Shopping - lycka

Lycka i pälsformat...verkligen verkligen 100 % sant!

Jag är käääär i min nya pälsponchoaktigasak, vad heter det..någon som vet? Oh well man har den över axlarna och den går ner en bit över ryggen så man inte ska frysa. Äkta päls är det och jag fick iaf ner priset liiite. Men herregud vilket kap de var. Ingen aning vad den skulle gått på hemma men den var värd varenda dollar :p




Lycka!!

Vekling

God morgon! Det är alltid underbart att vakna av en telefon som låter men man hittar den inte och kommer då på att den åkt ner från loftsängen och ner på golvet - suck!
Lördag är det idag, dagen då de ska pluggas, de ska kanske tvättas en tvätt till, de ska tränas, de ska handlas mat, de ska festas. Och mitt upp i allt har jag ont i halsen. Jag är vek..inne i en vek period, kanske de som kallas sjuk men de kommer jag inte att erkänna!!!! Jag blir inte sjuk..

Men juste - secondhandbutiker ska vi också besöka. Uscha min plånbok tillåter egentligen ingen shopping, köper jag något idag blir de inget mer denna månad. Oh well vi får se!
Nu ska jag duscha och hitta någon att äta brunch med, missade Rachelle´s sms..de gör jag alltid på lördag/söndag mornar.

Puss


En ond nacke

Hej halloj...de har då inte blitt något bloggande idag, har varit fullt upp men egentligen inte :p Vaknade 08.40 och uppfattade inte tiden på någon minut innan jag slängde in mig i duschen och på 15 minuter var jag utanför dörren..med fönad lugg till och med :) Kaffe köptes på vägen och lyckades inte spilla ut så mycket heller - Vågen för mig! Kort lektion innan jag åt lunch med bla Richard innan dagens andra lektion som likaså gick fort. Dom har flyttat vår midterm från måndag till onsdag - woho!!

Efteråt slängde jag i en tvätt och sprang och mötte Marie för en tur i Westervilles antik/secondhandaffärer. De finns tre stycken..en bra, en med mycket möbler och småsaker och en tantaffär. Den första var farlig...hittade en underbar (!) skarf som jag köpte för $4,27 och tittade på en stickad poncho samt en päls för $50...den var UNDERBAR, brun och självklart fejk. Lite kort i armarna men ska prova den imorgon igen!

Sedan gick vi vidare och mitt hjärta fastnade för en päls poncho kind off med knäppe över axlarna. Den är faaaaantastisk och den var som skapad till mig. Inget pris på den..men ägaren sa att den troligtvis var $40 men ska komma tillbaka imorgon. En äkta (kanin)päls som är helt fantastisk. KÄRLEK. Jag skkaaaa ha den om den kostar 40, annars ska jag spana in den andra. Usch så mycket fint de finns!!

Nu - sängen för min nacke håller på att ta livet av mig. VETEKUDDE!!!! Ge mig!!

Happy Torsdag..

Man känner av vår pulkåkning från igår idag...nacken är galet seg och jag vaknade med ont i halsen. :( Min tanke var att gå upp och träna..men jag vill inte göra mig sjukare. Funderar på en promenix i eftermiddag efter skolan innan jag börjar plugga inför min nästa midterm på måndag. Men vet inte om dom grävt fram alla vägar än...inte ens trottoarerna existerar på vissa ställen.

Sitter iaf och surplar te på biblioteket samtidigt som jag skriver på ytterligare en managementinlämning. Den är väldigt flummig och jag är väldigt osäker på om man verkligen ska göra som jag gör...oh well. Ämnet är så otroligt intressant, men de funkar bara inte. Läraren har enmansdiskussioner och är inte alls inspirerande längre. Noll ork..

1,20 kvar till lektionen.
Ciao


I love you duck!

