Petig

Ibland är jag petig, sådär osvenskt och säger vad jag tycker. Det gjortde jag absolut aldrig innan jag åkte till USA, haha lärde min massa bra saker där borta, typ klaga! :p Amerikanarna är hårda så lärde mig lite vettiga saker om service. Ibland är det nödvändigt att putta undan jantelagen och stå för vad man tycker.

Under lunchen idag var jag och fick manikyr..jag är lagom lycklig just nu! För det första var dom 35 min sena..inte okej! Och när jag väl fick slå mig ner gick väl allt bra...tills dom skulle lacka. Då var det en annan kvinna som skulle göra det, mindre lyckat kan jag säga. Franskmanikyr no way, hon målade som en 4 åring, jag skämtar inte! Rakt är det någolunda men nej de är inte fint. De sa jag till om också men jag hade inte tid att sitta kvar 10 min till eftersom lunchen redan var slut då.

Oh well..inget annat än att jag själv får göra om det. De andra var ju jättebra men inte lackningen och de är ju faktiskt det man ser! Så älsklingen kommer med lacken så ska jag allt vara min egen nagelstylist! Dom borde anställa mig att sköta lackningen from now ;)

Några timmar kvar på jobbet sedan ska vi köra mot Malmköping.
Ciao

En vecka idag

Yay jag har i princip överlevt första veckan på jobbet..måste säga att det känns bra! :) Roligt men lungt, borde komma in mer folk nästa vecka så då kanske det händer lite mer. Men annars får man njuta av lugnet och ta en extra kopp kaffe (kom ihåg att ta med kaffefilter imorse, goodie!).

Dagen började bra och min klocka ringde faktiskt idag. Älskligen satte sin klocka också på 07 men då hade min redan ringt 5 gånger :p Upp och iväg kom jag, åkte brum-brum men hade kunnat cykla då vädret var så fint. Dock vill inte jag ha minn cykel ståendes i stan hela helgen eftersom vi ska köra upp till landet i eftermiddag direkt efter jobbet. Hyrbil ska vi ha..spännande att se vad det är för något vi får! :)

Under lunchen ska jag lyxa till det - manikyr time!! Nu är mina naglar lång men mindre fina, haha okej dom är verkligen inte hemska men dom behöver en uppdatering och skämmas bort lite. Fransk manikyr blir det, standard för det är snyggt till allt verkligen och tycker de är superfräscht. 150:- kostar det på salongen där jag brukar gå (Nail & Spa på Södra långgatan 9), har aldrig provat manikyren där men fixat akrylnaglar har jag gjort. Kommer bli sååå skönt men blir inte tid över till lunch..har med min macka till sen iaf.

Tar bild och lägger upp den på Twitter så får ni se hur det blir! - LifeByJojo

Mäklartime - Bostad Kalmar!

Nej jag fick ett ryck på lunchen och gick och snackade med en utav mäklarna på Svensk fastighetsförmedling. Mest rent för att jag var nyfiken om marknaden, hur mycket lägenheterna går för och upplägget. Mäklaren var sjukt trevlig, öppen och förklarade läget, de är NU man ska sälja ettor..eller hellst förra veckan :p

Men iaf så ska han komma ut och kolla på lägenheten redan i början av nästa vecka och upplägget är att om jag gillar de han säger och vi kommer överrens kommer en fotograf dagen efter..lägenheten publicerad, annons i tidningen och visning veckan efter. Alltså kan de gå FORT och de är ju för att de är alla nya studenter som söker bostäder.

Den viktigaste saken är - om budgivningen inte kommer upp till de jag vill ha, alltså vinst efter provision blir det inget. Jag var väldigt tydlig med att jag funderar på att sälja den privat och bara överväger att ta in mäklare. Men why not, skulle spara mig väldigt mycket tid genom att ha en mäklare som gör jobbet!


Snöskor

Igår kollade jag på höstskor, jag PRÖVADE höstskor (mina vader var dock för stora..ovanligt not!) men dessa har jag faktiskt beställt från H&M. 179:- kostar dom jag kan jag INTE bestämma mig för om jag ska ta bort dom från beställningen eller inte...


Is it a YAY! or is it a NEJ!


Regn och rusk

Jag är konstig, jag tycker om när det regnar..misstolka mig inte jag HATAR att vara ute i det men att sitta inne och höra hur det smattrar mot rutorna och njuta av att vara torr. Haha! Jag har spenderat för många dagar/nätter/veckor ute i naturen med Scouterna...vilket var sjukt roligt också men fy *a* för blöta strumpor och kläder som hänger överallt i ett fuktigt tält. Tack och lov har jag snäll pojkvän som körde mig till jobbet idag.

Mina alarm (haha ja jag sätter ca 7 alarm i mobilen på morgonen) beslöt sig för att inte fungera imorse..INGEN ringde. Gick in och kolla och jo dom var på och jo dom stod på 06 och inte 07 eller så och alla var aktiva. SJUKT konstigt!! Säg inte att min telefon hatar mig redan...jag har ju inte ens hunnit blinga den!!!

