Från kåren till studentpuben!

Har varit men mycket trevlig..och framförallt rolig dag idag!
Vaknade som ett lik, sjukt jäkla trött och fick tvinga mig in i duschen för att vakna. Mycket skönt sätt att vakna på, me like varmvatten! Sen var de bara att fort klä på sig och slänga i sig frukosten då katrin kom. Vi var på plats 09.59 så de var ju perfect. Gänget där hade redan gjort en massa så var mycket lungt. Vi dukade och fixade inför Rotary lunchen. Snabbt och smidigt...bra att vara många!

Efter gästerna ätit hämtade vi tallrikar och sedan åt vi och hade de allmänt kul under tiden kom hade föreläsning. Skoj skoj. Ännu bättre då vi slapp plocka undan efter oss också..muhaha! Efteråt gick jag och katrin ut på stan och letade saker till vår utklädnad imorgon. Söta små ***** ska vi vara! Hittade en perfekt klänning på Gina för 149:- och sen tygbitar för 20:- på tygaffären. Najs!

Ikväll är de mat och dricka på puben vid 19-tiden med usa-gänget, illa att inte rickard är här bara! Sen party party, lite av temat för helgen! :)

Ciao


Färger!

Känner att jag skulle behöva lite färger som piggar upp tillvaron lite. Denna annons för Sarah Jessica Parkers nya perfym är perfekt och klänningen på bilden är precis en sådan min garderob skulle behöva för att pigga upp stämningen lite (eller rätt mycket).



Nej nu blir de middag, sen en dusch och mys i soffan framför bla The Hills och The City!

Ha en FAB kväll
Ciao!


Torsdag..

De är torsdag, och de gick ju hur bra som hellst på jobbet idag..de var ju ingenting att oroa sig för ju! Visst man får fråga en del men de är inga stora hemska saker och folk är mycket trevliga som ringer in, kortare samtal - nöjda kunder! Så blev 5 helt okej timmar på jobbet innan jag blev fri.

Cyklade hem och åt lunch, kålsoppa! Man brände sig inte lika mycket på den idag:) Sedan dess har jag pratat med både Tele2 och CSN och nej jag tycker inte om någon av dem! Tele2 körde nå jävla bullshit, och nej jag kunde inte köra över dom..jävla bajsmänniskor - säger jag att de är FEL på boxen är det de!!!!!! CSN är gamla, gråa och borde anställa ny personal..kriterium? Vad sägs om TREVLIG?! Nej fy för csn. Men är bara att gilla läget och köra..mycket hat idag i telefonen!

Nu sitter jag och läser en uppsats, en bra sådan så är rätt kul! Vaknade precis upp efter en powernap! :p Skönt att sova lite! Ikväll var tanken att jag skulle gå på ett spinning/skivstångspass men jag vet inte om de finns någon energi till de :s Känner mig lite som en grönsak..hjärndöd och trött tror jag dom känner sig! Vi får se hur de blir!

Två veckor!! <3

Nervig..

Blev en mycket trevlig kväll, och vid flertalet gånger skrattade jag så jag inte fick luft..folk utifrån skulle nog trott att vi seriöst gick på droger som jag och katrin höll på, annica skakade mest på huvudet - vi var roliga, vi är alltid roliga! Såg på Grey´s och sedan The Proposal som är en SÅ BRA FILM!!! Ni måste bara se den...

Imorgon börjar jag jobba 8 (oooops borde kanske ligga i sängen nu!?)..och jag är lite skakis faktiskt!! Första gången jag ska sitta på fakturalinan också..tur att de är min andra skill (ber till gud att de är massa teknikproblem!). Har mina papper, kommer hålla krampaktigt i dom! Måste läsa igenom allt innan, shit jag behöver en update känner jag. Nej de är nerverna som spökar! De kommer gå skitbra, såklart de kommer, de SKA bli skitbra!

Sleep tight and dont let the bed bugs bite!
Xoxo


En mycket fin dag..

När jag vaknade imorse sken solen in, så himlans mysigt att vakna upp när de är fint väder..de sprider sig liksom i hela kroppen på två sekunder och man blir glad. Gick upp vid 8.30 och ringde ett samtal...sen drog sängen tillbaka mig och jag sov några timmar till. Mys! Men tog mig upp till slut och åt frulle framför tv.n för att sedan cykla bort till Katrin och gå ut och gå med henne och Tösen..världens sötaste hund!

Var skönt att gå när de är friskt, solen skiner och man bara kan gå runt och njuta av vädret och vackra naturen. Riktigt trevligt, som alltid. När vi gått en runda blev de kaffe hos darlingen och vi passade på att skriva ut våra annonser gällande kurslitteratur. Kommer igång nya kurser nästa vecka och då får vi förhoppningsvis sålt organisationslitteraturen. Jag längtar till nästa termin då jag kan sälja mina projektböcker, 1500:- som står i bokhyllan är onödigt.. Så cyklade och satte upp dom i skolan också - nu håller vi tummarna!

Nu sitter jag i soffan, har sen jag kom hem bäddat om och ramat in en massa foton sedan usa och förra sommaren. Fina bilder på Adam, Albin, Karro och sen USA-folk. Fint! Nu ska jag ta och ställa mig och laga kålsoppa - mums! Ikväll är de Grey´s och innan dess ska vi sola! :)

Ciao


På resande fot

Jag trivs som fisken i vattnet när jag är ute och reser, de är frihet att kunna åka vartsom närsom - love it! Så nu är planerna igång igen, the trip of our lives!

