Koftor

Tittade runt lite på lite olika postordersidor efter en bra höstkofta. Dessa är några av mina favoriter, som är någolunda vettiga till pris och annat, men vilken är snyggast/bäst?

ZoomaZooma
   Zooma  

Update: Självklart när man ska beställa koftan (den första gråa) så finns den självklart inte kvar i min size :(


Bilkörning!

Wei!!! Det blev en massa bilkörning idag..lånade grannens bil i kanske en 4timmar och var ute och körde med den, dom har manuell och vi har ju bara automat. Så det var riktigt bra, och det gick riktigt bra också - så stolt över mig själv! Det är en gammal gammal gammal bil så den var riktigt seg och det var som "hopp" i kopplingen vilket var svårt i början...men jag klarade det!
..och fick en massa beröm - vem vet!? Jag kanske klarar att ta körkort ;)

Nu är det macken som gäller..jag måste ha tuggummi känner jag :D

Jakten på TV

Jag är en riktigt tv-tittare, jag har mina program - och dom ska jag se!!! Nu när jag flyttar så har jag ingen bra tv att ta med :( Vi har bara stora tjockisar i stan och den som är lite mindre - den är sönder typ, helt mysko. Så nu måste jag leta redan på en ny TV, hellst en platt LCD som man kan ha som datorskärm också.

Spanat in dessa: (Två på 26tum och två på 32tum vet inte riktigt vad som är lagom!)

Bild av Samsung LE26S86BDX/XEE   Bild av HYUNDAI HLT-26V2  
Bild av LG 32" LCD-TV 32LE2R      Bild av SAMSUNG LE32R71WX/XEE

Lungt igen

Nu är det bara jag och birgitta kvar på landet..lungt och skönt igen ;)

Vi åkte och lämnade Helena i Flen tidigare idag, hennes pappa tyckte att hon skulle ta och komma hem och hjälpa till. Dom ska ju få besök från USA på onsdag, hennes värdsystrar kommer på besök och ska stanna i några veckor. Roligt att komma direkt från stora och rutiga USA till Sverige och Pridefestivalen som dom ska få besöka det första dom gör, jag vet hur chockad jag brukar bli på t-banan under priden..men roligt får dom nog iaf. :)

Birgitta skulle köpa något slags bälte till ryggen i Malmköping, dom hade stängt när vi var förbi tidigare - men på vägen hem från Flen så var det öppet. Riktigt fina lokaler var det, ljust och fint..dom hade bla en träningslokal som var tipp topp! Kanske inte det man väntar sig i lille Köpingen :)

På landet hjälper man till *Puh* och ibland är det faktiskt riktigt roligt! Nu har jag plockat resten av vinbären på de små buskarna (bara dom stora kvar :p) de är ju inte så jätteroligt. Men att hjälpa birgitta att slunga och då - det tycker jag är helt okej. Täcka av (ramarna där bina lägger honungen är täckt med ett tunt lager vax som man ska ta bort!) är skojj, man blir kladdig av honung och den kan man ju alltid slicka bort *Mums!* De ska vi göra ikväll!

Men innan dess är det lite övningskörning, lånar grannens bil, en promenad och matlagning! Hoppas att jag överlever "stressen" :)

Shoppinglista!

Okej, hösten kommer, jag flyttar och behöver en massa nya saker. Här är en lista på allt i klädväg som jag behöver/måste ha :) ;)

- Byxor
Behöver ett par svarta "kostymbyxor" som man kan ha till både vardags och fest. köpte ett par från HM som höll i två år kanske..men nu passar dom inte, har ingen färg kvar och tyget är verkligen over due. Vill ha ett par svarta aningen figursydda och inte allt för dyra!

- Cardigan
Något som man bara kan slänga över när det är kyligt, jag slängde min enda vettiga tjocktröja i Skåne, så nu har jag ingenting. Vill ha en svart snygg och enkel liten sak.

- Gymnastikskor
Behöver ett par låga, vettiga saker som passar till mycket. Adidas har funkat förut, dom är dyra men håller och är snygga. Man vill ju ha ett par i en bra färg - och de är de största problemet egentligen. Ska ta och kolla in Footlocker i Gallerian - ditt gick man ju förr när de gällde skor vettja!

- Pumps
Behöver ett par höga snygga och bekväma skor! Har bara lågskor att gå ut med, men nu måste jag ju ha ett par snygga, blir nog en hel del utgångar till hösten :p

- Klänning
Sittningar - fin klänning! Jag har ju bara en massa enkla klänningar, inga som fungerar när det kommer till finsittningar. Har en brun från Zara, men den passar mer på vintern! Någon som vet en bra affär i Stockholm eller hellst i Kalmar!?

- Finskor
Sittningar utan fina skor? Noooo way! Det går ju inte!

Regnet öste ner..

Hallojsan! Snacka om en trååkig dag om man snackar om vädret, helt mysko hela dagen! Vi gick upp vid halv 12, jag vet att det är sent! Men vi satt i badtunnan igår till klockan var över 12 tror jag..är så himland varmt och skönt tycker jag! Love it! Helena vägrade gå upp..hihi!

Dagen annars har det varit lungt, men de har hänt saker hela dagen ändå. Vi gick upp, åt brunch och sen hjälpte vi Birgitta att plocka vinbär, höll på i 30-40min kanske innan det började regna, vi har precis rensat dem och det blev nog en 5 liter iaf :) Mumsigt med vinbärssaft! :) :) :)

Sen åkte vi in till marknaden vid 15 tiden tror jag, kollade runt men de enda inköpet blev remmar till pappa, häxvrål it is! *mums igen!* Sen började det regna....igen! Så vi gick till Birgittas mamma där vi fikade och snackade lite innan vi far hemmåt och fixade middagen som precis blivit uppäten! Kvällen blir nog mest sittandes i soffan på övervåningen, vi ska ta och kolla på "The Holiday" som jag köpte igår - för er som inte sett den - kolla på den!!! :)