Oh..jag måste beställa hem blingsaker! Någon som vet någon bra SVENSK hemsida så jag slipper beställa hem från Japan som jag annars brukar göra!?

Ciao från kaffedrickaren!

ps. glöm inte min Twitter - LifeByJojo

Coffee-time

coffee,funny,humor,poster,typography,asunnysunday-f93d36240b078340298f5c1cbd2a6a54_h

Coffee time!!

Muuuummms så gott kaffet blev idag, mitt huvud är inte snällt idag så matar de med massa kaffe! :)


Makeup Sephora

Dessa är mina sminkfavoriter som finns att köpa på Sephora. NARS, Bare Minerals och Benefit är mina absoluta favoritmärken, CARGO är också rätt bra! Har hälften kvar på den blush jag köpte i februari förra året och använder den varje dag..men nu hittar jag den inte på hemsidan :(

Ska sammanställa en favoritlista/testlista med hudvård också..


NARS, Bare Minerals och Benefit!!


Nagelfix!

Idag på lunchen var jag och shoppade lite nagelsaker för att fixa mina naglar lite. Dom börjar bli längre, men inte långa nog så min tanke är att lägga på gel på dem så att de ska bli starkare och kunna växa mer.

Har tid för manikyr på fredag och tänkte vänta tills efter det tills jag lägger på gelén så jag har snygga naglar under. Går det åt h-vete får jag väl gå tillbaka och fixa dom på salong men de får bli i slutet av augusti när jag kommer tillbaka till stan och skolan börjar. Då kan behöva känna sig lite extra snygg för att få energi till terminen. Och eftersom jag ska fixa mina ögon med laser i höst kommer jag spara över 300:- i månaden på det..som man kan lägga på NAGLARNA! :)

Någon som prövat både akryl och gelé? Jag har bara testat akryl alla gånger jag fixat mina så är nyfiken på andras erfarenheter :)



Film från Youtube från en nagelsalong i USA!


Day 3

Haha känns som allt jag tänker på är hur många dagar jag jobbet..kan erkänna att det känns som betydligt fler än 3 dagar. Men de är ju positivt för då har jag iaf kontroll över situationen. Skönt när man kommit in i sina rutiner..dock finns det inte så många rutiner här men ändå!

Yay min beställning från Glitzy-Glam skickades igår (från USA) och dom skrev i mailet att de skulle ta 12-15 dagar för det att levereras..jag hoppas det går SNABBARE! Men jag borde iaf ha sakerna innan jag ska åka till landet den 14e augusti så jag kan ha min FINA nya plånbok i rosa och zebrarandigt - SO COOL!!

Sminket som jag och Elin beställde i förra veckan skickades i måndags och skulle vara här innan fredag har jag för mig. Jag älskar att få hem paket och ha den där nervösa känslan om sakerna kommer nå upp till förväntningarna..jag är som ett litet barn på julafton!!!

Nej refill på kaffet nästa och sedan ska jag kolla in lite resor..
CIAO!

Ny resväska

Jag behöver en ny resväska..eller jag skulle föredra en ny rättare sagt! Den jag har fick jag i julklapp kanske 4-5 år sedan och är rosa och fin, nackdelen är att den bara har två hjul och jag skulle gärna vilja ha en spinner (alltså 4 hjul). Älsklingen köpte en idag, skitcool för 990:- (rea).

Jag funderar på dessa... vilken är snyggast!?


Fin röd, djupare i verkligheten!

Guld är den..inte brun..skitsnygg!

SÅ FIN! Men fanns inte i butiken i Kalmar.. :(


School stuff

Titta vilka fina block jag har beställt! Skulle köpa en plånbok men fick syn på dessa..which i LOOOVE! Från den amerikanska sidan Glitzy-Glam. Oh är avis på min vän Helena som är i USA nu! Shoppa crazy darling!

Large Notebook with Pocket - Little Master of the House - Click Image to Close


Ska besöka drottningen

I helgen är det Malmamarken på landet (alltså stoooor marknad) och jag tror jag varit där i princip alla somrar. Vi var tveksamma hur vi skulle ta oss upp men nu har vi skaffat bil så yay vi ska till landet på fredag och stannar till söndag eftermiddag. Hoppas på fint väder och att jag inte köper för mycket krams. Mums färska nygräddade munkar..farligt gott!

Titeln på inlägget då!?
Jo jag var precis inne på Stavtorps Bigårdars hemsida och Birgitta la upp dessa bilder några veckor sedan då ett  förvirrade bisamhälle fick för sig att Birgitta var deras drottning. Tydligen vägde det rätt mycket och som sagt...det var ju inte två bin som satt på dräkten.







Klicka på bilderna för att nå hemsidan!


Att vara nöjd

Det är inte ofta man tänker på hur bra man har det, jag gör det iaf allt för sällan och håller mest på att klaga. Oh jag kan bli så trött på mig själv ibland..ni vet när man riktigt hör sig själv och vill bara hålla för munnen. Händer allt för ofta nu senaste tiden!  - Skärpning!

