Biiiin

Har varit ute från klocka 11 imorse och bara varit hemma en sväng för att äta middag.

Stod ute och fixade ramar, sedan ut i bigårdarna i x-antal timmar tills vi dog. Fick en trevlig paus och tittade lite på Louise när hon red lite, hon skulle ha hoppträning och var väldigt sammanbiten..men sicken söt häst hon har!! :)

Efter middagen, som för övrigt tillagats av "Niklas mat" Niklas någon dag sedan..omg puss på salladen ;) Mumsig dinkelsallad med färskost som faktiskt var riktigt go och smakade saker - så ska de vara. Sen in till Eskilstuna och köpa en bh för mitt presentkort efter 17-hundra  krångelgrejer i affären - suck! Sen blidde de en tunika från H&M också som var sååååå fin - thank you rea! Mathandling och en bok blev de också innan vi begav oss hemmåt.

Nu har jag skrivit ut biljetter och checkat in oss, skrivit ut massa bekräftelser och ska upp och börja packa..hoppas ryan är snälla eller att vi är duktiga på att dra ihop ryggorna så dom inte klagar imorgon! Imorgon 19.20 bär vi oss av upp i de blå!
Ciao

Så fint!

H&M har fått in lite nytt och fint...farligt fint! Fräscha färger och alltihopp för gärna bara hoppa in i min garderob, nu i form av tre resväskor :p  Skorna är underbara och älskar de veckade :) Hopp hit!


Från H&M

Städtant

De är underbart sommarväder ute idag också...men jag är inne och städar huset! De blir så fint så, har dammat allting och håller på att tvätta fönster, har bara ett kvar nu! :) Sedan ska jag dammsuga och I guess våttorka också. Men sen ska jag gå ut på gräsmattan och steka lite, man måste ju ha färg när man åker till regnets hemland och visa att man är liiite bättra ;) Nej men färgen får ju inte försvinna liksom!

"Städa städa varje måndag också varje jul - de tycker jag är kul!" - inte! :p
Men diggar till RixFM samtidigt så blir partystädning och lite skratt :)

Hoppas att ni ligger ute i solen och njuuuuuter av värmen och solen!
Ciao

Honungsprovning och tennis

Jag har hållt på med bloggen i princip hela dagen..men ändå inte bloggat! Fy på mig!! Fixar med en present som mormor ska få när hon fyller år och egentligen är supersmart till släktingar som inte har datorer men ändå är nyfikna med vad som händer - printa bloggen och skapa en bok! Perfekt läsning till lilla Mormor!

Birgitta har massa kvinnliga biodlare över och dom har provat honung, snackat, fikat och är nu och tittar på lokaler och samhällen (alltså där bina bor). Jag har fotat och varit med och lyssnat lite också.

Sen har jag spanat in en massa tenniskläder som jag troligtvis ska köpa - hetast på banan vinner!! Kjolar, ppar och ev en klänning har jag spanat in!

Nej nu ska jag fortsätta...ikväll kommer papi hem från London också! Den lille flygfantasten har ju varit på flygshow där med min farbror flygfantasten 2. :)
Ciaaao..och smält inte bort i värmen!

She is the queen!

"Goood morgon" var inte min stråf i morse..då ville jag hellst dö faktiskt.

Hade ondare än ever i halsen och även öronen och huvudvärk suck och blä!! Kunde knappt öppna munnen för de gjorde så ont i halsen :( När jag är en mes är jag mes aaaaalllll the way och alla måste såklart tycka synd om mig ;) Drack ett glas juice och fick i mig lite yoghurt framför TV.n och sedan vid 13 lämnade jag hooden för landet.

Jag tankade för FÖRSTA GÅNGEN på vägen ner till landet...gud så jag undvikt att tanka - men de var ju inte alls farligt. Tankade med pappa när vi var ute och övningskörde men då var allt fel; pumpen..fästet och ALLT + att jag klämde ett finger :( Men nu gick det hur smidigt som hellst och det bästa var ju att jag inte betalade :) Woho! Vågen för mig och JET Älvsjö! Kom ner till landet efter 14 och då fikade jag och birgitta..jag fick efterlängtade huvudvärkstabletter!!!!!


Nyslungad honung från Stavtorps Bigårdar av Drottning Birgitta ;)


Vi skulle iväg och sälja honung så sen blev de bråttom...packade bilen och fixade med allt som skulle med, vatten, en macka och sedan stryka kläder och göra oss representativa. Jag ÄLSKAR att vara ute och sälja, de är otroligt roligt och speciellt när de är massa folk och man får balansera en massa bollar samtidigt. Årdala var vi ikväll och de gick jättebra..förväntningarna var inte någe vidare direkt.

Sen hem - mat - Bee Movie - Tv - chips och nu döööö i sängen!! Mår iaf bättre och hoppas ännu bättre imorgon, nej jag lurar mig själv för de är de två Advilen jag tog någon timma sen igen :p

Natti natti!!

Im back party!

Igår så åkte jag mot stora staden stockholm runt 15 och spenderade förs någon timme hos mamma och grabbarna..dom hade gjort om sandlådan till minipool vilket var ootrooooligt roligt såklart så helt torr var man ju inte när man gick där ifrån. Adam har lärt sig cykla utan stödhjul så han fick många apploder (och massa pussar och kramar såklart) världens mysigaste Adam alltså :) Albo rullade mest runt i poolen och så galet söt ut!!!

Sedan körde jag till Hagsätra där jag i panik fixade mig och sen mot stan och Kungsträdgården där flickorna väntade. Drinkar...mat och sedan kareoke blev det och sjukt kul var det också. Joinade gjorde två underhållande grabbar också som jag inte sett på evigheter. Kul hade vi iaf..även fast personalen på TGI Fridays Kungsan inte är dom bästa, jag kommer verkligen inte gå tillbaka dit, har varit strul varje gång jag gått dit typ!

Bara hoppas vi inte skämde ut syrran för mycket..ha ha man får tänka två gånger innan man bjuder in oss för vi är lite flamsiga så att säga. Texten till "Dagny" blev till "Karro" och självklart skulle vi öppna dörren och skråla lite extra i refrängen. Underhållare är vi allihoppa!
Rullade hemåt och var hemma runt två och hoppade ner i nybäddad säng :)

Ciao

Friday!!

Hej hopp!!!

