Top 5 Shoes

H&M släppte de nya skorna på nätet, eller vem vet om de egentligen hände då de tog slut på en gång!!!

Dom röda är underbara, STORT ha-begär. De helgråa är jättesöta, medel ha-begär. De svarta ser man inte så bra men dom ser underbara ut. Tre skor jag inte skulle tacka nej till. Hoppas att de finns i affärn, får springa runt och kolla...OM dom finns!


New Divided

De har kommit lite nytt från Divided..är inte ett jättefan men några saker var helt okej. Klänningen tycker jag är supergullig, vi får se om den finns i butik så man kan prova.


London!?

Behöver lite londontips! Vi ska dit 20.e augusti (min födelsedag) och stanna till 24.e och behöver lite tips på saker som händer och vad man måste se..förutom de klassiska turistställerna såklart. Shopping, festivaler och liknande.. Vi funderar på att ta tåget över till Paris men det ska tydligen vara jättedyrt, så vi får se de tar ju bara 2h typ :)


Har du något tips?!


Update: Inget paris, 4 pers 4500:- ENKEL väg!

Poool

Efter många om och män hittade jag rätt igår, fy jag tycker inte om att köra när jag inte vet vart jag ska..eller kan vägen rättare sagt. Men de gick iaf bra och sakerna kom fram till landet som de skulle. På landet var det luuungt, så skönt och tyst tills folk började joddla (dom har röstkurser hos grannarna). Men vi åt middag och sen åkte vi till grannarna och krashade deras pool, jag låg i någon timma tills de var kyligt och mina händer hade små russinfingrar innan de var dags för project runway :)

Idag efter jobbet ska jag till stan och träffa Qamilla, wei! Henne träffar man allt för sällan, man var ju van att se folket varje dag i gymnasiet. Vi får se vad vi hittar på, jag vill iaf se hennes och björns lägenhet!!!

Pusssss


Hängigt

Snart är arbetsdagen klar - jippie! Jag känner mig helt död, som en hängbjörk ungefär! Men men de är bara att hålla ögonen öppna, kollar på Året med Kungafamiljen 2001. Har sett alla HööK avsnitt som kommit ut hittills, nytt på lördag på Tv. Jag går nog snart tror jag, ska köra till Järfälla och hämta bigrejjer och sen ner till landet efter det. Köra hit och köra dit...jag hoppas bara att GSP.en är snäll och visar mig rätt på en lätt väg - skulle uppskattas. Vad gjorde man innan GPS.en??

Har suttit på eftermiddagen och fixat en massa jobbansökningar för extra- och deltidsjobb till hösten. Hoppas speciellt på ett, som var utlyst, som är perfekt för mig och de jag älskar så de hoppas jag verkligen på. Helgjobb + ev någon veckodag i veckan - super!!

Nej nu ska jag dricka ramlösa *Mums!!*

Onsdag

Halva veckan har gått, och det kan vara så att jag bara har tre arbetsdagar kvar..jag vet inte riktigt. Men hur som hellst är det skönt att helgen närmar sig, vi ska sälja honung på marknaden på lördag i köpingen och de brukar tydligen vara massa folk där så förhoppningsvis säljer vi så det knakar! :)

Efter jobbet ska jag hämta saker, bisaker, hos en leverantör och sedan köra ner till landet och lämna bilen. 25min tog det till jobbet om man kör lagligt vilket är otroligt ovanligt på Essingeleden där alla ligger minst 15 över..synd för dom för jag kör i 70km/h. Kom till jobbet 07.58 så de var ju perfect. Skulle aldrig orka köra bil i den vanliga morgontrafiken, då skulle de gå snabbare kollektivt..men under semestertider är det bara smidigt.

Worki worki (kolla på sista HööK avsnittet!!)

Out with Topshop




Söta klänningar som passar både finare tillställningar och partykvällan, den svarta blockfärgade är underbar!!!

Tradera fynd nr.2

Äntligen har jag en ny mascara, och en som är riktigt bra!! Helt ny och oöppnad Genuine Lancome Courbe Virtuose Mascara, borsten är underbar och 100% kladdfri, de är bra eftersom den är så stor!

Vann den på tradera för 140:- + frakt. I affärn kostar den 265:- och i taxfreen 165:- så jag sparade en hel del pengar, jippie!!


Update: Nu är det shoppingstopp denna månad!

Hemmåt

Jippie nu slutar jag strax, ska bli skönt.

Ikväll ska jag vara hemma, ligga och läsa och njuta av lugnet! Funderade på att åka till Skärholmen och kika lite men nä de får bli någon annan dag..fast jag måste förbi banken!! Oh well det får bli någon annan dag, dom hinner ändå stänga nu.

Ha en trevlig kväll!

H&M beställning

Det blev en beställning från H&M med mamma som rådslagare, hoppas att de passar och fungerar i höst! Ska leta cardigan i butik samt köpa en överdragströja utöver detta men de känns lättare i butik. Slängde med ett par ballerinas också...dom funkar alltid och mina är helt utslitna! :)


Vad tycks?

Design-problem

Tack till bloggsupporten för att ni fixade centreringen i bloggen! Har varit sååå irriterande men de var bara att skicka ett mail så fixade de till sig...inte ens 5min tog det så var de fixat! Supersmidigt!

Hur ser ni bloggen? Ser den konstig ut...???

Update: Nu borde allt vara rätt..fick göra om lite!

Tisdag?

Alla dagar smälter ihop..jag har ingen koll alls vilket är rätt läskigt! :S

Gårdagen/natten/morgonen hos mammsen var jättemysig, saknar alla småpluttar (brorsorna) när man inte ser dom på ett tag..dom är SÅ SÖTA. Jag föll nästan på att äta upp Albo imorse vid frukostbordet..han var så söt att de inte går att förstå! Adam är också söt..han tyckte inte att jag skulle åka :( Naw!
Igår grillades det, Micke köpte en vattenmelon på 15 KILO..sjukt stor! Sen var de fetaost och massa sallad + grillad annanas såklart (de bästa som finns!) Sen middag men gott som tusiken! Kikade i mammas H&M katalog, jag har fortfarande inte fått den jag beställde, och hittade massa..underkläder! Ja och annat också såklart...

Idag blir det nog Hagsätra tror jag..men vem vet vad som händer :p
Ciao

Fyndat!

Jag har fyndat på Tradera! Har saknat min underbara eftersol från Yves Rocher som dom snodde när jag flög upp till Stockholm. Gick till Yves Rocher butik och då kostade en typ 95:- (RÅN!) Men på tradera fick jag två för 36:- + frakten 33.

Helt underbara och jag rekomenderar dom varmt!

Klicka för att visa Megabild! Efter-sol ansikte och body lotion
Bild: Ankila

Till mami

Nu slutar jag strax, så snart den inkompetente postkillen varit här. Han kom med "grannarnas" post imorse..inte ett enda var rätt!!

Efter det ska jag till mamma! Pussa på alla pussgurkor och umgås!

Ha en bra kväll!

Fin fint!

Jag är med och tävlar om en riktigt grym goodiebag hos Maria som har ett värde på över 20 000:-, Se till att vara med och tävla du också, den pågår t.o.m. den 31 Augusti 2008

Den kräver lite jobb men de finns massa skoj att vinna!! :) Hoppas hoppas hoppas!


Bild: Marias Krypin

Play

SVT Play är superbra, de finns massvis med program. Tyvärr finns inte "Baronessan" vilket är väldans tråkigt för jag har bara sett ett avsnitt och de var jättebra tycker jag. Någon som vet om den finns någon annanstans?

Kollar just nu på Höök, men de var så läskigt att jag måste pigga upp med lite kungafamiljen.
Någon som kan tipsa om något bra SVT program??


Eva Höök in Action
Bild: SVT

Alla överlevde

Jag, bilen och medtrafikanterna överlevde min färd till jobbet..utan några som hellst problem. De är läskigt trångt på Essingeleden, iaf när man kör jättebilen Orvar. Men de gick bra, massa parkeringar på jobbet så de är ju också trevligt. Min skräck är att jag på något sätt glömt något på och att batteriet ska ladda ur...I hope not. Fy va hemskt det skulle vara!! :S

Varmt som tusiken är det..och de ska fortsätta till på fredag. Sen blir det väl piss bara för att jag slutar jobba..vem vet!
Tillbaka till kungafamiljen..

