Ett nytt bibliotek

Hej och halloj, det är helg..wei. Inte för att de är så stor skillnad om man jämför med en vardag, förutom lektionerna såklart :) Vaknade av skolklockorna som ringer en gång i timma, och i 17 år när klockan är 12 så blev riktig sovmorgon. Sedan fixade jag mig och mötte upp Sabrina för brunch. Tog vår tid..åt jätteblåbärspannkakor :) Frukten var sådääär..och fortfarande ingen annanas :(

Efter brunch så gick vi till Westerville´s bibliotek som verkligen var stort och fräsht men samtidigt mysigt. Dom har massa skivor och DVD´s så vi gick runt ett bra tag. Jag lånade GossipGirl season 1 och filmen Something New. Får ha dom en vecka men de ska man nog klara av...är en relativtl ung vecka, iaf om jag blir klar med inlämningsuppgifterna idag och imorgon så jag kan satsa på min mediaplan.

Nej nu ska jag komma igång...ikväll är de party!
Ciao

F-mex

Behöver hitta några riktiga fynd innan mexico, inte mycket sommarvänliga saker i min garderob...och ingen shoppingvänlig plånbok har jag heller. Forever 21 har lite sötsaker..



Absolut måste shopping:
Shorts,Topp, Klänning, flip-flops/sandaler och ryggsäck.

Hösten

Pratade med min älsklingskatrin här om dagen om vad som händer efter..sommaren, vad som står på pluggschemat till hösten? Vi har verkligen ingen aning, vi har antingen nationalekonomi (aldrig i livet!) eller 30hp fritt. Men kollar man på HiK´s hemsida så finns det inte så mycket mäarknadsföringsvänligt..så jag hoppas dom kommer upp med något kul/ har något spec för klassen. Ska maila utbildningsansvarig och kolla läget...

Om de är fri kurser så har jag hittat lite distanskurser som verkar superroliga!
Att marknadsföras och synas på nätet 7,5 hp, halvfart distans, Blekinge Tekniska Högskola v. 36-44
Tjänstemarknadsföring 7,5 hp, halvfart, Umeå universitet v. 36-45
Consumer behavior 7,5 hp, halvfart i Kalmar v. 45-02
Brand management 7,5 hp, halvfart, Högskolan i Gävle v. 45-03


Kommer iaf söka till alla kurserna och även om skolan har något vill jag ändå läsa iaf brand management och Consumer behavior. Dom verkar super :)

Nu ska jag titta på film - ciao!

Outfit

LC knows her stuff. Underbar outfit och jag önskar jag också kunde gå runt så!! Temperaturen pendlar väldigt men just nu är de bara 3 plus. Men som sagt...underbart LC! :)
Och väskan..de är min Bayswater ersättare på första lönen (eller dom första..:p )


Betyg..

(Jag är nöjd, men jag MÅSTE klaga lite bara!)
Fick tillbaka lite uppgifter idag..quiz, en journal och den individuella rapporten från PR-kursen. Fick 9/10 på quizet..fungerar för jag hade inte pluggat. Journal 9/10 för jag hade inte skrivit tillräckligt om någon teknik..nöjd. Men sen kommer vi till rapporten!! Jag blev nöjd när jag såg 57 poäng av 60 möjliga...men sen hade han dragit bort 2 poäng för jag vettefansiken.

Något med grammatiken eller typsnittet, går inte att tolka hanstilen)...VARFÖR då? Jag tycker de var rätt kass stil, förväntar han sig att jag ska vara expert..de går ju knappast att jämföra med alla andra som är amerikanare!! Tycker faktiskt jag kunde fått dom 2 poängen - snällhet, hallå?!
Inte för att de spelar någon roll egentligen..men jag gör allting bra annat och så ska han dra bort poäng för något puckat - BLÄ!!! Fick ändå A men jag vill ha PLUS!
(fick inte tillbaka min workbook idag heller...på måndag ska dom som var kvar vara klara - tur i oturen, jag vill inte se! :S)

A comic showing a student lose hist scholarship because of one poor grade.

Träningsvärk

Jag glömmer alltid att stretcha - alltså får jag skylla mig själv att jag har apont i axlarna/ryggen. Provade någon ny maskin och jäklans vad den tog. Blir inget mer av den...annars kommer jag få tillbaka mina simmaraxlar-rygg (de går liksom upp och ser konstigt ut) och blä dom tycker jag inte om. Men alltid kul att ha lite ont och känna att man lever!

Gårdagen då..hur gick det? Kom iväg till Old bag strax innan 22 tror jag, väldigt lungt men framåt 23 så damp en massa folk och och de blev fullt. Trevligt trevligt! Dansade och sjöng något otroligt hemst till både de ena och det andra, pratade med trubaduren om hans söta barn. Fatta 1,5 år och kunna alfabetet och räkna typ - smart unge. Men inget slår pluttarna för dom kickar assss och är sötast i världen och smarta också!! Tiden gick fort...sen stängde dom och vi hängde kvar lite och pratade med Matt (bartendern) som är världens skönaste människa. Hemma vid strax efter 3 och dog i sängen.

  
Världens sötaste pluttar!!

Hoppa upp vid 9 var bajs, gick och la mig en timma efter den lektionen och jag var redo på Ad&Pro efter en kaffe. Nu - plugg i biblioteket!!
Ciao

Vadå plugga?

Hej hopp - hoppas er dag var faaaab! Min blev helt okej...provet gick BRA, en fråga jag inte kunde men tror jag fick ihop den också. Nu hoppas jag verkligen att jag får ett bra betyg också..håller tummarna!

Efter provet så gick jag hem och började skriva på quizet som vi ska ha imorgon, men de var så tråkigt att jag gick och tränade strax över en timma, hem till duschen, fixi-trixi och sedan var de middag. Nu så pluuugggar alla eller har lektion och jag vill till old bag, vill inte bara sitta hemma och tråka. Ska ringa sarah och övertala henne tror jag...annars kommer jag sitta och sminka mig i en timma och se ut sen en transa när vi ska ut :p Vilken syn!!! :S

Nej störa grannarna med hög musik och fortsätta med quizet får de bli, bläää jag vill ju inte plugga ju!!
/Shitface!!!

Music!

Vad skulle man göra utan musik? Tänk så tråkigt...:p Nu lyssnar jag på Perry and the Poorboys, de var way länge sedan men texterna sitter där dom ska ändå :p Haha jag kommer aldrig glömma bort veckan vi totalt stalkade dom och hamnade i Philadelphia kyrkan och blev hjärntvättade - tack oskar!!! ;) Men jag har inte musiken på datorn, jag är så dum att jag inte lagt in mina skivor - blä. Oh well man kan inte vara smart!

Igår var iaf gospelkören (som jag är med i) och uppträdde på en gudstjäns. Min första i USA och de var ju rätt trevligt, spännande att höra allt på engelska..lite nytt och lite gammalt. Gick iaf bra med sången även fast jag bara varit med en gång, fick beröm från körledaren och vem blir inte glad då.

Nu - perryhunt!..nej plugg var det ju :p


Prov 3

Hej hopp, ingen sol idag inte...verkar som de ska vara molnigt till på lördag, bara hoppas att de inte börjar regna!! De är ju TST idag ju (kan inte säga allt med Old Bag ingår! :p ) Men innan TST så ska jag ha prov, 13.00 i Management. Har redan haft prov i många av sakerna..typ Maslow´s behovshierarki..okej bara den när jag tänker efter :p Men de är mycket som är logiskt så ska tokplugga till 12.50 och sedan får vi se hur det.går.

