Längtan!

Om en vecka åker vi till London, då sitter vi på planet som precis har lyft!!!

Jag skulle inte kunna längta mer! Håller på att smälla av, så mycket längtar jag! Varenda liten del i mig skriker loooooonnnnddddooooonnn.  De kommer bli några underbara dagar och jag kommer nog inte vilja åka hem...så hoppas de är okej att du flyger hem själv katiedarling! ;) Haha!!

London! London! London! London!

Happy onsdag!!

Hej hopp...jag vaknade för 20 minuter sedan, de är hemskt! Jag hittade inte vart man bytte signalen men vaknade när jag fick sms..oh well I suck at getting out of bed! :p

Idag är planen att först tillverka en latte, tufft liv de här när man inte har kaffebryggare utan MÅSTE dricka en latte för att få koffein..hihi not! Mums mums! Sen ska jag sätta igång att skriva den andra inlämningen - jag är i princip klar med den första, den ska ligga i vila någon dag så jag ser ev fel innan jag skickar in den. Skriva skriva skriva hela dagen och klockan 17 är det styrelsemöte nere på kansliet. Efter de tänkte jag svänga förbi gymmet, förhoppningsvis hinner jag med ett pass men känner att mötet kan bli långt så vi får se vad som hinns med!

Evenemangsföretagande

Dagens litteratur..hello!

Så dagen är fullspäckad..känns skönt! Nu ska jag kicka igång med min latte och sen kör vi!! Se framåt..snart klar!

Hoppas nu får en FAB dag... Ciao

 

 


Panik!!

Oh nu fick jag ont i magen - stress!!!!

Jag sitter och är hur lugn som hellst, har till och med börjat med inlämningsuppgiften! Men så kommer en såndär känsla att allt kommer skita sig..att ingenting kommer fungera och att jag kommer sluta som städtant på ett lekis i skogen men 17 barn hemma. Haha nej jag vet att de aldrig kommer bli så..men känns lite som de just nu! :p

Jag har en kurs som släpar..jag HATAR den kursen av hela mitt hjärta! Men saken är att jag gör den mycket värre än den är..jag skulle lätt klara av den! Men det är bara en sak - motivation! Just nu har jag ingen motivation att gå kursen igen, jag skulle faktiskt inte kunna bry mig mindre! Jag känner bara hat hat hat..och att jag kommer misslyckas! Den förstör mitt liv utan att jag ens går kurser för jag vet att de snart är dags..jag MÅSTE göra den!

Så vad ska jag göra?! Gå kursen nu..hata den, gå och må dåligt för att jag vet att jag inte har någon motivation och att de kommer gå åt helvete för jag vet hur jag är när jag är skoltrött och hängig som är fallet just nu!

Eller ska jag vänta med kursen och läsa den i sommar istället, medveten om att jag blir kvar i Kalmar under sommaren (men de kommer jag bli hur som hellst eftersom jag har lägenheten)..?!

BAJS!


Städat och fixat

Tänk så otroligt roligt det blir att städa när man har saker att göra, speciellt om man har skoluppgifter att göra! :p

När jag vaknade imorse kom jag fram till en sak - jag måste byta ringsignal på mitt larm, jag sover lungt vidare nu för tiden och skiter helt i om de ringer, vilket inte är en bra sak! Men man får ju i alla fall en lugn start på dagen, dock lite för lugn. Men denna morgon var bra, ingen stress att jag måste hinna med saker innan jobbet eftersom jag är helt ledig...och jag hade underbara drömmar som jag ville stanna kvar i. Där fanns inga tvång att göra skoluppgifter eller att komma itid till jobbet - love it!

Idag har jag iaf diskat ett beeerg av disk, dammsugit, plockat undan hemma...gjort lunch i massor så finns nog två matlådor kvar till later. Nu ska jag sätta mig och göra EN inlämning..problemet är att jag inte hittar mitt lösenord till hemsidan där uppgifterna ligger - jakten fortsätter!

Skulle behöva åka och köpa en ny kaffebryggare och en elvisp idag, samt träna men vi får se hur bra det går med inlämningen...om jag någonsin kommer in på sidan!!

Ciao

ps. jag hatar min granne...jävla loser som inte kan spela trummor - sluuuuuuta försök!!!!!!!

Söt och blöt..

Alltid lika trevligt att jobba, bra att jobba kortare pass då tiden passerar så otroligt snabbt känns det som! Fick även se några ytterligare veckors schema och de ser rätt lungt ut..nästa vecka jobbar jag mån - tis, veckan efter det hade jag två pass bara och vecka tre är en full vecka med förmiddagspass och även UTBILDNING! Scary!!! Inte för att någon sagt till men jag antar att jag ska gå fakturautbildningen, då har jag alla baslinor..och de räcker gott och väl!

Sen jag kom hem har jag tittat på Hollywood Fruar, Ncis och chattat med en mycket trevlig människa..liiite för mycket som vanligt! :p Om 8 dagar är jag och Katrin i LONDON - yay! Kommer bli galet kul och jag håller på att kolla igenom gareroben och se vad de är jag "behöver" shoppa under vår vistelse i UK! Mycket party och shopping blir det :)

Nej nu ska jag hoppa i lopplådan...först ska jag bara titta lite mer på min underbara telefon!!

Natti natti!
Xoxo


Bling-it!

Nu är den klaaaaaar, min världens sötaste gulligaste och lite lätt knasiga telefon!! Den är helt fantastisk och skulle inte kunnat bli bättre (jo om de fanns ännu mindre stenar :p).

Tog totalt typ två timmar att fixa den, värd varenda minute!

     
Paketet...den lilla boxen med alla saker i..nu kör vi!!


Den börjar att ta form..!



Klaaaar!! Visst är den underbar!!??

Love love love looooove it!!


Paket från Japan!

