Frisyrer..

Jag måste akut göra något åt mitt hår när jag kommer tillbaka till Sverige. Klippa topparna, inte så mycket på längden för jag vill ha tillbaka mitt lååång hår :) Men färgen behöver piggas upp. Trivs i den jag har rätt bra men den behöver lite lyster..lite slingor! Vill ha det lite mer ljusbrunt och med slingor i tror jag!

Update: Hade lite tråkigt, så kapade av luggen lite..nu är den mer en vettig snelugg och ingen urskog!

Funderar på en mix av dessa färger..



Vad tror ni???

Valborg..nja

Hej hopp alla valborgsfirare!!

Inge vidare brasväder här borta, lite blåsigt och det regnar till och från! Men vi har ändå inga brasor att tända, kan sätta eld på ett träd och se när 70 brannmän kommer springande..brandstationen är typ 500 meter från skolan och dom ÄLSKAR att rycka ut, och överdriva x 100 när det väl gäller!


Vaknade av ett puckor som stod och klippte gräset PRECIS utanför mitt fönsten och tydligen var de stenigt där också - fy så elakt klockan 8.30 på morgonen!! Men iaf jag skulle upp och hade tennis och EW, fortsatte i gymmet också. Blev 45 löpband och sedan armar..är otroligt hatisk på mina armar just nu, dom ska tränas!! De braiga är att jag redan ser resultat..tungt ska de vara :p

Resten av dagen blir det inlämningsskrivning och ikväll gratis bio - 17 again blir det nog! Jag och Rachelle i biomörkret..haha flum flum flum! Nästan som bio med Jennie, fast troligen utan våra popcornkrig! :p
Ciaaoo

Planerande

Jag tycker om att planera...kanske till och med älskar att planera!! Det finns alltid saker att planera :)

I eftermiddags chattade jag med världens bästa Frida och konstigt nog (eller inte) tänkte vi båda på midsommar och vad vi skulle hitta på. Så länge man är med friday så kan man inte bli tråkigt, vi är värsta radarparet ju ;) JA Katrin du är också med, inte gråta!! Men iaf så kom vi överrens om att denna midsommar ska fansiken bli lyckat - och nu är den spikad!!


Det går en bil från Stockholm med destination Häggenäs och de skånska skogarna. I denna bil kommer Jag, Frida, Annie och Henki sitta..en plats finns kvar och den är lite hemlig just nu :p Vi ska alltså till Katiepaties hus och blivande slott. På schemat står fyllestång, konstiga lekar, snapps och långbord. Det kommer bli super..bästa midsommaren ever och den första av många! Traditionen börjar iår och tar väl slut när vi dör..eller vad säger du Katrin?

ANNICA GUNNARSSON ska också medverka så boka in det nu...inga bortförklaringar är okej, kommer du inte finns du inte - okej darligt?! Love you!!

Nu längtar jag efter att komma hem...mailade STA idag också och bad om att bli ombokad till 11 juni - kommer då hem 12 juni och får sällskap till Atlanta med Rachelle, herregud så vi kommer gråta! Två lipsillar och en flygplats..ojoj!

Nu - sängen!
Ciao

Prisa gud..

..här kommer skatteåterbäringen!!

Så kändes de lite i förmiddags när jag kollade på mina skattepapper som väldens bästa birgitta scannade över till mig, kände att de skulle vara bra att deklarera :p Och woho jag får 4200:- tillbaka!!! Jippie jippie!!!
Är det bara jag som tänker på Samsung Omnia i900 när jag ser dom pengarna - de är nämligen den totala summan med frakt och allt. Alltså om jag köper telefonen så går jag plus minus noll - apbra ju!

Känner mig otroligt pigg och glad idag! Började dagen med att träna en timma, även fast jag var heldöd när jag vaknade. Sedan blev det en kaffe på vägen hem och vaknade lite mer för jag fixade lite mer på min speechpresentation på måndag som har en galet snygg PP. Nu är dagens lektion avklarad också och jag ska sätta mig och börja skriva på en inlämning till projektkunskapen och Human Communications! :)

Hoppas ni hafe en fin fin dag! :)
Ciao

Mitt i natten

Nu har jag precis skrivit klart och skickat in mitt arbete i Projektledningskursen. Känns otroligt skönt att jag är klar med den..de var mitt sista måste. Nu ska jag bara pressa mig själv lite mer och det ska nog gå bra det också. En om dagen ;)

Klockan är 01.45 och jag var egentligen klar med arbetet typ 23.30 men sedan gjorde jag lite ändringar och hittade en ny källa vilken var så bra att jag skrev om stora delar av arbetet..så därför är klockan så sen som den faktiskt är just nu! Men men jag är iaf glad att jag är klar med denna och kan fokusera på några andra arbeten imorgon istället för att känna projektpressen för-en-gångs-skull!

Nu ska jag hoppa i sängen, imorgon börjar jag vid 2 så de är ju rätt chill om vi säger så. Men skulle vilja förflytta min rumpa till gymmet INNAN dess också. :p

God morgon Sverige, God natt Westerville!

Ny telefon?

Visst jag är galen i mobiler..men när jag kommer tillbaka till sverige så måste jag ändå köpa ny telefon för min gamla darling är död. Så varför inte köpa den här borta och spara pengar, right!?

Den jag tittar på nu är och 90% säker på att jag vill ha är Samsung Omnia i900 16GB i vitt! Den är en liten skönhet med alla funktioner en iPhone har i princip..men utan alla applikationer. Men de är sååå söt och helt pluttig i vitt. Går på 4000:- om man köper den här och 7500:- i Sverige så de är ju ett kap!

Om jag köper den har jag inga sparpengar..men jag måste ju ändå ha en ny telefon!

Någon som vet något + alt - om den???

Tisdag

Det är gaaalet varmt i mitt rum, känns lite som en tropisk värme eftersom de regnat ute samtidigt som det är hot hot hot, eller 20 grader iaf. Rätt kul att se allt folk som springer mellan alla husen.
Träder slår ut och jag har en rätt så trevlig utsikt om jag får säga det själv, lila träd tycker vi om!

Idag så ska jag skriva klart mitt projektarbete, har hittills blivit en massa flum..men rätt bra sådant dock så de är ju iaf positivt. Sedan så blir det en sväng förbi gymmet och eventuellt biblioteket - vi har inga filmer!! Lite tvättning blir det nog också för de blev en liten hög efter chicago. Måste börja tänka på andra application paper i Human Comm också som ska in på fredag...men troligtvis måndag, läraren skjuter alltid upp sakerna!

Oh well..finns allt saker att göra! :p
Ciaoooo

Chicago

Torsdags kväll:
Eftersom vi skulle ta bussen från Downtown Columbus så bad vi vår snälla roomie Michelle att köra ner oss och våran packning, killarna åkte med deras roomie. Dock blev färden inte helt smärtfri! Meghann var helt uppe i sminket och vi kom iväg 15 min senare än tänkt och åker då till FEL bussterminat..gick då inga Megabussar därifrån så alla fick panik och satt och pratade med någon i telefon och fick vägbeskrivning. Bussen gick vid 11 (egentligen 10.50 men de visste inte jag och den åkte ändå 11!) och vi kom fram i good tid..svettiga...vid 10.50 typ. Laddade med kudden och sedan var det bara att göra det bästa av dom 7,5h på bussen.


