<3

jag tror att jag saknar dig.. :S


Vart är min klänning???

Jag skickade tillbaka en brun/grå dividedklänning från hm för ca 1.5 vecka sedan och bytte den till en blå..
Men den har fortfarande inte kommit..jag har sett den i affären och den är såå mycket sötare och mer praktisk rent färgmässigt om man jämför med den brun/gråa.

Hoppas den kommer snart...!!!

Reebok?!

Högskoleprovet är avklarat! Jag överlevde det :D ..har inte vågat kolla resultaten än, eller kollat hur många fel jag fick rättare sagt! Nu måste jag ju få en belöning eller hur!?

Jag har ända sen jag varit liten varit kär i ett par skor - Reebok Freestyle! Min mamma hade ett par svarta när vi var små, dom var så mjuka, skönta och fina tyckte jag, och ville ha ett eget par. Men dom är ju rätt dyra..ca 700:- går dom på i affären :S

Men så läste jag Käthe´s modeblogg någon vecka sedan, hon funderade på att köpa ett par och hade hittat en rabattkod hos La Redoute då dom blev över 200:- billigare :D De är ju svårt att motstå när man har en absolut brist på jumpisar, mina förra har x-antal hål i sulan :S Koden på Käthe´s sida var inaktiv men jag hittade allt en ny med 25% rabatt..nu överväger jag att klicka hem dem!!

image38
♥ Vad tycker du? Söta eller hur?! ♥

Lets Dance!

Dans är ju bara såååå kuligt!!! Jag har följt "Lets Dance" på Tv4, och just nu så är det final för hela slanten! Jag vet inte riktigt vilka jag hoppas på..Martin och Cissi är sååå söta (dom har erkänt att dom ska på dejt imorgon!! :D ) men jag tycker att Tobbe och Annika är mycket roligare att titta på, dom showar mer - roligare att titta på!!
Nu är det ganska jämt..vi får se hur det går :S

När jag var liten så prövade jag att dansa ett gäääng olika danser..från show, bugg, street funk med mera. Just nu ångrar man ju att man inte fortsatte, jag fattar inte vad mitt problem är!!! Jag kunde ju ha valt iaf någon dans och fortsatt lite mer med den :p Jag kommer iaf en myyycket fin liten buggdress jag fick av min mamma, jag hade den på en danstävling på fritis, den var svart och vit och hade en grymt vid kjol som stod rakt ut när man snurrade :D

Näää...nu måste jag koncentrera mig på Tv.n! Tobbe avslöjade att deras shownummer är en mix av chippendales och Schlager, spännande!!!

Storhandlat!

Solen skiner - köp gardiner, nä men jag köpte faktiskt en MASSA mat! Jag och Birgitta var och storhandlade tidigare idag på CityGross i Kungens Kurva. Nu är frysen full, skafferiet likaså (och ren och fin också, passade på att städa!)

Jag har även lärt mig att göra egen müsli, den är inte riktigt klar än..den står och svalnar i köket. Ska blanda i lite olika torkade frukter och sen fylla en burk att ha hemma..och sen en att ha till jobbet - mellisstips!!

Recept - Biggans Müsli:
♥ 750g havregryn
♥ 500g rågflingor
♥ Halv förp - hackade katrinplommon
♥ Tropical fruits - efter behag :p
♥ 4msk Kanel
♥ 1msk Kaddemumma

Mixa havregrynen, rågflingorna, kanelen och kaddemumman i en skål. Fördela jämt i en djup ungsplåt, fördela katrinplommonen på toppen. Sätt plåten i mitten av ugnen, 200grader. Sen är det bara att vakta, när de blivit brunt på toppen, ta ut plåten och rör om - in igen till toppen blir brun. Ta ut ur ugnen, låt svalna och blanda ner den torkade frukten. Servera med yoghurt eller fi!

Nä..nu måste jag ta och plugga lite matte! Har ju fixat, packat och donat med all mat hela dagen så de har inte blivit något pluggande! :( Ska iaf ta en titt på ekvationssystem, bra att ha till Högskoleprovet imorgon..Önska mig lycka till! :D



Plugga

Torsdagen är snart över..och jag har faktiskt gjort en hel del idag, tro det eller ej! Nu känner jag att de börjar bli lite sent, ryggen gör ont pga vår muppisa soffa. Den är stor men man sitter som ett arsle!! Jag vill ha en ny soffa, flyttar ju i höst så jag är ju på väg mot den nya soffan.. :)

Min dag:
♥ Tagit ner julgardinerna
♥ Städat skåp i köket
♥ Tvättat
♥ Pluggat matte, inte jätte jättemycket men jag förstår faktiskt nu
♥ Haft mattelektion
♥ Fixat lite med bloggen
♥ Chattat med roliga människor

De var toppenfint väder idag också, jag tippade omkring i miniklänning, svarta strumpisar, syrrans silvriga ballerinas och min vårjacka..så skönt att skippa stor jacka och halsduk som kväven en!!! Men efter matten som slutade strax efter 20 var jag tvungen att leta fram vantarna..de är faktiskt inte sommar än!!