Godmorgon säger denna sjukling, känner mig halvdöd och går på kaffedieten för att bli bättre tills ikväll! Kände mig DÖD när jag vaknade så ringde hem till Mamma/Micke och sa att jag blir sen. Har filosoferat kring mitt bredband..svindyrt är det ju..320:-/mån för 100mbt eller va de nu är (max iaf :p) Så ringde bredbandsbolaget för att säga upp det - och då fick jag 100:-/rabatt i 12 månader så de var ju SJUKT bra. Har tittat på 3´s mobila och de kostar 199:- så 20:- mer i månaden är ju suuuuuper för så mycket snabbare band :) Happy!!!

Ikväll smäller det.. "Im back party" men nääästan alla mina flickor, iaf dom i Stockholm! Några som inte kunde komma men de kommer bli SJUKT kul ändå. Ska ringa och dubbelkolla min bokning på Fridays också så att de är luungt! Nu ska jag äta min frulle och dricka dagens 3 kopp med kaffe!

Ciao..
Snyggingar - vi ses ikväll! Och glöm inte partyhatten!

Vår midsommar!

Denna midsommar..eller hela veckan som hör till har varit den bästa någonsin. Känns bra att alla tycks hålla med om det - då blir den återskapad varje år tills vi fyller 90. Men eftersom jag sa att vi skulle sitta där om 90 år och dricka vin (via dropp la Katie in :P) Så antar att vi kommer fylla 111-112 de året - den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;)

Men om ni vill läsa vad som hände så kan ni göra det HÄR.

Friday skrev så fint (aka jag är lat) så läs där om ni är nyfnikna kring vad som hände. Detta är den aning censurerade versionen ;) Men där finns det mesta med...till och med hur vi nästan blev yxmördade..eller rättare sagt fick för oss att vi skulle bli det!

Ciao

3.0 update!

Knappaste det lättaste i stan och som bonus fick man största jävla huvudvärken i stan!!!

Fick återställa den 4 gånger och prata med kundtjänst en gång - lyckat. Nu HOPPAS vi att den blir sig själv för ORKAR inte fixa om allt igen. Suck!! :( Var en snäll och söt liten iPhone och fungera som du ska nu!!!!

Vi följer utvecklingen med spänning..suck!!!!!

Update: Laddar ner musiken igen, är på låt 200 av 988 så de tar sin lilla tid!! :S Men har lekt med nya 3.0 och den verkar super..liggande tangentbordet och att de är på svenska är det bästa hittills! :)

Brun eller röd..

Solen har gått bakom molnen..avskyr att ligga ute och pressa och helt plötsligt försvinner solen någon minute och de börjar genast blåsa kallt. Nej vet du va..så då hoppade jag in! Ska uppdatera iPhonen till 3.0 och lägga till lite låtar på den. Sedan ska jag kolla på hus/lägenheter för jag är mobbad och tycker de är kul! Ska parallelt med detta planera lite UK och se vart vi ska ta oss.

Låg ute en 3-3.5 typish så vi får se vad för färg min hud tar efter detta. Något litet monster har tagit min solkräm med tanning i såååå jag får ligga utan..vettetusiken vart den rymt!! :( Upp och leta igen, någonstans är den!

Ciao

Feeling hot hot hot!

Inge vidare dag detta, en 100% sjukdag! Två tvättar och en bok är avklarad idag så bättre än inget men ändå..inte super gött!

Fattar inte mitt halsont heller, har ont i halsen när jag sväljer och brevid halsen alltid, typ som en muskel eller nått. Skitkonstigt är det! Nu kokar jag och vet inte om de är solen (var ute i kanske 40 minuter vid 17-tiden) eller feber. Ska dricka lite kallt och sedan hopp i sängen! Ska köra pappa till Skavsta imorgon..han ska till London på flyguppvisning. Så ska upp vid 07 och sedan blir det hem och solen :) Gäller att passa på när man befinner sig i solen..lär inte vara lika bra väder i UK - men vi hoppas!

Tanning is the shit!!
Ciao..sleep tight!!!

På landet!

Hej hopp!

Igår tog jag och Frida bussen från Kalmar mot Stockholm, jag hoppade av i Nyköping där pappa hämtade upp mig efter jobbet..så jag fick lite mer än en timma i solen på en parkbänk i en mysig liten park. Nu har jag klarat av Livstid av Lisa Marklund också..även fast de känns som jag läst den innan. Men iaf en bra bok!

Idag så har jag mest sovit, vaknade vid 7-9-10 med ont i halsen och huvudet så jag låg kvar..sen gav jag upp och tog små roliga piller istället och nu mår jag bättre iaf. Har tvättat lite och läst lite..bra att man ska en tur förbi mamma för jag måste hitta en ny bok! Åker upp till Södertälje imorgon kväll är tanken..och sen fredag blir de Hagsätra och sedan får vi se vad som händer!

Ciao

Fab väder!!!

Heeej!!!

Idag har jag varit nere på expen och snackat med nye kårstyrelseordförandet och gått igenom lite vad som hänt, kommer hända och träffat några av dom andra..var rätt tomt där nere dock!!!! Sedan blev de en tur, eller två till stan för att gå till banek och sedan käka mat innan vi flyttade ut oss till ängen utanför katrin där vi bodde till 18 tiden.

Massa färg har vi fått och jag ser ut som en panda med rosa ögonlock :p
Imorgon blir de Stockholm..i 10 minuter förhoppningsvis och sedan till landet! UK planering blir de på bussen upp också! :) Spännande!

Ciao


Kontaktbar!?

Okej mitt nummer är mysko och tycks tappa bort både de ena och de andra!!!

Allt ska iaf fungera från och med Tisdag 03.00 då mitt numer flyttas till Telia..då fungerar iPhonen :) Så då kommer jag bli kontaktbar på riktigt och kunna skicka sms, första gången sedan i November - jubla folket, jubla!!


I Kalmar!

Hej hopp!!
Just nu sitter jag i mitt andra hem i Kalmar...alltså hemma hos Katrin, dricker kaffe och tittar på film! Vi har det galet mysigt...jag, katie, annica och frida! Riktigt gött att vara tillbaka i Kalmar även fast det bara är för några dagar och jag inte bor i min lägenhet! Mys!!!!

I onsdags kväll tog vi nattbussen från Stockholm till Köpenhamn, vi överlevde ett byte i Malmö och blev inte yxmördade (de blir man i Malmö så akta er..hihi). Kom fram till Köpenhamn vid 8 tiden och det började att regna på Öresundsbron och fortsatte fram till 9-10 någongång då vi gick mot Hostlet. Dagen i Köpenhamn bestod at öldrickane, shopping och mat..och riktigt fint väder hade vi också så de var härligt. På kvällen blev de lugnare än tänkt vilket nog behövdes. Åkte över till Lund på morgonen efter vid 10 utan att ha ätit frukost för dom äter bara wienerbröd i Köpenhamn :p BusseN fastnade i tullen över så vi blev försenade..dom kollade bussen, våra saker och typ intervjuade oss. Kom vidare efter en 30 min...då var de LUND som gällde.