Ciaoooo

ps. jag är trött...sängen var jätteskön!! Sängar på biblioteket?..nä de är nog ingen bra idé!

Suddenly...

Denna sång är underbar och en som får en på riktigt bra humör. Den är med i en film också..tänkte och tänkte, sen kom jag på det!!
Vet du vilken film det är?

Suddenly I see..KT Tunstall

Sunny Westerville

De är verkligen varmt...och med det fina vädret kände jag att jag behövde byta miljö - så nu befinner jag mig på Java Central som är ett av de två caféerna som ligger på State street (huvudgatan/enda gatan). Dom har WiFi och gott kaffe så de passar utmärkt som pluggställe! Hittade roligt nog Katie i de bakre rummet - vi stöter alltid på varandra överallt, och nu hade vi båda flytt från biblioteket. :p Crazy!


Java Central och State Street

Fotade lite på vägen hit..ska fota mer på vägen tillbaka och sedan lägga upp här på bloggen tänkte jag.
Nej nu ska jag plugga, oh nu är det Twain i bakgrunden också - Fab!

Ciao!

Varmt och skönt

Ytterligare en fin dag och solen riktigt strålar över Westerville! Alltid liiite lättare att hoppa upp på morgonen då :)
Var uppe till 01.20..satt och skrev på en sammanfattning inför provet imorgon och var inte alls trött. Tog en dusch och upptäkte att jag är för lång, munstycket sitter för långt ner så jag får huka mig..konstigt!

Oh well, imorse lämnade jag in min intervju och lyssnade på en föreläsning med Melissa Johnson som skrivit boken "Brand Me.." och den var verkligen jättebra. Kommer helt klart att köpa boken (finns bla på Amazon) för de är sådant jag skulle vilja veta mer om. PR-kurser är något som Kalmar saknar..jag hittade inte en enda kurs, hur är detta möjligt???

Oh well..ska strax bege mig mot lunchen innan det är dags för advertising och promotion! I eftermiddag är det plugg, måste lämna tillbaka en peruk också som vi lånade av en secondhand butik! :p

Ciao


F-vår

Ge mig våååårrr, nu nu nu! Vi har -3 grader just nu och tycker de kan står typ +13 eller nått istället.
Lite vårfint från Forever 21 bjuds på här..


Blusen + koftan är såååå söta, ska absolut kolla in dom. Behöver en ny bjus som är längre i ärmarna
Perfect!

Bröllopsklänning för en kunglig..

Många val finns det! Bästa valet på klänning tyckte jag ändå Mary av Danmark (Nr.3) gjorde..så otroligt vacker med en simplare skurning - en klänning till historien av bröllopsklänningar.
Letizia Ortizs (Nr.6) klänning tycker jag också om. Den är lite mer speciell och passar henne otroligt bra!!
Mette-Marits klänning tycker jag är för simpel, vackert fall men överdelen borde fått lite mer uppmärksamhet!

Vackraste klänningen - Mary av Danmark (Kom igen Victoria du ska ha en vackrare!)

Inte bästa kvaliteen men man ser klänningarna :p

Kunglig Förlovning!

Vilken underbar dag, äntligen är Victoria och Daniel  förlovade!

Såg filmen som Kungafamiljen spelat in på aftonbladets hemsida och wow jag blev helt gråtfärdig. Så otroligt söta dom är, första gången jag sett Daniel in action och han verkar ju riktigt go ju. Kungabröllop nästa försommar och jag ska stå där och vifta med en sverigeflagga om de så är de sista jag gör, i sann mormor-anda. Underbart!!


Jag tycker att dom borde spela in en dokumentär om förberedelserna inför bröllopet. Kom igen nu SVT, de är detta som de svenska folket vill se på TV! Omg vilken designer kommer stå för klänningen?!?!?

Stort grattis till de nyförlovade!

Ps. JAG VILL OCKSÅ!!

Fettisdagen!

De känns väldigt sorligt att jag inte får någon semla i år - mycket kasst faktiskt :p

Jag får väl drömma mig bort lite till semellandet i emellan åt och ta mig en kaka istället. *Mums* Semla!! Annars tycker jag att de bästa är att äta locken och förstöra den fint formade grädden (Pippistyle!)..

Har du ätit någon semla idag? (eller fler kanske?)


Bildkälla

Vilket väder!!

Vaknade upp och solen riktigt sken in genom fönstret och man kunde höra fåglarna - hur underbart är det inte att vakna till det?! Riktigt bra start på dagen :) Har legat i sängen och läst dagens kapitel, mjukstart sådär lagom avancerat.

Har dock ett problem - inga duschsaker för dom glömde jag i Suites duschen!!! Ska dit i eftermiddag och ta de sista, men jag vill duscha nu!!! Hela korren är död (alla är i skolan/övningar) så vi får se vad jag kan trolla fram. Har legat och drömt mig bort till Mexico, nu är det 22 dagar kvar..härligt!

Visa stora bilder
Bildkälla

Nej nu ska jag komma igång, skolan börjar 13 och skulle gärna velat äta något innan dess! :)
Ciao

Larmet går..

Man vet aldrig när larmet går, idag var första gången i biblioteket..och de är ett ypperligt tillfälle att se hur mycket folk som är där 22.15 på kvällen :p Jag och Burak kom på ideén att posa framför brandbilarna..försökte fota brandmännen men dom var snabba..hihi! Action!

     
  

Prinsessor

Det fanns en massa godbitar och några rejäla missar på röda mattan igår, eftersom jag pluggade blev det inget tittande live men de går bra i efterskott också.

Helt klart underbaraste blåsorna går till; Penelope Cruz i en vintage Pierre Balmain och Sarah Jessica Parker i en Dior jag är så avundsjuk att man smäller av. Sarah Jessica´s Dior är en riktigt bakelse, väldigt bröllopsaktig.

  
Visar dom värsta enligt mig senare...

Flytt

Var precis och hämtade ut nyckeln till mitt nya rum i DK :)
Woho! Nu ska jag bara packa ner mina saker och flytta dom, se till att en RA checkar ut mig + lämna in nyckeln och sedan är det Hej Då suites! Underbart skönt måste jag säga. Inte en till natt där!


DK

Innan jag packar ihop ska jag börja sammanfatta lite inför provet på torsdag - blä. Har en relativt stor uppgift att lämna in på onsdag också och den blir nog kvällens hobby..wonderful eller nåt.
Blev iaf klar med workbooken, kom bara halvvägs med sista tidsplanen men oh well thats life. Han kommer ändå kräkas på den för den var verkligen kass :p

Plugga och Packa!
Puss

Workbook

Omg!!!! Gick och la mig typ sex i söndags morse och 04 inatt - bläää! Men nu är jag tillbaka på biblioteket för att göra det sista på min workbook som ska lämnas in 12.30. Har inte sååå mycket kvar jag har en sidan då vi ska flumma lite och annars vill mest säkerhetskolla allting så det är ok innan jag ska klistra in allting i min workbook :)

Annars så ska jag flytta in i mitt nya rum idag..förhoppningsvis iaf. Ska bara få underskrift från min hall director och hon sitter i samma kontor som Jeff som ska ha papprena så dit ska jag gå efter Ad&Pro lektionen. Ska bli sååååå jäklans skönt att ni inte förstår :) 3 veckor kan tyckas kort men är i detta fallet en evighet!!!