Hoppas att ni tycker bloggen är fin, det här får passa så länge..jag är ju som sagt ingen expert på teknik och html och sånt..men helt lost är jag inte, tro det eller ej!!!

God natt - Kramis!

Mobilblogga

Jag har precis hittat instruktionerna till hur man bloggar från mobile..så om jag får det att funka..se upp världen! Vi får se om jag är en duktig teknisk flicka och får ihop det! Jag är ju inte känd för att vara så bra inom teknikområdet :S Vi får se..

Hihi!

Fruktstund

Varje onsdag så får vi frukt levererat till jobbet, de är så mysigt med färsk frukt, lite bortskämd är man :) Ibland kommer de lite roliga frukter/grönsaker med i korgen. De har varit avokado, lime med mera. Idag så hittade jag inge kuligt, nån måste redan ha tat dom!

Dagens fångst ur fruktkorgen:
♥  2  plommon
♥  1  banan (sådär lagom gul som jag tycker dom ska vara!)


♥ Ät mer frukt! ♥

Bild: tv2.no

Onsdag..

Nu har halva veckan gått, snart helg :)

Läste i tidningen att det fina vädret skulle hålla i sig över helgen, lite stackmoln men annars så skulle det vara finfint! Så härligt och man blir på så bra humör när solen skiner! (de behövs när man pratar med sura tanter och gubbar :p )

Jag skulle ge mig på ett försök att plugga matte, det slutade med att jag blev sur på hela skiten och ville ge upp hela mattekursen, detta ska jag naturligtvis inte göra! Jag FÅR inte ge upp!!!

♥ Men jag har skaffat mig världens sötaste privatlärare - HENKI! Henki är ett sött geni som är bra på matte - tack henkipenki!!! Nu måste jag ju bara klara den sablans kursen! ♥

Ha en toppendag allihoppa!!

Filip Hammar!

Jag pratade precis med världens coooolaste människa..nämligen Filip Hammar!!! (en av två personer i 100 höjdare på kanal 5, för er som lever med skogstv) De är de som är roligt med att jobba på ett företag som alla använder sig av, massa människor. Detta inkluderar kändisarna, så självklart är de "tävling" om vem som pratat med vem.. Håkan Hellström missade jag precis när vi satt och medlysnade när vi precis skulle börja...hihi! Kalla mig fjant..gör så!!!


p.s han var super trevlig! d.s

Värme chock

God eftermiddag!!

Solen skiner idag också..jag vill ut, inte sitta inspärad som en liten apa i bur! Tog mig en fruktdrink och gick ut i solen på eftermiddagsrasten. Vilken chock jag fick när jag gick ut, de var nästan sommarvarmt, och jag hade bara en t-shirt på mig! Att dom soppade gatorna och allt var grått..men jag kände solen! :)

Snart slutar jag för dagen..ska hem till den väntande systern. Vi ska handla lite mat i centrum och sen gå hem och laga lite mumsig mat. Idag blir det nog en tacogratäng, eller vad man nu ska kalla det. Så blir man kanske på lite bättre humör..

Jag har nu shoppingförbud!
Kollade saldot på mitt konto (obs 4 dagar efter lön) och det var då ingen vacker syn..jag hade ju räkningar, lägeravgifter och liknande som jag skulle betala. Sen sparar jag ju iaf 50% av lönen varje månad till i höst, min plan är att köpa nya möbler till studentboendet. Så jag är faktiskt inte så tät!

Jag vill sluta!


Sommar och sol! :)

Helgen var inte lika varm som metrologerna först trodde, om man tittade i tidningen så skulle det vara en STOR sol under både lördagen och söndagen. Dom LJÖG!! Men det underbara vädret igår vägde upp för deras lilla misstag..så ni är förlåtna små metrologer!

Jag vet inte vad du gjorde igår, men jag tog mig en dyna och satt i solen på ballkongen och njöt! De är en så underbar känsla när de är så pass varmt att man kan börja sitta på ballkongen (tyvärr måste man ju städa den också för att inte dö av en allergichock :S ). Jag fick mig nån timma på ballkongen efter en hel del matteplugg och innan jag skulle hoppa iväg till ett möte på kansliet, vi skulle snacka ihop oss innan vi far iväg på konferens i Kandersteg, Schweiz.
Bara 1.5v. kvar nu wei!! Skönt att komma bort ett tag, även fast det bara är i några dagar så är det ju altid något :)

Stockholmsvädret idag är ungefär som igår, soligt med en stor blå himmel, de är varmt (iaf enligt Jenny i svart dumjacka)..jag längtar till jag slutar efter jobbet, få lite frisk luft!
Det negativa med att sluta är ju att de är måndag vilket betyder - Matte C :S Men jag ska tänka positivt, de är bara 17 lektioner kvar :D De är inte kul alls, men vi får se hur många som dyker upp på kvällens lektion..vi har varierat helt under förra veckans lektioner, folk kom..och sen försvann dom till följande lektion. De ska bli intressant att se dagens lilla skara.