Vaknade av att någon ringde på dörren 8.30 - haha som om jag skulle öppna då!? Hej hopp välkommen åter, jag trodde de var fastighetsskötaren :p Men när jag gick upp några timmar senare låg det en AVI på mitt golv..så tydligen var det ett bud och inte fastighetsskötaren!!!

Cyklade iväg och hämtade paketet på Företagscenter i berga och sen fort fort fort hem och slita upp paketet - yeaaayyyy mitt paket med mobilbling bling bling!! Nu har jag suttit och pysslat och kommit fram till en design, har haft lunchpaus och nu ska jag ge mig på the real deal och limma fast allting - önska mig lycka till!!!

Lägger upp bilder om ett tag...kameran dokumenterar varje steg!
Ciao

Hansa City

Väntan är över...äntligen kommer det fler affärer till Kalmar och denna gång ute vid Hansa City där dom bygger ett nytt Modecenter!!!

Det bästa är att Din Sko, Skopunkten och Cubus öppnar. Finns inga vettiga skoaffärer i kalmar som inte är superdyra så har varit konstigt att dom inte öppnat Din Sko samt Skopunkten innan. Men nu är det dags och i slutet av Oktober ska dom öppna - Yay!!!!


Partybussen!

Jag lever...tror jag!! :p

Gårdagen var superkul, dock blev det inte så lång tid på Liseberg som vi hoppats på så de var lite tråkigt men vi hade kul ändå! Åkte från Kalmar vid halv nio och kom till Göteborg efter 13 och då hoppade vi rakt in i the action, tyvärr var det massa folk på Liseberg så var massa köer, 15 minuter minst på varje attraktion..25min på den längsta och sorry men de är inte dom karusellerna värda.

Men jag och Katrin hade de lika kul som alltid, shoppade lite smycken och söta saker på -50% rea i som små söta butikerna! Åkte 4-5 olika saker och åt mat, spelade lite och sedan var det dags att åka hem igen, då med PARTYBUSSEN! Woho! Fick vardin goodiebag när vi gick på bussen och där började det. Tyvärr hade vi en busschafför som inte alls var särskilt studentvänlig om vi säger så men som om de drog ner stämningen - not, mer tvärt om!! Kom till kåren vid 23-tiden och där fortsatte galenskaperna på en hög nivå!! Haha vi var friiiiaa...och kunde på gå toa hur mycket vi ville!!

Nu ska jag iväg och jobba om någon timma, 15-18 idag så känns bra att de inte är så lång tid...dom har KAFFE på jobbet också!!! Yay!! Sitter och dricker smootie just nu, mums så gott det är!!!

V = "Kissa ute!"

Liseberg!

Imorgon åker vi till liseberg över dagen med Sexet...YEAY!!!

Så blir inga uppdateringar då, men var inte oroliga jag mår nog relativt bra och ska försöka undvika att kräkas i en karusell!!! Sedan är de partybussen tillbaka till Kalmar och slutligen Corehouse på kvällen och dansa rumporna av oss....shit jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig! Får ta fram nått nu! :)



Ha en fin lördag..förhoppningsvis blir den lika kul som min och Katrins!!!


The Ugly Truth!

Precis hemkommen efter några underbara timmar på bio..

Jag och Katrin var överens om att de var den bästa filmen vi sett på väldigt länge! Hade allt man kan önska sig i en tjejfilm - och man skrattade så man blev helt blå ibland! Pinsam men sjukt underhållande, en klar favorit och ett absolut måste att se!!! Den kommer flytta in i min DVD-samling och tror inte den kommer damma igen :p

ugly_truth_ver2

SE DEN!!!!!


Tränat och shoppat

Finns det någon bättre kombination än träna och shopping?! Först sliter du rumpan av dig på ett hårt pass och efter det en dusch, fixa sig och sedan ut på stan och strosa. Underbart! Gick en tur inne på Gina och hittade massa fina saker, bla ett par leggings, en t-shirt med fint tryck och en tröja som passar sjukt bra till leggingesen, sen blev det en FAB väska med dragkedjor och lite underkläder på det :)

Blev också en tur förbi systemet, tokiga ture (GODIS!) och Akademibokhandeln eftersom jag behövde en mapp till mina räkningar - hatar när de inte ligger sorterade och jag har 100% koll på läget.

Love them!! Leggings 199:- Tröja 149:- (?)

Nu har jag ätit en sen lunch..jag typ 1h sen men de är typ nyss :p Inte bra! Har också diskat och plockat hemma och nu ska jag sätta mig och skriva gensvar så jag blir klar med etiken någongång! Om några timmar blir de puben och sen bio - jag längtar!

Ciao

 


TGIF

De är fredag och inte nog med det så fick man idag lön och har nå råd att leva igen efter att var varit i en liten bubbla, illa bara att jag missuppfattat mitt bankkonto och hade kunnat leva utan någon bubbla, men aja jag sparade pengar så de är ju bra! :)

Idag så finns inget schema för allt jag vill hinna med, försöker formulera ett just nu men går sådär!
Detta vill jag hinna med..

Cykla till skolan och sälja upp kurslit. lappar
Träna medelpass 12.00 på Friskis
Cykla ner till stan och köpa en trja
Cykla till Media Markt och köpa en elvisp
Cykla till IKEA och köpa gardiner och badrumsmatta
Gå på systemet
Köpa godis till BION ikväll
..och juste måste SKRIVA SKOLARBETEN också!!!

Ikväll så ska jag och Katrin gå på bio och se "The Ugly Truth" och den har jag längtat efter sen jag såg trailern i USA i typ januari/februari...så förstå som jag längtat! Två underbara skådisar och en söt historia - de kan inte bli mer mig! Ska bli kul, och lugnare eftersom vi ska upp rätt tidigt imorgon faktiskt!

Ha en fin fredag!!!



Spenatberg!

Mat är gott och för någon vecka sedan köpte jag hem spenat - för att kunna görs SPENATBERG!