Nu ska jag fortsätta med mitt..mina annonser är iaf kickasss snygga så hoppas han tittar mycket på dom! :)

Tröttis

Hej halloj, jag lever..nästan iaf!
Den här helgen har verkligen varit super, illa bara att man börjar veckan tröttare än man avslutade förra, men så blir det när man har kul :)

Vi åkte mot Upper Sandusky vid 17 eftersom tre herrar var så otroligt sega. Men de blev öl och musik i bilen så de var en bra start. Kommer fram till Katies underbara hus (tog inga bilder...sorry) men de var verkligen en bit av mitt drömhus. Stor öppen brasa, pool och hot tube på terrassen - de är så man ska ha det! Vi tog en öl och beundrade lite av utsikten innan jag fixade mig och Katies kompis Keyla kom över. Mycket trevlig filur :)

Sedan körde vi ut till Pizza stället där de blev middag, skratt, dricka och val av musik. En snabb vesit för att hämta varmare kläder tillsammans med en och annan lambo och så var vi på festen som vi trodde var höjdpunkten. De var ett superbra band som spelade och massa trevligt folk! När dom stängde gick vi till en bar och dansade järnet till dom stängde då de blev efterfest/hot tube efterfest hos Katie. Fick med lite folk och sedan bodde vi i det varma vattnet mer eller mindre till morgonen - så skönt det var!

En superbra liten utflykt som vi hoppas få göra igen, om inte Jonatan skämde ut sig för mycket ;) Vi har kommit fram till att de kommer bli tomte utan svenskarna här nästa år - stackars amerikanare!

Ciao


Lördag

Happy lördag!

Vaknade vid kvart över elva och slängde mig in i duschen där jag fastnade, varmvatten är min bästa vän :p Tog det lungt och var på Cardinals nest för brunch kvart i tolv - jag kan vara snabb också! Åk med Richard, Richard och Dannika och de var så trevligt så. Folk kommer och går - man kan verkligen sitta där i evigheter och dricka kaffe och äta frukt (om dom inte smakar kylskåp!).

Gårdagen var suuuper. Shoppade lite på H&M; en sommarklänning till mexico, två cardigans - en gratis, en blus och en långärmad tröja. Tycker att växlingskursen hade kunnat vara bättre men ändå. Sedan blev det middag på Chipotle vid 21.30 och sedan film hos Katie och Bethy (som rymde till en bar efter några min)...vi såg på Sweet Home Alabama, så söt och jag blev kär i tre killar! Drama när jag inte hittade min plånbok när dom lämnade av mig - men efter några turer hit coh dit hittade vi den i bilen - tack gud!

Idag är det biblioteket till 4 tiden och sedan ska vi hem till Katies hus - riktiga hem. Party party! En timmas bilfärd och krogrunda ikväll. Sjukt billig öl är utlovad och kommer bli underbart kul!! Nej nu ska jag arbeta med workbooken. Kommer få sitta till MITT i natten imorgon känner jag - illa! Vart är Toby??

Ciao

Live from..

Nu har jag varit på biblioteket sedan strax innan 11 och de var knappast en produktiv start. Men nu är jag i alla fall klar med min litteraturrapport till Projektledningen, har skickat in den och allt. Nu är det bara att hålla tummarna och hoppas att den går igenom. Är så otroligt skönt att vara klar med den, jippie.
Sedan så började jag arbeta lite smått med vår handbok/arbetsbok som ska vara klar och lämnas in på måndag. Vi ska fortsätta imorgon och på söndag också, men idag blir det inget mer för vi kom på att vi behöver ha boken.

Oh well, lite lagom produktiv dag har det iaf varit. Nu ska jag lämna hemmets trygga vrå aka biblioteket och gå hem och byta tröja. Ska möte upp tjejerna strax och då åker vi mot Columbus för shopping och middag. Vad som händer sen vet man aldrig men de blir nog något iaf :) Wie mot H&M och vidare!

Ha en bra fredagkväll..eller hoppas ni hade en bra kväll rättare sagt!
Ciao

Vissa saker..

Vissa saker vill man bara glömma bort, specifika delar iaf kan gärna suddas ut. Tycker verkligen inte om bildbevis!! Annars var det supertrevligt på internationella middagen, massa god mat och ingen sprit (vi skrek lite efter jäger dock :P). Sedan gick vi vidare till Old Bag där de var fullt med folk...gjortde inte bort mig där iaf vilket är bra :p

Hoppade upp 09.04 i panik i morse...helt glömt att vi hade quiz men ta i tra de gick nog bra!! Kollade precis min mail och STS vill ha en intervju med mig - LYCKLIG! Sökte jobb på Malta och i England under sommaren. Problemet är bara att de är en telefonintervju som kommer vara 40-60 minuter och de vet jag inte hur jag ska få till billigt.


Någon som har koll? Om dom ringer till mitt amerikanska nummer - kommer jag att få betala för det eller vem är det som betalar samtalet? Jag VILL ha detta jobb, skulle vara underbart..verkligen underbart!! :)

Ciao

Projektledning

Hej mitt i natten...fjärde sena natten på biblioteket denna vecka! Sjukt..men ändå! :p

Har gjort klart alla test och skrivit ytterligare en del av litteraturapporten, nu har jag en bok kvar samt skiva en uppsats på 4-6 A4 och sedan har jag klarat den kursen. Otroligt skönt det kommer bli. Mitt mål är att ha allt klart innan denna veckan är slut - effektivt jobb leder till resultat, kan omöjligt säga något annat. Mycket jobb men det ska det ju vara också, är ju ändå en del poäng :p

Nej nu ska jag hemåt, tennis 10.00 med Dustin och ska försöka komma en 30 min innan och springa/gå på löpbandet beroende på vad mina ben känner för (dom är konstiga, hur gammal är jag? 78?).
Sov gott..och ha en bra dag, klockan är ju över 7 hemma så upp och hoppa ;)

Ciao mitt i natten!

Shopping

På fredag kväll ska jag, Katie och Bethy åka in till Columbus och gå till H&M - woho! Kommer bli mycket trevligt, och jag hoppa (eller mer hoppas inte) att jag kommer att hitta lite saker. Garderoben ekar tomt och behöver iaf någon ny topp och ny underdel. Piggar upp lite iaf. Slutet av nästa månad  ser jag INTE fram emot om vi säger så :S


Gospel..

Wei jag har hittat till gospelkören  - och den är helt fantastiskt bra!
Sarahs roomie är med och frågade om jag ville följa med, onsdagar mellan 19.30-21.00. Körledaren var en av dom bästa jag mött, så mycket energi och utstrålade verkligen glädje över musiken - fantastisk. Man blir helt överlycklig och jag kommer garranterat att vara där varje onsdag från och med nu. Bra eftersom alla har kvällskurser på onsdagar förutom jag typ.
Det "negativa" är att dom försöker få en att sjunga solon, haha I do NOT do that!! Big NaAh. Men aja vi får väl se hur det går, med rätt låt kanske det blir något bra. Nu fick jag massa inspiration och de kändes som det verkligen behövdes.

Nu - litteraturrapport och managementuppgift :)

Flytt

Hej hopp!
Ibland är man glad, ibland inte. Ibland tänker man på vissa saker och blir typ olycklig. Jag trivs inte i mitt rum, de är faktiskt hemskt..mycket trevliga rum men thats about it!! Så nu ska jag förhoppningsvis flytta. Har fått en lista av han som är ansvarig och titta efter någon vettigare människa som funkar bättre med mig :p
Problemet är att alla är newbies, men ska maila dom iaf och kolla läget. Blir ju bara för 4 veckor...men herregud de skulle vara underbart - underbart! Så förhoppningsvis hittar jag någon ny och kan flytta in asap!!! :)

Sitter på biblioteket, ska spela tennis 16.30 och innan dessa ska sista testet avklaras och jag ska skriva en sida om min presentation till managementkursen. Har ingen aning om vad jag ska skriva men det är väl bara att flumma eller nått.

