Klart!

Nu så har vi redovisat den andra och slutgiltiga gruppuppgiften! Skönt att de är klart..vet inte om detta arbete gick lika bra som det förra, men jag tycker att det känns bra. Nu är det upptill Kjell som rättar och läser..han gillade vårat Monsters Inc-arbete men detta är inte lita underhållande..men man skrattar åt mammuten iaf :p Men de är ett mycket bra exempel iaf! :)

Jag hade tänkt åka till banken nu, ska plugga med tjejerna i eftermiddag men dom har sitt seminarie nu så jag får vänta på dom, banken får bli senare jag orkar inte cykla fram och tillbaka på en gång känns lite onödigt! Ska kolla på lägenheten ikväll och sen får vi se, om jag gillar den så går jag till banken imorgon och kan snacka igenom det med dom då. Jag som hade bestämt mig för att inte köpa en bostadsrätt och istället dela hyreslägenhet med någon..men det är inte det lättaste det heller..vi får se helt enkelt! :p

Nu ska jag läsa lite i literaturen och förhoppningsvis lära mig något om "lärande i organisationer" I dont know..har skrivit ut en övningstenta och de verkar vara helt okej typ av tentor..johanna klarar sig pga svammel like the old times ;) 
Ciao 

Kommentarer
Postat av: niklas

Jag har verkligen inte dissat något av dina sms, vad är det för anklagelser du gör...jag är chockad...:P

2007-09-20 @ 17:34:00
URL: http://www.eustrom.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0