får man allt ta och bege sig utåt och göra de bästa man kan. Jag kan efter dessa timmar säga att nej jag kommer inte tvinga mig ut någon mer gång och lägga pengarna på någonting halvdant - de är bara fel!

Mötte iaf upp Sarah och ett gäng utisar och gick mot kåren strax innan 18 där välkommssittning väntade..helt okej men tyvärr inte mer än det. Svårt att ha sittning där man inte gör några sittningssaker..förutom att jag drog igång "Bordsskål" haha, riktigt rolig att höra vad folket skrek istället för just bordsskål, mest mummel och liknande dock :) Vid halv nio gick vi mot taket, passerade förbi NV45 och hämtade a-a-a-a--a-alcohol och var där till strax efter nio. Där blidde de Flip-cup, fun fun! Och massa snack med folk.

Sen drog vi till Vallen, och tyvärr (kanske för jag var lite halvpå) tyckte jag inte om Vallen nååååågonstans. Bara en massa fulla människor, jobbiga och aggressiva som trodde att dom befann sig på Stureplan. Nej fan de var bara dyrt, men helt okej musik måste jag dock säga så ett plus får dom :p

Nu ska jag sova...imorgon ska jag också sova :p
Ciao

No more iPhone

Jag har tappat min bättre hälft!!! Den var min vän, min kalender, min telefon - mitt liv! Jag har numer inge koll på någonting, min älskade har lämnat mig! :( It is ohhh so saaad! Som man kanske kan försvå lämnade jag in min iPhone i Teliabutiken på en trevlig liten reparation..eller mindre trevlig! Ingen mer halvdan sak för min del, men jag hoppas att jag får tillbaka en ny inom 10 arbetsdagar. *Hoppas de går snabbare!!!*

Men förutom adjö till miss iPhone har de jobbats för fullt! Satt teknik från 8-16.30, gick superbra och jag kände mig teknikduktig! Sedan blidde de teliabutiken snabbt när vi slutade - dumpa telefon och hämtade lånetelefon - hem och byta om/fixa mig inför passet på studentpuben som vi i kårstyrelsen rulade ikväll.

Kom någon minut sent men missa inget...sedan körde vi på för fullt. Riktigt trevligt var det, roligt att lära känna folk lite bättre också. Vi får se..jag kanske hoppar på ytterligare ett uppdrag, ett fint litet välkänt projekt på skolan. Vi får se, har iaf fått erbjudande att joina och jag är sjukt på om de blir som de kanske blir...ja jag kan inte säga så mycket. Men är happy att man blir uppskattad och folk tänker på en :)

Nu ska jag sova, jag dör snart! Måste duscha först...fyyy så jobbigt!
Natti natti

Hej hopp förvirrad!

Nu sitter jag hemma i soffan och känner mig helt borta men ändå helt fokuserad - mår illa men samtidigt inte, är hungrig men inte alls! :p

Jobbet idag gick super, hade teorigenomgång på förmiddagen med repititioner innan vi gick in på systemen och fick leka lite i dom. Efter en finfinlunch på Panorama så blidde det Teknikprov!! SOM JAG KLARADE!!! Yeahhhhy! *Happy happy* Var en av dom fyra bästa till och med! :) Så jag är inte så dum som jag tror..hihi.
Känns verkligen hur bra som hellst, kunde alltihoppa! Så de blev in i telefonen och jag sålde på ett av mina fyra samtal..och en ska jag ringa upp på torsdag nästa vecka..Så sålde egentligen på 50% av samtalen..vilket är super för att sitta teknik! Sen kunde jag lösa några problem också och pratade med några riktigt goa människor!

Slutade en timma tidigare idag då vi hade möte med kårstyrelsen inför Introduktionen som börjar måndag. Så nu är jag inbokad lite där också, största är institutionsbrännbollen som jag och en annan tjej håller. Skoj! Har bokat in Katrin darling och Annica darling som mutbara domare - hur ska detta sluta!? Efter mötet blidde de träning - jympapass medel. Helt slut är jag och orkade bara slänga ihop en pastasallad.

Hoppas ni haft en bra dag...jag ska duscha och sen lägga mig och läsa min bok. Imorgon jobbar jag, och resten av kårstyrelsen på studentpuben så måste vara utvilad då!
Ciao sweethearts!

