Halvdag

Nu är jag hemma efter en fullt-upp-dag! Borta bra men hemma bäst, och jag älskar ju min lägenhet så saknar den när jag är borta :p Jättemysigt har vi haft, goda katter men STORA, puh mätt!

Visningen idag gick bra, rekordsnabb men de är ju inte så mycket att se..Men han ville iaf ha den, så de känns ju bra. Ska träffa den andre intressenten imorgon efter skolan, får se om hon är lika intresserad då. Hon blev överlycklig då jag sa att hon hade första tjing på lägenheten så hon sa att hon ville ha den först. Men som sagt, man vet ju aldrig. Nu har jag iaf två som VILL ha den mycket bestämt så den är ju så gott som uthyrd. Hör av sig folk som är intresserade hela tiden..så plockar bort annonsen på blocket imorgon.

Nu är det sängen som gäller..ska läsa lite innan jag somnar tänkte jag. Imorgon är det skolan 09.00 för uppsatsskrivande. Föreläsning mellan 12-14.45 och efter det direkt hem för visning. Måste lämna in min cykel och få den fixad också, alla pengar försvinner. Nudelmånad!!!

Natti natti

1 advent

Hej halloj!
Sitter och läser i en av mina 70 böcker..men de är faktiskt intressant, vissa organisationsdelar är kul och andra mindre. Om några timmar är det visning, sedan ska jag och Katrin iväg till IKEA och sedan Citygross för adventsmysshopping av godis och bakgrejer. 15 startar det hela..mys mys mys.

Må bästa pepparkakshus vinna!

Nu ska jag äta frukost och fortsätta med pluggandet. 3 kapitel ska läsas idag, är snart klar med första!
Ha en underbar första advent!


De löser sig..

Sitter i soffan i äkta soffpotatisstyle! Tittar på Music and Lyrics, och den är fakiskt bra..I love den! Var så uttråkad att jag gick ut och gick..hamnade vid ostbågshyllan på ICA i Berga. Thats that, fick inte i mig så många, usch man ska inte köpa sådant..nu är det godisstopp fram till jul, men undantag för några lussesnoppar och pipparkakor (haha..de ska vi baka imorgon på vårat adventsmys)..ja lite störda är vi allt, men jäkligt söta också ;)

Pratade tidigare ikväll men en tjej som vill hyra lägenheten, hon hade tittat på en annan lägenhet också men skulle tacka nej till den.. :) Ska träffa henne på måndag och förhoppningsvis skriva på kontraktet - så bra, så lättad jag är! Har en visning imorgon med en kille, alltid bra att ha en backup. Men tjejen verkar toppen så vi får väl se om jag kan vara riktigt glad på måndag.

Nu är det bara en sak kvar på listan - läkarundersökningen! Så skönt!!
Ciao

Träning

Nu har jag läst ut ett kapitel i en av böckerna, helt okej iaf. Skrev en del på uppsatsen innan dess, mycket roligare! Nu ska jag iväg och träna...men min cykel fick punka igår :( Så jag får ta och gå till Friskis istället, sicken tur att det inte är så långt..cykeln får lämnas in på ytterligare en reparation - cykelfan rent ut sagt!!!

Nej nu har jag bråtton, jympa passet börjar vid 15! Suck måste speedladda MP3.n också..går inte att gå utan musik ju!
Ciao!

Fab Lördag!

Vaknade av klockan...men de är fortfarande sovmorgon! :) Så skönt så!
Har bokat i två visningar imorgon..VÅGEN! Sen fick jag svar från en tjej jag mailat bilder till som bor en bit bort och hon ville hyra den. De är först till kvarn så vi får väl se hur det blir, ska prata med tjejen imorgonkväll. Spännande.

Nu är det dags för frukost, scones lutar de mot. Sedan ska pluggandet sättas igång. Blir nog lite organisationsläsande idag..med inslag av projekt för de är roligare att läsa om :p

Ha en underbar lördag, hoppas ni har bättre väder än molniga och mörka Kalmar!

Myspys!

De blev liiite juligare hemma, jag har inte så mycket pynt men min minigran..lite glitter..tomtar..och ljusstakar blir de lite mer mysfaktor. Härligt med jul..I love!

Har fått lite fler svar på annonsen på lägenheten, ska ringa några imorgo och förhoppnigsvis boka in några visningar. Hoppas hoppas hoppas verkligen att jag hittar någon och få det klart under den kommande veckan annars kommer jag nog flippa ut. Håller tummarna!!!

Imorgon tar jag sovmorgon - men ja såklart ställer jag ändå klockan :p Sedan ska jag lääsa läsa och läsa. Börjar nog dagen med lite scones för att få en bra start - lovely. Hoppas på en härlig lördag, måste klämma in ett träningspass också.
Natti


Ska jag fuska?

Jag är sååååå sugen på att julpynta..och jag har fan pluggat nog för idag. Men jag har verkligen har söndag som sikte gällade pyntandet! Men vad gör två dagar? Katrin har haft sitt (inte ljusstakar) framme i över en vecka..och när jag pratade i telefon med pappa såg jag att hälften av grannarna redan tänt ljusstakarna - fusk ju!

Men nej nu går jag ner i källaren och hämtar upp min jullåda!!! Två dagar är inte mycket...hihi, knasigt men äch! Pynting på hög nivå alltså - oh så mysigt! Ska fortsätta mitt planerande av Katrin och Vix pepparkakshus jag ska göra på söndag, Katie gör mitt - ska bli intressant!!!

Puss från lilla tomtenissan!

Fredaaaag

Sitter just nu at Katrins house och skriver på uppsatsarbetet medans katrin och annica pluggar statistik..dom ser ut som små arbetsmyror. Jag väljer väldigt mycket hellre uppsatsen för den har jag iaf lite mer koll på, matte is not my thing som vi brukar säga.
Satt i skolan och skrev på förmiddagen, mest hästtittande men lite blev det gjort. Vi har kommit över halvvägs och de är hur bra som hellst! Sitter och håller på med metod delen..segt men de går iaf frammåt.

Har fått två nya som är intresserade av lägenheten, la ut den på blocket och inom 1 timma hade två hört av sig - det finns hopp. Har svarat en av dem och ska strax ringa upp den andre och boka in tid för visning*Håller tummarna!* Jag vill bli klar med allt detta och koncentrera mig på skolan..tänk så skönt när kontraktet är underskrivet och klart - jag LÄNGTAR efter den dagen.

Ikväll blir de Idol hos katrin, vart skulle jag annars vara? Jag är deras lille stalker :p
Ha en fab fredagkväll..och helg också för den delen!

Home sweet home

Nu är jag såååå himlans slut, vilken dag. Mina fötter dödar mig, hjälpte inte ens att försöka koka dem i duschen (lite liite bätre bara..). Kom precis hem från puben, slängde in mig i duschen som skrek efter mig. Allt smuts, öl upp på armarna och annat äckel från disken ville bort bort bort. Så nu är jag iaf ren och fin. Sängen är riktigt nära nu...så härligt!

Jobbandet gick bra, kul bargeneral och de hjälper ALLTID, vi är grymma på att dansa! :p Ganska lite folk men vi tog helt klart nytt rekord i dricks på en torsdag - wei! 44:- var varav dom andra två tjänade ihop kanske max 20:- tillsammans, tvinga folk att dricksa/vara trevlig gör mycket...men dom var ju killar och dom flesta killar behöver gå en charmkurs!!

Ingen hyresgäst än - vill DU hyra min under bara etta på 39kvm? Den är lovely lovely!
Ciao och natti

Torsdag..