Ciao

Söndag

Imorgon är de tillbaka till jobbet..men det positiva är att jag ska ha bil halva veckan - f*** kollektivtrafiken! Ska bli jätteskönt :) Pappa undrade vid frukosten om jag skulle bli jättearg om han inte skulle åka till stan imorgon (åka tåg tänkte jag då) men han hade ett erbjudande, nämligen att jag få bilen tills på onsdag MED i princip full tank. Jo men visst, de tackar man inte nej till. Vi får se hur lång tid det tar för mig att köra ut till Sollentuna från Hagsätra...

Nu ska jag strax upp och titta på tv innan tidig sänggång, ska upp tidigt och köra till stan ju eftersom jag är på landet!

Så varning Stockholm jag har stoooor bil i veckan ;)

Klänningar

Forever21 har de snyggaste klänningarna och billiga är dom också..om man räknar bort frakten!
Den blåblommiga haltnecken är min favorit...I love it!


Klänning

Jag måste ha en ny klänning, någon finare som passar till det mesta. Har bara en finklänning och de behövs garanterat flera i min garderob! Lånade denna av Annica, fast i grått, och den är superfin! Denna är i lite roligare färg, och kostar bara 249:- hos Halens. Dock är den jättestor men man kan ju alltid smöra och få hjälp att sy in den...

1955 ger 30% rabatt på dyraste varan..very nice!
Satinklänning
Bild: Halens

Örhängen

Jag måste köpa nya pärlörhängen, de är helt klart de bästa man kan ha! Mina dog några månader sedan och sen har jag inte köpt några nya..måste ta tag i det nu! Nova Pärldesign har många bra versioner men dom vita är nog snyggast, eller?

Soligt land

De är så underbart väder att de är helt otroligt, man blir glad av solsken (dock inte av alla bromsar)!

Jag ligger ute på terrassen och solar i en solstol, så skönt så..men man måste ta pauser för annars smälter man bort. Så jag har tvättat lite, tappat upp honung som inte ska säljas. Den har superhärlig konsestens, som messmör goes honung eller nått..perfekt till ansiktsmasker. Jag ska börja exprimentera och skapa storsäljande skönhetsprodukter, honung är ju bra till det mesta.

Marken är i full gång och de är massa folk, vi var uppe en sväng igårkväll, köpte nya solglasögon och gula t-shirts till bondens marknad nästa helg. EMD uppträdde så vi såg två låtar med dom..bra preformers! Men vi ska upp en sväng idag också..om man inte dör!

Ciao från värmen


Kungligt

På eftermiddagen hittade jag till SVT.s sida "Play" där man kan se på olika serier, dokumentärer och liknande. Otroligt bra när man har tid över..vilket jag har. Och som stort fan av Kungafamiljen och monarkin, har jag de senaste 3h kollat på "Året med Kungafamiljen"...93-95 har jag avverkat hittills! Så kul så.. :)


Bild: Royalcourt.se

Nu ringde pappa och sa att han är klar, wippie! Så det blir en avkapad arbetsdag. Kontoret har varit dött hela dagen så ingen lär sakna mig! Imorse var vi två på kontoret, vid lunch gick den ena och då kom en till..så jag har iaf ett sällskap - han sitter någonstans på andra sidan :p

Så nu bär det av mot landet..och solen!
Ciao

Solig fredag

Oh så fint väder det är :( Men snart är det helg och eftersom de ska bli fint i helgen också har jag iaf något att se fram emot, riktigt härligt. Om 7h och 10 min så åker jag mot landet, ska möta pappa någonstans och sen far vi. Ska bli så skönt så skönt.

Idag så ska jag avverka 2 pärmar och leta efter stipendium som de börjar bli dags att fylla i och skicka in, att hitta något bra stipendium är ju knappast lätt så jakten måste börja itid. Har ni några tips på stipendium till USA?

Ciao

Jo men visst..

Det händer verkligen ingenting just nu, det har inte hänt något sen före lunch..eller före 11 till och med. Det fanns "massor" att göra då. Jag klagar inte men de är inge vidare att sitta på jobbet och inte ha nått att göra, samma dilemma för att kontorsråttor jag vet..men ändå. Var precis runt och skulle hämta post, men de fanns ingen så de var rätt simpelt faktiskt! Posten kommer inom 20 min så om 15 stänger jag ner datorn och går ner. Känns lika bra, för vad ska jag göra här? :p Funderade på att beställa mina skolböcker, men nej juste vi börjar om 5 veckor..oops.

Ikväll så ska jag ut och gå, jag har så ont i svanken så vi får se om det går att springa. Men men, vi får se hur det blir!

H&M

Är väldigt sugen på att skicka iväg denna beställning, men jag väntar på katalogen för att se om de finns något annat kanske. Lite småsaker som är bra att ha, nya toppar behöver jag, vantar behövs i sep för då är det kallt att cykla (så var det förra året!). Skorna är jättesöta och passar till allt..me like H&M.

Halsduken är underbar och ett garanterat köp, jag gör inte samma miss som förra året och är långsam och missar den!

Fest på Tradera

Köp din festklänning via tradera, många skräddarsydda efter pers. mått eller helt nya och klara att använda. Man kan göra riktiga fynd! Mina favoriter är högst upp!

Klicka på bilderna!

*NY* Bedårande Festklänning -Skräddarsydd för dig! Utrop 1krNY* Vacker Kvälls Klänning - Skräddarsydd för dig! Utrop 1kr


NY Vintage Princess Dress - Skräddarsydd för dig! Utrop 1kr*NY* Fin Cocktail Klänning - Skräddarsydd för dig! Utrop 1kr

NY Så Söt Fest/Tärnklänning -Skräddarsydd för dig *Utrop 1krNY* Sååå Vacker Balklänning -Skräddarsydd för dig *Utrop 1kr


Roller coasters

OMG! I´m soooooo happy happy! Jag har hittat Nöjesparken med stor N, "Cedar Point" och den ligger i Ohio :) Dom har 17 bergodalbaner i parken vilket är flest i världen. Av de 17 banorna är två med på top-10 listan bäst i världen, en ligger som 1.a!!!!

Så jäklans häftigt, och självklart måste jag åka dit när jag är i USA, de är perfect!



Cedar Point, OH, USA

Visitkort

Jag tycker det är riktigt roligt när man får folks visitkort, de känns så otroligt vuxet och dom är ju jättebra att ha! Därför vill jag också ha ett visitkort! Jag har designat ett gäng olika men nu tror jag jag har hittat en favorit..vad sägs om denna?

Tanken är att bloggen också ska ha ett liknande tema..


Imorse

Sov inte vidare bra inatt, min telefon störde mig hela tiden!!!
Vaknade av något ljud vid 03 men hann inte mer än precis somna när syrran skickar sms och frågar om jag är hemma.. "Japp" blev svaret innan jag hamnade i koma igen...03.56 ringer syrran igen och vill bli insläppt. Jag öppnar, går och lägger mig och faller i koma.
Sen vaknar jag i ett skutt och kollar på klockan och allt jag ser är ".50" så jag Hoppar upp ur sängen och på 4 minuter är jag påklädd, borstat och satt upp håret och nästan sminkat mig...sen kollar jag på mobilen och undrar varför den inte ringt. Då ser jag "05.54"..haha jag hade inte alls försovit mig!!!

Men vilken stress det är när man tror att man ska bli sen och sen kommer på att man gått upp 30min tidigare än planerat. Oh well...jag hann iaf fixa mig och sen kollade jag på Tv4s morgontv. Sen kom jag iaf iväg...men jag hatar när detta händer!

Torsdag

Blä det är fint väder idag igen...varmt så man nästintill dör! AC.n står på max men de gör inte direkt någon skillnad!! Jag kommer garanterat ta lunch idag och sitta uppe på takterrassen och sola. Brukar slänga i mig maten eller bläddra i någon tidning och sen gå tillbaka till mitt rum. Men vi har stängt mellan 12-12.30 så då kommer jag också vara det!

Gårdagen var trevlig, träffade Hanna med sällskap som var ute och letade cocktailklänning. Hon hittade en i rätt storlek och slog till - trotts att de skulle kunna rädda 1600 svältande afrikanska barn! Sen åkte vi till hanna och spanade in hennes nya möbler och fikade med hallonsaft och bulle! *Mums* Sen åkte vi till Josefina och satt i solen och drack rosévin, riktigt härligt. På vägen ut såg jag syrran..dom hade suttit där sedan 17 - haha! Oh well de är väl trevligt, alkon! ;)  

Ska bli superfint väder hela helgen - sjuuukt mycket folk på marknaden! Jag kommer iaf sola så mycket som jag kan/hinner! :)

Ciao

typisk göteborgare!!!!

