Freeeeedag!!!

Idag är de fredag, en mycket bra fredag! Jag tycker om bra fredagar!!! :)
Jag glömde visst att ställa klockan igår kväll, så jag var lätt förvirrad när jag vaknade vid nio och tyckte att ljuset brukar inte vara såhär..oh well de är skönt att sova!
Hittils har jag hunnit med att vika och sortera kläder, dammsugit, tvättat speglar och torkat golven så de är fin fint hemma nu. Mycket trevligt, även fast de inte var någon direkt svinstia så tycker jag om rena golv! :p Nu ska jag diska lite och sedan känner jag för att baka något..muffins?

Sedan blir det en tur ner till stan, och en promenix känner jag. Vill inte gymma idag så de blir promenix tror jag. Ska fylla i alla papper också, ska lyckas skriva ut dom också, haha!
Nej nu ska jag fortsätta..

Usa - planering

Jag har haft en stor tyngd över mina axlar den senaste tiden - den heter resekostnad till usa och kostar massa pengar! Har jag massa pengar? Haha knappast. Har jag gjort min läxa? Japp! Jag har läst på och man kan boka biljetten via STA och då slipper man lägga ut pengar då de fakturerar CSN och man får biljetten då lånen är beviljade. Känns jätteskönt och de lugnade mig mycket!

Så imorgon ska jag ringa CSN och gå igenom en massa saker jag undrar över innan jag skickar in papprena som jag ska göra asap! Sedan ska jag fylla i alla papper inför visum också imorgon så jag kan lugna mig..att jag alltid ska stressa upp mig. Imorgon ska allt falla på plats och jag ska ha allt klart så jag kan boka in resan till Stockholm och Amerikanska ambassaden!

Ciao


Skor!

Hämtade ut mina skor som kommit från Skopunkten på vägen hem från stan där jag lämnade tillbaka tråkboken! Jag hade beställt tre par skor, haha ett par i två olika färger visade det sig..svarta och bruna. Och hör och häpnad så sitter dom superbra! Ska behålla de svarta efter överläggande, lättare att matcha!
Sedan var de paret med klack och liten rosett på skaftet, supersöta men galet stora!! Hade jag varit rik hade alla tre paren fått flytta in, men dom svarta duger mycket bra just nu!


Mjuka, sköna, snygga och passar mina tjockisvader! I Love them!!!
399:-, ett riktigt kap

Partyblåsa

Denna skönhet kommer från H&M, 395:- är ett sjukt kap, och massa sött tyll också..jag vill ha!!!


En tur i det blöta!

Puh! Jag säger bara en sak - Tack gud för regnstället! Hade jag cyklat i jeansen hade jag nog drunknat men smart som jag är blev det Haglöfsjackan och regnbyxorna på. Så jag kom in torr om kroppen efter turen till MAXI. Blev rätt dyrt, men så blir det när man köper basgrejer, dom tar alltid slut samtidigt - men nu finns allt hemma! :)

Precis när jag satte mig ner fick jag sms, från Posten, mina skor från Skopunkten har kommit till Berga - dom jag beställde igår!!! Sjukt snabb leverans måste jag säga. Får svänga förbi berga ikväll efter jag varit på akademibokhandeln och lämnat tillbaka boken.
Nu ska jag myyysssaa (aka inte plugga) och titta på The Hills! :)

Regn regn regn..

Det gråa blev till regn..och nu har de öst ner i några timmar, de ser lite lugnare ut nu dock. Men jag som skulle storhandla, de är inge vidare när de ösregnar! Visst att jag inte ska köpa vidare mycket regnrädda saker men ändå. Lite uppehåll så jag hinner dit och hem skulle jag uppskatta..men men de är väl bara att ge sig ut i ovädret. Lika bra att ha det gjort innan jag ska iväg igen, då kanske man hinner torka imellan turerna! :)

H&M har rea så den ska helt klart spanas in när jag ska ner på stan,
de piggar förhoppningsvis upp!

Dagens regnskydd

Jag är kass på regnsäkra skor..stövlar? Nej jag har inte hittat några söta, eller iaf inte som jag har råd med. Och nu regnar det så jag vägrar åka och handla..hade behövt ett par Shuella!

Denna coola lösning går under namnet Shuella och är ett överdrag till de vanliga skorna och funkar till skor med eller utan klack. Finns i söta färger och går på $49,95 på Shuella.com..


Bildkälla

Och så var de torsdag..

Godmorgon!! Jag har sovit oroligt, att lägga sig efter att man gjort budget är inget jag rekommenderar, jag har drömt pengar och allt var kaos, jag stressade upp mig själv så vaknade helt pigg och redo att utföra stordåd. Det är en otroligt grå dag i Kalmar, mörkt och dystert och de ska hålla i sig till på lördag då de ska bli strålande väder :)

Idag så ska de pluggas, städas, tvättas och storhandlas..fullt upp alltså så det är dags att komma igång. Ska sammanfatta den lilla boken på datorn så jag har det klart och tydligt till senare. I eftermiddag efter tvättningen blir det nog en tur på stan..jag behöver toppar så de blir jakt! Men först pluggning, fy så tråkigt de är...

Ciao

Nightie

Precis hemkommen från Katies house..very nice kväll om man bortser från skolarbete :p Men jäklans va kallt de är i Kalmar nu, iaf på kvällarna..så här kallt var de verkligen inte en vecka sedan. Jag var tvungen att dra upp huvan så mina små öron inte skulle frysa till is på bara biten hem, burr. Vinterjackan är uppskattad i tider som denna, en het mössa till den skulle inte vara fel - synd att de inte finns sånna.

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa "Investeringsbedömningar", trevligt kvällslektyr :S Den ska lämnas tillbaka imorgon och jag tänkte iaf sammanfatta den lite så man kan lite teori. Imorgon så ska jag låsa in mig själv och läsa gamla tentor och trycka in lite plugg i huvudet, känns som vår käre lärare inte gått igenom samma saker som han brukar..eller iaf inte tryckt på samma saker så vi får se hur tentan blir.

Annars imorgon är det tvättning mellan 16-21 såg jag nu..blir att hänga den och sedan ner till stan och lämna tillbaka boken och eventuellt kika i lite affärer! Nu ska jag justera min budget och se månadens bedömning...

Natti natti

Skopunkten

Dessa tre par skor står det mellan..haha skillnaden mellan första och tredje paret exesterar typ inte..men dom är olika höga! Tycker att dom i mitten är fantastiskt söta, men frågan är hur dom är att gå med..så allt beror på klacken. (jag tror på par 1/2)..

Vilka skulle du välja?!



Bildkälla

Pluggning?

Idag var de varit en softdag..jag har mest hängt med dom andra och pratat massa strunt. Hoppade upp imorse och cyklade till skolan vid kvart i nio där jag köpte kurslitteraturen för nästa kurs, känns skönt att ha dom och dom var i superbra skick med lite överstryckningar så de var ett kap!

Sedan blev de frulle med brudarna i datorsalen där dom "skrev uppsatts"..jag kollade på skor och beställde tre par från Skopunkten (som inte finns här i Kalmar), förhoppningsvis är något par som fungerar. Vid 12 cyklade hela kompaniet mot frisören där Annica hade tid, och de blev HUR fint som hellst, lite mörkare och kort! Passar henne superbra, man blir ju lite avis när man ser folk bli uppixade..jag vill också!!!

Oh well...nu ska jag plugga lite och sedan blir de träning innan jag ska iväg till Katrin och göra resten av engelskan. Hennes lärare är sjukt bra alltså (de är ju jag!).


Såld!

Jag har sålt min Tv-möbel från IKEA  - Äntligen! Dom ska komma och hämta den om 20 min så då blir de lite ledig plats i lägenheten..finns redan en del sådant men luftigt är trevligt. Sen ska jag till Katrin och fixa engelska. Pysslade lite med mina nya WannabeUggs jag fick av syrran..dom fick rosetter istället för bollar - så söta!   


Great!

Dagen började bra och de har fortsatt så, ibland behöver man bra dagar för att stå ut med allt! Föreläsningen var ju inget vidare kanske, han gick bara igenom en tenta som redan ligger ute med svar och allt..men men! Jag har hittat kursböcker till nästa kurs, ska träffa tjejen och köpa dom imorgon. Sedan ringde en kvinna som ville köpa min tv-bänk (jippie!). Jag satte också upp lappar för företagsekonomiböckerna så förhoppningsvis får jag dom sålda också!

När föreläsningen var klar så stötte jag på brudarna och joinade dom ner till stan där annica bokade in tid hos frisören och sedan gick vi på banken och efter det en fika - så mysigt så! Ikväll/eftermiddag ska jag iväg katrin och göra lite engelska men innan dess ska jag träna! And off I go!

Tisdag..