Nä nu ska jag fortsätta att smida planer, jag och Jenny har fått för oss att besöka Göteborg i vår. Spy på Liseberg(av alla karuseller och sockervadd - inte spriten!), shoppa på Aavveeenyyyyyyyyn, plaska i Paddan..ni vet det klassiska man gör i GBG på försommaren! Nu måste man bara ta och spara ytterligare pengar inför den resan.. :S Jag blir pank!!!


Puss på er!


Mys..

De är mycket trevligare att ha någon att mysa med, men det går att ha mysigt själv också. Ibland är det faktiskt så mycket skönare, de finns ingen press och inga större förväntningar när man är själv! Göra vad man vill, titta på vad man vill på tv.n, äta vad man vill...ja ni vet, fria vilja och hela de paketet.

Just nu sitter jag i soffan med datorn i knät, äter vindruvor, fruktsoda, tittar med ena ögat på "King Arthur" på Kanal 5, och det andra slösurfar runt på nätet. Jag vill hitta ett par söta vårskor..!

Jag klippte mig idag också..en jättebra frisör på Björn Axén. De blev inte så stor förändring, jag ville nog egentligen ha lite mer gjort, någon förändring..men de der iaf mycket bättre ut nu. Håret är liiite, bara liiiiiite lyckligare nu!

Hittade en vårjacka idag, den är en storlek för stor..men det är ju bra för då kan man ha en kofta eller tjocktröja under utan att man ser ut som en packad korv :S Det roliga är att det var just den jag försökte beställa från hm.se, men den skulle inte levereras förens slutet av v.17 så jag skippade den, och så hittade jag den i affären idag!!  298:- ett solklart kap!! :D Blidde även en fin fin hårvårdsprodukt från Sebastian, mitt skadade hår behöver kärlek, dyrt och förhoppningsvis bra!! :p
 

Grattis på födelsedagen syrran!

♥ Karolina 18 år idag - Grattis! ♥

image37


Kväll hemma..

Det är helg!!!
Igår efter jobbet åkte jag till stan för att köpa lite nya linser, hade ju fått fel förra gången jag köpte så jag skulle klaga lite på dom också!
Jag var säkert där i 30min och försökte förklara för damen bakom disken att jag fått någon annan sort än den jag brukar..för att göra en allt för lång historia kort: De var tydligen registrerat att jag tidigare köpt sorten jag fick med mig förra gången, alltså inte den som jag använt utan någon helt annan. Galet mysko, men jag fick iaf mina två boxar med linser!

Tack Speaksavers! ;)

Nästa stopp BR Leksaker, där köpte jag en mjuk gossig nalle (jag och mamma kom fram till att det var ett lamm) till Albin och några små bilar till Adam. Man kan ju inte bara ge present till minibrorsan, då blir ju lillebrorsan ledsen ju och det går verkligen inte för sig!!!

Äntligen! Jag styr kosen mot Södertälje och mammisen!! Kom hem vid 19 tiden och åt middag, både morbror och anita var hemma..vi hade firande för syrran i förtid med tårta och lite presenter! Sen slappade vi resten av kvällen, lite tv-tittande och ministädning av Karros lilla stökiga rum (mitt är inte så mycket bättre men ändå!!)

De var min fredag!


Lunch..

Nu är magen glad efter lite lunch, inte den mest hälsosamma kanske men gott var det iaf! Det är inge vidare väder ute, ganska grått faktiskt men vi gick upp till "centrala lilla essingen" och skulle kolla in utbudet. Jag kan ju avslöja att det inte var något vidare direkt! Fika på jobbet är det som gäller nu, avtackning som varje fredag sen någon månad tillbaka..alla bara slutar!
Bara två och en halv timma kvar innan helgen börjar, jag måste köpa en nalle, lämna bok på biblan och sen åka mot mamma och pussa en massa på lillebror :D

Calypso och Fat Balm

Jag fick här om dagen mitt lilla paket från Blush innehållande ett nagellack från Essie i färgen Calypso och ett Fat Balm "Strawberry".. Jag är supernöjd!! De är verkligen toppen båda två!

Fat Balm, Strawberry - ♥♥♥♥♥
De är en fin färg som är mjukt röd och jag tycker att den syns precis lagom. Den är inte skrikig och inte genomskinlig, helt enkelt perfekt. Jag blev helt förälskad när jag provade den först gången..så otroligt mjuk! Jag säger bara en sak..köp den innan jag tagit slut på lagret!!