Studentpuben dag 1

Vad är en dag utan studentpuben? Svar NOTHING!

Efter jobbet idag så blev det en tur på stan, hittade leggings och en topp och sedan var jag inne på MUS i typ 30 minuter och pratade med tjejen som jobbar där...hittade massa med fina saker. Idag blidde de ögonskuggor och imorgon får dom in consealern igen, sluuuut idag. Typiskt!

Efter shoppingen blev det middag; Sushi innan jag gick till Sarah, utbytesstudenten från Otterbien där jag pluggade första terminen. Var superkul att träffa henne igen, så söt tjej verkligen. Vi snackade en massa och sen gick vi till puben och mötte upp lite folk. Blev inbjuden på middag, vem tackar nej när två italienare lagar matan ;p Skitkul folk och skiiiiitpackad puben - kan inte bli annat än en lyckad kväll. Illa att man ska jobba imorgon..och på fredag :S

Så nu blir de sängen, ska kolla igenom mina teknikpapper också eftersom vi tar "test" imorgon, vem försöker jag lura...jag kommer fansiken inte läsa igenom några papper..jag ska försöka fokusera på min trevliga bok istället! Först ska jag dricka en liter vatten bara... :p
Ciao

Sego!

Herregud jag KUNDE INTE gå upp ur sängen imorse..eller ja 35 minuter sendan kom jag upp till slut, haha 30 minuter senare än tänkt! :p

Men hur har jag fixat mig, ätit mina äggmackor (med massa kaviar *mums*) druckit juice och nu sitter jag och dricker kaffe. Ska cykla mot jobbet om 7 minuter så ska hälla över kaffer i min Starbucks-mugg och sedan borsta tänderna. Idag ska vi vara tekniska på riktigt på jobbet och sätta upp en massa utrustning :S Oh well..vi får hoppas att dom mörka molnen beslutar sig för att lämna kalmarområdet för annars blir vi blöta i eftermiddag!

Ha en bra dag!
Ciao!

Puh!!

Nu är jag hemma efter mitt första jumpapass på Friskis på 8 månader, puh! Var ett diplomeringspass och ledaren var superduktig, jättebra pass så hoppas hon fick bra omdömmen! :) Vi slutade vid 16.40 och passer började 17..men är ju inte såååå långt till Friskis eftersom de ligger i samma hus, bara på andra sidan!

Jobbet idag var ok, teori med boxar på förmiddagen och sedan blev de medlyssning på eftermiddagen..kom några jobbiga samtal, men de är bra att vi får vara med och lyssna på dom också! Satt med en tjej som var superduktig och lugn..så vill jag också va! :p

Ikväll så kanske jag skulle träffat Sarah men hon har inte kollat sin facebooksida så då är de svårt att kommunicera! Istället blir det genomgång av studiematerial och kanske en film! Jag ska nog ta och börja med en dusch..och filosofera vad jag ska äta till middag! *MAT!*

Ciao

Teknik - my shit?!

Vad har då hänt idag kanske ni undrar?!

Idag så har vi haft teknikutbildning, herre min skapare jag är inte menad för detta - hihi! Nej men de ska nog gå bra, såå svårt är det inte, jag ska bara plugga på kablar och grejor och sen ska de nog gå fin fint! Medlyssning gillar vi iaf!

Efter jobbet så blev de en sväng på stan...inhandlade en tröja, pincett, ögonfransböjare, hårnålar och en nagelfil vilket kändes som en mycket bra investering! Fick tillbaka pengar från min cykel på Halens, tack gud för att jag slapp strula med dom iaf. Dom satte bara över pengar och sen var de tydligen klart - ibland är de bra att vara jobbig!
Köpte också en HDMI-kabel (dom överför både ljud och bild till skillnad från en..ja vafan de nu heter, lite kan jag iaf..:p) så jag skulle kunna se mina amerikanska DVD-skivor via datorn och sedan på TV.n...inge för de kom någon jädra ljud, men tusiken så mycket kan jag inte om teknik än! :p

Annica kom iaf förbi för fika och filmtittande...först fastnade vi dock framför Lipstick Jungel...måste skaffa min första säsongen!!! Så var en lugn kväll...men SHIT så trött jag är. Kan iaf glädja mig över mitt schema som jag fick idag, måste byta bort 2 pass, alt byta pass på puben..och under mina två första veckor jobbar jag 40h ink mina bytar pass. Najs!! Blir en del pengar...bara hoppas jag får fortsätta jobba en del också, kanske inte alltid så mycket men iaf en bra del - jag är nöjd!!

