Efter regn kommer sol

När jag slet mig ur sängen vid 07 regnade det ute, snyyyyft tänkte jag eftersom jag skulle cykla ner till stan på intervju vid 09..orka inte med regnjacka och stövlar!! Men de var bara en snabb skur och sen bröt sig solen igenom molnen :) Så kunde cykla ner i tunn tröja och njuta av cykelturen. Intervjun gick bra..dock vet dom inte när uppdraget börjar men troligtvis i September vilket passar bra med mig eftersom jag jobbar v.30.32 och sen semester v 34 så är ledig från första veckan i september :p

Nu måste jag ta tag i mig själv..jag är lat på pluggfronten!! Buu Johanna buu!!!

Oooops!!

Oj oj oj..de blidde visst lite mer shopping idag! :p

Hittade till Nellys sommarrea och klickade hem lite saker..

  

Bilder: Nelly.com


Lite shopping

Nu på dagen har jag och älsklingen varit ute och flängt lite på stan, kom iväg senare än tänkt för att jag väntade på POST..mitt smink skulle komma idag men icke sa nicke så fick snällt sminka mig som vanligt :p Åkte in till stan och letade långa linnen på H&M, självklart fanns de bara i size 34 (haha liiiiite litet :p) men hittade en stor blå t-shirt och ett annat vitt linne som blev inhandlat.

Sen gick vi till Kicks för att kolla på sminkborste..jag behövde en creaseborste till skuggningar så hittade en bra där från I.D Bare minerals som alla mina andra borstar kommer ifrån. Dom är UNDERBARA och håller forever!! Köpte två liter jordgubbar också, svenska för 25:- man tackar! :) Åkte även till IKEA där de blev lunch, inköp av "krokar" och sen en sväng till Jysk för att köpa parasoll till svärmor. Nu HEMMA!

  
TJUSIGHängare med 5 krokarvitLängd: 60 cm Djup: 4 cm Höjd: 8 cm
Dagens shopping!


Uppdatering jobbfronten

Det händer iaf lite saker på jobbfronten, och man får faktiskt vara glad för det lilla ibland :p

Fick precis ett samtal från Proffice där jag var på intervju (för ett jobb jag inte ville ha, haha smart va?)..och hon ville att jag skulle ta ett sommarvikariat som receptionist på Eniro i tre veckor. JA TACK!!! Jag ska tillbaka in bakom disken vilken ska bli otroligt roligt..älskade att jobba i receptionen på mitt förr förr förra jobb! Mycket folk, saker att ha koll på och bara vara social och trevlig - skulle inte kunna vara bättre. Ska dit om någon vecka eller två och lära mig allt jag behöver :) Ibland är de bra att ha ett flummigt extrajobb. 

   at  

Woho!! Money money money tooo me!! 
Ciao 


Copy!!!

Heeelt sjukt!!!!! Detta skal är sjukt likt de jag gjorde för ett halvår sedan eller nått, med hjärtat och stenarna runt, rosorna och pärlorna. Haha aja jag var först ;)

Finns att köpa på KyssJohanna för 299:-, behöver jag säga I LOVE IT!! :p


ergsrdg


Jobba eller plugga!?

Jag kan inte bestämma mig för om jag vill jobba eller om jag vill forstätta att plugga!! Finns inte några riktiga jobb som har med någonting med min utbildning att göra så isf blir det något annat kundtjänstjobb i väntan på något annat, inte på mitt nuvarande jobb utan på ett annat ställe isf. Alternativet är att ta en magister i Leadership and management in international context...

Jag kan inte bestämma mig, kan de inte bara komma något bra jobb!?

Mååååndag

God morgon god morgon!!

Måndag morgon och de är strax dags att cykla iväg till skolan, hade gott om tid nu på morgonen att äta frukost..fixa facet..dricka kaffe och titta lite på tv. Mycket mysigt eftersom älsklingen alltid hoppar upp med mig :)

Ha en fin dag! :)

Ciao ciao

Sunshine!!