Ett litet paket ska skickas ut - 3h senare är det klart!
Att ringa och beställa en budbil och få sakerna skickade är inte alls så svårt, ifs svårare än jag trodde, men att få all info och få allt att fungera de är de som är tufft! Ett pucko som skickar infon efter 1,5h "de är faktiskt lunch" och sedan blir arg för att paketet inte blivit skickat innan jag skickar adressuppgifter - VA!??!?!?!?!??!?!

Jag tycker inte om när man inte vet hur allt fungerar och detta var ett typiskt exempel. Som tur var va jetpak-agenten jättesnäll och vi var båda lätt förvirrade. Han ville skicka paketet till mitt telefonnr? Haha, de finns lite härliga människor där ute!

Nu är det klart och jag ber att de inte blitt några problem! :S

Ciao for now

Kontaktlinser

Jag skickade precis iväg en beställning på linser, väldigt skönt för jag är trött på mina glasögon! Förra gången jag beställde kom dom dagen efter så troligtvis har jag dom imorgon. Så himla smidigt!! Jag glömde alltid beställa nya hos optiker och fick gå utan/med glasögon i en vecka - aldrig mer!

Lenson är billigare, snabbare leverand och har bra erbjudanden!!!
Aldrig mer Speacsavers!

Skriv en kommentar med din mailadress så tipsar jag dig via mailen!

Du får då gratis frakt + 50:- i bonus!
LensOn.com - Din kontaktlinsaffär på nätet

Naglar!


Igår fick jag en knäpp..jag är så trött på vissa av mina naglar som verkar vara självmordsbenägna - dom går alltid av!

Men så igår så tog jag ett beslu! Dom ska av! Allihoppa!

Så jag klippte ner dom så alla är i samma längd, visst dom är inte korta och många skulle kalla dom långa, men jag är van med längre! Blev snyggt och jag är nöjd. Nu ska dom målas också, öppna fönstret i mitt kontor och sen är det bara att go crazy på arbetstid.

Vad tycker du?

Är det snyggare med långa eller korta naglar?

Hur ser dina naglar ut?

Love at first..


Denna klänning såg jag första gången på Kompaniet med Katrin och jag blev kär. Ingen kan ha missat denna! Kommer iaf från Dagmar och hos Sid & Sally går den för 797:- på rean. Jag vill vill vill! Hett tips att spana in deras rea!

Solen skiner..

God morgon!
Usch de är dom har dagarna som man inte vill vara på jobbet! Solen skiner och det är varm och skönt ute...jag vill också! Men jag fick lön idag så när man kollar på saldot på kontot är det väldigt mycket värt att sitta här! Nu hoppas jag verkligen på vecka 32 också..annars blir det landet och hjälpa till där vilket kanske också behövs!

De var otroligt tomt när jag kom till jobet 20min sen, bara jag och städaren här! Lika tyst som vanligt men ändå. Hittat en ny hemsida med inredning - en auktionssida där jag kommer sitta hela dagen!

Igår när jag kom hem så blev det en joggingrunda, ökade på så den blev 1-2km längre vilket var trevligt..man känner sig så otroligt duktig när man gör det! Blir en ikväll också om jag inte ska träffa Hanna för då blir den imorgon, eller tvärt om. Vi får helt enkelt se..mat ska jag också köpa!
Ciao

Free

Posten kom tidigt..men jag sitter kvar några extra minuter för de känns så löjligt att gå redan 15.30 och bussen går inte förens 15.57 så det är lungt. Dagen har varit jättelugn förutom några notifications imorse som var lätta (tack gud!) så de har varit en skön dag utan problem - alla borde vara så. Men visst, man vill ju gärna ha lite saker att göra men inte så man stressar ihjäl sig.
Imorgon är det halvvecka..woho! Tre dagar kvar till helgen, landet och Malma Marken i köpingen. Skoj skoj skoj, EMD kommer till marknade också..men nej dom vill jag inte gå och se. Det räcker att höra dom på radion konstant! Men landet är iaf trevligt..

Och imorgon får jag LÖN! Woho jag kommer vara rik, eller mitt sparkonto kommer få en rejäl höjning vilket kommer vara bra till hösten! Woho..nu ska jag gå till bussen! Ikväll är det bara jag hemma och de kommer nog bli en del SATC!

Ciao

Hallmöbel

Jag har hittat "min" hallmöbel nu...jag tror denne skulle passa superfint i min hall! Rätt stor och anpasslig...vi får se vad dom säger där hemma om min idé :p Den är iaf jättefin!


Önskelista

Mindre än en månad tills jag fyller år..och detta önskar jag mig:



Presentkort på IKEA
Spegel från Ellos


What 2 Wear

En söt outfit, all from Forever 21. Passar jättebra på jobbet och även under afterwork!!


Bilder: Forever21 Pris: 428,64 kr

Hur girlie är du?

Fyll i och kolla hur girlie du är..

[x] Du har fler än 10 nagellack.
[x] Du har en parfym som kostade mer än 500.
[x] Du har eller har haft lösnaglar.
[ ] Har/haft en bild på dig själv som bakgrundsbild på datorn.
[x] Du har minst 5 klädesplagg som du inte använder.
[x] När du var liten ville du vara en prinsessa.
[x] Du brukar gå på stan med din mamma.

[x] Du har haft rosa på ditt rum.
Totalt: 6

[x] Du har färgat håret.
[x] Du har slingat håret.
[x] Du har alltid din mobil med dig.
[x] Du dansar vilt när du är ensam hemma
[x] Du går aldrig hemifrån utan att vara sminkad.
[ ] Du har inpackning i ditt hår minst en gång i veckan.
[x] Du älskar att gå till frisören.
[x] Du solar hellre än att bada.
Totalt: 7

DU ÄLSKAR:
[x] Skor
[x] Färgen rosa
[x] Shopping
[x] Dekorationer
[x] Speglar
[ ] Skolan
[ ] Delfiner
[x] Disneyfilmer
[x] Ljus
[x] Blommor
[x] Mjukisdjur
Totalt: 9

Du shoppar/shoppat på:
[x] MQ
[x] Kompaniet
[ ] Victoria's secret
[x] H&M
[ ] Aima
[ ] New Yorker
[x] Gina Tricot
[x] NK
[ ] Top Gun
[ ] Taily Weijl
[ ] Bijou Birgiette
[ ] City Girl
[ ] Colosseum
[x] Sisters
Totalt: 6

DU SÄGER OFTA:
[x] Whatever
[x] Oh my god!
[x] Vet inte
[x] Cuite
[ ] Hot
[x] Visst
[ ] Säkert
[x] Ursäkta?
[ ] Fabulous
Totalt: 6

DU LÄSER:
[ ] Frida
[x] Cosmopolitan
[x] Glamour
[x] Elle
[ ] Teen Vouge
[ ] Bravo
[ ] solo
[ ] Wendy
[ ] Bravo girl
[ ] Star Flash
Totalt: 3

DU GILLAR DESSA FIMER:
[x] Elizabetown
[ ] Eva och Adam
[x] Freaky Friday
[ ] Ciao Bella
[ ] A Walk To Remember
[x] Sweet home Alabalma
[ ] Where The Heart Is
[x] Just My luck
[x] John Tucker Must Die
[XXXXX] The holiday
[ ] Girls United
[x] How To Lose A Guy In 10 Days
[x] The hot chick
[x] My girl
Totalt: 9

DU BRUKAR KOLLA PÅ:
[ ] Lost
[x] Top Model
[x] Projekt Runway
[x] Desperate Housewives
[x] The Simple Life
[x] Men In Trees
[ ] 8th & Ocean
[x] Grey's Anatomy
[ ] The OC
[x] Laguna Beach/The Hills
[ ] Nip/Tuck
[x] Gilmore Girls
[ ] One Three Hill
[ ] Heroes
Totalt: 8

DU TYCKER ÄR BRA:
[ ] Paris Hilton
[ ] Jessica Simpson
[ ] Mariah Carey
[x] J-Lo
[ ] Britney Spears
[ ] Beyonce Knowles
[x] Christina Aguilera
[x] Hillary Duff
[ ] Lindsay Lohan
[x] Gwen Stefani
Totalt: 4

TOTALT: 59

Får du: 0-20 mer pojke än tjej
Får du 20-30: pojkaktig tjej.
Får du 30-40: rätt så tjejig.
Får du: 40-50: du är en tjej!
Får du: 50-60: du är riktigt flickig. 

Dröm lägenheter..

Så HÄR vill jag att min lägenhet ska se ut..gud så underbart! Så fint med en massa spottar och den rena inredningen - jag vill också ha!!!!