Godmorgon! Riktigt skönt att sova hemma..fast sängen på landet är bäst! :p Idag så är det repititionsföreläsning inför tentan på måndag, så de går förmiddagen åt. Sedan så ska jag ner till stan och sedan blir de träning innan de blir pluggning resten av dagen/kvällen. Sen ska jag hjälpa Katrin lite också med engelskan, den värsta uppgiften ska avklaras :p

Hoppas ni får en bra dag!

Amerikanare

BLÄÄÄÄÄÄÄ!!! Jag har fått något jäkla mail från min academic advisor på Otterbein..HON SKRIVER TYP I KOD!! Jag fattar noll och de är mest för att jag inte orkar läsa hela texten på 5 mil. Jag är tydligen inte behörig, tror hon..jag vet inte, till några kurser och för andra måste jag läst något annat som vettetusan om jag läsa..I DONT KNOW! Jag orkar verkligen inte aktivera mig och svara denne nu..jag vet dessutom inte om de är en man/kvinna för jag vettefansiken vad som är för/efternamn - haha kaos eller vadå?

Den (min academic advisor) har dessutom tagit sig friheten att skriva något muppigt förslag på vad jag kan läsa "istället" **** ***!!!! Asså ursäkta men "I think we need to discuss this" my asss..

Men hon fattar inte vårt system och jag fattar inte deras..de är en sammanfattning! Och nu är jag sur, jag vill vara glad! Amerikanare!!!

I Kalmar

Nu är jag tillbaka i Kalmar och mitt mysiga lilla bo! Blev väldigt stressigt på eftermiddagen men de gick ihop! Var hos mormor lite sent för att min kära syster inte kunde bestämma sig..men de var en trevlig stund hos mormor, vi hade fruktstund och sedan hjälpte jag henne lite, min söta mormor :) Sedan mötte jag upp pappa och fick MP3 jag glömt på landet innan jag hoppade på tunnelbanan till stan där både Frida och Karro väntade, vi gick direkt till Café 60 där Cagla och Camilla väntade, så de blev verkligen fullt ös och mix av människor. Trevligt att se er flickor!

Blev ingen vidare mössjakt innan jag var tvungen att springa till Expressen, som jag MISSADE - men de var lungt för jag hade planerat massa tid. Så de var lungt, planet var dessutom 10 min sent..lyfte väl en 25 min senare än planerat eller nått. Så missade bussen i Kalmar - KALLT! Imorgon åker vinterjackan på...och jag ska åka och köpa en termometer! Nu blir de något att äta innan jag hoppar i säng!!

Ciao

Ny måndag..

Nu är planeringen nästan klar för dagen, puh! Har precis checkat in på sas.se och valt min plats..man måste ju vara smart och ta platsen vid nödutgången med tomt säte framför så är det inget compac living vilket är rätt trevligt. Har kollat in vilket tåg jag tar och när bussen går i kalmar så nu är jag fit for fight inför hemresan ikväll.

Ska ringa Mormor och kolla om hon vill ha lite besök och isf åker jag från mamma om en 30min. Sedan ska jag vara i stan runt 15 för dejt nr.1 med Karro, sedan Cagla och Camilla och sist men absolut inte minst (bara yngst) Frida! Så de ska bli en trevlig dag i Stockholm. Nej nu ska jag jaga pluttarna och ringa mormor :)

Ciao


Rosa telefoner

Min storslagna plan är att jag ska köpa en underbar telefon när jag kommer till USA, och slänga min nuvarande i sopporna. Så nu börjar jakten efter den optimala Jojotelefonen! Måsten är att den är Rosa..och snygg!


Så har ni tips på någon grym (söt) rosa telefon?

Hos pluttarna!

Halloj!
Nu är jag på plats hos Mamma, Micke och pluttarna i Södertälje. Jag och syrran åkte upp med kusinerna och faster så de var perfekt, tack för det! :) I förmiddags var jag hos farmo och farfar och sedan klippte jag mig..eller birgitta klippte mig så nu är håret iaf lite bättre och allt ris är borta. Blev bara topparna men försvann nog en 3-4 cm iaf. De växer ju snart ut så det är skönt.
Imorgon ska jag träffa ett gäng av brudarna innan jag åker tillbaka ner till Kalmar vid 19.30. Har fått med mig honung också för min var slut..wei! Nu blir det en mysig kväll hos mamsen..som är och jobbar men kommer väl hem runt 18..så nu är det vi och pluttarna bara! Mys!

Ciao

Landet Lördag

Lördag på landet! Vi har precis ätit frukost, eller ja de var 1,5h timma sedan men de brukar ta ett tag..massa saker på bordet; ägg, bröd, olika juicer och kaffe/te. Mums mums! Frokustarna är absolut bästa med att vara hemma (aka landet). Idag så blir de städning och pluggning, ska även skapa lite lappar och annonser för min lägenhet och böcker som jag ska sälja (yeah företagsekonomiböckerna!) Sen blir de en tur till Flen där de ska hämtas en bok till Birgitta.

Ikväll så är det firande av Farfar som fyller 80 år imorgon, så de är mat med släkten vid 17 och de lär ju ta sin lilla tid..sen ska the faster o/c bo hos oss inatt så vi får väl se när man kommer i säng! Måste plugga också...iaf läsa igenom en sammanfattning annars är jag bara för lat. Jag ville ute på en promenix också...men dom är ute och jagar vildsvin och då är dom helt galna så de vågar jag mig knappast på :p

Stöd rosa bandet

Klicka på denna länk så går 1 krona till Rosa Bandet-kampanjen tack vare Pause.se! Det är helt gratis, så klicka er vidare här nere!

Bildkälla

På landet

Halloj! Blev en snabbis i Stockholm, kom till centralen..köpte biljett och åkte till Liljeholmen där pappa, birgitta och syrran väntade och sedan blev de direkt till landet! Jag och syrran tog bilen och körde upp till köpingen och handlade lite smått, och största godispåsen i världshistorien (bara Pippis är värre!). Kul att köra bil..I love it!! Har inte kört sen i augusti..men tog biggans bil, very skön att köra!

Nu är det nog mat..jag agerar just nu DJ, Banan/indiansången var ingen favorit men de är en riktigt Katrin/Jojo låt...vad tycker ni om denna fantastiska låt?


Mot Stockholm

Har sittit på övning nu på förmiddagen, kändes väldigt onödig faktiskt men förhoppningsvis så fastnade iaf något. På rasten var jag och hämtade ut min tenta..wei! Fick en bra bit över gränsen så det var ju jätteskönt! :)

Nu ska jag hoppa på cykeln och parkera den vid stationen för att sen ta bussen. Köper nog en kaffe och macka i stan för jag är huuungrig och jag är inte på Centralen förens vid 14.45 säkert! Skönt med lite Stockholmluft..haha astmaattack :p Sen blir det laaandet :) Myspys!!

Ha en bra fredag!


Kvällscykling

Var precis ute och hämtade mina linser..puckade brevbäraren klarade tydligen inte av att trycka ner detta paket..men andra går bra!? Har precis packat klart..oj så svårt det var! Inte! Så nu är jag redo för Stockholm och landet. Tänkte att efter föreläsningen imorgon så cyklar jag ner till stationen och tar bussen därifrån vid 12.19 och är på flygplatsen 10 min senare. Jag är redan incheckad, men den senare bussen kom 12.50 och då stänger gaten så den funkade inte. Oh well!

Jag hoppas jag får ut min tenta på en av rasterna under övningen..för då har jag gått om tid att ta mig ner till stationen, annars får jag hämta tentan på tisdag för jag hinner inte vänta i skolan till tentagenomgången börjar! Så jag hoppas på en snäll Petter, såg tentorna idag..dom låg på hans kontor i en stor hög på bordet..men han var inte där (och jag antar det var låst).

Natti natti
28

OC

Nu kom jag hem från vårat "OC-fika", tyvärr så dök inte en av killarna upp...men de positiva var att utbytesstudenten från OC joinade så vi fick veta en massa saker och verkligen slängde 10000 frågor konstant, känns skönt och nu vet vi nog mycket mycket mycket mer än tidigare vilket är skönt för nerverna!!!

Jag längtar sååååå mycket tills vi åker, men mycket kvar att fixa bara! :S Det bästa jag fick veta var att alla Greekorganisationer värvar i januari så vi kommer vara mitt uppe i allting och se hur det fungerar vilket ska bli SÅ kul..jag satt typ och happade när han sa att de var under vintertrimestern och inte hösttrimestern som jag trott. FAB! Jag kommer helt klart joina..eller iaf smyga mig på dom!

Nu ska jag laga middag..har blivit sena middagar hela veckan nu, inte bra inte bra! Mat och sedan har jag gett mig själv en pluggfri kväll för att fira tentan - Jag kan fortfarande inte förstå det!!!! So faaab!!

Klarat tentan!!!

Lyckan är TOTAL, jag har klarat affärsredovisningen, och jag fick G7 (G6 är gränsen för G)...HELT GALET!!! Jag var väldigt skeptisk och så får jag till och med mer än över gränsen - SJUKT!!

