Ny dag..samma jobb

Nu är det lunchtider..vilket betyder att om ungefär 15min kommer telefonen att ringa sig varm! Jag får vänta till 13.05 innan jag får göra magen gladare!
Jag var så otroligt duktig att jag igår efter jobbet, och efter att jag hämtat mitt lilla paket från posten :), ställde mig och lagade MASSOR av köttfärssås *Mums!* Så de blev 5 portionen i små påsar att slänga in i frysen, jag kan faktiskt om jag vill!!!

Idag:
♥ - Jobba
♥ - Shoppa lite småsaker på stan, spana i TopShop
♥ - Köpa tidningar från Presstop i Gallerian (Love it!)
♥ - Packa inför resan till Halmstad imorgon
♥ - Läsa nya Glamour

Glamour


Söt klänning

Lagom blommig♥ Söt blommig klänning från Elissa Coleman

Snöflingor i massor

God morgon!  Vilken ungerbar dag, jag är inte så ironisk faktiskt! Vaknade trots min långa sovmorgon, strax efter 8 nångång..de bästa som finns är att vakna och känna lugnet! Att man inte behöver slänga sig ur sängen och halvt slå ihjäl sig, som de kanske annars är :p

Men jag satte på tvättmaskinen, alltid roligt att jäkla med syster yster som har lov och låg och sov :p Jag han till och med äta en riktigt frukost - Havregrynsgröt! Jag brukar inte få i mig någon gröt när jag börjar vid 8 eller 8.30, de är för mastigt, men de går ju när de är lite senare på dagen.

Det bästa var att när jag satt vid matbordet hörde jag ett litet duns från brevlådan!!!..PAKET! Eller det var en avi från posten att min beställning från Blush.se hade kommit och gick bra att hämta ut. Jag sprang förbi posten på vägen till t-banan..men nää "paketet kommer om 1h" suck och stön..och med mindre glad min gick jag mot tåget! Får se om jag hinner hämta det ikväll..annars blir det imorgonkväll :(

Jobbet kallar... :S Glöm inte att kolla ut genom fönstret och spana på alla vackra snöflingor!

Utmaning!

Utmaningar kanske brukar skrämma mig lite, men den här är helt ofarlig! :) 
Denna kommer ifrån Käthe


Vad har du för hårtyp: Tjockt och vågigt, riktigt farmorhår!
Hur många gånger i veckan tvättar du håret: 3-4 gånger, inte bra att tvätta för ofta!
Vilket schampo och balsam använder du: Just nu Herbal Essenses (blåa)..men letar efter något bättre för min hårtyp!
Vilket är ditt favoritmärke när det gäller hårvård/stylingprodukter: Björn Axén, Toni and Guy, Wella.. 
Hur ofta besöker du frisören: De blir väll kanske var tredje månad, försöker skärpa mig!
Värsta frisyren du haft: Lyckades införskaffa mig en typ hokeyfrilla, var 10år och kanske rebellisk
Nämn 3 bra produkter du inte kan vara utan: Oh..min hårspray, ny kommer inte ihåg märket, wella vax och ett godisluktande balsam :)
Vad är det värsta som skulle kunna hända ditt hår: Att någon skulle klippa av de på bussen, eller att de brinner upp ända till rötterna.
Rakt eller lockigt: Lockigt och fritt, platt kan vara fint ibland, lite beroende på humör.
Kort eller långt: Långt!
Har du färgat håret någongång: Jo, flertalet gånger
Vilken färg isåfall: Mörkbrunt, ljusbrunt, blont (fy va mindre vackert det var!), rött och mixar

Vågar Du anta utmaningen?

Gårdagens inköp, från blush.se

Gårdagens inköpOtroligt sött nagellack från blush.seEssie Smoothies - Coconut/Pineapple

Lång kö och söder te

Suck och stön..de är GALET på jobbet, de har ringt konstant hela förmiddagen! "De är kul att jobba..de ÄR kul att jobba!" De är inte kul när de är för mycket att göra, de får gärna gå lite upp och ner..inte bara ring ring ring heeela tiden :S Men man är ju anställd till att göra sk*t en, och de finns ju många söta tanter man får prata med :)

Och man får se de positivt..jag hinner ju inte shoppa nått på nätet i pauserna! Blush är en farlig sida, I love it!! <3

Nä nu måste jag fortsätta arbeta!


Var positiv

Nu är helgen snart över..jag han väll kanske inte med så mycket, men det har varit lungt och skönt! Shopping på fredagen, sen upp tidigt i lördags och hjälpte Katarina att flytta.. OMG jag känner idag att de var otroligt dumt att inte stretcha efteråt, de var som värsta träningspasset! :)
Men sen åkte jag iväg till Mamma i södertälje på en vesit. Vi skulle fixa till min klänning och sen mina jeans som gått sönder. Perfekt med en mamma som har symaskin och är snäll som hjälper till :)

Meeeen imorgon är de Måndag och back to work..snart torsdag och Halmstad :) Wei de ska bli kul att åka bort på ett mini-äventyr :p Hoppas hoppas hoppas att jag trivs och älskar stan! Nää nu ska jag nog ta och kolla läget på sminkfronten, behöver nagellack och lite roligar saker..vi får se vad de blir.

Shoppa först..tänk sen! ;)

Shopping

Livet leker :)
De är så underbart..äntligen så är det helg, underbara och efterlängtade helg! Träffade Camilla efter jobbet, jag kunde självklart inte hålla mig borta från H&M, jag ville ju ha en svart enkel klänning.. Hittade en jättefin, men den fanns inte i rätt storlek och färg på den första, så då gick vi äver till den andra mitt över gatan. Där fanns den inte heller, men den som var en storlek mindre satt lika bra WEI! Sen blidde de en lite mer färggran tunika/klänning.. Nu är jag glad!!!!
Men haha..sen kom man hem och ser ytterligare en lönespec på bordet :D :D :D :D Är inte de bästa som finns att få massa pengar som man inte förväntat?!

Nä nu är de Criminal Minds på femman..och Lets dance! Enjoy..


Små äventyr och lön!

Coolt..första inlägget, de är helt otroligt, nja kanske inte! Jag har fått så många influenser från alla olika bloggar som man läser dagarna i enda, surfa är nästa de enda vi gör både under och mellan alla samtal på jobbet! Så de är därför jag fattade de spännande beslutet att starta en blogg, på riktigt! :)

Idag fick man lön, tyvärr så halverades den ganska snabbt pga olika räkningar och lån från andra konton och så. Men lite pengar blir det över förhoppningsvis. Jag såg ett par otroligt söta ballerinaskor..och de är ju ett måste att köpa en svart klänning, och en kofta måste jag ha till jobbet för det är så kallt! Men nu är det 16 minuter kvar av jobb..sen är de helg och då ska jag fika med Qamilla!

RSS 2.0