Update: Nu slog det mig...jag kan ha så! Ett hål mellan köket och vardagsrummet, men skulle det vara fint? vad tycker folk som varit på besök? Jag är osäker..

Klicka på bilden och se resten...

Bild. Mäklarhuset

Tisdag!

Jippie vi har kommit en dag närmare helgen!!

Man kanske inte ska börja prata om den än..men time flyes! Man måste ju ha något att se fram emot eller hur? Till exempel så är jag i London om en månad, det ska bli riktigt roligt och de ser jag fram emot, förutom helgerna fram tills dess. Men nästa helg är också sista "arbetshelgen" eftersom jag tror jag slutar jobba efter nästa vecka...men jag vet inte riktigt. Vi besämde tills vecka 32 när jag var här i våras, men på mitt avtal står det tills Cina kommer tillbaka. Hoppas gör jag iaf på ytterligare en vecka..annars har jag inte mycket lekpengar och då blir det ingen iPhone :( Min födelsedag kommer också smygandes men vad ska jag önska mig?

Vad skulle du välja? En soffa eller en iPhone?

Muslimsk Barbie

När jag var liten var jag 100 % Barbie, det var det bästa som fanns och jag var mina dockor trogna. Barbiehus, barbiebil, barbiehästvagn, barbietrailer och ett gäng med hästar! Oh så mycket tid man spenderade med att bygga upp "Barbievärldar" och annat skoj...då lekte alla med Barbie!

Men om jag hade barn idag skulle jag vara tveksam över att köpa Barbiedockor till dem - har ni sett hur dom ser ut? Slampigare går inte att tänka sig! Dom har ju inga kläder!!

Det finns iaf en "Barbie" som har både kläder och helig skrift med på köpet, nämligen "Fulla" som är den muslimska barbiedockan! Låter spännande och aningen överdivet - men fy va pengar dom får in!! Det finns ju massa olika temadockor så varför inte??

SUCCÉ Den muslimska barbiedockan har tagit världen med storm


OK! Magazine

Vilket omslag av OK! Magazine faller dig i smaken?
Jag säger helt klart Jessica alba och Honor!

Jamie, nybliken mamma sen i mitten av juni.


Vilken outfit!

Leighton Meester från "Gossip girl" i perfekt klänning på tv-fest i LA. Snyggt!

Hur vacker är inte fröken Leighton Meester från "Gossip girl" i denna fantastiska klänning!
Brun är hon också...snyft!

Tillbehör!

Rosa gör livet roligare...titta på alla dessa! Oh de finns så mycket fint!


Vilken är finast?

Prisskillnader

Sitter och letar efter söta tillbehör till iPhone..den måste ju vara "pimpad". Rätt kul att jämföra priser..

Detta rosa iPhone headse kostar 195 kr om man köper det hos Mr.Gizmo. Köper man det via Ebay kostar den 47kr + frakt. Svårt val va?


Ny vecka

Helgen på landet var very trevlig men nu är det tillbaka till arbetslivet! Två veckor kvar, eller eventuellt tre och sen är det lite semester igen innan skolan och Kalmar.

Pappa körde mig till jobbet eftersom vi blev lite sena från landet, tack så mycket för det papsen! Så skönt så skönt att slippa kollektivtrafiken, och de gör så mycket för veckan..de känns som de saknas en dag då eftersom man slapp bussar och pendeln en morgon :)

Idag blir det nog rätt lungt, har redan gjort en order och nu ska jag ge mig på en gammal som jag egentligen skulle spara till Cina men nu har jag ju fått snitts på det här med internordrar!

Ha en härlig dag

Tävling!

Vinn fina armband från Ms Bijoux till ett värde av 1000:-! Gå in på Käthes blogg och tävla du me!

"Hope Pink" är mitt favoritarmband från Ms Bijoux. De är självklart ett rosa som passar till det mesta, men den har också en innebörd då den har en fyrklövern! Riktigt sött, helt klart JJJJJ


regn..

Det regnar av och på hela tiden, inge väder att vara ute!

Nu har jag surfat på alla sidor jag kommer på och är otroligt uttråkad, men jag har ju en bok kom jag på..den ska jag nog ta och läsa ut! Inte mycket kvar nu, spännande :)

Har kikat på iPhone, som vanligt jag vet, men de är så mycket att ha koll på. Ska beställa en när jag får lön, alltså om en månad då de förhoppningsvis finns en 1.1.4 med 2.0 software..skulle vara mycket lättare liksom! :9 Så vi hoppas på det..min familj hoppas på att jag ska sluta tjata om den så alla blir nog lyckliga när jag får den..

Nej nu är det Annika Bengtzon och Primetime för hela slanten!

Omslagsbild: ISBN 9789164201621, Prime time

Bi bi biiiiin..

Jag vaknade av mig själv vid 8.35..och herre min skapare vad det var varmt i rummet! Fönstret var öppet, men rullgardinen var ivägen så de kom ändå inte in någon luft :p Blondinen i mig! ;)

Frukost med familjen och sedan ombyte till den heta overallen..jag tycker faktiskt om den. Man känner sig som en målare i den vita dräkten, det är ifs inte lika hett med huvudkåpan :p Vi har varit ute och hämtat in lite samhällen som ska byggas på och vi hann precis bli klara när himmlen öppnade sig och de vräkte ner stora droppar. Fortsättning följer ikväll!
Nu ska jag knåpa ihop en broschyr som vi ska ha på Bondens marknad om två veckor! Försäljningen igår gick helt okej, men då kommer de vara galet mycket folk! De är ju mycket roliare.

Ciao

5 Önskningar


Drömhalsduken

Jag vill ha denna halsduk, den är underbar!!
Jag vill vill vill!

Burberry halsduk

Hösten

Jag har fattat ett nytt beslut ang skolan i höst..de blir ingen Introduktion i entrepenörskap, än! Efter att ha sett kurslitteraturen på dom andra kurserna kändes det som nog. Eftersom jag ska läsa företagsekonomikurserna i höst också så kommer det ju knappast att bli slappt!

Ska faktiskt bli kul, eller intressant, med företagsekonomin..de är inte så farligt om man är laddad för det. Jag struntade i båda förra gången :p Under budgeteringen skulle jag hoppa av, och struntade i den då. Och kalkyleringen missade jag några föreläsningar och då var de kört - finns ingen intresse så går det inte. Jag har inte gjort några omtentor så de känns ändå helt okej, skulle nog vara segare om jag gjort tentan 2-3 gånger och inte klarat den..de är så jag fungerar.

Varför göra något halvdant när man vet att de inte fungerar? Man blir bara besviken i slutet..

Från landet

Det har inte alls regnat idag som de skulle enligt SMHI och de är vi väldigt tacksamma över eftersom jag och Birgitta stått på torget i köpingen och sålt honung! Vi sålde en del och pratade en del så de var helt okej...stod bara runt 5h så de var inte så farligt!

Efter försäljningen åkte vi till Malmköpings camping och levererade honung, och titta dom hade skönhetsbehandlingar! Kanske inte så väntat men vi fick fransarna färgade, väldigt skönt på sommaren när man är ledig. Blev fint, en bra bas!

Nu är det lugn och ro fram tills matlagningen! Hoppas ni har en trevlig helg, utan regn :)

Ciao

Skåne på kartan

Okej, nu ska ni få skratta! Såhär trodde jag nämligen att de skånska städerna var placerade, de runda cirklarna visar vart jag trodde de var placerade :p Jag har FAKTISKT MVG i Geogrfi, men vi hoppa Sverige! Enjoy!


H&M Hösten

Lite smått och gott som är nytt från H&M..får se lite närmare när katalogen kommit! :)


Kurslitteratur

Antagningarna är klara och förhoppningsvis vet alla vart dom ska plugga i höst, spännande spännande! Jag har precis undersökt mina kurslitteraturlistor, alltid lika spännande..och de blev ju inte direkt billigt om vi säger så! Åtta stycker böcker behövs!! Har nu suttit och jämfört priserna och som vanligt står inköpen mellan Bokus och Adlibris. Sex böcker från Adlibris och två från Bokus

Totalt för två kurser (proj.kunskap och proj.ledning) blir det 1843:-

Söta Jessica goes söt perfym?

Jessica Simpson i reklamen för kommande parfymen Fancy, i butik i augusti.

Denna förpackning är den vackraste jag någonsin sett, den ser helt underbar ut! Tydligen ska den inte lukta så gott men de skulle man ju knappast kunna tro när man ser flaskan - jag är kär i den! Lovely lovely! Fancy kommer i Augusti!

"Dont judge a book by its cover!"