Ciao från den rosa resväskan!

My life would...

My life would suck without you!!
Kelly Clarkson är underbar och en av mina absoluta favoriter - texterna är genialiska och denna sång är 100% Johannig

Bästa sången just nu...Me LOVE!

IPhone köp?

Jag måste ha en ny telefon, jag mår psykiskt dåligt att ha en stenåldersmobil - Jojo och najs telefon = sant!

Så iPhone har jag velat ha i ett år nu, ska man slå till, är den bra (typ ljudet..hör hört att de inte är super?), håller den måttet? Många frågor blir det. Går på ca 4500:- för 16gb här borta (vit eller svart?) och sedan blir abonnemanger 198:-/mån med telia hemma med isurf och Telia Max 25.


Lutar mot att bli ett inköp i April efter en underbar utbetalning från CSN - Längtar!!

Någon som har en iPhone och kan säga hur den är?

Självklart måste jag ha detta fodral - pimp my iPhone :p

Ibland lyckas man..

Presentationen idag gick bra, testet jag fick tillbaka kanske inte lika bra :p Men fick över 60% rätt och hade pluggat/flummat i en timma så man kanske inte ska vara för hård :p Pass or Fail, vad spelar då ett A eller B för roll liksom?

Pratade med Pappa och Birgitta idag också (wei augustesenar är vi allioppa..allihoppa...allihoppa). Vilket var mycket najs, pappa gör sina miner och jag skrattar..så är en vanlig konversation. Underbart att få en närbild på pappas näsa, eller de trodde iaf pappa :p ;) Har inte pratat med papineni sedan dom var i thailand tre-fyra veckor sedan. Nu är det JAG som ska till värmen - hihi!


Sitter och är fylld med shoppingenergi...men jag borde inte shoppa för jag kommer vara PANK i mexico annars. Tror inte CSN kommer komma innan, man kan ju hoppas och skicka ett mail och fråga :p Kjolar från H&M är något jag MÅSTE ha. Blir så avis när man kollar på alla andras bloggar. Nej de blir shopping nästa månad, men noll utgångar med spritinköp och noll middagar utanför skolan. Hoppas jag överlever :p Hihi...



Pressdag

Halloj, nu har jag en sådandär bra dag igen....sitter i entren till biblioteket med datorn i knät, solen skiner utanför de stora fönstren och man kan bara titta på massa människor i väntan på lite annat folk.
Ska strax springa över till Chuck´s office, han är internationella koordinatorn här borta och där ska han få äran att skriva under lite papper åt mig och Jonatan och sedan ska vi hämta saker som IK i Kalmar skickat över inför vår presentation ikväll.

Ska göra en slideshow också tänkte jag...bilder säger ju mer än tusen ord. 19 smäller det och då ska vi locka varenda amerikanare till lille Kajmaj. Hoppas att de går bra :) Sedan blir det tennis och biblioteket efter det troligtvis.

Ciao


God..morgon/natt

Godmorgon till er i sverige..och godnatt till mig i USA. Klockan är 01.06 och jag har ytterligare en gång slagit mit biblioteksrekord - grattis till mig eller nått!  :p

Har varit SÅ duktig! Gjort klart två test - vågen!!! Sedan har jag gjort litteraturrapport vilket verkligen är jättetråkigt, men ibland är det bra att man umgås med trevliga äldre BBS-människor som har kunskap och hjälper till - tack tack tack! :)

Nu ska jag hem och hoppa i sängen! Ska upp 09 och träna och sedan sälja biljetter till internationella middagen mellan 11-12 innan lunchen och managementkursen klockan 13. Sedan är det presentationen på kvällen. Underbart, underbart. Ska förhoppningsvis hinna med dom sista två böckerna i projektledningskursen mellan 14.50-18.45 med middag och tennis (eller tennis efter presentationen kanske?).

Natti natti - jag kommer somna på vägen hem :p
Puss

Lycka..

Wei..det finns visst en H&M-butik i Columbus..eller strax utanför eller nått :) Lycka!!
Sedan är jag klar med allt förutom mina quiz den här veckan vilket är otroligt skönt - lycka!! :)


Kaffe - gott!

Kvällen - biblioteket, kaffe. Och eftersom jag inte har något ordinarie plugg så ska jag sysla med projekledningskursen tänkte jag. Ett till quiz ska avverkas idag och sedan ska jag börja med den litteraturrapporten. Kolla - jag kan vara duktig! Biblioteket syns i mina betyg och de är ju alltid kul!

Ciao

Mexico

Jag har noll sommarkläder med mig...så de kommer behövas köpa in lite saker iaf innan. Behöver en ny bikini, någon klänning, kjol och typ två linnen. Ska göra budgetpackning dit...blir nog bara en ryggsäck för att slippa allt trassel.


H&M

Längtan

Forever 21 fungerar som sommarkläder...är allmänt besviken på den butiken, dom borde ha H&M istället. De är mycket bättre!
Sitter och kollar på hemsidan...jag vill ha:

H&M

Ny solig vecka

De blir inte alltid som man tänkt sig..men nu är jag uppe, på biblioteket och på glatt humör!

Kom hem från biblioteket vid 00.30 igår, tittade på ett The City avsnitt när jag var klar med mitt innan jag gick hem och hoppade i sängen! Så jag vaknade på gott humör och skyndade mig snabbt iväg till biblioteket - hemma. Eftersom min grupp blev klar med inlämningen i helgen så slapp vi morgonens lektion..men om 1,15h börjar Ad&Pro. I eftermiddag måste jag förbi Chuck och hämta saker inför våran presentation om Kalmar imorgon - den är nämligen International Festival den här veckan.

   

Translator

Can you NOT read swedish?
- Hey you are welcome anyways!

I just added tra Google translator to the blog so now you just pick your language and Google will translate the blog for You!

1 - Pick language!
2 - Read my blog in Your own language!

Fab fab fab!
Have fun on my blog!
/Jojo

Rosa söndag

Underbart, helt underbart! Jag är på uuunderbart humör och har varit sååå duktig idag! :)

Efter en brunch med Christoffer så gick vi till biblioteket (haha inte ens chris kan bära min väska - så mycket saker är de i den..ska fota allt innehåll och lägga upp en bild :p). Pluggade faktiskt rätt effektivt och blev klar med de sista på min inlämning till imorgon, klarade ett webbtest i projektledningskursen samt sammanfattade en bok. Mycket mycket bra gjort av mig. Känns så skönt att äntligen vara igång med den kursen som är på distans i Kalmar.

Middag vid 18, ingenting att äta som vanligt - tacos + kaffe! Och nu är jag tillbaka på biblioteket..men vad gjorde jag efter middagen? Köpte ett tennisracket - FAB! Lite dyrare än min första tanke men jag och Dustin åkte inte till Walmart. Så på tisdag går första matchen av stapeln och då jäklar ;) Kommer bli så kul så, Dustin blir en bra tennispartner och innan sommaren ska vi kicka Buraks assss.

Hur avis är du just nu på mitt racket Helena???



Visst är de vackert???

Söt söndag

Solen skiner så fint så, inte snö i luften som det var igår morse när jag gick till Cardinals! Det är ändå bara nollgradit men de ser inte ut som de är några snömoln där uppe i luften - tänk så skönt om vi slipper mer snö nu! Usch de kändes mycket sorligt att säga så..jag tycker ju om snö. Men jag tycker om värme mer..mycket mer.