Om 7 månader är vi klara i Kalmar och då är planen att sälja lägenheten och bege oss ut. Första anhalten blir Norge för att jobba ihop pengar, förhoppningsvis får vi ihop en del och i Oktober/november beger vi oss mot Australien. Där ska vi då resa runt och jobba under några månader, en trip till Nya Zeeland blir det också för en roadtrip. Efter detta äventyr åker vi till det stora landet USA där vi gör några stopp innan de är dags att åka hem igen fattiga och glada!!

Kommer vara sååå underbart! Känns bra att ha ett mål, lättare att spara pengar då också och de gör jag för fullt nu. Är jag, Katrin och Frida som står för resan..yay! Kommer bli stört kul!!!

Ciao

I did it!

Hej hopp!!

Har precis kommit hem från gymmet och jobbet, yay skönt att vara hemma!! Man blir så trött av att gå upp tidigt så är rätt halvdöd nu när man kommer hem. Men var duktigt och gick till gymmet direkt efter jobbet - då har man fortfarande energi, om man går hem och sätter sig i soffan är man fast!

Var hur som haver dag två, sista dagen, på fakturatbildningen. Gick inte igenom så mycket nytt utan hade diskussion, frågestund, frågesport och efter lunchen hade vi vårt prov! Och efter många om och men fick jag mitt resultat - 45 poäng av 47! :) Yay! Under eftermiddagen blev de medlyssning och sedan dags att gå hem vid 15.

Nu ska jag duscha och äta!!!

Ny utbildning!

Imorse var det bara att dra sig upp ur sängen..och jag blev helt förvirrad för de var jätteljust ute!! Trodde klockorna ställt om sig och klockan slags skulle slå 8 och inte 7 :p Men upp kom jag, kläder fick jag på mig och jag åt min havregrynsgröt! Sen var de bara att hoppa på cykeln och cykla till jobbet.

Kom i god tid och han hämta mig en kopp kaffe, och druckit upp hälften innan de var dags för fakturautbildning! Vi var ett litet gäng som satt mellan 8-14.30 och gick igenom en massa..och skrattade nog nästan lika mycket. Känns bättre är jag trodde, riktigt skönt! Har morgondagen också och på torsdag har jag mitt första pass med fakturaskill också! :p

Efter jobb blev de lite kompliterande matshopping, skrev under protokoll på kåren och sen efterlängtad matlagning - mums tacos! Nu ligger jag i soffan och chattar med herr fantastisk, lovely!! Här kommer jag stanna ikväll!

Ciao

Bröllop!

STORT grattis till Mimmi och Yuji som ska GIFTA SIG!!!!!

Helt otroligt galet underbart och fantastisk!! Läste de på frökens blogg och var tvungen att attackera henne på MSN och fråga om de är sant - de är sant! Klänningen är hittad, förlovningsringarna ska hämtas upp imorgon!! Helt otroligt! Intervjuar henne för fullt just nu om allt och lite till...men jag tycker om bröllop så såklart ska jag veta allt!



Den otroligt vackra klänningen, du kommer vara SÅ vacker Mimmi!

STORT GRATTIS!!!


Spinning söndag!

Godmorgon!!

Vintertiden är här..jippie man får sova längre! :p Har precis ätit lite frulle, var stört hungrig och kunde inte vänta tills efter träningen. Spinningen börjar vid 12 så var inte vidare smart men hellre håll än att jag svimmar på cykeln :p Måste köpa frukt! Haha drömde att jag var och handlade, är man hungrig då eller!?

Efter träningen blir de läsning läsning läsning, har kommit in i boken så ska mest bli kul att vara lite effektiv!

Hoppas ni får en fab dag, alla förutom Annica för hon är BAKIS från igår..haha! Darling då!

Ciao


Texas style..

Blev en supertrevlig kväll hos Katrin..jag, annica och så var henke med på ett hörn också! Satt mest och skrattade, ibland blev de liiite jobbigt. Kan inte rekommendera godis i munnen och en skrattattcka..höll på att dö och skrattade då bara ännu mer *haha*. Annica skakade på huvudet och katrin hakade på skrattet - galet kul!

Efter en massa snack och sjungande satte vi på en film..som hette någonting, komedi med lyckligt slut iaf (som om jag ser på något annat :p). Riktigt härlig film, skratt och flum men så blir de med SNL-skådisar! Då vi sett klart på filmen gällde de, time for ACTION! Dagen då vi spelade Texas Hold'em och de var galet kul också...mest för att jag inte körde betting pga mina kort utan färgkombinationen på bordet :p

Kul var de men Annica banga vid 01 och ville hem och sova...så vi tog vårt pick och pack och cyklade hem. Mycket bra med sällskap nästan ända hem. Nu ska jag ner i sängen, har spinning 12 och efter de ska jag köra armar i gymmet! Ska köpa hem vikter..de är kul att leka med!


En lördag på jobbet..

Jobbade som sagt 8-15 idag, yay money! Och de var rätt lungt framtill 12-13 någonstans då folk började vakna och kom på att deras saker inte fungerade och ringde in för lite assistans, and thats me!

När jag gick till jobbet var de dött i Kalmar, såg nog inte en bil och kanske 5 människor också på väg till sitt jobb. Men är ändå skönt att jobba tidigt, då är man ledig sen!


  
Jag idag..men den nya randiga klänningen och nya stövlarna som jag älskar!

  
Ett tyst och fridfullt Kalmar klockan 7.40 imorse..