En favorit med koktpotatis i bitar och stekt falukorv också i bitar som man mixar och formar till ett berg och sedan häller man över spenat!! *Mums så gott* Men suck så mätt man blir! Till detta - mjölk!! :)

  
Mums spenatberg!!!


Is this love?!

H&M har fyllt på med en massa nya svarta plagg, jag har inte kollat igenom alla än men föll för den här skönheten på en gång! Love it! 60% ull är ju helt okej faktiskt, dock ligger priset på 999:- och de är lite mindre okej..


Update: Var verkligen helt sjuka grejer uppe, skulle ta betalt för att gå runt i 70% av plaggen :p


The day before

Jag hade en heeel hög med böcker som stod i min bokhylla här hemma, nu har jag tagit tag i det och ska lägga upp dom för försäljning..ser ingen vits med att ha 700 böcker stående hemma som jag inte behöver/vill ha. Så nu jäklans ska dom ut :)

Idag annars så blir det jobb 17-21 och träffa brudarna, tror jag..kanske..vet inte riktigt! Ska ta tag i skrivandet av inlämningarna också, bra om man vet vad man ska skriva innan man kommer igång med det hela liksom!

Nej nu ska jag fortsätta med min bokrensning!
Ciao

Sex och lön..nja inte riktigt så!

Hej hopp!!!

Nu kom jag hem efter att ha stått och promotat Sexmästeriet och ragga jobbar till Kåren och Puben, kändes mest som flum men vi hade iaf kul! Jag vann med mest weird lines att dra som är relaterade till sex-mästeriet! :) Haha så kul man kan vara! Nu är iaf magen JÄTTEhungrig och jag ska ställa mig och steka pannkakor!

Dagens bästa är ändå att LÖNESPECEN kom idag...och de var en MYCKET positiv upplevelse kan man ju säga. Får ut 2000:- mer än jag trodde, snacka om ren lycka! Så nu kanske jag kan stoppa undan dom till skidresan så den blir av också! Yay!! Oh nu är jag så glad att jag skuttar runt och sjunger lige (jo lite galen är jag!)

Först skutta ut i köket och gör pannkakor innan jag svimmar!
Puss på er alla söta!!

Effektivitet

Igår satt jag uppe till 02, jag hade för mycket energi och visste inte vad jag skulle ta mig till..!! Satt och gjorde klart alla uppgifter till en distanskurs så nu har jag 7,5hp till i samlingen, mycket skönt! Nu har jag 145 hp..woho bara 35 kvar till en examen.. :p Nja inte så de funkar direkt, men kommer ha minst 205hp när jag är klar..de känns som de kommer bli några fler dock innan detta året är slut :)

Nu ska jag iväg och träna, fungerar bättre med en hel cykel, då kommer man ändra fram till lokalerna också vilket kan vara bra :) Idag blir det ett spinningpass, bas denna gång. Lite tråkigt är det att jobba kväll då man missar alla pass, de finns bara lunchpassen som jag kan gå på. Men förhoppningsvis ska detta också vara bra, kanske en bra sak att börja på basspinning och köra medel nästa gång :p

Ciao!!

Hel cykel och workiworki

Idag känns det som jag inte gjort så mycket alls faktiskt..men de har ändå blivit en del!!

Har läst ut nästan en bok
Varit ute på joggingrunda/powerwalk
Fått cykeln fixat av Henke (Tack!!)
Kollat i stan efter kläder och skor med Katrin
Jobbat..

Känns bra att jag nästan är klar med andra boken i eventkursen iaf!! Men innan jag börjar arbeta med dom kurserna ska jag skriva ytterligare en mindre kurs i etikkursen så jag får den ur vägen också - ska bli mycket skönt. Roast på Berns går just nu och de är verkligen skit...fy dom känns så uttjatade komikerna! Men men..bara å stänga av och vända sig till skolarbetet och dricka te istället - myys!!

Hoppas er dag varit bra!! 5 dagar till LISEBERG!!! :)

Mer utomlands?!

De är inte lång tid tills jag har min examen, klar med skolan och förväntas veta vad det är jag vill arbeta med - är det bara jag eller låter det otroligt vuxen?!

Som om jag vet exakt vad jag vill göra, som om jag vill bli 100% seriös och skapa mig en karriär - HJÄLP!! Nej jag vill lära mig mer saker, inte nödvändigtvis i skolbänken men jag vill se nya saker och träffa massa nytt folk och samtidigt vill jag INTE vara i sverige. Sen kom jag på en grej - volontärarbete eller praktik!! De är kul (förhoppningsvis) och man träffar nytt folk.

Min idé är att jag ska volontärarbete hos Svenska Kyrkan i London, oh jag älskar den staden. Man är där nästan ett år och får boende och lite fickpengar. Har mailat till ansvarig på Svenska Kyrkan och även till församlingen i London och hoppas jag får mer information!!! Yay!!!

        

Fler idéer hur jag kan ta mig utomlands utan massa pengar sparade?!


Work It!

God morgon god morgon hör fåglar sjunga glatt...

Sitter i träningsoutfiten och en mysigf Otterbein-tröja och ska strax ta och cykla iväg till ett uppiggande Spinningpassa! Shit döda mig nu, jag kommer ju att dö på de här passet så detta kanske blir mitt sista inägg :p Nej men de är en bra ledare som brukar ha najs musik, men jag har inte varit på ett spinningpass på över 8 månader så kondisen kommer ju inte vara den bäste - den som lever får se!

Har iaf varit produktiv under morgonen och läst ut halva andra boken i eventkursen som jag läser. Denna vecka är mitt mål att jag ska ha blivit klar med båda inlämninguppgifterna i eventkursen, och nästa vecka uppgifterna i relationskursen. Känns som jag borde klara av det...

Nej nu måste jag iväg!
Ciao


Färdig!