Katrin mötte upp oss MIN DARLING! Sooooom jag saknat henne. Hem till KH och hängde med Katie, Vix, Hampe och sedan kom Katrins pappa hem. Vid 16 åkte vi mot Häggenäs där Annica och Victor väntade. Jag och Annie skrubbade potatis, Frida höll i kockandet och stekandet. Dom andra snackade och fixade ute....sååå mysigt litet hus som är precis lagom. Me like häggenäs big time! :) Senare kom Chris och Marcus och de blidde partyt och middag. Hade sjukt kul och de blidde en hel del vin..midsommar och allt så dansade vi ju självklart kring stången också men i en mer primitiv variant :p Hemmafest blev det senare innan de blev dags för natti natti. Bästa midsommarfirandet någonstin skulle jag allt påstå.

Morgonen efter for vi mot Kalmar och här befinner vi oss nu. Igår gick vi runt på stan och fikade samt lämnade Annie som skulle åka upp till Sthlm och jobba..så jag och Frida bor hos Katie nu och har det såååå trevligt. Idag var vi på Öland och Borgholm innan de blev grillning hos Annica och Victor. Nu sitter vi och tittar på tecknade filmer yeah!!

Hoppas ni haft en bra midsommar!!!!
Pusssss

Fint väder!?

Kollade precis vädret inför midsommar..Höör ligger tydligen i närheten så sökte på det.
Se vad som kom upp..16 grader och molnigt men det är en SOL bakom de lilla molnet. Nu ska vi vara happy happy och hoppas att de blir fint väder. Sommarklänningen nr 1 ska på och jag vägrar klä på mig en arme av tröjor för jag fryser!

Vill man vara fin får man frysa rumpan av sig.. ;)



Nu ska jag ta och packa...haha jag är efter och lyssnar inte på mig själv..olydig Johanna!!!

Natti natti!!!

Darlings!!

Det bästa med att vara hemma är helt klart att man är närmare alla mina brudar..usch så jag har saknat er! Finns inget som piggar upp så mycket som att prata i telefon och flumma lite med er, längtar efter att kunna bara åka hem till någon och dricka kaffe i 3h och oops de blev middag..och film..och sedan var klockan tolv på natten och de är dags att åka hem. De är så vårat liv är i kalmar..och så härligt det är! Pratade med både katie och annica idag, även fast boobie var "sur" för jag pratat två gånger med katie redan - så söta ni är...jag har inte pratat med NÅGON annan än så känn er prioriterade!

Att åka in till en stan i Stockholm, strosa runt på gatorna och bara absorbera storstadslivet..hoppa från fik till fik för att träffa alla underbara darlings där uppe dom korta stunderna jag befinner mig i storstaden. Att få ihop allt är en konst och ibland fungerar det inte...de är därför de är bra att alla funkar bra ihop och ingen dödar någon för att de slutar med att 6 pers fikar ihop istället för enskillt eller två och två. Längtar till bussresan med Frida och Annie på onsdag!!


Så här blir det när man har UNDERBARA vänner som är bäst på hela jorden, ni ÄR fantastiska och jag sakner er sååå..men visst är det iaf bättre att jag är i samma land nu!? Att veta att ni är där för mig och att jag alltid finns här no matter what is the shit...bråk är onödigt, vi satsar på kärlek de är de som funkar bäst!

Jag älskar er allihoppa!!!!

Sommarchoklad!

Choklad är gott...i USA finns ingen god choklad så tacka gud för Marabou!
Denna sommarchoklad med jordgubbar är supergod, mums mums mums...magen vill ha mer!

Rekommenderas starkt!
Bilden hittade jag på Marabous Facebook-sida, tänk att de har en sån! Lite kul faktiskt. Fast alla har väl Facebook nu...

Happy Monday!

Hej hopp alla glada!!

SItter fortfarande på landet men är mycket gladare nu. iPhone fungerar super, trådlösa fick världens bästa Birgitta igång nyss och jag har läst både Elle och sitter och läser Denise Rydbergs "Åse" i köket. Myspys på landet alltså!!

Åker upp till stan imorgon tänkte jag och umgås med min andra familj lite också innan vi åker till skåneland på Onsdag kväll. Kommer bli skoj att träffa alla mina älsklingar igen. Tur att jag, annie och frida har 9 timmar att uppdatera oss på innan den andra stormen kommer. Haha sova skulle man visst också göra men oh well!
Min jetlag sitter som den ska..är man van att och och lägga sig vid 02 och gå upp vid 10-11 majoriteten av dagarna måste man ju hålla på det. Har lyckats somna vid 01-03 alla kvällarna och sovit till 12 så de måste jag ju få godkänt för eller hur!? Okey blev 04-12 inatt men whatever!

Min kära pappa ska åka till Kalmar i augusti när jag får tillbaka lägenheten och då ska de MÅLAS och TAPETSERAS. Ska utnyttja honom och sätta upp riktig gardinstång i fönstren och till alkoven också. Så nu ska jag hitta fina tapeter och färger och bestämma vad som ska vara var. KUL! Detta har jag väntat på i 1,5 år nu :) Vågen för min pappa, nu kommer han fan inte undan!


Ciao


Regn..

Nej de är verkligen inget höjdarväder på landet, riktigt tråkigt! Tur att jag har en söt iPhone som kan pigga upp mig. Mestadels av tiden går till att leta efter roliga apps och ladda ner dom samt fixa alla saker som kontakter och sådant. Oh så underbar telefonen är..lite stor men den känns ändå skön i handen *Love love love*

Idag ska jag hämta min och Fridas ryggsäck som ska åka på äventyr till UK om två veckor, och även till skåneland/danmark nu i veckan! Ska måtta och hoppas att de fungerar! Sedan blir det en del kaffedrickande...jag måste vänja mig vid starkt kaffe igen, jag har ju blivit en helhjärtad amerikansk mes när de kommer till kaffe. Mer mjölk en kaffe är det nu :p Varje kopp åker micron minst en gång...


En fråga!!
Ser bloggen konstig ut?
När jag kollade igår hade texten hoppat och blivit jättestor och var inte alls i ett fint textsnitt, vet inte om de var datorn eller hur det kan vara.
Ser den fel/konstig/knäpp ut på dig skärm...och isf hur?!