Nu - sova! Natti natti!

Weekend in Skåne

Hej hopp!

Skrev ett inlägg igår men såg nu att de aldrig publicerades..troligtvis för min dator dog! :p Men iaf...IM BACK!!

Helgen i Skåne var så trevlig så, som alltid när man är på besök där nere! Åkte ner på fredag eftermiddag/kväll och tog tåget upp från Lund 18.02 så var i kalmar vid 21 då annica lekte taxi och körde hem Henke först innan de var fikatajm hos mig. Helgen bestod av myspys med lite slit; målning, skrapning av fönster i solskenet ute på Häggenäs! Sedan lyckades vi missa en konsert och istället blev det friterad banan med glass och sirap från "Banan Pågarna" på Malmöfestivalen..

På lördagen skulle Katrin löshoppa "lilla" Grace..så duktig hon var! Men iaf "Fullt upp men Inte alls" var helgens tema. Skulle åka och shoppa på söndagen men de gick då inge vidare för jag kom hem med en ballongvisp och Bamseplåster - kom på att jag inte hade plåster hemma så gick crazy på Rusta! Kollade på soffor dock men hittade ingen PERFECT! Så jakten fortsätter!

De var min helg, hur var er!?
Ciao

Renovering

Halloj!

Just nu sitter jag och pappa i soffan, dricker kaffe och tittar på NCIS :) Fab! Kom nyss hem från en trevlig middag on the town så mätt och belåten är man minst sagt!

Efter jobbet idag så åkte jag hem, tvättade och åt lunch och sen kom pappa och tog lite mått innan vi gav oss ut på jakt efter tapeter, färg och lite annat. Åkte ut till Bauhaus och tittade på dom färgerna/tapeterna jag och annika tittade på igår...men nja de blev inga av dom! Sen tittade vi på golv och bänkskivor också..men vi skulle tänka på saken! :)
Inköp blev det dock på Hagbloms färghandel där vi köpte tapeter till vardagsrummet och till köket, dock fanns dom inte men skickade efter dom så dom ska komma imorgon :) Kommer bli superfint tror jag!!
Blir en allmän pimpning utav hela lägenheten - snacka om världens bästa pappa!!

Nej, NCIS och kaffe var det!
Ciao

Kurslit.

Nu har jag precis beställt kurslitteraturen för de första två kurserna jag ska läsa nu i höst;
Relationsmarknadsföring och Event Marknadsföring.

Blidde 750:- för tre böcker och resten hittade jag på nätet..jippie spara pengar, de tycker vi om!! Sen ska jag dela två av dem med Annica...och kanske en med den förrymda darlingen, för visst skulle du läsa relationskursen Katrin!?

Nu ska jag diska och sedan hoppa i sängen och läsa nya numret av Elle! *Mys!*



+ och -

Från att ha varit otroligt uppåt och jättepositiv så NEJ - INTE LÄNGRE!!!

Fan jag blir så jävla trött på mig själv - I DONT CARE!!!!!!!! Bläääää

ps. jag HATAR telia också för jag har ingen teckning i min lgh och får börja gå ut och prata i telefon eller nått - HAT!!!!

ps. 2 nej jag har inte ätit middag - för jag vet inte VAD jag ska äta!!!!

Jakt på färg

Idag har varit en bra dag..haft saker att göra men inte för mycket, bara haft trevligt hela dagen!!