Fredag dag:
Vaknade till musik i soluppgången och första synen var Chicagos skyline, wowo! Slängde mig efter kameran men fick ingen bra bild, den var nog också trött! Gick till Hostlet som var ca 5 min från Sears Tower och sjukt centralt. Fick dock inte checka in förens vid 15 men vi låste in våra väskor och sedan fick vi frukost på Hostlet..muffins, kaffe, flingor och mackor. Gott! Vid 8.30 begav vi oss ut med målet Skydeck på Sears Tower, högsta huset i Chicago och ex i världen! Men dom öppnade inte förens 10 så vi gick till Millennium park och fotade fontänen, bönan och några andra silvriga saker. Vi fortsatte vår promenad längst med vattnet i det underbara vädret, tog en glass och njöt. Hamnade ute på en udde där Chicagos akvarium låg och några andra museum...vi stannade dock utanför och tog foton där. Efter en promenad på 4-5h så var vi tillbaka vid Sears Tower och åkte upp och fotade som små galningar..men kostar det $13 så vill man ju få tillbaka något också!
Sedan blev det lunch innan folk strejkade och ville tillbaka till Hostlet och sova innan kvällens utgång. Turistat hade vi gjort och sett alla dom sakerna som vi ville. Helt slut dog man i sängen..och jag som inte ens var trött! :p


Fredag kväll:
Efter en nap och en dusch var vi fixade och klara för en middag vid Navy Pier och sedan utgång på en av dom flashiga klubbarna. Sååå heta vi var!! Dock var det längre än vi trodde till piren så alla var aphungriga när vi väl kom fram! Efter lite strul så bestämde vi oss för en pub och åt god mat och drack gott vin...gick lite väl snabbt upp i hjärnan dock! :p
Men när vi var klara så begav vi oss mot Sound-bar som hade två dansgolv och flertalet barar med både House och RnB så vi fick lite variation. Kvällens roliga - någon random brud stötte på mig och jag flydde fältet och gömde mig bakom Chris :p Kom hem vid 02.30 och somnade på 2 sec i dom sköna sängarna.

Lördag dag:
Eftersom alla var otroligt trötta i både ben och fötter efter fredagen, samt att vädret inte var super så beslutade vi oss för en shoppingdag och tog en taxi upp till Michigan avenue efter frukosten. Shopping och lunch blev det innan regnet ÖSTE ner och jag och Rachelle tog skydd i ett hotell med starbucks! Mötte upp killarna när regnet lagt sig och åkte tillbaka till hostlet för en dusch innan det var middag och sedan barrunda med guide från hostlet. Blev bara jag och Rachelle under middagen, dom andra dissade oss - och glömde säga till!!! Men fick i oss lite Thai innan det var dags för spriten.


Lördag kväll:
De var vi och ett gäng andra killar..+ en till tjej! Man skulle kunna trott att vi var fulla från början, men vi hade bara kul och var kanske lite övertrötta/pigga. Träffade massa underbart folk som var del av vår barrunda, spenderade mest tid med en underbar amerikan, en kanadensare och lite tyskar. Billig öl började vi med..sedan blev det shots och drinkar och man blev rätt fattig. Men sedan överlät jag drickaköpandet till en annan..mycket billigare så :) Hade iaf mycket trevligt och har ingen aning när vi kom hem! Mr American var iaf hot hot hot :p
Söndag dag:
Eftersom vi skulle checka ut vid 11 blev det ju ingen sovmorgon, vilket skulle behövts, utan hoppade upp i panik..snabb tillfixning innan jag checkade ut vid 11.10. Väntade på Jonatan som var den som saknades innan Otterbeingänget tillsammans med R och en kille från Australien åkte till ESPN zone (spelställe med massa matcher, arkadspel och restaurang) för att luncha och titta på basketmatchen mellan Boston och Chicago. 
7 personer i koma under ett bord, hälften kunde inte äta utan de blev små fina kartonger att placera maten i när vi tröttnade på stället aka middag. 
Gick mot Navy Pier där vi splittade oss eftersom ingen kunde komma överens om vad vi skulle göra. Några gick på bio, några på Zoo och jag gick med R till en söt park i närheten där vi var till det blev för kallt och vi gick tillbaka till hostlet. Eftersom han inte sett Millennium park gick vi förbi där också och tog bilder..dock började det regna längst vägen men de var inte så farligt.

Söndag kväll:
Väl tillbaka på hostelt så var ingen där..så vi bosatte oss i en soffa och pratade massa strunt i någon timma eller två innan dom andra dök upp och flummade bort några timmar. Eftersom bussen tillbaka till Columbus skulle gå vid 10 så hade vi inget bättre för oss. Blev middag vid 8-tiden då jag åt min Wrap från ESPN och köpte vatten inför resan. Sa hejdå till R och sedan fick vi springa till bussen eftersom vi fick vänta på Jonatan som var seeeg på hostelt. Kom iaf på bussen och fick dubbla säten på hemvägen också. Dock var bussen som ett kylskåp och hon som körde bussen var en otrevlig häxa. Sov iaf majoriteten av resan i ett gäng obekväma ställningar och vaknade vid några stopp där häxan tände upp hela bussen!!! :S Kom fram 6.30 och då hämtade steve upp oss och sedan blev det bums i sängen!

Var en underbar resa och jag kan heeelt klart rekommendera Chicaho och HI Chicago som var vårat hostell!!!

Shoppat!

De blev lite shopping i Chicago..inte så mycket men saker som jag behövde, hittade dock inte några skor!! :( Men blev en underbar väska (är större och glansigare IRL) som var värd varenda öre, jag älskar den!
Sedan blev den en myntbörs, topp, linne, tröja och en faaaab kjol som jag bara älskar!!

Svårt att hålla i pengarna när det är rea..och man hittar sååå söta saker. Jag blev kär i en Armani Express klänning som var rosa med dragkedja på mitten...men priset var liiiite väl högt tyvärr! Snyft!

  
  
Mina inköp!

Back from Chicago!

WOW säger jag bara, vilken stad Chicago är!! Vi kom hem imorse vid 06.30 och då var man ju lagom pigg..det var typ minusgrader i bussen hela resan så man har ju inte sovit gott om jag säger så! Men underbara Steve hämtade oss vid bussen och sedan blev det en dusch innan det blev sängen för hela slanten!!

Jag prisar min nattläggare (dom där ögonbindlarna man får på flygen) som gjorde att jag fick 5 underbara sovtimmar innan det var dags att hoppa upp och bege sig till skolan. Som tur var fick vi gå tidigt idag också..idag har vi 26 grader och strååålande sol men de är samtidigt ganska vindigt - kjolen flyger överallt :p

Nu ska jag skriva ihop ett inlägg om Chicago och ladda upp en massa bilder. Får se om dom hamnar på Facebook...de är så segt att ladda upp!! :p
Ciao

Mot Chicago!

Nu är vi bara några minuter ifrån avfärd mot stora staden Chicago!!!

Allt är packat..jag har ingen handväska så jag kör på plastpåse!! Ska försöka hitta någon snygg imorgon i Chicago. Just nu ser vi fram emot 9 timmar på en buss, haha hoppas dom har toa! Som sällskap har jag två böcker, lite godis och en dricka..ja och iPoden såklart!! Blir man för uttråkad kan man ju alltid attackera någon av dom andra fyra jag reser med.

Oh well, toa och sedan iväg!!
Hoppas ni får en bra helg med fint väder, jag har bikinin nerpackad iaf ;) Tror inte de blir något bloggande under tiden i Chicago men man vet ju aldrig med mig. Är man beroende så är man :p

Puss och kram!!!!

Ny kamera!

Woho, äntligen har jag köpt en ny KAMERA!!

Självklart blev det en rosa, FYND pris var det också - $99 för kameran och så ett minneskort för $12 så jag är så glad så glad. Man fick med ett svart fodral också så den håller sig fin!

