Måsten!

Jag har en känsla att jag bara MÅSTE ha en ny väska, en mulberry! Det står mellan en Roxanne och en Bayswater! Vilken är bäst?! Just nu står Roxanne högst upp på listan..vill vill vill! Om min dator fungerar så jag slipper köpa en ny blir det en väska! :)
Tradera is the shit :p

Mulberry Roxanne 100% Darwinläder, Svart eller NY MULBERRY BAYSWATER OAK I DARWIN LÄDER
Bilder: Tradera!

Presentation

Bajs bajs bajs, vi ska presentera idag..spännande skulle man kunna säga! Jag har nooooooolllkoll på vad jag skrivit och de lär vara fel :p Måste hitta någon som fattar..måste läsa i boken också! Fan om någon säger något om min uppgift, jag kommer se ut som en fågelholk!

11h var jag i skolan imorgon, åkte från skolan 19.30..KUL! var tvungna att redigera några av uppgifterna för vi hade för mycket - puff borta! Då försvann hela arbetet när vi var klara, eller uppdateringarna försvann! :( Så då tog det en 30 min till :S Men den kom iväg..från 4 ½ sidor till 3 ½ typich men men, de var ju max fyra så de är väl lungt!

Nu ska jag läsa och försöka tolka min uppgift, dom andra kommer vid 13 och då ska vi komma på masterplanen!

Ciao!

Kaffe

Det går frammåt..sakta men säkert kan man ju säga. De var inte det lättaste att försöka tolka frågan och försöka få fram något som passar. Aja..jag ligger inte sist till ;) *HINT HINT!*

Kaffe..kaffe..kaaaaffffffeeeeeeee! Mums! Dricker för fullt, lite mer pluggvänligt. Ikväll så är det pass på friskis 18.15 - Step! Skoj med något nytt! Väntar fortfarande på att datorreperatören ska slå en pling-plång och säga hur det är med min bäbis! :(

Rosa dator!?

På plats!

Nu är jag i skolan..väldigt lungt idag måste jag säga, otroligt skönt eftersom man kommer vara här x-antal timmar nu! Jag ska skriva lite på min fråga, vi får se hur bra det går..hoppas man får med allt. 13.00 kommer dom andra, då ska vi sammanställa och få ihop max 4 A4. De borde gå, vi är fem personer och alla skulle skriva cirka 3/4 sida var.

Nu ska surfningen avklaras lite snabbt och sedan kör jag igång. Har 4 delade apelsiner och tuggummi som sällskap i den nästan tomma datorsalen, hoppas de förblir så :)

Ciao

Tråkigt!

Jag lästa nästan ett kapitel i morse..gick inte upp så ofantligt tidigt imorse, vaknar alltid vid 10.00 för då kommer vår underbare brevbärare och slänger in posten genom brevlådan och snärtar igen den! KUL - INTE! Jag kommer ha en hel del saker att ta upp när det är årsmöte i föreningen.
Jag vill ha:
Nya dörrar!
Brevlådor i porten (gemensamt så man får hämta själv)
Sämre ventilation (?)
Ny fasad..hihi tegel/rött är så fullt!

Jag orkar inte läsa..har ont i huvudet, dricker som en toka men de försvinner inte :( Blä, snart föreläsning! Ska ta och äta en apelsin (har väskan full!) och hoppas att en c-vitaminkick tar över under kommande 7h innan man är hemma igen - jag håller på att somna! Stjärnattack!

USA

Oj, ett inlägg från förra veckan som inte blev publicerat..här kommer de:

Så, nu var man lite papper rikare..eller så kan man se de som att jorden är ett träd fattigare :S

De var bara jag och en till kille på mötet, en kille var sjuk, en borta och andra tjejen skulle egentlgenåkt nu i vår men de hade blivirt problem så hon skulle åka med oss...så hon visste tydligen mer än Linda (IO handläggaren) själv :) Men vi fick papper, info om föräringar, tips om stipendium, kolla på annat material som dom hade och ställa frågor. Blev mest sitsnack..konstig va!?

Känns lite mer verkligt nu, fick bekräftat att vi ska åka..alltså är de mest formellt med ansökningen till Otterbien! Skönt!!! Fick lite panik kring mi kära studieresultat..but they love me! :p


Ciao från tha bibliotek


Cykel

Vilken är finast? (OBS. min granne har den vinröd/vita)


Fortfarande vid liv..

Datorn är fortfarande ur funktion..snyft! Lämnade in den på reparation nyss, 250:- för att bara kolla upp vad som är felet, och han datorkillen sa att majoriteten av dom problemen leder till döden! Herregud de hoppas jag verkligen inte, hoppas hoppas att de bara är något litet problem som dom kan fixa. Acer släppte inte alla delar heller så då skulle de kosta flera tusen att skicka in den eller nått..de kan dom ju fetingglömma om vi säger så!

LEV DATOR LEV!

Denna vecka tentar vi av 1.5hp av kursen, har världens mest stressade föreläsare och man får magsår under föreläsningarna för att man ska hinna skriva av allting - idag ska jag skriva ut slidsen innan, Åsa lägger ut sina efter..men tydligen inte denna nissen så det var ju bra! :)
Ikväll är det kören..har 15 min att ta mig från skolan och ner till musikhuset så de är luuungt, vi har så underbara låtar så de ser jag fram emot. Nu - uppgiften och läsa lite!
*Puh va varmt det är!*

Nattuggla!

