Natti!

Nu är det sleepie-time!!
Fullt upp imorgon så lite sömn måste man ju ändå få! :)

Ha en trevlig helg och fortsatt vecka..hittar nog tillbaka till bloggen i mitten av nästa vecka - så trevlig valborg på er! Jag är i Uppsala så om någon trevlig är där kan denne höra av sig tycker jag! Ha det bra och hoppas vi iaf får tur med vädret...In i dimman! :p

Kurslitteratur..

Den eviga jakten efter den billigaste kurslitteraturen går vidare!

Nästa kurs är det enbart en bok som behövs inhandlas..den andra som är rekom. finns på biblioteket så de borde inte vara några problem! MEN! Boken finns som pocket hos Adlibris för 226:- och inbunden hos Bokus för 302:-...vilken ska man ta?! Dom väger EXAKT lika mycket, lika många sidor och allt sådant..så vilken ska man ta, är de lättare med inbunden trots 80:- dyrare?
Bokus Vs. Adlibris!

Vad tycker du?


Datorn..

Denna dator är anti ALLT! Det går inte att klistra in bilder direkt i inläggen..de går inte att spara dokument de går inte att göra någonting!

Jag skulle iaf visa en söt klänning vi ska kika efter imorgon, de får bli en länk till Lindex istället!!! Väldigt söt och enbart 199:- så vi får se om den finns och passar! :)
Imorgon förmiddag ska vi åka till södertälje centrum, mormor kommer vid 10-tiden och sen ska vi iväg! Anita, mormor, mamma, jag och båda pluttarna..fullt upp kommer det att bli!! :) Vi ska kolla lite i affärer och ta det lungt innan jag åker in till stan igen (Hagsätra). Kvällen blir först ett mingelparty i kungsan (eventuellt) och sen får vi se vart jag tar vägen!

Ciao

Ska jag eller inte..

Jag tror jag ska söka mig ut på nya uppdrag..men Hur mycket vill ja ta för mig? De är ju en satsning på en 4 år så de är inte lätt att hoppa av när man väl är på?!?!

Man kan ju alltid kolla upp vad de finns att göra, något måste man ju engagera sig i..hihi! Jojo on the move!

Torsdag?

Jag ÄR förvirrad..som vanligt! Nu har det varit fredag i en vecka..värsta partyt innan mamma säger att de är onsdag :P Haha!

Solen skiner - jag flyttar strax ut i solen och där tänker jag stanna för jag SKA få färg! Fräknarna kom igår..men liite liite färg kan man väl andå få..pleeeeaaass! Tittat på Oprah och druckit kaffe så nu är jag igång!

Ofattbart hur mycket kaffe man dricker hemma hos mammisen, nästan som på ön..jag sa NÄSTAN! Solen skiner - kör gardiner. (nu ska jag ta bort alla dubbla inlägg..haha - förvirrad!)

Jobbet!

Idag var jag och hälsade på mitt sommarjobb i Sollentuna! De var superfina lokaler, tipp-topp, och dom verkade väldigt trevliga så det var ju iaf skönt. Kommer ha grymt mycket att göra och ha koll på under mina veckor men det är bara skönt/roligt/peppande. De är ju ett riktigt jobb så de är ju mass sånt där..ansvar, också ;)

Jobbar mellan vecka 27-32 som det ser ut nu men de kanske blir någon extra vecka..vi skulle vänta och se hur det skulle se ut. Najs! Då har jag iaf i princip hela sommaren uppbokad, förutom några veckor i början vilket bara är skönt! :) Ligger bra till i Sollentuna för alla bussar i princip åker förbi där :) Väldigt nära helena också, kan gå och krascha henne om hon är hemma - jippie!

Skönt att man har jobb iaf, nu har jag ju troligtvis två också så de är perfa. Liiiiite pengar kanske man kan stoppa undan iaf :)
Ciao

Hon lever!

Joo..de är sant! Jag lever!!

Är hemma hos mamma och pluttarna, naaaww så mysigt! Adam var så pluttig när jag kom, fick VÄRSTA kramarna och massa pussar..han var nyklipt och hur söt som hellst. Albo (albin) var inte lika villig men han överkom sin räddsla tillslut! :p Skönt att vara hemma och ta de lungt och umgås med familjen a bit. Ska bli lika fint väder som vanligt imorgon så de blir altanen och solen all day imorgon!

Senaste dagarna har varit fullt upp! Var ute i fredags, very funny! Sen har jag träffat Frida, Jenni, Elli och Annie så de är hur bra som hellst! Dock saknas Lou (what happend to you darling???)! Har gått runt i stan och fikat och haft hur trevligt som hellst med brudarne..tack för det!