Bra är också att de är en Casio så jag kan använda laddaren från den andra kameran till denna - laddare som fungerar i sverige! Superbra också så slipper man köpa ny sladd till den sen. Laddar kameran nu så jag ska kunna ta många fina bilder från Chicago - vi åker ikväll 23.00 :)


 

Torsdag!

Dagen D..eller mer C eftersom vi åker till Chicago ikväll!
Nej jag har inte packat och nej jag vet inte hur man tar sig från busstationen till hostlet..men eftersom vi bor mitt i smeten ska de nog inte vara några problem, hoppas vi! :)

Dagens två lektioner flög iväg, Tennisen var superkul..hade vår coach fru idag och hon var superhärlig. Vi körde lite spel och tävlingar vilket var superkul och vi kom fram till att man lärde sig mer då! Sedan var det EW och då skulle vi gå till Dairy Queen och tillbaka vilket tog 30 minuter. Efter det så har jag tagit det lungt..chattat med söta katrin och söta pandan, alltid trevligt :)

Nej nu ska jag flumma lite på mitt arbete..kanske ska sätta på mig ett par byxor också för vi ska åka och handla kamera om 50 minuter och de är bra att ha kläder på hela kroppen och inte köra en pappa..haha!

Puss på er, här är det sooool hoppas ni också har det!

W-W

Och så var denna "vin onsdag" avklarad, trevligt hade vi och trötta är vi. Kickade ut dom andra 15 min sen (00.30) och nu är det dags att hoppa i sängen eftersom både jag och Rachelle har träning imorgonbitti.

Hon har iaf inte dubbelt och de är iaf någonting. Tennis och sedan gå i gymmet...tar nog en utepromis senare på dagen för de ska bli SUPERFINT imorgon...dock inte jättevarmt men man kan förhoppningsvis ligga ute ändå!

....Gott vin....

Aje!

Jag har ont i magen...den har ätit glass, den brukar tycka om glass men nu mår den illa! Åt inte ens myckat glass ju..suck för lilla knasiga magen!
Nu ska jag iaf iväg och träna, blir nog en timma löpband och sedan maskiner, beroende på vad som är på tv. Solen skiner också så vädergudarna skojjar med oss. Ska iaf vara 26 grader i Chicago hela helgen och sol/moln. Vi hoppas på det bästa...

Nej träning var det ju, sedan kommer folket strax innan 22 skulle jag tro. VIN!

Skola eller fritidsgård?

Precis hemkommen från dagens första och enda lektion! Härligt när man börjar vid 2 och får sluta 20 min innan man ska också, hade lektion i typ 50 minuter..kollade på ett musikklipp, kollade på ett klipp från You got mail och avslutade det hela med en diskussion om facebook. Oh well vi hade kanske föreläsning om en teori i tio min också och de var utifrån den vi gjorde det andra men de kändes knappast så! :p

facebook_.jpg

Var iaf sovmorgon och vi gick inte upp förens 11 men då fick en viss annan panik och var tydligen sen..haha äventyr är bra på förmiddagen. Blir ingen kamera idag utan imorgon...får se vilken jag hittar! Sen blir det träning, läsning och troligtvis mer plugg innan de är Wine Wednesday!!

Ciaaooo...nu roppar glassen efter mig! Inte bra!

Filmtajm

Jag och Rachelle har precis tittat på Wimbledon..jag kallas faktiskt Bjorn av min tennis coach ;) Roligt är det iaf!
Men tanken var att vi skulle pyssla ihop en ny dörrskylt men de blev inte fallet för vi hittade inget färggrant papper och glitter på Krogers - men vi hittade ASGOD glass för $1.99. Typ jäääättteeemycket glass också, typ 1,5l så måste "tvinga" i pojkarna glass imorgon när det är vin onsdag...vi vill inte ha god glass i huset - det är ju farligt!


Bildkälla

Under dagen blev det lite plugg, skrev en sida till projektkursen och hittade massa källor! Har mailat min lärare efter frågor, vi har inlämning vid 2 imorgon jag nej jag har inget arbete - jag behöver frågorna! Suck, att lärare aldrig gör som dom säger. Men men! Får väl lämna in den efter lektionen då. Var på biblioteket och lånade böcker..tittade inte ens efter filmer utan nu kör vi lättare och roligare böcker istället. Hur många kan jag läsa på en dag tror ni? :p

Imorgon ska de bli HEMSKT väder, men iaf inte kallt. Kanske de skyddar mot åska och alla miljontals regndroppar som kommer falla under dagen! Suck att jag måste ner till comm. Nej nu ska jag köra magträning, de blev bara konditon imorse och de går ju icke!!

Trött tisdag

Seg i huvudet känns som bara förnamnet...vaknade vid 8.20 och ville INTE gå upp, men ska man ha lektion så ska man. Inge vidare lyckad lektion, tror jag var i någon form av koma eller liknande och klarade inte av det mesta. Plågade mig själv lite extra när jag var klar med EW och bosatte mig på löpbandet i 40 minuter så nu är jag DÖD - minst sagt!

Ska skicka iväg ett mail till en lärare och sedan hoppa i duschen..hoppas vakna med lite kaffe och sedan ska jag skriva ett litet arbete. Sen får vi se vad som händer, vet att jag måste förbi biblioteket och lämna lite böcker och filmer!

Hoppas ni får en fab dag!

Slut!

Snyyyft jag känner för att gråta!!! De är slut "The End" är avklarat! Jag är genuint lycklig just nu och känner för att dansa runt. Men samtidigt har jag ingen "nästa bok" att ta tag i och förtrollas av Edward.. jag läste precis klart Breaking Dawn, bok 4 i Twilight berättelsen!!

De är utan minsta tvivel de BÄSTA böckerna jag läst, en så otrolig känsla och handling som Stephenie Meyer skriver om är makalös! Alla borde läsa böckerna, de finns lite av allt och framförallt en massa kärlek - och de tycker vi om. Sure lovestory bullshit tänker dom flesta..men nä bara ge dom en chans!

Om jag skulle välja vilken bok som är bäst är det troligtvis den sista, men New Moon är helt klart mest känslosam..jag grät som en toka! :p Som sagt alla är bra...Twiligh är en gryyym bok och dom blir bara bättre allt eftersom!

Lycka!

twilightsaga.jpg twilight saga image by pheno-meno

Kväller

Och så sitter jag här i sängen igen..mitt favvoställe i lägenheten där det är lungt och mjukt! Att jag är trött och klockan inte ens är 22 är en ny grej..jag brukar gå och lägga mig vid 03 (de bara blir så)..men nu är det nog för jag svit för mycket!!!

Vi fick oaf sluta typ 1h tidigare från kvällskursen..inte för den var så farlig för vi gick bara igenom två kapitel och jobbade i gruppen efter rasten. Rasten strejkade vi på och drog ut på, stackars oliver somnade och blev en utmärkt ursäkt till varför alla utbytesstudenter + oliver var 15 min sena...men dom hade ju väntat så vad gjorde det! :p
De var en trevlig liten lektion, fick dock inte prata ut en sak som äter upp mig innefrån, suck suck. Oh well får skaffa pengar på mobilen imorgon och fixa ihop en träff istället :)

Nu ska jag ta och poppa popcorn och sedan blir det en film eller de sista ut Breaking Dawn (jag vill inte att den ska ta slut!!!).
Sov gott där ute!!

Ny vecka!

Jag har ingen anning om de regnar eller soligt...marken är våt men sen ser det ljusare ut, switchar varannan minut ungefär. Väldigt spännande väder vi har idag!

Dagens erkännande: Jag sov till 11.45, ja de gjorde jag. Vaknade vid 9.30 och kände - näää jag skiter i att gå upp och somnade om så gott så. Idag så har jag TVÅ riktiga lektioner...human communications och business and professional speech (wei vi har boken nu!). Första vid 14 andra vid 18.15 och sedan ska vi boka alla våra biljetter vid 16 i biblioteket så de blir fullt upp från nu.