Nu sitter vi i skolan och skriver på vårat lilla arbete, jagar folk att intervjua och håller på med enkäterna som ska sammanställas. Föreläsning i förmiddags som var okej..men de känns som slidsen går lika bra att läsa. Ikväll så är det puben för hela slanten, jag och katrin back in action. Så kom förbi alla ni Kalmariter! :) Fruktdrinkar - mums!!!

Nu ska jag flumma vidare..

Vad vill jag bli?

Jag är en sådandär jobbig människa som inte kan bestämma mig för vad jag vill göra med mitt liv (små som stora beslut). Tänk om man var en av dem som vaknat när man var 14 år och vetat exakt vad man vill bli och göra. Jag vaknade och ville åka till USA och plugga...snart uppfyllt. Men vad ska jag bli när jag blir stor?

Detta, bland annat, är det jag vill bli:
Författare
Präst
Marknadsförings-någonting
Polis
Designer
Caféägare
Värdshusägare
Producent
Inredningsarkitekt
Florist
Studievägledare
Pilot
Flygvärdinna
Informatör

Vad ska du bli när du blir stor?



Mamma mia pro

Jag är skadad, mamma mia skadad..I love den filmen och har sett den ett GÄNG gånger och lyssnat sönder låtarna :)

Hittade ett test, så galet lätt -  8 av 8 fick jag..
Vad får Du?


Onsdag

Precis hemkommen från biblioteket där vi haft uppsatsskrivande. Kom en bit..de skrevs några sidor men man måste ju få in dom någonstans och de vetetusan vart de blir :p Nu är jag iaf hemma och ska städa och plocka lite hemma..jag hoppas att jag är snabb på att göra det så jag kan åka och träna. Men vi ska åka och BADA ikväll så jag vet inte om jag borde träna innan, men jag är träningssugen..men inte så bra kanske att gymma innan så man är död i bassängen :p Kan ju ta och simma lite också :)

Fick hem min bekräftelse på flygbiljetten och ett studentkort från ISIC..nu får jag iaf komma in. De enda kvar är läkartjafset och de tänkte jag ta och ringa och prata med Vårdcentralen i Berga om - nu!

Nej, nu ska jag städa här hemma..visning ikväll (håll tummarna!), sen ska jag slänga ihop någon ytterligare uppsatssida och läsa på lite om dom olika delarna...och som sagt sedan badning! Bada bada bada!

Zzz

Sova - skönt!
Har suttit och skrivit lite på b-uppsatsen, känns bra att vi ligger bra till. De går framåt!!! Imorgon ska vi sitta på biblioteket, uscha jag måste fixa någon lunch till imorgon också innan jag cyklar iväg. Fyra studenter och 500 böcker kommer vi nog gå under imorgon - we need books.

Nu ska jag maila arbetet, och sen en sväng på nätet innan de blir dags för sängen! *Mys mys mys* Hoppas jag inte vaknar 01.40 inatt igen och får för mig att gå upp..de gjorde jag i natt och stirrade ett bra tag på klockan och försökte tolka om jag skulle upp, de kändes som jag skulle det :p

Natti!!

I kalla Kalmar

De är skillnad på kallt och kallt! I stockholm var det kallt för det var snöstorm och isigt, men i Kalmar är det nästan kallare..men de är inte lika snöigt och blåser lika mycket. Burr!!! Mössa, vantar, halsduk och overall på tack ;)

Han in på första rasten när jag kom till skolan så jag missade inte så mycket, bara vårt möte med den förvirrade handledaren. Rätt skönt att vara tillbaka i kalmar, håller just nu på att tvätta det lilla jag hade..suck jag orkar inte gå ner i källaren och hänga upp allt. Tror jag tar med allt upp direkt så slipper jag gå ner igen..plus att jag kanske ska iväg till Katrin och plugga när hon kommer hem från stallet.

Min hobby - Tradera! Ska ta och ringa min ev hyresgäst och kolla om dom ville ha lägenheten eller om den andra tjejen ska få chansen. We will se, väldigt spännande!!!

Ciaaooo

På bussen

Halloj!
Något otroligt plus med att faktiskt ta bussen till Kalmar är att de finns gratis internet ombord, väldigt trevligt. Skulle gärna finnas eluttag också men så långt har det inte gått..än. Nu är vi strax i Norrköping, åker in Nu! Framme i Kalmar om 4h, så det är en bit. Har suttit och läst i en av mina projektböcker, de är sjukt roligt och något jag verkligen vill jobba med i framtiden..roliga, lättlästa och intressanta böcker så jag ska inte klaga!

Bussen är inte ens halvfull så de är superskönt, fick order att sätta mig i mitten av bussen (då överlever man troligast enligt mamma om man inte krockar med en lyktstolpe..men då är de kört oavsätt vart man sitter :p) Så mittendörren med bord fick bli min plats - perfekt! Nu ska jag skriva lite B-uppsats och kolla upp lite mer inför Otterbein.

Ciaaaoo från Norrköping!

Bakning

Just nu håller jag på att baka beskvier, vi väntar bara på en mandelleverans för att kunna göra bottnarna, mums mums. Mammas recept så vi får väl de hur dom blir! Imorgon åker jag till Kalmar strax efter 8, får åka in till stan och ta bussen därifrån..både billigare och utan byte så oh well de får bli så. Uppe vid tuppen..som vanligt!

De ska vara trådlöst nätverk på bussen så har 2,5h surftid på bussen iaf..sen dör datorn :p Väldigt smidigt, och förhoppningsvis är det lungt på bussen..de borde det vara.

Ciaaoo!

Visum

Uppe vid 06, förvånadsvärt pigg faktiskt :p Fixade mig och gav mig sedan ut i snöstormen - på riktigt. Behövde iaf inte vänta länge på bussen, men tack vara en försenad busschafför vid ett byte missade jag pendeltåget! Men hade 4 tåg till godo så det var ju bra. Inga förseningar på mitt tåg så de gick supersmidigt hela vägen. Fick stå och köa utanför ambassaden i kanske 30 min innan jag kom in, ytterligare kö i 10-15min sedan fick jag sitta och vänta i 30 min när jag väl var inne på min intervju. Så var där lite över en timma - supersmidigt. Fick det godkänt och de skulle skickas hem till slutet av veckan..WEI!!

Så nu har jag Visum också, så skönt. Läkarundersökningen kvar sen är jag redo - najs!!

Stooorm

Morgondagen kommer bli lätt spännande - minst sagt!
Jag håller på att undersöka när jag måste åka imorgonbitti..de KOMMER att bli störningar i pendeln, de är det ingen fråga om - men hur stora kommer dom att vara? Funderar på om 1 extra timma till enbart pendeln räcker eller om jag ska ge de 1,5h. Man vill ju inte sitta fast och inte kunna ta sig någonstans och missa tiden på ambassaden. Går upp vid 06 eller strax innan och kollar in SL och text-tv för att de hur det ligger till, förhoppningsvis har dom kommit på en tågen fungerar då.

Ger resan 2,5h så hoppas vi på det bästa...

Mamma älskar mig (/Mamma)

Stockholm

Nu är jag i Stockholm, blir en snabb vesit men de är lika trevligt det!
Tog flyget upp med Frida vid 14 och vid 16 överraskade jag mamma på jobbet i Solna - hon lös upp som en sol (ganska självklart ;) ) Sen tog vi tåget till Södertälje där maten stod på bordet - oh så härligt, kött och allt! Nu på kvällen har de spelats Wii, jag är grym på tennis..bowlingen blir bättre och bättre den med.

Imorgon är de upp tidigt, måste åka här ifrån vid 07 alt bil något senare. Ska vara på ambassaden vid 9 så tänkte vara där vid 08.30 bara för att vara säker - jag och tider, måste ha extra tid!!  Efter det så blir det tillbaka till Södertälje och umgås med familjen - mys mys mys. Sen åker jag ner igen på tisdagmorgon med bussen.