Bowlingen, middagen och de igår var supertrevligt :) Alla var inte kvar på bowlingen, men periodvis gick det faktiskt ganska bra..resten är en annan historia, men ingen ambulans tillkallades iaf! :) Föreläsningen innan gav absolut ingenting, men de sa han också, att de skulle vara mer en inspirationsföreläsning och att de inte var någon direkt "inlärning".
På vägen hem skulle jag ringa stina - och vips så var jag i deras kök och förade med utbytesstudenterna i hennes korridor, trevligt folk! Sen var det en förfest för alla nya utbytesstudenter.."Jojo från laaaatvia", tyvärr lurade vi inga..oh well! Snabbis förbi puben, utskrattad där och sedan vidare til Fula fisken..house är inte min grej men de var skoj! Hemma 5h senare än beräknat, hörselskadad och allt :p

Nu är det strax möte inför USA, skoj skoj skoj! Sen blir det biblioteket framtill 16 då de är föreläsning med ambassadörerna igen, info från institutionerna står på dagens schema. Föresten så ska jag åka till Helsingborg och Ängelholm 5-6 feb på mässor, trevligt hoppas vi att de ska bli. Skönt med extra pengar i kassan sen också..de tackar vi för! :)
Nej nu måste jag mot Falken och IO :)


Onsdag

Jag är lat, riktigt lat..inge bra start på veckan har det varit! Men vi har inlämning på fredag, men de är bara att babbla på i en 2 sidor så är det klart! Sitter på biblioteket och har läst lite..gick inte sååå bra som jag hoppats men men. Är korta kapitel så det är ju iaf bra :) Ska hit imorgon innan och mellan mötet på international office och hik-tjafset och skriva uppgiften..borde inte ta så lång tid..men jobbigt när man inte har dator hemma och måste åka till skolan. PENGAR!

Nu är det strax möte så jag måste ruscha iväg mot en stor läskig byggnad jag aldrig varit i och hitta rätt klassrum, wish me luck :p Bowlingen slutar nog med akutbesök för åskådarna, nä fy hoppas inte :S

Ha en fortsatt bra vecka! :)
Ciao


BBS, också!

Blev precis uppringd av Linus som är Mf-ansvarig på BBS (min institution) som undrade om jag fortf. ville vara ambassadör och sa att jag var en av dom utvalda. Så de är skoj! :) Möte på måndag nästa vecka för info och sådant. Man åkte inte ut så ofta men de är alltid skoj, och trevligt med lite pengar då och då!

Massa möten denna vecka också!
Måndag - Puben
Tisdag - Kören (!?)
Onsdag - Möte med HIK-ambassadörerna
Torsdag - Möte inför USA, och möte med HIK-ambassadörerna

Skoj skoj..


Måååndag

Ny vecka, ny kurs, nytt liv? Nja kanske inte det sistnämnda men ändå :p

Helgen gick snabbt, det var lungt och skönt..för en gång skull! Igår gjorde jag iiiingenting, läste ut en bok och bara njöt av att vara ledig! :) De är inte ofta man är det ska jag säga!

Men nu har den nya kursen börjat och jag hämtade precis ut den nya kursboken, rolig framsida med blommor och allt men svart/vit inuti..inga färggranna bilder och inte så många modeller. Men jag ser fram emot kursen som är mer mf-inriktad! Mindre människor i klassen, eller så är alla och super huvudet av sig i Åre, vem vet!?

Ikväll är det puben, ska dit vid 18 och sen är vi väl klara senast vid 02..gick inte att ta en power-nap men de ska gå! :) Bla Elin ska titta förbi har hon sagt..I have my eyes on you! ;)

SATC

image3757

Kalmar - Håla!

Halloj! Datorn är fortfarande paj, men nu är jag hos Stina och redo för en rapport!

Vi var precis på bio, och såg National Treasur, superbra film..den tycker jag att ni allt kan ta och se på :) Very bien! Man var dock helt slut när man kom fram då det är så sjuuuuukt blåsigt, eller storm så man kanske skulle kunna säga..höll på att falla omkull med cykelt för de blåste så mycket utanför mig!!

MEN (som dom säger i Let´s dance) vi kom fram till en sak, vi bor i en J*kla hååållllaaa..dom tar för i fansiken inte ens kort i popcorn/godiskassan på bion - ASSÅ URSÄKTA, men är det stenåldern eller vadå? ICA hade inte heller öppet för dom stängde 18...heeeelt STÖRT. Vi blev viktigt besvikna på Kalmar..så jäkla dåligt!!! Kunde inte släppa "vi bor i en jävla skit håla!", nu är jag lite lugnare...men ALLA tar kort, gamla cafén är chill att dom ej tar kort MEN EN BIOGRAF!?!?!?!??!

Nu..äter vi godis :D

H&M Clubdag

Glöm inte att undersöka H&M idag om ni är clubmedlemmar, medlemsdag idag - 10% off!


Sen fick man också med en kupong med ELLE med ytterligare 20% rabatt (på en vara) som var rätt lätt att missa, så kolla noga mot slutet (har jag för mig!) :S

Helg!

Nu är det officiellt helg!

Jag har suttit och kikat i boken, men jag är så sjukt trött att de tar en 1 att läsa en sida..så de får nog vara nog nu! Har inte fått boken från adlibris, men den är skickad så den kanske kommer under dagen. Vore bra att ha läst lite tills på måndag, men de är rätt korta kapitel så de ska nog inte vara någon fara!

Nu är det handling och sedan hem och titta på tv, och troligtvis en liten powernap :p Stina kommer över ikväll för "Let´s Dance"-kväll, de ersätter våra "Idol"-kväller! Trogna tv-titterskor är vad vi är, de är man värd ibland!

Ha de så bra i helgen, csn kommer tydligen inte på en vecka så kan inte köpa datorsladden än! Men de blir bokläsning (nöje) hela helgen istället och det funkar de också! :)

Ciao!

Fantasi!