Skit

Jag har en såååå fin iPhone, men a) den går inte att använda som telefon förens 23 juni då mitt nummer porteras, b) den går inte att använda som någonting annat heller för jag har inte tillgång till internet på min bärbara för vi får inte trådlösa att fungera och birgitta vill inte ha massa program på stationära. Så jag har kort och gott en iPhone i en vit låda.

Jag öppnar och tittar lite på den ibland för den är väldans fin faktiskt. Så nu sitter jag och är anti och ingenting vill fungera - hat! Får vänta till Birgitta kommer in och försöka få till någonting. Ska jag följa med på vuxenmöte måste jag ju ha någonting att göra - min förhoppning är leka med min söta iphone om vi får igång trådlösa/snor nätverkskabeln och startar om modemet 70 gånger!

Tyck synd om mig! ;)

Home Sweet Home!

Sorry att jag inte skrivit ett nytt inlägg sedan jag kom hem...men denna dag har varit fullt upp!!

The story:

Packade in alla saker i två bilar..tur att Steve dök upp för annars hade de inte gått. 6 väskor och tre personer plus handväskor i en bil är ingen bra kombo! Åkte och lämnade av Rach på flygplatsen först..hjälpte henne till security och sedan grät vi en flod var och sa hejdå¨, men var inte fullt lika hemskt som jag trodde - I will see my honey again!
Sedan blev det Easton för mig, Michelle och Steve där de blev sen sista lunch på Panera Bread innan vi medverkade i ett bröllop - haha indragna från gatan blev jag tärna! ;) Something I will remember forever!!!!

Vid 3 åkte vi och lämnade av mig...lite mer tårar och flum senare var jag egenom security och kunde nästan andas ut. Jag stressar upp mig så enormt även fast jag hade 1h till takeoff. Fixade med iPoden, köpte Cosmo och en dricka för alla mina mynt och sedan var de dags att hoppa på första flyget till Atlanta. 10 minuter sena ropar piloten ut att se är stormar i Kentucky och Tennesee så vi väntade order och skulle troligtvis flyga runt och han visste inte hur lång tid de kunde ta. Svetten började komma och jag såg mig själv överleva på $2 under 24h och hur jag skulle underrätta pappa haha..oh well de löste sig och vi kom fram 30 minuter senare eller så.

Gick till min gate där de pratades Svenska - wow så härligt de var att höra! Boardingen startade nästan direkt så de var bara hopp på planet. Fick två säten men vi blev 1h sena då vi inte hade fått tillräckligt med mat, 1,5h extra på en 8,5h flight är ingen höjdare men de var bara att ta de! Åt och sedan sov/var i koma tills vi flög över norra Skottland. Kaffe kaffe kaffe!!!!
Väl på plats på Arlanda med väskor som kom REKORDSNABBT - bra jobbat!!! Så tog jag mig ut till ankomsthallen och väntade på pappa och dom som var sena, haha ja de är min pappa de! Pratade med mormor och förvarnade att vi skulle komma förbi och säga hejsvej! När folket väl kom fick jag superfina rosa blommor och massa kramar. Kändes dock inte konstigt utan precis som vanligt. Förbi mormor, lämna karro, lunch på Skärholmen..och sedan KÖPTE JAG EN IPHONE!!!!!!!! (Mer om de later!) Handlade mat och sedan i 140 till landet där mami och folket väntade. Pussar och kramar, god mat och massa skratt senare sitter jag nu här och de känns som jag aldrig varit borta. SEX månader gick otroligt folk och de känns sjukt!

Love ya all!!!

Sex månader i USA

Imorgon åker jag hem..nä jag kan inte förstå det, det känns som jag är hemma och att allt är precis normalt. Men herregud som jag flänger runt är väl allt över en vecka hemma :p

Jag flög mot USA 2 Januari och var kontigt nog inte alls nervös, jag var förväntansfull och hoppades att jag skulle få några otroliga månader på andra sidan jorden och OM jag har haft!! Det har varit bästa tiden i mitt liv och jag kommer alltid komma ihåg alla underbara människor, alla knasiga och lätt dumma påhitt som vi haft och alla otroliga upplevelser vi varit med om tillsammans!! Många kommer jag garanterat se igen medans andra bor för långt bort och man kommer nog tappa kontakten med några också. Men järngänget håller ihop i vått och torrt..så lite vatten emellan ska väl inte vara så farligt.

Nästa år är det reunion/partyvecka i Frankrike och hell yeah alla måste komma dit (hihi vi får väl se hur det blir med den saken.) Jag kommer iaf åka ner och hälsa på Rachelle C/O i Nederländerna och ser fram emot det big time! Vi har haft så otroligt roligt ihop att de inte går att förstå....och tiden har gått ALLT för fort! 6 månader känns mer som två kanske - max. Men sen tänker man tillbaka på hur otroligt mycket vi faktiskt varit med om och då blir det ju en massa veckor. Jag kommer helt klart plugga vidare utomlands när jag har min kandidat, har man inte pluggat utomlands själv förstår man inte hur sjukt jäkla grymt det är. Om vi inte skulle ha c-uppsats sista terminen skulle jag HELT KLART åka utomlands då och köra ett land i Europa.

Imorgon har vi bara förmiddagen i lägenheten och sen kommer Jeff och Checkar ut oss, sedan blir det väl lunch någonstans innan vi åker mot flygplatsen vid 13-tiden. Rach flyger 14.50 och jag 16.50 så jag har några timmar att flumma på flygplatsen - jag har två böcker till hjälp och köper nog ett gäng tidningar också som underhållning!

Thanks for a great time guys, Love you forever!!!
/Jo

Glass i stora lass!

Efter mumsig glass i stora lass var det dags att säga bye bye till Burak, Dustin, Lennart och Eduardo..take care guys!! Blir ytterligare hejdån ikväll...dom sista innan flygplatsen imorgon.

Har vägt alla mina väskor och de är luungt!! Superskönt! :)


I mina tankar.. :(

Idag går alla mina tankar till Martina!
Man kan inte alltid vara på topp men du kommer klara dig,
vi är alltid här om de är något jag hoppas du vet det!



Mina varmaste tankar till dig!
Puss och Kram!! :(

Sista onsdagen

Om 30 timmar så är jag påväg mot Sverige..eller resan har iaf börjat :S 16.50 flyger jag från Columbus och x-antal timmar senare landar jag i lilla Sverige, mer eller mindre frivilligt :p

Hoppade upp en timma sedan och nu så är allt packat, förstår inte människor som tar 17 år på sig at packa - ner med skiten och sen är det klart. Vi har en fin våg till vårt förfogande och väntar på att Rachelle ska skypa klart så jag kan ta och väga mina väskor :S Handbagaget kommer jag aldrig kunna lyfta så får be någon om hjälp där..haha! Väger säkert 20kg bara den (Böcker, stövlar, presenter, jeans och tjocktröja)!
50kg delat på två väskor hoppas jag klara..bara att den rosa väger nästan 5kg bara väskan :S Spänningen stiger, på vägen över hade jag nästan ett kilo till godo i EN väska..haha oops nu är de två proppfulla!!