Vi är väldigt lyckligt lottade med fint väder just nu känner jag, sol och värme tackar vi inte nej till efter en rätt mörk vår :)

Idag har de varit rätt lungt här hemma, blev väkt vi 08 av någon som ringde fel...TACK...men somnade om och vaknade av att älsklingen kom in vid 09.45 vilket var en lagom sovmorgon. Sedan blev det sconesbakning, skolarbete, planering av veckans meny och på eftermiddagen tog vi en tur över till Öland, kollade på Borgholms slottsruin och Solliden (aka skog) innan vi tog en glass inne i Borgholm. Mysig dag som avslutades med shopping på MAXI, nu har vi en massa mat hemma :)

Just nu sitter vi i soffan och kollar på film, jag har dock ont i nacken - måste legat knasigt för jag kan knappt vrida på huvudet. Kollar på hotell också till min födelsedag, ska ju till Egypten 21 augusti så vi åker ju upp dagen innan och funderar på att bo vid centralen för att slippa åka fram och tillbaka från yttre staden. Men nu är det strax dags för sängen - sova me like!

Natti natti

Mulberry Bayswater

Jag har köpt min DRÖMVÄSKA!!!

En vacker, underbar, fantastisk, fin och PERFEKT Mulberry Bayswater i färgen Chocolate :) Love It!


Midsommarfirande

Nu är jag och älsklingen hemma i Kalmar igen efter en snabb vesit i Skånelandet! Vi åkte ner igår efter en mycket trevlig, och GOD, lunch hos Richards föräldrar och snabb shopping på MAXI i Kalmar där vi köpte midsommarmaten. Klockan var närmare 13 när vi begav oss neråt landet:) Tog ca 3h innan vi var i Hörby och skulle hämta upp Helena som hade flygit ner från Stockholm dagen till ära - Tack darling de var supermysigt! Jagade efter en toalett i metropolen Hörby men gav upp, köpte glass och åkte mot huset.

Kom fram till The House vid 16 och då satt vi och njöt i solen, och drack en kall cider eller två. Folk dök upp bil efter bil och tillslut var det dags att börja fixa med maten..vi var en 16 pers så var en del mat :p Men vi fick ihop det och kunde slå oss ner och njuta av god mat. *Mums mums!!* Betydligt lugnare midsommarafton i jämförelse med förra året..rätt lungt och härlig stämning! :) Jordgubbar med vispad grädde åt vi så de sprutade ur öronen..sååå goda var de!

Vid 02 hoppade vi i minisängen, haha 70 säng om inte mindre :p HAHA compaq living!! :p Men somnade gjorde vi till slut, vaknade 70 gången men vaknade ändå rätt utvilad. Drack lite kaffe och sen sprang mamma johanna runt och plockade burkar och skräp - hej de såg ut som skit :p Men vi åkte runt 11 tiden och lämnade först av Helena och Katrin som skulle till Köpenhamn för att möta upp familjen respektive jobba.

Tack för ett trevligt midsommarfirande people! :)
Ciao


Lite shopping

Lite shopping såhär på kvällskvisten är aldrig fel :p Fick mitt CSN beviljat (mest lån när man dör vinner) vilket betyder att jag har 10.000:- mer än tänkt..dock ska de användas först om en månad eftersom jag får ut typ 3000:- från jobbet i slutet av Juli så pengarna kommer behövas då! Dock kände jag att lite nytt smink verkligen behövs, en palett med ögonskuggor från Too Faced och en minerafoundation från Lily Lolo i färgen Popcorn blir det...



And the winner is..

Solen skiner som aldrig förr och jag sitter ute på balkongen och njuter i min nyinköpta bikini (rea på underdelen me like, thanks H&M) dock sitter jag med datorn i knät och läser slides från föregående föreläningar :p Mindre kul!