Marknad på landet

Vid 13 tiden i "förmiddags" så var pappa och birgitta klara med deras ärende och kom tillbaka från norrtälje och hämtade upp oss i Hagsätra, vi hade två bilar! En var våran vito och en annan merca som dom funderar på att köpa från en kompis..birgitta behöver en bil också, nu har vi ju bara en som pappa använder. Men iaf så hämtade dom oss och vi käkade på mcdonalds och handlade i Kungens Kurva på Kvantum innan vi åkte mot Malmköping..var framme vid 15tiden! Massa folk som köade för att komma in till MalmaMarken som är nu i helgen (den stora marknaden of tha year!) Tog väll 20min i kö innan vi kom in till byn :)

Vi åkte hem och packade upp varorna vi handlat, kött och mejerivaror var det mesta, och sen tog vi det lungt och Birgitta fixade en varsin latte/espresso till oss alla (Jag, Helena, pappa och Birgitta) Sen åkte vi upp till marknaden och gick runt där i en timma ungefär..jag köpte mig en film (The Holiday) och tre stycken godisremmar *Mums!*


Sen åkte vi...(Nu kommer pappa och försöker läsa vad jag skriver - men no no no!!! "Du får läsa på bloggen som alla andra - HA!") hem till landet och fortsatte vårt lugna tempo och fick en litn drink också! En granne tittade förbi en sväng och drinkade också, trevligt med besök! Sen var det middag och nu ska vi dricka latte igen - birgittas är BÄST! Ett bad i baljan står näst på tur - första gången för Helena så hoppas att de är varmt och skönt! :)

Lördag

Nä nu gick det inte att sova längre..vaknade för en timma sedan och hade tydligen sovit ut precis som jag ville. Har hängt tvätten och ska strax fixa med diskmaskinen som jag så duktigt satte på igår innan vi gick och la oss (Helena sov över, och hon sover fortfarande!)

Har kollat in CSN, dom skickade ju ut en färdigifylld blankett om lån och det, men enligt dem ska jag plugga Ekonomprogrammet i Halmstad - fel fel fel! Så jag tog och ändrade på lappen, vilket man kunde göra, men de blev så kladdigt att jag beslutade att skicka efter en ny..fast man kan ju alltid prova att skicka in den jag redan har - de är faktiskt läsligt (iaf nästan) :p

Idag är det lungt och skönt innan pappa kommer och hämtar upp oss "mitt  på dagen någongång" för att åka till landet. Det är molnigt utanför fönstret..men solen skiner igenom på sina ställen..hoppas det är ett bra tecken! :)

Annars blir det nog att surfa runt och vara lite vuxen av sig, försäkringen fixade jag igår men måste ju ha tv/bredband och eventuellt telefon också.. Sen är det alltid roligt att leta inredningssidor! :) That we like! :)
Kramis!

IKEA

SULTAN SVANEHOLM Resårbotten       BENNO Tv-bänk med hjul   BENNO Vägghylla   KARSTEN ArbetsstolMONGSTAD Spegel   STRIKT Tidskriftslåda med lock      TICKA Väckarklocka    THISTED Duschdraperi

Här är några av de saker som jag spanade in på IKEA! Sängen är ett måste, men eftersom jag hyr rummet möblerat så måste jag ta och undersöka om jag kan dumpa dom möblerna någonstans - äckligt med möbler som hur många som hellst kladdat på och gud vet vad. Men Benno är en favvo, superfina saker..och eftersom de är ikea är priserna helt okej, bra med sparade pengar ibland ;)

Fram och tillbaka!

Jag vet - jag är bara bort hela tiden! Men det är så det är på sommaren när man inte jobbar och bara har skoj, snart börjar ju faktiskt allvaret igen! :S Scary men ett måste, men de ska bli riktigt skoj och jag hoppas att jag ska trivas bra i Kalmar!

De senaste dagarna så har jag varit med Helena S på hennes landställe i Elmsta i några dagar, vi kom hem igår kväll/eftermiddag. De var supermysigt, hennes familj är så rolig..har inte sett dem på länge eftersom helena var i Australien..men de kändes som allt annat som jag såg den (ink helena) igår. Riktigt roligt, och fint väder var det igår också - så självklart brände jag mig och axlarna och fick en otroligt ful bränna ala haltneck.

Det sköna är att helena har ju körkort och hennes pappas bil står hemma, så vi får låna den och åka runt med lite..tex och handla! Kanske inte så viktigt för mig..men dom måste ju ta bussen till affären så de gör mycket när man är hos henne i Sollentuna. :)

Idag så var vi på IKEA i Barkaby, vi (Helena) körde dit vilket var väldigt intressant eftersom hon inte kom ihåg vägen..men fram kom vi efter en 40min kanske. Hemvägen gick på 10-15min max för då visste vi hur vi skulle åka. Kollade på alla saker som jag måste/vill köpa till mitt lilla korridorstum i Kalmar. Hittade säng och massa annat roligt som man behöver, handlade inget men planerade och gick och skrev upp allt roligt/braigt man behöver...kolla separat inlägg! :)

Nu är vi hos mig i Söderort, imorgon ska vi åka till Landet, de är marknad där och jag behöver nya byxor bla..köpte ett par funk-byxor där två/tre år sedan och jag vill bla hitta ett par likadana! Sen finns det ju en massa t-shirts och DVD-filmer. Pappa hämtar upp oss och sen stannar vi till måndag - en riktig snabbig!

Puss och kram

Hemma igen!

Nu är jag äntligen hemma - så otroligt skönt att vara inomhus där det är varmt, skönt och torrt! Wei wonderfuuulll!!

Just nu är helena här - wei hon är hemma igen från Australien! :) Vi sitter och planerar vad vi vill hitta på för skojjigheter i sommar!

Men nu är jag tillbaka och kan förhoppningsvis hitta hit lite oftare!

Puss och kram

Party at the Rose!

Det händer stora grejjer på RoSen (Rover och Seniordelen på Jiingijamborii!) Imorgon kommer prima besök i storformat x2! Allt är superhemligt men Rinkabyfältet kommer röjja loss! :)

Själv har jag blivit sjuk, ska gå till Apoteket imorgon och få något mot mina bihålor som gör ont ont ont. Annars rullar det på, blev ansvarig idag, trots att Niclas inte åkt hem ännu..fanns inga biljetter! Men det går bra, det negativa är ju att de är sena kvälar och tidiga mornar med möten och stängning! Men de är riktigt roligt!