Vid 13 ska vi iväg på sista glasspartyt som nog kommer bli ett gråtparty..haha uscha!!! Men nu ska vi njuta de sista dygnet av Amerikat!! :)

Ciao..och håll tummarna för mig och väskorna!!!

Sista tisdagen

Sista tisdagen idag..känns konstigt att inte ha några lektioner alls men jag klagar inte!! Kollade in mina betyg på hemsidan jag har fått A i Speech, Tennis och EW..IHC var inte betygsatt än så väntar med spänning på den. Men jag blev sååååååå glad över mina A :) Vågen för mig!!

Nu ska jag iväg och äta middag hos min hostfamilj..måste ta bilder också! Sen ska dom få tillbaka sina saker, jag ska färga håret lite ljusare och sedan blir det en kväll hos grabbarna, den sista kvällen! Buhu!!!

Nej nu måste jag springa :)
Ciao

Trååkigt!

Jag har så tråkigt så tråkigt, de finns ingenting att göra!!
Om jag skulle börja packa nu så kommer jag inte ha någonting att göra imorgon. Dagens höjdpunkt är middag med min host family vid 5.30 så de är ju några timmar kvar dit liksom. Ska gå ut med lite flaskor och vika ihop min filt innan dom kommer också..oj så jobbigt de blev nu :p

De skulle vara superfint väder idag så vår plan var att ligga ute och sola, och vi kan inte åka och shoppa för Rachelle vet inte när dom kommer och hämtar upp hennes bil för transporten över de stora blå. Så nää de är rätt tråkigt!! Och lägenheten är tom eftersom brudarna har sin graduation på lördag och också flyttar ut med alla sina miljoner saker..

Måla naglarna ska jag göra, ta ut återvinningen och ja sedan vettetusiken! Kanske börjar packa ändå..men nä jag vill inte! Gå och köpa kaffe och lämna tillbaka en film kan jag göra :) Måste vänta på rachelle bara för hon har ingen nyckel med sig!

Puss


CSN

HUR svårt jobb har CSN egentligen?!?! De måste ju helt klart sitta ett gäng sjukt inkompetenta människor uppe på deras kontor och verkligen villa göra allt jobbigt för alla studenter. HUR kan man liksom missa vad de står på pappret och hitta på något nytt? De går liksom inte. Behöver dom kanske börja anställa folk som kan läsa och fungerade maskiner som läser av all information korrekt kanske.

Hur pluggar man heltid i fem veckor när kursen är på 10 och de klart och tydligt står tio veckor och att man till ha studiemedel för hela perioden!?!??!?! De jobbiga är att dom stänger telefonen så tidigt så jag var tvungen att maila vilket tar två dagar innan man får svar typ...jag vill ha mina pengar nästa vecka!!

SUCK!!! Jag blir så trött!!

Skatteverket är iaf snälla och duktiga för idag så kom skatteåtebäringen - prisa gud!!

iPhone 3G S

"Nya" iPhonen lanserades idag och jag tror att hela världen är besviken..herregud jag med!! Ytterst få ändringar och de känns mest som de är OS 3.0 som kommer göra mest skillnader och uppdateringen till 3.0 är gratis om man har en iPhone.

Jag känner inte att kompassen och videofunktionen kommer göra mig en sååå massa så jag struntar i iPhone 3G S och köper mig en Vit fin iPhone 3G när jag kommer hem på fredag. 3.0 släpps 17 juni men då hinner jag väl bekanta mig med min nya bäbis lite under tiden :) Blir med Telia och Max 25 efter noga funderingar under ca 1 år :p 318:-/månaden är de värt med fri surf och gratis sms (jag ringer ju typ aldrig ändå).

FREDAG sen är du min iPhone!!!! :)

Done!

Nu är jag klar med alla mina skolarbeten på Otterbein College! Känns konstigt men samtidigt skönt såklart. Har kämpat denna quarter med dom få uppgifter vi haft och de känns som de har gått bra i alla mina ämnen. Vet att jag har A i en kurs i alla fall och dom andra borde också vara A :) Heja heja mig! :p

Hade min sista final vid 18.15 och lämnade in den efter 15 minuter, var 20 frågor och sedan en essafråga. Kunde alla frågorna så de är väl essäfrågan som han eventuellt skulle dra av något poäng om de inte är tillräckligt utförligt men de hoppas jag att han inte gör. Superskönt!!

Sedan blev det en tur till CVS (haha ja min favoritaffär) där jag köpte lite presenter till min host family för jag ska dit imorgon och äta middag samt lämna tillbaka alla sakerna jag lånat av dom. Hoppas att dom blir glada över presenterna, den är så sött så!

Ciao från nästan lediga lilla mig, en projektuppgift kvar och sedan har jag också sommarlov, eller inte för mina sommarkurser började idag men ändå!! :p

Last school day!

Jag är kllllllaaaarrrrr med min final i Human Communications och jippie så glad jag är över det. Den är faktiskt ganska så bra också får jag lov att säga! :) Så nu ska jag bara gå och skriva ut den på biblioteket och sedan gå och lämna den och boken jag lånat till läraren vid 1.30 sedan är den kursen sluuuuutttt..woho!!

Sedan ska jag köpa en macka, förhoppningsvis sälja båda böckerna jag har och sätta mig och rabbla inför speechfinal ikväll. Är säker på alla frågor men måste bara komma på lite bra tankar kring essäfrågan också. Men de ska nog gå bra!!! Jag hoppas hoppas hoppas att jag kan sälja min advertising and promotionbok som jag köpte förra quarten men dom inte tog tillbaka då. Kul att slänga bort $100 för något som man knappt använt. Tacka gud för sverige och billig kurslitteratur säger jag bara! :)

Ciao


Hatti-Natti

Nu håller mina ögonlock på att krasha...men jag lyckades iaf påbörja min final som ska in imorgon typ 1.30. Har klart mina teorier och kortfattat tagit upp vad som ska vara med. Fråga två är också redo att skrivas.

Så jag ska hoppa i sängen nu...innan jag somnar in i kudden utan att borstat tänderna. Imorgon ställer jag klockan på nio och sedan blir de upp och plugga. Resten av dagen kommer gå åt till att rabbla svar till speechfinal som är på kvällen 6.15..fun! Hoppas att båda kommer bli super! :)

Natti natti!!!