Ska ta och träna lite och sedan blir det brunch innan skolan, so much fun - inte!!!
Ciao

Söndag!

Igår låg jag ute i solen mellan 13-16 och jäklans va solen tog..jag trodde inte att de skulle vara så farligt men igårkväll var jag en liten kräfta. Idag så vaknar jag upp och är liite brunare än vanligt, jippie de röda blev brunt :) That is so not me så man får ju iaf vara lite glad över det hela!

Idag är det molningt men iaf inget regn som dom sa de skulle bli, tack för det! Ska regna måndag-onsdag iaf :( Oh well jag har mina underbara gummistövlar som hjälper mig genom regn och rusk. Idag ska det faktiskt bli lite plugg..tänkte skriva arbetet som ska in på Onsdag till Human communicationskursen. Blir en flummig uppgift eftersom jag inte har boken, ooops men jag tror det kommer gå bra. Jag har mycket anteckningar och allt finns ju på internet så de ska nog gå bra det här...om de är något jag är grym på så är det ju babbla!

Annars blir det träning lite senare och fortsatt jobbletande, som vanligt. Ska skicka ett mail till IO i Kalmar och till CSN också angående sommaren och poängen vi tar i usa.
Ciao

Kamera!!

Eftersom jag blev av med min ÄLSKADE kamera när vi åkte till Mexico några veckor sedan så är det dags att skaffa en ny, jag blir galen av att inte kunna ta några bilder på allt vi gör!!!! Så i veckan har jag beslutat att köpa en ny en. Blir ingen fancy för de klarar inte min budget av..

Något "kul" är att majoriteten av alla digitalkameror här borta går på AA-batterier och är små tjockisar. Njaaa känner jag för det, jag vill ha en skinny en! Dessa kostar under $139 (första 2295:- i Sverige och 1200:- här!)

..vilken är sötast? 
  Casio Exilim EX-Z150 Pink 8 MP Digital Camera, 4x Optical Zoom & 3" LCD   Casio Exilim EX-Z29 Pink 10MP Digital Camera with 3x Optical Zoom, 2.7" LCD, YouTube Mode
Bildkälla!

Att vara aktiv

Något som är typiskt mig är att vara aktiv i massa organisationer..vara inblandad i massa saker och planera små och stora äventyr. Allt från scouterna till kyrkan och skolan...jag har alltid varit med på något hörn och alltid tyckt att de varit jätteroligt!

KARMA 2009


Just nu saknar jag det jättemycket! Innan jag flyttade till Kalmar ville jag jättemycket men de var alltid någonting i vägen, mest för att åren är indelade i kalenderår och de saker jag ville vara med på alltid skulle gå över mitt utbyteshalvår. Jättesynd men tänk så kul jag har här nu - de är ju fantastiskt verkligen och otroligt kul. Men när jag kommer tillbaka till Kalmar måste jag göra någonting. Funderar på att söka till KARMA 2010, en arbetsmarknadsdag som anordnas till studenterna vid HiK. De är ett stort arrangemang...ansökan till projektgruppen går ut på Måndag! Ska jag söka...och vad i så fall??

Vilken tjänst skulle passa mig då??

Programansvarig
Sponsoransvarig
Informationsansvarig
Värdansvarig


Familjemiddag!

Nu har jag och Rachelle precis kommit hem från en helt underbar middag hos vår roomie Michelles familj.
Dom var helt underbara och hennes mormor var där också, 80 år och världens mest aktiva människa som var jätteintresserad och frågade massa frågor och var verkligen jättesöt. Hennes mamma var lika dan...mor och dotter :p Men dom var verkligen jättesöta och vi satt och pratade jättelänge över dessert om allt mellan himmel och jord.

De är alltid lika skönt att träffa någons familj, de blir genast lite som hemma och man blir en i gänget för dom öppnar verkligen upp deras hem och de är helt fantastiskt så gästvänliga och öppna dom är. Dom bjöd tillbaka oss så vi kommer garranterat att hälsa på igen innan vi åker tillbaka :) Härliga människor vi bor med som har riktigt goa familjer!!

Jag och Rachelle har också pratat om sommaren och jag ska nog ta en långweekend eller så ner till Nederländerna och besöka henne och hennes familj i sommar. Känns som man redan känner alla och vet de mesta så de skulle vara jättetrevligt!!! Jag har verkligen hittat en underbar vän här och de kunde ju inte vara bättre...hihi kul när Michelles mamma kommenterade att vi verkligen fungerade ihop..tänk sådan tur man har ibland!

Nu - film!! Ciao


Mobiltelefoner

Jag har hittat VÄRLDENS bästa hemsida som säljer heta mobiler som är upplåsta för en billig peng, betyyydligt billigare än om man skulle köpa dom i Sverige. Kollade på ny Prada-telefonen som kostade 5600:- i sverige och 3400:- på denna hemsida, det mesta är billigare i USA :)
Men de är riktigt kast att många underbara telefoner inte kan användas i Sverige, men tada ibland hittar man någon sötnos som allt ska fungera..

Den som jag spanar in just nu är Samsung i8910 Omnia, den har skitbra kamera, 3G, radio och allt annat bra. De enda negativa är att den väger 144gram vilket är mycket!
Annars är LG Prada telefonen riktigt het också..jag är helt såld på tangentbord just nu, men de lägger ju på vikten också :S

Samsung i8910 Omnia HD Black Unlocked GSM Cellular Phone  LG Mobile KF900 Prada Black Unlocked GSM Cellular Phone

Planering

Nu så är planeringen nääästan klar inför våra kommande 8 veckor. Jag är bara här i 8 veckor till..fy jag känner mest för att gråta när jag bara tänker på det! Visst hemma är underbart, men detta är också underbart! Jag älskar detta ställe och med samma gäng under 4 år skulle mycket galenskaper ske..vi lyckad rätt bra på 6 månader :)

23-26 april: Chicago
2 maj: Gallery hopping downtown, kanske en tripp till Cleveland
7-10 maj: San Fransisco
15-17 maj: Niagarafallen med ISA (international student ass)
22-25 maj: Långhelg..just nu ledig
30 maj: Cedar Point
6 juni: Picnick med ISA
10 juni: Skolan slutar
10-16 juni: New York alternativt hemresa till Sverige!

Fullt upp alltså!! 8.14 veckor kvar till de blir sverige..fy tiden går ALLT för fort!

Soligt i Westerville!

Det har regnat i tre dagar nu så det var riktigt skönt att vakna och se att solen skiner, de ger iaf lite mer energi! :)

Tennisen gick strålande, serve ståd på schemat och de var ju lite svårare än det ser ut men efter ett tag fick man in snittsen och då var det riktigt kul så tiden bara flöööög iväg. Sedan var det dags för EW och gå fick vi gå ute eftersom solen sken så mycket! Men 1 mile är inte så mycket så de gick ju fort de med.

Nu sitter jag och äter frulle, vi fick med oss en kaffebryggare från Meghann och den exprimenterar vi nu med för att få till bra kaffe...katrin skicka över lite skånerost är du rara ;) Sedan ska jag börja flumma på ett projektarbete innan vi ska iväg till Polaris och shoppa lite. Forever 21, Victoria Secret och Sephora tänkte vi köra..Toby ska köpa present och vi ska hjälpa till (underkläder!).
Sedan blir det middag med vin och antingen Downtown och ett besök på Sugar alternativt Old Bag. Det ska iaf köpas ett lager med vin idag så vi har hemma..i garderoben såklart! :p

Hoppas ni har en FAB dag!
Ciao

Alla kan göra nått!