Got to go! :)

Solen skiner i skåne!

Underbart väder idag..inte som igår då man vaknade till åska och massa blixtrar x-antal timmar innan man skulle upp :(

Nu ska jag på möta, våran nuvarande pl åker ju hem imorgon och då tar jag över - önska mig lycka till! :)

Jiingi - Skåne!

Halloj! Nu har det hänt en hel del under den tiden jag varit i Skåne/Rinkaby..alltså en sisådär 5 dagar! :S :(

Skönt med semester..HAHAHA! - Yeah right!

Vi öppnade vårat "Rock Café" ikväll...vi trodde de skulle vara ganska lungt och att en hel del människor inte skulle dyka upp förens imorgon eller senare - men nyheten om att "Svensk Pop" skulle spela spred sig och faaansiken va mycket folk det är här - eller var tidigare!
Vi invigde vårat café med en pizza-tävling :) Vi fick fram 6st frivilliga som för 50:- fick äta hur mycket pizza (Grandiosa capecciosa) dom kunde äta på 10 minuter..vinnaren fick ett fint pris! (50 pizzor) och massa skit..

Näää...nu är de stressigt!!! Skriver senare..förhoppningsvis inom 5 dagar :p
Kramis!

Retropaletter!

"Too Faced Quickie Chronicles: Blush är helt kära i dessa små paletter i superfin retrodesign. De innehåller tre ögonskuggor, fyra gloss och ett rouge. Du missar väl inte den lilla historien på baksidan? För den som inte redan visste: blyga flickor får inte kyssa heta pojkar..."
Tycker dom verkar riktigt söta, och bra att ha! Kostar 239:- hos Blush!

Too Faced Quickie Chronicles

Sista dagen..

Idag är sista dagen på jobbet..och jag har varit så otroligt stressad att jag helt har glömt bort det. Eller nästan iaf.. :S

Känns konstig, jag kommer inte komma tillbaka..jag ska lämna in mitt passerkort och sen är det över :( Eller de är ju asssskönt egentligen! Slippa komma tillbaka, slippa "Hej och Välkommen till kundtjänst" Blä vad jag hatar den frasen..fy fy fy! 1,20h kvar och sen är jag borta! Det enda jag kommer sakna är ju Jenny och Karro..men jag dör ju inte, bara slutar jobba och flyttar ;)

Nu ska jag nog ta och lämna in min sista tidrapport..snyft ingen mer lön! :(


Lycka till med allt Svaab!


Antagen! :)

KLART!

Så var man antagen och klar för Kalmar! Gud va skönt, äntligen är det rätt på hemsidan och överallt! Halmstad ringde och erbjöd mig en plats, smickrande att vara en av 17 inom gruppen..men Kalmar blir nog förhoppningsvis både roligare och mer min inriktning

Marknadsföringsprogrammet 180 hp
180hp, Dagtid, Helfart (100%)
Utbildningsprogram
Normal undervisning
Högskolan i Kalmar,
Kalmar

 


Antagen


85



Nu är jag glaaaaddd..hopp och studds runt i ring!

Update antagning

Nu har jag pratat med Högskolan i Halmstad igen, och dom säger att dom gjort fel och att dom måste anta mig! Men eftersom jag ställt in mig på Kalmar så skulle hon ta och kolla läget med sina kollegor..och höra av sig igen senare!
Men är jag känd för mitt tålamod - svar NEJ!
Så direkt efter att jag pratat med Halmstad ringde jag till Studera igen, och dom kom in i sitt system - och första kvinnan blev väldigt förvånad över beslutet och skickade mig vidare till en handläggare. Hon kollade upp saken, och klargjorde att dom gjort fel vid anmälan samt att HH också gjort fel som inte plockat bort mig! Men dom ska ta om beslutet, och dom skulle skicka svaret så jag skulle få det imorgon via brev. "AH! Blir jag reservplacerad" frågade jag - men de blir jag inte, utan dom lägger in mig i första urvalet - så jag kommer hamna i Kalmar om betygen är höga nog (och det borde jag väl ha, jag kom ju in i Halmstad som har MYCKET högre!)

Alltså borde det lösa sig! Puh! Vilken förmiddag! Väntar på samtal från HH, men dom blir nog glada över att jag löst det själv! Tack Studera.nu!

p.s. jag åker innan posten hinner delas ut imorgon, åhh!! Så alltså kommer datorn att få följa med till Jiingi! d.s

Antagen

Nu har man fått veta vart man blev antagen - Högskolan i Halmstad blev det för mig! Väldigt..INTE BRA!

Jag är inte behörig till den utbildningen, så nu har jag ringt och pratat med Studera..och dom kom inte åt deras sidan och sa att jag skulle återkomma i eftermiddag! För en timma sedan så ringde jag direkt till studievägledaren i Halmstad, och hon blev förvånad eftersom kravet på matte C låg kvar! Hon försökte öppna deras program - och då kan inte hon heller göra det! Hon hade ett besök efter vårat samtal och sen skulle hon ringa tillbaka till mig när hon kom in i programmet!!! Men studera trodde dom skulle komma in i eftermiddag..PANIK!!

Nu är jag kaos! Om jag ska plugga i Halmstad kommer jag ju vara bostadslös!!! Jag blir galen...

Instabil!

Nu är jag verkligen psykisktinstabill!!!

Dom skulle släppt antagningsbeskeden för 35 min sen..!!!

Ahhhh...bli klara människor!!!

Update: Nu har det gått nästan 3h och dom har fortfarande inte öppnat sidan - jag kommer ju ligga vaken hela natten! Blä! Snälla VHS och Studera.nu..snääällla öppna!

Bostad!

Jag har varit så stressad idag sen jag fick veta att man fick antagningsbeskeden idag..det enda jag gjort är att leta efter bostäder på aktuell högskolas bostadsportall! Nu har jag kommit fram till att denna bostad verkar vettig..