Vi har nu tolkat läkarundersökningen och de som jag måste göra - en lungröntgen, helt stört! Men de kostar 200:- och finns dropin så tar de under julen då jag är i stan..och har pengar till det ;)

Ciaaaaoooo

Promenix

Godmorgon!
Nu har vi fått i oss en mumsig frukost i form av Scones med Jordgubbsmarmelad, så gott de var, och lite te till det. Nu är vi tillfixade och ska ut och gå, underbart väder här i Kalmar. Bli en rätt lång promenix innan vi går mot stan för att spana in utbudet. I eftermiddag är det mini-SPA så ska väl köpa någon rolig produkt on the town.

På med jackorna and go go go! :)

Ha en FAB lördag :)


Besök..

Helgen är här, mys mys mys. Mötte upp Frida (som kommit från Hufudstaden för att spendera helgen med mig) efter träningen..de blev lite panikartat där på slutet - men jag hann!! :) Slängde upp hennes väska på cykeln och gick till Studentpuben för att äta middag. Gick rätt snabbt att få maten, var där under en timma! Sedan gick vi förbi Maxi på vägen till Katrin och köpte med lite gottis..mums mums. Idol och lite annat tv-tittande som vanligt blev det samt lite Youtubeklipp..sjuka saker är kul!

Nu är de sängen som gäller för imorgon ska vi ut och upptäcka kalmar. Tänkte gå till brofästet och gå runt Stensö (?). Sen in till stan för lite spaning där - det var morgondagen det!
De är härligt med besök! :)

Ciao

Heeelg

Wei, fredagen är nästintill avklarad - iaf i skolform! Har suttit i skolan och försökt arbetat på våran B-uppsats. Var rätt flitiga i början..mot lunch gick det ner och sedan upp igen efter lite mat i magen. Vi har en plan, en struktur och inledningskapitlet iaf - skönt! Nästa vecka är det metod som gäller..fun fun fun. De kommer bli gryyymt. Nu ska jag sätta mig och skriva min del innan jag ska iväg på ett spinningpass ikväll. Bra start på helgen!! Sen kommer frida och då ska vi äta på puben innan de blir till Katrin och Idol  - samt eventuellt baka pepparkakshus (vi får se hur det blir..)

De ligger snö på marken i Kalmar..mysigt att vakna upp och se snö, inte vanligt i Kalmar om vi säger så. Kallt är de alltid men inte snöigt. Mys mys mys. Nästa helg ska vi ha adventsmys hos Katrin..de ska bakas och mysas, allt med världens bästa tema - haha!! Någon som vill gissa vårat tema?

Puusssss

Förberedelser..

Herre min skapare säger jag bara, de är inte lite som ska göras innan USA. Jag trodde de bara var visumet..men nu måste jag gå på läkarundersökning och få nått bevis på hur jag mår och vaccinationer jag fått. Sen måste jag skaffa ett försäkringsbevis, förhoppningsvis räcker försäkringskortet som vi får av IO.
Men vart kan man läkarundersöka sig???

Utgifterna tar verkligen aldrig slut..
..detta har de gått på hitills..
Visum - 1050:-
SEVIS - 1450:-
Resa - 6500:-
Resa sthlm för intervju - 600:-
Foto - 139:-
Läkarundersökning ~300:-

Flummfaktor

Jag överlevde dagen!! Vi fick ihop en fin liten presentation under förmiddagen och han självklart med en del flum och en del jakt efter hästar - snacka om att man blivit hästskadad!!! Flams flams flams, men sjukt kul har vi!! (kanske inte de runt omkring :p) Efter lunchen var det dags för presentationen..jag var inte nervös men ville absolut inte vara först. Dom andra hade ju minst sagt kört en annan style, blev rätt nervös eftersom man vill ju inte höra att man gjort fel. Men vi blev glatt överraskade - vår lärare verkade verkligen gilla de vi gjort så de var super. Ska bli intressant att se betyget..

Efter presentationerna som var klara vid 16.30 cyklade jag hem, hämtade träningskläder och sedan iväg till gymmet. Stenhårt och nu är jag sluutt. Ska slänga ihop tonfiskwraps och titta lite på tv. Dagens pluggande nu på kvällen blir ett kapitel i någon av org böckerna! :)

Toorsdag?

De var bläää att gå upp i morse, jag var så sjukt trött! Tvingade mig själv att gå upp.. Pappa ringde när jag stod och borstade håret som var kaos. Alltid trevligt att prata lite med papsen, han hade intervju på hur jag räknat med hyran för mina blivande hyresgäster - jag ÄR duktig och jag HAR koll, faktiskt! ;) Sen fick jag veta att jag får transporthjälp från Kalmar med mina miljoner saker, eller hur jag nu ska göra. Så de var mycket trevligt. Majoriteten åker nog ner i källaren men vi får väl se hur mycket som får plats..har faktiskt inte så mycket saker (mest kläder!).

Nu förbereder vi våran presentation - hoppas vi kickar ass!

Träning!!!

Jag skulle åkt och tränat vid typ 16..men då började jag plugga. Sen skulle jag åka vid 17..men då blev jag hungrig och lagade mat. Jag skulle åka vid 18 men nu sitter jag som ett kolli i soffan. Ska vara nere vid bion 20.30 och innan dess ska jag alltså ha tränat! Frågan är om man ska cykla ner direkt efter träningen, eller om man ska skynda sig iväg nu? Tror jag väntar och cyklar ner direkt...orka cykla fram och tillbaka ytterligare en gång.

Gym gym gym..


mums!

Jag är sååååå sugen på biskvier, rätt konstig grej att vara sugen på men de är ju såå gott!! De ska vara riktiga från konditori, de från Delikato var nog de äckligaste biskvierna jag ätit!!! Så frågan är om man ska ta och köpa sig en biskvi när jag handlar. Vi får se hur det bli...gott är det iaf!!


Onsdag

Hej halloj! Vi är äntligen klara med rapporten..imorgon ska vi presentera och vi har en fin liten powerpoint till vår hjälp. Very nice! Att vi är klara en hel dag i förväg är helt otroligt!!! Wei för oss! :)

Nu är jag hemma och har ätit lite lunch..soppa soppa soppa! De är otroligt tomt i kylskåpet så jag ska iväg och handla. Ska förbi stan en sväng och lämna tillbaka byxorna jag köpte igår..jag är skeptisk men ska prova dom i en annan storlek - vi får se hur det blir! Men sedan blir det iaf storhandling och sedan hem. Dagens träning blir ett pass i gymmet, blir en del fram och tillbaka idag men hey de är motion and that we like.

För övrigt så är ALLT klart inför USA, iaf alla papper och betalningar. Är så ooootroligt skönt! Fixade det mesta igår och idag betalade jag den andra avgiften..så nu är jag 2600:- fattigare :( Intervjun på måndag, skriva på kontrakt om att hyra ut lägenheten och sen är jag ready to go!!

Nu - Town! Ciao!!!!

Enkäter

Sitter nu hos Katrin och låter klockan gå...vi ska ner på stan för att samla in enkäter vid bion som slutar 23. Vi var nere tidigare och lyckades få in hela 4 enkäter - Kalmariter är verkligen inte dom mest hjälpsamma människorna om vi säger så!!! Så nu sitter jag och läser igenom vårat Organisationsarbete och finslipar det lite - något jag är bra på. Jag är riktigt duktig på att dra ut texter (aka flumma) och på att rätta, sortera och fixa :p

Tidigare ikväll var de ett par som kollade på lägenheten och dom tyckte den var hur fin som hellst, de blir man glad av att höra!! :) Dom var väldigt intresserad så vi skulle höras i nästa vecka då dom tänkt på saken lite, och andra tjejen varit och tittat också. Sen får vi se! Känns skönt att allt faller på plats - äntligen! Otroligt effektiv dag idag and I like it. Imorgon ska vi fixa en presentation!! :)


Ciaaaoooo


Sött dress!