Fy *** va jag är glad! Jag hoppade runt som en tok och sprang efter telefonen och ringde pappa! De är sjukt...jag har klarat tentan, jag klarade tentan! Nu är jag galet nyfiken på vad jag fick poängen ifrån..men Petter var inte på kontoret så jag kunde inte försöka få ut tentan, får bli imorgon när de är tentagenomgång!!

Jag är LYCKLIG!!!


Uppe i norr

Håller på att planera helgen i Stockholm, eller kommer ju vara på landet men är i stan fredag eftermiddag och hela måndagen, men jag måste hinna med en del saker!

Detta ska göras:
- Fira farfar som fyller 80 år
- Svänga förbi Södertälje och pussa på mamma och pluttarna
- Träffa så mycket folk som möjligt (Frida, Hanna, Cagla och Karro är prel.)
- Lämna blod (fattar inte systemet i Kalmar så de blir Kungstappen på Måndag)
- Leta efter en rosa söt mössa
- Spana secondhand!
..något mer?

Sötsak

Denna klänning tycker jag är hur söt som hellst, inte som den från Ida Sjöstedt men den kommer från Lindex och borde ligga på en ok nivå prismässigt också. Finns inte ute än, men jag kommer frenetiskt kolla i alla Lindexbutiker under kommande vecka för att spana in den! Så söt!

Ytterligare en torsdag

Godmorgon!! Jag har varit uppe en timma nu, men de är riktigt segt att gå upp alltså. Jag vaknar inte utav klockan, fick sms och vaknade inte ens utav de..de brukar jag ju iaf reagera på! Men nej nej, tröttis varning här.

Idag så är det plugg på förmiddagen, sedan har vi föreläsning vid 12-15 efter det så sitter jag antingen kvar lite i skolan och pluggar eller cyklar ner till stan och letar böcker för vid 16 ska gänget som ska till Otterbein College (OC, so much fun) fika och ha lite planering inför vad som komma skall, vi är tre av fyra i sverige just nu, en är redan utomlands! Men de ska bli skoj och träffa dom andra, eller de är bara en av dessa killar som jag inte träffat men ändå! 

Ikväll så..ja de blir väl till att plugga antar jag, och sedan ska jag packa också eftersom jag flyger mot stora stycka stockholm efter övningen imorgon, lite jobbigt att vi har tentagenomgång 12-13.30 för planet går vid 13.10 så blir till arr hämta tentan och sedan cykla! 
Ciao 

Vad skulle du göra?

Du är ute och går på en skogspromenad och hittar en väska..
..du öppnar den och ser att den är full med pengar!
Wow vilken överraskning!

Skulle du behålla väskan själv eller lämna in den till polisen??



Käääääärrrlek

Hur underbar är inte den här klänningen, självklart från Ida Sjöstedt..the one and only! Finns hos Tretton för den fina summan 1499:-..tycker den skulle vara bättre utan den där 1.an före, right? Ange koden engla1 så får man -10% till 30 november, men gör inte sådan skillnad tyvärr! :(

Huuuuuur fin skulle inte den vara på nyår eller jul?

Det skulle jag aldrig göra

Colorelle listar 5 saker hon aldrig skulle göra, dessa är mina 5 saker!

- Köpa ett renoveringsobjekt
- Färga håret blont!!
- Hoppa från en hög höjd (typ bungy)
- Ha ett rum utan gardiner
- Bo i en bostad med litet kök


Vad står det på din lista?



Kris!

Okej..pluggar jag just nu? Nej! Vad gör jag just nu? Jag tittar på hus! Varför tittar jag på hus? JO..för att jag är gammal, jag är gammal och när man är gammal så ska man ha hus, och typ barn :S Jag är helt klart inne i en 21 års kris..den är som en 50 års kris fast tvärt om tror jag! Man vill vara stor..fast man vill inte de egentligen utan man är bara så uttråkad på att vara fattig och på att läsa tråkiga böcker!

Det jag kommit fram till är att: Om jag ska bo i Stockholm så måste jag vinna på Triss, mitt drömhus skulle där gå på runt 25 miljoner, och då är de färdigt att flytta in. Om man istället skulle köpa ett likvärdit hus i säg skåne, skulle de gå på 5 miljoner...är de stört eller vadå? Och dessutom så måste jag på i Djursholm för där finns tydligen dom enda husen som faller denna fröken i smaken - störd! Jag stör mig på mycket just nu..men jag borde nog ta och koncentrera mig på DNE så jag kan betala för mitt drömhus också om x-antal år (men jag vill bo där NUUUU!).


Här vill jag bo!!
Ciao från en lätt krisig 21 åring!

InWear Sale!

Fick nyhetsbrev från InWearShop som har rea..och de fanns faktiskt en den sött..även fast de mesta jag hittade inte var på rea :S


Mina reaval:


Finfint

Tittat efter lite fina party/nyårsklänningar och hittade en del på ASOS. Helt okej priser (förutom den rosa som jag älskar, såklart!!)
Vilken är finast?

Solsken!

Idag är det underbart Kalmar väder..solen skiner! Lite blåsigt men ser inte så farligt ut! :) Jag har min cykel hos Annica så jag ska ta och hämta den efter frukosten..sicken bra start på dagen, en liten promenix och sedan hem och plugga. Wei idag blir jag klar med boken! *vågen för mig!* Sedan ska jag börja gå igenom mina sammanfattningar, finns ett gäng, sedan alla övningar och föreläsningsanteckningar och försöka få ihop allt som är en stor röra just nu..1,5 veckor på mig!

Ikväll så var det någon förläsning för en av projkurserna jag går..men den verkade inte vidare intressant och kommer finnas på nätet så jag skippar nog den och tränar istället. Men innan dess så ska jag tvätta, oh så roligt va! Tvätta tvätta varje onsdag och så varje jul..de tycker jag är kul!

Hur ser er underbara onsdag ut?
Ciao


Myyysss

Dagen har varit oh så bra! Imorse vaknade jag ju lite sent men de är ju bara skönt. Åt frukost samtidigt som jag renskriv några sidor med hjälp av föreläsningsslidsen innan jag cyklade till Annica där "dom" satt och pluggade. Fick en hel del gjort mellan allt skitsnack och kaffedrickande..något vi är otroligt duktiga på! Gjorde klart 2 kapitel. Wei 50 sidor kvar i boken nu!!!

Sedan splittades vi då en blev hungrig..så dåligt. Vid 16 åkte jag och Annica till stan för SHOPPING, ja de var jag värd! Hittade två poloklänningar på Gina (i storlek M, jag är sjuuuukt glad!) för 199:-/st och sedan en fin klänning för 299:-, köpte den inte men vi får se hur jag gör. Annica gillade den iaf..perfekt nyårsklänning (bilden!). Sen handlade vi, skyndade hem och fixade innan de var fika/datorfixning. Så nu har jag 5 högar med disk..och en dator med antivirusprog och excel! *Tack tack tack!!*


Tisdag

Och så var det tisdag..tiden går snabbt alltså! Nu vill jag komma igång med nästa kurserna, hur dom nu är uppbyggda för all information säger emot varandra så de kan bli spännande! Två veckor kvar iaf :)

Idag så är de plugg plugg plugg och ikväll så är det fika med flickorna, så ska komma på något att baka vilket blir dagens roliga. Nu blir de frulle och sedan börjar pluggandet! Oh så roligt..eller inte kanske?!

Stockholm

Nu bokade jag precis min flygbiljett till Stockholm på fredag, ska upp och fira min underbara farfar som fyller 80 år på söndag. Så de ska bli middag med släkten, roligt roligt! Åker upp på fredag vid 13 tiden och ner på måndag kväll vid 19.30..alltså en heldag i Stockholm på måndag! En sväng förbi Södertälje blir det också :)

Juste, de hörde av sig en köpare av min tv-bänk också, wei hoppas de blir av denna gången, vore väldigt positivt för ekonomin!


Håll huvudet kallt..

Hemma! Cyklade iväg för träning vid 13.30 och kom hem nu..action! Träningen gick bra, haha jag slängde på lite mer vikter idag - är inte de bästa som finns att känna att man klarar liiiite till? Jo de tycker jag! Då jäklans vet man att de händer något :)

Sedan var de föreläsning, blä..men vi blev klara tidigt så då tänkte jag cykla ner till Baronen och spana in Gina-mössan. Vad tror ni händer då???? Jo min jä*la cykelnyckel GÅR AV, i låset! Jag tjejig som jag är slänger fram min pincett och står i 30min och försöker få upp skitlåset..använda pincetten som sista biten av nykeln och vrida om men de fungerar inte. Sen får jag en snilleblixt, jag ska ha en extranyckel hemma!!! Så från att slita på cykeln, ta sönder låset jag har OCH min fina pincett så gick jag hem och hämtade nyckeln och gick snällt tillbaka - FIXAT!