Fakta
♥ Yta: 26m2
♥ Hyran ligger på 3560:-/månad (10 månader)
♥ Ligger hyfsat bra!
♥ El, vatten, värme ingår i hyran
♥ Föråd finns att hyra
♥ Internetuppkoppling och kabel-tv finns!
Fråga: Bredband då?????

Vad tror ni? Är den okej, kommer jag att överleva i den! Släpps klockan 18, finns två likadana - en ärrr min! Hindra mig innan 18 annars ;)


Antagningsbesked - idag!?

"Senare idag får du besked om antagning inför höstterminen 2007

flaggor på jordglob

9 juli |Sedan onsdagens kväll har Dina sidor och Hitta utbildning varit stängda på grund av arbete med urval.

Arbetet har tagit längre tid än beräknat och ska vara klart idag, tidigast klockan 18.00. Då kan du logga in på Dina sidor och se ditt antagningsbesked.

Antagningsbesked kommer att skickas ut mellan den 11 och 18 juli till dem som valt att få besked per post."

Ahhh..får man veta idag!? Jag får verkligen PANIK! Jag drömde mardrömmar inatt att jag kom in på ett val jag inte ville och blev djupt deprimerad och typ självmordsbenägen! Snäääälllla snällllaaa ge mig ett bra val! Nä nu måste jag be! Blä..jag kommer sitta och hoppa på jobbet :( Snälla gud, jag lovar att alltid vara snäll! :)


Tubisar

Några söta tubtoppar från Wetseal, finns i olika prisklasser..supersöta! Riktigt mycket färger bjuder jag på här :)



Måndag morgon

Idag är det Måndag, imorgon är det Tisdag - sen sluuuutar jag! Wei! No more work, äntligen! :) Ska bli så jäklans skönt att lämna in passerkortet och gå härifrån!

Idag jobbar jag till 19, sen ska jag hem och börja plocka fram alla saker jag måste ha med mig, och vad jag måste köpa i stan imorgon efter jobbet. Kommer blir mycket stressigt eftersom jag tror jag slutar typ 18 eller nått. Måste bla köpa en pump till luftmadrassen..på typ C Olsson eller nått! 

Nää..nu börjar jag ju jobba! Wish me luck!

Henki!

Utmanad av Henki:

Sätt ett X på saker du gjort eller ta bort ett på en sak du inte gjort och svara på frågorna :)

För hela ditt liv:
(x) Rökt en cigarett
( ) Druckit så mycket att du spytt
( ) Krockat någons bil
( ) Stulit en bil
(x) Varit kär
(x) Blivit dumpad
( ) Haft sex på offentlig plats
( ) Fått sparken
(x) Sagt upp dig
( ) Varit i handgemäng
( ) Smygit ut ur dina föräldrars hem
( ) Blivit påkommen av någon när du haft sex
(x) Haft känslor för någon som inte känt tillbaka
( ) Blivit arresterad
( ) Gått på en BLIND DATE
(x) Skolkat
( ) Sett någon död
( ) Varit i Kanada
( ) Varit i Mexiko
(x) Flugit flygplan
(x) Gått vilse
(x) Rest runt i Sverige
( ) Besökt Washington DC
(x) Simmat i havet
(x) Känt som du skulle dö
(x) Gråtit dig till sömns
(x) Lekt tjuv och polis
() Nyligen ritat med färger
(x) Sjungit karaoke
(x) Betalat för maten med enbart mynt
(x) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra
(x) Busringt
(x) Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan
(x) Fångat en snöflinga på tungan
(x) Dansat i regn
( ) Skrivit till Jultomten
(x) Blivit kysst under en mistel, på kinden av en go gubbe ;P
(x) Sett solen gå upp med någon du tyckt om
(x) Blåst såpbubblor
(x) Grillat på en strand
( ) Gått på en fest du inte var bjuden till
(x) Åkt rullskridskor
(x) Åkt skridskor

Puss på lillebror

Nu ska jag strax åka till tåget, snälla pappisen skjusar mig till Flen, men nu är jag så rastlös att jag inte vet vad jag ska ta vägen!
Ska hem till mamma, blir hämtad i södertälje syd, vilket är skönt för annars tar det en timma att åka till mamma därifrån! Vi ska plocka smultron och sen ska jag ha puss och kramkalas med världens sötaste bröder!

Ses när jag kommer hem, troligtvis ikväll! :)

Jiiiiingiiii!

Snart bär det av mot några veckor i skåååne, fan att vara exakt Rinkaby, Kristianstad. I närmare två veckor kommer jag att bo i tält, få lagad mat och driva ett rockcafé! Som den sanna scouten jag är så måste man åka på sommarläger (måste och måste)  och 100år jubeleumet till är så är det nationellt jamboree. 2001 var förra gången och nu är det favorit i repris - beräknad massa i tält: 20.000 människor! ca 2800:- funk, mig själv inräknat! Jag kommer vara på seniordelen (15-19år) och där kommer vi ha vääärldens bästa rockcafé..yeeaaahh!! Hoppas det blir lyckat iaf! :)

Två veckor på ett tunt liggunderlag? Nej tack! Jag ska låna mammas stooora luftmadrass, är väll 120cm tror jag..det blir utmärkt till mitt 4a-mannatält! Kommer sova gott och ha massa plats - jippie första gången! Ska hem från landet med tåget 14.29 från Flen, sen till mamma i S-tälje och hälsa på, samt hämta madrassen. Efter den sabba vistelsen ska jag hem och börja plocka fram alla saker som jag kommer behöva..detta är min favoritdel - de är så roligt att packa! Fullt upppp.. :)

Mycket fint..

Det finns föööör mycket fina saker där ute - jag blir nog galen! Ellos har ju fått in så himlans mycket fint inför hösten, men hur ska man kunna hålla sig och inte köpa upp halva lönen?! Det är frågan det! Jag har inte haft lust att gå i affärer och leta bland alla trånga hängare och massa folk - de är lättare att bara beställa hem, man kan ju alltid skicka tillbaka om det inte passar! - riktigt farligt är det!

Är det någon som vet vart Minimarkets Twistedklänningar finns att få tag på - på nätet?

