Trött

Nu är jag bara allmänt trött. Kursen som vi läser nu är inte så fantastiskt intressant, eller lärarna kanske man ska säga. Vi har ju huuur mycket som hellst att läsa varje dag, de är sjukt! :( Idag strejkade jag, efter att ha somnat två gånger i soffan under tiden jag läste så kändes det bara onödigt, skulle ändå inte komma ihåg ett dyft! Har iaf läst ett kapitel och bläddrat igenom ett annat. Får läsa sammanfattningarna på de två andra imorgon innan vi börjar.

Ska vara i skolan tidigt, vi ska börja med första gruppuppgiften (erkänner att den är mysko, men borde gå snabbt) Vi när fem pers i våran lille grupp, och vi ska skriva 3 sidor + ref. så de borde ju inte ta all evighet. Den är dock klurig så en hel del tänkande kommer det att bli.

Tror jag har lite hemlängtan..känns inte som mitt program är lika roligt som det var beskrivet i katalogen :S Ska ta och kolla upp mina val och se vad man kan göra åt saken...jag vill inte syssla med ekonomi (då hade jag valt Halmstad) jag vill hålla på med reklam/pr och liknande! :) Men men de kanske bara är nu i början som de är lite jobbigt...förstår inte riktigt vad man ska plugga på och inte :( Inge vidare...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0