Nu blidde jag klar med mitt skolarbete, och jag måste säga att jag är RIKTIGT nöjd med hur det blev!

Ett bra arbete med starka argumentationer för båda sidorna, analysdel och många egna reflektioner och exempel. Man blir så glad när man lyckats bra med något som man inte trodde skulle bli så fantastiskt. Yay!! Jag tycker de är skönt att ha ett öppet ämne och skriva utan att riktigt exakt veta vart man kommer hamna och vad som kommer finnas med i slutsatsen - de är frihet de!!

Nu ska jag ta och cykla bort till Katrin där vi ska fika och titta på film - mys!
Riktigt bra dag, även fast jag hade en seg start!!!

Jag läääääängtar till vi ska till London, oh så underbart de kommer att bli! Good, good times!!

Ha en FAB kväll!!

Beställning från Asien!

Jag är så glad så glad så glad!!!

Mimmi tipsade om en hemsida där man kan beställa hem deco-grejer hit till Sverige, en fantastisk sida som bara fick en att sitta och le ett stort leende! Dom har massa saker på hemsidan, dock är en massa saker slutsålda men kommer nog upp mer helatiden. Jag hittade ett kit som jag nu har beställt och ska komma om 5-9 dagar så jag hoppas att dagarna kommer flyga fram (i samma fart som paketet!).


Jag visar ingen bild på de jag beställde utan ni får titta in senare så ska jag visa före - under - efter bilder på förvandlingen från en vanlig lite trisp iPhone till en fantastisk ROSA skapelse (ni trodde väl inget annat va?!). Den är alltså rosa och gästspelas av en viss tjejig figur tillsammans med hjärtan. Underbar!!

..ja jag har kommpi igång med pluggandet! Efter 3h kom jag igång..jobbigt att bli distraherad av människor :p Och måste säga att de ser bra ut...skriver om jämställdhet i arbetslivet och vad företagen kan göra och vad dom vinner på att agera. Spännande ämne!

Ciao

Söndagsplugg

Solen skiner...men jag sitter inne och ugglar, de känns inge vidare! Men måste man plugga så måste man, och idag ska jag skriva ett arbete i företagsetik. Som tur va ska de inte vara något komplicerat 3-5 sidor om vad jag vill, och eftersom man bara kan få G så ska de inte vara så övergrymt heller. Men de kommer vara min söndag!

Vaknade några timmar sedan och sen dess har jag diskat, plockat undan hemma, vikt tvätt och nästan rengjort en plåt...men medlet lät så läskigt så jag vågade inte! *Fegis!* Men ska dra fram dammsugaren också sen och kanske tvätta lite fönster - då känner man sig grymt duktig! Ikväll ska jag ut och gå med Annica och Bossa...och Katrin också I guess!

Ha en fin dag!


Mysdag!

Vilken härlig dag det varit idag, hittills!

Träffade världens bästa katrin och tog en fika innan vi begav oss mot Äventyrsbadet - Yay!!! Började med ett dopp i bubbelpoolen innan vi simmade några längder..men de gåååår inte att simma när de är någon unge och pappa som simmar framför/bakom/mittemellan. Blidde lite åk i kanan, utan att krossa några barn :p *Hihi* Sen sim-sim-simmade vi mer i motionspoolen vilket var MYCKET lugnare :)

Nu ska jag fixa klart mina naglar, steka fisken och efter det fixa mig och bege mig mot Katrins little place och föra innan de är dags att dra ut senare - Yay! Partymood on!

Ciao..och ha en FAB kväll nu!

Fab lördag!

Godmorgon!!!

Jag satt uppe till 03 och gjorde min fotobok...hellergud så mycket underbara bilder jag har, mix mellan att skratta och gråta. Men mysigt är det att titta igenom allting och se vad som är bilder att visa för allmänheten :p Blir 56 sidor i den..men tycker de är värt det! :)

Nu ska jag iväg och möta Katrin, vi ska ta en fika på stan och ta de lungt...jag har ju inte träffat henne någonting i veckan, förutom igår då vi hade idol/filmkväll hos Annica. Efter en härlig fika så ska vi till ÄVENTYRSBADET och go crazy där i några timmar! Jippie! Vi är små badfreaks båda två - love it!

När vi är lagom döda, dock inte för döda, ska vi hem och fixa oss och sedan är det PARTYLÖRDAG!
Wohooooo! Ses i dimman folket :)


Fotobok!

Jag är värdelös när det gäller att framkalla bilder, organisera dem och liknande när man varit iväg på någonting speciellt som man vill minnas..Vad sägs om ett halvår i usa och 700 bilder på underbara vänner som bara ligger på hårddisken!?

Fujifilm har en underbar fotobok där man själv väljer vilka bilder man vill ha och skriver dit en text de blir ett proffessionellt, snyggt och fint jobb - och de är himlans mycket lättare än att sitta med klippböcker hemma. Visst de är kul...men jag tror de blir ett bättre resultat med en fotobok.

Man laddar ner ett program, väljer vilka foton man vill ha med - skapar boken, laddar upp den på deras hemsida och sedan - POFF! Två veckor sedan ligger en fotobok i brevlådan!

Vill du ha din fotobok så gå in på www.fujidirekt.se/fotobok eller klicka på bilden:
En vacker fotobok
En sådan vill jag ha!


Choo

Måste säga av det jag sett från nya H&M <3 Jimmy Choo kollektionen finns det en del saker som jag vill vill vill ha..

Vad sägs om dessa?!

  
Cute with an edge!


Burr..

Jag är en såndär som fryyyyser när jag tycker det ser kallt ut utomhus..jag fryser mitt i sommaren eller när jag ligger under täcket i ett varmt rum. MEN de är också mysigt att sova...jag älskar kyla, så antar att jag bor i rätt land. Självfallet måste man ju också vara klädd rätt, ha en söt mössa och en charmig halsduk för annars är ju kylan helt bortkastad. Idag frös jag...på biblioteket, och på vägen hem från jobbet. Imorgon kommer mössan på efter klockan 18, jag vill inte frysa.