Lördag morgon..

Godmorgon!

Jag vaknade 06.40 förvirrad men känslan att jag snart skulle upp..efter några minuter konstaterade jag att jag började 08 på jobbet :p

Nu sitter jag och äter frukost framför barnprogram på TV4, herregud så dåligt :p Strax är de dags att gå! Fy så trött jag var och ville verkligen inte hoppa upp ur sängen. Men jobbar iaf 8-15 idag, och jag har ingen lunch med mig så får springa till Maxi..hoppas jag har lång lunch!

Ha en FAB dag!

Ps. hittade skor igårn - Jippie! På Dinsko!! Visar bild later!

Hansa City!

Hej hopp!!
Sitter nyduschad och redo för en shoppingtur med katrin - skor! Jag vaknade klocka 05.29 i morse och trodde att jag skulle upp, jag behövde gå på toa och klädde på mig kläder och grejer innan jag kom på vad jag gjorde och vad klockan är!!! Ner i sängen och vaknade några timmar senare pigg och alert (bullshit)!

Har börjat läsa relationsboken till en av mina distanskurser, förutom introduktionen verkar de vara en bra bok, intressant ämne!

Nu Katrin ta och komma, jag är assugen på en Latte!! Give it to meeeeee...

Blöta fötter!!

De blev en promenad med Katrin och tösen i eftermiddags, och jag blev redigt blöt om fötterna nästan omedelbart - jag behöver nya skor!!! Imorgon öppnar modehuset vid hansa city med Skopunkten, Din sko m.m. Så ska dit imorgon och hoppas att jag hittar ett par stövlar som passar :)

Om någon timma kommer brudarna över, de är Lyxfällan vid 21 och de är vår favo! Känns skönt att ha alla kläder rena, herregud va mycket kläder jag har..allt får inte plats i klädkammaren! :p Men har köpstopp denna månad för annars kommer de gå illa. Ett par skor är det som ska köpas och kanske någon söt vit blus för de har jag inte!
Spara spara spara spara spara!!!

Torsdag!!!

Idag är de torsdag, en av många dagar då jag hatar mina grannar!!!

Gick/släpade mig upp vid 07 för att gå ner och tvätta, yay bra johanna! Sen kommer jag upp igen och skulle gå och lägga mig igen...då börjar någon JÄVEL att borra, nej dom borrade inte dom bilade ut ett badrum - klockan 07.10 på en torsdagmorgon!!!!! Dom höll på en timma och sedan vid strax efter 8 slutade dom - idioter!!!

Sitter och äter frukost nu - risgrynsgröt och satsumans, jul jul julen kommer tidigt i år! Sedan ska jag ta en promenix ner till kårexpen och skriva på protokoll eftersom jag börjar känna mig mailbombad ang de:p ..Men allt blir så mycket jobbigare och tar längre tid när man inte cyklar och de är min ursäkt :)

Äta - fixa - gå!!!
Jippie..!

Shopping!

Dagen började seg, jag blev lite effektiv på mitten innan de var dags för lite shopping med brudarna. Är faktiskt skönt att vara lite cykellös, tycker de är skönt att gå ut och gå och lufta sig lite! Blir instängt antingen på jobbet eller hemma så man får njuta så mycket man kan däremellan :)

På dagens shoppinglista stod underkläder, min tanke var att köpa de i london men bh.ar är då inte de lättaste att köpa utomlands när man inte har koll på storlekar och grejer så då är de lättare (men dyrare) att köpa de hemma. Så nu körde vi en hunt på H&M, Lindex samt KappAhl - bingo, nit och bingo! Hittade några superfina så jag är nöjd, samt att jag fick totalt 200:- rabatt på mina inköp. Najs najs najs!

Nu ska jag ta och titta lite på tv, dricka lite mumsigt te och drömma mig bort till Australien!!!!

Ciao

En bra dag!

Visst jag låg i sängen till över 12, men fy fan va trött jag var! Elin ringde från kåren vid 11 eller nått och jag pratade som en kråka, min röst var helt konstig! Pratade helt enkelt för mycket igår..10h oavbrutet igår är rätt påfrestande för stembanden tydligen.

Sitter och äter frukost och kollar på Ellen, love that show! Posten damp ner nyss och jag sprang illa kvickt dit och såg kuvertet..the one and only!!! Lönespecen! :) Fick betyyydligt mer än jag trodde, jag räknar alltid lite lägre för att inte bli besviken. Nu blev jag verkligen glad, fick mer än förra månaden och jobbade 16h mindre tack bonus och OB för det!

Ska klä på mig mer kläder, fansiken så jag fryser! Efter de ska jag läsa två kapitel och vara lite effektiv innan jag ska in till stan och shoppa upp min guldcheck från H&M!

Ciao!

Energi någon?!

Jag känner mig som ett kolli...bara helt borta! Som jag sitter och väntar bort tiden, önskar att den kunde gå snabbare så jag kan gå och lägga mig och sova. Jag är trött hela tiden och orkar inte aktivera mig själv..tur att jag iaf är glad! *Hihi!* Dom här månaderna känns så onödiga..nu längtar jag till skolan kommer igång med föreläsningar, då har jag iaf något att göra! Suck för distanskurser, inte min grej som behöver vara social!

Men de är två veckor och en dag kvar till E-handeln börjar, jippie! Då ska jag och Katrin sitta och dricka kaffe under föreläsningarna igen, de är fint de! Dock är de ingen annica men vi får klara oss utan henne helt enkelt! :) E-handel och efter det Supply Chain Management, två kurser innan de är dags för sista terminen på högskolan, ja fast vi är ju Linnéuniversitetet från och med 1 januari. Fun!!