Idag då, vad händer denna söndag? Plugg och planering inför våra presentationer/show i veckan som självklart måste vara perfekta/fucked up. Frukost och sedan biblioteket som vanligt. Ska sammanfatta en bok idag till litteraturrapporten tänkte jag och skriva ett test på en annan. Sedan blir det nog sammanfattning av quiz och ska kolla på managementuppgiften till på tisdag. Oh då får vi tillbaka testen också - hur ska detta ha gått?!

Gårdagen var trevlig, såg första akten på Absolut Turkey, en teater, sedan blev det öj/jäger, Anouk´s lgh och sedan turnerade vi runt Westerville i jakt på fester som inte existerade. Kom hem typ halv tre tror jag...så nu är jag utvilad och happy.


Ha en fab dag!


<3-dag

Happy Valentines day!!!

Hoppas att alla mina sötnosar får/har en bra kväll med sina älskade. Vi kör nog på Old Bag, och vi är nog alla lite kära i baren så de ska nog bli bra. Trodde faktiskt dom skulle köra ännu mer på alla hjärtansdag här borta men de är ändå "rätt" lungt.



Ha en kärleksfull dag!

He is just...

..not that in to you, är nog den bästa filmen på länge! Jag och Mallory satt och fnittrade, oh-ade och var otroligt tjejiga i den otroligt fullsatta biografen på Easten. Hoppade på Rachelles erbjudande om en shopping/middag/bio-kväll!
Var nog den roligaste kvällen på länge, och ni bara MÅSTE se filmen, kär kär kär!!!



Nu ska jag iväg och bruncha med Christoffer och sedan blir det biblioteket för plugg-plugg-plugg, men rätt lungt ska det nog vara. Tänkte läsa en projektbok och skriva en inlämning till på måndag, och en till på tisdag. Ikväll får vi se vad som händer..ska nog bli bra!

Sommarjobb

Sitter och letar sommarjobb..något måste man ju göra för att tjäna pengar! Men det är inte det lättaste att söka jobb när man befinner sig på andra sidan Atlanten. Får se om man ens har en chans, man kan ju alltid hoppas. Förra sommaren blev jag uppringd i slutet av juni ang intervjuer, så de kanske finns en chans att hitta något när man kommer hem också.

Kommer iaf att vara i Stockholm och hyra ut lägenheten i Kalmar, jag vill verkligen inte jobba och se pengarna enbart gå till hyra som de typ blev förra året, ja nästan sa jag! :p Vill ha en lugn sommar och jobba kanske 6-7 veckor eller något.

Vill du ge mig jobb?
Sommarjobb

Gah!

Idag har jag bara en lektion på schemat, vi har eget arbete i Ad&Pro med våra workbooks som ska vara klara näst-nästa måndag..alltså lite mer än en vecka innan de ska in. Men självklart glömde jag dom i rummet så de får jag göra i helgen och under nästa vecka - jag vill/orkar inte gå och hämta dom nu :p

Gårdagen var helt okej, vissa drack mer än andra vilket alltid är intressant. Vi kom dock fram till att alla amerikanare är som tonåringar när det kommer till alkohol. Sov väldigt gott när jag landade i min säng runt 02 och väldigt hatisk mot min kära rumskamrat och kan inte längta mer än till när jag ska flytta. Jag orkar bara inte med människan. Hennes mamma skulle komma i helgen så hon ska inte ens åka hem, fansiken på den!

Nu ska jag hitta någon att luncha med och sedan blir det tillbaka till biblioteket och plugg! :)
Ciao


Nu är det jul igen?

Haha..snabbhet är väl knappast något man skulle beskriva våra små arbetsmyror som här på campus. De märker man ganska snabbt när man tittar på Towers..vad är det som hänger på huset?



Blåsigt!

Om 20 minuter ska jag befinna mig på Campus Center och börja sälja biljetter till den globala middagen som är nästa vecka någongång, haha bra att jag vet när den är! :p Skulle sitta med Eduardo men när han inte fick betalt ville han inte..hej ego. Men richard ska iaf komma och hålla mig lite sällskap :) Engelsmän kan man lite på :p

I morse tvingade jag mig upp och iväg till gymmet för lite löpband och magträning, skönt att äntligen vara igång 100%. Nu jäklans...som alltid! I eftermiddag har jag lektion 13-14.50 och då får vi väl tillbaka våra prov :S Herregud hur kan de ha gått?

Nej nu har jag bråttom, måste fixa till mig!
Puss och kram från ett soligt men blåsigt Westerville och Otterbein College!


Work it out!

Svettig, behöver gå på toaletten - upptagen toalett, har en roomie som gör på ignorera/ha lamporna tända, inget kök och ja så är livet i dorms. SUCK! De är egentligen helt okej, om man räknar bort att vi inte har tillgång till kök..de är iaf fräsht och relativt rent :p Bättre än Richard stackarn! Jag LÄNGTAR till springquartern, först springbreak och sen flytta in i nya lägenheten när vi kommer tillbaka - underbart de kommer bli. 5 veckor till och sedan bye bye The Suites!!

Har skrivit klart, i princip iaf min inlämning till fredag, gjort en intervju med en person från Lifeline of Ohio till PR-kursen. Känner mig mycket stolt över mig själv. Imorgon ska jag skriva min journal 3 som ska in på måndag och då är de inget plugg i helgen. Kan läsa lite projektledningsböcker då förhoppningsvis :)

Har iaf varit en bra dag..men Sjukt väder! Var STORM när vi var i matsalen - vräkte ner regn och blåste, man såg bostavligt inte ut från panoramafönstern i matsalen - de var bara vitt! Sjukt coolt/läskigt och sedan började de blixtra..höll på i max 10 minuter. Under dagen var de 18 plusgrader, var -10 några dagar sedan. That life in Ohio!

Ikväll - ja vem vet!
Ciao

Mitt i veckan!!

Så var dagens lektioner över - hade grupp quiz på PR och fick gå efter 40 min, mycket skönt eftersom vi började 30min än vanligt också. Ad&Pro fick vi också gå tidigt så de var ju bra :) Sitter på biblioteket och ska skriva en inlämning som ska in på fredag och är lycklig över att jag inte har någonting till imorgon. Denna inlämning ska vara på 2-3 sidor, och nu kommer jag på att jag måste intervjua 5 personer. Tur att jag är på biblioteket då!


Ändrade mina kurser också till nästa termin, eller jag tog bort stress management och ändrade tiden på exercise walkingkursen samt la till Tennis. På tennisen står jag på väntlistan..men jag är först så de borde inte vara några problem. Läser 2 vanliga kurser på 5 poäng..en måndagkvällar och andra MWF på eftermiddagen. Sedan tennis, jogging samt exercise walking på förmiddagarna :) Mycket träning blir det, fun fun fun. Ser verkligen fram emot tennisen..

Ciao!

Soligt..värre!

(inlägget skrevs igår kväll med blogg.se var mindre sammarbetsvilligt!!)
Precis hemkommen från gymmet där jag kände mig extra hurtig, var där mellan strax efter 21 och tills stängning 22..mycket lungt och inga hysteriska träningsmänniskor där. Mycket trevligt!