Bärbar sökes

Hjälp hjälp hjälp...jag ska köpa en ny dator och behöver lite råd från er! Ny bärbar dator, den ska vara liten (12-14 tum), den ska vara lätt (max 2kg) och gärna i någon söt färg och självklart till ett billigt pris, under 7500:-


Vad ska jag köpa?
Vad har ni för dator?

LG E200-ACPE1V - Rosa underhållningsmaskin!
Jag vill ha den högra, i samma färg som den vänstra!!

En helg på landet

Sista dagen på den här veckan och jag har faktiskt överlevt över förväntan. Inga felleveranser eller något sådant har jag lyckats med, jag är så stolt över mig själv! Blev glatt överaskad då jag fick en löneförhöjning på 20:- i timman, eller nja inte löneförhöjning i rätt bemärkelse men vi hade räknat med att semesterersättningen var inkluderad i månadslönen - men de var den inte! Så de blev 2300:- extra :) Hur glad blir man inte av det?!?!?!

Har fått en del gjort under förmiddagen, hade kommit några ordrar som snabbt blev avklarade och sedan kom posten och en budkille. Dom måste ha ett rätt schysst jobb, kör bil och lämnar saker dagarna i ända..man kanske ska byta jobb *not*. Men dom är alltid trevligt, me like.

Efter jobbet idag är det bråttom, jag MÅSTE hinna med bussen 15.44 så hoppas posten är tidig idag :S Ska med tåget från centralen 16.25, annars får jag ta nästa och de är 1 byte och tar totalt 2h så jag hoppas jag hinner med 15.44 bussen. Jag ska alltså till landet och får inte komma försent för pappsen och dom ska på något musikarrangemang som deras musiksällskap ska arrangera :S Så måste vara framme innan 19.

Hur blir er dag?

Tordag..

Jag är helt borta i huvudet, så blir man när man sitter och stirrar in i en datorskärm hela dagarn, man jag får ju betalt! Idag har jag arbetat av ytterligare 2 pärmar som skulle in i datorn - så nu är det 3 st kvar tror jag. Man orkar bara göra några stycken för de blir sååå monotont. Det märks i mitt huvud, koko!

Har en olöst uppgift, och den kan jag omöjligt lösa om jag inte får mer information..så här sitter jag och väntar! Skönt att denna vecka snart är över, woho bara en arbetsdag kvar och 1,5h kvar av denna!

Jag leder på 118100, men dom börjar dissa mina svar..dom som är så bra!

Jag vann..

Man är ju med i en hel del tävlingar, och nu hade jag tydligen vunnit en liten perfum från Ralph Lauren som dom skickade till Kalmar - därav den mystiska avin som damp ner i den kalmaritiska brevlådan några dagar sedan. Annica min postängel hämtade iaf ut den :) *Tack Tack!*


Någon av dessa var det jag vann 30ml, hoppas den lukar gott! :)
Och tack till Cosmopolitan..vinna tycker vi om att göra!

Svar på allt!

118-100


Skicka in ett SMS med en fråga till 118100 så kanske det är jag som svarar, hihi de är jätteskoj!!! Kommer in massa KONSTIGA frågor..tidsfördriv!!

Problemlösning

Det är skönt att få skjuss till jobbet, även om det bara händer ibland så är det så skönt! Eftersom vi sov på landet inatt och pappa och syrran jobbar i Norrtälje fick jag skjuss ända fram till dörren. Kom bara 10 min sent, helt okej eftersom vi åkte från landet 07.00.

Lungt på jobbet men jag har fått öva mina kunskaper i praktisk problemlösning. En kund ville ha deras serviceorder nummer, men hade bara ett fakturanummer..spännande att dom ringer mig som ej har tillgång till fakturorna men dom var bestämmda på att jag skulle kunna lösa det :S 5000 papper och filer senare ringer jag växeln och orderavdelningen - löst! Haha, växeln dom är bra dom! :)

Ingen lunch har jag med mig heller...de får bli macken! :)


Mother and daughter grace

Hur söt är inte denna bild? Helt otrolig :)
Jessica Alba och Honor Marie Warren

30_cover_hires.jpg
Bild: OK! magazine

Grattis Farmor!!

Stort grattis till både Farmor och Anita som fyller år idag!!!

Nu ska jag iväg till landet och fira farmor :) Lite släkt och jag hoppas på tårta, de brukar jag ifs alltid missa/vara för mätt för. Men de ska bli härligt med lite lantluft.. Pappa och karro hämtar mig om ca 2 min så nu måste jag springa ner.

Gud så fint väder det är..de är för att födelsedagsbarnen varit snälla iår! :)

STORT GRATTIS! :)

Boken om "skolan"

Denna bok ska jag beställa hem, den är skriven av en föredetta lärare (som alla var kära i) som jobbade vid International It College of Sweden då jag gick där. Istället för att sluta skrev han en bok...de kanske var så man skulle göra.

Jag måste läsa den...gud så underbart! :)
Omslagsbild: ISBN 9789170371875, Barnens marknad : berättelser från den fria skolan

Köp den Här!

International IT College of Sweden

Pratade precis med min kusin, han behövde råd eftersom han sökt in till International IT College of Sweden och kommit in. Jag har tidigare gått på den skitskolan och sa vad jag visste och tyckte.

Den är inte bra, dom fuskar med betyg, är otrevliga och verkligen inte hjälpsamma om någon elev skulle vilja byta skolan...jag fick tex inte ut några betyg eller omdömmen!!

DN har skrivit en artikel om skolan som ledninge helt sågade - konstigt!?

Läs artikeln här!



Funderar du på att söka till International IT College of Sweden tycker jag att du ska tänka om!!!

New phone

Jag behöver en ny telefon, inte precis idag men snart..sådär innan min nuvarande flippat ur helt. Men vad ska man ha om inte en iPhone? Only god know.

Dessa var söta...men dyra och inte riktigt de jag letar efter..men cute!

Motorola V8 RAZR LuxHTC TOUCH DIAMONDMotorola K1 KRZR med Comviq Kontant

update: iPhone 16gb upplåst från USA från 5000:-

Frustrerad

Jag blir galen!!!!

Under två veckor skulle jag lära mig de som behövdes för jobbet, sure thing de ska väl inte vara några problem!? Allt har gått bra, men när det gällde material i serviceordrarna har Cina alltid gjort dom, dont ask me why! Nu får jag en derviceorder - MED material!

Hur gör jag detta? Det finns ingen att fråga, jag ser inget annorlunda på tidigare ordrar med material..vad ska jag göra nu då? Varför har jag inte fått lära mig detta? Har gått igenom alla pärmar och alla papper som finns men hittar ändå ingen information om hur de ska göras!!!!

*SNYFT!*

Update: Puh! Servieteknikern kom förbi och försökte iaf hjälp - vi har troligen ett svar!

Lancome

Jag måste köpa ny mascara och har hittat den ultimata, nämligen Virtuose Divine Lasting Curves & Length Mascara från Lancome! Bästa mascaran jag provat..
Kostar 265:- att köpa i affären, via Strawberrynet kostar den 158:- + avgifter. Skillnad!!!


150 år

Haha....läs Fridas inlägg om gårdagen i regnet!!!

Jag tycker de är grymt att jag lyckades höja medelåldern med 150 år..de är inte många dom kan göra det!

Frida blogg

/// Jojo the

The Girls

Ibland blir man så glad när man tänker på alla ens underbara vänner, tänk vad man skulle göra utan dom? Det skulle ju absolut inte gå..helt omöjligt!!

Gårdagen hos frida var lugn och skön! Vi fick än engång veta att jag inte kan läsa då jag självklart tar dubbelt så mycket mjölk än man ska i chokladpuddingen, de är ett vanligt förekommande fenomen...händer VARJE GÅNG! Jag läser "påsen" och det står "påsarna"..oh well! Second time around was nice.

Så skönt att bara ta det lungt och skratta åt alla konstiga saker man gör/säger. Jag och frida var väldigt hungriga i väntan på annie i Vällingby centrum, då fick jag veta att man inte kan äta sig själv..de gör ont! Supertrevlig kväll, och bra sällskap..dock blev det lite väl sent! De är bra att vara i stockholm och träffa alla människor, dom är saknade när jag är i Kalmar! :)

Vill du gå på kompisdejt med mig..hör av dig?

Kvällen

Snart slutar jag jobba, jippie! Ett paket och en lönespec har kommit idag för er som är intresserade och om 4 min kommer postkillen...då slutar jag för dagen!!

Ikväll så står frida på schemat, och annie. Vi ska äta middag hos frida och bara ta det lungt..trevligt att ungås med folk eftersom det är jättetomt hemma! Så de är skönt att ha nått att göra...wei första gången idag!