Jag ska gå till jobbet om ca 40 min..nej jag har ingen ork till de! Laddar med satsumans och banan så kanske man klarar sig ett tag!! Hoppas roligt folk jobbar!!!

Puss


Ny vecka!

Måndag..igen! Oh så jag önskar att vi skulle vara i maj istället för oktober. Suck! Har noll energi till skolan, jag vill bara spendera pengar..de är mer min grej! Sicken tur att jag ska jobba ikväll då..och att de snart är löning - love it!

Idag var de segt att lämna sängen, den var så varm och skön! Började att läsa i sängen istället..mitt favvoställe att plugga på för det är varmt där! Mys! Drog mig iaf ur sängen och tog en lång, skön, varm dusch! Sitter och kollar på Top Model Kanada nu och äter frukost! Mums!

Innan jobbandet ikväll blir det pluggande..ska sitta och läsa världens längsta bok! :p
Ciao, have a faaaab day!


Shopping!

Det blev en trevlig tur på stan, fick bland annat en av mina böcker sålda - pengar att shoppa för! :) Skulle ju titta på stövlarna jag skrivit om förut..men dom var verkligen ingen hitt den här gången heller så sparade 1495:- på att inte köpa dom.

Dock hittade jag svarta pumps, riktiga FYND! Skitsöta, lagom hög klack som man faktiskt kan gå runt med! Det bästa var ändå priset..99:-! Me likie! :) Sedan gick vi till H&M för att kolla efter kjol till Katrin. Jag hittade lite söta klänningar men de varit inget köp av dom, dock hittade jag en kjol på rean för 100:-. Så dagens shopping blev 199:-.

Efter shoppingen tog vi min cykel, ja föresten har punka på den igen!!! Suck, tror jag cyklat på glas..snyft! Men de blev kaffe och kaka hos Katrin, bonde söker fru och lite annan tv innan jag gick hem och lagade soppa! *Mums!*


Mysig söndag

De är söndag..dagen före måndag! Av någon anledning känns det som en mycket bra dag :) Låg i sängen och läste klart sammanfattningen så nu är det dags att ta sig an the real deal!

Om någon timma ska jag möta upp Katrin för lite vintershopping. Hon behöver en jacka och jag behöver skor..så blir en tur ut på stan i jakt efter de. När jag skulle ta fram min bruna vinterjacka igår fick jag mig en överraskning - den var inte i källarförrådet! :( Så alltså ligger den hos pappa, suck!!!! Jag FRYSER ju och nu får jag inte min underbara jacka. Pratade precis med mormor och hon höll med om att varje välklädd kvinna behöver en svart jacka..så nu hoppas jag att jag får rejält mycket mer pengar än jag tror på fredag så jag kan köpa en svart tjockjacka. Provade en Everest i fredags som satt mycket bättre än min..den är STOR som ett hus :p

Nu ska jag dricka klart min smoothie och titta klart på en av mina favoritserier - Men in Trees!


De blir aldrig som man tänkt sig...

Igår jobbade vi på puben och de var riktigt skoj..jag var pepp när vi började men sedan gick humöret upp och ner. Vet inte varför men jag tappade liksom orken. Disken är då ett trevligt ställe att fly till! Men de var roliga människor som jobbade så blev en hel del skratt också! :p

Kom hem väldigt sent och har spenderat stora delar utav dagen i sängen, mer får ni inte veta haha! Fab gäng att jobba med och Jonas var grym som trubadur!!! :)

Säger bara en sak: "Äh jag är faktiskt 25! *Mu!*"

Nu ska jag göra mig redo inför kvällen..vi ska till puben och äta och sedan blir de filmkväll! Mys! Ska ta och leta upp min vinterjacka för idag åker den PÅ!!!!!! De är KALLT ute! Behöver någon som håller mig varm men han är för långt bort!

Ciao

Fredag..

Jag var helt slut efter hockeyn igår och behövde därför ligga i sängen och softa till klockan var över 12..ooops! Men jag läste faktiskt också så var inte helt lat, bara lite lagom :P

Nu tänkte jag ta och hoppa in i duschen och fixa till mig lite, ska ta och gå igenom ett riktigt kapitel i boken och inte bara sammanfattningar innan de är dags för att jobba på puben ikväll. Har inte jobbat sedan introduktionen och nu saknar jag puben..så härlig atmosfär där! Love it!

Har suttit och kollat på vinterjackor på lite olika hemsidor, usch så dyrt det är! Jag har ju en stooor brun Everest jacka jag köpte två år sedan som de inte är något fel på...men jag vill ha en svart. Men dom jag sett som jag vill ha kostar ca 2000:- och nej de lägger jag inte. Max 1000:- skulle jag säga. Men sen behöver jag nya skor också..har provat dessa från Eurosko förut och tänkte prova dom igen. Är riktigt sköna men också rätt dyra 1495:-, men dom kan vara värda de. Köpte stövlar för 500:- förra året som klarade sig i 4 månader :S

Mod. 440, ROOTS
Eurosko 1494:-


Weekend i Stockholm

Håller på att planera inför en liten stockholmstripp i november..men de är ju verkligen inte så lätt som man kanske skulle kunna tro att veta vad det är man bör se i sin egen stad. Sure Slottet, Gamla stan..kanske Skansen..men sen då!? I November är vädret inte de bästa, kallt..regn/snöigt..och jättemörkt! Way - Welcome to Stockholm the best city there is ;) Nja inte riktigt.