Välgörenhet är en underbar sak...men samtidigt är man väldigt noggran med vad för organisation man stödjer. Jag tycker det är HEMSKT att den finns organisationer som utnyttjar det goda ändamålet till att tjäna pengar. Alla vill väl tjäna pengar med det finns väl ändå en måtta på vad man kan göra, och de värsta som finns måste vara att ta pengar av dom som behöver det..av forskning som behövs för att hitta nya mediciner och förhoppningsvis botemedel mot några av dom hemska sjukdommar som finns.

Min tanke var denna: Ska jag köpa en iPhone eller ska jag köpa en ny TV?!?! Hum, svår fråga! Sen kom jag på hur otroligt hemskt det lät och skämmdes nästan, hur egoistisk kan man vara egentligen. Jag har det hur bra som hellst, gå in på en internetidning och se på förstasidan om alla hemskheter! Just detta gjorde jag och såg en uppmärksammad händelse ang ett litet barn som dött i cancer, 1,5 år gammal och säkert världens goaste unge. FY så hemskt. Så jag bestämmde mig för att tänka på någon annan..och ge en gåva till barncancerfonden!

Man behöver inte ge mycket, men bara att man ger tycker jag är otroligt viktigt. Många bäckar små heter det ju. Så detta ska bli en ny tradition..varje månad kommer jag ge något till någon välgörenhetsorganisation och jag tycker Du också ska göra det. Ge något litet..eller stort till någon organisation.
Hjälp på traven:
        

      

Weekendbag

Denna underbara skapelse från A.P.C. skulle jag gärna ha på axeln på vår nästa weekendresa. Har ingen axelväska i weekendformat och denna måste ju helt klart vara den optimala.

Lite dyr men de får man ta ibland, kostar 2695:-..jag vill ha ha ha ha!!


Buy it!

Brist på sommarjobb...

Vad gör man som student om det INTE finns några sommarjobb och man känner att man absolut måste ha någonting att göra under sommaren!??!

JO, man läser självfallet sommarkurser på distans. Man kan läsa ämnen som blir inräknade i examen samtidigt som man får pengar av CSN (antingen tar man lån eller bara bidraget..). Tar man bara bidraget får man 5000:- för hela sommaren vilket är helt okej, eller så tar man lån och då antar jag att man få typ 15000 eller nått.
Frågan är om de är värt att ta lån..de är ju 10 mindre veckor med studiemedel i framtiden av dom 240 man har!!

Iaf så har jag sökt Marknadsförings etik 7,5 hp, Företagsetik 7,5 hp och Event Production 15 hp. Så får jag inget jobb så har jag iaf lite pengar att röra mig med vilket kan vara skönt att veta så man inte får panik och stressar upp sig..något jag brukar vara duktig på!

Skönt!!

Workout!

När jag var på biblioteket idag så hittade jag ett gäng olika tränings DVDer så de fick följa med tre olika hem! En med

Yoga och två med mer Arobics och abs..kunde inte bestämma mig!

Men iaf så måste dom ju invigas så hela lägenheten återvände till 80-talet, fulast outfit vinner! Så jag, rachelle, michelle och meghann körde järnet. Michelle hoppade in och av konstant men vi andra körde på!!

Arobicsen var TUFF men kul också..våra grannar under oss bankade i taket vid våra hopp - haha! Så farligt hoppiga var vi inte så de fick dom ta! Men efter en 45 min fick vi nog på den och körde 10min magmuskler från andra DVDn.

Meghann kör Yoga just nu..jag har tränat två gånger idag nu så jag skippade de.. och Rachelle är i duschen!

Kul hade vi iaf!! :)


Converse

Jag är väl knappast den som skulle springa runt i ett par Converse, inte rikitigt min stil men jag tycker de är jättesnyggt (bara att de ser ut som jag har storlek 56!!).

Men dessa tycker jag är supersnygga, såg dom fast i svart när vi var i Mexico..men köpte dom inte vilket var DUMT!!! Men dessa kostar lite under 300:- och de känns som ett köp. Dock är dom storlek 9 och jag har hört att converse har stora storlekar så de kan ju vara liite stort :(
Köp eller ej?



Update: Hittade ett par i Svart med Rosa snören samt mellanblå med vita snören
..vilka skulle vara snyggast?!?!?

Regn!!!

Det regnar och regnar...inte vidare kul att gå till gymmet för Tennis och EW när det spöregnar och man blir helblöt även fast man har überregnjackan på sig!! Men man känner sig överdrivet duktig när man är klar med det hela så de är iaf positivt!!!
Tennisen gick sådär, jag var sådär galet trött och tappade all energi jag hade på nolltid, men jag överlevde lektionen. Körde lite vänsterhänt också..och då blev det mer spel av det hela! :)

Jag har inga fler lektioner idag men nu ska jag duscha och sedan till Westerville public library och lämna tillbaka 6 styckern DVDer och hämta ut Breaking Dawn - JIPPIE!!!! Blir inte boken hela dagen dock utan ska vara med på en internationell mässa mellan 2.30-5 men sådant tycker jag är så kul så de gör inte så mycket :) Tyvärr lär det ju inte bli sååå mycket folk om inte vädret blir bättre! Hoppas att det kommer lite folk iaf..jag har sålt in Kalmar på iaf 2 pers, woho!!


Mina stövlar, men visst skulle de vara sött med rosa jacka (North Face) och sydväster (Didricksons) också!
Be safe (and dry)!

Anti!

Det känns allmänt som ingenting fungerar just nu, suck så trött man blir ibland!!
De är allt från dvd´er som hamnar bakom sängen, handfat som går sönder, paypal som är dumma i huvudet och böcker som inte existerar - livet är bra kul ibland!!!

Börjar ifrågasätta om det är meningen att något ska gå lyckat..jag kanske ska hålla mig till att göra ingenting, kanske sitta på sängen och stirra på alla andra människor utanför fönstret eller nått. Kanske liiite väl anti men ingenting går verkligen smidigt och ibland måste man ju bli less på det också!!

Något roligt att skratta åt: Min lärare började förra veckan kalla mig för alkolist, chris och john säger att dom inte har något med det att göra (sure thing guys!)..och våran lärare tycker de är otroligt roligt att slänga in det i de flesta ämnen han pratar om. Så nästa vecka ska jag ta med mig ett vinglas och sitta och dricka vin på lektionen (nja...lite stor risk men iaf saft ur ett vinglas) - och Irländare är han också, han är ju de riktiga alkot ju!!!!"

Öka PayPal jag vill ha min nya bebis!!!!
-Nu nu nu nu nu-

Upptagen!

Den här dagen har varit fullt upp..tänk att de var länge sedan jag inte hade dötid mitt på dagen! :) Me like!

Började dagen med ett träningspass innan det var dags för lektion, sedan åkte vi och handlade massa mat - wei jag kan äta igen :) Haha, men de är otroligt hur mycket billigare maten är här borta!
Jag köpte lax, kött, ost och jag vet inte vad för lyxgrejer och det kommer räcka i runt 2,5 vecka för 600:- LYX mat snackar vi om här..på Maxi i Kalmar skulle de lätt gått på över de dubbla. Tack Kroger!!
Sedan blev det uppackning och middag med vin innan kvällslektionen..som jag precis kom hem ifrån!

Nu är det The Hills klockan 22 och sedan ska vi titta på film innan vi ska hoppa i sängen! Ska äta vindruvor till det - mums!
Ciao

Ny design!