Essie, Calypso - ♥♥♥♥+
En rolig färg, jag tycker den är uppiggande och rolig..och den är ju rosa, så kan jag göra annat än gilla den!? De som är litet minus är att färgen är jättetunn, och trots att jag målade två lager så behövs det fortfarande minst ett till. Men jag älskar den..tyvärr är den slut på blush, men de finns ju andra sidor som säljer dom också!
image35image36



M by Madonna

♥ Dagens inköp i den nya H&M kollektionen ♥

image33image34





Vaka

De är den stora dagen, de är dagen då madonnas nya kollektion för H&M släpps! Okej, inte för jag är inte de största fantasten men jag tycker att kläderna verkar helt okej och ska nog försöka kamma hem något plagg. Jag var lite halvorolig eftersom jag jobbar, men nu nyss när jag skulle checka läget med min beställning från förra veckan upptäckte jag att dom släpps ju samtidigt på nätet :D :D :D

image32


Jag vet ju självklart att sidan kommer bli brutalt överbelastad av alla elaka människor som ska beställa 20plagg av varje för att sen gå in och sälja dom på blocket, tradera med mera..

De tycker jag är OTROLIGT dålig stil, jag kan bara hoppas att dom satt in nån spärr, de borde dom göra "max två exemplar av varje plagg" eller liknande..visa lite rättvisa alla blockerhajar där ute!!

Men nu är det 50min kvar..vakan fortsätter 50 min and counting! :p

Oj oj oj..lillebror!!

Fullt upp, och jag har varit så trött att jag inte orkat blogga..illa, jag vet! Men jag ska försöka bättra mig, trots att jag inte lär få mer tid över (mer tvärom faktiskt!)! Men men, vad har hänt dom senaste dagarna? Massa och ingenting skulle jag säga. Jag började ju läsa Matte C i Måndags, självklart krockar det med jobbet men de får vi försöka lösa, de gick som förväntat! De var en liten grupp (skönt!) och läraren verkar mycket bra (puh!), så jag ska nog klara av det...TÄNK POSITIVT!

Jag har fått min svarta klänning, som var helt okej, har inte provat den än men den ska nog passa toppenbra! Sen såg jag igår att avin från Blush kommit..får försöka skynda mig från körlektionen ikväll så jag hinner innan posten stänger! Jag hade ju beställt ett nagellack och ett läppbalsam som verkligen inte levererades lika snabbt som förra gången, tog väll en vecka tror jag.

Jag tänker inte prata om matten, jag blir bara aggresiv..då måste man tänka på nå bra, och de bästa nu är ju helt klart att min lillebror beslutade sig för att poppa ut till världen :) Albin föddes igår, söt och brunhårig är de jag vet om honom nu (såklart han är söt!!! Han tar ju efter sina syskon!!!) Gud vad jag längtar efter den lille söta bäbisen, alla bäbisar är söta..och tänk att alla är så duktiga på att skrika :p ..jag tappade aldrig den förmågan! ;)

Puss på er..nu måste jag arbeta :(


Back 2 school..

Lovely, another week at my lovely, oh so lovely job!
Helgen är över..jag fick ju lite av en långhelg eftersom jag var hemma och sjuk i fredags, de var faktiskt riktigt skönt :) Nu är jag nästan frisk, eller okej, jag mår bättre..! Kunderna för nöja sig med min någotsådär lagom vackra röst så länge..
8 minuter sen börjar jag, var här lite tidigt (skönt för en gång skull) eftersom SL är mongo och tycker att man ska åka konstiga vägar..och när man inte riktigt håller med, ja då blir man ca 30min tidig. Men se de positivs, om 8h och 38 min är jag på väg ut från jobbet :)
Men de är den 19 idag vilket betyder att jag ska börja läsa Matte C ikväll. Som ni kanske vet så är jag inget större fan av matematik, rättare sagt - jag fattar INGENTING! Men jag ville läsa om B-kursen, men nä de fick jag inte så då får dom andra i klassen stå ut med en "jag fattar ingeting" till snorunge. Men de största problemet blir nog trors allt att hitta till skolan, har ett hum om vart den ligger men de är typ allt :S

Weii...min telefon är klar (de tror jag inte på egentligen, jag tror att dom ljuger!) och jag kommer få paket idag (om brevbäraren lyckas pressa in skiten i min brevlåda :P )

Nä..nu blir det arvbeta av :D

Hjälp till självhjälp...

Jag har flera bekanta som provat på gratisgenerationen..
Om du inte hört om det så är det i princip att man registrera sig, när ytterligare 7 vänner registrerat sig med hjälp av din kod så får du gratis saker. Och på köpet så får du efter registreringen gratis hyrfilm i två veckor från Lovefilm..

De finns verkligen bra saker man kan få, mp3-spelare, DVD-spelare, filmer med mera..

Mina val:
1 - 500:- MQ presentkort
2 - 1000:- IKEA presentkort

Låter det intressant? Klicka på länkern ---> GratisGenerationen

Hjälp till så är du söt!

Lat dag..

Så hade lörsdagen också försvunnit, tiden har gått snabbt...men fullt upp har det ju direkt inte vart! De blev en otroligt skön och lat dag, jag har läst min nya bok (1/3 av den avklarad), kollat igenom reskataloger efter nån underbart strand med turkost vatten, kollat på tv och ätit fruktsallad!