Imorgon fyller båder Farmor och Anita (låsas farmor) år..lite kul att de är på samma dag! Får se om pappa och dom skulle ner och fira, då följer jag nog me dom ner. Party för farmor!

Ciao darlings!


Trasiga datorn

Ang min väldigt döda bärbara dator...
Nu har jag pratat med försäkringsbolaget om min trasiga dator och gjort en skadeanmälan på den. Tjejen jag pratade med lät som en robott, var glada människor!

Jag skulle iaf skicka in ett papper från TM-data där jag lämnade in den där de stod att dom inte kunde laga den. De skulle sedan skickas in med angivet skadenr. Men när jag ringer till TM-data så säger dom att dom ska fylla i något papper, en skadeanmälan och blev lätt förvirrad när jag inte fått ett sådant. Oh well...han skulle kolla upp ärendet med en kollega för han kom inte ihåg det och sedan höra av sig!

Jag hoppas att dom skyndar sig och att jag får svar snarast så jag kan köpa en ny. Självrisken är på 1200:- men de är ju billigare än en helt ny dator liksom...vi får se vad som händer!!!

Style by Stars

Grattis till Style by Starts som får utmärkelse för sämsta kundservicen i Svenska historia!!!

Efter x-antal mail (eftersom ingen svarar i telefon) har jag inte fått något svar till varför jag ej fått tillbaka mina pengar 1 månad efter avbeställningen. Pengarna skulle komma inom 5 bankdagar, men det var över 3 veckor sedan jag fick de svaret! Nu - Tystnad!!
Style by stars rekommenderas verkligen inte!!



Måndag

Lägesrapport: De är lika lungt som vanligt, men mindre folk på kontoret! Snart kommer posten! :)

Fick skjuss till jobbet eftersom pappa och karro ska upp till Norrtälje och jobba på ett hus där hela veckan..de var en riktig fluns för jag mötte pappa ute på gatan på vägen till t-banan :) Skönt att slippa t-bana, pendel och buss...

Vi hoppas på en bra dag, och inte allt för bra väder ute ;)

Helgen

Puh, ny arbetsvecka och nya äventyr :p

Helgen var jättetrevlig, Katrin var ju uppe på besök så det var turistanse i lördags. Vi gick från medis på götgatan, genom gamla stan, drottninggatan och bort till Stureplan och runt. Inget shoppande utan vi tittade mest och åt lunch..de kändes i fötterna när vi satte oss för lunch. Men de var fint väder så de var bara mysigt, bland alla miljontals turister!

På kvällen så hade vi middag hos mig med annie, frida och helena..tacos på buffen och mumsig kladdkaka som annie bakat! Sen blev det utgång, GK var planen men 120:- i inträde vägrade vi betala. Träffade på två amerikanare som ville veta vart man skulle gå, så dom hakade på oss till Mossebacke, vi skrattade konstant hela kvällen och det var helt klart bästa utekvällen på länge (med undantag för en äcklig gubbe och bitchiga brudar). Blev en tur förbi After också och sen sista t-banan hem vid 04. Underbar kväll, synd att tjejerna gick hem tidigt bara. Fler trevliga amerikanare till sverige!!

Igår lämnades Katrin in på centralen (nee inte hittegodsavdelningen) och sen blev det en otroligt lugn dag med undantag för en joggingrunda! Kände mig otroligt duktig efter den och jag var heeelt död :) *Go Johanna*

Ciao

Helg!

Nu är min arbetsdag över...!!!

Så fort postkillen har kommit så får lille jag trippa hemmåt..men bussen går inte förens 15.57 eftersom jag inte orkar springa till 15.42 :)

Ha en härlig helg folket och gör inga dumma saker, så ses vi på måndag!!!

Puss och kram, skumbanan!

Hur ska jag få en iPhone?

Nu har jag pratat med telia, jag tycker inte om dom! Jag KAN inte köpa en iPhone från dom då de är låsta och inte kan låsas upp på 12 månader. Detta passar inte lilla mig eftersom jag ska plugga i USA nästa vår, och man kan inte använda tex AT&T´s abonnemang utan måste då köpa en NY telefon där, tack för de svaret!!!

Sååååå..hur ska vi lyckas med detta? Min idé är att köpa en fuskvägen via utlandet och ja, typ få den att funka i sverige. De måste väll finnas nån guide som kan låsa upp dom.
Eller kan man köpa en från telia och låsa upp den?? Någon som vet???

Telia - iPhone 3G 16 GB: 5495 kr för bara mobilen!

Måste undesöka vart dom är billigast!!!
Ciao


At work

Nu så har Cina gått hem, och hon kommer inte tillbaka! Nu börjar jag alltså jobba på riktigt, 3 veckor och de kommer vara riktigt tomt på kontoret. Jag tror att de kommer gå bra, jag har koll på det mesta...av pappersarbetet för resten har jag ingen koll på. Mitt nummer är iaf ute...men om nån ringer får dom sig ett gott skratt :) Cina skulle till Rhodos nästa vecka så man kan inte telefonera henne heller, men varför skulle de behövas när jag har koll. Problemlösning är inte min svaga siga - hihi! Till min hjälp har jag massa pärmar så de ska gå vägen.

Lungt och sköna veckor håller vi tummarna för, och att jag inte ska göra några massiva felsteg! Vore trevligt att överleva och klarat de bra :) Jag är ju ändå nästan uppe på halvtid av de totala jobbandet, skillnaden är att jag är ensam och utan min expertkommentator.

Wish me luck!
Jojo at

Grattis Annica


Kom in på Allt!

Ett år sedan var jag i upplösningstillstånd..i väntan på antagningsbeskeden. I år har jag helt missat att dom har kommit :p Jag har ju sökt till ett gäng olika valbara kurser till ihöst, både det ena och det andra. Nu till problemet: Jag kom in på alla kurser jag sökte!

Projektkunskap 7,5 hp (A-nivå, Distans, Halvfart)
Projektledning I 15 hp (A-nivå, Distans, Halvfart)
Introduktion till entreprenörskap 7,5 hp (A-nivå, Halvfart)
International Business Studies I 15 hp (A-nivå)

Har bara tid för 15hp eftersom vi har uppsats, metod och organisation från slutet av oktober, så 15hp heltid har jag att spendera tills dess. Men jag tänker nog läsa Projektkunskap, Projektledning och introduktion till entrepenörskap (låter superintressant)..så de blev alltså 30hp. Ska läsa om våra ek kurser också - 15hp!
Det blir alltså 60hp på en termin = 200%

Men de är intressant så de ska nog gå bra, om nån skulle vara dålig är det ju bara att hoppa av, poäng har jag så det räcker! :) Låter det som en bra idé?



iPhone

Jag vill vill vill vill ha den vita!!!!!!


Fredag - snart helg!

Underbara fredag, de borde vara fredag varje dag..den är lite mer avslappnad. Snart helg!!! Nästa vecka är jag själv på jobbet, jag får sköta allt själv och de ska nog gå bra sålänge ingen ringer och vill nått. Alla måste gå på semester vecka 28-31!!

Helgen ska bli riktigt rolig, Katrin kommer upp ikväll - very lovely!! Ikväll blir det lungt och imorgon blir det in till stan och sen på kvällen är det middag hos mig och sen utgång! :) Ska jaga efter någon ny rolig bar eller nått under dagen, kan man vara mer trött på alla jäkla fjortisar på stan?! Får se vad vi hittar på, vi lär ju ha roligt hursomhaver!

Idag blir det fortsatt jakt ang Göteborgsbesöket, kolla upp AOS och fortsatt inredning..alltså rätt lungt!

Hoppas ni får en härlig dag! (haha de är inte blå himmel!!!)

LC

Underbart söta LC med en Chanel Flap, lite lätt underbar!

lauren-conrad-rebecca-minkoff-nikki-handbag.jpg

Face hunter

Jag ÄLSKAR den rosa kjolen och den vitgrå klänningen (?) är bara för söt!
Me like



Hatthylla

I hallen behövs en ny hatthylla, det ska vara en ljus och stilren som passar till det mesta..
Essem (helt i aluminium) är underbara men dom är dyra, finns dock på blocket!

Funderar på någon av dessa:




Vilken är din favorit?!

Efterlysning!!

Jag behöver en bra hallmöbel, alltså för jackor..skor..mössa/vantar och sådant. Storleken spelar ingen roll, bara de är någon smart lösning...liksom denna:


Någon med tips?