Denna underbara klänning från Lindex är hur fin som hellst och jag ska absolut prova den. En fin jul/nyårsklänning, en kapning skulle nog behövas men de är lätt fixat. 399:- kostar den men med koden LC08471 får man 30% rabatt på en vara! (279:- efter rabatten är sjukt bra!)


Ambassaden

Wei!!! Jag har bokat in min tid hos amerikanska ambassaden, nästa måndag klockan 9 :) Sedan skulle det ta en vecka ungefär innan man får visumet, eventuellt lite längre men det är ju säket hur som haver. Så nu ska jag ner till stan och leta efter SKV och hämta ut personbevis, betala avgiften på banken och förhoppningsvis hitta någon fotograf som är billig! - Det närmar sig och paniken har släppt!!! Goodie goodie!

Nu kan jag andas...måste bara betala in SEVIS avgiften också imorgon!
Ciao från happy happy Jojo!

Tisdag!

God morgon..sicken underbar tisdagsmorgon! Hoppade upp vid 08.12..fick lite panik men wtf de var ju rätt lungt, haha bara grupparbete ju. Jag var ändå i skolan först vid 08.59 - sjukt bra planerat. Har ätit frukost också (typ iaf) och har med mig kaffe skånestyle ;)

Idag fortsätter pluggandet..vi har tillräckligt med sidor iaf så nu ska vi bara editera allt och få ihop den röda tråden, men jag tycker de är helt okej som de är redan nu så de kommer nog bli grymmt. Hoppas vi inte missuppfattat hela arbetet bara :p Efter skolan blir de stan, sedan träna, handla mat och visning ikväll - fun fun fun.

Dagens känsla - Gah panik!!!!!!!!!!

Duktig..och imorgon?

Nu har jag varit duktig!! Pluggat, städat, tvättat och flummat järnet samt planerat lite mer inredning - nu jäklans ska de bli klart!!! Har skrivit med på vårat arbete och vi är redan uppe på 5,5 sidor och då är vi inte ens i närheten av klara enligt mig. Mycket har skrivits och de vi ska göra imorgon är att skriva ihop ett sammanfattande slut och se om den verkligen är berättande och annars skriva om det..

Imorgon eftermiddag blir de en sväng förbi stan (om Skopunkten satt över mina pengar annars blir det kikande bara :p) Ska skapa in detta från H&M..



Så fint!!!

I eftermiddags efter skolan så skyndade jag mig hem för att städa eftersom jag skulle ha visning nu på kvällen, dammsög, torkade och fixade så nu är det galet fint! Sedan kom katrin vid 16 och vi fixade hennes engelska, nivån kanske inte var på topp men helt okej blev det iaf. Efter det så gick vi och handlade mjölk och frukost eftersom de är rätt tomt här hemma på matfonten. Så mycket mer pluggande blev det inte...men vi har varit så duktiga idag i skolan så de var vi värda ;) Vid 19 kom Vix och hjälpte mig att sätta upp min hylla över tvn - de blev jättefint!! Tack tack tack för hjälpen..vad skulle jag göra utan alla söta kalmarvänner?!?!

Ringde en tjej som var intresserad av att hyra lägenheten också, så skönt att de är fler som är intresserade...då slipper jag sätta upp lappar i skolan. Tjejen ska komma och titta på söndag, och killen som skulle komma idag kommer imorgon istället. Jag hoppas att någon av dem nappar för de skulle vara så skönt att få det klart. Hyr ut från den 22 dec tänkte jag då jag åker upp till Stockholm och stänger av livet i Kalmar i sex månader..snyft! De närmar sig!!!!

Nu ska jag fortsätta med lite plugg här..


Måndag!

Ny vecka, ny dag..och annica behöver ny cykel! Bra start va?

Nu sitter vi i skolan och inväntar the final lagmember; Katrin!!! Hon är frånvarande och svarar som vanligt inte i telefonen. Ang telefoner måste jag ringa och rapportera att jag lever innan stockholm sätter ut en efterlysning :p

Sitter och ska få ihop vårat arbete nu, blev inget gjort i helgen från min sida så nu är det dags att vakna. Pigg och alert är jag iaf så hoppas att jag hittat min hjärna nu, lovely!!! Nu kom Katrin så nu måste vi plugga....

Solen skiner och hoppas den gör det på er också!
Puss

Helgen

Halloj kära blogg!!
Hamma efter en helg i Skåne, verkligen givande..eller kanske inte! Lite plugg..väldigt lite, men thats life! Nu är jag iaf hemma i Kalmar (haha jag skrev inte kalmar först..vet jag inte ens vart jag bor längre?). De var iaf en rolig bilfärd, även fast de var mörkt och dystert ute...men lite kaffe och choklad fixar livet!

Imorgon är de en ny vecka, ser verkligen inte fram emot det..jag är helt borta och hoppas att jag hittar min hjärna under kommande vecka för jag har inte orken att vara lost länge!

Någon som sett min hjärna?

Det händer saker

Det blidde ingen spinning, jag körde ett pass i gymmet istället. Jag höll på att dö men körde järnet, samma vikter som förra gången som var två veckor sedan. De var skönt som den när det var klart..som alltid :p Spinningorken är som bortblåst...den kommer förhoppningsvis snart tillbaka! :)

Blev precis uppringd av en kille som var intresserad av lägenheten, han lät vettig och ska kolla och titta på lägenheten i början av nästa vecka! Känns kul, satt precis och tänkte på om någon skulle höra av sig när det ringde. Så nu får jag snygga till det lite extra :p Hoppas hoppas att de är en vettig människa som gillar lägenheter! :)

Ciao från en Happy Johanna!

Träning

De har blivit en hel del jympa de senaste veckorma, men de blir väl så när man hittar ett pass som man tycker är roligt och som man verkligen blir helt död av - vilket faktiskt är meningen! :p Men idag hoppar jag Patriks jympapass..snyft, och de blir ett spinningpass istället! Funderar på att åka dit lite tidigare och köra lite gym, känner att jag vill köra lite armar (dom tränas ju minst på jympan) och sedan bål..mina favoriter alltså!! Träningsoutfit?

Nu ska jag leta igenom min garderob efter kläder till helgen - jag MÅSTE köpa svarta strumobyxor för dom har rymt..HUR är det möjligt att tappa bort kläder? Jag har tappat en klänning, en bh och två strumpbyxor - QUE!? Tvätta är jobbigt - köpa nytt är lättare ;)


Torsdag

Hej och halloj!
De är en solig och fin dag i Kalmar så självfallet sitter vi inomhus och skriver rapport/uppsats i skolan - de ÄR härligt att gå i skolan! Arbetet går framåt, känns som vi har liite bättre koll. Enkäten som vi ska dela ut under helgen och nästa vecka är klar och de var dagens mål - jippie. Nu fortsätter vi starkt med rapporten..jag är sjukt duktig på att flumma ut texter, dom kan LÄTT bli dubbelt så långa om jag skriver, begräsning? Nej nej de är ju inget kul. 6-7 sidor ska vi få ihop som ska vara klart nästa torsdag! :)

Ciaaaao 

Julklappar

I år har jag varit snäll, jättesnäll faktiskt...jag vågar säga snällare än vanligt!! Alltså borde tomten komma med något riktigt fint..jag drömmer om ett stort paket med en Bayswater i, eller kanske en agenda, sminkväska eller en stor Roxanne? Vettiga klappar skulle väl tillhöra en kamera (casio), laptopfodral (apple), perfym (Kenzo)...