Mer roligt var att jag under en liten paus kollade mailen på jakt efter ett lösenord, då stöter jag på mina inloggningsuppgifter till webbmötesplatsen för Ambassadörsprojektet för Ekonomihögskolan (letade som en galning någon månad sedan men hittade de inte då :p) så loggade in på sidan och kollade efter vinnarna i de olika tävlingarna som pågått under vårens arbete  - CHOCK!! VI HADE VUNNIT EN TÄVLING, jag och my darling Katrin :)

Bästa blogginlägget *host host* gick till oss och de var inget dåligt pris heler!! En specialutgåva av iPod Shuffle - SWEET!! Min är halvdöd och katrin (aka henkes) är helt brutalt slaktad av ett cykelhjul :p Dock har vi inte hört från skolan och resultatet kom ut någon månad sedan - så får maila vår käre ansvarig! :)


Vårt fin fina pris :) Tack så mycket Ekonomihögskolan!


Tröttis!

Jag är så sjukt trött..lägger jag mig ner i soffan sover jag inom 1 minut och detta är inget skämt  - har hänt inte en utan TVÅ gånger idag!!! Hahaha! Började igår och trots att jag sov typ 10-11h inatt är jag lika trött. Tror jag inte är 100% på topp, igår kom Annica förbi på en fika i solen på balkongen, vi drack mumsiga latte och åt muffins och sen POFF blev jag så jäkla illamående..inte så att jag behövde spy utan sådär jobbigt man vet inte vart man ska ta vägen illamående :S Kom rumt 21 och ville inte ge sig så hoppade i sängen tidigt

...och VAKNADE 06 men illamåendet kvar...skumt och äckligt!!! Bättre idag men de kommer och går, usch jag verkligen HATAR att spy, går runt och sjunger när de är riktigt illa..har till och med haft maginfluensa och smittat andra utan att själv you know what :p Kanske är samma sak nu ;)

Idag har jag för övrigt varit på en andra intervju ute hos kunden, dock inget jobb som känns särskilt Johanna så blir ett nej om jag nu skulle få det. Tänker inte ta ett jobb "bara för att" då kan jag helre plugga antingen en magister eller media och kommunikationsvetenskap som jag faktiskt också sökt till hösten! :)

Out in the sunshine

Jag och älsklingen var precis och handlade lite middag, någon (richard) var otroligt sugen på kokekorv som han så rar säger (kokekorvkokekovrkokekorv..tjat tjat ;)) vi är riktigt kassa på att planera vad vi ska äta och matinköp - de har vi nu bestämt att vi ska bli bättre på! Så nu ska vi göra veckomeny och sen shoppa utefter listan. Då sparar man tid, energi och en massa pengar.

Tränandet måste jag också ta tag ut, hej flodhäst känns det som just nu och de är ju mindre trevligt såhär på sommaren. Jag vill ha rutiner...jag vill ha ett jobb, veta att jag jobbar till klockan XX och sedan kunna planera kvällen med tex träning. Tycker inte om studentlivet längre. Fick inget telefonsamtal idag..så jag är sjukt nere just nu! :( Jobb jobb jobb come to me!

Snart kommer Annica över för en mumsig latte, vi har inte invigt maskinen på riktigt än! :) Till det blir det muffins med blåbärssylt och hallonsylt, sockerfria som blev underbart goda enligt Richard som smakade dom igår! *Mums*

Tålamod?!

Nej de är inget jag vet vad det är, knappt så jag kan stava till det ens :p Nu har jag suttit och stirrat på telefonen hela dagen..men den tycks inte vilja ringa! :( De ringer när man inte vill att de ska, och ringer absolut inte när man vill att de ska ringa...så typiskt!!

Jag fortsätter att hålla tummarna att de kommer ringa och att jag får ett positivt besked, jag sjunker som en liten sten tills dess dock! :s

Dagens tips

IKEA har ett underbart nytt soffbord, otroligt snyggt och skulle nog passa superbra i vardagsrummet..får spana in det nästa gång på vi är där, har inte sett det innan så vi får väl se. Vitt är snyggt!!