Körkortet - uppkörningen är bokad och de är inom en månad så mycket kan jag ju säga! ;)

Torsdag

Idag har det varit fullt upp!!
Åkte mot stan vid 06.40 och bytte däcken i Flen, snabbt och smidigt och sen snabbt iväg. Skulle hjälpa pappa att städa ur en lägenhet som dom har renoverat på söder..där höll vi på hela dagen! Städade och fixade, putsade fönster..ja sicken tur att jag fick göra det IDAG IGEN :p

Efter "jobbet" lämnade vi av alla mina saker i lägenheten i stockholm (ska vara där i veckan) och fixade till oss eftersom Birgittas bror fyllde år (han jobbar med pappa så vi terrade hon hela dagen..hihi). Vi åkte ut till dom i Skogås/länna och åt middag, fikade och drack vin..najs bajs!

Nu har vi kommit tillbaka till landet, jag har betalt alla mina räkningar (eftersom vi saknar dator i stan)..fått min lugg klippt och snart är det dags för sängen. Farfar kommer vid 08.40 och ska köra mig till Flen där jag har körlektion 09.15 och sen tåget till Stockholm!! Helgen blir ungås med friends..party och kanske något litet inköp ;)

Puss och kram!
Ps. no blogging under kommande dagar..och mobilbloggen funkar ju inte :(

Väskor..

image299

Inte en bra dag..

Nä jag tycker inte om den här dagen..jag är jättestressad och orkar inte göra någonting! Jag hatar det där j*vla körkortet för tillfället och fy vill bara ha det avklarat..varför varför varför!  Vädret är inte roligt, inget är roligt..trååååkigt! Juste jag måste tvätta lite fönster - jag är så slarvig!

Nu ska jag hänga tvätten och sätta igång en ny maskin. Sen är det ååååågren...suck suck suck! Ska väl ut och köra lite också, träna träna. Måste ringa och boka av en av mina körlektioner också, dom vill verkligen att man ska ta dubbla lektioner! Så puckat!!

Ciao

Update: Kan inte folk bara ta och lufta på luren..?!?!

Stipendium!

Sitter och söker stipendium inför utlandsstudierna..och man stöter på en del härliga ändamålsbeskrivningar som jag tänkte dela med mig:

"Ändamål: personer, som ej åtnjuta fattigvård och som gjort sig kända för gudsfruktan och ärbar vandel samt icke omfatta kommunismen, socialismen, eller dylik samhällsvådlig partiåskådning"

Någon som har ett tips på stipendium?
Let me know! :)

Party like a..

image298
Biler: Forever21

Söta sminkbollar

Amanda tipsade om dessa söta lipbalm-bollar från Ballmania, finns på Satine´s rea för 49:- Toppen eftersom de är solskydd i också viket snart kommer att behövas!


Problemet - vilken är sötast?

Resultatet

ÄNTLIGEN har resultatet på senaste tentan kommit upp!! Jippie jippie jippie jag fick G..

Blev lite "lätt" uppskrämd av brudarna som tydligen inte hade tolkat vissa uppgifter som jag hade, men sicken tur att det gick bra iaf! Oh..shit vilken lättnad ni ska inte veta. Jag hinner ju inte åka ner till omtentan nu så då skulle jag fått göra den i augusti - men nu slipper jag det!!!

Oh..sicken bra dag det blev!! Nu släppte en stor stor sten från mina axlar! Nu håller jag tummarna för tjejerna också! Lycka till!

Ciao :)

Emmy..

Hur glad jag är???
Sååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå glad! *Hihi*
Lite dyr men its all worth it! Nu söker den bara partner..

image297
This baby is mine..alll mine! :)

Tiisdag

Solen sken när jag vaknade...nu kommer molnen :( Kommer de bli samma väder som igår kanske, låter som en dålig idé för jag vill ha sooool sool sol! Sitta ute på terrassen och läsa en tidning, hoppas hoppas!

Dagen är lugn..ska boka ett möte, köra bil och ja..tvätta lite kanske!

Ciao


Ellos!

Birgitta och pappa kom hem med Ellospaketet ikväll..jippie!!
Fick hem både klänningen och toppen som jag beställde, klänningen skulle inte komma förens om en-två veckor så det var en positiv överaskning!

