Fix it up!

Fullt upp här hemma..men så blir de när de är mycket saker som ska fixas! :)

Sitter i soffan och känner lugnet för första gången på länge vilket är överraskande trevligt. Opponeringen på arbetet blev avklarat imorse så allt är klart med första delkursen i Företagsekonomi C. På måndag fortsätter vi med sinnesmarknadsföringen..en och en halv veckas grupparbete och efter de är de dags för hemtentamen. SEN är alla riktiga kurser klara i skolan, yay!

Imorgon är jag LEDIG!! Yay igen! Ska städa hemma, skriva på grupparbete, hämta mina SKOR från Nelly shoe party och prata med sponsorer igen. Fick lite napp idag men hoppas på förbättringar imorgon :) Resten av helgen består av jobb, och att söka jobb :) Känner mig för att hitta ett sommarjobb som är lite mer kul och något jag faktiskt kan ha användning för (planen är dock att fortfarande jobba lite på mitt nuvarande).

Nej nu dör mina ögon, och datorn!
Ciao


worki worki!

ÄNTLIGEN är jag klar med vår examination i kursen vi läser nu..haha och jag höll på att glömma bort att skicka in den också, haha oh så lyckat!!! NOT! Men efter många dagars kämpande är jag klar :) Idag så har jag skrivit som en toka, dissat Jehovas Vittnen, shoppat lite på IKEA och spanat in massa möbler som ska inhandlas senare i veckan - ohh så fint de kommer bli.

Och nu är det jobb jobb jobb, de positiva var att vi fick löne specifikationen idag och då känns det liiite bättre att jobba! (woho money money money!) Dock ska jag betala 3000:- till *uc*ing CSN så där försvann en del av den lönen. Men men thats life, ska försöka spara så mycket som möjligt inför alla reseplaner jag har i mitt huvud!

Imorgon är jag nästa ledig, har ett möte och ska in till stan och jaga sponsorer inför en sak med kåren, sen blir de lite förberedande inför opponering på torsdag morgon (jättetidigt!!) och på kvällen blir de bakning och mys med brudarna.

ciao


Back from London

Nu är jag tillbaka i ett otroligt snötäckt Sverige och Kalmar, fyyy så kallt de är här hemma, inte kul någonstans! Var -23 när vi landade igår..och vi har haft +7 grader och sol i london nästan hela helgen. Jag trivdes så mycket bättre i solen och där de iaf var lite varmare. I lördags åt vi frukost i solen på PRET på Oxford street och de var verkligen livet, riktigt härligt (och superbra laddning inför en dags shopping)

Helgen var great med en mix av lugnt och skönt, sightseeing, party, shopping och sömn. Shoppade inte alls mycket, otroligt lite men de gick pengar ändå så ingen fara på den fronten inte :p En tur på primark som resulterade i två rutiga skjortor/klänningar, underkläder och lite nya skor till garderoben. 90:- var den totala shoppingnotan, jag höll igen..men galet sur blev jag när dom inte vägde NÅGONS väska på flygplatsen. Oh well sparade iaf lite pengar.

Kom tillbaka till Kalmar vid 04.30 eftersom min galne pojkvän beslöt sig för att hämta mig och jonatan på Skavsta - du ÄR knäpp! Men galet skönt var det att slippa sitta på bussen hela dagen idag, sova i skön säng och fixa en massa hemma också! :)

Nu ska jag plugga..arbetet ska in imorgon så vill bli klar med allt idag så jag kan renskriva och fixa imorgon.
Ciaoo

På bussen mot metropolen Nyköping

Sitter i bussen på väg upp mot Nyköping och Skavsta flygplats, yay we are on our way!! Försökte lägga in en bild..men jag är helt iq-befriad och har inte koll på hur man gör det från iPhonen..någon som vet hur man gör?! För övrigt sitter jag och läser skolarbete, so much fun! Puss på alla söta ;)

Grattis på födelsedagen!!

Vad är det för en dag?
Är det en vanlig dag?
Nej, det är ingen vanlig dag för det Richards födelsedag!
Hurra! Hurra! Hurra!

GRATTIS!!! :)


Puss puss puss på dig!


London calling..