Gick upp strax innan 07 och han med allt och kom till jobbet 15 min tidigare så hade tid att fixa kaffe och logga in innan klockan slog 08. Gick bra hela förmiddagen, jobbade 8-12 men slutade med feta komplicerade fallet - och självklart på engelska. Men jag löste det, puh! Vettetusan om jag fick någon provision för säljet men oh well..jag löste de och kunden tyckte jag var "lovely!" *Hihi*

Sedan cyklade jag och mötte upp Annica och Juan, tog en fika och körde hem Juan och titta på hans rum. Efter en kik där kom vi till dagens stora uppdrag - hitta färg/tapeter till min lägenhet eftersom pappa kommer ner imorgon och ska måla/tapetsera, snacka om bra han är min papi!! Åkte ut till Bauhaus och hittade en superfin tapet + färger, men ville ha en färg i typ pärlemor - DE FINNS INTE! Efter 3 färgaffärer gav vi upp :( Hade bestämt mig men nu blev jag osäker när jag är hemma..enda 100% säkert är tapeten som är såååå fin och kostade "bara" 239:-/rullen har jag för mig. Vi får se vad pappa säger imorgon när han kommer ner och ser dom..

Ikväll ska jag beställa böcker och gå igenom kartonger..sen blir de kanske en tur till gymmet, vet inte hur dom har öppet så får kolla upp det!
Ciao

KLAR!

Nu är jag klar klar KLAR med min sommarkurs och de känns bra bra BRA!!

Är faktiskt rätt stolt över arbetet jag skrev idag...men vi får vänta 2-3 veckor innan man hör vad läraren har att säga om saken, bara att hålla tummarna!!

Nu ska jag duscha och sen ringa Frida, om jag inte somnar innan!
Ciao

Maaaat

Nu känner jag mig helt död, även fast jag inte haft för mig så mycket idag faktiskt!

Kom precis hem från att ha hämtat Juan (Annicas utbytesstudent som skulle kommit i onsdags men inte kom med tåget när jag och katie väntade på honom då), sen checkade vi in honom på Svanen där han ska bo inatt för att Kalmarhem inte har koll på sina hyresgäster och deras nycklar.

Men iaf så storhandlade jag mat och andra nödvändigheter så nu kan jag duscha :) Köpte TRÈSemme schampo och balsam så ska bli kul att testa de när man hört så mycket bra! Nu är jag 1470:- fattigare men har massa mat i kyl, frys, städskåp (potatis och lök) så nu ska jag allt klara mig ett tag!! Dagens lärdom - matkassar är tunga!

Nu ska jag skriva de sista på mitt arbete och skicka in de, har bara en sammanfattning kvar för resten skrev jag efter frukosten..gick sjukt fort så jag är så glad så! Sen blir de en dusch, en film och allmänt mys i soffan! Jobb 8-12 imorgon..spännande!!!

Ciao

Min Söndag!

God förmiddag!

Jag sov riktigt gott i min egen säng, borta bra men hemma bäst!! De är riktigt mysigt att vara hemma, sakerna är uppe och de känns precis som de ska, perfekt! Har saknat min lägenhet big time, men nu är jag tillbaka. Gårdagen var hur bra som hellst, så roligt att träffa Alex *Bäbis!*.

Dagens lista:
Skriva sista arbetet i Marknadsföringsetik; due 24.00.
Handla mat, tooooomt i skåpen!
Skicka tillbaka ett modem till Bredbandsbolaget.
Dammsuga golven, blir dammigt att flytta upp saker från källaren.
Ta ner flyttlådor till källaren
Gå igenom tre kartonger med kläder - SORTERA!


Innan detta måste jag äta frukost...och titta på Bachelorette! *Mys!*

Ha en fab dag! Ciao


Lördagsmys

Vi hade planerat att vi skulle ut ikväll, men herregud jag var verkligen för trött för det..så efter att allt blitt uppackat (tog två timmar och nu är allt sig likt igen!) så cyklade jag bort till Katrin för filmmys. Hade med mig vindruvor och godis som var mycket mumsvänligt! *Gott i magen!*

Såg Sisterhood of the travelling pants 2 (eller nå liknande titel) och avslutade med Wedding Date. Självfallet kommer man då in på bröllopsklänningar vilket är mitt absoluta favoritämne i världen! Hur kan man INTE veta vem Wera Wang är!? Katrin du borde SKÄMMAS (fast du slipper för du är så söt ändå!) Hihi! Sen hem på den lånade cykeln, tack tack tack, och nu ska jag krascha i säng!

Sovmorgon imorgon, sen ska jag skriva ett arbete och förhoppningsvis hinna iväg och handla massa mat och basvaror som behövs, typ schampo och balsam!
Sov gott alla söta!


På plats på riktigt!!