När man läser på högskola har jag kommit på att det mesta handlar om fantasi, vad kan man tänka sig att de kan handla om är många av mina tankar. Dessa kommer tillhands när det är tentor och andra skojigheter som duggor som man ska försöka förstå!
Tur för mig som är sååå ducktig på att babbla, och där fick ni svaret hur det gick på tentan som jag lämnade efter ca 2h! Svarade iaf på allt, så nu hoppas jag på ett underverk - jag lovar jag ska vara snäll iår!

Nu sitter jag på biblioteket, ska läsa lite ur vår nya kursbok tänkte jag..min egen har inte kommit än för Adlibris är så sega. Men nu hittar jag inte några hänvisningar om vad vi ska ha läst till på måndag..eller någon gång för den delen. Det har funnits saker i gemensamma filen..men den är numer i princip tom. Aja, får väl bara ta och läsa några kapitel då och skriva lite stolpar. Första gången en kurslit. faktisk fanns inne när jag ville ha den :)

Ciao


Morötter!

*Happ*
Nu ska jag åka hem, tänkte passera förbi Netto och köpa en massa morötter som man kan mumsa på ikväll (framför Tv.n) nu är de lungt på bibblan, folk går hemmåt och matdiskussionerna tror jag är de mesta man hör om. "Nä, asså ursäkta, men jag vill inte ha hamburgare!"

Min middag - leverpastejsknäckisar, morötter och vatten, gud så törstig jag är!
Ciao..hörs kanske imorgon! :)

ps. Lycka till alla som har tenta imorgon **crossing my fingers!**

USA

Nu vet jag..iaf namnen, på dom som ska åka till USA och Otterbien samtidigt som mig! Jag är plutten, haha alla är minst 2 år äldre, men vafansiken jag är van att vara lillasystern i gänget! Men de ska bli skoj att träffa dom nästa vecka, de är ju folk från hela Högskolan och inte bara BBS så de är lite härligt, varierat med folk. Hela 5st är vi som åker, tryggt att inte åka helt själv..de brukar annars vara så när jag åker ut och reser! - läskigt men skoj!

Meeeen..vi kommer tydligen inte bo i residence halls utan dom vill sätta oss i lägenheter, man kan väl bara hoppas att de är schystare standard i lägenheterna..och dom ligger ju fortfarande på Campus, men den "äldre" avdelningen. Oh, jag ser fram emot nästa vår..såååå mycket! :)

Nästa torsdag (eller om de var onsdag?) gäller det!
Ciao

Ambassadör

Jaha...då var man ambassadör för HIK också, väldigt trevligt måste jag säga! :) Vi hade precis möte, man fick fika (middag) och sen var det information och sen eftersnack för oss nya, trevligt folk var det så de kommer bli skoj!

Har bokat in mig på några uppdrag nu, men de är lite svårt att planera senare uppdrag eftersom vi enbart har schema fram till 080222 och sen är det en ny kurs! Ska kolla med Carina som har nästa kurs om dom har något satt, iaf eventuellt så man har lite koll på läget! :) Man vill ju åka på så mycket som möjligt -  pengar!

Hoppas jag får hänga med till Helsingborg och Ängelholm, då blir de stora dineros i kassan - Glad Johanna!

Traditioner..

Irriterande..ändra inte och skaffa er ett eget liv om ni nu är så många! *HA!*


ASOS

Några söta plagg som jag inte skulle tacka nej till från asos..den vit/gula är uunderbar, 404:-! :)

Jovonna Silk Mix Belted Mini DressColour Block Jersey Dress in the style of Mischa BartonLipsy Exclusive For ASOS Satin Harness Dress

Strumpbyxor

Jag är helt inne på färggranna strumpbyxor! Igår sprang jag runt i ett par knallrosa från HM och en svart tråkig klänning, färg piggar upp! :)
Denna bild, från Face Hunter, är inspererande, dom blå strumbyxorna ger starkt ha-begär!!

london, street, style, soho, face hunter

Dyrt!

Jag gråter! Min dator är ur funktion - min laddare har dött! *Snyft snyft!* har försökt med alla medel att få den lille lampan att lysa..men den vill helt enkelt inte :( Man är ju djupt beroende av sin dator, de är hemskt! :(

Men..de är ju bara att köpa en ny!? JOVISST..åkte till OnOff för att kolla upp pris (fortfarande inte några csn-pengar inne) och vad kostar den..jo 899:- VA VA VA VA VA!!!!! Herregud jag har inte dom pengarna, kul, jävligt kul! Dagens skämt! Happ, vad ska nu hända med mig, snyft jag kommer dö!

Nu är jag iaf på bibblan, massa folk här..inte konstigt kanske. Men rätt lungt så jag ska nog kunna plugga. Dom har iaf datorer här..tack tack!
Så nu vet ni varför de inte kommer bli så många uppdateringar från mig kommande tid :(

Någon som vet vart man kan köpa billiga skitladdare?!

Fly!

Just nu är jag trött, och inte för att klockan är sent..utan allmänt trött! Jag har nog aldrig varit såhär deppig..skolan förstör verkligen allt! Jag bryr mig inte..jag har ingen energi..och jag förstår verkligen inte varför :( Jag vill att allt ska bli bra..och med ekonomin hängande över en ser jag inte de. Just nu känns det som jag bara är arg..eller hatisk kanske. Suck..jag vill radera dom senaste månaderna, eller nej jag vill bara radera dom senaste två kurserna..han en känsla att dom kommer hänga med ett tag. Jag måste verkligen läsa något jag vill nyttja för att kunna plugga ordentligt..visst kämpa på de är snart över, men nää varför ska man se de så? De ska vara roligt..vem läser egentligen frivilligt skit. Och jag vet att de kanske är bra saker..och de kan nog vara intressant, om man har tid och inte är vinterdeppig. Vi får se hur det går..jag hoppas på mig!

Natti!

Tradera

Såg denna underbara väska, Anna Sui, på Tradera..skulle passa perfekt nu i vår/sommar med alla blommönster! Så söt så! :)

Handväska Anna Sui bag väska vit

Linnen - stella kei!