Klänningen var himelskt söt, perfekt sommarklänning som jag troligtvis kommer att bo i halva sommaren..en klar favorit! Toppen/linnet/sovplagget satt bra..funkar lite halvt som klänning :S Första plagget med brottarrygg och jag måste säga att jag varit onödigt skeptisk mot dess plagg - underbart!!!

ZoomaZooma

Rätt val?

"Gjorde Jojo rätt val?
Ring in och rösta! "

Haha..Katrin är bara fööööör söt!

Saknad..

Just nu saknar jag ganska mycket saker..eller hur man ska säga. Jag har ju gjort en hel del saker och varit involverad i allt mellan himmel och jord..och vissa saker saknar man mer än andra!

Kyrkan..
Att hänga med ungdomsgruppen och ha de underbart roligt..man skrattade nästan konstant! Att skriva i kyrkobladet var skoj under den perioden innan vi tröttnade på att inte bestämma. Jag tycker om att skriva och de var ett härligt gäng! Jojo Power! Men det jag saknar mest är ändå lugnet..att vara med på en gudstjänst eller en andakt i undgomsgruppen uppe i kapellet..de var en så otrolig känsla att usch jag vet inte vad. Frid! Inte samma sak i Kalmar..jag ska helt klart gå på gudstjänst på söndag om jag är hemma..i min kyrka!

Scouterna..
Haha..underbart! Bäst var helt klart året som patrullscoutsassistent..hur kul hade vi inte? De var perfekt..dom var duktiga småbarn och ledarteamet hade roligt. Peters org-kurs (..organisationstävling och inget annat) var bra och helena var väldigt uppmärksam. Elli snodde mig till junior och då sket det sig :p Just nu är jag inte ens medlem
"Ömtåligt" ämne, jag tror inte att man förstår om man inte själv är/varit scout..ni vet inte vad det är och ni försöker inte förstå vilket är otroligt svårt..jag har gett upp och bryr mig helt enkelt inte. Fråga - inget svar!

Old friends..
Vissa tappar man helt kontakten med, vissa finns med lite svagt i bilden och vissa är lika underbara som alltid. Just nu står Jennie högt upp på listan - fikan ska planeras och ska ske! Camilla står också med!

PanterTanter..
Mina darlings i Kalmar..ni är så söta! Hur kan man inte älska oss? Saknar er..party den 3.e när jag kommer tillbaka! Hitta inte en ersättare för mig..I will be back!

Ciao


Körning!

Nu har jag varit ute och lekt lite..känns skönt att man börjar få koll på bilkörningen. I like my car..den är så söt och otroligt skön att sitta i! Sen att den är lite hängig det får man ta..ska se om jag kan föra över lite bilder på den, det fungerade inte när jag provade några dagar sedan men jag ska se!

Här är en bild på en liksam bil Volvo 740 GL..i samma färg och allt! Min är renare och har beige klädsel för tillfället, den ska pimpas senare..

Snyyyyfffftt

Såg precis på sista Dawson´s creek avsnittet, snyft snyft konstant nästan i en timma! Gud så sorligt...men gud så sött! Jag gråter alltid..bla bla de är inte på riktigt, men jo de är de visste!!

De slutade precis som jag ville Pacey har alltid varit min favorit, han är så söt att man kan gräva ner sig i ett hörn. Han ser tuff ut men är så otroligt gullig och känslosam inuti...någon som känner denne man på riktigt? Slå en pling isf ;) Bra slut, rätt personer med varandra in the end och trots att de var sorligt tycker jag de var det bästa möjliga!!! Men what about Dawson??

Ciao
joeypacey

Regn

Det var iaf fint i några timmar..nu har det ösregnat ett tag! Och jag som har tvättat fönstrena idag..snyft! Oh well får torka av dom lite snabbt när det slutat regna så kanske man får bort den största förstöringen! Det blåser som jag vet inte vad..stormvarning i köpingen :p Knäppt att de bara slår till sådär..lite sommarväder, hoppas det inte kommer blixtra och grejer för de tycker jag garanterat inte om. Fy fick nog för en livstid i somras på Jiingi..fyy de var sjukt läskigt alltså...

Oh well..nu ska jag dammsuga lite på ovanvåningen och spana om de finns någon tvätt man kan tvätta :) Teeet blir kallt!
Ciao

Måndag morgon

Oj så fint väder de var ute..fram med solstolen så ska jag nog fixa den här dagen också :p Nja kanske inte hela dagen, jag måste ju hinna trätta lite fönster..och få dom klara idag också!
Pratade med mammisen imorse, very lovely..miniplutten är så gullig, jag fick ett skratt! :) Ska förbi där i veckan och slå läger i några dagar tänkte jag. Måste hitta på något med min veckoplanering för nu är den bara flummig!