Världens underbaraste Chris kommer på besök från England och under 3 dagar ska jag då visa Stockholm! Yay, kommer bli galet skoj och mysigt :) Vi ska rymma iväg lite och tänkte bo på hotell, så de blir lyxig weekend utan att behöva laga en massa mat och sådant tjafs. Riktiga små turister ska vi vara....

Men problemet kvarstår - Vad är det då som jag bör visa upp!?
Kom med tips tips tips så är ni snälla, och inte massa tråkiga museum nu ;)

Hockey och rusk

Nu är jag hemma igen, usch för att cykla ute i regn och rusk! De blåser och småregnar, att de är mörkt ute gör ju inte saken bättre :(

I eftermiddags fick jag ett ryck efter att ha läst ytterligare två kapitel i sammanfattningen, tycker de såg ut som urk hemma. Inte för att de smutsigt men jag blir så irriterad och kan inte koncentrera mig om de är saker som ligger och skräpar! Jag diskade, bakade en kladdkaka, dammsög, plockade undan och hängde också undan alla saker från resan som legat i väskan :p

Flickorna kom över för en snabb fika innan jag skulle iväg på styrelsemöte med Drivhuset, alltid trevligt att träffa mina små darlings! Cykeln fixade jag också i eftermiddags och de var bara att sätta i ventilerna jag köpte igår - så sparade ca 100:- på att inte lämna in cykeln. Tack Katie för tipset, du är ju visst bra att ha och inte som annica säger ;) Mötet var bra, fick höra en del om framtidsplaner och fick även igång tankebanan kring min och brudarnas affärsidé, så nu ska vi spåna och boka in ett möte med Johan för lite rådgivning! :)



Kalmar Hockey..


Sedan var de dags för HOCKEY!! Kalmar mot något annat lag som var mindre bra :p Vi vann 11-1 :) Hell yeah! Var riktigt skoj och dom tyckte vi skulle komma igen nästa vecka för tur!
Ciao


Produktiv?!

Njaaaa kanske inte riktigt!

Var och köpte ventiler till min cykel med Katrin, kan vara värt 21:- att prova om dom funkar innan jag lämnar in den...ibland är bruden bra smart! Råkade fastna hos henne sen också, oops! Drack kaffe, lagade soppa, beställde böcker till katrin och satt och pratade! Helt plötsligt var klockan 16.30 - jobb!

Nu sitter jag i soffa och kollar på The Hills och The City, missade förra veckans avsnitt och nu har dom blivit låsta - suck!! Usch jag åt för många morrotsstavar och fick ont i magen nu, lite te kanske skulle hjälpa?!

Ciao

Onsdag!?

God förmiddag ärade läsare! :p

Tro de eller ej men jag började dagen med att plugga, helt otroligt! Låg i varma och gosiga sängen och läste lite sammanfattning innan jag hoppade upp och såg hur mycket saker jag har överallt och beslutade mig för att plocka undan skit! Nu har jag duschat och sitter och äter frukost.

Dagens andra braiga är att jag har beställt böckerna till e-handelkursen som börjar 3 november. Skulle vara två böcker och om man beställde dom via typ bokus skulle de bli typ 1500:-, stört dyrt! Men hej hopp jag är smart och beställde dom från utlandet och fick BÅDA för 208:-. Fan så bra jag är ibland alltså!!!

Idag ska jag:
- Lämna in cykeln på reparation (hata kalmar)
- Städa av lägenheten
- Tvätta
- Jobba
- Läsa klart sammanfattningen
- Boka lite inför kommande roligheter

Hoppas ni får en FAB dag!!!

Ciao


Jobb och internationell mässa!

Jag var inte ett dugg piggare när jag drog mig själv ur sängen i morse..suck jag vill sovs sova sova!!! Tungt att jobba morgon när man egentligen skulle behöva sova ut, men sitter man uppe till efter 00 så får man kanske skylla sig själv?!

Jobbet gick snabbt och bra, ja förutom antalet sälj :p Men kuligt folk och flum flum flum och sen var klockan 12.30 och de var dags att gå. Skuttade iväg och köpte mig en kyckling och curry macka innan de var dags för Internationell mässa på Corehouse! Var otroligt lungt, hade tydligen varit en mindre storm på förmiddagen..men lite folk var det. Pratade med dom på International Office och då gick en plan i stöpet, tur att jag har några till kvar då! :)

Nu sitter jag på biblioteket och chattar...kollar utbildningar och sitter på Facebook. Har med mig en sammanfattning som jag elakt sneglar lite på för att sedan fortsätta ignorera sen! Så är det att plugga effektivt! :p Styrelsemöte klockan 17 och tänkte tvinga mig läsa några sidor om ett tag!

Ciaaooo

Back to work!

Började jobba imorse klockan 08 och eftersom några ungjävlar förstört ventilerna på min cykel var jag tvungen att GÅ. Suck!! Duggregnade ute och var allmänt grått, som tur var började det inte regna ordentligt förens jag faktiskt var precis utanför porten till jobbet! :)

Jobbandet gick bra..massa roligt folk och tiden gick snabbt. Slutade 12.30 och gick och hämtade min plånbok, haha dagens braiga! Skönt att gå ut och gå men de är riktigt kallt i luften, var helt röd när jag väl kom hem. Ska iväg och handla lite, plugga och sen ska de bli kaffe hos katrin ikväll - yeah!!

