Planer i sommar

I sommar blir min första sommar i Kalmar..sommarstaden som jag bara bor i höst-vår och skippar den finaste säsongen, men nu är det dags att spendera sommaren här också! :)

Ska läsa en kurs Juni-mitten av Juli, jobba på jobbet en del så man kan tjäna lite pengar iaf. Sedan blir det nog en hel del tid ute på gräsmattan i solskenet (ta i trä) med en härlig bok...och pussa en massa på älsklingen såklart. Sedan ska vi få till en resa också, troligtvis i mitten av augusti men vi har ingen aning vart vi vill åka, lutar mot Italien eller Grekland :) Myspys semester ska de vara iaf med min <3


Härlig somrig outfit från H&M, MÅSTE ha klänningen!


Sött på semestern

H&M har mycket fint man kan ha med sig på semesterresan till en billig peng :)


Källa: H&M.se


En dag på biblioteket

Vi har som sagt precis börjat att arbeta med vår uppsats..sakta men säkert börjar vi få koll på läget och idag satt vi på biblioteket några timmar och letade litteratur. Vi gick nog en 3 rundor med famnarna FULLA med böcker..var som ett spår efter mig med böckerna jag tappat.

Så otroligt effektiva var vi inte...men jag kan omöjligt vara effektiv på biblioteket, de är liksom omöjligt hur mycket man än försöker!! Vid 14.30 gav vi upp och jag cyklade till Friskis där jag gymmade i 1,5 h. Blev en hel del kondition innan jag körde min gymrunda :) Älskar och träna och har helt klart kommit in i en träningsperiod, vilket kommer behövas inför min och Katrins resa till Egypten om 14 dagar!!!!!!!!!!!!!!!

Denne kom igår..tillsammans med senaste numret av Veckorevyn, var ett tag sen man läste den! Tack!

Sedan var det jobb, jag var STÖRT hungrig under hela passet men min dag lös upp då underbara Daniel gick runt och delade ut små påskägg med godis (dock rätt äckligt men lite var ätbart) TACK! Smärtan i magen blev dock värre :( Den ville ha mat. Efter jobbet hämtade Älsklingen mig och vi åkte hem till "mig"/Elin och hämtade min resväska och SOMMARKLÄDER!! Hittade shorts och annat kul jag ska prova...nu hoppas jag ja får på mig shortsen annars blir de matstrejk!!! :p

Outfits in the sun

Idag har verkligen varit en SUPERbra dag, de har varit 10 grader varmt och solen har skinit för fullt vilket bara det gör en glad :)

Imorse kom flickorna och vi satt i några timmar och planerade inför uppsatsen och drack kaffe. Känns som vi klarade ut ett antal frågetecken och är redo att komma igång. Ska leta efter personer att intervjua, leta litteratur och imorgon ska vi kicka igång och skriva problemdiskussionen och lite andra delar...och förhoppningsvis ska vi komma fram till ett syfte inom de kommande dagarna :)

Vid 13 tiden gick dom och efter det att jag skickat iväg min Taxfreebeställning (haha 1700:- fattigare men de positiva är att 600:- är de jag shoppat för själv..SPRIT :p) sen blev det en sväng till IKEA där vi köpte sista delarna på TV-möbeln och shoppade lite tvättmedel och sköljmedel på Rusta, billigt och bra.



Den färdiga tv-möbeln..Bestå/Förstå från IKEA!


Så fin så...

Under kvällen/eftermiddagen monterades tv-möbeln..jag körde ett spinningpass på Friskis och sedan har vi slängt alla kartonger och myst i soffan. Har gått igenom kläder jag kan tänka mig ta med mig till Egypten också..kan konstatera att jag behöver shorts och hoppas mina gamla ligger i källaren! Nu ska jag äta lite mer vindruvor :)

Ciao


Lattissima!

Det finns alltid något man MÅSTE ha...jag har hittat min nya vill-ha-grej. Mamma har en fin fin maskin från Nespresso som hon köpt via jobbet och den är kärlek <3 Riktigt fin är den..dock hittade jag en dyrare variant som är mycket finare så jag vill ha denne.