Johanna vill vill vill..


My name is Bond?

Precis hemkommen från Bion...såg nya Bondfilmen vilket är del av våran Uppsats, visst är vi smarta som väljer att basera uppsatsen på en aktuell biofilm! Haha..vi hängde med i både handlingen och snappa upp en massa dolda märken och liknande. Riktigt kul är det...och faktiskt också svårt att hänga med för de är mycket. Svårt eftersom vi bara "ser" sakerna vi själva är mottagare för, så de kommer nog bli att man ser filmen nåååågra gånger till. Men den var bra så de gör jag gärna :)

Nu ska jag forska lite innan de blir hopp i säng! Imorgon är de plugg i skolan från nio och vi ska försöka komma en bit med både rapport och uppsatsen, fun fun fun! Sedan blir de träning vid 16...och jag MÅSTE få mig en tvättid för jag har inte tvättat på två veckor. Kläder finns det mycket av...men kul att ha ett megalass liggande - inte!

Natti natti

Zzzz

Mina nätter vänder på mina dagar!! Somnade iaf innan tre igår, klockan var nog två så det var ju iaf skönt...men jag brukar lägga mig vid tolv så dom där timmarna gör mycket! Jag vill sova!!!

Idag så är det fullt upp!! Vid 12 ska vi träffas i gruppen och fortsätta med rapport/uppsats, kommer nog titta lite på enkätfrågor och så eftersom vi ska iväg och titta på filmen efter skolan. Vid 14-17 är det föreläsning i Metod, de är sjukt tråkigt alltså!! Bara att hoppas att man får ut någonting och inte bara slösar bort tre timmar på ingenting. Vid 18 ska vi på bio och efter det hoppas jag vara riktigt trött och stupa i säng!

Nu ska jag fixa mig, vad ska man äta till frukost/lunch? Min matlust är som bortblåst..äsch tvingar i mig lite müsli!

Ha en bra dag..

Ciao


Lite koll..?

Efter träningen i eftermiddags så har det varit lungt, plockat upp lite hemma och lagat mat. Har haft ont i huvudet och den försvinner inte efter ett gäääng glas vatten. Bubbel bubbel!

Har lagt upp min lägenhet på ett gäng olika bostadsförmedlingar så nu hoppas jag att någon nappar på den, tyvärr blev den ju 300:- dyrare efter räntehöjningarna..så har man inte bostadsbidrag (vilket jag inte har) blir den ju lite för dyr för en student egentligen..men ska sätta upp lappar i skolan ändå!
Sedan har jag dubbelkollat resorna och alla mina papper. Har gått igenom Visum-ansökan och TROR att jag har koll på allt förutom SEVIS-avgiften som ändrades 27 oktober. Imorgon ska jag ringa Skatteverket och beställa ett spec personbevis och hitta någon fotograf till ansökan. Efter det ska jag betala avgiften på banken och beställa en tid på amerikanska ambassaden..puh!!! Kommer inte hinna banken imorgon så de blir på torsdag!


I helgen ska jag till Skåne...skåne är mysigt! ;)

Flumtisdag

Jag vet inte hur många gånger idag jag glömt vad de är för dag..typ 20? Sova är ett måste..men jag överlevde faktiskt dagen hyfsat bra, fast nivån var inte den högsta kanske. Cyklade med Annica mot biblioteket vid 9 och somnade efter 3 någongång så blev väl en 5 timmars sömn :S

På biblioteket började vi med vår rapport i orgen, har ett ämne och ett ämne i de..alltså har vi något att skriva om och kom en bit idag. Det mesta är flum men de finns iaf en del vettigt förhoppninsvis. Sedan fortsatte vi med uppsatsen..nu är det spikat vad vi ska skriva om och de kommer bli sjukt bra!!!! Handledaren hade exakt samma idé som vi så de var ju riktigt kul. Som start ska vi gå och se nya Bond filmen imorgon - thats our thing!!!

Nu ska jag förstå mig på amerikanska ambassaden, oh right..bokade min biljett i eftermiddags då CSN fattade beslutet i förmiddags så ni är resan definitivt BOKAD - Fy så skönt!!!

Sova?

Det går inte att sova..jag blir galen!!
Jag vänder min och vrider mig som jag vet inte vad, omöjligt att ligga still för ingenting är bekvämt. Stänga av hjärnan går knappast, antingen så tänker jag på hur mitt framtida vardagsrum ska se ut...eller hur jag skulle inreda någons hall..eller får panik för jag inte skickat in någon visumansökan än...gaaaaaah ta bort alla tankar!!

Har bläddrat i en tidning och försökt stilla mig, men nej du de gick då inte! Så nu har jag kollat min ansökan hos CSN - fick en bekräftelse iaf så ska ringa och prata med STA-Oscar imorgon och hoppas att de räcker. Nu hoppas jag att jag kan sova...ett glas vatten och sedan sängen!

Natti från ett kolsvart Kalmar!

Uppsats och fullt upp

Nu har vi verkligen fullt upp, idéerna är otroligt många och schemat kommer vara FULLT under kommande veckor! Föreläsningarna idag gav inte alls mycket , förutom 15 ton flum med flickorna. Roligt hade vi iaf!! Humorn är inte den bästa efter 6h i en stol - störda? Jadå!

Lite kaos är det gällande uppsatskursen men vi hoppas att de löser sig och att min grupp kan redovisa två dagar senare vilket skulle lösa otroligt många problem. Uppsatsen i sig kommer bli såååå kul, vi har hittat ett underbart ämne och vi har så otroligt mycket vi vill ta upp. Handledarmöte imorgon med en person vi aldrig stött på så vi hoppas att han är bra. Innan dess ska vi ha diskuterat lite fler idéer och ska börja med rapportskrivandet i Organisationskursen också - som sagt fullt upp!!!

De är bara ta tag i det..rapporten fattar vi noll om så de blir väl steg 1 imorgon på biblioteket där vi kommer bo den närmaste månaden :p

Positivt tänkande

Alla negativa tankar ska bort..varför ska man alltid tänka på de negativa, fokusera på de tråkiga, de man inte har och fantisera om allt som man faktiskt VILL eller rättare sagt "MÅSTE" ha? Igår bestämde jag att alla sådanna tankar ska bort och de är dags att tänka på alla fantastiska saker som man faktiskt har! Tänk så mycket man faktiskt har..mer än de man kanske vill ha (alla materiella saker..vad spelar om för roll egentligen?).

Saker jag har:
Underbara vänner, bäst bäst bäst är vad ni är! Puss på er!
Fantastisk familj far far away..men man blir så glad när man pratar i tel med dom!
Söt söt söt pojkvän...haha där fick du!
Mat på bordet - haha klyshigt men vatusan jag är student...de är ingen självklarhet ;)
En lägenhet jag älskar (ska sätta upp hyllan i veckan och sätta ben på tv-möbeln!)
OCH jag ska till USA - en av mina drömmar ska uppfyllas som jag haft forever och jag är sjukt lycklig över det!

Tänk positivt alla söta!!


Ny vecka..igen!

Ny måndag..en sorglig/rolig sak är att om 8 måndagar sitter jag i skolan i USA..eller jag börjar om 15 minuter så jag är nog galet nervös! :p
Idag är det skola skola och lite mer skola. Föreläsning 1 i Organisation mellan 12-14.45 och Föreläsning 2 i Metod 15-18, men de ska bli kul att höra om uppsatsen för man har ju hört NOLL hittills så vi är nog rätt spända på vad som gäller och hur allt fungerar. Är en bra föreläsare också så förhoppningsvis överlever man dagen - 6h i skolan (senast de hände var nog i gymnasiet).
Efter skolan hoppas jag ha energi kvar till gymmet..skulle gått nu på förmiddagen men unga fröken har apont i axlarna (allt viftande igår på jympan).
Nu ska jag lääsa ett kapitel..eller iaf börja :p


Ha en underbar måndag..tänk positivt; snart fredag och helg igen! :)


Muffinstest 70

Jag prövar ett nytt recept...ett med choklad och hallon (går att slänga in chili i också men hade ingen hemma!)