HEMNES Soffbord vit Längd: 90 cm Bredd: 90 cm Höjd: 46 cm


Intervju del 2

Efter en förmiddag i skolan var mitt huvud riktigt segt och behövde sig en paus...och mat. Så efter lite mumsig pastasallad med feta och pesto åkte jag och älsklingen på en shoppingtur :) Köpte plattång, lite tröjor från H&M samt Cubus och blidde en sväng till Media Markt och ElGiganten också innan vi åkte och lämnade bilen hos Richards föräldrar.

På väg mot svärisarna ringde telefonen men såklart märkte jag inte det...men var iaf från ett bemanningsföretag där jag var på intervju förra tisdagen. Ska nu på en ytterligare intervju och då hos företaget där jag skulle jobba. Ligger inte super till men inte såå långt hemifrån, ska dit på Onsdag iaf så då håller jag tummarna. Håller tummarna lite extra hårt imorgon då de skulle ringa från det andra företaget där jag var på intervju i onsdags...*hoppas hoppas hoppas*


Om någon vill köpa en söt jacka till mig går det bra med denna från Gina..måste spana in den!!


Latissima

Hos mamma i fredags fick jag min EXAMENSPRESENT, och inte vad som helst utan en kaffemaskin från Nespresso, en Svart Latissima! Den är riktigt snygg, gör riktigt gott kaffe och jag har längtat efter den riktigt mycket!!! Mamma har en likadan så hade liiite koll på den iaf :)

Satte precis igång den, körde igenom systemet och nu sitter jag här och sippar på en "egengjord" mumsig latte som är wwwwwwonderfull. Mina latteglas funkade i maskinen så behöver inte köpa de svindyra Nespresso kopparna. Har redan beställt hem 200 kappslar (kaffe) som skulle skickas inom 3 dagar och har nog med kappslar tills de kommer då man fick provsmakningar på alla smaker samt test på någon ny sort. Nu jäklans ska de drickas kaffe :)


Latissima i egen hög "person"


En färdig mumsig kaffe latte!

Tack Mamma, Micke, Mormor, Anita, Karro, Kjell, Adam och Albin! :)


Helg i Stockholm

Nu är vi hemma i Kalmar igen efter en riktigt härlig weekend i Stockholm, har varit fullt upp men väldigt avslappnande ändå..skönt att komma hem en sväng då och då :)

Åkte upp i torsdags förmiddag och var uppe runt 16 och hittade lätt till hotellet vid Humlegården, Scandic Park var super...lagom krypavstånd till stuperplan (YAY ZARA)!!!! Efter en check på hotellrummet, som var riktigt stort och fint, blev det en tur på stan. Middag blev det på T.G.I. Fridays i kungsan som vanligt och efter det köpte vi biobiljetter till Familjen Jones och eftersom vi hade dödtid blev det en mysig fika på drottninggatan..mys mys mys med älsklingen! :)

Fredagen var utcheckningen, SHOPPING på stan (Zara, VILA, Dressman m.f) ett riktigt trevligt besök hos mormor som fick en bukett med fin fina sverigeblommor som en tidig födelsedagspresent. Efter några timmar åkte vi till mamma där vi spenderade resten av helgen. Pussat, kramat och gosat med småbröderna i massor, störst vinner så muhahah pussar och kramar blev det! Grillat, liten shoppingtur i Södertälje Shoppiing och självklart hela lördagen framför tv.n :) Yay dom är äntligen gifta den vackra prinsessan och hennes prins!!

Bilder från Aftonbladet.se

Övningar

Hej hopp!!!