Jag köpte superfina linnen från Koola Anna hos Stella Kei när Engla hade en rabattkod dit, och nu säljer dom ut likadana linnen, dock i lite annorlunda färger! Ett ljusgrått skulle jag iaf vilja ha..100:- plus frakt!

Superkvalite och jättefina! :)

Koola Anna Linne Camill Vintagegrå

Hitch!

Så underbart att se söta filmer..jag är en sådan som behöver gulliga filmer som gör en glad! :) Nu är det Hitch som gör mig lite mer levande.. :p Pluttipluttfilmer i helgen..min favorit är dock spårlöst borta!?

Fyy jag vill ha pengar och köpa träningskort, jag behöver träna!!! Nu nu nu nu!


HM

Så var beställningen äntligen här! :) Det var ett JÄTTEpaket, ska lägga upp en bild när kameran fått ladda batteri, hihi, stooort paket! :)

Tyvärr är jag faktiskt inte så nöjd, inte alls så fina som jag trodde vissa plagg skulle vara :( Skorna var bäst, mina svarta espadrillos är en klar vinnare! Underbart sköna och snygga på, kunde varit lite högre dock! Men behålled ett par svarta och guldiga ballerinas, dom cerise och silvergrå får nog åka tillbaka. Sen ska jag beställa en större storlek av den långa randiga blusen som var uuunderba men sitter nog bättre ännu mer oversize!!

Nu har Annica hämtat sina saker...plus de som jag inte tyckte om som hon skulle prova :) Blev billigare än jag tänkte det här :) Vi får se..men de blir nog en deeel som ska tillbaka!

Ciao!

Koncentration?

Och nu så försvann all koncentration jag tidigare hade!

Har gjort te, bränt fingrarna av mig (nästan), ätit russin..måste köpa fler russin! Kollat på Days, de var min lunch - soppa med såpa kallar jag lunchen! Jag läser - förstår, men de kommer inte fram någonting när jag ska skriva..

..är de skrivkramp då?

Nu ska jag försöka, men de är halft omöjligt tycks det, hur ska detta gå? De kommer gå hemskt men jag tänker iaf försöka och sedan gäller det att hålla minnet intakt inför en ev omtenta, jag ville ju inte göra en sådan..men de kommer kanske bli det om jag inte SKÄRPER mig, men de vill inte min dumma, dumma hjärna!

Ciao..and dont give up out there!

Tisdag

..de är tisdag idag eller hur?! Känner mig lite osäker..suck och fy!

Idag är det pluggning konstant! Blidde inte biblioteket med tjejerna utan sitter hemma, jag vet hur det blir på biblioteket, även om man är fokuserad då och då så är det oftast flum och de har jag inte tid med!

Annars idag så kommer mitt (och annicas) paket med kläder från HM, *jippie!* 7,5kg väger paketet, känns inte så mycket..eller de kanske de är. Efter 17 ska de hämtas..satsar på att vara där 17.01 :p Så spännande - kläder!!!

Sen är de tvättid mellan 16-21, herregud vilket spring de kommer bli..men nu ska tvättkorgen vara lika ren som resten av hemmet! Ska moppa golven idag också, de är inte vanligt ska jag säga er. Man skulle kunna tro att kungen ska på besök :p

Nä nu ska jag plugga..ha en bra dag folks! :)
Ciao

Jordbävning!

Jag har en brutal jordbävning i mitt huvud, de är inte kul men de tyckte tydligen vissa :S *bläää*

Slutade plugga vid 21, fy skäms blev bara ett kapitel..betyder 5st imorgon på biblioteket! Jag ska jaktiskt gå och lägga mig strax, helt död och de blir biblioteket tidigt imorgon, tror jag iaf! Ska undersöka läget!

Nu ska jag ta bort smink, fixa och trixa och sedan gå coh lägga mig i ett tält i skogen :S (nej, pucko inte på riktigt!!!!)

Im Good!

Good

 
You aren't evil, but you can have fun sometimes!
You pay your dues to society and recycle when you can.
You don't enjoy seeing people or animals in pain,
but hey, what's wrong with being a carnivore?

Ryggen!

Jag har minst sagt ont i ryggslutet idag..jag måste sitta spikrak och får tusiken inte röra på mig, för annars gör det ont!

Rätt säker på att de är spinningen som djäklats med mig, måste fått till någon snygg move på cykeln, tusiken! Får ta boken och slänga upp den på huvudet, ni vet som barn förr gick runt för att få rätt hållning - se stolt ut! :)

Nu är det matlagning..nu är frysen riiiktigt tom alltså! :p Nej de blir storhandling aspa!

Pimpinette


Designsverige.se, 1295:-

Mina klänning

Denna söta sak finns på ASOS rea för 317.70:- och den är ju bara UNDERBAR! Såg den hos DONNASANDRA och hon var imponerad av den..oh jag vill vill vill ha! :) Minas klänningar är fantastiska och helt min stil! Snyggt snitt och fall!

Mina Sienna Button Flower Dress

Steve Madden

Ny webshop, och bra är det för dom säljs bara i stockholm..såklart!
www.stevemadden.se
Klicka för att visa större bild...

Klicka för att visa större bild...


Puben!

Måndag den 21 Januari finns lille jag och Stina på puben, allt för att fylla våra nya små ettor och er andra söta studenter!
19.00 - vi ses då :)

Paarty party!


Måndag

Nu vecka! Hur börjar man veckan? - Försover sig...IGEN! Men jag vaknade 10min innan vi skulle börja så de var inte så farligt...missade en 15min totalt..och han hade inte ens börjat med dom övningarna som skulle göras idag så de var ingen fara!