Sko

Dessa var något grymt söta, jag är tokig i rosetter - så självklart älskar jag dessa mycket söta ballerinas från Ellos! Kostar 199:- (men visst blir det bättre med rabattkod! - glöm inte det!) ;) Check them out --> Ellos

Zooma

10h senare

Nu är vi hemma igen...åkte för 10h, ver hemma en snabbis i 5min och hämtade käk sen har vi varit där hela tiden. Var riktigt trevligt med sällskap, var en 40pers från start och efter klippning av band, konsert, mat och fika så begav sig folket från långvägar sig av - men inte grannarna! Vi satt snällt kvar..och eftersom timmarna gick blev ölburkar och vinflaskor fler och fler i högar på bordet :)

Tack för en toppenkväll!

p.S. Operasången och pianospelandet var otroligt vackert - fast lokalen lite för liten! ds

Mitt nästa köp

Solklart nästa inköp är Minimarkets twistedklänning, tycker dom är grymt snygga..har tyckt sen jag såg den första gången! Tröjorna är också väldigt fina, men klänningen är helt underbar - vill vill vill ha nuuuu!!!
Hos Tres Bien Shop har dom reat ut dem, men dom i svart och rött tog slut supersnabbt! Finns kvar i blått i small för 795:- ! Topparna finns kvar i olika färger, 400:- kostar dom! :)

SOLD OUT - Twisted Dress Black    - SOLD OUT - Twisted Dress Black   SOLD OUT - Twisted Dress Black

Operadebut!

Nu är det snart dags för min operadebut!
Hihi..kanske inte precis som det låter då, jag ska ju inte sjunga utan lyssna! ;) Där blev ni allt lite rädda..(jag me!)

Vi har varit uppe i Malmköping och köpt otroligt fina buketter till sångeraskan och pianisten. Ibland är det bra att bo på landet, floristen är jätteduktig och hans priser är inte överskaffade.
Vi sa bara att vi ville ha buketter och de skulle kosta kanske en hundring styck, vi har ju noll-koll..de tyckte han var överskattat och satte 150:- för båda! Han plockade ihop dom kanska snabbt, sen blev dom upp-piffade med lite guldpapper som bakgrund och sen åkte dom ner i långa genomskinliga påsar (som skydd) KLART!

Dom är supersnygga..kan ta foto med mobilen så får ni se, och han ville bara ha 135:- för dem (inte sa birgitta och gav honom 200:-, han måste ju också överleva!) En ny favorit längst storgatan - floristen!

Bikini!




Vad är värst på sommaren - ? Jo, läääättt svar - Bikinin! Vad ska man ha för modell i år? Vilka färger passar håret och kroppen bäst? Vilken av de 7 olika typerna är snyggast (alla ser likadana ut)? Svårt val? - I know!

Första gången på länge så har jag faktiskt inte köpt någon ny bikini utan kör på förra årets modell. Den passar mig skitbra och är i ett skönt material. Årets sommarläger närmar sig - och jag är luuugn som en filbunke (heter det så!?) :P

Yves Rocher


Spana in detta erbjudande från Yves Rocher..man kan skapa sitt eget lilla kitt, alltså fyra varor för 129:- Synd att jag inte såg det innan jag gick och handlade min after sun där härom dagen..men men! More shopping for next time! :)

Psss. dom har även en begränsad rea -check it out!


Armband

Gillar dessa armband från KyssJohanna, just att dom finns i massa olika färger - som gärna kombineras, och är till buget pris gör dom peeeerfekt! Slit och släng, eller till fest! Kostar 150:- +frakt! Hittade de andra söta armbandet också..små väskor i olika färger - underbart!

Tunnt emaljerat armband i flera olika färgerSött berlockarmband med väskor

Opera

Nu är jag på landet, vi lagade en jättegod middag med Kyklingspätt, sallad, fetaost, vitlöksfyllda championer och avokado med rödlök och rom. Muuumms säger jag bara åt det! Blev supermätt, efter bara avokadon..men étt och ett halvt kyklingspätt blev det iaf :) Sen tog det stopp!


Imorgon ska vi på invigning, våra "grannar" har renoverat deras "lada" och byggt ett fint loft till (jag tycker det är fint, dom andra är bara negativa!!) Och då ska en dotter till dom sjunka opera och hon har även med en kollega som är pianist. Därav bar "männen" upp en flygel upp till loftet vid midsommar, haha..de var intressant..men mest läskigt om någon skulle göra illa sig! Aja...opera imorgon klockan 13, jag känner mig osäker, tror inte opera är riktigt min grej - hoppas hon är bra! :)

Landet..

Så ska man till landet...igen - I know! Jag skulle kunna vara hemma och inte göra någonting..bara bo på soffan - men hur kul är det? På landet blir det iaf inte lika mycket soffan! <-- Thats a good think you know!

Men de är så här, dessa är alla plus:
♥ Skönt att slippa tänka på att köpa mat,
♥ De är "långt" till affären så man kan inte bara springa ut och handla som det lätt blir när man är hemma!
♥  Man får motion - stavgång med Birgitta, i ur och skur!
♥  Stoooor tv
♥  Stationär dator - faktiskt riktigt skönt ibland! :)
♥  De är bara att öppna kylen - de finns alltid mat hemma!
♥  Åka bil är skönt, och att köra är också rätt kul (om än läskigt!)

Hoppas att ni får en mer äventyrlig helg, det kommer sluta med att jag sitter och gör små scheman som kan vara bra att ha på Jiingi..och klistrar in dem i en anteckningsbok - vi har ju superskrivare på landet!

Pengar

Jag är verkligen så brutalt dålig på att ta han om mina pengar! Saken är ju att jag vet att jag kommer få pengar, jag är borta i två veckor och när jag kommer hem (om inte förr) så kommer den nya lönen. Så då gör det inget om jag köper en ny hudcreme eller eyeliner eller tuggummipaket eller om jag går på bio eller köper ett nytt linne..och så vidare!

Jag är verkligen hemsk, men jag kan överleva på budget också, men då måste jag veta att det inte finns några pengar som jag kan låna från..jag hamnar mycket lätt i onda små cirklar!
Bläääää...