Dagens lycka var ju att jag tog hem sidenklänningen på auktion, toppen och jag klagar verkligen inte, den är ju sprillans!! :) Sen fick jag besök av en patrik, man behöver alltid kramar, och jag är inte den som tackar nej direkt. Mysfröken..det är jag det! Trevligt att träffa en söt och glad människa igen!!

Trevligt att syrran är hemma, då får man ju lite sällskap..fast jag tycker ifs att det är mycket skönt att vara själv också ;) Men nån att skratta med/åt kan ju inte sitta fel när man är sjuk och kanske inte så himla "uppie". Vi sitter och kollar på film nu, "Wedding Date"..en såndär puss-och-kramfilm som jag gillar så himla mycket! :) Lite smågodis köptes i affären på en snabb liten visit...men fy, jag har ätit 5 bitar och mår redan illa :S

Sov gott sötnosar!

Dagens fynd!

image31

♥ Min underbara sidenklänning som jag fyndköpte idag! ♥
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Degens Mellanmål!

image30
♥ Fruktsallad - mumma! ♥

Recept för 1-2 pers:
3 Bananer  -  4 Apelsiner  -  3 Kiwi
Sen är det bara att hacka, hacka, hacka!!!

Solen skiner!

Kanske inte precis nu...men vädret har ju varit helt okej för övrigt idag! :)
Jag var hemma från jobbet idag, kände att om jag ska bli sjuk så måste jag sova några timmar extra och bara känna lugnet! Jag vill ju vara frisk så jag ska kunna åka och träffa min kommande lillebror, när han nu känner för att pluppa ut till världen..♥ ALBIN ♥
Jag mår iaf lite bättre *PROSIT*, kanske frisknar till under helgen, hoppas hoppas hoppas!!!! Jag ska nu avslöja något som jag vet kommer göra några av er otroligt överraskade - jag har lämat ifrån mig min mobil! Jag fick nog, och lämnade under en snabbvesit i stan in den på 3centret på stureplan. Killen i kassan kände igen mig, "har inte jag hjälpt dig förut?"...äh..jo, men de var ju kanske inte så mycket till hjälp!! Jag har ett tillfälligt nummer under dom förhoppningsvis två veckorna den andra mobilen är på reparation, hoppa på mig på msn så får du det..hihi!

Jag kunde inte låta att klicka hem lite saker fråm hm..behöver lite nytt kände jag, är ju snart lön och allt :P Sen var jag ju i stan och köpte present till mamma och lite annat skoj! Totalt blev det bla blev det denna söta klänning, två bastoppar för 49.50:-
image27image29image28

Nu är det äntligen helg, ska bli skönt med lite ledighet, blev ju en långhelg nu eftersom jag var sjuk idag..de är så trevligt så. Jag han inte få mitt paket från blush idag, jag får alltså vänta tills på måndag..skickades med A-post från idag så på måndag är det mitt!! Jag älskar att få paket..så underbart, även fast man vet vad det innehåller är det alltid lika roliga att öppna dem. Första dagen på hela veckan var jag på riktigt bra humör, huvudvärken var inte lika elakartad idag så det var nog det (ipren är en underbar tablett)! Sen hjälpte nog en sann stor latte också, det kan ju aldrig sitta fel..hihi!

Sköt om er..puss!

Grattis på födelsedagen Mamma!

image26 

♥ ♥ ♥ Jag älskar dig! ♥ ♥ ♥

Är jag döende?

Jag är fortfarande sjuk..kan fortfarande inte tänk rakt..går fortfarande till jobbet en sådär 35min efter det att jag vaknat..jag äter fortfarande ipren..kan inte svälja utan att de gör bananont..ja de är väll ungefär som igår!! ( Fast mindre ipren! )
Jag är trött på att vara sjuk nu!! Trött på det..trött..trött..trött! Jag överväger att stanna hemma från jobbet imorgon om jag vaknar och känner att huvudet fortfarande är skit. Man kanske skulle ta och vila upp sig lite, men vadå, kunderna som ringer in till jobbet får sig iaf ett skratt när jag pratar som om jag hade papper i näsan och pratar som en seriefigur (och denna gång är det inte en söt prinsessa med långt fint hår)!!

MEN NU SKA JAG SLUTA KLAGA...för det är allt jag gör!!!

Jag beställde lite saker från Blush idag...ett nytt rosa nagellack från essie och ett läppbalsam som jag velat prova ganska länge nu. De har varit slut rätt länge, men nu har dom kommit in igen så vi får väll se hur bar det är. De var relativt dyrt, men har en mycket sör förpackning så hoppas hoppas hoppas. Jag övervägde att köpa "taxi cab", ett väldigt hult nagellack, men jag bangade och stannade med calypso! Jag önskar att jag får öppna dörren hem imorgon och se det lilla paketet ligga på hallmattan och vänta på mig!