Väldigt flummigt på rasten...vi räknade bla hur många böcker Adlibris borde ha...och hur många beställningar personalen hanterar per minus då de är nya kursstarter :S Aja..jag flummade bort mig själv efter ett tag - fina uträkningar brudar! :)

Vi skulle ha en såkallad "repitionsföreläsning" efter lunch..men de var inge vettigt så jag åkte hem efter en timma och nu har jag stääädat och lämnat saker i källaren, bokat tvättid mm. Ganska bra att lämna kvar brickan uppe, tvättade senast 16dec, så jag hade bokad tid mellan 12-16 på onsdag :) Perfa! Men de blidde iaf tid imorgon..kläderna är snart slut! :p

Nu ska jag ha fruktstund och sedan ska jag göra klart 4 kapitel i böckerna!
Ciao

Äggligt!

Denna 6cm långa mask fanns i ett ägg..
..behöver jag säga att jag absolut inte kommer kunna äta kokta ägg, på ett rejält tag! FY, jag skulle dö!


Bild: Aftonbladet.se

Nattuggla!

Hejsan där ute!

Nu sitter jag här vid köksbordet igen, hade paus och kikade på en film och så blev det en hel del chattande med massa härliga människor! (Sophia - de kommer gå asbra imorgon! Henki - du kommer få G, I know it!) Men nu är de tillbaks in i bokvärlden.
Ska göra ett kapitel till...och om jag inte dör ska jag börja på ytterligare ett! Måste öka tempot för att hinna klart allt. Vill vara lycklig när jag går ut från tenta-salen på fredag!

Godnatt alla söta människor där ute! :)
Ciao

Sura miner!

Berättelse:

Jag och Stina var på gymmet och hade precis lämnat de trygga och ack så säkra omklädningsrummet. Vi går mot trappan och börjar gå ner, vi närmar oss skoställen och Stina tittar utanför fönstre - då ser hon i all förskräckelse, bland de hemskaste vi varit med om här i Kalmar, någon har dubbelparkerat sin cykel brevid Stinas! HUR kan man göra något sådant. Vi sätter fort på oss skorna och går ut för att rädda den stackarn!
Vi försöker förgäves komma på vem som gjort denna onda gärning, men utan resultat!!! Vi räddade cykeln och cyklade hemmåt, något chockade över att något sådant kunnat hända i Kalmar, våran småländska stad i Sverige!

Du som dubbelparkerat din cykel - SKÄMS människa!


Bloggdesign!

Jag är helt tom i huvudet..de är bara en massa formler och skit där..vad ska jag göra med bloggen?!

Färger, bilder...tema..vad ska jag göra!? Har egentligen inte tid med detta..fy jag måste plugga, men suck och fy! Får fixa bloggen i helgen..VAD SKA JAG GÖRA FOLKS?


Singing bee

Tittade precis på Singing Bee, de nya underhållningsprogrammet på Tv3..de var ju underbart! När jag är hemma så går jag alltid runt och sjunger...så detta var ju perfa för mig!!

Herregud va man skulle göra bort sig..hihi, jag är PÅ! :)

singingbee_logo.jpg
Bild: Tv3.se

Tråkigt!

Nu sitter jag här i min...ensamhet, bara jag, boken och ett gäng ljus! Om de är kul? Ohhh ja, ni skulle vara veta? Alla är välkommna förbi för en inspektion! :)

Jag sitter och sjunger för mig själv..sånna som jag framtill i höstas höll för öronen när folk sjöng. Asså inga hemska saker så...men typ spritbolaget och alla klassiska sittningssången..kanske skulle börjat med nationalsången så de varit mer fason på grejerna - men icke! Nu vill jag på sittning...nästa är i början av februari (?) och de ska bli skoj! Då ni!

..in i boken!

Lunchpaus

Trallaalallala...pluggpaus!

Har slängt i mig lite lunch, bokstavligt och surfat runt på lite bloggar..inga roliga uppdateringar! Någon som kan tipsa om någon bra blogg?
Ska plugga i en 20min och sedan packa mitt pick och pack om möta stina för ett spinningpass på Nordic. Sista dagen är imorgon så vi får se om jag utnyttjar den dagen..tror de blir friskis istället om man fått pengar då :)

Nä..nu är de inte mycket tid kvar, och usch och fy va mätt jag blev!
Dagens uträkning: Pasta+köttbullar i tyomatsås=student!

De ÄR kul..

De ÄR kul att plugga..de är de faktiskt!! Jätteroligt, faktiskt..känner ni hur engagerad jag är i det hela?

..eller nja, kanske inte helt och hållet sant, men de är lite intressant..men måste sätta de i rätt perspektiv bara!

Nä..tillbaka in i djungeln av ekonomiböcker! :S


Party

Nä gud så tråkigt de är att sitta hemma och uggla..plugga på en lördag!
Nästa helg så ska vi ut..de beslutade Stina, och jag stödjer beslutet fullständigt! Haha..föris är också beslutad, och även vem den ska vara hos, hihi. Personen i fråga är helt ovetande! :p

Men ut ska vi..party party, och INGEN kommer undan den här gången! Enbart döda släktingar eller sådan mensvärk att man inte kan gå är OK! Förstått?! Välj outit redan nu vettja :)

Party i Kalmar! - och stort plus är att Palace sänker inträdet till 50:- för oss söta studenter och även cider/öl för 25:-


Citat

" Jag hatar skolan...och skolan älskar mig! "

..ett citat av, mig faktiskt!
..de är faktiskt sant, faktiskt dom gör de!!

Lotr

Ikväll är det sista delen av Sagan om Ringen triologin på Tv4, just nu faktiskt.. :)

Det är en av mina absoluta favoriter, men fy de finns läskiga scener! När vi såg den på premiären (bästa platserna!!!) grät jag i säkert 1.5h av hela filmen..hihi, de var sorligt..lyckligt och ja, you name it. Och snart är de dags för Bilbo..då är de reunion på Filmstaden Råsunda mina vänner, oh så skoj!