Nu har jag fått tillbaka MIN lägenhet, min bäbis! :p Känner så otroligt skönt..de är hemma på riktigt ju!!

Idag så hoppade jag upp rätt tidigt..imorgon ska jag ha megasovmorgonen urban, men de är också internationella pluggdagen så då måste man sova mycket! :p Men iaf, på förmiddagen städade jag hos katrin eftersom de fanns en del disk då maskinen var fuuulll. Så dammsög där och plockade ihop alla mina saker, gick över förväntan! Vid 13 så kom annica och hämtade mig och väskorna sen åkte vi till min lägenhet och kollade igenom den så allt var chill - vilket den var!! *Happy*

Sen cyklade jag ner till stan där jag mötte upp Alex, hon har flyttat till Öland och ska plugga på folhögskolan där så nu är hon nära igen! De tycker vi är mycket mycket bra! Vi åt lunch på Skafferiet - vi fick vänta i 50 (FEMTIO) minuter på två jäkla sallader - sjukt! Kommer verkligen inte gå tillbaka dit igen, jäkla skitställe. Dom bad inte ens om ursäkt, sjukt! Men vi hade trevligt under tiden iaf!

Efter de så blev det speedshopping men jag lyckades hitta både en kjol, en tröja och en JACKA på H&M under 25min. Var verkligen tur för det reeegnar nu, så var skönt att ha på mig på vägen hem. Nu ska jag bara se till att träffa Rambo som också är nerflyttad från den stora stygga staden!

Nu - packa upp kläder i garderoben!!
Ciao

Maaaat..

Min mage skriker just nu ut sin hunger, den vill ha mat mat mat! Men den får allt vänta, äter jag nu blir jag hungrig om några timmar så den får vänta i 30 minuter till. Måste kanske ta fram kycklingen också...men oh well! Tänkte att de skulle bli mumsig kycklingfile och sen fetasallad till det :) *Mumma!*

Jobbet idag gick gaaalet fort, herregud vad gjorde vi egentligen!? Gick igenom en massa nytt, repiterade en massa och sedan fick vi sitta på medlyssning sista 1,5h innan vi slutade. Jag tycker man lär sig mest där!! Gick från jobbet och passade på att gå förbi Friskis och Svettis och köpa mitt nya träningskort! Jippie, äntligen! Från och med måndag börjar jag träna igen, känner på mig att de kommer bli efter jobbet varje dag innan jag går hemåt och äter lunch! Najs!

Imorgon SMÄLLER det! Vi ska lämna grottan och upp i verkligheten - Vi ska ta våra första samtal på beställning! AH! Innan dess ska vi ha vårt prov också, dom avslöjade att en i förra gruppen klarade provet första gången...och ingen andra så de hade gjorts om "några frågor"..haha äsch man kan ju bara strunta i att plugga då! Nee..ska sätta mig och läsa igen allt nu och sedan tvinga kvällens sällskap att fråga MASSA frågor! Jag SKA ta de, och ta fler samtal är Eldar också..he is going down (vi ska sitta två och två)!

Wish me luck!
Ciao

Försäljning!

Hej alla söta, hoppas att ni haft en riktigt bra onsdag!

Jobbet idag var super...jag skrattade bokstavligt talat så jag grät, sjukt bra gäng vi är! VIP, jag säger bara grupp VIP! *Haha* Men gick egenom massa saker och fick prova logga in på mail och sådant - basgrejer! Dagen slutade med en säljutbildning efter lunch (där blev de flum och tårar av skratt). Hur kul som hellst har vi, kommer bli bäst!!! Fick mitt schema för nästa vecka också och jag jobbar förmiddagar som jag önskade då de som sagt är en del grejer med kårstyrelsen nästa vecka, ifs heldagar men nu kan jag vara med på hälften iaf!

Katrin är på väg hem nu och jag ska väl försöka plugga intensivt och skriva så de glöder innan dess..gick SKITBRA igår så är nästan klar med opponering på uppgift två, så kul när man kommer på att man inte är så kass som man tror man är! :p

Föresten sa Katrin nått om att vi skulle bada idag igår, buuurrr så kallt men vafan vi vet inte ens vart de finns någon badplats! :p

Ha en fin kväll allihoppa!!...Ciao

Raggkakor?

Hej hopp!