Jag är sjuukt lycklig och glad över mitt liv just nu! Jag har ett bra sommarjobb, världens bästa pojkvän, en lägenhet som jag ska sälja (och förhoppningsvis få ut lite mer än jag betalade), plats på en bra utbildning som förhoppningsvis kommer ge mig ett jobb utanför kundtjänst, kläder att ta på mig, väldens underbaraste familj - OCH de är fint väder idag! Woho!

Just nu sitter jag och ler och känner att - Wow denna dagen kommer att bli jättebra! Jag har mumisg lunch med mig, gårdagens kycklinggrytaleftovers och tänkte gå ut på stan en runda och leta efter en ny väska inför skolstarten. Behöver en ny till skolan och funderar på en klassisk Longchamp Large eller något i liknande storlek. Big big big måste den vara!

Dagens motto - Smile and enjoy life a bit more than you did yesterday!

Höstens skor

Går man inte och tittat på de olika skobutikernas hemsida blir man aldrig överraskad, skorna ser EXAKT likadan ut! Jag är inte så mycket för boots..jag tycker inte om nitar eller dragkedjor..men dom från DinSko i vänstra nedre hörnet var faktiskt snygga så dom kan jag tänka mig.

Uscha varför tänker jag på höst/vinterskor mitt i sommaren!?


Och skillnaden är!?


Ny dator!

Jag BEHÖVER en ny dator, det är oundvikligt tyvärr om inte jag ska få bekosta en ny ruta till vardagsrummet...för ja jag kommer slänga ut den genom fönstret snart! Min älskade dator (hade den vägt 500g mindre hade jag tyckt om den mer men annars är den perfekt!), den är snygg och precis lagom stor!!

HP Mini 210-1115so
Liten, dock för liten, men snygg! 10.1 tum - 3890:-


HP-pavilion, stilrent aluminiumskal, 13.3 tum - 5890:- Troligt köp!
HP Pavillion dm1-2017so
HP-Pavilion, vit och SNYGG, 11.6 tum - 4990:- Favorit!!!


MacBook Air 13 tum - 13450:- Drömmer om!


First day!

Första dagen på nya jobbet är alltid lite nervöst..kommer jag första allt, kommer jag glömma bort något eller kommer jag göra bort mig på något annat vis!? Well i hope not! Jag ska sitta i reception i tre veckor och vara vikarie, perfekt jobb såhär under sommaren. Det är inte sååå mycket att hålla koll på..post, kaffemaskiner, förråd och att reception är snygg och ren! Inte särskilt ansträngande alltså :)

Jobbar på, dricker kaffe och kollar mailen frenetiskt om de är något som ska göras! :p Mycket trevlig personal så detta ska nog gå så bra så. Nej nu ska jag ta och hämta in posten om några minuter, ingen aning när brevbäraren kommer så i better be ready for it!

Ciao

Skolsaker

Jag är helt hyper, så blir det efter en helg med dåligt väder och man suttit inne. Dock mysigt och behövligt!! Jag och älsklingen tittar på sista delen i Milleniumserien, tittade på de två första igårkväll. Håller just nu på att kolla på en otroligt söt amerikansk hemsida med massa gulliga saker, bra presenter etc. Dom har jättefina block som jag funderar på att köpa.

Känner att det kommer behövas fina block och pennor inför hösten och Magisteråret :) Kalmar är knappast the place to shop så tack gud för internet. Känns dock lite dumt att beställa block från USA men ska beställa en söt plånbok/clutch från samma sida, så då är det inte jobbigt att klicka lite extra på sidan!




Myslördag

Regnet verkligen öser ner idag så mysigt så! Jag hoppade upp för en 45 min sedan..blev ganska så sent igår :p Men de var skönt att sova..dock känner jag att det är onödigt att sova till kvart över elva. Visar sig att de inte finns så mycket att göra uppe, men ändå!

Igårkväll beställde jag och Elin massa saker från e.l.f. totalt gick de på 650:- med frakten, 30 saker beställde vi och genomsnittspriset per produkt är 18.30 för typ ALLT. Lovely! Får se hur snabbt man får sakerna :)

Idag vet jag faktiskt inte vad vi ska göra..ingen aning! Städa skulle vi nog behöva göra lite, iaf plocka undan saker och slänga döda blommor (döda snittblommor är inte fint).

Ha en FIN dag!


e.l.f.

Är det bara jag som missat e.l.f. en brittisk sida med otroliga priser på smink!
Billig frakt och vad kollegorna säger kan man inte klaga allt för mycket på produkterna.

Dagens TIPS!!!



http://www.eyeslipsface.co.uk/

Sakerna ovan är en del av min beställning, farligt när nästan allt kostar 18.30 kr.
Läppglans etc är jag inte så petig när det gäller märken så blev MASSOR av läppglans, plus lite nagellack!


Twitter!

Jag finns på Twitter!!!

Username: LifeByJojo

Woho...något kul måste man ju ha för sig under de små tråkiga stunderna som smyger sig på!