[Bild]

Att tänka på!

"What have you done today to make you feel proud.."

100% plugg

Nu är det dags att komma igång...och jag är faktiskt peppad!

Idag var de sovmorgon, de tyckte jag att jag kunde ge mig själv för att få lite mer energi! Jag har satt upp ett schema (jag tycker om scheman) för vilka kapitel jag ska göra varje dag..och alla uppgifter i boken ska också göras. Bra att de finns instuderingsfrågor i DNE-boken..bra bra, men pissigt att de inte finns någon sammanfattning, vi gillar sammanfattningar!

Nej nu är det action!!
Ciao

Mjukt..

Efter träningen hoppade jag in i bastun och som alltid med balsam i håret, det funkar perfekt som en billig inpackning.
Nu är mitt hår UNDERBART mjukt, lätt och lent, galet! Mitt akutslitna hår är lyckligt och vill tillbaka in i bastun..och resten av mig också!

Mitt underbara schampoo och balsam kommer från Rusk (som inte finns i Kalmar :( ) Im loving it!

Design

Nu har jag tröttnat på min otroligt hemska bloggdesign, och jag är så grym att jag gör den själv..så mycket roligare, och visst de tar tid - men de är skooooj!

Kommer bli inspirerad av min fantastiska hemsida som vi gjorde i skolan..så stolt över den, så gryym :p Nä nu kommer jag igång...byggare bob is back!

Ursäkta röran!

Fredag..

Herregud jag är heeelt slut!

Upp och till skolan i morse för case-plugg, kom in och där satt Stina..bara stina (resten är svordomar men ni förstår nog) Vi satt kvar till någongång vid 2, med lunchpaus såklart. Fastnade i slutet av 12.an - fattade noll och vi gav upp och gick hem..och pluggade! Allt är iaf läst nu..suck!

Träning på schemat och de redan vid 16...blev core och sen konditionsträning..tills jag doooggg (drog på lite för mycket motstånd) Men vi höll på för fullt och sedan in i bastun :) Häääärligt...ett bubbelkar saknades dock!

Nu är jag mätt och belåten..magen vääärker av träning :) Underbart! Och nu är det Lets dance, jippie!


Elle + Natti!

Nya numret av Elle damp ner i brevlådan idag..jag har hållt mig ifrån den hela kvällen/eftermiddagen men nu när de är sänggång så agerar den kvällsläsning.

Imorgon: Upp till nyhetsmorgon med plugg och frulle (första hemma denna vecka..)

Sov gott sötnosar..och tack för att ni läser! :)

Mysdress

Jag är såååå sugen på en Juicy Couture Velour dress..dom är så söta och underbart material! Rosa står högst upp på toppen, såklart! Finns att köpa hos Nelly..till ett allt för högt pris! :(

L/S Velour HoodieD/S Velour PantD/S Velour Pant

Kurslitteratur

Det negativa och tråkigaste med studentlivet är måstena att köpa en massa ny kurs.lit var 5.e vecka i princip! De är sjukt dyrt och oftast knappast något man vill behålla när kursen är över...men man måste köpa dem!

Idag riktas mitt hat mot Akademibokhandeln, dom har så offantligt höga priser att de är pinsamt. Dom måste ju enbart tjäna pengar och sälja kurs.lit då BÅDE Adlibris och Bokus har slut på lagret (de har hänt!)..stackars AB! Dom tar 477:- för vår nästa kursbok som säljs för 336:- alt. 350:- på nätet!

Sökte runt efter böcker vi ska ha under terminen..och de är ju engelska böcker = billigare att köpa utomlands! Köper man en av huvudböckerna i Sverige - 480kr, via Amazon - 211kr (typ) Ja tack! Kan man skicka till sverige från Amazon, någon som provat kanske?
The New Strategic Brand Management: Creating and Sustaining Brand Equity Long Term

Update: Förvånadsvärd billig fraktavgift från Amazon.com och dom skickar till sverige! Köper den absolut därifrån!

Cute shoes!

Söta skor...som inte är svarta, som alla mina skor är! :p Dessa från skopunkten!..obs dom har många rabatterade skor..hint! (som dom röda här nere!)

Kaffepaus

Mums..här sitter jag och mumsar på en latte som jag själv skapat..de är ett konstverk! Det blir mitt motivationsmedel inför kvällens pluggande. Ska läsa sista 14 sidorna och sen börja finula med ytterligare ett case..imorgon gäller det!


Massa kanel ska de vara på..jag är kaneltokig! :)

Torsdag

Helt sinnersjukt att de redan är torsdag...om 7 dagar kommer man heeelt klart att vara ett vrak, tenta nästa fredag i djävulens egenskapade ämne - Kalkylering!
Känner att jag måste ligga i konstant under kommande vecka för att ens ha en chans - och de ska jag. Ska läsa sista kapitlet idag och börja med ett case (vi har gjort 9 av 13st) och imorgon är de plugg i skolan med case, hem och formla mig och sedan träning.

På lördag gäller det!

Nu måste jag rädda maten..ris med veg.tacomix + majs! Hoppas på de bästa...

Update: Haha..oops torsdag var det idag ja :p

Våren hos Lindex

Fina saker från Lindex, dels ECO och dels vårnyheter. Den första blåblommiga eco-blusen är underbar, frågan är hur den ser ut på? Baskern med rosetten är popis hos alla bloggaren, och den är verkligen ursöt!


Beslut

Härlig dag i skolan, 8.45-17.05..fast jag försov mig och vaknade vid 10 då stackars annica skickade ut en efterlysning :( Sorry gumman!!