Någon dag: Förbi sommarjobbet i Sollentuna och prata (när ska detta ske? Fredag kanske?)
Fredag: Körlektion på Hasses x2 (ringa och se om jag bara kan ta en nu och en vid uppkörningen)
               Upp till Stockholm och bosätta mig där ett tag..träffa Lou, och alla andra såklart!

Hittat väskan..3000:- :S Njaaa vi får se..lite över smärtgränsen men jag ska se vad som går att göra!

Ciao från frukostbordet

Inte lika gla..

För några timmar sedan var jag vääärldens gladaste Johanna, jag var så glad så! Nu har jag kommit på mig själv med att vara sådär nogrann och undersöka varje liten detalj...och nej de stämmde självklart inte och nu är allt bajs! Jag VILL ha den...jag SKA ha den...men saken är ju den att jag vill ha den nu och inte om typ 1.5 vecka minst innan de kommer fram någonting bättre som är the reeal thing so to speak!

Oh well..nu ska jag gå och lägga mig och grubbla vidare :(
*snyft!*

Listan!

1 - I DONT CARE!!! Sluta skicka tråkigheter som bara får upp hoppet och den är det bara tråkigheter..nej sånt tycker vi inte om!

2 - I CARE!!! Börja ta ditt ansvar som medmänniska och logga in innan jag blir galen aka uttråkad..börjar tröttna och ge upp på mig själv!!! Jag vill också ha roligt, faktiskt..faktiskt!!! Snälla! :)

Trädgårdsmässan

Idag så har jag varit borta hela dagen..upp till Stockholm och Älvsjömässan för trädgårdsmässan med pappa och birgitta +  bekanta. Det var helt okej..jag hittade riktiga fynd!! Tre tidningar "Hus och hem" för 5:- styck :) Då blev lille jag glad. Sen ska jag kolla upp ett par byxor också, arbetsbraxors a la girliestyle! Lovely!

Nu har jag kört lite också, visade upp den underbartsöta kjolen som B hjälpte mig att sy igår..farmors gardin blev skitsnygg. Var och visade upp den och hon skakade bara på huvudet :p

Middag!

Prickigt

Jag är en sucker för prickigt..nu tror jag ja slitit ut alla plaggen men de är så sött! Lauren Conrads klänning nedan är bara tooo die for!!
.
.


Hantverkare

Kors i taket...tradera har äntligen (efter 4 mail) svarat på mitt mail om mina användaruppgifter - so now Im out on tha market again! :) Nu ska vi buda :p Eller kanske inte..

Idag så har jag agerat hantverkare och hjälpt pappa att lägga golv i ett vardagsrum uppe i huset. De gick bra och vi var så duktiga så, nu kan jag göra det också! Paus och fika hos farmor och farfar..very nice! Sen blev det hem och sätta eld på tunnan så vi kan bada varmt ikväll, myspys!
Blidde en snabb vesit hemma för vi skulle handla - jag körde! Blev en långvariant och vi var nog borta en 2 timmar och pappa sa att jag var duktig (eller blev bättre och säkrare för varje minut för att vara exakt :p )

Nu ska vi fixa mat..fläskfilé och jag vet inte vad, kanske potatis rent utav?
Ciao!


Ansökning

Nu skickade jag in min ansökan kring kurserna jag ska läsa till hösten! Är riktigt nöjd, även fast jag inte riktigt har bestämt vad jag vill läsa förutom projektkunskap 7.5hp, den kanske blir hela projektkursen på 15hp men den går längst hela terminen men de borde man klara eftersom dom lägger upp alla saker så man kan göra dom i sin takt..de har jag iaf för mig. Annars blir det entrepenörskap alt. international business studies 15hp

Spännande som vanligt när man skickar in ansökningar. Antingen blir det heltid, 50% på kvällstid eller helt på distans! :)

Nu ska jag sova..natti natti!

Right now!

 

Armband

KyssJohanna har otroligt söta saker och man kan hitta riktiga fynd..
Som detta armband för 198.-..I looove it! <3 Finns även i vitt!

resultat..

..väntan på alla dessa tentaresultat är verkligen inte rolig..kan dom inte bara rätta dom och slänga ut dom! Jag känner på mig att min tenta är rättad men dom måste ju rätta alla innan dom lägger ut dom...också elakt!