Ska kika på varmare jacka också..gillar denna från H&M..very cute!!


Varmfodrat..

Jag behöver inhandla ett par varma och mysiga skor inför vintern/hösten..

frågan är vilka jag ska köpa, finns lite alternativ! Vad tycker du!?



Hjälp mig!!!


Live from Biblioteket!

Hej hopp...

Nu sitter jag på biblioteket och försöker vara effektiv!! Kan avslöja att de faktiskt gått rätt bra, började läsa boken och kom fram till att den är SKIT...och slutade därav att streckläsa den, har läst vissa delar och thats it. MEN jag har börjat på en inlämningsuppgift och faktiskt kommit över halvvägs...dock är den riktigt dålig och jag vet inte om de jag skriver om är tillåtet - men whatever jag kan ändå bara få G.

Kaffet är kallt...de är inte gott då! :( Men nu ska jag satsa och skriva klar de sista på uppgift ett och sedan gå vidare till uppgift två. Kan också vara så att jag börjar på de större arbetet istället, känns lite roligare och skönt om man skulle kunna bli klar med de också!

Plugga på ett och tvåååå!
Jag längtar till lördag...då ska jag och Katrin bada på äventyrsbadet!! Jippie!

Suck!

Jag har ingen koncentration..jag är faktiskt riktigt kass på att fokusera och få saker gjorda!!! Fy Johanna fy!!!

Ska hämta upp tvätten om 25minuter och efter det ska jag istället turnera runt Kalmar i jakt efter motivation. Första stoppet blir troligtvis Biblioteket och efter det en tur till ett café i stan innan jag börjar jobba. Nu ska jag fan sätta mig och läsa...och jag ska läsa massor!! Till min hjälp planerar jag att ha massa kaffe och kanske något tilltugg - jag är så trött på mig själv!

PLUGGA KVINNA!!!

Bling it!

Jag har letat som en tok men HITTAR inte någon bra websida som säljer kristaller och liknande som man kan klistra på mobilen, vill blinga den lite för att få baksidan lika rolig som framsidan..den känner sig bortglömd!!
 Har skickat efter ett slimmat skal till iPhonen och nu är det bara dekorationer som saknas.

Har du tips på någon bra sida eller liknande!?

Vill ha!!!


In Between

Kelly har just nu en UNDERBAR tävling där man kan vinna ett underklädsset från Lindex kollektion..

The In Between Collection

..helt fantastisk kollektion och det vore underbart med lite nytt i underklädslådan!





Nice & Pink!

Sitter i soffan och målar naglarna...dom är nu fint rosa! Känns som dom skulle behöva lite glitter också, får ta och köpa in lite roliga smyckningar när lönen dyker in.
Har suttit och gjort en budget inför denna höst och de ser bra ut! Jag blir alltid så uppstressad när de kommer till ekonomi så nu när jag har allt nedskrivet i ett dokument vilket känns super. Allt in och ut står nu fint i rosa och lila små rutor - mycket fint!

KS och jobbet gick bra, var dock sjuuukt död på jobbet (aka lågt blodsocker) och höll på att ta ihjäl mig själv. Tack gud för rast :) Men sen piggnade jag till och då gick de fint. Nu så är det ju NCIS och sedan blir det ner i sängen för de är slut med mina konstiga tider, jag blir bara trött av sådant. Sedan har jag tvättid mellan 7-12 imorgon vilket jag inte KAN missa för då får jag gå naken sen ;)

Nej...lite bubbelvatten och bloggläsande på det här så!
Natti natti!

Bajs...

Nu har jag kollat innehållet på mina distanskurser..iiiingen rolig syn alltså!

Ska skriva ett PM aka UPPSATS på 20 f*cking sidor och två inlämningsuppgifter i BÅDA kurserna. Alltså två uppsattser och fyra inlämninguppgifter för 15hp - suck! Att tillägga är att min tanke är att jag ska bli klar med detta på ungefär tre veckor! Relationsuppsatsen ska jag dock skriva med Katrin sen..så en uppsatts ska skrivas och fyra uppgifter på tre veckor!  GO GO GO!

Men de är bara att kämpa på..se ljuset på tunneln!
Ciao

Underbara onsdag!!

God förmiddag!!
Hoppas att alla har haft en bra start på dagen, bara hälften av veckan kvar nu så gäller att ha humöret på TOPP!

Eftersom jag inte fick så mycket sömn igår..lyckades jag inte riktigt gå upp ur sängen när jag tänkte...utan sov två timmar extra! :p Men när jag väl kvikknade till så fick jag RACERFART och läste 4 kapitel i boken, jag har städat hela lägenheten och duschat! Wei!

Nu sitter jag och äter frukost..äggmackor och dricker kaffe framför Oprah! Kan de bli bättre!? Nu ska jag iaf läsa igenom arbetena vi ska skriva i skolan och sedan är det KS och jobbet som gäller 15-21.

Ciaooo, och ha en FAB dag!

FUM

Hej hopp!!

Precis hemkommen från en 2h promenix runt kalmar och nu ska jag iväg igen, denna gång är det möte på en helt ny nivå..en sådandär otroligt lång och seg nivå tydligen. Möte som möte, fun fun fun! :p Måste iväg typ NUUUUUU men ville bara titta in och säga Hej!

Ha en fin kväll... :)
Ciao

Bullar i ugnen!