Nä nu ska jag börja fundera på refrängen..hört att man ska sova när man är sjuk :P

image23image24

Puss på er sötnosar!

Sjuk och körlektion

Jag visste att jag skulle bli sjuk, kände på mig det innan de slog till.. Vaknade imorse, otroligt tidigt, och trodde jag skulle dö och svalt en tennisboll. Mitt huvud snurrade då och det snurrar fortfarande. De är den västa känslan, att vara sjuk och trött och allt bara är bajs, men man kan inte gör någonting åt det!
Tog ipren och stack iväg till jobbet, uscha de var ingen vidare till åktur - jag trodde jag skulle dö! Det snurrade, jag var så grymt yr, mådde illa och allt var allmänt skit! Nä..ska man vara sjuk ska det vara intensivt och på riktigt, inget mesigt långvarigt skit! :(

Men dagen kom, och arbetsdagen gick...jag skulle på min första körlektion på Slussens trafikskola på lite drygt 8 veckor. Sen min och helenas lilla tur från Uppsala i januari :S Jag trodde att jag skulle dö då också, var så sjukt nervös innan lektionen. Men de släppte när jag började köra..de gick till och med bra, och guess what! Till och med backningen, som skrämde mig förra gången..klarade jag av över förväntan!!!  Allt gick över förväntan...jag var väll hög på ipren eller nått! ;)

Nä nu ska jag ta och beställa kontantkort från Comviq, så kanske jag kan lämna in min skitmobil från 3 på reparation och få en ny nångång detta sekelskift!! Suck och blä för dom!!

Puss puss

Wow!

Wow!

♥ Cool creation, or what! ♥-it! ♥


Ny frisyr

Jag är helt kär! Har ni kollat ut och uppmärksammat det enormt fina vädret?! Jag hade lunch nån timma sedan och var bara tvungen att gå ut och ta en sväng, så otroligt skönt att känna solen i ansiktet igen! Kan inte våren skynda sig på..bara lite snabbare, snälla!!

Tyvärr börjar jag känna av halsen, uscha den gör ont! :( Man kan ju inte bli sjuk nu när solen tittar fram allt oftare..snälla inte sjuk, jag ska vara frisk!

Vidare till dagens i-landsproblem, mitt hår! De är kaos och topparna är så enormt slitna att dom kommer falla samman innan jag ens hinner boka en tid hos frisören! Vilket leder till nästa problem..frisörer! Jag är i olyckligt behov av en duktig frisör...och nej du inga Björn Axén 950:- per klippning! Jag och mitt fluffhår skulle bli blåsta på pengar, 1500:- fick jag betala för slingning, färgning och typ knapp klippning av topparna - NO WAY! Visst om dom var bra..men de var dom inte!!
Funderar på att skaffa mig lugg, hade det förut och trivdes helt okej i den, de är ju lite av ett äventyr! Ashlee har snygg lugg, inte så otroligt markant som de var populärt att klippa i höst/vintras..de är inte riktigt min stil.

♥    ♥

Vi får se vad det blir...


Drömväskorna i vår..

image15image14
image16image17

♥ Susannah Hunter ♥

Vilken är din favorit?

Sushi

När jag gick ut från jobbet var vädret fortfarande helt okej..solen fanns delvis kvar, men försvann snabbt under tunnelbanefärden mot högdalen. Hoppade av där och mötte upp Birgitta, vi slog på stort och år sushi till midda! De är ett jättebra och sött ställe i Högdalen, helt klart ett måste om man gillar sushi! Så otroligt god mat!!!

image12

När vi ätit klar beslutade vi oss för att gå hem...tog den lite längre rundan, tog väll kanske 40min att gå hem den vägen. Skönt att röra lite på sig efter maten..hihi..sushi MUMS! Om ni inte provat de., så GÖR det asap, sjukt gott..! Nu är de lite tvtittande och ta det lungt framför tvn innan de är dags att hoppa i säng och sova innan man ska börja jobba igen! :)
Ha en treeeeevlig kväll!

Ny vecka - SPA!

De är en ny arbetsvecka, men första dagen är redan nästintill slut :) De har gått toppenfort, jätteskönt..kan inte alla dagar vara såhär! De är fint väder och soligt, pratade med en kvinna på Öland, dom hade 19 grader i skuggan :( Jag vill också!!!

Men jag och Henki har kommit på en väldans bra sak - vi ska på spa! Vi satsar på en hel helg med behandlingar, och bara avslappning (mellan alla skrattattacker då). Vi håller på att leta efter bra spaanläggningar nu! Finns ju kanske en hel del eftersom vi ska gå i stockholmområdet..men de är så otroligt dyrt och kort på dom mest kända. Hittade ett litet sött i södertälje, tar ju inte lång tid att åka dit..så vi får se hur det blir!



Nä..nu ska jag hem!


Vår!