Köp aldrig lås från MAXI alltså..skit! (men nej jag tänker inte köpa nytt!) Så nu har jag varit och handlat veckans mat och ska göra mig lite middag. Blidde massa motion idag ju..men fortfarande ingen mössa :( Mitt huvud fryser ju..får bli Gina imorgon istället!

Ciao

Vinst

Nyss så tryckte brevbäraren in ett paket genom inkastet (rätt kul att se faktiskt), på paketet stod det Egmont Tidsskrifter och inuti hittade jag en söt necessär från Burberry med en Body Lotion (som luktar underbart!!!) och en miniperfym, båda från Burberry Brit! :)

Ytterligare en vinst!! Jag måste vara inne i en mycket bra period..hihi! Tack tack tack..

Tack så mycket!! :)

Gina on the web

Ingen har väl missat att Gina Tricot har öppnat webshop? Mycket fint finns det, och om de inte skulle finnas i butik är de ju bra att kunna beställa på nätet..tydligen ska hela sortimentet finnas på nätet också. Kul!

Här är mina favoriter, mycket fina kjolar!!! Mössan tycker jag är söt..den ska spanas in, måste hitta en rosa som matchar halsduken! :)


Morning

Godmorgon!!! Igårkväll slocknade jag verkligen när jag la mig i sängen, pang sa det och så blev det morgon. Utvilad och redo för en pluggdag är jag nu..lets go!! Skönt att sova ut!

Dagen är lugna, jag har föreläsning mellan 15-18 och innan dess ska jag träna, åker nog direkt från gymmet till skolan för jag orkar inte cykla fram och tillbaka 700 gånger. Sen så måste jag cykla och handla också, de ekar i skåpen i princip så de behövs en uppdatering..jag har ingen mjölk så får nog gå bort till Netto och köpa det nu, KAFFE! Sen är det dags att renskriva 2 nya kapitel :)

Hoppas att ni får en bra dag!

Kalmar igen

Så, nu har man landet i Kalmar igen..erkänner att jag saknar skåne, eller iaf en stycke mycket söt skåning! ;) Vi åkte strax innan 17 och passerade Katrins eventuella framtida hus och Kristianstad (?) asså jag har nollkoll på städer ibland alltså, vi kom iaf hem strax efter 20.30 - skönt! Nu har jag suttit i soffan och uppdaterat mig på alla bloggar och även pratat en del i telefonen..uppdateringar allmänt alltså. Eftersom magen kurrade fick jag mig lite tacoägg också - mums!

De är väldigt skönt att åka bort ibland, koppla bort vardagen och bara vara..denna helg var ett bra exempel på det. Men nu är det back till verkligheten för vi har tenta om två veckor och även fast jag i princip är klar med boken så ska allt sitta innan de är dags för den stora dagen! Så hopp i säng och upp vid 08.00 för plugg och träning..ingen bra helg i matväg så de blir de ändring på också..

Natti natti

Skåneland

Live from skåne skrivs detta inlägg, coolt va? Men snart bär det av igen mot Kalmar, vi ska åka runt 16-17 är planen så vi är hemma i god tid..att komma hem vid 22-23 någongång och ställa om till sängen är inge vidare. Hem ljuva hem..men jag har så många att jag trivs överallt :)

Skåne har varit trevligt, varit inne i Lund två gånger..för att träffa Henki (supermysigt som alltid) och sedan var vi inne och åt middag igår (skinka med bröd aka Pizza). Lund är en trevlig stad, oldstyle och mycket bättre än Uppsala! Så mellan dom studentstäderna vinner Lund helt klart..(nu blir du väl glad katrin, Jojo är ett steg närmare skåne). Annars har vi mest tittat på film och dött i soffan, de kan ju också vara trevligt men hej jag har massa energi lagrad nu, partybilen?

Nu ska jag duscha/bada..om den där andra blir klar idag vill säga ;)
Puss på er

Klippning?

Jag behöver klippa mig..de är snart akut! Men jag är sugen på att klippa frisyr..en lite kortare sak. Nej inte killkort utan något lite kortare..typ axlarna eller något. Men jag vågar nog inte göra de nu, men kanske till USA? Piffa till sig lite är ju alltid kul och prova något nytt. Och om de ser för djävligt ut behöver ingen jag känner se mig..utan bara alla amerikanare :p

Hade tänkt mig något som liknar Nicoles.
Men jag vet inte!! Vad tror ni..skulle de passa mig?


Torsdag

Vad är det för dag idag? Idag är en mycket bra dag, så mycket kan man ju iaf säga ;)

Föreläsning i förmiddags, hittade brudarna i pausen..kramkalas med Annica som jag inte sett på över en vecka, snyft!! Hon hade på sig sin fina blårutiga blus..jag älskar den! Mycket trevigt kramkalas för man blir så glad..och överlede någon extra minus av den smärtsamma föreläsningen. Sen blidde de gymmet, jag klarade mina vikter som jag ökade på förre gången, och detta trotts att jag varit sjuk och inte gymmat på en vecka HA jag är ingen mes ;) *Puss på dig!*

Nu ska jag packa, diska och fixa innan jag ska hem till Katrin och sedan vidare till Skåne! *Happy happy happy!*

Puss på alla söta!

Vinst

Var med i Ebbas Fredagstävling en vecka sedan då hon tävlade ut kit från KEB till ett värde av 550:-, man skulle skicka in sitt bästa skönhetsprodukt, min är ju Rosebud Salve..I love! Så när jag kom hem idag så hade jag fått en avi, så nyfiken som jag är cyklade jag iväg och hämtade paketet. WEI ett KEB-kit gick till mig :)

Provar de med start ikväll så får ni en recension sen :)

Tack så mycket Ebba!

KEB discovery kit.

Morning

Godmorgon!!
Uppe med tuppen är kanske att överdriva, men jag tycker de är rätt tidigt iaf! Sov inte så himlans underbart, kändes som jag vaknade någongång i timman ungefär :S Just nu springer jag runt och fixar mig, börjar om 45min så de är rätt lungt. Ska slänga ihop em smoothie till frulle att dricka under föreläsningen. Sen måste jag säga att jag är sjukt osmart ibland...jag bakade muffins igår - och vad gör jag? Jo jag tar ALL mjölk - PUCKO!! Oh well..de får bli kaffe i skolan istället!

Dagens schema:
8.45-11.45 Föreläsning i skolan
12-13 Träning (gym)
13-13.30 Lunch
13.30- Plugga/packa och städa lite hemma
~ 19: Skåne :)

Därför...

"I believe we can be extraordinary together rather than ordinary apart"

Så sött att jag bara dör..ett bra svar på "Varför?"


Reese

Mycket fina bilder på Reese Witherspoon i Vogue..me like! Den röda klänningen är helt sagolik!!

Bläää..

Usch och fy..de här är ingen bra dag alltså!! Jag har noll energi..men massa massa energi på samma gång. Orken är på noll, de enda jag känner för är att typ ligga och sova..fast gud så tråkigt!

Började arbeta med en projektkurs - men nä fy blä de var inge vidare! Nu sitter jag och väntar på att tvätten ska bli klar och sedan ska jag på spinning klockan 17 - jippie!!


Söt bild...me like!!!

Onsdag

God förmiddag på er!
Uppe tidigt idag..jag föredrar ifs när man går upp tidigt och har föreläsning för att senare ha dagen "fri" för annat och inte sova bort 15 evigheter av dagen. Idag var de övning mellan 8.45-11.45 men vi blev klara strax efter 11, höll nästan på att skippa övningen idag och ta den imorgon istället, men den var mellan 15-18 imorgon och föreläsningen slutar vid 11.45 då så de var ju inge vidare..

Update: Nu kan jag inte bestämma mig för om jag ska läsa kap 18-19 idag eller imorgon, de är massa konstiga saker och jag vet inte riktigt vad som är relevant, så man kanske ska vänta tills efter föreläsningen? Hum! Jag kan sätta mig och göra lite övningar istället..de är nog bättre tror jag!

Nu har jag betalat månadens räkningar, eller iaf lagt in om i banken, har bäddat rent och samlat in ALL tvätt (inte så mycket som de brukar - skönt). I eftermiddag ska jag sammanfatta två kapitel på 70 sidor och sedan blir de nog ett spinningpass ikväll..jag får se hur jag känner mig :p

Ciao

Everything is Pink!

Rix FM har en Rosabandet auktion på tradera där de säljs massa roliga och trevliga saker! 
Och där hittar jag den..min drömsäng! Kommer från Carpe Diem. Någon som vill köpa en säng för typ 21000:- till mig, var generösa nu för pengarna går faktiskt till Cancerfonden ;)

Klicka för att visa Megabild! Specialdesignade sängen SANDÖ från Carpe Diem kan bli din!