Nu ligger det några bullar i ugnen..illa att man är bortskämd med Katarinas underbara bullar, sedan man provat hennes kan man nämligen inte göra annat än att se ner på andras bullbak. Tycker iaf att det var rätt dååålig stil av annica att servera oss dom dåliga bullarna och låta de fina ligga i frysen - så skulle jag ALDRIG göra vid så fint besök!! :)

Jobbet idag gick bra, sålde på massa boxar - yay! Flum på jobbet men de ringde på som bara den, ingen lugn stund knappast! Men de är pengar och de tycker vi om..very much so actually. Imorgon SKA jag ringa några samtal - ett till bredbandsbolaget och ett till CSN, jag fattar noll av deras jävla hemsida (galet förvirrande) så får spendera min tid i telefonkön och hoppas jag får ett vettigt svar!

bläääää..blääää bläää nu åt jag middag för fort!

Ny vecka..

Hej hopp!

Ny vecka..och en lugn sådan! Yay! Jobbar kvällstid ikväll, förmiddag imorgon och sen kväll igen ons coh tors. Ledag är jag helt ledig och då ska jag minsann lämna Kalmar och bege mig till andra sidan bron och spendera dagen med Alex på Ölands Folkhögskola. Mys! Jag ska göra armband och tydligen kommer jag också skratta en del..spännande!

Men vi kan ju börja att klara av denna underbara lilla måndag. Har redan läst ett kapitel i litteraturen och ska klara ett till innan jag ska till gymmet vid 15..sedan blir det direkt till jobbet där de väntar 4,5 underhållande timmar. Jag har Elin vid min sida och klarade vi gårdagen ska vi klara denna :) Efteråt blir det kaffe och bullar hos Annica (jag såg en stor påse igår!) den underhållande dokumentären på TV3 börjar också - haha!

Lets go!!!

Tröttis..

Nej om man skulle ta och hoppa i sängen..men tyvärr så måste jag bädda om och de orkar jag fan inte göra. Men å andra sidan så vill jag inte bli som Richard och sova på soffan i en vecka för jag inte orkar bädda ;)

Så jag måste nog ta och bädda :( Men soffan är faktiskt en bäddsoffa så skulle ju inte vara så hemskt kanske..
Njaaa trots allt så blir det nog sängen! Men nää va jobbigt!

Sängen nästa, ska nog börja läsa en ny bok faktiskt!
Ciao


Fint på kroppen

Mycket fint från allas vårat H&M..


Så var det söndag igen

Tiden går verkligen fort, lite för fort ibland! Alla dagar har spält samman de sista veckorna, jag har haft för mycket att göra..eller iaf att bearbeta i huvudet med nya jobbet och allting! Men nu är jag back in the game och det börjar att lugna ner sig! Har varit roliga veckor men man märker av det till slut..och där är jag nu!

Gårdagen var halvt panikartat från de att jag vaknade. Under 1h färgade jag håret, stekte pannkakor, sminkade mig och cyklade till jobbet. Kors i taket att jag var i tid! Jobbandet gick bra, hamnade på topplistan på flest sälj, för en gångs skull vilket kändes super verkligen :) Jag och Anki satt och flummade järnet, tiden går snabbare när man har sällskap. Efteråt var det utgång - Puben och kåren! De är den enda kommentaren jag ger för den kvällen och tycker att FOLK ska lämna ämnet!!!

Idag var jag DÖD när jag vaknade och satt på jobbet lite lagom död och allmänt yr/förvirrad, men hade Elin vid min sida så gick galant! Kedjan på cykeln hoppade av lite dumt så fick gå till jobbet och sedan efter jobbet gick jag hem till Annica och världens bästa viktor hjälpte mig - nu fungerar den igen! Tack så mycket kära vänner!

Nu - film i soffan och myyys!!

Action

Färgen är nu i...ska sitta i typ 25min till så efter det får vi se hur det blev!
Valde färgen ljusblond så förhoppningsvis blir det lite ljusare och framförallt jämnare färg i håret, just nu är det rödflammig och de tycker jag då inte om!!



Färgen ljusblond från Mood!


Hår och jobb

Vaknade senare än tänkt..blä! Nu sitter jag iaf och äter frukost, havregrynsgröt och till det en grapefrukt. Riktigt mumsigt i magen!

Ska skutta iväg till MAXI och köpa hårfärg när jag ätit klart, tanken var att jag skulle gå på en långpromenix runt stan men det hinner jag inte nu så tar cykeln till maxi och får skämmas att jag inte tränat idag. Men på måndag blir det ordning på bitarna, då jobbar jag kvällstid och inte så konstiga tider och då finns tid för skola och plugg igen. Räknade ihop hur mycket jag kommer få i lön i oktober och blev väääldigt positivt överraskad, och då är inte någon provision inräknad - sådant tycker vi om!

Nej in med gröten och sedan mot maxi, ny hårfärg here I come!

Min fredag

Blev en mycket lugn start på denna fredag, jag låg i sängen och läste kurslitteratur och tog det allmänt långsamt tills Alex smsade och sa att hon var i Kalmar och undrade om jag hade lust att fika - såklart jag hade det! Blev till att snabbt fixa till mig och iväg till stan för en fika som blidde till en hel eftermiddag. Vi började med en fika och sedan gick vi ut på stan i jakt efter datorkabel till Alex mobil..och jag letade efter billiga frisörer. Galet va dyrt de är att gå till frisören alltså...!!
Efter stan blidde de jobbet där jag satt och åt vindruvor, skrattade åt folk och fick damp på en kund..alltså ett vanligt kvällspass! Imorgon jobbar jag 13-21 och innan dess ska jag träna och äta :) Efter jobbet ska jag nog hem till annica, eller hon hem till mig vem vet, för filmkväll eller så!

Snilleblixt! Ska nog ta och prova att tona det först, och om de skiter sig får jag färga det hos en frisör. Herregud om man kan tjäna 550:- på det är det värt ett försök! Ska iaf bli ljusbrun i hela håret..sådär mittemellan blont och brunt ni vet :p

Frisyrer - Kvinna | Färg: Mellan | Längd: Långt | Form: Rakt

Vad tror vi om denna färg!?