Bokade resan TILL MEXICO i eftermiddags innan middagen. Vi åker den 19 mars och kommer tillbaka den 30 mars. 10 underbara dagar i Playa del Carmen (och en natt på flygplatsen i Mexico City - nej vi lämnar inte flygplatsen mamma!!). Ska verkligen bli hur skönt som hellst. Kommer vara typ 32 grader i luften och 25 i vattnet - perfekt! De är jag, christoffer, jonatan, richard och toby som åker..underbart, vi kommer ha så kuuuul så. Firade med två Corona på Old bag efter middagen...dom kommer ju från Mexico :p



Nu ska jag sammanfatta kapitlet till quizet imorgon - fab, sedan är de natti natti. Min roomie sover redan..och jag är så snäll att jag inte tänder alla lampor - som hon brukar!!!
Puss

Prov..igen!!

God eftermiddag/kväll hemma i Sverige! :)

Har presic gjort provet i Managementkursen..pluggade i princip ingenting igår, läste igenom mina definitioner en gång. Och imorse vaknade jag vid 10 och var på biblioteket vid 11 där jag hittade ett bort med klasskamrater - där lärde jag mig allt jag kan. Gick okej under de 1,5h jag var där.

Hur gick då provet? BRA tror jag..kors i taket. Bullshit bullshit och ännu mer bullshit och så klarar jag mina prov. Får se på torsdag eller tisdag vad domen blir, men tror iaf att jag klarade mig!!!


Nu ska jag sammanfatta kapitel 8 till ett PR-quiz imorgon och börja flumma på en uppgift till på fredag, som är värd massa poäng så den måste bli bra! Sedan är det svennemöte..på Old Bag kanske?

Puss

Playa Del Carmen

Nu är det relativt säkert att vi åker till Mexico och Playa del Carmen, som ligger 45min från Cancun, över Springbreak!!! Med flygresa och boende ink. frukost och sängkläder går på 4000:- vilket känns som en KAP!!! UNDERBART! Jag och Richard som har denna mastergeniala idéen som bara ska godkännas av dom andra killarna innan vi bokar :)

10 dagar i +30 grader under den mexikanska solen låter hur underbart som helst!


Bildkälla

Johanna 4 år

JAG VILL INTE!!!
Jag måste plugga inför managementprovet imorgon - men jag vill inte, vill vill vill inte! Avskyr är ett ord jag skulle matcha ihop med min lärare och kursen jag läser. Jag (och alla andra i klassen) är klart överrens om att nej de är skit. Hur illa är det inte då? När alla tycker de är skit och ingen vill gå dit?! Mycket!

Men men...bara jag får G så är jag glad och har fått A på alla inlämningar så oh well. Förhoppningsvis ska vi skriva i datorsal imorgon (läraren kunde inte tolka allas handstil, aka en persons handstil)..skulle ju vara lite trevligare då det går snabbare :) Nej men de är väl bara att komma igång igen efter middagen - Men jag vill inte!!


Happy Monday!

Glad måndag allihoppa! En ny strålande vecka har anlänt och de är verkligen vår i luften här borta. Snön är borta nästan överallt, solen skiner och de är ganska behagligt ute faktiskt. På vägen till Communications building som är en 10min promenix bort så blev man riktigt lycklig, pluggade/tryckte in information inför quizet, drack kaffe och allmänt tyckte allt var bra.
Kanske inte så vanligt för en måndag...men jag kunde inte låta bli att tycka att allt var verkligen bra, ibland får man stunder där allt verkligen fungerar. Quizet gick bra, kunde allt och vi fick tillbaka vår midterms...fick 47/50 vilket jag blev mycket nöjd med...men samtidigt var det två slarvfel så blev lite besviken.

Nu är det 1,5 h paus innan Ad&Pro börjar och jag ska sitta här på biblioteket och arbeta lite med min Workbook..titta på siffror för min kampanj och bara ignorera managementprovet tills i eftermiddag - blä!! Ska träna 20.00 för då har President Obama presskonferens och ska spana in den tänkte jag..TV - träning, skitbra att inte ha tv ibland ju! :)

En mycket härlig början på veckan!!! Hoppas den fortsätter lika bra nu också :)
Ciao

Effektivitet

Det var rätt segt i början...men sedan hittade jag min inre effektivitet och jag har hunnit sammanfatta alla kapitel, skrivit en studyguide inför morgondagens quiz, skrivit klart journal 2.

DUKTIG!

Nu ska jag strax iväg till min Värdfamilj och äta middag, de blir lax och jag är jääääättteeee hungrig men de kommer säkert bli jättegott, jag litar på Annie!! Blir nog inte en så lång middag, hoppas jag. Jag måste tillbaka och plugga inför testet och finputsa på några inlämningar. Ska bli mycket trevligt hur som helst - riktig mat längtar magen efter!!
Ikväll blir det nog en film..känner mig verkligen på filmhumör!! :)

Ciao, ha en fab natt!

Time for Tennis!

Jag är Dustin har tagit beslutet att vi ska börja spela tennis. De verkar hur kul som helst så vad kan gå fel? Rolig träning och ingen annan ser på när man drar ner gardinerna (ja vi har en übermodern idrottsanläggning på skolan). Så vad är det då som saknas? Jo alla söta små saker man måste ha för att spela...

Hittade detta kit på Walmart för $44, de tycker jag känns helt okej. Eller? Jag har nollkoll men de är ju rosa och pengar går till bröstcancerforskning - mycket bra! Ska nog ta och slå till på detta!


Förändringar

Jag skulle helt klart kalla mig en modern människa (nej jag har ingen def. på det) men när det kommer till vissa saker är jag från stenåldern och tycker inte om att sager förändras. Vissa saker ska vara traditionella, kanske inte vara exakt som förr men fortfarande visa respekt för historien och jag tycker inte om när sager förändras för snabbt eller allt på en gång.

Med detta vill jag säga - jag är GLAD att jag inte är aktiv scout, eller aktiv pappersscout. Jag skulle stå och SKRIKA som en bäbis, troligtvis hoppa lite också och se ur som ett äppelkart när det skulle vara möten och omröstningar.

NEJ jag tycker inte om nya skjortan,
NEJ jag vill inte ha en ny halsduk,
NEJ jag vill inte ändra liljan,
NEJ jag vill inte ha språrascouter iställer för miniorer,
NEJ jag vill inte ända scoutsången.
NEJ NEJ NEJ NEEEEJJJJJJJJJJJJJ!!

Kan vi inte bara byta ut ordet scout och hitta på något nytt..någon som har ett förslag?


Morning

Goood morgon, solen skiner och finns det något som får en på bra humör när man hoppar upp ur sängen så är det väl vackert väder! :)

Idag är det fullt upp på schemat, majoriteten är plugg men sedan ska jag till min värdfamilj på middag klockan 18 och de kommer jag att glömma bort - jag bara vet det. Kommer sitte på biblioteket dränkt i massa böcker och papper och alla mina tankar kommer vara i konstiga managementteorier. Ska skriva lappar och sätta på larmet för säkerhetsskull.

Dagens 2-do:
Sammanfatta sista sidorna i kap 8 + kap 9 till PoM
Skriva journal 2 till PoPR
Hitta tre artiklar till PoPR
Läsa kap 7 i PoPR + plugga till quiz
Börja med Workbook i Ad&Pro

Underbar Söndag - verkligen! :)
Ciao

Fint från F21

Det känns som min garderob är tom - tyvärr är det inget kvinnoproblem utan sanningen!! AH! Leva ur en resväska är inte lätt men tur att de finns en del billiga butiker..som underbara Forever 21. Tyvärr är inte butikerna/varorna lika underbara som på hemsidan men dessa sötnosar ska jag ta och kika in...