En halv förmögenhet går den på men ohhh de är lycka så ska förhoppningsvis köpa en och ge den till mig själv i examenspresent :)

Klicka på knappen så kommer en mumsig latte ut :)


Egypten..

Uscha jag måste kolla igenom sommarkläderna jag har i källaren..känns som jag inte har några kläder alls :p Idag blev det en liten shoppingtur då jag köpte en tunika/skjorta och solglasögon från H&M som jag veeeerkligen behövde!! 99:- och dom är stora och riktigt najs...haha ska tillbaka och köpa likadana för dom är perfekt!!!

Behöver hitta mina shorts och börja spana igenom vad jag ska ha med mig, yay fun!!! Annars går mitt liv ut på C-uppsatsen som började idag och vad jag vill ha för saker från taxfreen, najs med att åka charter och få en katalog hemskickad :)


Taxfree och måsten på semestern!


Im in my way..

Nu är jag tillbaka på bussen..och vi är väl halvvägs ner till Kalmar nu ungefär mitt ute i skogen! Har varit riktigt mysigt att vara uppe hos mamma, micke och pluttarna den här helgen. Massa mumsig mat, massa pussar, massa kramar och kärlek i överflöd. Hur mysigt som hellst :)

I förmiddags körde vi till mormor och tog en fika hos henne, tog med oss en kaka och en jäkla massa ljud! Men var riktigt mysigt att träffa min lilla mormor också..försöker prata med henne någongång i veckan för en uppdatering om läget och bara prata lite men så mycket trevligare att ses. Fick en liten påskpeng också vilket alltid uppskattas.

Nu hoppas jag vi kommer till västervik snart för min mage är lite hungrig..eller skit i Västervik jag vill vara i Kalmar!!!!!
Ciao

Rösta på min bikini

Nelly har en tävling där man ska styla sin egen bikini!!!

Vinnaren får bikinin producerad och den kommer säljas på Nelly.se samt en underbar solresa från Destination.se!!

Detta är min bikini så RÖSTA gärna på den så tycker jag om er extra mycket!!



Lägger upp röstingslänken här snart...nellys sida vill inte fungera just nu :p


Hos mamma!

På plats i södertälje med de vilda men ack så underbart söta barnen, oh så snabbt dom växer det är nästan läskigt..mina små pluttar! Dom är way för smarta för sitt eget (eller vårt) bästa, en sak som är säker är att det är väldigt mysigt att vara här hemma hos mami.

Igår efter alla 700 timmar på bussen kom jag till hooden och vid strax efter 15 var jag i Hovsjö och hade en apa (aka adam) runt halsen som INTE skulle släppa. Han ringde när jag gick av bussen och undrade NÄR jag skulle komma, dååå känner man sig riktigt älskad! Gårdagskvällen var lugn, lite vin och mys...och en massa sömn i den otroligt SKÖNA sängen. Hade den för en typ 8 år sen eller nått :p

Idag är det LÖRDAG - lördagsgodis!! Albin är en riktig gottigris och älskar allt som är sött och dyrkar lördagar så vi tog en tur till Maxi, en härlig promenix med hela familjen..men ingen Karro!!! :( Lördagsgodiset är inköpt och snart är de dags att börja med maten! Grillad helstekt fläskfilé, klyftpotatis och tsatsiki :) *Mums*

För övrigt håller jag på att övertala mamma och micke att flytta mer söder ut :p Bra va Katrin!?

Mot Södertälje

Sitter just nu på bussen..anlände precis metropolen Mönsterås, woho! :p Alltså har vi åkt i typ 40 minuter av 5,5 typ :p Tur att jag tycker om att åka buss, och Swebus har trådlöst och eluttag så då ska man inte klaga..billigt och bra sätt att ta sig hem :)


Min väska...maaassa saker i!



The bussss..

Vid 14.35 ska vi komma till Södertälje och då ska jag bara ta mig därifrån och hem till MAMMA, Micke och pluttarna! Yay myspys! Har med min lite att mumsa på under resan..massa vindruvor, risifruttie och en drickyoghurt! Sen fick jag New Moon av världens bäste pojkvän igår och en Cosmo (shit va länge sen jag läste Cosmo!) så har fullt upp..en avhandling ligger också med i väskan och vill bli läst så ska kika lite på den också.