Ny design...hur många gånger har den uppdaterats den här veckan? :p

Men denna är jg iaf mer nöjd med, iaf bakgrunden efter många om och men. Men hur tycker ni om headern? Känns som den skulle behöva vara lite mer, ja jag vet inte vad. Är inte 100% på den än...

Vad tycker ni?

Header finns i Färg alternativt SvartVit..

Lusthus!

När jag blir gammal och skaffar mig ett hus så är stor trädgård ett måste..(vad ska annars min trädgårdsfantast till drömman göra på helgerna?) Något annat som är ett måste är ett sött lusthus..där man kan äta frukost eller ha middag eller bara sitta en regnig dag och läsa en bra bok.
Hur underbart låter inte detta?

Hittade mitt "lill lusthus" på Gizmolinas blogg, lite mindre vill jag ha det men PRECIS den stylen..jag är kär! (de är ungefär 4.e gången idag jag blir kär i någonting - tänk så mycket kärlek jag har!!)


Bildkälla: Slettvoll.

Sommaren 09

Nu är planerandet igång på riktigt inför sommaren..

Har precis bekräftat med min hyresgäst att hon vill hyra i sommar också *Glädeskrik!* och de var bästa nyheten på länge. Då behöver jag iaf inte oroa mig för att hitta en ny hyresgäst och ett sommarjobb för att betala hyran.

Så de är så skönt så! Ska söka lite jobb också men känns mycket lugnare nu!
Förhoppningsvid består sommaren av vässarö, kroatsien, sol...landet och massa kompisar!!

Nej nu ska vi på middag - puss!


..kyrkan gå, kyrkan gå..

Godmorgon solstrålar!!

Solen skiner på lilla Westerville..klockan är 9.40 på en söndag och jag och Rachelle fixar oss inför vårat kyrkobesök dagen till ära..haha vad har man på sig här borta när man ska till kyrkan? De blir svart topp, svarta byxor och en gul cardigan för att spica upp allt lite!
Min värdmamma kommer och hämtar oss om 10 min så måste slänga i mig en yoghurt! :)

Hoppas vi inte dör och att det inte är en Philadelphiakyrkan all over again!
Ciao, wish me luck!

Columbus, OH!

En stad som jag tyvärr inte kan rekommendera, iaf inte på en kristen högtid...
Vi tog bussen downtown från Westerville vilket kostade $1,50 och tog oss med väntetid runt 2,5h vilket var lite överdrivet men vi fick iaf lunch under väntan. Vi var i tid för första bussen...men på fel plats och såg den åka iväg så fint så! :( Men tillslut var vi iaf framma i dödsstaden..knappast några människor, inga öppna affärer - inte ens Starbucks så jag fick vänta med kaffet (mycket jobbigt läge, jag behöver mitt Starbucks).

Gick iaf runt lite runt kanalen, tog bilder och FRÖS. Sedan stötte vi på en Säkerhetsvakt som tipsade oss om de norra delarna, norr om Arena district där de tydligen skulle finns folk och lite mindre öppna affärer. Vi gick en bra bit och sedan dök de upp lite butiker och restauranger/barer så de blev Starbucks och sedan middag på en bar. VÄRLDENS godaste ceasarsallad..underbar (lite mycket ost i botten dock), mums! Sedan blev det några barer..och små butiker mot South OSU campus (Ohio State University med 55.000 studenter). Jag hittade en söt butik - LOVE IT! Köpte en ny plånbok och provade halva butiken, tyvärr skulle de vara för jobbigt att bära med mig så skippade det :(

  
Min nya plånbok för hela $16, it is fab fab fab och fungerar som partyväska/plånbok!

Slutade gjorde vi iaf på Brothers runt 01 och vid 02 tog vi en taxi hemmåt Westerville, tur att pojkarna kan navigera efter den lokala strippklubben - haha!
Natti natti

Sunny lördag

Fåglarna kvittrar, jag har pengar i plånboken och solen skiner - detta är livet!

Hoppade upp vid 11 och fick 8 timmars sömn vilket är mitt ultimata sovtimmar! Skönt att inte må illa av M&M`s :p Men vi hade iaf kul igår och de är de som spelarroll. Idag skulle vi shoppa och parta downtown men Rachelle mår dåligt så jag struntar i henne och far iväg med killarna istället. Dom skulle downtown och turista/flumma/barhoppa och de lät så mycket bättre än att sitta hemma vilket jag är TRÖTT på! Så snart dom städat klart badrummet ska jag duscha och sedan iväg!

Hoppas ni får en fab dag!
Ciao

Girlsnight!

Bara jag och Rachelle kvar i lägenheten ikväll så vi körde fullt ut!
Laddade upp med två filmer, vindruvor och M&M´s i påskvariant! Bosatte oss i soffan och sedan 19 har vi varit bosatta i våra två soffor, nu känns det som man ska dö och magen verkligen hatar en, ooops! Oh well tjejkvällar är måsten ibland och framförallt när pojkvänner försvinner.


Bildkälla

Imorgon ska vi börja dagen med en joggingtur och jag skulle inte kunna längta mera!! Efter det så ska vi till Polaris och shoppa järnet..jag har iaf en lista och Rachelle "ska inte alls shoppa...bara den där röda Maxiklänningen" hihi så vi får väl se hur det går! Möter kanske upp en av tjejerna som flyttade ut från lägenheten också för hon skulle till Columbus imorgon. Imorgon kväll så ska vi downtown och parta, börjar nog med en middag där och sedan forstätter vi. Wei måste hitta nya partyklänningar imorgon - har ögonen på ett par :p

Nej nu ska jag..kolla vad jag ska köpa imorgon!
Ciao

Good Friday!

Idag är vi lediga från skolan och campus är allmänt tomt eftersom det är påskhelgen och allt!
Vidare fint väder är det inte..de började regna inatt någongång och nu kommer det och går..så man har inte så mycket lust att göra någonting alls faktiskt. Men samtidigt är jag sååå uttråkad att vadsomhellst skulle pigga upp tror jag.

Var uppe till 05 inatt..jag blev inte trött och städade rummet, bytte glödlampor, plockade iordning massa saker så nu är det så fint så! Hoppade upp vid 12 och mailade iväg lite frågor/klagomål till mitt försäkringsbolag samt till Delta airlines angående min kamera och väska. Sedan gick jag ut i köket och möttes av en Rachelle som började gråta såfort jag kom in i rummet - hennes pojkvän åkte tillbaka till nederländerna idag så hon var ju inte vidare lycklig. Men lite SATC och skratt var botemedlet :)

Ikväll så får vi se om vi ska gå på bio eller om vi hyr någon film..vi får se! Lite shopping skulle inte heller sitta fel, de blir eventuellt imorgon men då måste jag föra över pengar till chris igen, suck för mitt jäkla bankkort som jag TRÖTTNAT på!!!

Ciao


Kalla fötter

Nej nu tycker jag att den härliga värmen kan ta och återvända till Ohio...just nu är det bara 15 grader, släng på 10 till och jag lovar att bli jätteglad!! :)
Idag har det inte hänt mycket..rullade ur sängen vid 8.35 för att ha tennis, dagens enda lektion! Wei! Vi övade iaf på backhands och jag fick massa beröm - tänk att man känner sig som 4 år när man får beröm..lika kul varje gång! Fast känns som de skulle bli mer spelande av om jag spelade med en högerhänt (och om vi fick välja grepp själva)..just nu blir det mest övning på att börja spelet :p

Efter tennisen så gick jag och la mig igen...de behövdes efter gårdagen på Whiskey Dicks, en upplevelse jag tror jag kan skippa nästa gång! Men de var kul..tills det dök upp vodka shots som vi absolut skulle dricka (jag gick runt och spottade i typ 5 minuter om ni ville veta - not my cup of te!)
Nu ska jag springa och kolla brevlådan för andra gången idag, jag skulle uppskatta om de låg ett visakort där och väntade. Annars blir det noll shopping den här helgen..eller nej rättare sagt så måste jag överföra pengar till någon!

