Hum..

Nu är det kväll och liten johanna ska sova. Har pratat med hela familjen idag..båda bröderna till och med. Adam är världens smartaste lillebror, han är otroligt duktig på att prata...jag blev helt chockad!! Så söt min älskade bror..båda är underbara! Känns bra att åka upp till stan nu på torsdag-söndag, blir bussen men det är det jag har råd med :p Aja!

Har blivit mer förkyld..så nu ska jag gå och lägga mig och sova! Ska läsa ett tag men max en timma alltså...måste bli frisk till helgen och familjen. Ska skriva en lista på det som ska inhandlas i stockholm, får fan inte gå utanför den!! :S Ligger inte lika bra till som jag trodde..hade visst 5144:- på sparkontot och inte 6700:- som jag trodde...hade tittat på körkortskontot, men men! Förhoppningsvis får jag ett jobb snart...skulle vara skönt för ekonomin..dock inte för mig och pluggandet - skärpning unga fröken!

Köpa bussbiljett och sen sova - God natt! :)

Kommentarer
Postat av: Malin

Ja, jag bara hoppas att mailet stämmer jag.. verkar ju skumt att de ändrar tiden på bara EN DAG.. hmm, hoppas hoppas! Och att dina kommer snabbt med :D

2007-09-12 @ 10:50:11
URL: http://thisismyown.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0