Hoppas ni haft en bra dag..i Kalmar har det regnat (jag han in innan de värsta kom) så det var ju trevligt att jobba inne just idag. Fullt upp på jobbet då vi har lärt oss alla system och liknande...eller iaf fått lite koll. De är mycket som ska komma in för att man ska kunna komma igång och ta samtal - på fredag ska jag ha tatt minst ett!

Är iaf helt klar med en uppgift i sommarkurs 1, har opponerat på alla och de blev rätt bra. Läste två av dom opponeringarna som är gjorda på mitt arbete och blev otroligt glad - fick massa positiv kritik för både de ena och de andra, bland annat mina argument i texten vilket var SÅ skönt då jag var lite osäker kring dem. Men nu är jag SÅ glad!!

Ska nu börja med en ny opponering..men denna är mer som ett arbete och inte lika "enkel" som förra. Ska också cykla iväg och möta upp min hyresgäst och ta en nyckel av henne som går till mitt förråd eftersom jag måste skicka tillbaka min DUMMA DUMMA cykel!!

Pluggi pluggi nu - om lite mer än 2h så kommer katiepatie hem igen! :)

Morning!

Uppe med tuppen och nu är jag redo att jobba!

Vaknade innan 07 och tog en dusch, kokade kaffe och nu sitter jag och tar det lungt och äter frukost. Känns som en bra dag, och de kommer behövas för blir nog en del på jobbet under dagen...aka komma hem mer hjärndöd än igår, men de är kul!

Vädret är inte de bästa i kalmar, totalt mulen..hoppas vi slipper regn iaf!!!

Hoppas att ni får en bra dag, nu måste jag springa ner till cykeln!
Ciao

Upp och ner, ner och upp!

Jag är psykiskt utmattad..helt slut!! Känner mig som största pms-bruden i stan som känner för att gråta en minut och skrattar och fnittrar sekunden efter. Jobbigt läge!!!
Sånna små små smååå saker som kan få ens humör att svänga så jäkligt..som nu läste jag ett sött meddelande och även fast de inte är någonting sådant så blir man helt bubblig och glad :)

Men en trött johanna eller en hungrig sådan är inge vidare...De blir inte bättre av att jag måste skriva svar på skolarbeten och nej de går inge vidare, för jag är varm och orkar inte gå till balkongen. Så får ÖKA takten nu och skriva i rekordfart så jag blir klar..får inte sova innan dess och börjar 08.00 imorgon!!!

Puss på er söta!

Överlevde!

Hopp och hej!

Idag var de då dags att börja på jobbet, så hoppade upp och bland de första jag lyckades med var att få foundation på min nya vita tröja och fläckfan går inte bort (gråter!). Så panikartat dök jag ner i resväskorna och hittade ett linne..helt okej!
Kommer till jobbet och sätter mig och väntar på att vi ska börja - vem går då in genom dörren med ett fetingsmile på läpparna!??! JO Jonatan som jag var i USA med, han som skulle FLYTTA från Kalmar och jag har blivit tillsagt att slå honom om jag skulle se honom - så där fick han! Aja rätt skoj, men vafan hur liten kan en stad bli egentligen!? Han jobbar 75% också så han kommer ju alltid vara där :p
Men var ett kul gäng och en bra dag, kommer bli super känner jag på mig!

Efter jobbet cyklade jag till Maxi och handlade och kollade på cyklar runt på Giraffen - hittade en cykel och ska prata igenom val av cykel med min faaaaaar ikväll...jag borde nog ringa honom för han har nog glömt mig!! :( Men uscha så trött jag är..galet..och jag måste plugga! Fyyyy jag VILL INTE!!!

Puss

Live from bussen!

Nu sitter jag på bussen på väg till Kalmar, just nu är de förarbyte i Norrköping och jag har suttit på bussen en timma eftersom jag hoppade på i Nyköping :) Då går de lite snabbare...4.55h istället för 6h som de tar från Stockholm!

Jag sitter och läser den andra etikboken och hoppas jag ska vara klar med ganska många sidor och fått en bra idé om boken när jag är framma i Kalmar strax innan 23. Sen planerar jag vad jag ska ha på mig imorgon...första dagen är ju viktig ju! Sätter ribban liksom! :)

Nej nu ska jag plocka ner datorn...nu åker vi strax och annars blir jag åksjuk :S
Puss!