PLUGGA PLUGGA PLUGGA!!

En resa till och från London

Nu är vi tillbaka i Kalmar efter några underbara dagar i London och en dag i Reading, har verkligen varit underbart och jag behövde verkligen en paus från verkligheten och lilla Kalmar.

Resa dit:
Vi åkte med bussen från Kalmar i onsdags morgon, och herregud vi hade ju ingen bra start! Katrin missade nästan bussen, på riktigt jag stod och typ muta busschaffören. Sedan kommer någon på att oj oj plånboken saknas då de kom ett telefonsamtal...men tack gud de gick att lösa! Så efter att ha stressat på morgonen kom vi till Nyköping vid halv två och gick runt i staden och kollade runt innan Pappa kom och hämtade oss för middag på landet innan flyget skulle avgå strax innan 22. Efter en mysig middag åkte vi till Skavsta och flög mot LONDON!

Landade vid 23 och då skuttade vi iväg till bussen mot London och nu var vi väldans trötta! Kom på en tidigare buss och var framme i London vid 01 och gick då till Hostlet. Tänk att vi hittade rätt på en gång, troligtvis eftersom jag och Frida bodde där förra gången. Hopp i säng och sov väl si sådär första natten.

Dag 1 -Torsdag i London:
Klockan ringde vid 08 och då hoppade vi upp och gick ner och åt frukost efter lite tillfixning. Flingor, toast och lite pulverkaffe sen var vi redo för LONDON. Vi bestämde oss för att gå på en Gratis rundvandring och hade några timmar innan den började och tog en tur längst Oxford Street som låg ca 5-10 min promenix från hostlet. Efter lite kikade där begav vi oss till Hyde Park Corner där vi skulle mötas för guidningen. Efter 3h var vi helt döda, galet hungriga och fullpropade med info om byggnader, kungligheter och brittisk historia och avvek för lunch - SUBWAY!

Under eftermiddagen/kvällen gick vi loss på Oxford Street..och med det menar jag självklart PRIMARK! Blev lite mixade saker och lägger upp en bild när jag packat upp och har koll på vad jag faktiskt köpt. Efter att ha lämnat stora påsen på hostlet blev det KFC och efter det såg vi FAME på bio, underbar film och vi blev lite småkära!

Dag 2 - Fredag i London/Reading:
Vi vaknade pigga och glada efter en god natts sömn redo att shoppa lite mer och spana in lite mer av staden. Vi checkade ut från vårt Hostel och lämnade väskorna där innan vi åkte till Paddington Station för att köpa tågbiljetter till eftermiddagens tur till Reading. Sedan blev det shopping på Oxford Street, lunch på Subway och allmänt strosande. Stor shopping på Primark och problemet var att man skulle få plats med allt i väskan också..måste sett kul ut på Hostlet när jag sprang och provade kläder och tryckte ner de jag inte ville ha på mig.

Nu var de dags att ta tåget till Reading, fullproppat tåg var det och hade konstiga dörrar...som man öppnade genom att hänga ut sig genom fönstret :p Haha, vi slapp dock öppna själva - tack! Sedan blev det en underbar kväll med underhållande folk..alltid trevligt att se lite utav landsbyggden. En irländsk bar och en 80-tals klubb senare somnade vi sött i våra sängar.

Dag 3 i Reading/London:
Upp och hoppa sunshine..solen sken över huset så var trevligt att vakna upp. Efter en sen frukost åkte vi in till stan, Reading och gick runt...åt lunch och tittade runt på massa saker. Mycket trevlig stad och mycket trevligt folk :) Innan vi tog tåget tillbaka till London senare på kvällen tog vi Katrins Starbucks oskuld...haha! Mums latte på Starbucks. Sen var de dags att åka tillbaka till London, snyft!

Tillbaka i London sprang vi på bio och kollade på en skitfilm, någonting med att människor inte kunde ljuga. Vi hade iaf Pepsi och mumsiga Vinäger chips vi mumsade på under filmer..yum yum!! När filmen var slut var klockan efter 23 och vi åkte mot Victoria Station för att ta bussen mot Stansted, dags att lämna London! Väl på bussen halvsov jag, medveten om hur oskönt de är att sova på flygplatsgolv.

Dag 4 hemresan:
Vi var framme vid Stansted klockan 01.30 och gick på toa, bytte om och borstade tänderna. Sedan packade vi om väskorna, vägde dom och klädde på oss MASSA kläder, då väskan "råkade" väga för mycket. Haha Måste sett galet kul när vi satt och tryckte ner alla sakerna. :p Sov två timmar på flygplatsen, faktiskt rätt gott också. Sedan öppnade säkerhetskontrollen..och vi kom igenom med väskorna!!! Yay!!

Blev lite shopping på flygplatsen..en eyeliner, lotion och läppglans :) 310:- för allt - me like!! Hoppade på flyget och sov ytterligare två timmar och vaknade när vi landade..galet trött! Väl på Skavsta var det bara att åka in till Nyköping och vänta på bussen mot Kalmar. Efter måååånga timmar var vi iaf framme i Kalmar..och där väntade min döda cykel så var bara att gå hem i regnet :p

Var en UNDERBAR resa..jag och katrin hade fun fun fun och jag längtar redan tillbaka!!!
Puss







London nästa!!

Nu är det nära...iaf tills vi lämnar lilla Kalmar och tar bussen upp till Nyköping imorgon 8.30. Men har massor att göra tills dess!!