Back again!

Så nu är jag människa igen...suck! :)

Dagen har spenderats vid datorn, satt i förmiddags och försökte lista ut ena frågan till hemtentan men kom inte på något bra så blev en promenix till CVS där jag köpte Advil till Birgitta och lite smink från CoverGirl till mig, hittade ett bra resekit med tandborste och tandkräm också :)

Budade hem två fina ryggsäckar på 40 liter också, en till mig och en till Frida som vi ska ha i sommar på våra äventyr i stora vida världen. Riktigt bra pris, 345:- plus frakten som var rätt dyr. Men vi kommer vara såååå söta med våra matchande väskor, regnskydd och allt har dom. Nu måste vi bara ha matchande tröjor men de kommer! :)

Ska sätta mig och försöka slänga ihop en fråga till tentan nu, flum flum flum! Sedan blir det nog en film men Rachelle om jag inte däckat innan. Hamnade i säng vid 05 imorse efter gårdagens vilda party men jag är som alltid på topp dagen efter..Rach inte lika så :p

Ciao

FAN!

Åt helvete med allt!!!!

..dum dum dum dum dum dum dum!!

Midsommar!

Nu har vi äntligen bokat våra biljetter till skåneland och midsommarfirandet!

Vi tar nattbussen till Malmö onsdagen 17 juni vid 22 och är framme vid 7 och sedan bär det av till Köpenhamn direkt!! Sen blir det en dag full med shopping och turistande i förhoppningsvis fint väder. På kvällen händer de väl alltid något och sedan blir de en natt på hostel innan vi emigrerar till Katrin och firar midsommar!!

Härligt härligt!!

Ciao

Sommardag

Härligt väder och ska bli runt 30 grader idag vilket passar oss utmärkt då vi ska ha bbq och fira vår underbara koordinator Chuck som går i pension efter att vi har åkt hem samt Richard, en av dom andra svenskarna, som fyller 25 år IDAG!!! Och sen är de ju Sveriges Nationaldag  så grattis Sverige också!

Grattis Richard!!! Woho!


Blir en avskeds bbq som börjar vid 12..jag vet sjukt tidigt. Ev blir de lite träning innan så vi kommer sent men vi får se hur de blir med den saken. De är så fint väder att jag bara vill vara ute hela dagen och inte vara inne och träna! Ska skriva mitt kort innan vi går och sedan förhoppningsvis lyckas skriva ihop ytterligare en fråga till hemtentan som ska in måndag! Efter de blir de party till vi stupar :p

Ciao

Shopping!

Så vad har lilla jag gjort idag? Jo jag har skrivit hemtenta och varit och SHOPPAT. Är nu $160 fattigare men köpte en massa saker:

Två par solglasögon
En väska/plånbok
Två klänningar (en till midsommar)
Två kjolar
Ett linne
En axelbandslös BH från VS (of course!)
Ett par svarta ballerinas med spännen som är sååå fina
Två tee´s

Så de blev en MASSA fina saker. Bäst är min midsommarklänning..top secret just nu ;) Blev helt klart en massa FAB saker..måste verkligen ta och köpa den där andra väskan snart..min rosa blev nog full i februari :p Men hey shopping is the shit och jag har fortfarande $200 kvar att spendera på dom 5 dagarna jag är här. Oh yeah we are going back for more shopping - Easton today, Polaris next week! :)

Nu ska vi fixa oss inför utgång!
(Haha katie om vi skulle gått ut hade vi varit aspackade just nu..fyllekalmar)
Pussssss

Morning!

Vaknade och kände mig på UNDERBART humör...solen skiner, jag var jätteduktig igår och om 3,5h har jag min sista lektion. Nästa riktiga lektion har jag i slutet av Oktober :p LYX!! Jag bara sitter och leer..inte direkt för skolan men bara i allmänhet!

Jag känner mig positiv inför dagen, jag ska börja skriva hemtentan efter lite frukost och hoppas att de ska gå bra! Som sagt är den på typ 5 sidor så de är ju ingenting men man måste ju skriva 5 vettiga sidor och jag hoppas att jag klarar av det :) Efter lektionen vid 2 ska vi åka och SHOPPA, sedan blir de troligtvis middag ute eftersom vi åker till en mall och där finns det galet mycket goda matställen och vi har inte klarat av alla typiskt amerikanska restauranger än.

SHOPPING I LOVE YOU!!
Lets spend some money....but first study!!
Ciao


Matkoma

Blev mumsig middag på något ställe som såg ut som en lada, totaly country så de var fun! Massa mat, jag åt bakpotatis vilket var mumma, saknade bara pappas guckimuck och sen hade de varit super! :)
Hade en supertrevlig servitör, helt hemsk historia...han jobbade med grafic design innan finanskrisen, han har dubbla examena och började jobba som servitör för 2 veckor sedan :( Stackars människa, vi önskade honom lycka till och rullade till bilen.

Sedan har brudarna kollat på film medan jag skrev klart tjafs till imorgon och gjorde mina 10 kommentarer på intranätet så nu är alla skoluppgifter klara här borta..bara finals kvar nu! Ska börja med vår final imorgon frörmiddag och hoppas att de går bra..tre uppgifter och 5 sidor ska väl allt gå bra. Sedan har jag tid över till salstentan och till ytterligare ett projektarbete :) De är nära nu!!!

Kollade CSNs hemsida och upptäckte att jag får typ 5000:- mer än jag trodde i sommar, naaaajs som bajs!!! :)
Wei..nu ska jag hoppa i sängen och sova som en söt liten gris!
Natti natti

Money honey

Var och kollade min brevlåda vid tre och min check kom idag!!! :) Weiiiiiiiiiii..

Åkte med Rachelle och fick massa pengar och vi passade på att köpa kort till hostfamily och till Chuck som är internationella koordinatorn här borta och som har hjälpt oss en massa massa. Vi har köpt en present tillsammans med hela gruppen men vi ville ha lite personliga kort också..Hallmarks kortaffär är crazy! Om 45 minuter ska vi iväg på middag med ett gäng med folk och sedan får vi se vad som händer! Skoj blir det...en bellini för att fira att jag fick en massa pengar kanske :p

Ciao!!

Mojmoj!

Jag har precis pratat med min söta mormor...alltid trevligt att prata med lite familj :)
Superbra via Skype också, samtalet kostade typ 7sek och skulle jag ringt från min telefon skulle de blivit typ 100 - hela mitt saldo på amerikanska telefonen.