Ledig torsdag

Det märks att man har haft FULLT upp dom senaste veckorna, med jobba..introduktionen och lägenheten såklart! Idag så är jag LEDIG vilket verkligen var behövligt. Jag har inte ens läst någon skolbok utan mest städat hemma, rensat garderob, diskat och tänkte jag skulle ta och putsa lite fönster nu.

Igår hämtade jag upp min iPhone, de blidde en ny vilket jag tycker om eftersom den andra fått vissa skottskador (asfaltsskador) men nu är det en ny fin vit en men ett rosa skygg på baksida och ett nytt fint spegelskydd! Så fin så och denna funkar utmärkt vad jag märkt - mycket skönt!
Puben var det igår också, sålde som tusiken men tyckte ändå de var lungt, men fotbollen var ju på såklart och dååå säljer det! Gick iaf bra, mycket folk och nästan alla var trevliga...

Nu ska jag äta nått också, om en 45min ska jag och katrin till IKEA!! Jag vet igen..men dom har god korv där...och typ massa möbler och annat som allt vill med hem. Nu är de katrin som ska shoppa...igen!
Ciao


Luuunnccch!

Magen verkligen skriker efter mat, tur att jag står i köket och lagar mat då!! Ris, kyckling och asiatisk sås står på menyn - *mums!* Åt äggmackor till frukost men får nog hålla mig till min gröt på morgonen..de är gott, hälsosamt och man håller sig mycket längre vilket behövs!
Jobbet idag gick helt okej..sålde en hel del faktiskt! Halvdog på mitten men sen blev det bättre mot slutet. Första samtalet var ett sälj och de gör det mycket lättare att fortsätta!!

Efter att jag ätit ska jag in och hämta min IPHONE! *Jippie!* Den har bott hos Telia reparatören i 10 dagar nu, jag blev som handikappad när den försvann! Men nu ska jag alltså få tillbaka den, hoppas allt är lungt! Efter upphämtningen ska jag och katrin sätta oss på ett fik, vi har ett nytt ställe nu! Och där blir det pluggande, jag ska läsa ett gäng kapitel innan vi ska jobba på puben!

Ciao!!


Puben!

Finns det ett bättre avslut på dagen än att slita ett pass på puben!? Nja, troligtvis, men de var skoj ikväll och gick riktigt bra...måste jag ändå säga. Både jag och Katrin var döda men vaknade upp efter en liten juice-drink och sedan shakade vi järnet bakom baren i någon timma innan de kom folk till puben.

Kvällen flöt på, inge vidare mycket drix men de var ett härligt gäng som jobbade, och alla (nästan) skulle med till Liseberg - GÖTT!

Nu ska jag sova, börjar jobba 08.00 imorgonbitti så dags att natti natti!
Ciao


Lunchträning och Country

Mätt!!
Sitter i soffan och tittar/lyssnar på Oprah där de är countrytema med massa sjukt härliga låtar, Darius Rucker, Sugerland..love love love! Har typ bara country i min iPod för tillfället och måste ha nytt..är trött på allt förutom typ 10 låtar i iPoden nu :

Jobbade 8-11.30 idag, kunde dock inte logga in förens 9, skitsystem! Avslutade jobbandet med att ha medlyssning i 30-40 minuter vilket gick jättebra. Fick höra att jag är kompetent, kan systemen, använder ett mycket bra och fint språk, bättre är majoriteten av dom andra..hon tyckte jag var jättebra och gjorde ett superbra jobb! Hur glad blir man inte av det?!

Efter jobbet blidde de träning och nu sitter jag i soffan och ska slänga mig in i duschen innan de blir shopping i stan, dock inte för mig! :(
Ciao


En vanlig lördag..

Känner mig överdrivet pigg för tillfället men vet att så snart jag kommer lägga huvudet på kudden kommer jag sova som en prinsessa! Har precis kommit hem från ett pass på puben vilket var mycket bra faktiskt, trots att det började lite panikartat då vi var 4 och inte 5..men Henke ryckte ut - Tack!

I förmiddags var det lungt och skönt, duschade och tog det lungt innan jag och brudarna hade bestämt oss för en tur till IKEA - wonderful! Cyklade dit gjorde vi också, eller jag och Katrin då darlingen var så exalterad över sin nya fina cykel. Gick runt i några timmar..tog bilder, fikade, planerade mitt vardagsrum samt hall och allmänt åt korv (blidde två stycker så inte så allmänt konstant blev det ju inte :p)
Jag köpte en MATTA till vardagsrummet, GARDINER till vardagsrummet, en LAMPA till hallen, LJUS till mina tomma lyktor, BADRUMSmatta..dock inte den jag ville ha :( Sedan blidde de ett mini-rivjärn och lite dekorationssaker! Nu har mitt vardagsrum drastiskt bytt färgtema - de är nu SVART! Rosa trodde ni allt men nej du..nu fick de bli nå helt nytt!! Ska bara köpa nya överdrag till kuddarna och sen så :)

Hem - fixa, stryka nya gardiner, fixa, dammsuga, fixa och poff så var klockan kvart i sex. GAH! Men kom iväg och var bara någon minut sen! Som sagt var de fullt ös hela kvällen och vi fick rätt najs drix..blidde vanligt poäng och drix istället för Lisebergspoäng idag. Pengarna går till fika - mums!

Nu ska jag sova för ska jobba mellan 10.30 och 17.00 imorgon!
Natti

Grekbowling

Vilken supertrevlig kväll det var, tur att jag gick och inte stannade hemma och "tråkade".

Lite bråttom till tåget men hade fleeera minuter till godo innan tåget gick, bättre än vissa andra ;) Trevlig tur på tåget, lite kaffe och massa snack och skratt. När vi kom fram till Växjö blev det presentation av alla (dom är 12st i Växjös ks och vi var 6st från Kalmar idag..inte vanliga 9) Men blev uppdelade i grupper och gick sedan på en tipspromenad liknande promenix genom staden innan de blev grekisk buffé på en trevlig liten restaurang. Supertrevlig middag där vi pratade skola, politik..och massa flummiga ämnen!