Follow me on twitter!


MER REGN ÅT FOLKET!

Att sitta på jobbet är helt okej (speciellt när det är sista dagen) men det skulle gärna fått regna lite mer..då blir det mer okej att sitta inne och tråka. Jag är regnfantast, finns inget så mysigt som att sitta inne..dricka kaffe, läsa en bok och höra hur regnet smattrar mot rutan. Det är mysigt..oh nu längtar jag efter hösten helt plötsligt!

Söta paraplyer ser man inte ofta, inte så smidit att cykla med men snyggt på stan! Dessa finns hos Balunz.se

Paraply puderrosa med glittriga prickar
Svart paraply med volang
Romantiskt paraply från Lisbeth Dahl


Too faced

Ska man investera i en palett med ögonskuggor, eller ögonskugga överhuvudtaget så rekommenderar jag denna från Too Faced: Natural Eye Kit. Var trevksam att köpa den för den är rätt dyr, 270-350kr, men värt varenda krona! Jag lägger på en bas av den ljusa (stora högst upp), lägger på den glittriga över ögonlocket (andra stora) och sedan lite av någon av dom bruka som eyeliner. Håller förvånadsvärt bra får jag säga och är RIKTIGT snyggt!

Too Faced Natural Eye Kit


Godmorgon

Det har tydligen regnat hela natten sa älsklingen men jag har sovit så otroligt hårt att jag inte märk någonting. Jag behövde verkligen sova ut, de sliter på en att gå upp 7 när man inte är van med det, vilket vardagsproblem.

Idag är SISTA dagen på mitt nuvarande jobb, WOHO! Det går inte att förklara hur otroligt skönt det kommer bli att lämna stället efter ett hektiskt och hatiskt år :p Nej i höst blir det bara plugg! Jobbar 11.15-21 idag och innan jobbet ska jag förbi konditoriet och köpa något mumsigt att bjuda Elin på..haha!

Ha en FIN dag (i regnet)


H&M höst

Jag har visseligen redan fått majoriteten av H&M-beställningen (gigantisk sådan) men inte allt..och eftersom mycket ska tillbaka kan jag beställa lite till! Den räkningen kan inte mer än stämma :p Hihi!


Skjortor - i love you! Kommer leva i dom och jeansleggings i höst!


Myskväll

Svetten rinner och de är sjuukt varm..kan dock ha att göra med den OTROLIGT varma datorn som jag har i mitt knä. Min dator mår inte bra...inte bra alls faktiskt vilket är rätt sorligt för jag gillar min datorn. Den skulle gärna få vara lite lättare. Varför finns det inga snygga designerdatorer anpassade för tjejer? Jag vill ha en lätt, smidig och snygg dator - Where are you!?

Just nu har vi myskväll och tittar på ett program om samlare, fy så deras hem ser ut - stackare! :(



Hihi nu smörjer älsklingen in mina ben...dom var troligtvis torra :p


Försäljning

Puh!
Äntligen är jag hemma efter en dag full med jobb..jobb och mittemellan lunch med Elin och Älsklingen. Jobbet på förmiddagen var rätt lugn, jag satt och mailade en massa folk som var intresserade utav min väska som jag köpte på Tradera men visade sig vara allt annat än säljaren uppgav. Så sålde den vidare idag till en annan tjej, fick cykla som en idiot för att hinna hem och hämta väskan - och till Statoil för att lämna väskan innan 16.00. Postkillen satt där och drack kaffe (såg bilen på baksidan). Men kunde skicka den som brev och då blev de "billigare" och den behövde inte vara inne före 18 - typisk!

Stod och pratade med tjejen på Statoil, om postens sjuuukt dyra priser! Jag menar de är crazy hur dyrt det är! Jag skickade väskan som vägde 1,4kg vilket kostade 220kr, visst de var REK och köpte en kartong men herregud vilken chock det var!! Oh weelll första och sista gången jag skickar brev/paket :p

Nu ska jag duscha!!! Svetten rinner! :p
Ciao

Sun is shining

Solen skiner och då kan man inte vara annat än glad!!! Även fast jag jobbar först nu mellan 8-12, sedan en lunchpaus på 1h innan jag ska till Eniro igen för ytterligare upplärning mellan ca 13-15. Älsklingen som låg och sov så gott när jag gick hemifrån ska jag övertyga att han vill luncha med mig för annars kommer jag bli uttråkad till max :p

Sitter iaf och dricker en ur GOD smoothie, standard frukost! Åt en avocado innan jag cyklade till jobbet, överraskande mättande!


Nytt från H&M idag..kan inte bestämma mig för om jag gillar
den eller inte..


Johanna-dagen!!

Jag har en ledig dag, och de är så otroligt SKÖNT!!!

Sov till tio tiden, gick upp i lugn och ro..kollade lite på tv, gjorde frukost och sedan packade vi ihop vår saker och åkte över till Öland för några timmar i solen. Vid 13-tiden blev det allt mer moln och älsklingen kände sig allergisk mot nått så vi packade ihop. De var iaf jätteskönt på stranden, blåste sådär lagom och var varmt och skönt, 28 grader visade termometern.