Chipp chopp!

Forever Summer

Jag behöver nya klänningar, förhoppningsvis blir det shoppingtripp i helgen så att min garderob får en uppdatering. Min budget för denna månad tål en rejäl shoppingdag..kanske fyra till och med! :p

Den första klänningen är ett MÅSTE, helt underbar!
Andra klänningen känns mer sommarfest
..den tredje är vardagssöt!


Allt från Forever 21!

Solig onsdag!

Och så var det onsdag vilket betyder att jag har flummig lektion mellan 2-3.20 nere i comm, på andra sidan vattnet! Alltid skönt att gå ner dit för man får i sig lite luft också, ja de är iaf skönt när det inte regnar och har sig!!

Innan dess tänkte jag genomföra någon form av träning, vet inte om jag vill ta mig till gymmet eller om jag ska ut och gå eller något. En tur runt campus skulle ju kanske också vara trevligt..kanske gå till biblioteket och hitta en bok eller två innan lektionen börjar! Ja de blir nog en dusch och gå ut och gå, men innan dess frukost! :)

Efter lektionen så ska vi till Greaters och ha ISA möte med alla internationella studenter, wei gratis glass! Hinner hemom efter lektionen och sedan blir det glass i stora lass!!!
Ikväll blir det film eller utgång..vi får se!
Ciao!

Inc on me?

Tatuering eller inte tatuering, det är frågan det!

Jag har alltid velat ha en liten tatuering på vänsta handleden. De går att gömma, den skulle vara liten och framför allt så skulle den ha en betydelse. Tro, hopp och kärlek i min version har alltid varit e favorit men de lilla hjärtat har jag kommit fram till passar bättre på handleden! Har tänk på den i flera år och känner att nu jäklans..eller?

Tänkte att jag skulle ha en omröstning, vad tyckerni?
Ja - eller - Nej


Frustration mot motion!

Hej söta du!
Det blev dubbel träning idag..jag hade så jäkla tråkigt att jag gick till gymmet och körde långpromis på löphandet..80 minuter! Började med 35 riktigt tuffa, halvspringande och i tuff uppförsbacke innan jag drog ner på backen och tillslut drog ner på farten. Jag tycker bättre om löpband än att gå ute..tror de är någon kontrollgrej jag har för mig, att tvinga sig själv och ha kontroll på tempot!

Ska köpa en pulsklocka också tänkte jag, nu kan jag hur min puls ska ligga och då är det ju bra om man vet den exakta pulsen längst vägen också så förbränning och allt ligger på topp. Ska ta och leta reda på en sådan nästa gång vi är också shoppar, ryktas om att de är på lördag då vi får besök av ett spöke!

Stolt över mig själv..och med mitt schema för denna quarter är det inte sista gången heller skulle jag tro!!
Som sagt frustration mot motion, ut med de dåliga och in med det braiga!

Ciao

Tennis

Nu har jag avklarat mina lektioner för idag..har två lektioner var den här veckan eftersom det är Good Friday på fredag och då är man LEDIG! :) EW klassen på torsdag är också inställd..haha läraren undrade om vi ville ha ledigt "Yes Please!" Spelar ingen större roll för mig eftersom jag har Tennis mellan 9-10, alltså precis innan  EW!

Tennisen idag gick bra, vår söta coach sa att jag var duktig..haha..inte de lättaste att spela med en som är vänsterhänt, bollen vill liksom inte naturligt åka åt de hållet. Men de är så kul så och vi skrattar bara när vi får springa och jaga bollen all over the place. Backhand står på schemat på torsdag och de ska bli skönt att få använda backhand också :)

Resten av denna dag tänkte jag; duscha, lämna tillbaka en bok, köpa kaffe, lämna tillbaka filmer, låna nya filmer, låna någon rolig bok, försöka hitta kurslitteraturen, försöka beställa linser utan att ha ett recept på det - GAH! Sedan ska jag titta på The Hills också, TV.n var occuperad igår. Slumdog ska jag också försöka titta på! 
Med andra ord är det rätt lungt..så skönt så! 

Roligt/konstigt: Det snöade på vägen till gymmet i morse, haha Ohio!!!

Booooring!

Hej hopp gummi..

Efter träning och en tråkig lektion i human communications så gick jag igenom mitt tal och tog det lungt, skypade med min söta pappa innan det var dags för kvällslektionen.
Mitt tal gick skit och jag var hatisk..varför ska JAG ALLTID börja, jag ska byta namn och heta nått på M eller nått typ. Då är man ju i mitten och de är ju superbra :) Hade jag gått tvåa hade jag gjort om ALLT i mitt tal - känns ju jättebra eller nått! Aja..behöver ju bara få ett D i klassen :p Kanske inte något att sträva efter men de var bara 5 poäng som tur var!

Nu tittar jag på Friends with Money och känner mig väldigt uttråkad - snyft rädda mig!!
Ciaaoo från uttråkade lilla mig!

Morgonträning

God morgon goood morgon!

Jg hör att Rachelle och Hillary har kommit tillbaka - Weiii roomie! :) Jag lyckades iaf ställa klockan på PM istället för AM men jag vaknade när jag skulle ändå :) Duktigt av mig! Har ju "sovmorgon" till 14 annars och de känns liite onödigt!

Nu ska jag finslipa mitt tal i 3 minuter innan jag ska skriva ut det och skutta iväg till gymmet. Tänkte börja löpband och sedan cykla lite. Bra start på dagen helt klart. Sedan ska jag gå runt och rabbla mitt tal hela dagen, med paus under lektionen 14-15.20..men jag har både vägen dit och hem till att öva. Vid 18.15 så smäller det - tada! Tycker INTE om att börja..och de är pappa fel, jäkla efternamn!!! :p

Hoppas ni får en FAB dag!
Ciao

Myspys hemma

Precis hemkommen från en härlig middag med min värdfamilj, som sagt så var vi på kinarestaurang och jag mumsade i mig lite honungskyckling...orkade inte i mig allt för portionen var galet stor (hihi...ja jag är ju faktiskt i USA).
Efter middagen så åkte vi hem till dom och letade fram lite saker jag behövde, lånade en liten och en stor lampa, en helspegel som nu sitter fint på väggen och lite förvaringssaker.
Så nu känns det lite mer hemmigt är hemma..inget med sjukhusljus här inte! Allt matchar också så det är ju ännubättre för min störda hjärna som är allergisk mot saker som inte matchar :)


En sänghimmel skulle ju vara otroligt sött..

I veckan åker vi förhoppningsvis till Wallmart och köper något till väggarna och ett sidobord till lilla mig, hum de jag tänkt mig passar inte riktigt in nu - får ta och spana in deras hemsida och se om de finns något annat. Sen måste jag hitta posters eller något också! Tänkte hitta äldre vykort att sätta på en vägg, en oldstlye-poster på en annan och sedan får vi se :) Inspirationen flööööööödar och jag vill ha de klart IGÅR!

Nej nu blir det talplugg och sedan en film och popcort!
Ciao

Soft Söndag

Detta har verkligen varit en soft helg och det känns som en mycket bra start på denna quarter. Kan inte förstå att vi varit här halva tiden, de känns jättekonstigt men samtidigt inte alls för allt känns så otroligt hemma. Tänk att om 12 veckor så kommer jag vara i sverige igen..uscha får jag lov att säga just nu för usa och allt sött folk är fab fab fab.