Uppdaterade självfallet receptet (no suger) och dom verkar mycket lovande! Ska ta och ta ut dom nu och hoppas på de bästa..luktar galet gott här hemma iaf! Mums för choklad!!!

Kladdkaka med hallon och chili
6 personer

100 g smör
2 ägg
3 dl socker
1 ½ dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
1 dl kakao
½ tsk chilipulver
frysta hallon

Smält smöret och rör ihop med ägg, socker, mjöl, vaniljsocker, kakao och chilipulver på lämpligt sätt. Fördela i 6 st stora muffinsformar (amerikansk storlek) eller i en vanlig springform, smord och bröad, lämpligen med kakao. Tryck ner 3-5 frysta hallon i varje form eller ungefär en deciliter i en hel kaka. Grädda i 200 grader i 20-30 minuter, beroende på vilken kladdgrad som önskas, och på vilken form som används. När kakan slutat wobbla när man skakar formen är den gräddad.

Seg dag..

Pluggandet gick på högvarv under några duktiga timmar innan jag cyklad iväg mot träningen på friskis. De hade varit byte av ledare så min favorit Patrik körde passet - de bästa passet av dom alla. Verkligen superbra, och kul när man börjar kunna alla rörelser. Död blir man, så uppladdning i bastun är ett måste för att ta sig hem igen :p
Nu har jag ätit middag, tacos leftovers från igår..*mums mums!*

Här näst ska jag ringa min kära pappa, GRATTIS PÅ FARS DAG världens bästa papsineni! :)

Ciao

Söndag

Godmorgon!
Sitter och tittar på Nyhetsmorgon, något av de mysigast som finns enligt mig. Äta frukost och titta på lite olika intervjuer och nyheter, mysigt! Sedan ska jag börja med läsandet...och de fortsätter fram till träningen i eftermiddag.
Vädret är klassiskt tråkigt Kalmarväder - grått! Bara de inte börjar regna till i eftermiddag!!

Nej nu ska jag hitta den där frukosten..

Layouting

Dimman har legat tung över Kalmar idag..blev värre och värre under dagen och vid 16 såg man inte ut genom fönstret typ - spännande! Under förmiddagen satt jag och läste och sammanfattade gårdagens föreläsningen. När jag var klar med det så cyklade jag iväg till Katrin..vi skulle kicka igång vårat nya uppdrag men vi kom inte så långt, men man måste ju börja någonstans! Vi gav dock upp snabbt för vi hittade inget vi ville ha och då bytte vi till Tv och Pearl Harbor istället. Så sorglig!
Efter filmen cyklade jag i regnet till Maxi och köpte tacosaker + lite veckohandling, köpte en inredningstidning också :p Jag älskar att bläddra i dem och drömma mig bort!

Hoppas ni får en fin lördagkväll! Ciao

Helgen dag 1

God morgon! Vaknade till en dag som kändes super...men sedan rasade den! Jag ska ringa och vara aggressiv mot Tele2 och hoppas att jag blir gladare efter det, jag vet inte riktigt vad deras kundtjänst går på och vad dom fått för sig på min faktura men de ska dom allt få höra!!!
Dagens plan är att fortsätta renskiva föreläsningen och förhoppningsvis avklara 2 kap i boken innan jag ska iväg på pass vid 15 på Friskis..de är dagens se fram emot! Annars blir det nog rätt lungt..inga planer!


Hoppas ni får en bra lördag!


Idolmys

Kunde inte logga in tidigare ikväll när jag försökte...men nu gick det! Snäll liten blogg! :)
Var och tränade tidigare ikväll, spinning! Ett roligt pass med härlig musik, de gör så otroligt mycket. Ledaren var superglad och pratade på, en rolig liten filur!
Har spenderat kvällen hos...Katrin..sicken överraskning  va? I know! De är mysigt hos Katrin och man har alltid roligt, förstår inte varför inte fler är där? Vi har tittat på Idol, inte så mycket klagande idag..dom var ju bra! Men vi åt godis och apelsiner - mums - istället, fungerade det också!

Imorgon ska jag på pass, sedan ska jag läsa och skriva - en lördag i pluggandets tecken!

Föreläsning 1

Imorse hörde jag inte ens klockan, stängde av det 7 gången men kommer verkligen inte ihop det. Måste skaffa en ny klocka tror jag! Föreläsningen började 9 och jag vaknade av katrins sms vid 08.29, tack för det :) Hoppade upp och var klar på 10 minuter (sminkad, påklädd, plattat håret, sprayat) nytt rekord!!

Föreläsningen var väl sådär..föreläsaren är väl lite bättre än förra gången vi hade honom, detta är nog lite mer hans avdelning kom vi fram till. Vi får se hur kursen blir, men de kan nog bli intressant! Hoppas på det iaf! På måndag börjar uppsatsskrivandet också..de ska bli spännande. Men nu är det helg, ska läsa lite kapitel och sammanfatta dagens föreläsning idag också. I helgen blir det nog lite projektplugg också. Ikväll är det iaf Idol hos Katrin...som alltid!!! :)

Ciao


Pubigt

Kom precis hem från Studentpuben och ett otroligt lungt pass där, visst hade vi roligt och pratade tills man blev trött på att prata för att någon minut senare prata igen (så är det ju alltid ifs!). Var alltid folk men inga större mängder..så städningen gick smidigt även fast dom andra jobbade 1/2 gången, sådant är så skönt.

Dagens största samtalsämne var affärsidéer, vi har kommit på ett blivande företag och ett nytt koncept till Corehouse för att nyttja lokalerna bättre än idag..vi får se vad ledningen säger och om vi sätter igång med våran underbara idé. Kan vara värt att prova tycker jag. Skulle kommit på de lite tidigare..men äsch de kommer bli stooooort!

Dricks - 17 kronor (de är tre kaffe och 2 godisar i Café mått)
Nu ska jag ta min vanliga internetrunda och hoppas jag blir trött av det! Natti..

Utmaning..

Alexandra utmanade mig, så här kommer 7 saker om mig!

· Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
· Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
· Låt dem sen veta att de blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

- Måste ha målade naglar!
- Joiceoman, älskar juice mest av allt!
- Hatar smutsiga diskbänkar/bord
- 100 % snoozare, tycker inte om att gå upp på första (eller fjärde)
- Beroende av sms (smsa mig smsa mig!)
- Älskar allt fuffigt, gärna i bakelseform eller så man kan kasta de på folk (oj älskar mjölkrig..alltid jag som börjar!)
- Är stört mörkrädd och lättskrämd

Utmanar: Karro, Henki, Frida, Annica, Mimmi, Katie, Alex 2

Torsdag

Jag KUNDE inte gå upp i morse, sängen tog över min själ och vägrade att släppa!!! De var iaf mycket skönt. Sista dagen man är föreläsningsfri för imorgon börjar Organisationskursen och på tisdag sätter vi igång med Uppsatsen. Ska bli spännande (nej verkligen inte orgen men thats life!).

Har börjat dagen med lite Scones leftovers (släng in alla rester av baket i frysen, värm upp i micron och sedan i ugnen så blir dom lika goda som färska!), ska plocka undan frullen och sedan ska jag läsa några kapitel i Praktisk Projektledning innan jag ska iväg till gymmet..eller om jag väntar till Patriks pass vid 16. Ikväll så jobbar vi på Puben, just nu 3/5 uppskrivna så kan bli....intressant :S

Ha en FAB torsdag!!