Efter en sväng hemma för att byta om åkte vi till lite kakelaffärer och kollade kakel till köket, hittade lite olika som var riiiktigt snygga, men sjukt dyrt. Köpte lite mat också, mums vi ska grilla kött ikväll! *Yum* Sen ska jag baka en LCHF-Kladdkaka som verkar riktigt mumsig! Vi får väl se hur det går.

Nu är jag sjuuuuukt trött, huvudet är väldigt tungt..sova sooova!
Ciao

Thailand - Bokat!

Nu är resan BOKAD!!!

Den 21 januari 07.20 landar vi i Thailand för 14 dagars sol och bad! LÄNGTAR! Dock ska vi till Egypten 21 augusti så mycket roligt händer innan Thailand :)


Vintersemestern

Nu har vi ÄNTLIGEN bestämt oss för vart i Thailand vi ska åka, vilket hotell det blir och vilken flygklass det blir. Woho säger jag bara!! Vi åker charter för det är sjukt mycket bekvämt och lite mer safe i jämfört med att åka reguljärt, lite dyrare kanske men inte i jämförelse med om vi skulle boka separat när man ser på hotellen vi spanat in. 20 Januari 2011 åker vi till Phuket och Tri Trang Beach utanför Patong med Fritidsresor!! :)

Blue Village Exotic Merlin Beach Resort

Blue Village Exotic Merlin Beach Resort

Blue Village Exotic Merlin Beach Resort

Blue Village Exotic Merlin Beach Resort
Merlin Beach Resort!!


LCHF

I eftermiddags efter jobbet var jag och älsklingen och veckohandlade, alltid lika roligt. Förstår mig inte på människor som inte tycker om att handla, älskar strosa runt bland hyllor och kolla på saker..jämföra osv.

På jobbet satt jag och gjorde kommande veckas matschema, spanade på olika LCHF-recept och jag hittade en massa goa saker så blir inga äckliga måltider denna vecka inte - mums! Idag blidde de en mumsig Tacopaj lchf-style. Blev lös och rann över på kanterna för jag hade en för liten pajform (måste skaffa en större), men den var lika god för det. Till den blev det tacosås och creme cheese.

Tror LCHF är något för mig, lite kalorier och mycket fett är det alltså som gäller från och med nu!

Ciao


Inredning

Jag är en sucker för romantisk inredning, jag ÄLSKAR vitt, pastellfärger och rosor - så otroligt fint. Dock delar min käre sambo inte samma sak utav vägrar vitt. Mitt mål i livet just nu är en vit soffa..jag är dock väldigt tveksam om jag kommer lyckas med det :p Köket är iaf nästa renoveringsobjekt och de ska bli så fiiiint, ska dra ut älsklingen på jakt i veckan så vi kommer igång med renoveringen :)


Förvaring från butiken Nordljus (länk från bilden) LOVE IT!!

EKTORP 3-sits soffa vit Bredd: 218 cm Djup: 88 cm Höjd: 88 cm Sitsdjup: 50 cm Sitshöjd: 45 cm
Ektorp från IKEA, come to mama!


Egomys och dieter

Nu har jag provat att dricka en proteinshake - NEVER EVER att jag kommer överleva på det och jordnötssmör i 3 veckor! De kommer inte att ske, jag skulle spy upp de och därav dö under de långa loppet! No good så de skippar vi. Håller samma spår och skippar kolhydraterna totalt istället (sorry my love) men de får bli så. Alltså blir det LCHF istället vilket betyder att man äter fett och inga kolhydrater. Mums mums men kommer sakna pastan och allt mumsigt.

Ikväll är det egomys i soffan, jordgubbar, morötter och chips ska ätas och sen ska jag kolla på film..älsklingen jobbar så its all me baby!!!! Hääärligt! Dock måste jag diska för jag DÖR när jag går in i köket..eller blir dödad kanske av diskberget! :(

17 min kvar på jobbet!


Regn - Sol - Åska

De är OTROLIGT kvavt just nu, känner mig för att stå i en kalldusch konstant för att få syre :p Knappt man kan andas så kvavt är det! Imorse var det ÖSREGN, åska och blixtar i någon timma, sedan kom solen fram liiiiite, men nu är det molnigt.

Var precis inne i stan och skulle leta efter en ny bikini, ville ha en att sola i utan band och hittade en väldigt braigt från Lindex med avtagbara band i en ljusblå/ljusgrön glittrig färg för 159:- för ett set på rean :) Yay! Skulle också kolla på proteinpulver eftersom jag och Elin ska börja på Jordnötssmörsdieten, haha vi ska leva på jordnötssmör och proteinpulver..haha härligt va!? Ska tydligen vara sjuuukt effektiv så vi får se. Kör 4 veckor från måndag!

I kväll jobbar jag 16-21 och älsklingen ska till Bergkvara och jobba på deras Water festival, woho vilket röööööj, eller inte! Men jag får en lugn kväll hemma, då ska jag fixa naglarna och äta chips :)

Ciao

Halvdag!!