I förmiddags var det övningar i skolan, en stor en så vi fick sluta lite tidigare då den gjordes på en 2h istället för 3h :) Yay liten paus!! Nu ska vi iväg till polisen..Richard har inget pass så de ska fixas och sen ska vi ut på jakt efter en stor, smal korg till hallen där alla tidningar, reklam och papper ska bo. I eftermiddag ska jag läsa i vår underbara (not) kursbok och göra övningar. Packa ska jag också göra eftersom vi ska till Stockholm efter föreläsningen imorgon! :) :) :)

Ciaaooo

Taxfree

Har redan börjat spana in Taxfreen till egyptenresan..nya perfymer är ett MÅSTE!! Affärerna på flygplatsen i Hurghada var inte alls bra så får beställa online och köpa på utresan istället :)


Tiiiisdag

God förmiddag!

Hoppade upp senare än tänkt idag så älsklingen fick köra in mig till min anställningsintervju vid 9 på Manpower, kom i god tid så ingen fara egentligen. Halvblind är jag också dagen till ära då mina linser är sluuuut..koko jag glömde att beställa nya, borde iaf komma nya idag :)

Intervjun gick iaf bra kändes det som, ett kundtjänstjobb på ett "riktigt företag" utan en massa sälj utan enbart kundtjänst vilket passar mig mer. Dom skulle höra av sig nästa vecka så vi håller tummarna för de vore roligt att göra något nytt. Resten av dagen ska jag sitta och räkna....haha booring men de positiva är iaf att de regnar!! MUHAHAHHAHA! :p

Ha en fin dag i reget..

Intervjuer

JIPPIE!!!

Precis då vi skulle sätta oss och äta lunch ringde telefonen, jag trodde de var en person jag kände men nej nej de var ett företag jag skickat in en ansökan till :) Dom ville att jag skulle komma på intervju IDAG, mycket spännande dock vet jag inte så mycket om tjänsten så svårt att förbereda sig med frågor :p

När vi satt och åt RINGDE DET IGEN, och då var det ett annat företag som ville att jag skulle komma på intervju, detta för ett kundtjänstjobb som skulle börja med utbildning vecka 26 , alltså efter midsommar. Nackdelen med detta skulle vara att jag ej kan skriva tentan som tänkt den 9.e juli. Men vi får väl se!! Dit ska jag iaf imorgon..

Så nu blir det tandläkaren, ska korsförhöra honom om mina jäkla tänder som RÖR SIG och beter sig illa. Haha okej de lät illa men så är det inte :p Sedan bli det intervju asap efter det och sedan ska vi till ikea och byta gardiner.

SEMESTER!

I eftermiddags bokade vi vår sommarsemester, yaaaaay! Vi vågade inte vänta längre för platserna började ta slut, vågade inte riskera de braiga priset! :) Vi åker 21-28 augusti till Hurghada och ska bo på Grand Resort med halvpension (frukost och middag ingår) totalt blev det 8450:- för båda för själva resan. Så skönt att vi äntligen köpt resan..*Happy happy* Nu hoppas vi sommaren blir fin så jag inte längtar allllt för mycket :)

Här ska vi bo, Grand Resort:

The Grand Resort: GR pool at night
The Grand Resort: Paradise Island as seen from boat
The Grand Resort: GR private restaurant
The Grand Resort: Pool
The Grand Resort: Pool
Grand Resort!!


Hallen!

Hallen är i princip kvar de är lister, lite krokar, ett nyckelskåp, en tavla kanske och lite så. Allt de stora är gjort och idag satte vi upp speglarna i hallen också. En stor från IKEA och en mindre från Second hand som jag målade vit :) Måla är kul!! Jag har bla målat pelaren blomman står på och skohyllan - varför köpa nytt när man kan förnya det man redan har!?

Här kommer lite bilder från renoveringen..

  
I starten..spackla och slipa heeela hallen!
  
De går frammåt..vi river ut det gamla golvet!
  
Ekparketten ligger där den ska och det är redo för möbler..
  