Gud va helgen går snabbt, snart är de ny vecka och tillbaka till jobbet! Men man ska inte kasta bort sista dagen på helgen bara för att man vet att de är jobb imorgon :S ....speciellt inte när de är så fint väder ute också! :)

Gårdagen var städdag så nu är det fint hemma! Jag har dammat, torkat och fixat..de är bara vattna blommor och ta ner julgardinerna kvar :p HIhi, så lite blir det nog gjort idag! Skulle vara trevligt att gå ut och gå en sväng, de är ju faktiskt lite soligt..men gårdagen gav mig värsta skavsåret och en fin liten blåsa, så jag vet inte om de skulle vara så smart faktiskt.
Nä nu ska jag hoppa upp ur soffpotatissoffan och fixa till mig lite, tycker verkligen inte om att sitta i pjamas hela dagen med en mysig filt framför teven och drick juice!!! Nä fy! ;)

Hörde att lönen kommer snart, och jag är sugen på ett par mer våriga skor..hittade dess skor på have2have dom prickiga finns även i rött..vet inte riktigt vilka som är finast, men jag tycker om prickigt!
image11image10

Pluggtoppen

Veckan började "mindre bra", no shit! skulle jag nog också kunna lägga till..!!!! Allt var dystert och skit, men sen så blev den bra i slutändan...ingen Askungensaga men jag är glaaaad igen! Man kan ju inte gå runt att uggla hela tiden och vara sur, de funkar ju inte i det långa loppet! (hahaha..nån som känner igen frasen?!?!, nä förlåt!)

Men jag har skärpt mig, och de tycker jag att du också ska göra om du känner dig nere!

Som ni kanske vet så öppnar ansökningen på studera.nu öppnar om mindre än en vecka! Och även fast de är öppen ett tag och man inte måste bestämma sig precis den 15 Mars, så känner man pressen (jag känner pressen!!!!) Jag spanar som fansiken efter något bra och roligt program, så om du vet nått med ekonomi och marknadsföring, eller något liknande ----> SÄG TILL MIG!

Pluggtoppen
(just nu):
Marknadsföringsprogrammet, 180hp 
- Halmstad   (den enda jag är säker på)
Civilekonomexamen (språklig, internationell inriktning), 240hp - Lund
Marknadsföringsprogrammet, 180 hp - Kalmar
Service Managementprogrammet, 180 hp - Umeå

Uscha...vad ska man välja?

Hej mina kära läsare! ;)

Jag tycker de är sååååå roligt att i läser min lilla blogg...
Frågan är vart alla kärleksfulla kommentarer är?!?!?!?! :P

Jag önskar jag vore mer tekniskt och kunde klara av att lägg till nya bilder, ändra bakgrunden och fixa massa sånna saker. Gick ju en månad på webdesign, sen bytte jag skola och där var den kursen helt fulltecknad :S Men man får väll ta lite tid mellan alla samtal och id-val och leta reda på lite info om hur man kan göra bloggen lite mer personlig en vad den är i dess nuvarande form!

Idag är det fredag!!! Snart helg, den stora melodifestivalhelgen...kanske inget nytt eftersom det varit delfinaler och andra chanser med mera i över en månad!
 Men vi ska dock ut imorgon, så jag skippar melodifestivalen, om nått får man väll skutta förbi schlagerbaren och spana i läget! Jag är ju lite av en schlagermänniska, men annie är i stan så då måste man passa på att träffa henne...party party all night long!

Nä man kanske skulle ta att jobba lite också :S

Dom senaste 24h..

Just nu känns det som om hela världen är centrerad på att vara skit och göra allt till ett helvete! Jag är så tröttttt på allt massa skit som bara kommer och går hela tiden..
Kan livet inte bara vara sött, gulligt, pluttigt och underbart..som i sagorna ni vet! Det skulle passa mig perfekt, jag kan vara en prinsessa som sitter uppe i mitt torn och bara njuter av livet! (och jag oavsätt vad ni säger så tror jag faktiskt att jag skulle gilla det!!!)
Nä, nu får jag ta och rycka upp mig, varför ska man alltid bli så neggo när de inte blir som man tänkt sig? Jag vill faktiskt vara glad och nöjd över det jag har, men vad är det som jag har?!

=
BAJS!


Vilken underbar dag!

De känns som en bra dag..den har iaf börjat bra!

Vaknade på en bra sida idag, mycket bättre än igå som vare en bajsdålig dag :( Men men..man ska ju se framåt, så jag hoppas att denna dag fortsätter på ett bra sätt! Jobbar till 17 ikväll och sen bär det av till friskis, måste köpa ett nytt träningskort och komma igång med träningen igen..! De kansk är därför jag är på bra humör, ser fram emot träningen, kul men jobbigt är det ju :)

Sitter på jobbet, de ringer ju som galet men de finns ju små pauser där telefonen lugnar ner sig och man har tid att surfa. Undra hur lång tid totalt jag kommer sitta och slösurfa under de kommande månaderna. Suck - de kan ju inte vara hälsosamt! Men de får bli att hoppa och studsa lite mer när man slutar jobba :)

Tänk positivt...
Kraaamis! :)

Trött..