Woho!!!! Jag jobbar halvdag idag bara, otroligt skönt och jag hoppas att solen skiner och de moln som var framme då jag kom till jobbet har försvunnit när jag slutar vid 11.30 för jag vill ut och sola och bada! Man får passa på medans det går. Imorgon jobbar jag en monsterdag igen och då ska de SJÄLVKLART vara jättefint väder hela dagen - suck va trött man blir!! 9.30-19.30 är jag inlåst igen...1 vecka kvar imorgon tills jag slutar!! :) Dock blir det ju heltid efter det men de ska bli betydligt roligare, älskar sitta i reception! :) 

Ha en fin fin dag!
Ciao

Sunshine :(

Solen skiner, de är varmt och skönt ute...och jag JOBBAR!!! *Snyft*

Inte vilket pass som helst heller utan mellan 8-18, hej ingen sol alls ute då :( Men jag får se de positivt, jag tjänar pengar och för dom kan vi förhoppningsvis åka till thailand för i vinter och då får jag njuta en massa utav solen då. Tropisk hetta ute, svalt och skönt inne vilket iaf är skönt så man slipper svettas ihjäl under telefonsamtalen.

Ska bli skönt att bara plugga i höst och inte jobba, då kanske man kan satsa lite på skolan också :p Nu känner jag att kaffemonstret i mig skrriiiikker efter refill så får ta och hämta mig lite blaskigt kaffe. Hemskt att man vänjer sig vid blaskkaffe, har smakat sämre på arbetsplatser så man får vara glad för de lilla. har med mig muffins som jag bakade igår också..smaskens! *Mums mums*

Hoppas ni får en fin dag, och sola för mig om ni ska ut! :)
Ciao

Jobb och lite mer jobb

Idag är det jobb jobb jobb, suck denna vecka är största jobbveckan någonsin, jobbar 46h på 5 dagar tror jag det är :p Lovely lön i augusti iaf! Bra att ha något att se fram emot!

I förmiddags var jag på Eniro för upplärning av reception vilket var roligt, mycket folk och haha jag såg nog allt lite rolig ut som försökte hitta människor för paketutdelning. Haha aja rätt lungt är det så förhoppningvis stressar jag inte allt för mycket under mina veckor :) I eftermiddag/kväll ska jag till vanliga jobbet mellan 16-21, imorgon heldag 8-18, torsdag 8-11.30, fredag 9.30-19.30. PUH!!!

Nu ska jag och älsklingen ut och jaga fläkt, ingen luft cirkulerar så förhoppningsvis finns det någon fin och STOR vi kan köpa :)

ANTAGEN Magisterprogram!

Fick precis veta att jag blivit ANTAGEN till magisterprogrammet jag sökt till - Leadership and Management in International Context här i Kalmar!!!
  
Linnéuniversitetet

Programbeskrivning:
Strategiskt ledarskap på internationella marknader är inriktningen på detta magisterprogram. Tillsammans med dina studiekamrater kommer du att få prova på att jobba med konkreta projekt inom affärsutveckling.

Utbildningen ger dig unik kompetens inom internationellt affärsmannaskap och strategiskt ledarskap.
Du och dina studiekamrater utvecklar egna analysverktyg samtidigt som ni konkret arbetar med intressanta projekt för skapande och kreativitet. På så sätt tränas du i att bygga upp en personlig och professionell kompetens i konsten att leda andra via konsten att leda sig själv, samt att kunna umgås i och bemästra internationella miljöer.
Personliga och professionella projekt går hand i hand och präglar hela programmet. Du får den extra specialkunskap som kan vara avgörande i konkurrensen om ett attraktivt arbete.

Yrkesliv:
Efter examen är du särskilt lämplig för arbete inom internationella företag och organisationer, speciellt inom konsultbranschen och stabsfunktioner på globala företag.

YAY!! Kommer bli skitkul, och roligt/utmanande att det är på engelska också med utbytesstudenter också!! :)


AC på stranden!?

Idag var första dagen som vi åkte till stranden och njöt lite av solskenet, holy shit va varmt de var idag...och forfarande är!!!! Vaknade när älsklingen gick upp men låg kvar några minuter innan även jag tog modet och lämnade sängen. Blev frukost och kaffe i lugn och ro innan vi packade och hoppade i bilen och åkte över till Öland och hittade oss en plätt att slå oss ner på - VARMT!

Jag låg och läste, åt jordgubbar och drack saft..älsklingen kollade på människor och skrattade åt misslyckade vattenskidåkare :p Prövade oss på ett dopp också, älsklingen hade vattnet upp till låren och de räckte för honom - mes ;) Jag tog en liten simtur på 2 meter innan jag hoppade upp. Jobbigt när de är såååå långgrunt! Vid 14 tiden åkte vi hem, duschade och gick över till födelsedagsbarnet Annica för att fira henne. Fick matpaj och till det jordgubbspaj, MUMS! Paj paj paj paj..