Nästa stora händelse: Byte i Norrköping 12.35 :p
Ciao


En snabbis i Kalmar

Hej hopp!

Igår kom vi tillbaka till Kalmar..han PRECIS tillbaka till Kalmar i tid för jobbet så de var perfekt. En härlig liten resa blev det, känns som vi var borta en helg och nu är det helt plötsligt helg igen :) Yay! Kassan tyckte också om resan..får ut en 2000:- på de tre dagarna och de skriker mitt sparkonto efter då jag betalat resan och tv-möbeln. More money to the people!!

Idag slutförde vi vår kurs i språk och begrepp, sista seminariet gick riktigt bra och de gjorde även de första..så antar att vi får godkänt om vi inte skrivi de fyra minirapporterna helt fel :) Fick veta att jag är minst godkänd på arbetet jag skrev om flygbranschen (får veta betyget imorgon). Imorse var jag i skolan vid halv nio och då skrev vi sista rapporten, haha sista minuten neeeej då :p Efter seminariet vid 12 blev de mat, lite span efter sandaler och sommarkläder, träning på Friskis, fika + plugghjälp med Alex och till sist jobbet...

Imorgon tar jag bussen till Stockholm..MAMMA!! Fick New Moon och en tidning av min världens bästa pojkvän så har fullt upp på bussen, wow så skönt de är att vara leeedig!!

Ciao!

KH by night

Hej hopp!!!

Ligger i sängen och ska strax stänga ner datorn och slumra in, att sova i bäddsoffa är riktigt skönt ibland :) Idag har jag och katrin varit och besökt en skola i Lund och även otrevliga AMS, suck att dom ens existerar!!! Men oh well var en bra dag och efter "jobbet" åkte vi hem och pluggade och blev klara med två minirapporter innan vi hämtade upp katrins pojkvän...köpte present till min minsta lillebror och gick runt lite på Burlövs centrum.


Backstage ambassadörslivet!

Imorgon ska vi tillbaka till Kalmar, yay så skönt de ska bli. Får nog bli direkt till jobbet då jag börjar vid 17 och jobbar till 21. Måste skriva på sista minirapporten men vi är optimistiska och känner att vi klämmer in den lite här och lite där.

Jag bor lite som i en resväska under denna vecka eftersom jag ska upp till stockholm nu på fredag morgon och hälsa på mammafamiljen. Oh de är 23 dagar kvar till Egypten nu..yay!!!

Sleep tight!!


På ambassadörsresa!

Halloj från skåneland..jag har rymt från Kalmar och befinner mig nu i kyrkheddinge..lovely!

Igår körde vi från Kalmar ner till Ystad vilken tog sin lille tid men de var det värt för några timmar på en trevlig men stooor gymnasieskola. Otroligt bra bemötande vilket det inte alltid är, tack för det Ystad! Och guess what!? JAG körde bil, och vi överlevde..tror inte Katrin försökte slänga sig ut i farten heller någongång, så plus för mig :p

Idag ska vi in till en skola i Lund några timmar sen till AMS och Komvux också eftersom vi inte fick vara på skolan så länge. Imorgon blir det troligtvis Hässleholm..men den skolan verkar inte vilja kommunicera med oss så i värsta fall få vi väl hitta någon annan. Men innan dess blir det födelsedagsshopping till halva familjen som fyllt år :)

Åter Kalmar onsdag kväll..sedan ska jag upp till Sthlm på fredag och vara hos mamma över helgen. Vi ska fira påsk en helg tidigt för att jag ska få vara med...min mamma är väldigt söt! :)

Nej nu ska vi åka!
Ciao

Soft söndag

De är söndag...softsöndag! Idag står inget på schemat, jag skulle kunna ligga i sängen hela dagen och titta ut på de otroligt hemska regniga vädret. Men nej du de är inget jag skulle orka med..jag behöver aktivera mig annars blir jag galen.