Det kommer bli intressant i höst när jag ska börja plugga, då är det en väääldigt stram budget, om inte ännu värre! Det första jag kommer göra, efter att jag spenderat 20 000:- på nya bostaden, är att leta extrajobb!! Om du har släkt i Kalmar, typ affär kanske, som behöver extraarbetskraft - säg till mig, jag är faktiskt jätteduktig!!! Loooovar..

Topp(en)

Tycker att denna topp är hur söt som helst, passar perfa på sommaren med shorts/kjol..kanske på väg till stranden! ;) Kostar 260:- och finns hos 80s Purple! Skulle köpa den, men känner att budgeten inte riktigt skulle tycka om den idéen

tokidoki - Women\'s TD Candy Cane Tee (Sky Blue)

SATC goes movie

Äntligen - den fantastiska serien Sex and the City blir till film, och självklart är det Sarah Jessica som Carrie och dom andra är också kvar. Underbart! Regisören är också den samma, så visst måste den bli bra! De har pratats om det förr, men nu är det verkligen klart - den är på g! :) Fiiinnnaaalllyy!



Honey!

Fick tips av Karro (nr. 2) att kolla på en film som gick igår på Kanal 5..nämligen Honey, med Jessica Alba. Jag hade sett den på posters och i videoaffärn, men aldrig riktigt spanat in vad det var för film. Jag har gillat Jessicas tidigare filmer..och även fast den inte började förns vid 22tiden så var jag tvungen att kolla på den :)


Jag älskar dansfilmer, och denna var så söt att man nästan blev lite förälskad :)
Den handlar om "Honey" som jobbar för fullt och på fritiden håller danskurser på centret i ett fattigt område i storstan. Hon lyckas få in foten i musikvideobranshen men det får ett snabbt slut. Efter detta sätter dom ihog en danshow för att få ihop till en ny dansstudio..! Sen händer det ju en massa andra saker - check it out!

Betyg: ♥ ♥ ♥ ♥+

Minispa

Nu har jag haft mina små fötter i fotbad i 30 min, jätteskönt! Igår så köpte jag ett tvådelat kitt från Åhlens med fotskum och fotkräm. Skummet var i lukten pinkgrape och krämen i mint..nu är tånaglarna målade i Mavala "Riga" och strax ska fingernaglarna bli "Nice". När fötterna torkat blir det mintkrämen.. Sen kommer jag lukta som en polkagris *Hihi*
Nu sitter vi och kollar på "Las Vegas", skön torsdag..fötterna borde få mer kärlek än vad dom egentligen får!

Ibland är det bra att jobba på samma avdelning som Pressdata som har h

Img4E570040.jpg
Ibland är det bra att jobba på samma avdelning som Pressdata som har hand om en massa premunationer. Man får en massa tidningar gratis, vi fick precis in det nya numret av MODETTE! *Yeay!*

Auktion

För er som är intresserade av min klänning som ligger ute på Tradera, så är det hög tid att buda! Senast jag kollade låg den på 70:- + frakt. Hoppas du vinner! Skickar den imorgon till vinnaren, kanske perfekt till helgen?

Auktion


Vinn kläder för 10.000:-

Nu kan du villa 10.000:- att shoppa för hos H&M!! Hur underbart skulle inte det vara? Snacka om att man får en helt ny höstgarderob för dom pengarna, skulle vara underbart! :)
Det är bara att klicka på länken och svara rätt på EN FRÅGA, en lätt sådan! Ett plus är att om du tävlar och någon av dina kompisar vinner - vinner du också! Hur bra som helst!

Tävling


Lycka till med tävlandet!


Ny klocka

Dagens vill ha.

Denna klocka från Dior finns hos eLuxury för en "liten" söt summa, ungeför lika söt som klockan är. Jag skulle inte tveka om det fanns någon lite billigare variant, det höhöver ju inte vara Dior för att vara snyggt. Klockan kostar $1650, alltså runt en 11000:- Men jag måste helt klart ha en ny klocka - jaaa..de kan jag ju önska mig. Tror ni jag får Diorklockan om jag frågar snällt?

Smart tips - nödvändigt!


image377
Dubbelhäftande tejp designat för en partykväll med axelbandslösa små underverk. Jag haaaatar att dra upp kläder, och ska efter jobbet leta upp en förpackning av dessa små tejpbitar! Jag har inte riktigt förstått grejen på dem, men tack vare Colorelle så förstååårrr jag! - tack så mycket! Finns bla att köpa hos Stella Kei Store och i vanliga underklädsaffärer.
Bra investering med tanke på mina nya tubtoppar/klänningar! :) *Hihi*

Rea tips

   

  

Design Sverige har mellan -30-70% på massor av fina designkläder. Bland annat denna fina klänning från Ida Sjöstedt, skulle vilja ha den i vitt..men den svara är också mycket söt! Eller varför inte några av de otroligt söta topparna? Liknar "klänningarna" jag köpte från Tessie :)

god morgon från kräftan!

Ingen sol..idag heller!!! Bläää..de börjar faktiskt bli lite tråkigt om ni frågar mig. Visst jag jobbar på kontor, men då kan man inte gå ut och få lite sol och energi på rasterna etc Senaste dagarna har jag spanat in Punkt SEs väderrapport, de är alltid "molnigt" "idag" och reeegn "imorgon"..de har varit så tre/fyra dagar irad nu, men idag var det regn både idag och imorgon. Det braiga är dock att på måndag var det en stor sol över skåne, och på tisdagen var det en stor sol och ett moln :) *Jippie*

Hoppas att de inte är allt för blött där nere :( Snyft! Jag vill ha sol och underbart väder..de är så det ska vara när man är på läger. Som mamma sa, de kan regna på natten - sålänge det hinner bli torrt till morgonen. Dagg är de värsta jag vet, de är blä!

Nä nu börjar jag jobba!!


Dagens Guldstjärna

Dagens guldstjärna går till....



..Jag ringde för att säga upp mitt bredbandsabonnemang, och dom svarade på typ 3sek! Jättesnabb service och najs personal, stooor stjärna till er mina kundtjänstkollegor! :)

Rabatter

Här är några rabattkoder som kan vara bra att ha, lite rabatt gör en alltid gladare!