Efter maten gick vi ner till svärisarna och åt lite mer :p Sedan blev det veckoinhandling av mat och nu har jag tittat på film, läst bloggar och ska surfa runt på resor. Vi ska förhoppningsvis boka thailandsresan imorgon...

..hoppas även på att jag får hem TVÅ paket imorgon...ni får se vad det är när de kommer..

The September Issue

Fotbolls VM-Final och KNAPPAST att jag skulle kolla på det, älsklingen är lite mer exalterad men ska strax hoppa in i sovrummet och jag ska ta över vardagsrummet - tack sötnos! Istället för fotbollen ska jag titta på film..

- The September Issue -

..har velat se den rätt länge men totalt glömt bort den faktiskt! :p Men nu har jag den och ska titta på den, yay längtat hela dagen!

PLAY!!!!

 


Samsung Galaxy

God eftermiddag! ;)

Kan inte förklara hur otroligt skönt det känns att äntligen ha SOMMARLOV, även fast jag jobbar ca 30h i veckan under kommande vecka och sedan heltid under veckorna 30-32..så är det ändå skönt att komma hem från jobbet och inte behöva plugga. Ingen rolig kombo och är så otroligt skönt att slippa det, ledig på riktigt efter jobbet utan måsten. Sweet! :)

Tentan gick okej, kanske klarar det kanske inte, vi får se om en två veckor när resultatet kommer ut. Fast skulle hellst inte vilja veta utan leva på mina rosa moln över att jag inte behöver plugga just nu. *Hihi* Efter tentan igår cyklade jag och älsklingen till stan och lunchade samt kollade på ny mobil till mig, den jag har nu är så tråkig och för basic! Hittade iaf en Samsung Galaxy S som jag blev kär i!!! Kostade dock 6099:- på The Phone House så lite för saftigt för mig :( Men tada fanns på NetonNet för 5449:- åkte förbi där innan jobbet och KÖPTE DEN..YAAYY!!!

Den är RIKTIGT najs, supersmal, väger INGENTING och är såklart Android vilket jag måste säga är grymt. Finns många Appar men tar tid att lära sig hur allt funkar. LOVE IT!!!!

1/6
3/6
4/6


Dagen innan..

Puh!

Har suttit konstant idag och pluggat, en paus i mitten för att åka in och lämna case, köpa småsaker inför tentan (ny penna är ett måste inför varje tenta) och sedan tillbaka och trycka in saker. Imorgon är alltså tentan 8-12 sitter vi 42 glada människor och tänker frenetiskt i 4h och jag skuttar förhoppningsvis ut glad ur tentasalen och inte självmordsbenägen :p

Har pluggat på lite av det mesta, dock känner jag att förvirringen är lite för nära för att de ska vara bra men de är bara att andas och försöka känna lugnet imorgon så minnet kommer tillbaka. Funderade på att ha med min vin, haha ja i vattenflaskan, för att lugna mig...jag blir så hyper annars och stressar upp mig till minnesförlust (inget skämt - koko i huvudet!!!) Men jag ska ta och gå och lägga mig nu, gå upp tidigt imorgon och kolla upp de saker jag känner mig osäker på nu innan jag går och lägger mig!!!

Natti natti!!!

ps. Håll tummarna för mig!!!! d.s

Ny vecka

Idag har varit den perfekta pluggdagen, molnigt och inte jättevarmt så har inte tyckt så synd om mig själv faktisk :p Haha jobbigt att läsa sommarkurs, största straffet för lata studenter! :) Men tentan närmar sig med stormsteg och känns både skönt och skräckinjagande!!!!!! *Hjälp!!!* Men har gett mig tusan på att klara tentan och gör övningstentor för fullt och trycker in de jag får fel - nu JÄKLAR! Jordgubbar fungerar som bra motivator och sprutar snart ur mina öron :p

Jobbar 17-21 och kan samtidigt avslöja att jag SAGT UPP MIG idag!! Yay! Så skönt och varit på gång ett tag pga det ena och det andra. Men nu är det gjort och jag hoppas att jag kommer in på magisterprogrammet jag sökt till hösten, finns 10 platser och betyligt fler som ansökt tyvärr!!! :( Annars blir det en termin med media och kommunikation alternativt att hitta nytt jobb, vi får se!

Efter jobbet blir det mat och mer plugg! Fun fun!
Caio


Paketdag

*Pling plong* brevbäraren ringde på efter lunch och hade två paket till mig, ett från Nelly med lite kläder och ett från Linnéuniversitetet med min IPOD!!!

I paketet från Nelly låg tre tunna och fluffiga linnen (likadana) samt en jeansklänning. Dock blev det ingen höjdare, klänningen var lite tooo much och linnena (ett vitt och ett gammelrosa) så dom fick åka tillbaka..men behåller de svarta linnet! Sedan var det den underbara iPoden som jag och katrin vann som ambassadörer - den är SÅ SÖT!!


iPod och kläder!


 Den är sååå otroligt liten och söt, en liten spegel är det!