Idag vaknade jag vid 10 och tog tag i Eclipse..sedan läste jag till 13.30 då min mage skrek högt efter mat, oops! Bokens värld är allt gullig ibland bland varulvar och vampyrer :) Har suttit och övat på mitt tal..vi skulel tydligen slänga in lite mer så ska skriva om det lite nu och sedan springa över till biblioteket (typ 200 meter bort) och skriva ut det och knåpa ihop några söta stödkort till presentationen. Fy, vin kommer sitta fint innan den presentationen..lugna nerver är inte min grej!

Ikväll så ska jag och min värdfamilj ut och äta..eller om de blir takeaway kanske..kinesiskt blir det iaf. Ska passa på att låna några lampor av dom också..behöver en lite större och en lite mindre för att få de lite mysigare i mitt rum! Ska iaf bli mycket trevligt :)
Nej plugga var det..sedan tillbaka till Edward my love!
Ciao

Sally my friend!

Nu är jag nyäten och nyduschad! Så skönt så skönt..nöjd med livet efter en god ceasarsallad med en blandning av ost på och tonfisk, de var faktiskt mycket godare än med kyckling (som jag lyckades döda i micron medans jag duschade)! Kan rekommendera det!

Shoppingen idag blev sparsam, hittade ingenting speciellt. Några söta väskor men det var typ det..och en födelsedagspresent till Shell med ett kort, oh nu kom hon hem! De är så skönt med underbara roomies!

Fyndade iaf Sally Hansen nagelprodukter; ett nagellack, ett fransk-maikyrset och ett läppglans för $6,99. Buy 1 get 1 free, och en Sarah som bara ville ha en sak blev en toppendeal för mig!! :)

Nej nu måste jag fixa mig...
Ciao sweeties!

Lördag..

God morgon! Blev ingen sovdag som det blev igår, bara slöseri med dagarna och de är ju inget vidare! Vaknade vid 10 men låg och drog mig till 11..alltid trevligt när man ser solen skina in genom persiennerna :) Har precis pratat med min MORMOR! Hon ringde mig så jag ringde upp på skype och de fungerade perfekt..alltid skönt att höra mormors röst och skype var felfritt och billigt - me like!

Igår var vi på gratisbio, skolan arrangerar det en gång i månaden och igår var det "I love you MAN" och den var riktigt underhållande, lite lätt pinsam men mest en massa massa skratt åt alla knasiga saker. Tycker de är sjukt bra att skolan arrangerar lite aktiviteter då och då..
Efter bion åkte vi hem och jag satte mig och tittade på DreamGirls, en av dom filmerna som varit på min måstelista. Helt okej film men nja...kanske ingen höjdare!

Idag så är det träning om 30 min när gymmet öppnar..blir nog 30min löpband och sedan flum med maskinerna i ytterligare en 30 min. Sedan ska jag och Sarah iväg och kolla in Second hand butikerna för vi har inte varit där på ett tag..jag hoppas hitta någon söt klänning och en kjol :) Ikväll så är det födelsedagsmiddag för Shell en av mina roomies som fyller 22. De ska bli så trevligt så!

Ciao

Sleeping beauty!

Nej man kan inte kalla det för sovmorgon...de var mer sovdag/soveftermiddag! Gick och la mig strax efter 01 och sov till 14..inte ett skämt! Jag struntade i att ställa klockan och eftersom jag hade noll lektioner idag gick det så bra så. Nu har jag iaf sovit ut efter resan och allt annat, känner mig tipptopp. Bäst på länge!

Nej jag blev inte väckt så...men var är min prins?


Lugnt schema idag! Köpte telefonkort, lånat nya filmer, köpt kaffe och ljutit av det. Ska iväg om 15 min och betala min hyra, förde över pengar till supersnälla christoffer igår. Dollarn står i 7,99 just nu så de är ju verkligen perfekt att betala nu. Då finns det heller inte mycket kvar på min "To-Do" lista. Ska öva på mitt tal till på måndag och läsa ett kapitel bara.

Ikväll då? Ja...har 7 filmer jag mer eller mindre vill se så blir nog en av dom. Ska äta middag på cardinals nest bara för att vi inte orkar laga mat. Kostar 6-8 dollar och de blir nog rätt chill! Annars vet man aldrig vad som kan hänga. Kyligt är det ute också så de blir nog en tjocktröja och hansduk nu..cardigan räckte inte! :( Hanna fryser!


Städat och klart

Festen igår var trevlig...en lyckad fest är alltid när Security kommer och knackar på. Dom säger att myror är effektiva..dom skulle se ett gäng collegestudenter som har sprit i en lägenhet på ett dry campus - snabb bortplockning och gömning av folk går på några sekunder. Haha de var en kul syn..bland paniken! :p

Tennis imorse då vi övader forhand och fick spela lite också, haha dom som använder flest bollar vinner. Fick iaf beröm från vår coach :p Sedan var det EW i 15 minuter innan skoldagen var över. Eller ja nästan för jag läste två kapitel i Human communication.
Slipp slapp resten av dagen...sökte kurser, såg en film, slängde ihop en sallad och ja så fortsätter det. Hoppas jag kan få ut lite pengar idag, suck! Oh well, blir nog Old Bag om jag inte får pengar på mobilen och kan arrangera något annat :p

Ciao

Kurser HT 09

Nu har jag suttit och tittat på Studera lite mera, tittat på Åsas slids och filosoferat om vad jag vill läsa..inte det lättaste, eller de kanske var det, oh well! Några ligger kvar från de jag funderade på först men de är mest "nya"kurser.

Nästa termin kommer jag läsa:
Eventmarknadsföring 7,5 hp distans
Relationsmarknadsföring 7,5h distans
Storytelling 7,5 hp distans
Att marknadsföras och synas på nätet 7,5hp distans
Consumer behavior 7,5hp I Kalmar
Projektledning II 15 hp distans

Kommer alltså läsa 52,5 högskolepoäng nästa termin. Alla dom tre första ligger period 1, den tredje och fjärde period 2 och sista under hela terminen. Kommer nog gå bra..projektledningen är bara kul och de känns skoj att läsa steg 2 i den också. Sen att dom andra ligger uppdelade är också bra, jag hoppas på deadlines för då jobbar jag som bäst - annars får jag väl sätta dom själv! Man måste läsa 30hp men de känns bra att ha lite extra om de skulle visa sig att de är strunt eller nått..men alla kurser verkar jätteintressanta så vi får väl se!
 - ELLER så skjuter jag mig själv bara i huvudet och vill inte ha ett liv...vem vet!

Katrin vill inte läsa med mig...hon tycker inte om mig!!! Annica tycker du om mig? :p
Puss

Update: Fick bara läsa 45hp så jag skippar Storytelling..den lät ändå konstig!

Sen kursstart!

Godmorgon...ja eller nått! Klockan är 12.49 här och jag har varit uppe i en timma typ. Jag skippar joggingkursen...kom på att mina knän vill nog inte tvingas springa (dom gör ont) och sen vill jag ha fler sovmornar och jag har redan tillräckligt med poäng. Så jag inför en träningstimma på mån och ons istället. Funkar de med! 
Kollade på film igår med roomisarna + boys och de var en rätt kul film, Two to play the game eller nått hette den! Rekommenderas! Lånade 4 filmer på biblioteket också så de blir filmvecka! :)

Idag klockan 2 är det iaf kursstart för Introduction to Human Communications och den ska nog bli intressant. Missade första föreläsningen eftersom vi satt på ett pln mot columbus då, men läraren skickade ut de två första kapitlen som vi ska ha kikat på till idag. Kul ska de bli!

Har duschat så ska slänga på mig kläder och fixa mig innan de blir frukost/lunch och läsning.  
Ciao

RSS 2.0