Fy..man vill ju bara veta om man klarade den eller inte för om jag inte klarade den har jag ett stycke stooort problem eftersom jag inte har några böcker med mig upp och löst har saker bokade inför den helgen! :S *ber till gud!*

Snabba på!!!


Söt klänning!

Gulligaste klänningen i stan, one-size från Attraktivt by Amanda 500:- tycker jag den är värd..vill ha!


Bild: Attraktivt

Fredag..

Ytterligare en vecka har gått, oj oj snart är det sommar! Helt sjukt va tiden går snabbt..och jag klagar absolut inte utan tvärt om. Jag är trött på att vara blek som ett lik och frysa, för nej jag sätter inte på mig varma kläder det ÄR VÅR! Oh well..snart sommar och soliga dagar!

Idag ska jag tvätta fönster, tvätta bilen grundligt, tvätta kläder...och drömma på tradera! :)

Ciao!

Jippie - Buh!

Jippie!
Jag fick ett så underbart tyg av farmor när vi var där och fikade ikväll..hihi..deras gardintyg! Jag tyckte de var så sött och frågade om de fanns någon bit över - och de gjorde det! Rosa/rött småblommigt med en liten volang nere som påminner om min nya från Myrorna. Den ska jag sy imorgon om jag får tid över..lite vippig blir den nog!  *sött!*

Buh!
Jag har för tillfället flyttat in på tradera.com och spanar på väskor (jaja risk för fejk..) och jag blir sååååå sur när de är idioter (aa faktiskt) som lägger fejkbud!!! Nej du vill inte betala 64.000 för en Bayswater..vad är de för puckade fasoner?! Denna muppiga person har förstört en 2-3 auktioner idag och de är bara så jäkla onödigt och elakt. Tradera borde ha bättre uppsikt och blocka användarna tycker man...men dom har ju ingen support som är fungerande så så blir det!!!!!!!!!

Update: Nu har dom förstört ytterligare en auktion..blocka!!!

Wei!

Nya bilen has ankommit! :)
..Och min nya underbara klänning från H&M Art By Lina Bodén, den är så underbar och helt perfekt!!! I love it... :)

Nu så ska vi ut och köra..faster Åse-påse är hos farmor och farfar så vi ska upp på kaffe!..nu skriker dom!

Ciao!

Update: Alla överlevde bilfärden..hihi! Lite seg är den men man ska ju vänja sig med the old style..vi är lika gamla!

Mulberry Bayswater..

image293
Bilder: Mulberry.vom

Torsdag?

Lite halvt förvirrad är min status för dagen..känner mig lätt borta utan koll på någonting.

Fick tillbaka min engelskauppgift - haha, ibland är jag så sämst! Jag hade inte läst min "handledares" mail om uppgiften så jag fick bara 10.5 av 15..men jag får fixa till den för att jag är så bra annars :) Så de var ju bra!

Idag så ska jag städa, eller jag städar! Ska damma och torka av igen, dammsuga, torka av, tvätta fönster i hela huset och sen moppa! Underbart..om de inte är så geggigt om någon timma tänkte jag ut och springa en snutt också för att inte bli helt galen!

Dagens tips från coachen- läs Alla instruktioner innan ni börjar skriva sidor av rapporter...ooops!

Nu - dricka upp juicen! Puss!

Black shoes!

Jag behöver ett par svarta höga, snygga och underbara skor...de står ett par i hagsätra som jag får ta över från syrran (pluttipluttisnuttiunge) dom ska bara fixas lite men dom är helt okej!
Annars..kanske dom svarta från Ellos skulle funka om man tar bort banden 149:-
Zooma

Shoppingtips!

UnikDesign har 20% rabatt på sina väskor med koden rabatt20 så skynda skynda..

Jag gillar dessa:


Blöt onsdag

Snön smälter..samtidigt som det snöar ännu mer..hur är detta möjligt?

Förmiddagen gick åt i ladan där jag gjorde det sista med ramarna samt städade av en snabbis! Perfekt tajming för Birgitta höll på att göra spenatsoppa med ägghalvor..mums det är så gott! Till den blev det några knäckisar med avokado och philadelphiaost. Efter lunchen spanade vi efter väskor på Ebay, men suck dom söta skickades bara till USA :( Men vi får se..
Nu så småstädar jag..håller på att damma hela huset och sen får vi se vad dom händer. Vi måste upp och hämta lite vatten så de kanske blir en utflykt :p

Ciao

Shoppat!

Blidde den söta klänningen från Ellos jag visade här om dagen. Och ett sovlinne i längre variant, också från Ellos som dagens shopping! :) Klänningen kommer först om 2v. men ändå..Im happy!