Dagens måsten:
- Packa inför ambassadörsresan till skåne, borta måndag-onsdag.
- Läsa två uppsatser till vår minikurs
- Måla lite?!
- Baka lite?!
- Städa hemma
- Kolla vad jag har för sommarkläder

Finns alltid saker att göra! Ska kolla runt lite mer om Epypten, tack Johannes för ditt tips..facebook är perfekt för allt! :)

Nej nu ska jag äta lite frukost!

Back to basic

Började dagen riiiiktigt fint klockan 07.51, jag reagerade inte när Richard sa att han ställde klockan på kvart i åtta utan tänkte visst de blir bra. Haha NOT! Lilla puckojag började ju vid 08.00 och inte 09.00 som min hjärna tänkte. Så HOPP upp och iväg, kom 1 minut sent så riktigt bra jobbat (och att jag har chufför, puss på dig).

Vädret är inte vidare härligt, grått och trist men inte så kallt och de är ju iaf något :) Efter jobbet så ska vi iväg och köpa en ny telefon till mig, budget style! Blir en Sony Ericsson men inte en Xperia X10 för 6000:- utan en Sony Ericsson W508 för 1800:-. Pengarna som blir över (fick ju tillbaka 6500:- från telia) går till resan...mycket smart av mig! Yay!

Sony Ericsson W508
Nya telefonen som ska inhandlas i eftermiddag! Back 2 basic!


Egypten!!!

Yay, jag och katrin har precis bokat en resa till Egypten i 10 dagar med Fritidsresor. Sooooolsken, stor pool och direkt vid stranden med all inclusive!! Så himlans skönt det kommer vara, bara jag och bruden. De tråkiga är att inte annica följer med, vi får hitta på nå kul i sommar istället!

Den 15 april åker vi och kommer tillbaka den 24e april, från Stockholm så bli en övernattning hos syrran innan vi åker tidigt som bara den på morgonen. Sedan väntar 10 dagar på stranden då vi ska dricka en massa vin på stranden och bli riktigt jäkla bruna. Sunshine here we come!






Bilder: Fritidsresor.se


Byggarbetsplats

Live från byggarbetsplatsen aka hemma :p

I förmiddags var det SISTA presentationen ever inför klassen, woho jag har överlevt alla under de tre åren vid marknadsföringsprogrammet och det känns jäkligt nice faktiskt!! :) Vår presentation blev inte som tänkt men vad gör de, godkända lära vi ju vara eftersom vi var en av de fyra grupperna (av 16) som blev utnämnda till den bäste, go team go!

Efter presentationen blev det en fika, aka frukost och flum i en datorsal aka grupparbete, haha not so much. Beslutade oss för att gå hem till Katrin..och efter en halv sidan skickade älsklingen om vi ville med till (guess where? - jaaaaa ikea såklart) och köpa två hyllor till tv-möbeln vår senaste byggsatts. Oh men de vill vi och där gav vi upp skolarbetet för dagen i princip. Nu är hyllorna uppe och vi ska flytta över saker..sen ska jag läsa lite innan jobbet...blä!

Ciao


Time for work..

Ny vecka och vi startade en ny kurs idag också..språk och begrepp som är en två veckors kurs med flum verkar det som. Vi ska skriva fyra minirapporter om två uppsatser och två artiklar. Förhoppningsvis inte så jobbigt och vi hade tur och fick våra seminarium på torsdagarna. Yay jag kan åka hem till mamma nästa helg :) Mys mys mys och mamma är ledig hela helgen! :)

Update: Jag har tagit bort akrylnaglarna, ett försök att spara lite mer pengar. Satte dit vanliga lösnaglar nu för mina ser verkligen ut som SKIT, men men de får man ta ett tag. Dom bör vara fina till sommaren iaf! :)

Hemma blir de finare och finare för varje timma känns det som. Ska måla klart i vardagsrummet och sen ska vi ge oss på lilla rummet, många rum är det! :p Men de blir SÅ otroligt fin och värt varje liten krona vi lägger ner i lägenheten. Så om jag inte har något bättre för min i sommar/höst kan jag iaf gå runt och njuta av en fin lägenhet..usch hej panik för vad jag ska göra i höst. Ska jag jobba eller läsa kommunikationsvetenskap..kan ju göra båda men vet inte riktigt hur det blir...blä för att bli "vuxen"

Nej nu ska jag cykla iväg till jobbet!
Ciao

Frihet!!