Som jag tidigare berättat så har jag sökt en kurs i Projektledning..och idag så kom resultatet - jag har kommit in! Saken är ju den att de var min back-up om jag inte skulle klara omtentan. Och eftersom jag klarade tentan så vet jag inte vad jag ska göra :S Den är ju på distans..de är tydligen mycket att läsa men annars ska den vara rätt lugn så nu vet jag inte vad jag ska göra! :S

Sedan fick jag också veta att jag får själv bestämma när jag ska åka till USA och plugga! Antingen nu i höst eller nästa vår. Så suck nu vet jag inte när jag vill åka..passar ju bäst om jag åker på våren, men eftersom jag inte vet om jag vill plugga mf eller tur, eller något annat så kan man ju lika gärna åka i höst. Mer action med sporter och så på hösten där. Vad tycker du!?

ciao

Inköpen

        

Detta köpte jag från IKEA:

Ett sett vita blockljus, varierande stl
Ett sett vita låga blockljus
Rosenblad i plast - rosa
Fyra glas asketter till ljusen
Fem stearinljus hållare..eller ah
Sex efterrättsskålar, små
Sex vinglas
En diskborste
Ett vitt lakan
Äppelkaka + vaniljvisp

Ikea

Nu är jag hemma från IKEA..de var inte lika nära som vi trodde dock, men de tog typ en 30min och gå..lagom snabbt sådär :)

Gick runt..åt middag, kött..typ. Köpte mig en massa saker som jag håller på att packa upp. Blev lite ljus..lite besviken dock, lite ljushållare och sådär..haha kommer inte ens ihåg va de var.
Blir ett enskillt inlägg..

Utbytesstudent - USA!

Photo collage of the exterior of Towers Hall, students walking on a fall day, and the Otterbein College logo

Idag är jag så sjunkt glad!!! De är en underbar dag!

Fick ett telefonsamtal imorse från International Office i skolan (högskolan i kalmar) och ett erbjudande att åka till USA, Ohio och Otterbein College för att plugga nästa vår :) :)

Hur coolt är inte det!
Ska kolla upp hur det funkar om jag skulle byta program, men de ska nog bli bra..nu är jag bara så himla glad! Sen ska jag ringa och tacka JA! Underbart!

Sen..underbar sak del 2. så fick jag G på vår Tenta i Organisation, så nu är mina fortsatta studier täckta. Just nu känns det bra..Stina tyckte jag skulle köpa en lott, men nä kanske inte!

Ha en underbar dag!

HM!

Nä..fy fan (ursäkta) för HM! Nu är mina och Annicas kläder YTTERLIGARE EN VECKA försenade. Dom skulle kommit n vecka 52 - HALLÅ vad har hänt?!

Jag kan ju säga att jag definitivt kommer ringa till HM och kräva en garanti att mina saker kommer komma nästa vecka, och sen skulle det vara trevligt med en muta. :p Nä dom brukar vara sega..men inte mer än en vecka. Suck suck suck!


Norsk reklam...

Haha...något Norskt viktminskningsprogram gjorde precis reklam på Tv6, på Norska..men norsk text och allt!

De var dagens roliga...hallå vi är ju i sverige :S Eller är jag vrång nu?

Ellosklänning..

Tycker denna klänning från Ellos är rätt söt..men jag vet inte vilken färg som är sötast. Jag har ju mörkt hår, men de passar ju typ båda..oh I dont know! :p Den ljusa känns lite mer diskret!
ZoomaZooma

Tränat!

Herregud...nu är man SLUT! Kom precis hem från träning på Nordic Club...vi körde Stinas styrketräning först, och sedan gick vi över till Jojos konditionsträningspass.

Herregud för Sumolyftet säger jag - jäääklar va de tog! Work out nr.1 Den kan jag rekommendera.. :) Sen var det någon lyftmaskin - OMG again! Jag dooog, snacka om att jag har otränade armar, de är pinsamt ska jag säga er. Men nu är de slut på det..träning varje dag denna vecka förutom torsdag, då får vi se hur vi mår efter corepasset (?) på onsdag! 
Imorgon är det 30min band och sedan 30min på skidmaskinen! Tack Stina för ett "underbart" pass... :)

Klart!!

Så..det löste sig med min lille mp3 och min fin fin fin fin fina hemsida!! *Jippie!*

Sprang runt som en toka för att hitta en dator den skulle få kontakt med..och när man tryckte, jättehårt, så fick den kontakt med en av dom bra - jaaa! Så skönt att inte behöva göra en helt från början. Så nu är det klappad och klar, 3,5hp rakt ner i hajgapet! Hack så mycket!

Så nöjd, och min är finast av alla :p (bara för jag är perfektionist och slösade massa tid på lovet..på landet..i skogen)
Puss på er..nu är jag glad!

Skor..

Skogalen och väskgalen är väl en standardegenskap hos majoriteten av den kvinnliga befolkningen!

ZoomaZoomaZooma

Wannabe UGG

Dessa kostar 199kr hos Halens..vilket kap!!! Jag skulle allt vilka slå till..men jag vet inte, de kommer bli slaskigt nu :S Man kan ju alltid gå och lämna in dom hos skomakaren och få dom avkortade. Usch varför hittade jag dom inte någon månad sedan?!


Playback

Är det något jag tycker är lägre än Glocalnet så är det när artister sjunger playback inför publik!!!
FY FY FY!
Så jäkla dåligt...och att vissa inte ens hänger med och gör brutalt bort sig. Jag menar...håller man micken 30cm från munen och ljuder är klockrent - I dont think so! Är man etablerad artist ska man väl ändå kunna ta och sjunga live..eller har man tappat rösten, vågar man inte göra bort sig eller jag förstår inte!!! LIVE tack!

Lååågt Spice Girls!

Söndag - tvkväll!

Oj så mycket det finns att kika på under söndagskvällar. De är min favorit tv-dag..massa bra saker ju!