Ellos - 165801 (-30% på valfri vara från höst/vinter sortimentet!)
H&M - 7384 (-25% på den dyraste varan)
La Redoute - 71284 (-100:- på beställningen)
La Redoute - 71332 (-25% på hela beställningen)
Nelly / Noel - För 50:- rabatt  Klicka här
Shopbop - FIREWORKS07 (-$20 rabatt på order över $100, -$50 över $250, -$100 över $500)
Shopbop - Sayjuicy (-20% på Juicy Couture produkter)

..Enjoy!


Nagellack!

Jag är helt förälskad i dessa småa nagellack från Mavala! De är främst "Fruity" som jag är ute efter..jag har ett som är nästan exakt som "Fresh" fast dock från Essie. Men jag hittar den inte någonstans..Åhlens som är det enda stället jag sett dom på har den inte, antar att den gick först :( Är det någon som vet var dom finns?? 


Nytt från Dior



Diors höstlook men en massa underbara produkterna. Masso olika nagellack, läppstift och ögonskuggor, men den som jag är kär i är denna sockersöta makeuppalett. Den är rosa och innehåller höstiga färger (nä de är inget ord -jag vet!) Det kommer vara mycket svårt att motstå denna..mycket mycket svårt, men priset kanke hjälper till (dyrt!)


Gisele Bundchen

Gisele Bundchen för Harper's Bazaar


Dessa underbara bilder på underbara Gisele finns med i nya numret av Harper's Bazaar, jag blev grymt imponerad av klänningarna. Skulle inte tacka nej till att ha dom i garderoben! :) Hittade bilderna här..

Elle <3 Mischa

Mischa Barton är med i det nya numret av Spanska Elle, tyckte det var riktigt bra bilder...om inte annat riktigt fina, hon kan sina grejer Miss Barton! Dessa är mina favoriter..

        

Tidig morgon..

Godmorgon! Hoppas att ni sovit gott.. :)
Jag vaknade av mig själv (trodde jag) vid tio i sex, och jag drömde väl typ att jag inte behövde gå upp förns 8.30 (haha feeeeelll) och att jag kunde sova vidare. Efter 10sek så kom jag på att jag faktiskt måste gå upp om 30 min, men de var iaf en skön tanke. Man hörde hur regnet droppade utanför fönstret, snälla sluuuta regna över sverige..man kommer ju drunkna i sina gummistövlar - och jag vill ha sol, sol, sol och ännu mera soooolll :)



Tre minuter innan vi skulle öppna växeln så var vi tre personer som var här, och vi brukar vara typ 20st..kanske lite mindre på morgonen direkt. Alla sommarjobbare jobbar halvdagar ons-fre, stackars oss heltidare :( Men vi får mer pengar...muhahah! :)

Nä nu vill jag gå och sova...och vakna på tisdag kväll!!!

Strandväska

Kikade precis in i Amandas blogg och i hennes kollage så hittade jag en underbar skapelse från Juicy Couture! Det är rosa vilket är ett mycket stort plus, loooove the color! Sen är den ju bara för underbar med den lilla mattan på..vad mer kan man önska av en strandväska?! Möjligtvis ett bättre pris, ca 1800:- går den på :( Men ett hett tips om man har några slantar över 

Juicy Couture - Handbags Beach Tote & Mat Juicy Couture.  The best selection of products by Juicy Couture at Footlux.com: fashion, footwear and accessories online.

Söt topp!

Tycker att denna otroligt fina topp från Butterfly dropout är otroligt somrig och skulle passa super med både jeans och kjol! Kostar $99 på denna hemsida. Mycket söt!

View Larger Image

The List!

Lista med i.n.f.o about me!

Nämn något som gjorde dig glad igår:
 Hum..jag var magsjuk :( Men jag blev glad över att jag läste ut tredje "The it girl" boken! 
Vad gjorde du kl 08 imorse? Då låg jag och sov, drömde nog om drömprinsen just vid 08 :p 
Vad gjorde du för 15 min sedan? Pratade i telefon, som jag gör heela dagarna på mitt kundtjänstjobb! 
Det sista du sa högt? "De låter som vi är agenter" till Elin
Det senaste någon sa till dig: "Svettig ost? Va äckligt!"
Vad har du druckit idag? Brämhults apelsin juice, LOKA päron, kranvatten!
Vad var det senaste du åt? En banan - mellis
Vad var det senaste du köpte? En macka och Juice nere i restaurangen
Vad är det för färg på din ytterdörr? Brun säkerhetsdörr
Vad är det för väder hos dig nu? De är blå himmel med lite vita moln, de var ganska varmt när jag var ute förut.
Godaste glassmaken? Rocky road
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Jag tror på förälskelse vid första ögonkast 
Sover du tungt? Nja, rätt så
Drömmer du mardrömmar? Ibland, men inte alls ofta 
Trivs du med ditt jobb? Nej!!! Fyy, släpp ut mig någon 
Favoritklädsel? Ljusa kläder, eller brunt. Tycker om lite finare..klänning/kjol är en favvo
Favoritlåt just nu? Oh..jag vet inte!
Vad ser du om du tittar till höger?  Elin!
Vad gör dig glad just nu? Att jag enbart har 1 vecka kvar på jobbet!
Vad ska du göra härnäst? Svara i telefon "Välkommen till kundtjänst de är Johanna"
Höger eller vänsterhänt? Höger
Humör just nu? Bra, kollar på massa kläder på nätet!
Favoritgodis? Choklad - mums! Och sega saker - gärna sura 
Kläder just nu? Kort svart kjol, strumpisar, vit/rosastrekig pikétröja och guldsmycken.
Sommarplaner? Jiingijamborii 11-23 juli, Gotland 23-någongång, flytta till utlandet (kalmar/hms)
Hur många kuddar sover du med? Två
Spelar du något instrument? Piano, lite lite lite gitarr
Morgon eller nattmänniska? Oh, allätare måste jag nog säga.
Vad är viktigast för dig? Min familj
Är du kittlig? Jaaa..men alla lyckas inte!
Snarkar du? Jag låter bara sådär gulligt..som småbarn liksom
Stjärntecken? lejon
Äckligaste insekten? Larver!
Stökigt eller välstädat? Välstädat!
Längtar du mest efter just nu? Åka till jiingi, hoppas på UNDERBART väder!