Jag måste packa kläder och saker, jag har ingen aning om vad jag ska ta med för kläder..så kommer ta ett tag! Sedan ska jag diska, städa av lite hemma och sedan duscha innan de är dags att hoppa i sängen! Har slängt i mig middag nu..eller 30 minuter sedan. Slängde ihop en sallad och stekt kyckling..ska också bli matlåda till bussen imorgon. Var på MAXI efter jobbet och köpte med min vindruvor och frallor så jag kan göra frukostmackor att ta med *mums!*

Nej man kanske ska ta och komma igång, har ju en del att göra! :)
Blir nog ingen bloggning under resan i London..kanske kommer ett snabbt inlägg, de vet man aldrig. Ska bli en UNDERBAR resa och ser fram emot allt något enormt! Hoppas ni får en härlig helg...jag är tillbaka i Kalmar på Söndag kväll!

Ciao darlings

Kaffe!

Nu ska jag cykla iväg hem till Annica, yay!!

Har inte varit där och sett hur det blev sen dom målade om, jag var med och hjälpte till (ja jag petade lite med penseln där annica redan målat..men vadå de är helt klart hjälp!) så ska bli kul att se hur det blev. Har dock en bild i mobilen "Annica in action" som målar färdigt lila väggen så har sett en del.


En härlig mix eller vad tror ni..?


Vi ska dricka kaffe och inte vilket som hellst utan chokladkaffe. De låter spännande men vi får allt se vad de är för något. Smakar de blä häller vi ut det och brygger vanligt - inget i-landsproblem där inte! ;) Ska också passa på att låna en resväska av darlingen då hon har två och jag har noll (en..lite lätt trasig!). Sen ska man funderad vad man ska ha med sig också.. :S

Nej..Nästa station - Annica!!

Work work work!

Etersom jag var så duktig att jag faktiskt tog fram scones ur frysen igår innan jag gick och la mig så blev det scones och te till frukost, mums så lyxigt! Jag älskar scones..och glöm inte de grova mjölet ;) Bra start men blev lite stressigt på slutet där, men kom till jobbet itid och han springa och hämta en kopp kaffe också, yay! Och vem dök inte upp när jag hämtat kaffet?! Jo ELIN - yaaaayyy elin elin! Rolig/flummig..ja en vanlig arbetsdag.

Efter jobbet cyklade jag till Baronen och köpte en ny foundation från Make Up Store samt en adapter på CO. Man måste ju kunna använda plattången i england också liksom! :) Nej men hade ingen som funkar i uk så behövde en nu, nu har jag en multi som funkar överallt! Yay! Efter lite shopping blev de gymmet - puh!

Nu ska jag äta lunch och sedan PLUGGA! Ikväll ska jag till Annica darlingen och fika + hämta resväska jag ska låna! :)

Ciao

En dag med Alex!

Nu har Alex åkt hem efter en härlig eftermiddag - kväll hos lilla mig!!

Vi har haft de superkul, suttit och snackat skit, varit och gott en promenix upp till ICA och köpt KANELBULLAR för att sen gå hem och fikat + ätit middag i soffan. Jag åt majskorv (ja ja majskolv) och har ätit broccoli med massa salt! *Mums mums mums*



Min Alex..kika in på hennes blogg och säg vad Du tycker!!!


Sedan började vi sitta och fixa med hennes blogg..som nu är riktigt fin!! Kändes som hon blev glad - eller blev du det darling! Blev en ny header, bakgrund samt nya färger + en ny profilbild. I like it lots!!!

Ciaaaooooo


London

Om TRE dagar åker jag och darling till london - omg love it!!!

Och istället för att sitta och läsa har jag tittat på YTTERLIGARE Rachel Zoe Project avsnitt för i freaking love her! Okej nu måste jag skärpa mig! :p Men de är ju så grymt underbart!


Rachel Zoe project..bästa programmet ever! LÄNK via bilden!

Jag måste komma på vad jag ska leta efter i london dock..

Detta har jag kommit fram till hittills:
Väska
Stövlar
Roliga klackar
Vinterjacka
Kjolar
En kavaj
Söta vardagsklänningar
Partyoutfits
En gryyymt stor och söt halsduk som jag kan drunkna i! :p

Ooopps..de var visst inte så lite!
Love it!!! Jag kommer flytta till London och aldrig komma hem..

"PLUGGA JOHANNA! PLUGGA!"..skriker min hjärna men jag lyssnar inte!!! :p

 


Kanelbullens dag!

Happy Kanelbullens dag allihoppa! :)

Jag håller på att tvätta för fullt, och skurar golven hemma..(så blir det när någon idiot inte stänger korken till mjukmedlet)! Ska springa ner till tvättstugan och lasta in allting i torkskåpet innan jag springer vidare mot Netto och köper mjölk och lite annat. KAFFE jag måste ha KAFFE!!!

Vet inte om de blir någon kanelbulle idag..jag har ätit tillräckligt med godis den här helgen! :p Iaf sen så blir de pluggning...förhoppningsvis 1,5 kapitel +  övningar! Alex kommer över från Öland också och vi ska PLUGGA (ja fan om du glömmer böckerna!) och sen kanske titta på en film..myssöndag, om man räknar bort allt plugg!!

Ciao

Walking in the rain!!

Yay - its raining!! :p

Nja kanske inte riktigt yay men de är rätt mysigt ändå! Efter att ha suttit inne och läst hela dagen begav jag mig ut och mötte upp Annica och Bosse Bus för en promenad. Regnet var inte såå farligt och ibland var de uppehåll och riktigt härligt att vara ute och gå!