Klockan är sent..eller beror kanske på hur man ser det :p
Jag ska iaf upp innan sju, suck fy och blääää!!! Middagen blev dagen till ära våfflor med hallon och glass, de var riktigt mumsigt faktiskt. Kom att tänka på alla våfflor man fick på eftis med glass och sylt...vilka minnen!
Våfflor är ju ingen favvo dagen efter, så jag köpte faktiskt en färdig låda..alldeles för trött och hade för ont i huvudet för att komma hem och tänka på vad jag skulle laga och dessutom göra en matlåda av det hela..Kebab!!!

Nä nu får jag ta och lämna Tv.n och NCIS, mitt favoritprogram om ni inte visste det!! :p

♥NCIS ♥ Gilmore Girls ♥ Grey´s Anatomy ♥ Desperate Housewifes ♥ J.A.G. ♥ E.R. ♥ Scrubs ♥

God natt!
Sleep tight and don´t let the bed bugs bite ;)

Mitt huvud just nu...

image9

Fatta hur roligt det är...INTE!

Halmstad

Hemma på trygg mark igen! Var ju i Halmstad i helgen, dom hade öppet hus på högskolan där så jag spanade in den lite. De var en mycet trevlig stad, min kära mamma hade rätt, Grattis! ;) Jag fick nästan vårkänslor eftersom de inte fanns någon snö alls, folk cyklade och vädret var helt okej.
Jag flög ner på torsdagen, lyxade till det riktigt, planet var 20min sent och jag gick helt vilse när jag skulle hitta bussen från flygplatsen in till centrum - Men jag överlevde iaf!

image8


Fredagen - öppet hus på högskolan i halmstad! Vi (min mycket trevliga guide och jag) gick och kollade på husen, dom var fina...men jag vet inte om de fanns någon riktig mysfaktor. Jag gick på infomöten om de olika programmen och så, är ju egentligen bara intresserad av marknadsföringen, men man vet ju aldrig.
Sen gick vi iaf och åt lunch på Ulles (hahahaha..närstan som jajas unge elli!) och spanade in stan.
Resten av helgen var lugn..tog tåget hem mot stockholm på eftermiddagen, och fick skjuss hem är den mycket söte ex pojkvännen.

Nu är de jobbet som gäller..
Och jag planerar redan in nästa resa till Halmstad, har nästan fattat mitt beslut nu!

Realitycheck!

♥♥♥
10. Kändis som jag skulle vilja äta fisksoppa med:
Jag tycker inte om fisksoppa, iaf inte med skaldjur..då dör jag ju!
9. Kasta jag senast i papperkorgen :
Rensade skrivbordet på jobbet, så ett gäng tidningar rök
8. Tänker jag på när jag hör makaroner:
Pappas kärlek till makaroner och stekt falukorv - BLÄ!
7. Denna person kysste jag senast :
Typ romantiskt pluttiplutt eller vadå? Nja vet inte riktigt.. ;) *Puss på dig*
6. Så mår jag dagen efter en lyckad fest :
Underbart, jag är inte bakis om du trodde det iaf!
5. Sveriges stolthet är enligt mig :
Den Kungliga hufudstaden Stockholm, med alla vackra öar och torn!
4. Det skulle jag aldrig klä på mitt barn :
En helsvart outfit, barn ska ha mycket färger!
3. I baren beställer jag helst :
Sex on the beach, p3 eller Cider
2. Det hade varit kul om X hade styrt sverige :
Mona Salin..VILKET SKÄMT!
1. Hade jag viljat ha i min hand nu:
En annan hand..myspys!
♥♥♥

Favorit tidningen!

Favorit tidningen!


Var ju på Press stop i Gallerian igår, blev besviken att de var så dåligt sortiment, men min favvo tidning fanns iaf inne!
Jippie de blev en ny GLAMOUR, Uk Edition! De som är tråkigt är ju att man inte kan köpa alla små godbitar man hittar, men de är kul läsning..och om man har tur finns webshop! :)


Till min sötnos..!

Till älsklingen!
                                                                        
            ♥ 11 månader  ♥

Snart slut..

Wei, idag är de fredag!..Eller inte på riktigt då, men eftersom jag är ledig imorgon så känns det som fredag :) Och även fast att jag gick upp tidigare än jag brukar (för att jag självklart minst 20 gånger måste gå igenom packningen för att vara säker att allt är med) så var och är jag fortfarande på bra humör!..kanske är för att jag inte fått några arga samtal ÄN på jobbet..hihi!

Men jag tror att allt är med, fick ju ta med väskan till jobbet eftersom jag åker direkt efter jobbet..måste nog gå några minuter tidigare för att hinna med arlanda express..jag älskar dom tågern, dom är lite äventyr i sig!
Nä nu ska jag äta mig min frukostmacka! :)

RSS 2.0