ZoomaZooma

Miljövänligt!

Alltid bra med miljötänkande..till och med när det gäller väskor!
Dessa från Modemecka.se och Vild Design 325:-

Vild Design Miljövänlig Bag hjärtanVild Design Miljövänlig Bag rosablommigVild Design Miljövänlig Bag storblommig
Min favorit är antingen nr. 1 eller nr. 3..vad tycker ni?

Snö..kallt..bil!

Nu snöar det...de är kallt och jag fryser! Jag vill ha sol och massa plusgrader!

Dagen passerade snabbt, satt i ladan och skrapade ramar, diggade rix tills mobilen dog en batterilös död :( Har en sådär 7 ramar kvar att skrapa sen är de klart *Jippie!*

Dagens överaskning: The Car! Jag (och syrran) har blivit med bil...en röd Volvo V?? 40, 70 äh jag vettetusan.. De ska vara en övningskörningsbil for now och jag har ju inte mycket kvar till körkortet! 2mån på mig och de känns väldigt bra!
Den är nu och får en ny koppling då den slirade på en växel (asså jag fattar noll men de var så pappisen sa!)

..den ska bli pimpad!!! Ny klädsel ska det bli..och något sött i spegeln, tärningar? - INTE!!!

Jojo till Hultsfred?

De trodde ni aldrig va..hihi! Nä, inte jag heller kanske :p Men de är så sjuuukt bra artister där iår så man blir ju lite sugen!

Skolan ska dit och söker ambassadörer, eller jag mailade och kollade om vi skulle dit och anmälde mig..förhoppningsvis så får jag följa med. Snacka om peeeeengar..jag skulle alltså få betalt för att vara där! :) 11-15 juni är det som gäller och de vore klockrent för jag börjar nog inte jobba förens efter midsommar! :)

Who is joining?

Hultsfred 08

Sött från HM

image297

Outfit!

Jag har idag världens mest anti-heta outfit på mig...den inkluderar nämligen långkalisonger!

Jag har ju vanan inne..och jag gillar dom får jag lov att säga :S Man fryser inte vilket jag oftast brukar göra..de är myspys helt enkelt. Varför långkalisonger då? Jo jag ska bosätta mig i ladan under dagen..ska skrapa ramarna som bina ska använda och..ja göra något med. Typ yngelrum tror jag (alla förstår väl va det är!)
Så jag har ätit min frullebulle och nu ska jag bara dra på mig sockor..stövlar...fleecejackan och ett till par byxor och sen är jag iväg!

Riiix Fmmmmmmmmmmmmm..blir dagens sällskap!

Trött!

Varför inte bara gå och lägga sig när man är trött?
Nej nej..de vore ju simpelt ju..det går då inte för sig!
Vadå..trodde du det? Då trodde du helt klart fel!

Nu ska jag sova..imorgon ska jag bosätta mig i ladan so feel free to give me a ring..skrapa ramar och digga till Rix FM känner jag är mitt kall inför morgondagen! Sen ska jag städa hela huset uppifrån och ner - snacka om duktig! Man får se belöningen framför sig..och den må vara stor om jag hava tur! :)

Stör mig gärna!
Natti natti darlings!

Måndag i Stockholm!

Kom hem en 30 min sen, tänk vilken tid det tar att komma hem när man bor på landet :p Åkte från Liljeholmer vid 17 sen så tankade vi, stannade i köpingen och handlade och pappa fixade något snabbt i huset och vips så försvann tiden! Men de är ju så ljust att man blir förvirrad när man tittar på klockan!

Historian om idag..
Upp vid 06 och åkte till Sthlm, fika med pappa, syrran och björn i stan. Sen gick jag runt och spanade på söder i väntan på Frida. Första stoppet blev Myrorna där jag hittade en underbart söt blommig kjol för 65:- TAGET! Skulle gått förbi ett gäng andra secondhandbutiker men de blidde bara Beyond Retro och Stockholms Stadsmission där vi mest gick runt och skrattade..haha sicka planer! :) Frida köpte ett sött kortfodral på vägen mot medis där vi träffa Ellen!
Strosade vidare förbi Gina (inget köp idag heller!) men planerna är bestämda..jag ska ha en rosa och Frida en blå under valborg, så snygga vi kommer vara att de är helt sjukt!! :p Långlunch på ett taiställe på drottninggatan med skitsnack och planering av kommande högtider :p
Tandläkaren 14.30, väldigt bra och jag fick ytterliggare en gång bekräftat att jag har utomordentligt bra tänder! :) Sen gick jag och frida från Fridhemsplan till Hötorget med en Latte i handen och Adidas som mål..jag hittade såååå söta skor! I love them :)
..sen hem!