Bild: Forever 21



 


LK

Lördagskvällen är på mitten och inga planer fungerade - jag ville ju ut!! Men bilen sket sig så vi kan inte ta oss in till Columbus - det negativa med att vara i USA utan bil :(

Efter biblioteket, där jag avklarade 3 kapitel och var ännu gladare, så gick jag och tränade en timma innan det var dags för middag på Cardinals Nest med Christoffer. Efter middagen blev det pingis...Jonatan och Richard hade spelat sedan 13 så dom var totalt inne i det :p Planerna inför kvällen var stora men verkar inte blir så mycket av dem som sagt. Rachell Zoe Project fungerar också :)

Puuusssssss 

Stolt

Ibland blir man glad på sig själv...när man verkligen tar tag i saker och gör järnet!!

Managementkursen som jag går (en av tre) är ett superintressant ämne..men när man läser två andra kurser som också är det och lite till faller den gärna undan lite bakom dom andra två. De har inte funnits någon motivation för managementkursen - mycket synd. Men nu så!! De tar tid men sitter och sammanfattar kapitel 5 just nu, aplånga kapitel, men de går bra och de är intressant - så nu är jag stolt över mig själv att jag tar mig tiden att verkligen plugga!!

De ÄR intressant men tiden räcker inte alltid till! Så blir det när man läser tre kurser parallelt! :)
Nu ska jag fortsätta!

En lördag på biblioteket

Hej halloj!
Hoppas alla mår bra, de gör jag tralalal :p
Tog det lungt i morse, hoppade upp vid 11.30 och började fixa mig i snigelfart ungefär :p Hatar att stressa på morgonen..skulle lätt kunna ta 3 h att fixa sig. Nu sitter jag iaf på biblioteket och ska plugga inför managementprovet vi har på tisdag 13.00. Att önska sig en snowday är kanske lite mycket för det är 8 plusgrader här nu - ja vi har sjuka väderomslag här. Kommer garranterat att komma iaf en till snöstorsperiod så de gäller att inte hoppas för mycket på vår.

Dilemmat är då detta; Hur ska jag plugga in dessa 4 kapitel?
1) Göra övnings/essäfrågorna innan jag läser kapitlen
2) Läsa kapiteln och sedan göra övnings/essyfrågorna
3) Läsa kapitlen och skriva en sammanfattning och titta lite på övnings/essäfrågorna..

Vad tror ni är bäst?

Filmkväll!

Har precis tittat på två söta/rara filmer. Väldigt Johanniga, en som får en på löjligt bra humör och en romantiks men samtidigt väldigt sorlig - men självklart med mycket bra slut! Först såg jag Wild Child och sedan The Waitress. Kan rekommendera båda...starkt!!


The Waitress - JJJJ+


Wild Child - JJJJ

Polaris

Hej hopp!
Precis hemkommen från Polaris och en middag på Max & Erma´s som är en av våra favoriter när man i princip kräks på maten i Cardinals Nest - läs alltid! Gårdagskvällen blev sen så jag känner mig allmänt efter idag...men Ad&Pro klassen var lika intressant som vanlig, Dr.B ska ha ytterligare en kurs nästa termin så funderar på att ta den med....vi får se.

Efteråt mötter jag upp Rechelle och compani och vi åkte till Polaris Fashion Place där vi mest gick runt och var halvintresserade, köpte mat, middag och nu är jag hemma igen. Tanken för ikväll var en grek-fest i downtown Columbus men min nacke gör ont så jag skippar nog det, annars kommer jag vara grinig och inte alls kul, plus att min kassa inte riktigt tillåter flera utekvällar i veckan. Så de blir film och lugnt hemma. Hade tänkt plugga men min roomie ligger och sover så känns elakt att tänka alla lampor..oh well!

Nej nu ska jag hitta på något...typ en varm dusch kanske nacken skulle gilla!

ZzzZz Torsdag

Jag skulle upp tidigt...jag skulle plugga eller träna..vad gjorde jag? Jag SOV! Hemska människa...tycker inte om att sova när man kan vara produktiv, ja iaf ibland!!

Ska sammanfatta kapitel 6 inför morgondagens test och sedan är det dags för en management lektion igen. Vi borde få tillbaka alla uppgifter idag  - spännande, not. Kollade in mina betyg på webben och har tydligen fått A på något..som jag inte ens vet vad det är :S Aja, tack tack för det!

I eftermiddag ska jag förhoppningsvis sätta på en tvättmaskin innan jag och rachelle ska åka och fixa naglarna. Woho! Tror de blir lite glitter dagen till ära :p Ikväll är det självfallet Old Bag som gäller :)
Nej nu ska jag plugga och äta klart lunchen aka fettsoppan! :S

Ciao


Plugga vidare?

Okej...de är ett år kvar när jag kommer tillbaka till kalmar, men tiden går fort när man har kul ju. Christoffer snackar om sina masterval inför hösten som kommer (vissa har tur - är gamla och ska examineras). Så vad vill jag göra när jag är klar i Kalmar då?

Min plan var något år sedan att ta examen, flytta tillbaka till Stockholm och plugga ytterligare 1-2år på Berghs School of Communication. Men sedan tog mitt hat över och jag skulle börja jobba...tjäna pengar...och shoppa som en sinnesstörd människa. Visst, underbart...men kommer jag hitta tillbaka till skolbänken då? NEJ!
Min plan nu..sedan några timmar tillbaka är att flytta tillbaka till Stockholm och plugga Strategisk Kommunikation och PR. Ett ämne jag är KÄR i verkligen, PR is my kind of shit!

Utbildningen Strategisk Kommunikation och PR är på 1 år (40 veckor)..heltid, kostar 127.000 och verkar underbar!! De är antagningsprover..men de ska inte vara något läskigt för läser samma sak nu typ, kortfattat dock. OH! Tror de skulle vara super...och 127.000:- ser jag som en investering!!

Otterbein College

Såg att skolan precis fått en restplats till Otterbein College till nästa år..underbart ju! Förstår inte hur folk inte kan vilja åka hit. Skolan är bra...lärarna underbara, alla lokaler är fräscha, nära till storstaden och bra boende oftast, om man får lgh på en gång underlättar ju det.

Så är du Kalmarstudent och vill plugga 6 månader utomlands kan jag helt klart rekommendera Otterbien College, OH, USA. Jag skulle helt klart söka igen, men nästa år är det ju inte samma sak. Om vi inte gör en kupp och ALLA stannar kvar :) Fuuuunnnn that would be!

Sök sök sök små barn..

Vindruvor

Mmmumms!! Varit och handlat nu på kvällen efter träningen...blev verkligen hela kvällen. Var borta från 21-23.30 :p Handlade lite mat, Ranch som ska skickas hem till Birgitta som hade behov och allmänt flummat på först Krogers och sedan Maijers. Underbar tid!

Köpte lite saker som ska skickas hem, alla måste ju få någon påminnelse att jag lever så dom ska skickas imorgon! Men nu sitter och jag och äter vindruvor - de är som en drog och man kan inte sluta. Köpte iaf inget godis - de är svårt i dom hyllorna så tycker jag är värd vindrovor en pluggfri dag som denne!

Nej nu är det snart dags för sänger...några vindruvor till bara :p

Träning

Hej halloj...nämen oj jag har missat att blogga idag :p Inte bra!

Dagens historia:
Ställde klockan på 07 och vaknade till liv 07.30 då jag låg i sängen och tryckte in lite inför dagens midterm i PR. Var på plats 20 min innan vi skulle börja och satt och pratade/pluggade med en annan tjej som också brukar vara tidig + lite med Dr. Ludlum (föreläsaren). Provet gick bra, känns som jag satte den 100% men de vara lite si sådär på en av frågorna för den var lite mysko..men men.