The Hills

Nästa säsong av The Hills börjar i Augusti, längtan efter all drama tar snart över..hihi! Men dom är så underbara att man inte kan göra annat än att följa dessa damer (och deras sällskap).

LC och Whitney är underbara, men Heidi är bara tooo much..kan man vara mer fejk?!
En bild säger mer än tusen ord....


Göteborg

I Augusti ska vi till göteborg..hela kalmaritiska tjejgänget!! De blir en minisemester innan skolan kommer igång... Eftersom jag har mycket tid över håller jag på att planera denna lille resa för fullt, haha, hoppas ni andra klarar av detta!

Göteborg

Letar efter bra hotell till bra priser, har du nått tips tas det gärna emot..centralt ska de vara! På schemat står Liseberg, shopping och drinkar! *Party party* ICA-kortet har bra erbjudanden, de är ett underbart kort de där! 10% på scandic och 60kr rabatt på götepasset!

Men när ska vi åka? Omröstningen startar nu:
27-29 Augusti alltså Ons - Fre 
29-31 Augusti alltså Fre - Sön

Lämna din röst kvinna!!!
(Gäller enbart Katrin, Tina, Annica, Marina)

Sommarsverige

Det är helt underbart väder idag me..snyft de är inte kul att jobba längre!!! Jag vill sitta uppe på terrassen all day long och få lite färg..jag är definitionen på blek. Thats the hard working life. Hoppas på fint väder i helgen iaf!!

Igår hann jag med allt som skulles, dammsuga lägenheten och färga håret. Nu är jag helt klart brunett, om inte mer :S Den blev alltså väldigt mörk, den skulle vara ljusbrun så fråga mig inte hur det blev så! Jag måste färga om de hos frisören..jag ville ju jämna ut den lite ljusar tonen jag hade i håret och så blev de Mörkt! Som tur vad är jag nyklippt så måste bara färga det, när jag får pengar..

Kom för övrigt 40min sen till jobbet...
Busstrejken gällde Hagsätra
Missar tunnelbanan + 10min
Tunnelbane fel, byte i slussen till röd linje + 7min
Pendeln sen +10 min
Missa bussen +10 min
Gå 3 min
= 40 min sen, men jag är glad ändå ;)

Inredning del 2.

Sovalkoven ska också fixas upp, där behövs inte så mycket..mest utsmyckningar och en fondvägg!
Vad tycks om denna kombo?


 


Möbler - IKEA, Herrbetjänt - Ellos Pris: 1740:-

Bakning

Att baka är hur kul som hellst, men jag saknar bra bunkar..just nu är der IKEA´s och nej fy jag måste ha nya. Dessa är så söta, och helt okej pris! Kommer från Syster lycklig, hett tips!


Syster lycklig

Halva veckan!!

Idag var det INTE roligt att åka till jobbet, de var så varmt och skönt att sitta och vänta på bussen..snyft! Helt blå himmel, jag har ju beställt regn till vecka 31 och sen ska de vara sol..men men!

Halva veckan har gått, riktigt härligt, tiden går så fort och de tycker vi om väldigt mycket. Dagarna spenderas på att planera kommande spenderingar så de är ju helt underbart. Plus minus noll :p

Efter jobbet hoppas jag kunna swinga förbi körskolan och hämta pengar och sen MÅSTE jag färga håret och dammsuga ikväll! (dom är ungefär lika viktiga...)

Hoppas att ni får en bra dag...!!


Hemmåt

Nu är det slut för dagen! :)

Jag ska ta mitt pick och pack och gå till helena nu, lär inte ta så lång tid! :)

Ciao!!!

Want 2 wear

Dagens klädsen är inte den roligaste, det saknas färg!
Detta skulle jag gärna ha på mig istället, de är ju kalas efter jobbet och allt :p

Från Forever21 och till de fantastiska priset 408:-


Från Forever21 Pris: 408:-

iPhone

Iphone släpps på fredag 00:00:01 och då vill jag ha den...tyvärr så blir det ju inte fallet eftersom jag är fattig! :( Tycker de är dålig stil att dom blev så jävla dyra, ja man får svära över telia..och prislistan! Vad tycker du????

Aggro!!!!

Del 1 inredning

Vardagsrummet..
Ny soffa/fotölj, svart matta, svart bord x2, ny taklampa, hylla ovanför soffan samt väggdekorationer i guld/svart!

Allt från IKEA. Pris: 5865:-
Vad tycker du?

Inredning!

När jag kommer tillbaka till Kalmar ska jag fixa upp lägenheten..och de på en gång! De ska målas, sättas upp ramar och hyllor! Tänkte gå igenom varje rum och hoppas att jag kan få lite tips och synpunkter från er..

Egentligen har jag inte gjort nått sen november när jag flyttade in, i väntan på hjälp och beslutångest, men nu vet jag vad jag ska göra!!!

Detta ska göras i rummen:
Hallen - Måla om, byta ut hathyllan, sätta upp ny lampa, dörrarna?
Klädkammare - ev byta ut hyllsystemet
Kök - Ny lampa, byta ut diskbänken, lacka om luckorna (senare)
Vardagsrum - Målas om, sätta upp ramar, sätta upp gardinstången ordentligt, (ny taklampa?), köpa matta, ev byta soffa/överdrag,
Sovakov - Sätta upp draperi, måla fondvägg, sätta upp ramar, fixa överkast/sängram, ny lampa!

Busstrejk!

Nu är det dags igen...på Torsdag är det busstrejk i Stockholm!!! Och dom nöjer sig inte med det utan nu ska sprida ut den i landet också, grattis Västerbotten!!

Inte höga tankar om Kommunal och Bussarbetsgivarna för tillfället nej!!! Varför kunde dom inte acceptera en 10,4 % höjning? Haha..dom kommer ju bara bli mer och mer "älskade"! Suck suck suck!!!

Stillastående Sent i natt strandade förhandlingarna mellan B

Tisdag

Halloj, idag regnar det iaf inte men vädret är fortfarande inge vidare, grått och mulet! Helena har alltså inte varit så snäll under de gångna året ;)

Det har varit fullt upp nu under förmiddagen, massa massa post, blomsterbud (..tyvärr inte till mig!), ordrar och timbekräftelser..visst låter de underbart!? De är iaf det som jag sysslar med på dagarna här på kontoret!

De är bara att jobba på för ikväll är de kalas hos Helena som bor precis brevid jobbet..i nästa villagetto ;) Ska bli supertrevligt och hoppas att hon gillar mina presenter, jag var helt slut igår!! :p Kan ta en bild och lägga upp vad hon får....jag är SÅ stolt!

Ciao

Helena 22 år!!!

Grattis till Helena som fyller 22 år idag..
Hippip Hurra!!!



Pysslig

Idag känner jag mig väldigt pysslig..jag har stickningen i handväskan och ska en sväng förbi panduro innan jag ska hem. Jag borde sluta snart..och då ska jag ta bussen!!!

Dom ska ha sitt jäkla bussmöte nu, kommer dom inte överens kommer jag också att strejka!!! Hata busschafförer isf..dom har fansiken för bra betalt..SÄNK lönerna för dom!!!!! Oh well!!

Fick precis veta att min FAVORIT skåning (förutom annette) Katrin kanske kommer till mig i helgen!! De skulle vara superkul..har inte träffat henne på en hel måååånad, its crazy för jag brukar i princip bo på henne, nej inte bokstavligt. Men de skulle vara super om hon kommer!!!! Då är det bara de andra i gänget som saknas ;)

Heeemmm!!! Jag vill heeeemmmm... :)

Vad skulle du göra?

Ny kategori som heter "Vad skulle du göra?"..de kommer komma upp ett spännande påstående och sen ska ni svara vad ni skulle göra! Lätt som en plätt, och kan vara rätt roligt att se ;)

Du hittar en övergiven SÄNG som står utanför din grannport, ser helt okej ut och relativt ny. Du behöver en större säng än den du har...skulle du ta sängen som du hittade utanför huset????

Vad skulle Du göra?

Ny jobbvecka

Så var man tillbaka på jobbet, nu har semestern börjat så nu är det ÄNNU mindre folk på kontoret. Man hör när folk pratar i telefon på rummen..ifs är det "öppen planlösning" då kontoret är runt och ett hål i mitten genom hela huset så de är inte så konstigt. Nästa vecka blir det ännu värre :S Då kommer det eka..

Gårdagen hos mamma var mycket trevlig, vi grillade hamburgare *mums* och morbror levererade en ny stationär dator till familjen, MYCKET uppskattat. Vi snackade om min "lilla" skatt som varit död i ett halvår ny (nästan) och de KANSKE fanns en förlängd garanti på den så de skulle undersökas! Sen får vi se vad som händer, ny dator ska jag iaf ha som man kan bära!
Tydligen vägde den bara 3kg men puh jag tror mer på 50kg :p

Nu ska jag..jobba!