Ska flytta...

Jag har hittat mitt nya hem, Katrin ska köpa hus..jag vill också köpa hus. Nu har jag hittat mitt hus, jag ska bo där och älska mig själv något otroligt. Vill du bo med mig?


Jag har en lada, där ska jag ha en inredningsbutik som även ska finnas på nätet och jag ska även ha ett litet café där (min affär/café kommer bli populär som bara den!). Eller vad tycker du jag ska ha i ladan?
De känns bra och jag kommer nog trivas i mitt hus (någon som vill ge mig 5 975 000?)


Tjejkväll

Ibland behöver man inspiration, någon som piggar upp och får en att tänka framåt! Drivhuset hade idag en Tjejkväll med två kvinnliga föreläsare som driver varsit företag. Vi var ett gäng intresserade tjejer och de bjöds på brasilianska delikatesser som var mumsigt värre!
De var riktigt roligt att höra om deras historier, hur företagen utvecklats och vart dom är idag. Man fick massa inspiration och man kanske skulle slänga ihop ett företag och bli rik :p


http://www.nallebudet.se/
http://www.bazaarfood.se/

Antagningar

Precis hemkommen från en härlig rask promenix på en timma, riktigt skönt att komma bort från lägenheten lite och jag kände inte för gymmet idag! Grått ute men de gjorde inget, var lika skönt ändå..och med sumojackan på så fryser man garranterat inte!

Nu sitter jag och spanar på antagningsstatistiken för HIK de senaste åren..rätt spännande att se vilka utbildningar som är populära och hur mycket som krävs, de är lite skillnader mellan åren men de finns ständiga favoriter. Optiker och journalist/media svårast att komma in på.
De mest populära utbildningarna att söka är Socionom (över 1000 sökte 07!!!), Marknadsföring, Sjuksköterska och Journalist. Jämfört med förra året så har i genomsnitt de "största" programmen tappat 200 sökanden..de skulle jag säga är otroligt många!! Varför blir de färre som söker? Tycker det är mycket intressant faktiskt!!

Planeringen..

De lönar sig att vara glad och trevlig! Ringde precis och pratade med STA-travel för att preliminärboka min resa till USA. Pratade med en jättetrevlig kille som fixade en ombokningsbarbiljett för 300:- mer än ordinarie biljettpris, de var super eftersom jag inte riktigt vet hur slutet av terminen ser ut. Så jag bokade en biljett till 14 juni (skolan slutar 10 juni) och sedan får vi se om den bokas om. Biljetterna tur/retur kostade 6500:-

Saken är att dom bara kan hålla dom en vecka och CSN tar nog längre tid på sig..men jag skulle ringa om en vecka och prata med honom igen, och om CSN inte fattat sitt beslut så skulle han försöka fixa så jag kunde behålla biljetten ytterligare en vecka utan att jag ska slänga fram 6500:- från någonstans..

STA Travel

Man blir glad när personer verkligen är serviceminded, tack STA!

Mumsig onsdag!

Jag är glad, känner på mig att de kommer bli en bra dag..annars ska jag göra den glad! Obama vann presidentvalet och de med råge..är uppe på 349 röster nu mot republikanernas 161, vilken grej. Jag är på plats när han svär eden, kul :) För att fira ett lyckat amerikanskt val så gjorde jag Amerikanska pannkakor till frukost, med varm hallonsås med lite honung i..mums så gott de blev!

Nu ska jag fixa mig och sedan dammsuga, börjar med 7 ton suddgummileftovers som finns i köket. Sedan ska jag ut på äventyr! Spännande dag!

Dagens schema:
- Skicka tillbaka skor till skopunkten
- Träna (gym eller lunchpass)
- Tjejkväll med Drivhuset
- Plugga
- Dammsuga


Valvaka

Jag sa god natt för 45 min sedan..men vad gör jag då? Jo jag fastnar framför tvn och Tv4.s valvaka, de är så intressant. Spännande men självklart tror och hoppas vi på Obama!! Ska bli spännande att vakna upp imorgon..och springa till datorn och tv.n och sätta på och hoppas att de kommit ett klart resultat. Var inne på att ställa klockan och titta lite inatt hur det ser ut...första vallokalerna stänger ändå nu. Men nej de blir imorgon...

Nej nu blir de sängen, och hoppas man vaknar till ett Obama-USA!
Natti natti


Sug..

Jag är sugen på någonting..men jag vet inte vad!!! Tror inte jag vill ha något sött, vill jag ha popcorn kanske? Eller lite varm choklad? Nått att tugga på vill jag nog iaf ha..men de finns inget roligt hemma!! Man kanske skulle baka nått..eller de orkar jag nog inte riktigt göra. Oh så gott med amerikanska pannkakor!!! Jag kommer inte behöva en bostad i usa, jag kommer bo på gymmet för att kompensera mitt kommande pannkaksätande..farligt!

Gush så jobbigt!!!
Blåbärspannkakor

Workout

Jumpan var riktigt härlig, och med härligt menar jag tog verkligen krafterna ur en så man var spagetti efteråt men de är en grymt kul pass! Om de inte blir boxning imorgon så tar jag spinning då och kör ytterligare ett jumpapass på torsdag då Tomas kör igen..känner att jag tröttnat lite på spinningen, nä får bli gym imorgon! Så skönt att basta efter passen också..speciellt när de är så galet kallt ute också!

Efter träningen cyklad jag hemåt och slängde ihop min favorit söppe med falukorv, potatis, lök och morötter..enkel, snabb och billig! Medan men stod på spisen diskade jag upp i köket, var inte så mycket men klarar inte av disk på diskbänkar! Soppan blev mumsig och nu ska jag tända lite ljus och ta fram den nya boken och läsa lite i den, skoj! Ska nog ta och gå igenom lite lådor och ta fram böcker jag tänkte sälja, skönlit då och inga skolböcker. Känner för att rensa innan USA!
 

Duktig!

Nu har jag varit duktig, jätteduktig! Jag har läst ut en av böckerna till Projektkunskapskursen..wei!! Kändes så skönt så! Nu ska jag iväg och jumpa lite och ikväll blir det lungt och jag ska börja med bok två..den ska vara klar till på torsdag tänkte jag :p

Ciao

Första, andra, tredje!

Var precis och sålde mina böcker i skolan..jippie! Böckerna får bekosta de nya stövlarna så jag tyckte det var en väldans bra affär..och de tyckte nog tjejen jag sålde böckerna till också! Dom är som små gamar dom små ettorna, och de är inte så konstigt eftersom de är så pass få som säljer just FEK A böckerna (eftersom så otroligt få klarar den varje tenta..förståligt!)

Men OM man klarat den förbaskade tentan - varför har man då kvar böckerna?? Jag hatar majoriteten av mina gamla kursböcker och vill ha dom väck ASAP..säljer gamla och köper nya! Jag ska då inte jobba som ekonom och om min framtida tjänst kräver böcker så får väl ändå företaget stå för de, de är min filosofi gällande böcker!

Så har du gamla böcker - sälj dom! (alla mina åker förutom MF-böckerna för dom är bra till senare!)


Varför högar med böcker??

Tisdag

Morning! Inatt har jag drömt sjukaste drömmarna på länge, jag hra gått i polisskola, kommit på att lillalex är ett trafikljus, hoppat längdtävling i en pool med stefan holm och "anklagat" honom för att varit kort och jag vet inte vad! :p Fullt upp har det iaf varit i drömmen! Dagen är reserverad till pluggande, de går först och allt roligt senare. Ska till skolan och sälja böckerna vid 11.45 men de är de..

Go projekt! 