Garderoberna och stora spegeln, från Ikea
  
Ramar, en provisorisk lösning på klädförvaringen, vi kan inte riktigt bestämma oss hur vi ska ha det..

SÅ nu har vi sett lite bilder på den FINA hallen! Nästa projekt är lister och sedan KÖKET! :p


Solig söndag

Solen skiner och de är så otroligt fint väder, får skynda mig och göra mina övningar och sen hitta på något i eftermiddag! Har suttit och kollat på Det Kungliga Slottet på SVT, så underbart med alla program om kungafamiljen och allt runtomkring som alltid går på tv just nu...de är som en bit av himmelriket ramlat ner i tv.n.



Johanna <3 Kungafamiljen

 


Pluggisdagen nr.1!

Idag är jag riktigt duktig och har suttit och räknat sedan 11-tiden...yaaay!! Och det bästa av allt är att I CAN DO IT, inte så svårt utan bara ta de lungt och mycket har fallit på plats vilket är riktigt skönt. Många uppgifter som ska gås igenom men dom måste göras så bara att ta tag i det och sedan blir det en lugn kväll.

Var iväg och handlade i blååååååsten, jag ville cykla men älsklingen var rädd för att blåsa bort så gick bort och hämtade bilen hos svärisarna..inspekterade bland annat deras söta damm då och gräsmattan som höll på att klippas. Sedan blev de Maxi, tillbaka till svärisarna på fika och nu har vi precis ätit middag -  mums!!!

Nu har stormen lugnat ner sig..solen värmer varm och skön nu, haha regn och sol om varannat har de varit hela dagen :)


Egypten igen..

Har kollat på utlandsresor i slutet av sommaren, vi vill åka någongång i mitten på augusti och de är då inte det lättaste ska jag säga. Mitt måste är stor fin pool, nära stranden och varmt, Richard har väl inga preferenser utöver det :) Sen ska de inte vara svindyrt land, ingen risk för regn eftersom 8 dagarsresor verkar de som gäller.

Vad har vi då kommit fram till!?

Kreta, njaaa tveksamt, Cypern vore super men hittar inga bra hotell, Övriga Grekland..för förvirrande och hittar inget som vi vill åka till, Turkiet vill jag inte till såååå vi har hamnat på Egypten. Nackdelen är att det är sjukt varmt där då..kan bli över 40grader men vattnet är svalt och skönt iaf :) Billigt är de och på hotellet ingår frukost och middag i grundpriset på runt 8.000:- för både mig och älsklingen. Nu är vi snåla och vill att de ska sjunka lite till :)

Någon som har något annat tisp på resa?!


SunGarden Grand Resort
Hotellet i Hurghada, Egypt!


Examenspresent

(Opublicerat inlägg sedan tidigare i veckan)

Idag fick jag en helautomatiskt kaffemaskin, eller ja jag såg en bild på den inslagen :p Present från världens bästa la familia - PUSS PÅ MAMMA!! Fick ett mms med ett fint rim (?) som syrran slängde ihop och en bild på pluttarna och ett stort paket i bakgrunden...

..haken? Jo såklart finns en sådan!! Den står och väntar på mig i Södertälje, och vips hade jag och richard bokat in att vi ska upp till stan nästa fredag, så 18-20 är vi i huvudstaden. Sover på hotell en natt och sedan blir det nog en natt hemma hos mamma (haha fortfarande student :p).
Nu får mamma äntligen träffa älsklingen, haha någon som är nyfiken!!

Nespresso Citiz & Milk D120   Nespresso Le Cube C180Nespresso Citiz&Co D130Nespresso Lattissima F320/F321

Vilken tror ni jag fick?!

YAAAYYY Kaffemaskin - Johanna kommer leva på mumsig latte!!!!  STORT TACK!!


Sommarfräscht

Cubus har riiiktigt mycket fint inne just nu, otroligt farligt och jag vågar nog inte gå in butiken ute på Mode :p Nya leggings måste jag ha, lite söta klänningar, en ny kofta och otroligt charmiga shorts - GO Cubus!