Var så otroligt skönt att bli klar med tentan i fredags så de blev riktig helg efter det..inget jobb och inget plugg :) Galet skönt!!

I fredags såg jag, katrin och tösen på Lets Dance, myspys. Sedan i lördags målade vi om sovrummet, från en hemskt (sorry love) grå/lilarum till ett betydligt ljusare..pastell sand så inte riktigt vit. De tog en massa tid men vid 14 tog vi break och jag cyklade och handlade + systemet eftersom Alex skulle hälsa på från Öland för middag och "schlagerparty" och då behövde vi lite bubbel och vin, mums mums. Vi åt och snackade, tittade på schlagern med Katrin och Morgan (och tösen) med vin, ost och kex. Hur trevligt som helst, musiken..njaaa men Bergendahl är grym så vi får väl se om vi får kvala in nästa år eller inte :p

Idag har vi mååålat, ätit mumsig sconesfrulle, monterat möbler (ja först köpte vi dom..IKEA såklart), handlat mat, städat och fixat. Storhandling på IKEA blev de verkligen. Köpte den efterlängtade TV-möbeln, sovrumslampor, tavlor till sovrummet, gardiner till sovrummet och korv såklart. De börjar bli riktigt fint här hemma i hem nummer 72 :p

Nej nu blir det sängen!!!

Hemtenta

En gåta..

Jag är hatisk, känner mig helt jäkla dum i huvudet, börjar få panik, kan inte läsa eller förstå vad jag själv skriver!!

Vad gör jag!? Jooo jag skriver ju hemtenta, såklart. Och som ni kanske förstår så går det inte alls bra, nej verkligen INGEN-stans-alls!!! :( :( :(
Frågorna är allmänt idiotiska, när jag tittade på tentan första gången fick jag känslan - puh inte svårare än så?! Men ack så otroligt fel jag hade..

Har suttit från 10 idag och inte skrivit klart en hel fråga, de går inte, jag kan inte tänka. Står en massa flum på ett gäng delfrågor men jag är inte helt klar med någon och ja JAG BÖRJAR FÅ PANIK ÖVER DETTA!!!!

Fan jag hatar skolan just nu!!

Ny bloggdesign!

Nej nu är jag trött på designen..bloggen har börjat kännas tråkig så ska försöka få ihop en ny design! Blir nog till helgen då jag är ledig :)

Rooosa rosa känns det som de blir och betydligt bättre typsnitt för dom är helt crazy idag och är olika i olika webbläsare vilket är typiskt dumt!

Vi väntar med spänning på nya designen.. :)

Melodifestivalen!

Woho! Har precis bokat in världens bästa Alex till på lördag för en mysig dag i Kalmar som kommer avslutas hos mig med MELODIFESTIVALEN!!!

Har saknat min babe så ska bli kul att höra om alla äventyr i Österrike, snyft jag är fortfarande sur att jag inte kunde följa med eftersom vi hade redovisningar förra veckan! Dumma läraren :p Men nu ska vi ta igen förlorad tid och de kommer bli myspys! Och ja Katrin du är välkommen ;) Haha inte glömmer jag bort dig my love.. ;)

Tjejmys i Berga!! :)


Woho..operation såga låtarna kan börja..


Pink all day long

Goddag solstrålar!!

Underbart med fint väder idag IGEN..man börjar bli riktigt bortskämd med solensstrålar och de är verkligen hur underbart som hellst! :) Idag är de pink pink pink...rosa tröja, rosa naglar och ett nytt lite rosaaktigt läppstift! Yay! Rosa får en att må bra, en är en glad färg och de tycker vi om.

Sitter i soffan hemma och läser..nja om jag ska vara ärlig har jag mest organiserat mina mappar och dokument i datorn och läst en 3 sidor på 30 min sen jag kom hem, kanske skulle kicka igång läsandet! Har varit i stan och ätit lunch med halva kåren typ :p Nej men ELIN fyller år idag..GRATTIS igen..så vi gick och åt Thaimat, buffe = yum yum i magen. Sen blidde de en sväng på stan...face, H&M, Arnolds och spana in telefoner. Jag hittade allt jag ville ha, puder och läppstift...och fick veta att telefonen jag vill ha kommer om ca 1 månad men kan bli tidigare!!! :)

Nej nu ska jag läsa och sen jobba 16-21!! Fun..money money money!!