Till auktionen


Hårfön

Jag behöver en ny hårfön! Min är nog 11 år nu och fungerar inte då den är för varm :p Så en ny är jag i stort behov av. Denne lille finns hos Clas Ohlson för 98:- vilket är ett mycket bra pris! Så de blir nog en invesetring om en vecka när man är liite mer rik :p

Promenix

Nu är jag klar med 1,5 kapitel av dagens två! Wei, vågen för mig!!
Ska slänga på mig lite varmare kläder och sedan ska jag ut och gå en sväng, blir samma som igår fast jag tror jag går en sväng förbi stan också..vill titta efter en söt liten sak på H&M så den blir nog lite längre idag. Så fint väder också..blå himmel, hoppas de inte är jättekallt bara!

Nej nu ska jag iväg, sen hem och göra klart sista delen på kapitlet och baka. Mamma föreslog morotsmuffins - stööört gott så de blir nog de!! Tack för tipset mamisen!


Ciao

Update: Blev en promenix på 1,5 h..de var superskönt!! Gick förbi stan men blev inget hm, verkligen underbart väder att gå i, friskt och skönt. Lungorna är fyllda med ny frisk luft så nu är det bara att köra de sista sidorna i kap 11!


Sovmorgon

Hade ställt klockan på 8.30...men varför då? Nej de blev sovmorgon för hela slanten! Nu ska jag äta lite frukost innan jag hugger in på nästa kapitel, ett rätt litet sådant..väldigt skönt. Sen ska jag ut och gå en sväng efter lunchen och sedan är de dags för ytterligare ett kapitel. Man bygger liksom upp ens liv runt ett antal kapitel känns det :p

Ska nog ta och baka något också..men vad ska jag baka???

Ciao


Kvällen..

Blev klar med pluggandet vid 20..så plugg 8.45-20 med paus för promenix och lunch + middag. Effektiviteten är på MAX! Imorgon är det dags igen..två kapitel ska vara klara då vilket är rätt lungt! Middagen var mums mums och gav sista energin som behövdes! Sen dess har de varit otroligt lungt, blogglistan har gåtts igenom x-antal gånger och nej nu är de dags att hoppa i sängen för jag är sjukt uttråkad och sova är ju trevligt!

Känner för att baka lite...Vad sägs om fika imorgonkväll flickor?
3 dagar kvar <3

Pluggandet??

Hur går pluggandet? Pluggandet går mycket bra, mycket bra! Håller på att renskriva kapitel 8 just nu som är på 50 sidor.. blä! Sen ska jag sammanfatta kapitel 9 idag också men de blir lite utspritt under kvällen.
Imorgon ska jag sammanfatta kapitel 10 och 11 vilket var dagens föreläsning.
På onsdag ska jag sammanfatta kapitel 18-19 som vi ska gå igenom på torsdagens föreläsning...
Slutligen på torsdag ska jag sammanfatta kapitel 16-17 som vi ska gå igenom på föreläsningen på måndag!

De är alla kapitel de är föreläsningar på...sedan ska jag även läsa lite allmänt i de kapitel vi inte har föreläsning på..typ mån/tis/ons går till det. Sedan är de några sidor i en annan bok till föreläsningen om två veckor. Så jag ligger mycket bra till om jag säger det själv!! Tre veckor till tentan ändå så allt kommer hinnas gå igenom och jag kommer hinna göra alla övningar!

Jag är för en gång skull riktigt effektiv, vågen för mig (ego men ibland får man faktiskt vara det..iaf gällande skolan!!) Nu ska jag laga middag..TACOS! *Mums!*  

Vill ha i Bokhyllan

Var precis ute och gick en timma, lugn promenix i perfekt väder..friskt men inte jättekallt. Hittade en lagom sträcka som blir en standard! Nu skulle de inte vara fel att krypa ihop i soffan med lite honungsvatten och läsa en bra bok. Har flera jag Vill läsa!!

Dessa böcker får gärna hoppa in i bokhyllan i väntan på en ledig stund...


Måndaaag

Precis hemkommen från dagens föreläsning, föreläsning nr 4 av 7st totalt. Jag tycker om när man förstår vad föreläsaren pratar om..även fast man lider av kronisk förvirring (japp thats me!). De var en intressant föreläsning...ja jag tyckte själv att jag var rätt konstigt, men de var kul faktiskt. Vettiga saker som är rätt självklara om man hängt med tidigare - vilket jag hör och häpnad gjort! Sjukstatus: lite halsont, lite feber..men 1 smoothie, 1 stor kopp kaffe + 50cl vatten klarar man de mesta :)

När jag kom hem hade jag fått en påminnelse från Trygghansa..illa att jag bytt :p Haha på dom! Men jag ringde iaf ang deras saknade utbetalning..så nu ska pengarna komma till mitt konto inom 3 dagar...riktigt illa att dom ska vidare på en gång! Nu ska jag äta lite lunch, mums! Och sedan ska jag ut och ta en promenix innan jag ska arbeta mig igenom 1-2 kapitel i boken!

Ciao

Filmkväll

Min absoluta favoritfilm är "The Holiday", den är enligt mig världens bästa feelgood film, den är lättsam och söt att man inte kan låta bli att bli lycklig och le med hela ansiktet! Saknar dock sällskap..
Har sett den säkert 20 gånger och får inte nog...den är 120% mig :)

Söndag eftermiddag

Lugn dag, men de har ändå blivit gjort lite saker. Har varit ute och gått en promenix, så härligt väder och inte allt för kallt utan skönt! Sen så har jag diskat undan så man ser diskbänken (inte riktigt så illa kanske), nu har jag dammsugit och ska nog torka lite också i hallen..kaffedroppar everywhere! Ska skriva ihop en shoppinglista och sedan cykla iväg till Maxi och veckohandla.
Senare blir det lite plugg också..och en huvudvärkstablett också troligen :S

Disk Musik

Min favorit från Mamma Mia...eller en av dem :p


Rosetter

Rosetter är en favorit i de mesta, blev helt kär när jag såg de här armbandet och örhängena hos KyssJohanna. I Guldpläterat sterling silver vilket borde vara helt okej, finns i sterling silver om de skulle vara av intresse också..men jag tycker bättre om guld. Kanske någon för önskelistan i jul..


KyssJohanna

Liseberg och partybussen

Godmorgon!!
Jag känner mig väldigt hjärndöd idag, är gaaanska säker att jag har feber :S Blä! Halsen är död som vanligt..kan den inte bli bra någongång! Hade tänkt mig ett spinningpass och lite gym i eftermiddag men no way, nu sätter jag träningsförbud tills jag är frisk (men man får gå på promenader!).

Gårdagen var fun fun fun! Upp tidigt och iväg mot göteborg. De var inte såå många med ändå, ett gäng hade hoppat av så vi var väl en 30 st, mycket bra för oss för vi fick ett grupphäfte med Entre, Åkband och Matbiljett..så vi sparade 350:- var på det :) Totalt kostade gårdagen under 200:- och då spelade jag bort 100:- OCH jag VANN!!! En jääääättteeeeestor kexchoklad som blev allmän utdelning på bussen (har 8 kvar!) och sen en godisväska (1.a pris) helt otroligt att jag vann..de brukar aldrig hända! Massa åkande men de var kallt så man tappade åkhumöret då och då..men de var mysigt ändå, spec så dom tänt all belysning på kvällen de är så vackert!!!

Partybussen hem var skoj, vi fick "presenter" när vi gick på bussen..i flytande form. Och sen började de..eller DEN - Agnes, Right here right now! Spelades varannan låt hela vägen med uppehåll 40 min för "Mango mango" konstant, lovely som jag brukar säga. Man var död..men nej nej inte sova! Oh well sängen hemma var iaf skön! Var hemma vid 01 :)

Ciao

Fredagkvällen

Precis hemkommen från the house of Tina där vi har tittat på Idol (mer klagat på Idol) och ätit ost och kex och vindrovor - tack för det tina! Mycket trevligt hade vi..alla överens om hur otroligt dåliga dom är allihoppa :p

Imorgon ska jag upp vid 05.45 tänkte jag, eller ställer nog klockan på 05.30 så man får lite mer tid på sig. Ska fixa mig, äta lite frukost och fixa en termos honungsvatten innan de är dags att cykla mot kåren. Ska träffa Katrin vid 06.30, de ska räcka! Jeans, topp och cardigan blir morgondagens klädsel, då klarar man de mesta väderslag!

Nu är sängen nästa...sov så gott!
Ciao

Plugg..

De är riktigt bra plugg väder idag..de är grått och inte så underbart som de varit tidigare dagar! Men idag vill man liksom sitta inne i värmen..plugga kanske inte är förstahandsvalet men ändå :p Håller nu på med Kapitel 7 för fullt, de är ett roligt kapitel så de funkar faktskt. Sen ska jag iväg på spinning 17.15 så de är snart dag. Skönt att träna..dock så har klumpiga jag träningsvärk - smart att lägga på vikter på armmaskinen och sen typ glömma att stretcha. Aj aj aj. Bålen fick sitt sagt också så liite mör är man idag.
Sen är de förbi affären efter träningen och handla lite gottis inför kommande idolkväll!