En vecka kvar..wow!!
Puss och kram till världens bästa mormor! :)

Fin klänning!

Här är en bild på min nya favoritklänning!! Den är i ett så fantastisk skönt material och sitter verkligen perfekt på..jag bara älskar älskar älskar den! Från forever 21 och kostade runt $24. Deras priser är så kluriga eftersom dom inte har skatten inräknad i priset (för övrigt de dummaste i hela usa!). Men denna klänning <3


En vecka kvar!

Om en vecka och några timmar är jag på väg hem till lilla Sverige igen..inte alls länge ju och känns OTROLIGT konstigt att bara tänka på det. Ser verkligen inte fram emot den flygresan..blä blä blä kommer den nog att bli. Men de braiga är att de är bara att gå till CVS och köpa sömnpiller och sen bye bye. Annars kommer jag nog dö på planet av mina knän, dom klarar sig 3h sedan får dom spratt...funkade 8h när jag satt i business ;) DÄRFÖR borde jag alltså flyga business, någon som har typ 12.000 över!?

Idag är de skriva-skriva-skriva som gäller! Inlämning imorgon på analysen och måndag hemtentan och salstenta på måndag också. Skönt att de inte är något att direkt plugga på iaf. Kan ju skryta med att min nästa salstenta i kalmar, alltså en riktig tenta ordinarie klass är i slutet av januari 2010 ;)

Nej skriva va de, och mums jag köpte kaffe på vägen hem från sista tennislektionen (som vi självklart vann 6-3!!!)
Ciao

Tennis!

Oh jag vill spela tennis nu nu nu nu!!
Skrev till Dustin och hoppas att han svarar så vi kan boka in en tennis dejt snart! Har min sista lektion imorgon :( Men jag har iaf kollat upp tennisklubben i Kalmar och de var helt okej. Medlemsskapet kostar 225:- och sedan kostar banhyran 80:-/h och dom verkade ha många lediga tider vilket är superbra för oss studenter som är lediga mitt på dagarna och så!


Så de kommer bli superbra i höst och i vår! I sommar får vi se om de finns någon tid..annars får jag gräva fram bruden från Sollentuna..men jag måste bli lite bättre så jag kan kicka hennes asssss tillbaka till Uppsala ;) Okej ska inte vara kaxig för de är jag som losar :p

Tennis is FUN!!!

REGN!

Jaha...knappast en passande dag att ha klänning och leggings för regnet öste ner när jag gick ut..så blir de när man inte tittar ut, fast jag gjorde nog de och ignorerade det hela! Gick och köpte kaffe innan lektionen..de behövde jag!! Behöver meeeer mer meeeer också!!

Fick vår final idag och GUD så lättad jag blev! Borde inte vara några problem, får titta lite i boken men ska nog överleva. Den är på ca 5 sidor så de är ju INGENTING - lycka!!! Så jag kommer förhoppningsvis ha massa tid att läsa in mig på Speech tentan tills på måndag. Pratade med läraren, som är så underbar, och hon hjälpte mig hitta en andra teori till våran filmanalys som ska in på fredag. Jag är NÄSTAN klar med första delen och andra borde inte vara några problem hoppas jag på, måste bara läsa in mig på den lite mer först.

Happy happy!!! Nu vill jag bara att den underbara checken från Delta ska komma..var där nyss och kolla men hade inte kommit någonting då. Men jag tänker positivt och HOPPAS den kommer innan helgen..annars så fungerar måndag och tisdag också men då blir de så brått med shoppingen. Har en fin lista med saker som ska köpas nämligen :)

Puss på er!

Vinnare!

Weiii...tittade precis in på Englas blogg och såg att JAG vunnit en Lindex-tävling som hon hade :)  Sensuous tshirt bh is soon mine, all mine!! :)


Vinsten är ett presentkort på denna BH från Lindex - perfekt då jag behöver en ny vit, och denna var ju riktigt snygg också! :) Jojo glad glad glad och underklädslådan också!!!

Tack så mycket Engla och Lindex!!!

Not so sunny

God morgon solstrålar!!
Jag hoppade nyss upp ur sängen..den var så varm och go så den höll mig kvar!! Idag händer de inte direkt något skoj, lektion vid 2 och sedan är de sista WW som ikväll är hos killarna i deras hus, då behöver man inte tänka på roomies som inte vill vara med.. :p

Fram tills dess så ska jag fortsätta skriva på analysen..skrev typ två sidor igår eller nått och måste hitta lite bra källor så jag slipper läsa i boken. Vi får nog våran hemtenta idag på lektionen, skulle fått den i måndags men läraren var sjuk, så får väl titta lite på den också. Mitt mål är att bli klar med analysen idag och hemtentan till på fredag ungefär om den inte är jättestor vilket jag verkligen inte hoppas!

Grått ute idag men imorgon kommer solen tillbaka och stannar så långt google visar..till på lördag! :)
Ha en FAB dag!
Ciao

Lat lat lat

Nu är jag lat...jag orkar inte laga middag!! Finns inte en chans att jag ställer mig vid spisen idag..jag har nog aldrig förr varit så omotiverad till att laga mat som jag varit senaste månaden. Herregud jag ska vara glad om jag äter en gång om dagen..lagad mat alltså. Yoghurt fungerar alltid och frukt.




Jag har kommit fram till att jag behöver komma hem och inspireras av birgitta och mammas goda mat..*Mums mums* Men just nu får Quiznos räcka skitbra. Ska gå förbi biblioteket också, haha jätteomvägen Orvar men ändå, och hämta lite fler filmer!! Ska köpa tranbärsjuice också..de har jag varit beroende av senaste 6 månaderna om jag inte nämnt det - mums så gott! Och de är jättebra så man slipper urinvägsinfektion, de säger birgitta och jag litar på henne...haha inte för jag någonsin haft de men de är bra att motverka de ändå ju!

Nej nu måste jag gå innan jag dör av hunger!!
Honey-mustard chicken är det godaste som finns på denna jord...*Mums!*
Ciao

My room Park St.

Här kommer en ny liten film om "nya" rummet och lägenheten..när jag titta var ljudet efter men ni förstår nog ändå!



Ciao!!

Studenten

Satt precis och tänkte, sen kollade jag på dagens datum och fick nästan en chock!!!!

Var det inte exakt idag för tre år sedan som jag tog studenten!? Jag har allt bra för mig det! Andra Juni 2006...och nu är det Andra Juni 2009 - TRE år sedan!! De är ju helt jäklans galet så tiden går fort..wow.