Storytel gratis 4U

Vill du lyssna på gratis Ljudböcker via mobilen i en vecka??

Sms.a "bokbuzz" till 71160 så får du tillgång till Storytel´s bibliotek (600 olika böcker) i en hel vecka utan kostnad! Datatrafiken är gratis om du har Telia, Tele2, Telenor, Tre eller Halebop.

Se om din mobil klarar tjänsten!



Hos mamsen

På plats i Södertälje, eller jag kom igårkväll :p Mötte mamma på hennes jobb, där inhandlades lite saker inför kommande festligheter eller hur man ska säga :p Än är förberedelserna inte fulländade men jag har några dagar på mig!

Myspys hos plutt och mini-plutt, tänk att man kan vara så söta som dom är..helt galet!! Idag är det iaf familjefotografering (antar inte att den lycklige läser min blogg) så alla ska vara samlade. Jag, Karro, Adam, Albin, Mamma, Micke och morbror Kjell. Vilket party! I MM´s ära som är fyllda 70 :)

Oh..igårkväll så avfyrades tre skott, runt 23.tiden och jag trodde de var fyrverkerier tills Micke sa att de var pistolskott :S Typ hagelbössa eller nått..haha what do I know? Men de var iaf lite scary, och inte första gången heller :S

Puss

Helg!

Nej...nu har jag fått nog!!!

4 pärmar blev avklarade idag, iaf de som man kunde göra vilket var en del. Nu ska jag hem, idag blir det wokmiddag och sen måste man ju få äta något gott eftersom de är fredag. Hoppas mina böcker kommit också!!

Nått roligt - Jag mailade Rix FM Semester och dom hälsade till pappsen, hihi de är så kul så! De var pappa-tema så då fick pappa sig en hälsning! Hoppas att han lyssnade, annars missade han den. Han fick iaf massa guldstjärnor och världens bästa pappa (för de är han faktiskt, bättre än din ;) )

Imorgon ska jag till mamma, pussattack på Adam och Albo (Albin) plutti-plutti dom är sötare än socker!

Ha en SUPER helg!!!

Vem tog min hjärna?!

OMG..jag är så seg att jag skulle kunna jobba extra som kola!!!

Nu har jag en massa pärmar att registrera, de är inte svårt och går rätt snabbt men varje pärm är fylld med 64 rapporter :S Men thats life, meningen är att jag ska göra det hela veckan men jag är redan klar med snart 3 pärmar..på 3h

Jag är såååååå duktig :p

Pink kitchen

Nu känner jag en sak - ge mig! Denna underbara rosa serie kommer från Kitchen Aid, helt underbar! Dom ger pengar till bröstcancerfonden också, vilket gör de ännu bättre!!

Matberedaren, elvispen och mixen står högst på listan!


Bild: Josephine

Äntligen fredag

Jippie...idag är de fredag!!! Snart helg..och gud så skönt de ska bli.

Har fortfarande inte bestämmt vad jag ska göra, jo! En sovmorgon ska jag ha iaf, jag har gått och lagt mig vid 23 och upp 06 hela veckan och snart dör jag, 22.30 SENAST ska jag ligga i sängen. Idag kommer mina böcker från Bokus också, dom skickades i måndags och är dom inte här idag så ska dom få höra det.

Jag har börjat få riktig otur när der gäller internetbeställningar, ingenting är rätt och allt tar 5 år att få. Nä nu tycker jag att jag har förtrjänat lite tur! :) Hoppas dom kommer idag alltså! 3 böcker i ett paket, 1 i ett annat och sen 1 som inte blivit skickad än. Sen har jag att läsa på tåget! *Jippie!*

Nu hoppas jag Cina är färdigpratad för jag ska jobba med hennes dator, dom missade installera ett program på min :( Oh well..ska ju ändå vikariera för henne så de ska nog gå bra!
Ha en superbra dag!

Jojo - Bil!

Om jag skulle ha massa pengar och skulle köpa en bil/ny bil..då skulle den troligen se ut nått såhär:

 

Frisyrer

"Linda Bengtzing har skaffat partner!" Oj oj är min kommentar....men jag bryr mig mer om hennes nya frisyr!! :)

Jag tycker den är skitsnygg, hon passar i alla frisyrer (för det smyghatar jag henne i hemlighet), vem vill inte de? Sommrig, härlig och kan inte bli fräshare! Go Linda!

Linda Bengtzing har en hemlig person i tankarna.
Gammal                                                             Nya!

Skynda fynda

Modemecka säljer ut dessa sminkpaletter för 27kr styck - passa på!!!

EasyLooks MakeUp Kit ElectricEasyLooks MakeUp Kit Shimmer & GlowEasyLooks MakeUp Kit Silver Grace
EasyLooks MakeUp Kit Smokey EyesEasyLooks MakeUp Kit Sun KissedEasyLooks MakeUp Kit The Collection
Bild: Modemecka

Want 2 wear

Allt kommer från Lindex, väskan är på rea och så söt! För övrigt älskar jag toppen, 129:-


Solen!

De är helt otroligt, solen skiner! Inte ett moln på himmlen, men självklart är jag på jobbet! :( Thats life! Varmt som tusiken är det, nu är ett fönster av tre inne på mitt rum öppna..känns som jag vill öppna alla, eller ha lite AC de skulle också funka!

Eftersom man går till jobbet nu för tiden så hinner man se ganska mycket under tiden..till exempel så är det många som cyklar till jobbet - dom är rätt lustiga! Vissa cyklar i sina söta arbetskläder och hatar bussarna och sen finns det übercyklisterna!!! Hälften av dessa ser ut som skämt..och andra riktigt grymma ut!
Tajta kläder..självklart med en massa krafs på, reklam eller nå påhittat grejs. Hjälmar, vissa små och andra stoooora..värsta skärmarna och I dont know what. Dom ser iaf roliga ut och ibland går det inte att hålla sig för skratt - vissa bör hålla sig till de söta arbetskläderna! (men glöm inte att dra upp byxorna så förbipasserande slipper överraskningar)

Oh...körde bil i stan igår - jag är sååå duktig så! Lämnade pappa och birgitta och körde hem till hagsätra! Stora bilar = Bra bilar!!!

Halva veckan

Nu har första halvan av första arbetsveckan seglat förbi! Känns helt okej faktiskt, var rädd att de skulle vara FÖR mycket men än så länge överlever jag (med alla mina manualer!)

På förmiddagen har jag gjort en ny manual för internordrarna och på eftermiddagen blir det nog en för serviceordrarna! :) Går gött men tar sååååådan tid..de skulle man inte kunna tro men de är otroligt skönt att ha.

Solen - borta!

Jag fick gå 15 min sen...vi har gjort så mycket idag!!

Saken är att det ÖSER ner regn (uppefrån) så jag vill knappast ut nu...så jag sitter och surfar! Hade ju varit trevligt med en buss om vi säger så. (hat till busschafförer). Ska gå till Sollentuna och har bara ett litet paraply..men de är bara att bege sig!!
..de regnar inte lika mycket nu så nu går jag! Till Södertappen..dom hade stängt igår så dom får mitt blod idag istället!

Puss

Träning

Något som är otroligt dåligt med Friskis och Svettis är att man enbart får träna på en ort..inte vart man vill! Lite surt när man jobbar i Stockholm och har årskort i Kalmar. Man går back men man får motivera sig med annat under tiden.

Jag ska ut och gå/springa varje dag, passar bra nu under strejken. Gick från Älvsjö igår - 30min och de är ju rek. motion varje dag så det var bra. Idag blev det gång till jobbet och sen när jag slutar också. Sen blir det situps och nån armhävning (mina armar behöver träning!!!) på kvällen.

Saknar iaf friskis..jag har ju vant mig med maskiner och sporrande ledare på passen. De är underbart!!


Solen skiner

De är busstrejk, men de var inte så farligt faktiskt! Åkte iaf 30 min tidigare än igår..eller 38 och tog t-banan till centralen och pendeln till sollentuna och sedan gick jag. Tog 20 min och då gick det inte fort, men de var en fin väg och de är promenadvänligt. Man kan gå hem från jobbet (till tåget alltså) om de är fint väder. Häggvik är också ett alternativ men de tar bara 10 min så 15min till sollentuna spelar ingen roll!! :P

Jobba på..kaffe behövs dock innan! :)
Ciao

RSS 2.0