Yay äntligen är det dags att åka mot LONDON för en reunionhelg med bland annat Rachelle och Toby, sjuuuukt kul kommer de att bli verkligen! En riktig part och shoppinghelg! :)

Har varit i skolan nu på förmiddagen och skrivit ut papper, fått info om hur vårt seminarium kommer att ske..jätteuppgiften ska in på tisdag och den är nääästan klar. Jag har levt med den senaste veckan och den börjar ta form nu! Yay igen! Har skrivit ut den nu så jag har nått att göra på bussresan mot Nyköping, 5h på buss måste man ju använda till någonting :p Så ska läsa igenom, renskriva, rensa och komma fram till om något mer ska skrivas till. Kommer nog bli bra det här!

Min och Jonatans buss går vid 11.05 och vi är framme i nyköping runt 16 och sen blir de direkt ut till Skavsta där flyget planerar lyfta 18.30 och vi är i london 19.40 har jag för mig (lokal tid). Sen åker vi till hostlet och möter upp Toby och Rachelle..dom landar samtidigt som oss men på Stansted..vi landar på Gatwick. Första gången jag flyger dit men de ska nog bli bra :)

Skriver nog lite på vägen upp från the iPhone, men om inte..ha en bra helg och hoppas de inte snöar för mycket!
Ciao


Slit och släp

Härligt är det att jobba och tjäna pengar, speciellt när man har underhållande kollegor som alltid håller humöret på topp!! :)

Fick en del gjort på skolarbetet men ska fortsätta på de när jag kommer "hem"..ska bli klar med ytterligare en uppgift ikväll och de SKA bli gjort annars får jag inte sova, en bonus till mig själv :p Visst låter de bra?

Nej jobba var de jag gjorde jag, och har hyresförhandling med Elin, haha!!

Sunshine?

Nej du knappast någon sol idag heller..ska de verkligen vara så svårt att slänga bort lite moln och ge plats åt solen. Känns som de finns risk för sol idag dock så man kan ju alltid hålla tummarna! Sitter i soffan med datorn i knät och har börjat dagen rätt soft men frukost och bloggläsande, innan dess sprang jag iväg och köpte mjölk och bröd, utan mjölk blir de inge flingor och inget kaffe.

Nu ska jag dock komma igång med skrivandet igen..yay! Har kommit en bit på vägen men typ 10 sidor mindre än jag vill (haha om 10 sidor är jag klar) men de är ett kul ämne så ska kicka mig lite i rumpan och sätta igång. Först blir de KAFFE - yum! Måste förbi hemma och hämta espressobryggaren..I need latte!


Shopping in looondon, från förra gången jag var där i oktober.

London på tooorsdag...de närmar sig! Ska ta och skriva ut biljetterna imorgon tänkte jag, så allt sådant är klart liksom! Ikväll är de jobb också, 16.30-21. Bara å tänka resa resa resa så ska de nog gå bra, oh shit måste tänka ut vad jag ska ha med till London!

Ciao

Love love love

De är inte bara söndag, de är alla hjärtans dag också (omöjligt att missa med alla hjärtan överallt), alltså en riktig myspys dag! Själv hoppade jag upp och bakade blåbärsscones till frukost, mums mums och jag konstaterade snabbt att Richards ugn är mycket bättre och jämnare en min pluttugn. Stort plus till ugnen! 

Efter den mumsiga frukosten med scones och juice tog jag tag i mitt skrivande och har suttit här i några timmar. De går framåt vilket känns jätteskönt men knappast snabbt :p Snart klar med första frågan och målet är att jag ska ha hunnit iaf skriva en eller två delfrågor på fråga två, jobbigt när de är så uppdelat. Men de är bara att kämpa på.

Min knäppa pojkvän åkte iväg för att hämta min överraskning, jag tror han var mer exalterad än mig..jag hade verkligen ingen aning om va de var så gissa om jag blev överraskad när ha sträckte fram en ny KAMERA!!! Och inte vilket kamera som hellst utan exakt den jag ville ha också! Hur söt kan en människa bli egentligen!? Tack sötaste du för presenten!

Nej nu ska jag tillbaka till mitt skolarbete så jag blir klar någongång! :)

Casio Exilim EX-Z1 Pinkpack
Min nya snygga kamera!!