Hoppas ni får en trevligt fredagskväll!
Ciao

Liseberg!

Imorgon smäller det, jag och Katrin ska till Liseberg över dagen med Sexmästeriet! 06.45 går bussen så de blir upp tidigt imorgon, usch innan 06..och på en helg också! Men de ska bli jätteskoj...åkattraktionstokig 1 + 2 kommer springa runt som galningar. Katrin undrade om jag tröttnade på att åka - ALDRIG! Jag är ett barn..kommer alltid vara ett barn!

Har inte provat några av deras senare saker så jag kommer vara sjukt exalterad..mest över Kanonen tror jag..jag älskar bergodalbanor (men de finns inga loopar :( ). Happy Jojo goes Göteborg..hoppas bara på Ok! väder!



Dagens fråga  - Vad ska man ha på sig imorgon?!?!??!?

Nya pengar

Riksbanken ska utreda hur de blir med kommande valörer..nya mynt och sedlar på g alltså. 56% av de som deltagit i en undersökning på Aftonbladet.se vill se Astrid Lindgren på en sedel! Jag är en av dem, jag tycker hon är störst i Sverige..min favorit forever!


Ut med 50 öringen - In med Astrid på 200-lappen

Morning!

Godmorgon!
Jag har sovit sååå gott...förutom några sjuka drömmar, jag har varit arg inatt så mycket kan jag ju säga :p Haha shit man drömmer orimliga saker ibland! Idag är första gången på länge då jag inte haft alarm ställt..men jag kan självfallet inte sova särskilt länge :S Men de var iaf mitt försök att sova bort lite halsont! Vi får väl se..ska leva på honungsvatten idag igen och imorgon också..honung är bra till allt!!

Annars idag så ska jag göra klart kap 6 (?)-9 så de kommer vara rätt lungt och sedan ska jag attacker lite övningar också. Ikväll så är de ost och kex hos Tina, har inte varit at here new place så de ska bli jättekul :)

Ha en fantastisk dag!
Ciao

Studentpuben

Nu kom jag hem från kvällens pass på puben, men saken är att vi blev klara med städningen för en timma senad..japp 14 min efter stängning var vi klara - helt klart ett nytt städrekord! Var en mycket rolig kväll..men jag var lite orolig för Katrin var lite väl långt bort ibland :S Hihi! Massa skojiga jobbare..blir alltid mycket lättare när folk är roliga!

Började jobba golv..alltså springa med mat, plocka glas + flumma runt och inte göra något (mest de sista). Sen hoppa jag in lite nere...utan Katrin ett tag :S Innan vi hoppade dit upp och fick vara tillsammans. Otroligt seg kväll, men inte som dom brukar vara, det var en annorlunda kväll!

Update Hälsa: Halsen gör ont, ingen skola imorgon (skulle ha case men jag skippar de och tar de senare istället!), laddar inför kvällen med ost och kex (och vin såklart!) hos Tina - vi kommer ha sjukt mysigt!!

Natti Natti


Fruktsallad!

Jag är inne i en fruktsalladperiod...dom brukar komma på hösten och är vilda :p Är ju lite tråkigt att jag i princip bara kan äta med bananer och apelsiner pga alla mina allergier, men de är mumsigt nog. Vindruvor funkar också..men de är ju dyrt!

Nu är jag snygg som aldrig förr och redo för föreläsning (hoppas bara att kaffebryggan kan snabba sig så jag hinner fylla min underbara Starbucksmugg) och sedan puben!
Hoppas ni får en trevlig kväll
Ciao

Tordag!!

Halloj!!
Imorse var de upp tidigt, eller de var tanken..men själklart försover jag mig och vaknade 30min innan vi börjar! Men jag slängde mig upp och i rekordfart (nästan) var jag påklädd, sminkad, plattat håret och fixat honungsvatten att ha med till skolan. Så jag hann itid, rätt sal på första försöket är också bra gjort. Sen var de 3 förvirrade övningstimmar med en skånsk ny lärare (de märktes att han var ny!).

Efter de så var de träning, gym! När jag kom dit var de bara pensionärer och när jag nästan var klar var de bara killar, vilken förändring på 1h. Nu är jag hemma och äter lunch *mums!* Och ska nog ta och köra lite fruktsallad innan jag ska till skolan för föreläsning mellan 15-17.45. sen fort som tusiken iväg till Studentpuben för jobb med Katrin. Ska bli jätteskoj för vi har inte jobbat på flera veckor ju :(

Nej - nu är de plugg!
Ciao


H&M

Lite sött från H&Ms webshop. Dagens tips är helt klart ballerinaskorna som kostar 49:- (dock ej i svart). Annars finns lite söta tröjor, höstvänliga, och lite söta väskor på plats på hm.se


Frida söker Kotte

Kan Tv4 så kan jag!
Välkommen till Frida söker Kotte, en dejtingtjäst för Frida på internet ;)

Vem är Frida?
En 20 årig turismstudent som pluggar vid Södertörns Högskola år 2. Hon tycker om att träffa vänner, lyssna på musik, fotografera och säger inte nej till en promenad i de gröna. På fritiden är hon scout (därav Frida söker Kotte) och är otroligt duktig på att marinera bark :p Positiv, glad och utåtriktad är tre ord som beskriver Frida.

Vem är Du?
En charmig kille mellan 20-25 år, lång och charmig, har ambitioner i livet och letar efter någon att dela dem med. Friluftslivet skrämmer inte, du är social och tycker om att träffa nytt folk.  

Fridas Blogg


Vill du träffa Frida, kanske för en fika eller lite snack på webben?
Skriv en kommentar här eller på Fridas blogg så ska de nog gå att ordna!

Fnittrig söker..?

Nu är de Bonde Söker Fru! Jag älskar bonde söker fru..så otroligt sött program. Min förhoppning är att de ska vara några roliga och inte bara mesar med i år..visst dom var söta förra året men nej knappast något rktigt bondigt. Känns som de var mer för yngre förre året..men vi får väl se.
Riktigt söta typer med, 33 brev och får vara med för han längtar så mycket efter kärlek, kan de bli sötare? Någon hade fått 167 kärleksbrev..de vill jag också ha! Om någon ska man väl säga de till sin pojkvän (och de har jag gjort..så jag väntar)! Mer kärleksbrev till folket..;)

Låt fnittrandet börja...
"Kärlek är när man växer ihop till en, men man är två"
David I

Är duktig

Man kan säga sakta men säkert går det frammåt, läskigt mycket som ska ha gåtts igenom men oh well de är bara att ta en kapitel i taget. Klar med tre..eller om de var fyra, och efter ett kapitel så får man paus. Tänkte ta till kapitel 6 idag..alltså två/tre kvar och förhoppningvis finns energi till kap sju också. Men de blir efter träningen. Träning är belöning efter kapitel 6..har jag ett stört belöningssystem??

Men vet ni vad (säg ingenting till Annica) jag gjorde chokladpudding förut (ja på minimjölk, de är super!!!) som jag ska äta ikväll. Myyyspys!

Smart?

Blir man smart av Ipren, eller varför kallas den för "Den intelligenta värktabletten"?? Jag tar en nu och hoppas att jag blir ännu smartare..de låter väl bra? Pluggningen går bra..snart kap 3 (bara trippelt så mycket kvar!).


Morning

Godmorgon!!! Mysigt att vakna och se solen skina in i lägenheten..mysigt! Mindre mysigt var att innan jag såg solen kände jag av min hals och huvudet..aj aj aj! :( Mer apelsiner och mer honungste är ett klart måste! Har ont från toppen av huvudet ner till ryggen någonstans..typiska nu kommer jag bli sjuk syntom alltså. Snyft jag SKA inte bli sjuk..vi ska jobba imorgon kväll på Studentpuben och på Lördag är de Liseberg och allt!!

Idag så är de inget i skolan, så de är pluggande hemma. Ska ta mig igenom 8 kapitel...någon som tror de kommer gå? Evelina var otroligt skeptisk, hihi.

Hoppas ni mår bra och får en härlig Onsdag!
Ciao

Update: Nu knasar min nacke också...fy va jag klagar, mot badrumsskåpet och ett gäng Ipren sen är jag back!


Natti

Filmen är strax slut..men jag orkar inte se slutet, har bara haft på den i bakgrunden. Men jag är på superhumör och ska ta och hoppa i sängen medan jag är på topp! Har haft en bra dag, varje dag är rätt bra. Jag är happy happy happy. Kalendern börjar bli rätt full dock..många helger är redan uppbokade, en tur till hufudstaden blir de nog senare denna månad också för firande.
Men nu ser jag mest fram emot nästa helg; skåne och träffa världens sötaste C (kolla nu nämner jag dig..glad nu?). Katrin och Vix ska också ner så joinar kanske dem om de åker i vettig tid..vi får se. Ska iaf bli en mycket trevlig helg..lääängtar. Så de är bäst man hoppar i säng så de en dag mindre.