Vad har jag då gjort under dessa tre år!?
Började med en månad i Schweiz i Kandersteg
Jobbade på Mc Donalds i tre veckor, kanske var fyra
Jobbade på ReAgera i Skärholmen september-januari
Jobbade på adressändring Januari 07-Juli 07
Började Marknadsföringsprogrammet i Kalmar Augusti 07..
Utbytesstudent vid Otterbein College Januari 09 - nästa torsdag!!!

Sedan har de ju varit en massa flum..jag har träffat ett härligt gäng kompisar och håller kvar i dom braiga av de gamla! Precis så de ska vara

Bilder..

Hej hopp alla söta människor!!

Tennisen idag gick superbra...snacka om att jag kämpade! Först körde vi dubbel och då fick jag vara med vår coach för vi var en kort, och jag fick ju göra allt och han såg vad jag gick för se de var ju bra. Sedan kom Phoenix och då körde jag med henne. Vi vann 5-1 :) Blev ju lite snack om Svensk Tennis och Söderling också såklart som är klar för semi!!! Woho!!

Idag så ska jag börja att ligga ute och flumma lite på min analys som jag beslutat handlar om SATC-filmen. Ska snacka om semiotiken i filmen och sedan måste jag hitta en teori till. Känns som den kommer bli lätt avklarad. Innan dagen är slut så ska jag ha skrivit ihop dom nya frågorna till speech kursen!!!

Hoppas att ni får en bra dag..nu säger RixFm att klockan är 17.00 och en ny svenne har svininfluensan!!
Puss!

Ps....laddar upp nya bilder på Facebook så spana in dom!!

Sleeping..soon..

Vi hade sjuka thunderstormen runt 22 ikväll, slängde mig på kameran och filmade i nästan 12 minuter. Ska ta och slänga upp ett av de många klippen tänkte jag..men nu orkar jag inte gå och hämta kamerasladden som är 1,5 meter ifrån mig i en låda! Så ni får se imorgon..sjukt jäkla coolt va de och man skrek fansiken till ibland!!

Imorgon ska jag upp tidigt...08.35 som alla tisdagar och torsdagar senaste 10 veckorna. De är dags för tennis och sedan EW aka gymmet! Näst sista lektionerna imorgon..bara torsdag kvar! Har iaf A i EW, i tennisen får vi se..jag har kämpat och varit där så de borde bli ett A! Snälla söta ja vill ha A..A..A!!

Nej hopp i sängen!
Ciao

Fadder i höst!

I höst ska jag vara fadder till en utbytesstudent som kommer till Kalmar...och vi fick precis listan med "våra faddrar".

Jag ska vara fadder till en tjej från Otterbein, som jag faktiskt inte har träffat men skrivit till på Facebook förut. Så jag har iaf en engelsktalande vilket är otroligt skönt!

Katrin har en från Bulgarien och en från Tyskland medans Annica har två från Spanien (tur att hon har en tolk hemma iaf!). Kommer iaf bli jätteskoj...låt alkoholen flöda!!

Klagomål Delta

Ibland så tjänar man verkligen på att klaga!!

Min kamara blev ju snodd ut mitt incheckade bagage när vi åkte till Mexico och väskans ytterfack var helt uppslitet. Jag rapporterade det hela på flygplatsen i Cancun och skulle höra av mig till Delta i USA när jag var tillbaka. Detta gjorde jag men dock lite sent. De står på hemsidan att dom inte tar ansvar för incheckade förmål men hey jag vill ha en ny kamera!!
Så jag fyllde i alla papper, tog alla kopior och skrev att jag ville ha $325 för väskan och kamera. Jag trodde inte att jag skulle få ett öre..men nyss gick jag och kollade min brevlåda och där fanns det ett brev..

"We sincerely regret that you were inconvenienced during your recent trip with us...Our check representing full and final payment of your clame will be mailed under seperate cover..."
Och sedan står det i hörnet $425...FYRAHUNDRATJUHOFEM DOLLAR!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!

Jag hoppade nästan runt i postrummet av lycka! $425 dollar! Nu hoppas jag bara att dom skickar den snabbt så jag hinner lösa in checken innan jag åker hem. Hoppas hoppas hoppas dom är snälla. Annars kommer de blir överdrivet jobbigt!!

New Moon!

Här är den för er som inte såg trailern/klippet igår på MTV Movie Awards..och hihi ja de är den riktiga och inte den hosten skapat :p
THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD



LOVE IT!!!!

Tyvärr är jag faktiskt liiite besviken på födelsedagsscenen för den beskrevs som kaos i boken samt den på ängen...de är ju inte ends så det händer i boken!!! Oh well de är sådant man får ta, kommer bli en sjukt bra film!

Och ohhh så synd jag tyckte om en viss Twiligt-skådespelserska som var SÅÅÅÅ nervös igår på galan - guess who!?

Duttig!!

Katie är jätteduttig - klapp klapp på lilla Katies huvud!!

 
BANANLÅTEN!!

(Svennebanan kan dock gräva ner sig!!!)

Ny vecka!

Och så var det en ny vecka igen...vi kallar den för vecka 10 här borta vilket betyder att de är sista veckan med lektioner för nästa vecka är det bara prov! :) Jag som bara har en in-class har den på måndagen och sedan är jag friiii som en fågel. Då ska de säljas tillbaka böcker..förhoppningsvis kan jag sälja min advertising bok också som dom inte kunde ta tillbaka förra quartern..annars kommer jag fansiken bli sur! Och om man har tur kan vi sälja Speech boken till ett högre pris än vi köpte den eftersom vi inte köpte den i skolan :)

Nu ska jag äta frukost och titta på teorier + en film innan skolan börjar vid 2. Alltså har jag 3h och 45min på mig att göra det så de är ju luuuuuungt!

Hoppas ni haft en bra dag!
Ciao

Natti!

Nu är det dags för lilla mig att hoppa i lopp lådan..*gäsp!*

Har tittat lite på MTV Movie award..haha sjukt jäkla sjuk show och självfallet skrek jag till varje gång Twilight vann ett pris (lots of times that is ). När jag tröttnat på att se Brunos rumpa satte jag på filmen "Georgia Rule" som var riktigt bra faktiskt. Kan vara lite svår att analysera...men för er som inte sett den kan jag verkligen rekommendera den!!!


+ J J J J

Imorgon blir det en till film på förmiddagen innan de blir dags för en lektion vid 2 och sedan blir det en till film om jag inte hittat någon bra och förhoppningsvis kan jag börja skriva analysen imorgon eftermiddag..då är jag två teorier rikare dessutom! Vi ska få vår takehome final imorgon också men den får vänta till efter analysen!

Natti natti!!

RSS 2.0