Sedan var det dags för Bowling..och tro det eller ej så gick det riktigt bra för mig, inte bäst men jag är mycket nöjd!!! Dock är min högra tumme utan fin nagel, men ALLT för LAGET. Kollektivet var kvällens ord :p Supertrevlig kväll iaf, tack för det!!!


London!!

Jag och Katrin ska åka till LONDON!!!

Var ju där senast i Juli med Frida och hade det hur bra som hellst och nu ska jag alltså tillbaka igen! Älskar verkligen den staden, en mysig storstad skulle jag kalla den! Massa fik, massa shopping och framförallt massa pubar! :)

Vi åker 7 Oktober och kommer tillbaka 11 Oktober, ons-sön. Kommer bli hur bra som hellst...och det bästa var att vi betalar 220:- per person med skatter och avgifter! Kan ju tacka Karro som gav mig insperation att checka Ryans hemsida! :) Kommer bli superkul! Längtar för fullt! Höstshopping i London med världens bästa katrin är inte illa pinkat på en eftermiddag - behöver jag säga att de är en spontanresa ;)


I will be back!

Nu ska jag fixa mig inför Växjö!
Ciao


Seeen..

..vaknade 07.45 -GAAH! Jag han inte med att tänka innan jag slängde på mig kläderna, linserna satt som dom skulle och jag var på väg ut genom dörren! Började alltså klockan 08.00 och tro de eller ej så var jag i tid. Illa var dock att vi inte kunde logga in på nästan en timma då programmen låg nere, men oh well jag var iaf i tid!!

Knappast en bra säljdag då de är massa problem förtillfället så fick bara tekniksamtal, men man lär sig massa på dom så jag är inte nere för det, tycker bara de är skoj att ta samtal! Slutade 12.30 och passade på att skaffa mig schemat för kommande veckor..två kommande. Jag jobbar 12 dagar konstant, och de är nästan bara kvällspass kan jag lägga till. Under första tre veckorna i september kommer jag jobba över 60h så det är ju iaf bra - jag tycker om pengar!

Nu ska jag äta...HUNGRIG! Sen blir det till att läsa kurslitteratur, städa, gå ut med soppor (fuuun!) och betala räkningar innan vi ska till Växjö om 3h.
Ciao


Blueberry!

Nu är det snart dags att hoppa ner i sängen..ska upp och jobba "tidigt" imorgon! Börjar vid 8 och jobbar till 12.30 men tänkte nog ta och jobba över några timmar, lite extra klirr i kassan är alltid bra..iaf med tanke på alla planer som nu finns i mitt och Katrins huvuden! Tänk så bra de kommer bli!!!

Jobbet idag gick SNABBT, vilket är nyckelordet på jobbet..tiden går alltid så fort. Ringde på ganska så mycket, dock bara på tekniklinan så fick inte så otroligt mycket sålt men helt okej tror jag. Cyklade hemåt vid 21 i en himla fart eftersom de satt en Katrin och vänade på mig i trapphuset - fika time! Annica dissade oss :( Blåbärsmuffins i mängder försvann och till de ett par koppar kaffe.


Imorgon efter jobbet så ska kårstyrelsen till Växjö och träffa styrelsen där, mat och bowling står på schemat. Äta klarar jag av med just Bowling är jag kass på, och eftersom jag är DÅLIG förlorare hatar jag det..men vi hoppas att jag ska klara av att förlora OCH vara trevlig :p *Hihi* Borta 16-23 så blir en helkväll!

Nu - se klart NCIS och sedan sängen, måste fixa naglarna också!
Natti

Regn..

När jag vaknade så öste regnet ner...det verkligen smattrade mot rutan och det finns inget mysigare än att ligga i sängen under ett varmt täcke och ligga kvar lite längre :) Man är ju inte vidare pigg att hoppa upp ur sängen om de är rusk utanför!

Men de blidde en dusch tillslut och efter det har jag diskat och ätit god frukost, smoothie! Nu ska jag ta och dammsuga och sedan måste jag tyvärr ut i regnet för jag har ingen mjölk eller några ägg kvar..behöver en basshopping, inte för man är så pigg på det när det regnar som tusiken ute!

Ikväll så är det jobb mellan 17-21, första kvällspasset! Ska bli spännande att se hur mycket det ringer..förhoppningsvis får jag en del sålt också! Innan dess ska jag läsa lite tänkte jag, och baka muffins!!!

Ciao från "Fantastiske Jojo" ;)


Garden Party!

Check!!


Har du träffat Urban!?

TRÖTT!

Har stått upp sedan 06.30 då jag lämnade sängen, ofärskämt pigg var jag också. Lite gröt och kaffe senare så var jag på G - ready for Novishen mässan på Corehouse. Vi i styrelsen som höll i det hela så vi roddade, fixade och donade under hela dagen. Hemskast var när halva spritförrådet rasade och de rann ut X-antal liter starksprit under dörren ut på lilla dansgolvet där institutionerna ställde ut :S Men de gick!

Efter en mycket lyckad novish (fick in massssssa jobbare och ungefär 30st KARMA intressenter som jag sålde som tusiken) så mötte jag upp Katrin och Annica för shopping samt fika i solen nere på en brygga i Hamnen. Supermysigt och sååå härligt väder var det ju också. Fyndshoppade på herravdelningen på H&M, sen blidde de ett par snygga leggings från Gina och en najs mössa också från Gina.

Sen var de Puben för hela slanten, fullt ös mellan 21.30-00.00. Nu är jag hemma, har döpt blåsan på min vänsta lilletå för URBAN: den gör ont! Och imorgon jobbar vi Gardenparty - crazy!!!

Ciao

RSS 2.0