Natti natti

The Prince & Me

Julia Stiles är en av mina favorit skådisar, alltid bra filmer!! Ikväll (Nu!) går The Prince & Me på Tv3..självklart ser jag på en..så Johannig att de är galet :) Söt, drama och massa kärlek. Jag har iaf min egen prins..å han är mycket bättre! ;)


Förändringar goes Facebook

Ibland är de roligt hur folk är intresserade av vad som händer i ens liv.. De kan hända sjukt stora saker och ingen bryr sig..MEN uppdaterar man sin relationsstatus på Facebook så går rycktet och verkligen alla hör av sig! Såklart de är roligt, jag är glad och folk är glada åt mig..vad kan man klaga på? Men människor är farligt nyfikna (nej jag är inget undantag) och vad som fångar intresset, de är det som är intressant :)

Vad är Du mest nyfiken på?

Skriv på!

Skriv på här!


Apoteket

Den senaste timman så har jag cyklat Kalmar runt några gånger i jakten efter ett apotekt som hade mina piller, herregud vilken jakt. Var först i stan och där hade dom inga..dom var restade och skulle komma om en vecka typ, fungerar inte!!! Men hon var så snäll att hon kollade vart de fanns, skulle finnas en förpackning på Giraffen så hon bokade den åt mig. Så jag cyklade iväg till Giraffen, men nää de fanns ingen förpackning där. Men hon kollade och så skulle de finnas 7 förpackningar i Berga..så iväg dit istället. På vägen dit så ringde Giraffen, dom förstod inte att de var jag som bokar så hon ringde och skulle säga att de fanns i Berga, tyckte jag var otroligt snällt! Dom fanns på Berga, och jag fick dom dessutom för reducerat pris..alltså 30:- istället för 99,50:- Tack för de!!

Dagens serviceminded - Apotekets anställda! :)


Check!

Linda var äntligen på plats, hon höll på att skicka ett mail till mig så jag dök upp perfekt! Så jag lämnade in mina papper och sedan fyllde jag i matchningspapprena inför rumsfördelningen. Lite konstiga frågor..men jag kommer nog hamna med ett roligt städfreak om man ser till mina svar :) Städar varje vecka, pluggar lagom, sover 12-12, social och med full kalender, pluggar i tystnad, pratglad..de måste ju bli en vettig person..förutom sömnen är det ju jag :p

Spännande värre! Pratade även lite om visumet, troligtvis kommer vi inte kunna söka förens i december då vi fått tillbaka beskeden men Linda skulle se om dom kunde skynda sig. Man vill ju inte bli försenad pga visumet. För övrigt så har den andra tjejen hoppat av, så det är nu mer jag och tre svenska killar som ska åka! Nu börjar de kännas..omg! Måste börja säga upp abonnemang och sådant också...sen är de svåraste att hitta någon som kan hyra min lägenhet under tiden!

Intresserad?
Nej nu ska jag till skolan, för mycket folk på biblioteket - dom har hittat hit dom små barnen!
Ciao

Vel fia

Nu kommer dagens i-landsproblem (förutom att jag inte tagit mig hemmifrån ännu, men snart). Jag blev uppringd igår ang ett jobb som studentambassadör, de är ett relativt fritt jobb men de är ändå ett gäng timmar i veckan, 5-7 plus event ibland. Frågan är om jag har tid att jobba? Har jag tid att jobba? Pluggar 200% och sen jobba på de? Pengarna skulle sitta väldigt bra såklart..men finns tiden?
Nä de blir nog inget jobb...jag har ju inte ens börjat med projektkurserna än. Känner på mig att de kommer bli julplugg :p Man lär ju kunna läsa ut en-två böcker på flyget till USA, haha okej nu gick de för långt :p

Ska jag jobba?

Gbg

På lördag klockan 06.45 så ska vi samlas utanför kåren, tack gud för att vi inte ska jobba på fredag som vi först tänkt :p Sen bär det av mot Liseberg!
Vi hoppas självfallet på fint väder..så man måste ju spana in SMHI..visst de är lite tidigt men de är bra att följa utvecklingen. Hoppas på en jäkla utveckling för vi vill inte ha regn :(


Bildkälla

Ont de gör ont..

Inte så mysigt att vakna upp och de första man känner är en ond hals :( Vi hoppas att den bara är lite vek nu på morgonen för jag vägrar att bli sjuk. Uppladdning med apelsiner kommer det helt klart bli idag, jag har inte tid att vara sjuk :( Apelsiner och honungskur på hög nivå kommande dagar.

Så hur ser dagen ut? Ska förbi Falken och lämna papper, tror ni IK kommer vara där? Tveksamt men hoppas gör jag! Sen tänkte jag sätta mig på bibblan och läsa lite, koncentration hemma är bara att glömma och drömma. Sen är de case mellan 15-18, sjukt dålig tid..man kommer vara helt borta och man kan inte ens köpa kaffe då..skolan borde gå efter caféets öppettider, eller tvärt om!

Nu ska jag dricka 3 liter te och äta gröt innan jag cyklar mot Falken och biblioteket!
Ciao


Spinning

Precis hemkommen från ett spinningpass på friskis, död är namnet..men efter en dusch är man fit for fight igen :) Ska laga lite pasta och pesto tänkte jag, finns inte så mycket grönsaker hemma så blir med gurka och feta, it works! Härligt pass var det och nu hoppas jag kunna ta mig igenom ett kapitel i den stora stycka boken. Ska även boka lite biljetter..ska ut och se världen..haha eller iaf skåne ;)

Ciao

Förvirrad föreläsning

Nu är dagens föreläsning avklarad, vi har bara två föreläsningar i veckan - Måndag och torsdag varje vecka, rätt skönt att dom är på samma dagar så har man iaf koll på något :p Majoriteten är förmiddagar vilket är en favorit!

Blev uppringd utav akademik work också under föreläsningen så ska återkomma till dom. Vore super att få lite extrajobb! Antingen blir de lunch eller bibblan nu..vi får se!

Ny vecka :)

Jag sov otroligt gott inatt, kan vara för att jag var själv i min egen säng eller att jag bara var galet trött. Sov som en liten prinsessa och hoppade upp så fint när klockan ringde, tänkte skriva att jag hoppade upp lätt...men de är ju knappast fallet :p Idag så är det 100% plugg..vi har föreläsning och sedan ska jag hem och arbeta mig igenom iaf 4 kapitel plus övningar! Vi har bara föreläsning idag och nästa på torsdag och då ska vi ligga på kap 9. Övningar i princip varje dag, men de är bra! :)

Så plugg plugg plugg!
Hoppas ni får en bra dag..nu måste jag dra ut plattången för annars kommer jag glömma det!

Ciaaaao


Söndag

Och så var helgen förbi..snyft! De har varit en rolig helg, fler sådanna vill vi ha ;) Okej vi har oftast otroligt roliga helger så denna var inget undantag!

Idag så har vi varit och badat och sedan blev det lungt och skönt hos Katie och Vix med Friendsavsnitt och sedan Mamma Mia..gud va jag älskar den filmen!!! Nu är jag hemma och de blir nog en rätt tidig kväll. Har för intressanta på mig glasögonen - shit va konstigt de känns när man inte haft på sig dom på ett tag! Dom kändes stora förut och nu känns dom små...I dont know, har mitt huvud vuxit?

Ciao från Kalmar

Partynight

Hem - bort - Hem - bort! De är fram och tillbaka för ombyten :p Nu är de partyoutfiten som ska på FF om 35 min hos Katiedarling. Vi ska köra Singstar, fun fun fun, innan de blir puben och kåren för hele slanten senare ikväll. Ska bli superkul!
Nu är musiken på högsta och försöka fatta beslut för vilken outfit de blir. Hittade en klänning som varit för liten..men herrejäklans va den är kort..nästan så man inte vågar ha på sig den faktiskt :S Vi får se vad de blir..fab evening till er alla iaf!

Puss


Lördag?

Det är lördag va? Där någonstans ligger dagens nivå...lite trött bara! Men kaffet är klart så de blir snart ändring på de :) Ny duschad och känner mig några kilo fräshare än någon timma sen.

Gårdagen var supertrevlig..men istället för plugg så åkte vi till IKEA, men ingen kundvagn denna gång! Jag lämnade plånboken hos Katrin (de var en himlans tur ska jag säga!). Vi köpte lampor och åt korv (som alltid) Sen så åkte vi och badade..haha de ska vi göra oftare. Dom hade en läskig (mörk) vattenrushkana (?) som var väääldigt popis..men barn är sega! Kul hade vi, och publik de också :)

Nu ska jag fixa mig, frukost, 17 koppar kaffe och sen tillbaka till Katrin för lite plugg!
Ha en Fab dag! :) Ciao


Eftermiddagen..