Rallybabe

Hem ljuva hem!
En cykeltur innan man ska sova är super..jag tycker om frisk luft, man mår bättre då! Dagen/kvällen har varit super, flams hos Katiedarling som vanligt...frågan hur de ska gå när jag är i USA växer sig större och större för varje dag, men de ska nog gå bra ;) Ersättare sökes med ljus och lykta :p

Filmen "Rallybrudar" var superbra, en riktigt tjejer-kan-också film vilket alltid är skoj, de kändes nästan som man blev ett med filmen och satt där med kartan medans Katrin "körde som en jävla idiot"..så nu ska vi bli rallyförare i en otroligt het rosa/lila bil. En bil, lackad rosa och med lila interiör måste ju vara hetast ever..me like!


Jag och Katie när vi vunnit vårat första race!!!

Karreflarre

Efter min sköna promenix på en timma så ringde jag CSN för att kolla upp läget, och de var positiva svar så jag blev lycklig, dom tittar inte på denna termins kurser så de är lungt! Efter en snabb pastalunch så cyklade jag till Katie och jag är fortfarande här! Vi har varit nere på Giraffen en sväng..hittade inga vantar som jag ville :( Ikväll ska vi på bio..Rallybrudar! Myspys!

God jul!

Mental ålder?

Från Mimmis blogg..

RÄKNA UT DIN MENTALA ÅLDER.

[x] Du vet hur man kokar kaffe

[x] Du använder dig av en kalender

[ ] Du äger mer än ett kreditkort

[x] Du vet hur man byter olja i bilen

[x] Du tvättar dina egna kläder

[x] Du röstar

[x] Du kan laga mat själv

[x]Du tycker att politik är intressant

Totalt: 7


[ ] Du kommer till skolan tidigt varje dag

[x] Du har alltid en penna på dig

[x] Du har aldrig fått kvarsittning

[ ] Du har glömt din egen födelsedag minst en gång

[x] Du gillar att gå ut och gå själv

[x] Du har tittat på talkshower

[x] Du dricker kaffe minst en gång i veckan

Totalt: 5



[x] Du vet hur man diskar (jag är grym diskerska)

[x] Du kan räkna till 10 på något annat språk

[x] När du säger att du ska göra något så gör du det

[x] Dina föräldrar litar på dig

[x] Du kan klippa gräset

[x] Du kan få vuxna att skratta utan att skämma ut dig.

[ ] Du kommer ihåg att vattna blommorna

[x] Du pluggar när du måste

[x] Du slöar inte i skolan/på jobbet

[ ] Du kommer ihåg att mata dina husdjur.

Totalt: 8



[x] Du kan stava till "erfarenhet" utan att kolla upp det

[ ] Din favoritmat är hämtmat

[x] Det första du gör på morgonen är att få i dig coffein/nikotin

[x] Du kan gå och handla utan att köpa något du inte behöver

[x] Du förstår politiska skämt första gången de sägs

[x] Du kan skriva snabbt

Totalt: 5


[ ] Du har förstått att vädret ändras för varje timme

[x] Dina enda vänner är från din arbetsplats

[x] Du har varit på ett tupperwear party
 
[x] Du har förstått att ingen tar dig seriöst sålänge du
inte är över 25 och har ett fast jobb

[ ] Du har fler räkningar än du kan betala

[ ] De flesta av dina vänner är äldre än du

[x] Du kan säga nej till att stanna uppe hela natten

[x] Du använder internet varje dag

[ ] Din garderob har inte rensats på ett tag

[x] Du kan läsa en bok och faktiskt avsluta

Total: 6


TOTALT: 31 poäng - 31 år! Haha, de känns ju rätt deprimerande, får man gå tillbaka och ändra lite? Jag ÄR gammal, de är ju de jag går runt och säger ju ;)


Bortglömda linser

Gor morgon!!
De är en underbar dag i kalmar, solen skiner och gå blir man mycket piggare och gladare. Min "sovklocka" ser till att jag vaknar automatiskt vid 9..har gjort det i en vecka nu tror jag utan väckarklockan, mycket skönt. Men mindre trevligt var att vakna och inte kunna öppna ögonen..en viss person hade tydligen glömt att ta ut sina linser igårkväll och de tycker inte ögonen om..blä!!!
Idag så ska jag fortsätta att läsa i Handledning för mindre projekt, men innan dess blir de frukost och sedan en promenix för som sagt de är otroligt fint väder! Och i eftermiddag blir det en tur till gymmet och en tur förbi stan.

Ha en fin måndag! (ah de är redan en ny måndag och nya kursen börjar på fredag..)

Slut och färdig

Nu gick precis flickorna från söndagsfikat, lika mysigt varje gång! Sitta och snacka med tända ljus och mumsa på något gott är helt i min/vår smak..vem säger nej till det?
Hade det lite lagom stressigt efter spinningpasset som slutade vid 19 så de skulle komma vid 20. Men jag tog min tid och bastade till och med (ganska länge) vilket var galet skönt för jag har haft sjukt ont i huvudet/nacken/ryggen hela dagen så lite värme mjukade iaf upp mig lite..så skönt! :) Sen blev de hem, göra scones och samtidigt diska, plocka undan och göra de lite mysigt - allt blev gjort på 35 minuter vilket kändes rätt grymmt!

Imorgon ska jag börja pluggandet med projektkunskapskursen..de vill säga läsa ett gäng böcker. Hoppas jag är klar till på torsdag, de borde jag vara för de är rätt intressanta ämnen dom tar upp som jag redan kan mycket om sedan alla ledarskapsutbildningar jag gått :)

Nu - Bond eller sängen!
Ciao

Bakar light

Min jakt på goda "lightmuffins" fortsätter..idag så provar jag en specialare med massa kanel och äpplen i, luktar helt otroligt gott i köket nu och mumsigare blir det allt eftersom dom är inne i ugnen. Tror dom blir riktigt godare..gjorde en miss med ägg och smören men de gick fansiken inte på annat sätt så förhoppningsvis överlever dom turen i ugnen!

Om de blir gott lägger jag upp receptet! Klockan 18 är de spinning så ska plocka ihop mina saker nu så jag är redo att cykla iväg när muffinsen är klara, mums efter träningen!

Äppel & Kanel Muffins-Light

En finfin söndag

Nu har vi precis varit och dumpat skåningarna som tillfälligt invaderade Kalmar..en mycket trevlig invasion måste jag säga!
Barbados igår var superkul, fast man blev rätt trött eftersom dom spelade till 02..fast dom mixade lite med ett annat band som körde Gyllene tider och dom var också riktigt bra. Roligt att titta på alla otroligt duktiga dansare som äger dansgolvet, haha tänk om man ens kunda dansa hälften så bra :p Blev sent men de var värt de!

Idag har de varit luungt och skönt, ska iväg och träna nu tänkte jag och ikväll blir de eventuellt sconesbakning med flickorna. Känner mig baksugen, och scones och te sitter ju aldrig fel! Nej nu ska jag ta och diska..oh so much fun!

Helg!

Helg sköna helg...de är en ledig helg också vilket är bättre än bäst faktiskt, plus att chris kom igår såklart :) Igårkväll så blev de sallad (pizza för de andra) hos Katie framför Idol och lite annat strunt, Annica och Victor var också med..så mysigt! Sedan gick Annica och Victor och Vix satte på en skräckis, "100 feet" ingen lysnade på mina protester men den var inte så farlig, men jag hatar spänning!

Idag så blev det en tur på stan, köpte lite olika småsaker..hittade bla en vanlig svart topp som jag eftersökt länge :) Ikväll börjar vi hos Katie och sedan blir de Barbados på Sandras..vi får väl se hur det är (männen i sällskapet är inte lika positiva!) :p
Ciao


RSS 2.0