Har precis tittat på P.S. I love you, så söt film och jag var på söt-film-humör! Jag längtar efter min lägenhet nu..den är söt och jag vill tända massa ljus och bara mysa med en god latte (som jag gjort, på riktig mjölk och inte amerikanskt skit). Kanske baka något och tvinga över Katrin och Annica och tvinga i dom lite gottis, ja de brukar ofta inkludera vix och tösikuvösi men de är ännu bättre för då tvingar katrin i vix lite mer - jag slipper äta upp det! The good days!

Blev en kväll på Old Bag...Happy hour gör oss hysteriska, vi satt i princip och hoppade på stolarna för att få servitrisens uppmärksamhet för att hinna beställa in drinkar innan 19.00. Två drinkar till priset av en. Hur mycket kan man då dricka?
Jo jag skulle rekommendera två Miller på fat och sedan två drinkar....sedan är det in i dimman så drick inte mer än det. Miller är trevligt..mycket trevligt för att vara öl.

Imorgon är det Old Bag igen, Johannas dejtngservice är igång och JAG SKA LYCKAS! Så sött, förhoppningsvis.
Nu ska jag ner i sängen och sova ett gäng timmar. Jag vill hinna träna imorgon innan biblioteket..de skulle betyda upp och vara iväg vid 09 ungefär...vi får se :p

Ciao (Puss på annica och katie)

Väldigt mycket snö

De är trevligt att vakna av ett sms vid 05.47 som säger att "Otterbein College is closed today due to inclement weather" - woho! Så jag slipper mina två lektioner jag skulle haft idag, illa att det inte var managementkursen bara för den är så tråkig!


Live from The Suites (killarna bor i dom där husen, hemskt!)

Frågan är då vad man ska göra idag..är biblioteket öppet eller är de också stängt. Man är ju inte så sugen på att gå ut och kolla med massa saker med sig. Cardinals nest är öppet..då tycker jag att biblioteket också borde vara det faktiskt! Vad ska man annars göra? Plugga här i rummet går verkligen inte..hata hata hata. Ska bara

Springbreak!

Som sagt...18-30 Mars smäller det! Inte bara att de är min morbror, lillebror och lillesysters födelsedag utan vi har lov i skolan. Woho! Det finns massa att göra..spec om man inte rest runt i USA så mycket innan. Vi har just nu lite olika planer..men alla inkluderar solen i alla fall.

1) Roadtrip på västkusten, Åka till San Diego och köra upp till San Fransisco under ca 10 dagar och se så mycket som möjligt. Skulle bli väldans dyrt och troligtvis ganska stressigt. Flyg; $300.

2) San Diego som utgångspunkt med möjlighet till Mexico, LA och lite allt möjligt. Priset är medel, flyg $300

2) Mexico - Cancun allt Bahamas - Nassau och bara slappa, åka runt lite och ta det lungt! Troligtvis rätt billigt. Flyg ligger på $400.

4) Resa till Miami, vara där några dagar..hoppa på en kryssning i östra karibien i 5 dagar, en dag i Miami och sedan hem igen. Flyg; $300 + Kryssning $320.

Nassau 
Hum...vilket i-landsproblem. Vad säger ni folket?

Snö - igen!

De har inte gått att logga in på blogg.se under dagen så de har inte blitt några uppdateringer :p Sorry for that!

Förmiddagen spenderades på biblioteket och jag blev klar med alla mina inlämningar så de var sjukt skönt. Fick tillbaka första testet som jag trodde gått helt åt fansiken..men fick 70/100 så det är ju ändå helt okej faktiskt. Jag är mycket nöjd med det. Sedan blev det plugg i biblioteket med the gang innan Richard och Jonatan hade pingismatch...slutade med att dom ska mötas i semi imorgon - spännande!
Efter lite mat begav vi oss tillbaka till biblioteket där jag läste lite halvt ut mitt managementkapitel till på torsdag och började göra den inlämningen. Känns helt okej..kunde varit mer produktiv men var inte helt kass iaf :)

När jag och Chris tröttnat så gick vi över till att börja planera springbreak som är 18-30 mars. Vill man få biljetter är det dags att börja boka nu..woho! Våra planer är stora och många i varierande prisklasser. Något som är klart är att inget är billigt! Mer om det i annat inlägg! Snön började falla som galet under eftermiddagen så man längtar till värmen...