Jojo on the Go!
Nu har jag tvättat, hade den otroliga turen att de var ledigt ikväll så jag tog den tiden också så kläderna får hänga i torkskåpet hela kvällen så fixar jag de efter badandet. Sen har jag tagit ner min resväska, en gammal stereo och lite kläder ner till källaren (de ÄR läskigt där!). Sen har jag tagit alla miljontals glasflaskor och lämnat dom samt ett gäng katonger - de är jättefint här hemma nu! :)

Nu ska jag diska frukosten och hitta något att äta innan jag ska cykla till Katrin och fixa med lite mer engelska. Sen ska vi baaaaada, woho! :) Bubbelpoolen here I come! Sen är de Pizzaevening!

Ciao

Dagens Schema..


Freeedag!!

Idag var de planerad sovmorgon - när tror ni jag vaknar? 07.00 vaknar jag upp och kan väl knappast somna om, suck! Låg kvar till strax innan åtta innan jag fick nog, vem orkar ligga och vrida sig i sängen hela dagen? Nej upp och hoppa bara!

Nu tittar jag på Rix Morgon Zoo, lovely! Radiopratare kanske man skulle bli, jag måste ju vara en given talang..har nog hört de fler är tre gånger :p Nya Gert Fylking satsade jag på förra året..men nä de blidde inget med studentradion :p Härnäst ska jag gräva fram lite frulle, gröt med nya kanelmosen jag fick med paketen igår :) Sen ska jag läsa lite till i boken..kom halvvägs igår i sängen :) Ska cykla förbi IK och hoppas hon är där nu...

Ciao

Heros?

Nu har jag varit hos Katie heeela kvällen..eller nja sen efter träningen så typ kvart över sju. Vi var jätteduktiga och jobbade med hennes engelska..haha iaf vissa delar av den! Sen övergick de till tvtittande på hög nivå :p Såg lite på Heros - fyyyy så dåligt program! Dom hoppas ständigt och man fattar verligen noll..tur att man slutade titta på den serien! :p

Imorgon börjar nästa kurs, föreläsning mellan 12 (nått) till 14 (nått), måste nog kolla upp schemat. Sen så ska jag tvätta lite, hoppas hinna tvätta maskinerna och hänga dem innan föreläsningen. Sen efter de så ska jag till Katie och vi ska fixa de sista på engelskan innan vi ska BADA! Annica slutar först 18.30 så vi ska dit innan och leka i äventyrsbadet :) Sen blir de ansiktsmask och bastu..så härligt! Kroppen behöver mjukas upp efter stressandet.

Nu - sängen med DNE och kolla in morgondagens kapitel!
Natti!

Helt ny garderob!

Nu har jag varit sjukt flitig!
Var precis ute och samlade in paket, tre medium paket och ett large paket från DHL fulla med KLÄDER som hämtades i Norrliden (snacka om off!) och innan dess hämtade jag ut Gästboken från Ordning&Reda jag vann hos Josefine, den var jättefin! Sen packade jag in allt där de skulle och sen har jag dammsugit hela lägenheten och torkat lite! Birgitta hade skickat med 2 burkar äppelmos med kanel, my favorite!

Just nu mumsar jag fruktsallad, blev lite knas med måltiderna men jag åt stor lunch rätt sent. Sen ska jag iväg till Friskis och sen hjälpa Katie med hennes engelska. Sen ikväll blir det filmmys!
Ciao

Klippning?

Mitt hår är inget vidare, jag måste verkligen klippa topparna!!! Dom är tjocka och vägrar göra som man säger, tycker inte om håret när de inte gör som man vill...inga vidare bra hårdagar. Så en klippning skulle ju absolut inte sitta fel. Ska ta och pigga upp sneluggen lite..den är lite överdrivet lång nu, så nu ska jag ta fram saxen och kapa lite (nej jag ska inte klippa hela så den blir kort!!)

Har lovat mig själv att inte färga håret på ett tag, de är en okej färg nu och håret behöver få lite vila. Man vill ju inte sitta med Mc donalds hår, haha ketchup och senap överallt (internt skämt :p). Så klippning blir en framtida investering, eller om man väntar till jag kommer hem!

49242.jpeg
Fin mörk Blair-färg, chokladfärgat..me like, jag vill ha!! :)

Paket!

Mina paket kommer idag, jippie jippie!

Nu kommer min garderob att vara proppfull, tur att man inte har råd att shoppa något denna månad :) Som kommer bort till Norrliden så jag får cykla dit, väldigt konstigt ställe men okej. Hoppas få med mig allt på cykeln hem också..så för er som missade min resa till IKEA kan spana efter en Johanna med för mycket på cykeln i eftermiddag!
Sen ska jag trycka in allt och försöka organisera någonting. Men innan dess är de lunch, dammsugning och träning (gym).




Tack Birgitta!!

Tentadag

Okej, jag är hemma och tentan är nu avklarad! Gick upp tidigt och de kändes hyfsat bra..tryckte in de jag behövde igår men självklart får man hjärnsläpp och missar dumma saker! Mycket teori var det iaf så jag fick nog ihop rätt många poäng på det! Sista halvtimman hade jag galet ont i magen så jag gav upp för jag kunde inte få fram något mer..nu sitter klumpen där i magen och släpper om en 3 veckor ungefär då resultaten kommer!

Nu ska jag inte göra någonting ett tag, sen ska jag dammsuga, gå ut med sopper och glas, sen ska jag läsa ett kapitel i DNE inför första föreläsningen imorgon. Sen är de pluggfritt i helgen - nu måste jag göra lunch! *Mums!*

Ciao

Stipendium

Puh!! Har under senaste 1,5h suttit och skrivit en stipenieansökan som jag heeeelt glömt bort skulle in idag. Jag stresskrev ca 4000 ord + lite annat och måste säga att de blev SJUKT bra. Jag är riktigt stolt över mina ord och jag hoppas att jag ska kunna få ut lite pengar ur denna styrelse. Ansökte om 10.000:- vilket skulle vara resa, visum och liknande. Nu är det bara att hålla tummarna. Nu är jag dock helt borta, ut med linserna!

Ska ta min bok och lägga mig och bläddra i ett sista försök att få in något inför tentan imorgon 8-12. Hoppas vara klar innan 12 så jag hinner bort med mina USA-papper då dom stänger 12.

Håll tummarna för mig imorgon så är ni rara!
Ciao

Kurserna

Jag är sååå exalterad just nu, spikat och klart vilka kurser jag söker (tyvärr var inte IK inne så får lämna papprProduct: Hooded Sweatshirtena imorgon). Kurserna är helt fantastiska, tänk om BBS skulle haft sånna kurser! De lustiga är tiderna, de flesta kurserna går kvällstid runt 18-21 vilket är lite ovant mot svenska tiderna, men tänk så skönt med lediga dagar. Jag gillar dom redan! Dom läser i trimestrar (?) så vi är där vinter och vår - 6 månader! :)

Vinter..
Principles of management TR 9-10.50
Advertising and promotion M 18.15-21.30
Leadership concepts W 18.15-21.30

Vår..
Principles of Public Relations MWF 9.30-10.50
HR management / Int relations W 18-21.30
Communications and negotiations T 18-21.30

Läs mer om Otterbein College HÄR!

Resväskor

Jag har en stoooor och underbar resväska, självklart är den rosa..vad annars? Men den har fått en del stryk under mina äventyr och även fast den är stor vill jag nästan ha något större. Den är i hårdplast vilket väger en del...och de är inte jättemycket plats i den. Så behöver tips på STORA, rosa eller roliga resväskor som inte kostar en förmögenhet och gärna en spinner (4 hjul).


4-ever-21

En liten beställning från Forever 21 skulle absolut inte sitta fel, blä för dyr frakt för annars skulle några av dessa klänningar vara riktigt farliga..


Bildkälla

Onsdag - Försäkring!

Vaknade imorse och det vräkte ner regn, ingen ork att gå upp då så jag sov vidare. Väldigt skönt faktiskt! Gårdagen blev inte så tidig, låg i sängen och tittade på tentor..känns som de kan gå lite hur som imorgon. Jag hoppas på många teorifrågor för de är jag bäst på :p

Blev uppringd av försäkringsbolaget nyss, och dom har värderat min skrutna dator. Får 5500:- för den minus självrisken. Så 500:- extra utöver de jag räknade med. Dom skulle skicka en länk där jag skulle ange kontonummer och sedan skulle dom sätta över pengarna - jippie. Sjukt bra tajming också för min Trygghansaförsäkring går ut idag..så jag täcknade precis en ny hos Länsförsäkringar för under halva priset jämfört med Trygghansa. 48kr i månaden på autogiro istället för 1400:- per år..mycket bättre! :)

Nu blir de en lätt lunch och sedan ska jag till International Office och lämna in alla papper inför Otterbein, ska fylla i lite nya och lämna in samtidigt också tänkte jag, hoppas bara att Linda är inne!
Ciao

RSS 2.0