Söt klänning!

Otroligt söt klänning från Ellos, 199:- men glöm inte rabattkoder för billigare! :)

image294

Söndag

Nu är helgen snart över..snyft snyft :p

Idag har det varit "fullt upp", the landet style iaf.. Jag har suttit med engelskaarbetet, är fortfarande inte klar för den är så otroligt flummig att jag vet inte vad! Skriva rapporter är så roligt så roligt, eller? Sen har jag iaf tvättat, hängt en massa tvätt, diskat de sista bisakerna och sen bakat kärleksmums!..till det ingår att jaka folie runt halva tomten eftersom den inte ville sitta kvar på ungsformen när den skulle svalna :p

Nu är det middag..härligt med folk som lagar mat åt en (ja jag hjälper såklart till men ändå!)..sen är det badning i tunnan :) Hoppas den blir tillräckligt varm!! Ska väl skriva ett halvt A4 på uppgift 2 också och skicka in, har redan skrivit första uppgiften som blev på 1 A4 :S Kapa kapa!

Imorgon - Stockholm, tandläkaren och fika med ellen! Myspys..

Söndag

Solen skiner idag också :) Riktigt härligt väder, men det är iaf inte så varmt och lite moln finns det :S

Frukost med familjen avklarad och nu ska jag skriva ihop min engelskainlämning som ska in idag. Business Writing är en grymt bra kurs och jag hoppas att alla som kan läser den..man lär sig mycket användbart! Ska leta upp ytterligare engelskakurser tänkte jag..förhoppningsvis finns det någon mer bra! :)

Imorgon är det Stockholm igen :) *Jippie?!* tandläkarbesök inbokat någongång under dagen..har aldrig varit hos den tandläkaren så vi får se hur det är. Jag tycker om MIN tandläkare (blir hon nästa gång!!) Man ska inte svika sin tandläkare..vi har haft henne sen mellanstadiet tror jag när vi gick ifrån folktandvården :S

Nu - plugga och beställa ny kursbok! :)
Ciao

Bloggen!

Bloggen är fortfarande konstig...och jag orkar inte ta tag i det för jag kan inte bestämma mig för hur jag vill ha det!

Lite tålamod så blir det fantastiskt vilken dag som hellst! ;)
Ciao

Its love..

Ack så otroligt söta örnogott ;)
Kommer från Cecilia Lundgren och kostar 209:- st

image83image82

Billigt är bra

Jag har inget emot Halens, Ellos och dom affärerna..är precis lika "bra" som hm, gina m.f. Allt nedan är från Halens!
image289

Lördag

Och så var det helg..inte för att det spelar mig någon egentlig roll men pappa och birgitta är ju iaf hemma! (eller i köpingen och jobbar och sliter) Solen skiner och det är galet fint väder..jag ska strax ut och fortsätta med min diskning som snart är klar!

Gårdagen var mycket trevlig! Var med pappa och syrran som la golv i en lägenhet i stan och sen gick vi och åt lite lunch (hantverkslunch..alltså vid 11) Sen kom solen fram och jag begav mig sakta men säkert med centralen. Gick in på AA på götgatan, blev inget köp men håller fast vid att jag inte tycker om deras butik..den är mysko!
Sen blev det en tur förbi Gina och Vila, deras bästa butiker i stan ligger där. Hittade MASSA saker på gina, men bestämde mig för att vänta och fundera lite!

Gick genom gamla stan och vipps var klockan 13.30 och jag skulle träffa Cagla, som blev lite sen vilket var perfekt för jag skulle köpa en mascara och ett grattiskort till B. Caglisen och jag gick stan runt ett varv till..inne på Souk, Wedins, Dinsko, ja överallt i princip. Köpte mina linser (..ja man får dom direkt här i Stockholm!!!!!) och ett par solisar *Jippie jag har hittat dom!* Fika blev det en gående..Café Coolers från 7eleven längst Biblioteksgatan blidde det! Världens godaste..förra sommarn levde jag i princip på Café coolers, oh så gott!

Mötte upp Frida och letade skor..som köptes och sen skulle vi förbi Gina och spana in kläderna jag skulle köpa, men nej dom fanns självklart inte :( Blev pendeln mot Sumpan och middag hos lite "släkt" innan vi åkte mot landet!