På landet en snabbis

Igår åkte jag hem från Vässarö efter några härliga dagar där ute med en massa trevligt folk. Jag har faktiskt till och med badat...i havet och allt! Varmt var det då inte men man behöver svalkas av efter någon timmas stekning :p Vi hade galet tur med vädret så allt var super!

Tog bussen till stan och sedan åkte jag och träffade mormor, hon fick blommor i efterskott eftersom hon fyllde år i början av Juli när jag var borta. Vi åt melon och snackade en massa, alltid lika mysigt att träffa snälla mormor! Fick min födelsedagspeng också eftersom jag inte är hemma när jag fyller år utan jobbar i Kalmar och vi har personaldag med kårstyrelsen på allt (kan förhoppningsvis vara med på hälften).
Sen åkte jag hem till mamma och myste med pluttarna, jag och Albin badade i poolen och hade galet kul till en liten läpp började skaka..då blev han till ett badpaket..och då kunde man inte låta bli att kasta i honom igen :p SÅÅÅÅÅ kul han tyckte de var! God mat blev det också och min favorit - Grillad annanas!! Sen somnade jag innan 22 så var lite lätt död..kollade på Mamma Mu med Adam och Albin innan också..haha jag diggar barnprogram!

Nu är jag på landet, väntade ett stooort H&M paket på mig så har provat en massa kläder, ska behålla hälften ungefär, några ska skickas tillbakas för måste ha mindre storlekar...och sen var de lite skit också såklart! Ska upp och kika på allt igen innan jag åker mot Nyköping och tar bussen till Kalmar vid 08.05. Kommer till Kalmar 22.45 och sen upp vid 07.30 imorgon kanske :)

Puss


Dags att plugga..

I och med att jag börjar jobba nästa vecka blev min pluggplanering genast 150% mer panikartad..men hey hey I got a job! :)

Alla inlämningar ska vara klara 16 augusti och de är ju typiskt att utbildningen är på heltid just nästa vecka, och veckan efter (alltså den 17.e) är utbildningen bara på halvtid. TYPISKT! Men de ska nog bli kul och förhoppningsvis gå bra ändå. Men nu ska jag börja med den stora uppgiften i Marknadsförings Etik-kursen och innan söndag ska jag vara klar med alla svar som ska göras på mina gruppmedlemmars arbeten.
På söndag tar jag bussen till Kalmar och under resan ner så blir de till att läsa boken i Företagsetik så jag har koll på den...och veckan efter så får jag skriva rumpan av mig när jag kommer hem från jobbet samtidigt som jag pluggar jobbsaker.

Men de ska gå!!!! Jag känner mig positiv - gogogo!!
..men då kanske jag ska ta och börja mitt arbete..Klara! - Färdiga? - GO!!!!

Puss!


På Vässarö!

Hej hopp!

Jag lever, jag lever!!! Har verkligen gått runt och haft ågren för jag inte bloggat, haha hur depremerande är inte de! :p Men nu jäklans, efter några sjuklt upptagna dagar är jag tillbaka igen!
Festen på landet som var i lördags för pappa och birgitta gick superbra, verkligen otroligt lyckat och alla hade galet skoj..jag var nattaxi så kom i säng strax innan 03 och skulle köra till Stockholm senast 05 så mycket sömn blev det inte...för såklart kan man inte sova när man "måste"!

Men vi kom upp i tid och iväg och var rätt pigg faktiskt, så härligt att åka så tidigt och se de otroligt vackra landskapet!! Galet vackert! Två tunnelbanor, två bussar och en båt senare var jag och Frida på plats på Vässarö..världens underbaraste ö verkligen! Jobbar kök i 24h pass - alltså jobbar man middag, frukos och lunch och är sen ledig i typ 24h innan man börjar igen! Vi är ett tjejlag GIRLPOWER!

Blev idag uppringd och erbjuden jobb, såklart tackade man ja till de så från och med måndag jobbar jag för Go Excellent på ett kundtjänstuppdrag för Canal Digital om jag inte minns fel - JIPPIE!!!! JOB JOB JOB JOB JOB!!! Heltid i tre veckor och sedan är de timanställning!

Nu - basta!!! PUSS!

RSS 2.0