<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


Kamera!

Jag är i stort behov av en ny kamera..den jag har nu kan jag verkligen inte använda, den är så otroligt dålig och tar verkligen kassa bilder (nej inte bara en skitfotograf) så håller på att kika efter en ny kamera.

Min första kamera var en Canon och efter de har jag bara haft Casio, så frågan är vad jag ska göra..några tips på kamera?! De första rosa paketet är modellen efter den jag fick förra julen men som blev snodd i Mexico :(

Spanar in dessa:

Casio Exilim EX-Z1 Pinkpack


Canon Digital IXUS 95is Blue
Casio Exilim EX-S12 Silver
Sony DSC-W310


Säck eller inte!?

Gick in och kikade på H&M´s hemsida och hittade detta plagg..och kan verkligen inte bestämma mig om jag gillar den eller inte! Kan bli cool med dom armarna, eller TOTALT tvärt om. Får ta och kika på den i butiken..yay snart lunchrast!


Lördag på jobbet

De är snöstorm i lilla Kalmar, riktigt mysigt att titta ut men inte lika mysigt att gå ute (tur att man slipper de då!). Nu sitter jag på jobbet och slavar till mig lite pengar, tänk OB..tänk OB! Började vid 09.15 och ska sitta här till 19 så de var hela min lördag de :p Men man ska inte klaga, får sällskap av Elin vid 14, lagom till min lunch och då ska jag och han den där andre (haha, puss på dig) ska ut och äta lunch in the "town".

 Products
Primarkbutiken i LONDON!

Ikväll blir de lungt och skönt i soffan, måste fortsätta skriva också för jag är inte lika snabb som tänk med mitt herrejössesarbete i tjänstelogiken..mest för jag får för mig att städa istället för att skriva :p Inte alls ovanligt men de är ändå ett roligt arbete så ska kicka mig i rumpan och skriva =) 

      Roxy print playsuitLulu rose prom dress
Fashion from Primark!

Tack gud att jag är ledig imorgon, sen jobbar jag hela veckan fram till LONDON!! Yaaayy! Ska bli sjukt kul att träffa Rachelle och Toby igen, gud så jag saknat dom! Sa någon SHOPPING?! Woohooo!!! Vill ha torsdag NU!

Ciao!


Skrivning på hög nivå

Hej hopp!!!

Sitter i soffan och har precis ätit frukost och kollar lite på tv, men snart är de slut med det för jag måste börja skriva mitt arbete i tjänstelogik, som faktiskt är riktgt roligt!! De ska vara klart innan jag åker till London på Torsdag så de är rätt lungt men jag hoppas kunna skriva så mycket som möjligt idag, imorgon och på söndag så jag kan fokusera på mindre ändringar och sådant nästa vecka.

Ikväll är de jobb...igen! Jobbar varje kväll verkligen, och heeeela långa lördagen har jag ett monsterpass mellan 9.15-19. Hej jag heter Johanna och bor på jobbet :p Ledig söndag och sen jobbar jag mån-onsdag nästa vecka..men de är bara att se fram emot lönen och london!

Ha en fin dag ;)
Ciao

Back in Kalmar!

Härligt att vara tillbaka hemma...inte för de kändes som man varit borta men alltid härligt att försvinna lite då och då, ett ett dygn från Kalmar gör mycket! :P

I söndags var de öppethus och jag och Katrin jobbade i Växjö, tidig uppgång och sen körde vi mot Växjö. Vi hade en rolig dag vid Campus Växjö och jag har måååååånga crazy bilder som ska upp på ambassadörsbloggen senare :p Lägger upp länken sen så kan ni få gå in och skratta lite :p Vid 15 när vi var klara packade vi in oss i bilen igen och begav oss ner till skåååånelandet och kyrkheddinge. Lugn kväll hos familjen Olsson och tidigt i sängen vilket behövdes  för man var såååå död!

Måndagen spenderades på en gymnasieskola i Kristianstad, lugn dag men vi gjorde av med de mesta materialet vilket var kul..och vissa var ju mer intresserade än andra. Helt okej dag och vi var redo att åka upp till Kajmaj igen! Lilla jag körde bil i kalmar, jäkligt spännande kan man ju säga men jag överlevde iaf! :)

Nu är de en ny vecka (haha känns som måndag) med skola idag och imorgon, och jooobb jobb jobb framtills på lördag. Hoppas ni får en fin vecka! Om 9 dagar blir de LONDON!!!