Sony Ericsson Xperia X10


Bullbakning

De är söndag, jag har dock ingen ångest för att de är måndag imorgon för jag jobbar inte förens på tisdag vilket är riktigt skönt :) Lite skolarbete är inte så farligt och de blir de ju en del av denna vecka :p

Innan jag hoppade upp imorse låg jag och läste i sängen, vilket måste vara bland de bästa som finns..solen sken och man hörde fåglarna kvittra så de är myspys. Sedan hoppade jag upp och bosatte mig i köket för att BAKA BULLAR! Blev paus för frukost när degen jäste första gången och sedan lite vasaloppstittande :)

 


Haha utan kavel får man ha fantasi..


Way för mycket socker och smör..


Färdiga bullarna..mums!


Sunshine i Kalmar

Solen skiner på lilla Kalmar och de är hur mysigt som hellst!!! Jag låg kvar i sängen, i solskenet och läste några sidor i en bok till skolan...riktig mysig start på dagen!

Efter en halvtimma blev jag rastlös och hoppade in i duschen, åt frukost framför tvn och sedan gick jag och Richard ut på en promenad i solskenet, var ute i en 1,5h så de var riktigt skönt. Pratade lite med lilla pappan också vilket var trevligt värre. Efter promenixen var de lunch, pizzaresten från igår :) Mums mums!

Nu sitter jag i soffan och tittar på MTV, 16 and Pregnant marathon..haha amerikanare i ett nötskal! Har en hel hög med tidningar att läsa..men behöver läsa klart en bok till skolan så saka ta tag i det nu! Hade tänkt baka bullar också, någon blev helt fanatisk när jag sa det så han bryter väl ihop om de inte finns bullar sen..haha! :p

Ikväll då? Melodifestivalen med Katrin!? Yay! :)
Ciao

Helg!

Sitter och väntar att den mumsiga pizzan ska bli klar, den står i ugnen och mumsar till sig lite! :) Kände att pizza skulle vara perfekt en dag som denna (haha bestämde mig i tisdags för det)..har suttit på biblioteket mellan 9-14 och skrivit på vårt grupparbete som ska in nu på tisdag. Känns skönt att de börjar ta sig och inte bara är en massa lösa delar.. :)

Annars har veckan bestått av lite lugn och ro, lite jobb och grupparbetet! Ska blir RIKTIGT skönt att lämna in de på tisdag..sedan är det en hemtenta som ska in på fredag, okej ska bli skönare när den är klar :) Grupparbetet är riiiiiktigt flummigt. I onsdags var det KARMA också på biblioteket..först i princip hela dagen där och sedan bankett på kvällen. Var riktigt skönt för jag fick håret fixat under mässan så slapp iaf fixa det när jag kom hem. Banketten var riktigt rolig, troligtvis eftersom jag satt blevid ett riktigt härligt gäng..KS :P

För er som inte spanar in min Facebook-profil kan jag också säga att jag lämnat in min iPhone för sista gången. Den har lekt död lite i veckan och då tröttnade jag. Så lämnade in den efter MÅNGA om och men på Teliabutiken här i Kalmar. Att de ska vara så SVÅRT att vara trevlig och ge tydliga svar på frågor..idioter finns det många av!! Men skrev och KLAGADE på Fairshopping.se och efter 58min svarade en Telia-representant och skulle genast kolla upp det, enligt honom kunde jag häva köpet men han skulle kontakta butikschefen så väntar med spänning på att de ska höra av sig....

Men nu är det HELG, mys mys mys och ledighet står på mitt schema. Ska läsa en bok inför hemtentan men thats it! Hittade för övrigt färg idag..lovely! Ikväll ska jag iaf ha godisfrossa med katrin och annica om hon hade tid..vi får se!
Ciao

Yay för avklarad presentation!