Sista jobbardagen for now..

Idag var det sista jobbardagen på två och en halv vecka, sååå otroligt skönt att jag vet inte vad. Har varit fullt upp på jobbet med massa saker som händer och samtidigt som jag pluggar blir det för mycket, blir bara mer hatisk av all dum press!! Men nu blir det lugn och ro och nästa pass än någongång veckan efter midsommar. Nu ska jag fokusera på skolan och klara skiten :) Imorgon ska jag sitta och räkna för fullt med övningar, känns mycket bra hittills!

Efter dagens föreläsning och lunch tog jag och älsklingen en tur! Richard shoppade en tröja/jacka på Intersport, en tur förbi Colorama då vi köpte färg till sängen som ska målas om, och även en tur förbi IKEA där jag köpte gardiner, ljus till hallen och lite bilder :)

Under kvällen har vi ätit Tacogratäng, druckit Trocadero *mums* och jag har tittat på Gray´s med hjärtat i halsgropen samt kungliga bröllopet..mys mys mys! Nu blir det sängen och lite läsning (plugg)..
Natti natti!

Give it to me..

Forever 21 i miss you right now...så underbart söta klänningar och saker, love it! Helena jag följer med till USA ;)



Storstadsweekend

Nästa helg ska jag och älskingen upp till Stockholm för en mysig helg, myspys på hög nivå :) Ska bland annat mysa på uteservering efter uteservering med vänner, dubbeldejt med min darling + boys, visa upp Stockholm för älsklingen och sedan ska vi till mamisen och pluttarna (lääääängtar).

Problemet - jag hade ju totalt, senil som jag är, förträngt att Det kungliga Bröllopet är nästa helg - kaos i stan!! Så istället för att åka fredag-söndag blir det torsdag - lör/sön..annars kommer vi inte alls kunna gå runt. På upp torsdag, turista på fredagen och sen till mamma på lördagen eller fredagskvällen :)



Funderar på att bo på Scandic i Alvik..billigare och inte långt till stan, funderade på Clarion i skanstull men de var dubbelt så dyrt..vilket betyder att vi kan bo där två nätter. Ska kolla runt lite mer och boka då älsklingen kommer hem från tippen :)

Puuss

iPhone 4

Den nya iPhonen är här...och jag kan inte bestämma mig för om jag gillar den eller inte!! Designen är snygg, när man vant sig med den, men tycker mer om den mer smidiga designen som 3G och 3GS.en har! Teknikst sett, nja lite bättre ska den vara och främst skärmen då..yay! Men de jag ville ha var bättre ljud, ännu bättre batteritid och roligare funktioner! Hur som hur är den intressant, och jag tycker nog den svarta är snyggast måste jag säga! FaceTime aka videosamtal känns överskattat men amerikanarna kan nog ha kul med det :p



Plus är att den är tunn, glas både fram och bak, multitasking (fattar inte att de inte fanns innan), bättre skärm, man kan sortera apps i foldrar (mycket smidigt)!


Black and white iPhone 4 models at 30-degree angles.

http://www.apple.com/iphone/gallery/


Bilder - Apple.com/iphone


Thaaiiiland

Jag vill åka på semester, solsken och ligga på stranden..total njutning!

Får se hur det blir med sommarsemestern, igår fick jag älsklingen att nästan lova en längre semester i vinter om vi tar en weekend eller så i sommar..eller en sista minuten kanske!? Fanns riktigt billiga resor till Bulgarien men känns lite för kallt när vi faktiskt har högsommar när vi tänkte åka (mitten av augusti).

Idag ska jag sitta och kolla på thailandsresor, vill hitta nått ställe där de inte är 70000 turister på stranden. Om inte thailand kan de blir Bali också...vi får se! :)

Le Meridien Khao Lak


Fill it up

Jag har plats kvar i mina garderober...dessa får gärna flytta in!!