Sedan blev det biblioteket med Chris, lektion i Ad&Pro och sedan biblioteket till middagen vid 17.15. Var irriterad på en lärare som inte lade upp studieuppgifterna inför provet på tisdag men men. Satt och ugglade och muppade mig med bloggen som jag inte vet hur jag vill ha. Söt eller Cool?

Efter middagen har jag spelat Tennispong (..pingis med två händer såklart!!) Och nu ska jag iväg till gymmet och göra kondition. Sedan ska de handlas mat vid 21 så måste skynda mig iväg nu!
Puss

Arroganta lärare

Det finns många arroganta människor där ute...men det känns som många av dessa är lärare, lärare som inte kommit längre i livet för att, ja jag vet inte...troligtvis för dom inte ger det lilla extra och därför hamnar på en skola som BBS. Okej de finns många bra lärare, men nej dom flesta är nog där för att känna makt och trycka ner några elever då och då - helt klart!!

Varför väljer man att bli lärare om det inte är något man vill? Ska elever vara tankeläsare för att förstå någonting eller veta när man FÅR SVAR PÅ BETYG? Nej nej nej, men de tycker tydligen våra underbara lärare. Nej mina amerikanska lärare är 17 resor bättre än den bästa på BBS. Det kanske ligger någon mening i att skolan är svindyr och att lärarna faktiskt får betalt. Jag kan helt klart tänka mig att betala om jag får lärare som är engagerade, trivs med det som gör och vill sprida sin kunskap. Även fast det borde vara den allmänna definitionen på en lärare så händer de inte ofta hemma iaf.

Go OC!

Tisdag?

Varje morgon jag vaknar ställer jag mig frågan vad det är för dag..när jag vaknar innan väckarklockan alltså. Idag kom jag fram till att de är tisdag och Managementkurs på schemat :S Blä!! Har nästan skritit klart uppgiften vi hade till idag ska bara skriva in lite mer teori och printa den.
Men innan dess ska jag till gymmet, lektionen börjar 13.00 så de är iaf relativt lungt än.

Solen skiner och enligt min dator ska det vara -9 vilket betyder att kylan är på väg tillbaka, eller så har man vant sig med minusgraderna ocn tycker dessa är varma :S Kollade precis in resultatwebben och ÄNTLIGEN har alla poäng blivit registrerade - tack alla knappast underbara lärare på bbs. Oh well skönt att dom iaf är där, var lite orolig över min hemtenta som var 9 sidor med gud vet vad men de gick ju strålande :)

Nu ska jag till gymmet - puss och kram!

International festival

Om några veckor så är det dags för den internationella festivalen i skolan...de är middag och massa föreläsningar under veckan. Under middagen ska de vara typ talangjakt och liknande - självfallet måste vi vara med och jag har BÄSTA förslaget ever. Vad är Sverige mest kända för? ABBA!!
Så självfallet måste vi uppträda som ABBA...vi är ju fyra pers. Och att de är tre killar och mig gör saker bara ännu roligare ju!! Just nu har vi gett Jonatan ätan att agera Agneta - vilken syn. Vi måste ju köra till 100% med kläder, hår och massa SMINK!

Ser ni det framför er? De gör jag!
Men vilken sång?
"Vilka är det som spelar beerpong behind stage? Oh the Sweeds again!"


Riktigt vårdag

Det fina vädret fortsätter att överväldiga oss..de är varmt, skönt och snön smälter. Sitter på biblioteket just nu och det är GALET varmt med solen som skiner in denom fönstrena.

Dagens lektioner gick fort och bra, fick gå tidigare från PR för att min grupp redan var klar med de som skulle göras..vi var för effektiva förra veckan :p Så de blev lunch bestående av lammkött i pitabröd med grönsaker, mycket gott! Sedan Ad&Pro med underbaraste läraren on campus.

Som sagt, nu är det biblioteket och jag ska hitta artiklar till vårat PR-projekt, plugga inför PR-midterm på onsdag, skriva klart min Managementuppgift till imorgon och slutligen hitta en svensk pr-firma att intervjua. Fullt upp men inte så man dör..de får bli efter träningen ikväll!

Nytt boende, SB och sekter on campus

Precis hemkommen från min nya lägenhet..tyvärr flyttar vi inte in förens 30 mars men den är vår, eller rummen är våra. Skrev under papprena nu ikväll innan vi tittade på Super Bowl. Kommer bo med Rachelle och sedan två underbara brudar och vi kommer ha sjukt kul de var jag 100% redan. Jag och Rachelle får rummen med dubbla garderober också - hur bra som hellst!!!

Kvällen var trevlig, massa snack, massa snacks, massa fotboll och lite skrikande på TV.n. "Vårt" lag vann och de var sjukt spännande på slutet. Nu måste jag bara välja en reklam att skriva mitt arbete om. Halvleksuppträdandet var dåligt...sämst på länge enligt brudarna.



På vägen hem mötte jag två ferternitys som har sina invigningar idag..vilken syn!!! Först kom Alpha Sigma Phi i sina svarta klädnader ledda av en i vitt och bärande på lyktor. Skitcoolt/halvläskigt. Slängde upp kameran men man får inte så många bra i mörkret. Sedan mötte jag Dustins (vet inte vilken de var)..dom hade på sig gröna t-shirts och ledda av militärer..dom kom ett GÄNG på parkvägen och började skrika att killarna skulle lämna plats och gå till höger..sedan bad dom om ursäkt att dom var ivägen typ 70 gånger - så söta!!!

Forever vår

Det är verkligen underbart väder ute, de är ett gäng plusgrader...solen skiner och snön smälter bort i en väldans fart. Så otroligt mysigt att gå ute och bara njuta av solen som faktiskt är varm. Nu längtar jag efter våren..bort med tjockisjackor och kalla fötter..

..kjol, tröja, en kofta och ett par söta skor är vad jag vill ha istället. Hoppas våren kommer tidigt, inga snöstormar i mars tack! Den söta tröjan ska jag spana efter nästa gång vi är iväg :) Bambi!!!


Bilder: Forever21.com

Super bowl!

Gårdagen var allmänt förvirrad och de kändes som jag var överallt och lite till..men så är vissa dagar :)
Inhandling på Krogers, middag på cardinals nest, födelsedagsfest för Sabrina, trevligt hos Bianca och sedan vidare till fotbollsfesten i någothus innan de var hemgång waaaay sent. Hoppade i sängen vid 05.30 ungefär och vaknade 09.50 och trodde klockan var mycket senare än den var.

Nu har jag läst bloggar, kollat mail, läst nyheter, ätit en macka och det är dags för en dusch innan jag tänkte bege mig till biblioteket. Superbowl börjar 18.0? och då ska vi vara hos Bianca och se på matchen. Har läxa att titta på reklampauserna till Ad & Pro och skriva några sidor om det..de ska faktiskt bli kul.
Och de roliga är att jag och Rachelle kommer troligtvis flytta in till Bianca och Michelle nästa quarter :) :) Dom har de superfint och är hur trevliga som hellst så de skulle verkligen vara super. Dom ska bara ner och skriva på lite papper och sedan är rummen våra :) Egna rum på Park street i lägenheterna. Närmare kommunikationsbyggnaden, biblioteket och allmänt allt förutom gymmet. Ser verkligen fram emot att flytta - kommer bli underbart!!

Nej - dusch var det ju!

RSS 2.0