Detta ska jag kolla på/switcha mellan:
Top_model_Kanada_default.jpgVictoria-s_Secret_Fashion_Show_2007_default.jpgMan_of_the_House_default.jpgUrk!

Plugga är fy fy fy...och ack så segt de är! Nu är jag klar med ett kapitel till..bara typ 10 kvar i boken - KUL! Men iaf skönt att veta att man kommit över halvvägs..hihi
 
Nu ska jag ut och gå (till affären)..usch för Netto, mot ICA och vidare!

Söndag

Söndagen ska vara vilodagen..men de går ju riktigt inte när man är student för då pluggar man iaf lite varje dag. De borde inte vara tillåtet! Men nu har jag slappat nog...nu är det läsning på hög nivå..minst tre kapitel idag också ska läsas. Kanske inte tycks vara så mycket, men man ska förstå också - tar tid!

Jag såg en silverfisk i mitt badrum..och stina föreslog att jag skulle flytta! Och jag håller nästan med...fy fansiken de är vidrigt. Den var på mattan så jag ska fansiken slänga ut den...men de kanske inte är så bra att slänga ut den utanför fönstret...eller?! Ja fy...därför har man män, ta han om allt äsckligt..minus för mig! :(

Plugga plugga plugga!

Vårjackor

Vad ska man ha för en jacka i vår då? Har aldrig varit så på parkasen men jag har riktigt fastnat för några hos HM, vårnyheter. Men jag vet inte..kanske några alternativ:


'

Rea!

Modemecka har rea på en massa produkter.. 30%, 50% och 70%! Modemecka tycker jag är super med snabb leverans och roliga/bra produkter.

Johanna vill ha!!!
Lång tunika gråsvart i ekologisk bomull One sizeDazzling Träarmband
Ms Bijoux Halsband Fatimas handÅsahjärtaniklas Halsband med blå sodalite

Pluggis helg

Ja de är helg..men de är ändå en massa saker att göra. Har läst ut ett till kapitel idag, städat undan alla julsaker, diskat och rengjort plåtar och diskat och fixat fin-fint i köket!
Nu har jag haft lunch..jo sent, men jag fick inte äta innan jag läst klart och så :p Puckat..men aja nu är det gjort! Så är lille jag :p
Ska börja på nästa kapitel nu..efter de blir det nog en tur till ICA i Berga för jag har slut på mjölk, kommer in i en mjölk-period nu. Sen kanske de blir något gottis.

Nä....tillbaka in i skolböckerna! HATA DNE!

Jag ska gifta mig!

Om 8år är det min dag enligt ett test på Facebook..rätt skoj för det passar rätt bra i min tidsplan. Men jag vet inte...28 är ändå rätt sent..ett barn innan 30 iaf, eller hellst 2 för man vill ju vara en medelmamma :p

Visst over the top..men alla har ju en plan! Eller?!

Ett vitt Kalmar

..de snöar! Iaf ser der ut som snö :)

Det snöade ju galet mycket i Stockholm igår, och här är de bara lite vitt på marken och taken, men vi hoppas. Annars är de ju ändå rätt bra utan snö för så halkar man inte och slår ihjäl sig!!

Ta de lungt på vägarn! :)
Ciao

Dåliga datorer

Jag får snart damp...and it is not a joke! Dom har förbaskade datorerna i skolan är bara för mycket!!! Jag har mitt frontpage-arbete på mp3n och ska nu föra över de till mina egna filer i skolan eftersom vi har redovisning på måndag morgon - tror du att de fungerar?
Svar - NEJ!
Jag har provat vid en 10 olika datorer och de kommer inte upp någonstans! :( Lite frustrerande..jag ska bara lägga in den gemensamma kantlinjen och så är jag klar..och eftersom jag inte har frontpage på datorn hemma, måste jag göra det i skolan!
Får ringa hem och sedan får dom försöka att maila över skiten.. :( Får göra det medan jag väntar på min tur på måndag!!! Håll tummarn!

Rött!

Jag vill ha ett par röda pumps, ett par riktigt röda! De vore roligt att pigga upp skogarderoden med något nytt! Dessa kostar 99:- från Ellos..beställde dom förut i svart och gillar dom inte. Men lina och helena är ju frälsta så jag vet inte..ska fundera på saken! :)
Zooma

Vinterdepp

Jag har nog aldrig varit såhär deppig någon vinter..jag vill och vet ingenting. Vill inte plugga..iaf inte kalkylering, jag känner mig sååååå hemsk men fy de är verkligen bajs. Visst de är bra att ha...men jag önskar för gud och allt att jag kommer in på projektledningen, distans och läsa något jag verkligen vill jobba med! Snälla snälla gud i himlen!!!

Nu börjar en ny serie på tv3..den ska jag spana in. Och leta roliga utbildningar som passar lilla mig!

Ciao!


I Kalmar!

Nu är jag åter i Kalmar..och fy jag ville inte lämna stockholm. Herregud en sådan hååååla man lever i, men allt för pluttiplutt-bostaden :) Kallt är de också kan jag och mina små fötter bekräfta (och då gick jag bara från bussen och hem)!

Dagens roliga/deppiga - flygresan blev x-antal hundra kronor dyrare pga att dom jä*la puckona tog gaspatronen i min nya fina soda streamer -snyft!!!!! Fast de roliga var att dom ropade på mig i högtalarna..och att dom var rätt trevliga. Min var den andra för dagen..och dom hade tagit ett gäng igår också..vad sägs om lite information om de är så många som tror att de är OK om man checkar in dom! HAT!!!!

Om en timma börjar skolan - kul - INTE! Fy fansiken..till klockan 18 ska vi vara där också! Måste förbi cykelaffären också och få luft i framdäcket.

Nu är jag hungrig..STREJK!

RSS 2.0