Plugg till 1000

Hej hopp, solen skiner och det är ytterligare en dag då jag sitter inne och pluggar, har föreläsning och annat mindre kul som innebär att man är inne och är fokuserad. Men de är bara att se positivt på det och de är inte såååå lång tid kvar iaf :)

Igår var jag och annica och badade, yay årets första dopp för att senare gå och se Eclipse...riktigt bra och man blir som kär i Jake varje gång han dyker upp *mums* men ser mest fram emot kommande två filmerna, love att det är två filmer och inte en på fjärde boken. Riktigt trevligt var det iaf :) Eftersom de var söndag var vi också och veckohandlade :)

Idag var de föreläsning på förmiddagen för att sedan åka hem och äta lunch och läsa igenom lite anteckningar innan jag skulle in till Proffice och skriva på kontrakt för de tre veckorna som jag ska jobba på Eniro. Sedan har jag pluggat, ätit glass, druckig mumsig latte, ringt och sagt upp mitt bredband och FÖRSÖKT säga upp mitt tv-abonnemang eftersom jag ska sälja min lägenhet i september förhoppningsvis.

Nu blir det Tacos och instuderingsfrågor!
Ciao

Sunshine sunday

Solen skiner och jag känner absolut inte för att sitta inne och plugga...utan mer ligga på stranden och njuta av solskenet!!! Men thats life! Jag ska idag läsa igenom mina sammanfattningar och sen ikväll sätta mig och göra övningarna till sisa kapitlet så alla dom är klara :p

Men vi får se...ska annica iväg till stranden hänger jag med, richard är tråååååkig och vill bara sitta inne!!! :(

Ha en fiiiiin söndag!!! :)

Worki worki

Nu kom jag precis hem från jobbet..eller nja 20 min sen!! Jobbade mellan 17.30 och 23.00, så länge har jag aldrig jobbat förut..vi har specialöppet tack vara Fotbolls VM. Satt mest och läste anteckningar efter 21 och fick totalt 3 samtal, varar ett var något jag kunde göra nått åt och de andra skulle till andra avdelningar! Så hade lite tid att läsa anteckningar och göra överstrykningar :)

Tidigare idag var det rätt soft, gick upp 09.15, åt frukost framför tv.n i lugn och ro innan jag satte mig för att göra lite övningar när de dåliga samvetat gnagde för mycket. Höll på 2,5h ungefär innan jag och älsklingen gick och hämtade bilen hos svärisarna...och fick lite gurka från växthuset *mums*...sedan åkte vi till MediaMarkt, El Giganten och NetonNet för att spana på dator till lilla mig. Hittade en rooosa och lite billigare Sony Vaio men vi får se hur jag gör, är osäker om jag verkligen ska ha en ny...känns slöseri med pengar :S Köpte iaf en mixer/blender från OBH Nordica - ÄNTLIGEN!!!

1/1
Mums - kaffedrinkar, smoothis med mera!!! Lovely!


Ny dator?!

Min nyvarande dator har funkat i 2 år..och den börjar bli riktigt störande!! Tangenterna funkar inte alltid, eller inte som jag vill iaf! :p Så jag spanar runt efter en ny dator som ska ersätta min bäbis. Det är dock inte det lättaste eftersom jag vill ha en söt "johannig-dator". Men denna Sony Vaio faller mig på smaken..helvit och snygg som bara den!! :)



1/5




Vintersemester..

Vad sägs om 15 dagar här?






Blue Village Exotic Merlin Beach Resort FFFFF, Tri Trang Beach, Phuket!


Inredning - Ny soffa

Jag vill ha en ny soffa, vill ha en vit eller ljus beige! Richard tycker om hans blåa men nja jag vill ha en mysigare och framförallt ljusare :)

Någon av dessa skulle jag tacka ja till: Kivik och Eketorp från IKEA (billiga och bra - man kan byta ut dom när man tröttnar!)




Drömväskorna

En väska är checkad från min "väsklista", och nu fortsätter jakten mot den perfekta väskgarderoben. Vilken väska ska jag satsa på härnäst? En Chanel 2.55 blir när jag är riktigt rik så satsar på något lite mer uppnåligt just nu! :)


6 månader

Idag har jag och Richard varit tillsammans i 6 månader, mys mys mysigt!! :)

Känns som betydligt längre tid men de beror nog på att vi bott ihop i typ 4,5 månader nu så haha i princip lika länge som vi varit tillsammans! Världens bästa pojkvän som är otroligt söt och för snäll för sitt eget bästa! Efter jag varit på Eniro köpte jag 3 liter jordgubbar och en fin bukett med blommor och cyklade hem med alltihoppa, liiite mycket på cykeln men de gick bra och jag och alla saker kom hem i ett stycke. Älsklingen blev glad och hoppade sedan iväg för att "åka och göra nått"...kom tillbaka efter en 30 min med en blomma till mig och ett nytt vardagsrumsbord! :) NAJS, nu har vi ett vitt vardagsrumsbord! Tack älsklingen!


Jag älskar dig Massor!


RSS 2.0