Ciaaooo

Banketten

Nu är jag heelt slut och de kommer bli crazy skönt att sova inatt!!!

Idag har jag faktiskt gjort en del, började morgonen med simning tillsammans med annica..blev en 60 längder så helt okej, med tanke på att jag bara tänkt simma 40 men sen tog jag 20 till för annica var såååå efter ;) Hihi not, men riktigt skönt var det och sedan avslutade vi med lite bubblande. Hämtade bilen på Hertz inför morgondagen, hem och åt lunch och fixade hemma innan jag började skriva på kursarbetet. Riktigt kul och nu har jag strukturerat upp de lite så de bara är att köra igång...riktigt kul arbete, sicken tur eftersom jag valt ämne själv :p Haha!

Sedan var de tillfixning och brudarna droppade in och vi drack ÖL, haha kors i taket va?! :p Men hopp in i bilen och iväg till banketten på Corehouse som skulle börja vid 18. Efter ett trevligt besök på damtoan (the place for secret gatherings) var de dags för maaaat..trodde vi men de tog ju forever!! Dålig underhållning förutom Mr trubadur som spelade i början, riktigt kassssst annars tyvärr, men så blir de när man inte har tid att planera i guess.

Efter maten körde vi till Katrin där de blev skratt och film....och nu är jag hemma och packar saker inför min och roadtrip till Växjö imorgon och senare på eftermiddagen ner till skåne eftersom vi har ambassadörsbesök på måndag. Tjäna pengar tycker vi om serru!!

Nej, sängen nästa!
Ciao


Helg!!

Heeeejjjjjj!!

Sitter i soffan och spanar lite på tv, strax dags att hoppa i lopplådan..har varit en ganska lång dag! Hade möte ang kårkampanjen med vid informatör..gick super och de kommer bli massa kul att böjar hålla på med kampanjen! Kommer bli riktigt najs tror jag! Sedan blev de simning på äventyrsdager, följt av någon timma på kåren, shoppa ny telefon til Richard och mat innan jobbet. Fullt upp!

Efter jobbet blev det BIO, såg Edge of darkness med Mel Gibson och den var riktigt bra, inte heeelt nöjd med slutet men var en riktigt bra film i mitt stuk! JJJJ till den, minus för ett antal hjärtinflarkter under de 2h :p

Imorgon är de Studenternas dag, på söndag ska jag och Katrin jobba på Öppet hus i Växjö för att direkt efter de åka till skåne och på måndag vara i Kristianstad på en skola där..money money money!


Forever shopping

Jag vill shoppa..dessa är från märket med de GULA kassarna, alltså Forever 21. Love love loove! Jag hoppas jag hittar några godbitar på Primark när vi åker till London om nästan två veckor. Fun fun fun!


Bilder: Forever21.com


Lattemåndag!

Mummmms, de bästa som finns är att börja dagen med en god latte, man blir så glad! :) Sen frulle men så blir det när man skuttar runt och plockar saker i hemmet, och ska fixa och trixa en massa. Men nu är jag färdigäten och redo för skrivande. Ska iväg till biblioteket och träffa en i min grupp och fortsätta skriva på vår del vid 15-tiden så kan vara bra att ha arbetat om texten lite innan dess eftersom vi flummade big-time i fredags när vi skrev!

Efter biblioteket så ska jag och katrin BADA! Simma, hoppa, skutta, bubbla och ev mosa barn som är ivägen i ruschkanan (eller hur de nu stavas). Jag köpte heta simmglasögon för någon vecka sen när jag och Alex hade en fikadejt så dom ska invigas också! Kan tänka mig att de blir en stund i bastun också, sitta och drömma sig bort till värmen.

Dagens förvirring - gick in och kollade resultat på en kurs som vi skulle komplettera i, och där stod de klart och tydligt G - Godkänd, och de går inte riktigt ihop så de skickades iväg ett litet mail och nu hoppas vi på snabbt svar!! 

Ciao from latteland! ;)

RSS 2.0