Halloj people hoppas att ni haft lika vackert väder som oss här i Kalmar...solen har verkligen strålat och man blir så lycklig av det. Dock har jag suttit instängd i skolan hela dagen och haft/lyssnat på presentationer. Intressant och man överlevde då vi hade så pass många raster..nice nice!

Hade en lunch på 2h då jag och Katrin åkte hem till henne och gick ut med Tösikuvösi vilket var riktigt härligt innan jag köpte lunch på DWB i stan..sååå god sallad att man nästan dör! Sedan fortsatte det dock! Min grupp var klara rätt snabbt då vi är grupp två, och kors i taket de gick riktigt bra!!! :) Woho!! Nu blir de en ledig kväll efter jobbet när jag kommer hem, så skönt!

Imorgon är det KARMA heela långa dagen och sedan Bankett på kvällen, herregud jag har iiingen aning vad jag ska ha på mig..och min garderob är tråkig så kan bli en spännande klädsel imorgon! :p

Ciao


Naglarna!

I USA går nästa alla och fixar naglarna på salong, delvis för de är riktigt snyggt och för att de är RIKTIGT billigt. Det går inte att jämföra priserna i sverige och usa..de är 100% dyrare att göra naglar i Sverige vilket är galet. Visst kan de vara skillnaden på kvalité men oftast blir naglarna riktigt snygga och hållbara oavsett vart du gör dem i USA.

Jag hittade en liten nyöppnad nagelsalong i Kalmar, Nails & Spa heter den och ligger på Södra långgatan 9. Ett fräscht ställe..jag föll för de underbart lyxiga pedekyrstolarna dom har vilket är standard i usa på alla salonger. De är bara asiater som arbetar på salongen (både tjejer och killar) och dom är duktiga allthoppa.

Priser:
Nagelförlängning akryl/gelé 395:- (ca 1,5h)
Refill nagelförlängning: 275:- (ca 2h, med massa snack..går nog snabbare)
Nailart: 20:-/nagel


För de priset förväntar jag mig inte världens bästa kvalité men naglarna är absolut helt okej. De första jag gjorde blev riktigt snygga och jag gick ut jättenöjd, dock var de väldigt små bubblor i akrylen..vet inte om de brukar vara de. Jag förstörde mina lite dock genom att bada men med lite nagellim kommer man långt, blev sprickor på sidorna. De jag har nu gjordes två veckor sedan och är helt okej, limmat lite men de sitter hårt och tar många smällar.

Jag rekommenderar ABSOLUT Nails & Spa, supertrevlig personal, duktiga och kan sin sak!

..bild kommer snart..!!


Ang naglarna!

Nämen oh så senil jag är..har inte skrivit mycket om naglarna sen jag gjorde dom!!

                                                           Inte mina men rätt lika..

Ska ta och fixa lite bilder och skriva mer om det när jag kommer hem för er som är intresserade, kan ju börja med att säga att de är RIKTIGT skönt att slippa fixa naglarna själv..sådan LYX att gå till salong och få dom fixade när de behövs. Tar tid men kostar inte så mycket så de är de värt :)

Mer info kommer..

Lugnet är över!!

Jag hade en relativt lung helg (fredag-lördag) på pluggfronten men nu börjar det komma igång igen med Sinnesmarknadsföringen och grupparbetet..fuuuulllt upp!! Dock är de rätt skönt att vi är så pass många i gruppen att stressen inte är allt för hög. Imorgon har vi presentation på första delen och förhoppningsvis kommer den gå bra!! (hoppas hoppas håller tummarna!)

I fredags var jag ledig, hemma och var hemmafru med städning och tvättning..härligt med rena kläder ibland :p Resten av helgen var myspys, jobb och massa tid som som spenderades i soffan och filmtittande. Men nu är det back to verkligheten..jag ser dock fram emot helgen då jag är LEDIG både fredag, lördag och söndag..har grupparbete på fredag men de är rätt lungt.

Idag blev de SHOPPING med katrin darling efter grupparbetet i biblioteket! Blidde skor, sminkgrejor, ett par assnygga leggings och sen två oversize skjortor. YAY för att spendera pengar!!

RSS 2.0