Har precis ätit middag och sitter nu och mumsar på morottsstavar framför När och Fjärran! Ska ta och läsa mina sista sidor på dagens tredje kapitel och sedan blir det filmtajm i soffan och myspys! Härligt!!!

    
Innan jag gick ut...och sen började det regna en massa!!! Denna bjuder jag på..

  
Bosse Bus in ACTION!


Lördag..

Hej hopp!!

Jag kan avslöja att en viss person somnade strax innan 22 igår..i soffan...sittandes!!! Galet trött var jag och vaknade vimmelkantig efter 1h, somnade om och vid 24 vaknade jag till och beslutade att sova i sängen är nog rätt trevligt. Bort med smink och på med lotion och sen i sängen. Somnade mycket gott och fick några söta sms..då sover man garanterat gott sen!

Och sov gjorde jag...många timmar! Totalt blev det nog 12,5 och jag antar att min kropp behövde det! Började denna lördag med att läsa ett kapitel, kors i taket jag kan någonting! :p Sedan attackerade jag köket så nu är de skinande rent. Samtidigt som jag stod och diskade bakades det scones som var klara samtidigt som köket stod rent. Så nu har jag ätit mumsiga scones (med grovt mjöl såklart) och druckigt te till det. Nu är jag redo för England!


Going crazy with the new color!!


Mörkt!!

Nu har jag färgat håret..och de syns kan man ju minst sagt säga!! Fick en chock och slängde in mig i duschen för såg röd-svart ut, vilket de fortfarande är men mer mörkbrunt och inte svart! :p Men efter att ha torkat och plattat håret så är jag galet nöjd! Måste dock gå och färga ögonbrynen men de är chill!

     
Före!                                               Under!

 
Efter!

Sitter just nu i soffan och kikar på Idol, nej blä har ingen lust att följa de innan man vet vilka som är i fredagsfinalerna!! Nu bytte jag kanal och shit jag vill åka skridskor..de är ju sååååååå kul! Love it! Nej man kanske ska ta och läsa ett kapitel till i boken, läste ett tidigare samtidigt som jag chattade med världens underbaraste! :)

Puss och kram!


Hej hopp!!

Imorse var det tungt att vakna upp, får skylla mig sig att jag satt uppe till forever men de tar jag! :) Jobbade 8-13 men gick tidigt då vi hade föreläsning 12.45 nere på Sjöfart..inte mycket till föreläsning dock!!

Efterår gick jag och Annica runt på stan, kikade i lite butiker och jag köpte en ny hårfärg! Yay! Mitt hår är otroligt ljust nu men nu är det höst och då ska det enligt tradition bli mörkare :) Vi får se hur mycket mörkare det blir imorgon, nu är håret för mjukt och nytvättat så får vänta lite! Spännande!! Avslutade med en tur förbi Tokiga Ture :)

Nu har jag ätit upp min lunch och ska strax sätta mig och läsa ett kapitel samt göra några övningar om de finns :p Nej nu ska jag komma igång!

Ciao

Planering

Nu har jag varit och tränat, hade instruktör idag så vi gick igenom nya övningar och piggade upp mitt schema..mycket nytt vilket alltid är kul. Kan ju säga att omg mina stackars armar efter de passet :p Men de är kul och jag ska faktiskt ut och leka bland vikterna och dom stora pojkarna ;)

Efter gymmet dejtade jag Katrin..världens bästa är hon faktiskt! Jag satt mest och babblade på om London och huuuurrrr mycket jag längtar, haha några vet efter vad andra inte...hihi! Men satt och åt lunch och mös, planerade våra liv lite och ja ni vet spanade in grönsakskillen! :p Sedan gick jag med darlingen till bussen eftersom hon ska LÄMNA mig..under helgen när jag är ledig och allt! Men hon kommer upp på tisdag iaf!

Kollat schemat inför helveteskursen och de ser mörkt ut, haha! Missar första veckan som är intensivast, känns skit! Så får plugga asset av mig under helgen och första dagarna nästa vecka. Ska även prata med någon på jobbet om mitt schema...dom kan inte lägga mig hur som hellst längre eller förvänta sig att jag ska jobba 90h/månaden. Nej nu blir de ändring. Kommande månaden kommer SKOLAN gå först, så kan jag vara 100% back in business efter den 2 November - FUCK DE ÄR OM EN MÅNAD!!

Imorgon börjar pluggandet med helveteskursen...i can do it, and i will make it!!

Puss!


Lattemorgon!

God morgon allihoppa!!!!

Inatt har jag sovit typ 5h och vill tacka mina underbara grannar för det! De är såååååå trevligt att folk utan respekt flyttar in i huset..ja ni vet sånna som spelar musik till 03 på en ONSDAG! Kan ju tillägga att dom inte är studenter...de tror jag iaf inte. Så jag ska skriva ett hatbrev till dom, eller jag ser det mer som ett omvänt kärleksbrev för de låter mycket bättre :)

Hatisk var ordet..men nu dricker jag min latte så nu är jag nästan glad igen! :) Ska till gymmet vid 11 och ha en instruktion och innan dess ska jag läsa igenom lite i min fab bok så jag kan skriva inlämning i eftermiddag..innan jobbet, ikväll är det dags igen! Imorgon jobbar jag förmiddag vilket är galet skönt och sen är hag LEDIG hela helgen - korsitaket!

Hoppas ni får en FAB dag...utan störiga grannar!!!
Puss!


RSS 2.0