Forever 21 i mitt hjärta...oh jag vill åka till USA nu nu nu nu!!!

Sunshine

Solen skiner IDAG MED, helt underbart! Det är inte lika varmt en man blir lycklig av att bara titta ut och njuta lite på balkongen. Lovely lovely lovely!

Dagen har börjat lungt, älsklingen är ute på äventyr och borde vara hemma snart - då ska vi på spegeljakt! Yay! Behöver en, eller två, speglar till hallen nämligen då vi slängde de gamla som satt uppe. Så en mindre att ha ovanför byrån och en helkroppsspegel för att kunna checka outfits. Hoppas hitta två fina som vi kan måla om till en billig peng - Johanna looove Second hand! :)

Ikväll blir det jobb, men de ignorerar jag totaly :p
Ciao

Besviken!

Ibland blir man bara så otroligt besviken på vissa människor, otroooooligt besviken!!!


Nya hallen!

Dagen har varit lugn och skön, otroligt fint väder har vi haft i flera dagar så man får passa på att njuta lite extra!

Imorse kom pappa, birgitta, farmor och farfar förbi och sa hejdå innan dom åkte tillbaka mot sörmland, trevligt litet besök!! :) Sedan tog vi de lungt, jag sökte lite jobb och sedan åkte vi till Plantagen där vi shoppade upp ett presentkort - nu har vi fin balkong!! Sedan satt vi i solen hos richards föräldrar ett bra tag, tvättade bilen (aka vattenkrig), planterade blommorna vi köpt och sedan åkte vi hem och satte upp saker i hallen och köket..yay!!

Hallen är såå snygg, ska fota lite och lägga upp bilder, i loooove it!! Ikväll blir de en lugn kväll med toastätande och nachos! *Mums!*

Ciao

Fröken kandidaten

Nytt smeknamn, måste säga att jag gillar det! ;)

Har blivit kallad de av pappa och compani hela dagen...kan de vara för vi hade vår efterlängtade Kandidatcermoni idag!? YAY! Ceremonin var väl ingen höjdare, lika boring som väntat med de var riktigt FIN musik (ja prefekten hängde med på ett hörn :p).

I förmiddags var de fix och trix hemma innan vi åkte till stan och Kalmarsalen där vi njöööööt av solen, så otroligt härligt och varmt idag! Folket anslöt sig och de blev fotografering innan intågandet och 1,5h sittande. Efter gick vi till den lokala urmakarn och jag fick välja en ny klocka, tack världens bästa pappa och birgitta den är såååå fin! Eftermiddagen blev sedan en fikaorgie med för mycket tårta och kaffe..släktkalas :p På kvällen intog familjerna Stekhuset där vi åt muuuuumsig mat! Nu är vi sängliggande och tittar lite smått på tv.

Tack för alla presenter och en FIN dag!
Ciao

Golvläggning och bombnedslag

De ser ut som en BOMB slagit ner, på riktigt i alla rum förutom sovrummet! Alla mina kläder ligger i lilla rummet, möblerna i hallen står i köket och lilla, vardagsrummet är fullt av golv och verktyg. KAOS!!! Men man får tänka positivt och se hur fiiiint de kommer att bli sen! :)

Älsklingen håller på att lägga golv för fullt och själv jobbar jag, perfect tajming..problemet var att jag kom på det 10 min innan jag började för jag trodde jag skulle jobba imorgon :p Oh well ska hem igenom och slipa lite och måla resten av hallen. Så fint de blir! :)

Annars hade vi opponering på uppsatsen igår, ska bestämma vår titel och ändra källorna lite sen är det klaaar! :) Känns så otroligt skönt och handledaren var väldigt nöjd med de vi gjort...

GUD VA HUNGRIG JAG ÄR! Såå sugen på chili cheese från Burger King! :p


RSS 2.0