Fötter

När jag kommer hem så vill jag ta och göra ett fotbad och ta hand om mina små fötter! Eftersom man ska vara borta och gå omkring i flip-flops så är det ju trevligt att ha lite fina fötter. Måste dock köpa en ny fotfil..kanske hinner jag förbi Åhlens innan dom stänger, då kanske man slår till på ett nytt nagellack också, något fint och lite neutralt! :)
Dessa skulle inte sitta fel:
Essie Toe Separators   Essie Spa Mini Kit      Dr Hauschka Kosmetiksvamp   

Världen är bra liten

Ibland är världen allt liten, eller stockholm kanske man ska säga! Pga att någon liten nubie har tagit MIN plats, MITT skrivbord ( ;) ) så fick jag flytta på mig..men lugn, jag fick stor skärm så det är okej! :) Men iaf, min nya granne vid skrivbordet brevid visar sig känna till mina kusiner och deras grannar som vi umgick med förr! *Haha* Så nu sitter vi och skvallrar lite om dom små barnen (eller iaf små för mig!)
Fått höra om middagar med Bingo Rimer (Blä!!!!) och andra små filurer - spännande ;) :P

Tillbaka

Åter igen så är jag tillbaka på jobbet, mår tipp-topp! :) Var riktigt gott med en macka, riktigt mat - mums! Igår blev det bara lite fil och banan, men nu är jag tillbaka på banan!

Nu är det enbart 5 arbetsdagar kvar på jobbet - jippie! :) :) :)

(Gråt inte Jenny, hihi!)

Fint till hösten..

Nu kan man verkligen se att höstens mode släppts och finns att kika på/beställa på olika sidor. Har kikat på Ellos och vad dom har presenterat! Dessa är mina favoriter:

Zooma   Zooma   Zooma   Zooma      Zooma   Zooma

Böcker på väg! :)

Yay! Mitt paket med böcker är på väg hem till mig..! Dessa böcker borde komma som imorgon alt på torsdag (som jag gissade när jag beställde!) Snälla Adlibris - anställ mer folk så de går snabbare!

Hej!
Vi har idag skickat följande böcker i din order 3741650:
AntalISBNTitel
10316113484VON ZIEGESAR, CECIL:UNFORGETTABLE
10349114943BUSHNELL, CANDACE:TRADING UP
11401399789SYKES, PLUM:BERGDORF BLONDES

     

Fin klänning :)

Glöm inte att buda på auktionen på Tradera! De är 3 dagar kvar att buda på, ligger på 50:- plus frakt.

81693-2430

http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=45093045

Sjuk - ja - igen!

De är oootttrrrooollligt hur mycket otur en människa kan få - jag iaf på vissa plan! :(

Jag är sjuk igen, vaknade vid 4-tiden av muppar som skrek på gatan, och sen kunde jag inte somna om. Måtte illa och låg och rullade en kall vattenflaska på magen - hjälpte inte kan vi ju säga! :( Jag som hatar att s*y, men ibland så går det liksom inte att ignorera, jag har faktiskt haft influensan utan att vara sjuk och bara smittat - så mycket hatar jag att s*y!
Så nu har jag legat i soffan i 7h och "sovit", fy fy fy! Undrar varför de blidde såhär :( Jag som behöver pengarna, ny månad - pengar man får i augusti!! Och de ville jag ju maxa plus lite till..men neeeej!

Aja..hoppas ni är friska! :)

Helgen

Halloj! :) Nu är jag tillbaka... :)

Har varit hemma hos mamma, micke, adam och albin heeela helgen, kom tillbaka för någon knapp timma sedan, skönt att vara hemma - borta bra men hemma bäst. Helgen var iaf skön och vi satt inte bara hemma...

I fredags så hämtade pappa upp mig vid jobbet, dom åker förbi mamma på vägen till landet så dom skjusade mig dit (tack tack) Kom hem till mamma vid 17.30 och kände lukten av..TACOS! Mumsis, så otroligt gott :) Mottagandet blev som vanligt underbart..min lillebror Adam som lyser upp som en sol och kommer springandes och vägrar släppa en på minst 10 minuter..gärna för mig! Sen satt vi hemma och tog det lungt..gick och la mig och läste runt 12 tiden, han med fem sidor innan jag somnade ;)

På lördagen blev jag väckt av adam och mamma, vi skulle åka ner till OnOff och Elgiganten, mamma skulle få tillbaka pengar från någon frukt/grönsaks centrifug. Sen åkte vi till Nyköping och skulle hälsa på min kääääre morbror Kjell och äta middag hos honom. Han har väääärldens största hus och de är såååå äckligt (ingen fru, inga barn men 6 katter) Vi kollade på ankungar, åkte terrängbil och åt supergod mat, glass, nektarinpaj med mera. Åkte hem kring 9, solen sken då...men på vägen dit regnade det och vi åkte förbi världens bilolycka :(

Idag så blev det lite sovmorgon, sen dusch..och nybakta frallor till frukost (mummmmmsss), efter frukosten klädde vi på oss regnkläderna och gick ut i skogen för att plocka blåbär..och jippie dom är verkligen mogna, mums! Men vi han inte plocka så jättemycket innan lille Adam började skrika och gråta för vi inte hade med nappen...så vi gick hem, några plockstopp blev det dock på vägen! :)
Väl hemma blev det pajbakning...och den blev jättegod! Sen satt jag och lekte med Albin..han är sjuuuuuukt söt! Han har massa miner för sig..ser så fantastiskt underbart oskyldig ut..han är så otroligt glad av sig!

Nu är jag hemma och är trött!

Kommentarer!

Jag kommer från och med idag ta bort kommentarer som inte har avsändare registrerat! De är superroligt att få kommentarer..och superjobbigt att sitta och rensa!

Så snälla..namn eller så blir ni borttagna!

Puss!

RSS 2.0