De var min dag!!! Riktigt mysigt och roligt att träffa några av tjejerna..tack för en superdag! :)


Fredag - Stockholm

Imorgon är det stockholm som gäller för hela slanten! :)
Åker in tiiidigt med pappa och birgitta som ska jobba..sen vette skjutsiken vad som händer! :p

När affärerna öppnar ska jag iaf ut på söder och kolla in AA och titta in lite kjolar, sen ska jag förbi Gina och NK sen vet jag inte riktigt! Köpa linser ska jag göra det första jag gör också! Dom är sluuuut :( Ska nog ta och hitta mig en uteservering och sitta och fika och läsa någon trevlig bok i väntan på att frida slutar skolan 15 för ytterligare en fika!
De ska bli fint väder så jag hoppas kunna hitta ett par solisar jag kan nyttja!

Natti..ciao..puss!

LC

Charmigt och chickt!
LC har tagit fram lätta och simpla kläder som är riktigt snygga och passar till det mesta! Priserna är helt okej..så åk till US och shoppa gärnet!
Spana in sidan och fäll för den du me :p She knows her thing!


Solisar

Jag behöver ett par nya solglasögon..men vilka ska man köpa?

image286

Partoutfit

image285
Klänning, Forever21
Väska, Bianco
Skor, Net-a-porter Marc Jacobs
Armband, Modemecka.se

Heta skor?

Lack for sure! Kanske inte i orange utan mer i svart! :P Dom ser dock inte så otroligt sköna ut men vem vet..
Är det någon som vet? 459:- från LaRedoute (rabattkoder finns ju alltid)

Zooma

Vart är Kalmar?

Sitter och läser på aftonbladet om olika utbildningar dom presenterat på hemsidan (15.e är sista ansökningsdagen) och det finns massa utbildningar...
Men INGEN kommer ifrån Kalmar om man ser till de ekonomiska ämnena, varför då? Vi är dessutom ensamma i Sverige om att erbjuda vissa program!
Vi har 9 ekonomiprogram så det kan omöjligt vara för att vi är små!

EkonomiprogrammetHandelshögskolan BBS logotype                                           
Ekonomi-online

Handelsprogrammet

Marknadsföringsprogrammet

Internationella affärsprogrammet
Turismprogrammet
Turism-ekonomprogrammet

Health-management
Music and event management

Niklas mat is tillbaka!

Ikväll kommer det igång igen, fjärde säsongen av "Niklas mat"
Missa inte SVT1 20.00! *Jippie!*


The Hills

Två nya avsnitt jag inte sett än! :)


Körningen

Idag var det körning på schemat som vanligt, men faktiskt för sista dagen denna vecka. Sköt upp mina sista två lektioner två veckor för att få lite andrum, paus och sen back on it! :)

Dubbellektion med Madelein 09.15-11.00..gick faktiskt sjuuukt bra får jag lov att säga, nu har jag kommit in i tänket och de var inget "gapande" om kopplingar, cykelbanor och stoppplikt :p Så det var riktigt skönt..var sjukt mycket lungnare om man jämför med igår och måndags :)
Efter lunchen så var det full bil mot Eskilstuna och halkbanan...jag fick börja köra! Lite knackigt i början med ny bil men efter några meter var det lungt. Inga större svårigheter och vipps var vi framme!

DE GICK BRA OCH JAG ÖVERLEVDE!
Över förväntan, helt klart! Var skoj..körde inte på någon "älg" eller några "barn". Men snurrar fick jag till några, hihi. Jag trodde de skulle vara 360 x50 i varje sväng så det var rätt skönt att vi fick se på när dom innan körde lite. Fick köra första biten mot Malmköping också..citykörning i e-tuna, över förväntan de också!
Tänk..jojo kan också :p

Ciao

Färg på skorna

Reeboks allra härligaste klassiker "Freestyle" kommer nu i pastell
Underbart med en massa fräna färger! 799:- och sen är dom dina :)


Frozen!!


HM!

Jag blir sjuuuuuukt sur om dom är lata och inte har reserverat ett plagg till mig med returen som nu är SOLD OUT!

Det blir en totalflopp på hm och jag lovar att jag kommer strejka dom..
...fortsättning följer...

Lindex

Fint från Lindex, kostar 199:- och finns i fler färger! Perfa wannabe Minimarket..me like!

Äntligen!

Herre min gud...äntligen har bloggen öppnat igen!!

Nu ska jag fixa till stilen på bloggen..den har blivit planerad sedan länge! :P

Nu får vi se hur det blir...spännande!! :)

RSS 2.0