Nu ska ag sova...natti natti!

Plugg plugg plugg

God morgon!

Hoppas att alla mår bra, här i Westerville så väntar vi på en snöstorm, vardagsmat men hoppas de inte blir sådär jättekallt igen. -25 är ingen hobby att gå i skolan till..de kan jag lova. Men snö är alltid trevligt, förutom att saltet fräter sönder skorna så mina stövlar kommer behöva ersättas om vi får snö in i mars som de var förra året.

Gårdagen - midterm. Fick 75% rätt vilket känns okej med tanke på att jag pluggat på fel saker. De var 80 frågor med definitioner och de var ju inte riktigt min tanke. Aja de är helt okej..kan ändå bara få G i LADOK så vi får väl se. Eftermiddagen/kvällen spenderades på OLd Bag och sedan biblioteket. Mycket händelserik kväll och inget plugg.

Men nu ska jag skriva min inlämning, oh skickade in min litteraturrapport i morse också så nu är jag klar med projektkunskapen om jag vill. Ska nog göra några till men det blir senare. Ska komma igång med projektledningen också..kan vara bra.

Nu - Management!

Female in Front!

EU och kvinnorna!

Inom det närmaste året ska fyra tunga positioner inom EU tillsättas:
en permanent ordförande för Europeiska rådet, en representant för
utrikes- och säkerhetspolitik, en talman för parlamentet och en
ordförande för kommissionen. 



I dagsläget är ingen kvinna aktuell för någon av dessa poster.
Det är dags för förändring! 

Om uppropet får minst en miljon
underskrifter så måste EU-kommissionen ta upp frågan, enligt
principen för deltagandedemokrati i Lissabonföredraget.

Tycker du att det är hög tid att få in fler kvinnor på de högsta
positionerna i EU, skriv under genom att gå in på länken nedan!

http://www.femalesinfront.eu/default.asp?view=front 

En dag i backen!

Godkväll!
Kom nyss hem från Ski trails där vi spenderat eftermiddagen...trodde inte att se skulle räcka men de var faktiskt rätt lagom med 3 timmar. Vi träffades vid 13 och var på väg vid 13.30 efter väntan på film och faxning av listor till security office som måste veta allt när en grupp lämnar campus - hej de kan inte bli mer amerikanskt! :p

Bilfärden tog en timma och alla blev glatt överraskade av backarna. Visst 13 backar..najs standard men majoriteten av tiden spenderades i liftarna. Lift i 2-3min och sedan åka 1min :p Men de var värt 160:- som vi betalade. Skolan stod för liftkort och transport. Mycket trevligt!! Vi funderar på att åka tillbaka igen men vi får se hur det blir. Skidåkningen gick super och knappast att jag skulle ramla! Gryyym ;)

Nej nu ska jag läsa lite inför min Midterm imorgon i Ad&Pro men de ska nog gå rätt bra tror jag utan sååå mycket plugg. Fryser rumpan av mig och har 3 par strumpor på mig :p

Ciaoo

Party all night long

Hemma...trött..men orkar inte sova?

Jag ska upp om senast 7 timmar om jag ska hinna duscha och fixa mig innan lunch/brunch vid 12 innan vi ska bege oss mot Snowtrails vid 1pm. Man blir helt störd av hur folk säger tiden, just nu har jag Pm/am, normal svensk version och den engelska versionen i huvudet - haha de blir rätt kul ibland!

Kvällen var lite överallt! Först överraskningsfest för Natasha som fyllde år i veckan, sedan Mansion och sedan 37 street..eller något sådant. Helt okej...fast folk bangade längst vägen och man fryser alltid rumpan av sig för de är kallt (kanske en 8 minus eller nått). Men de var kul. Folk tar varandras sprit som jag vet inte vad och vi svenskar blir lika överraskade/sura varje gång :p Haha thats life!

Imorgon är det backen - fick förresten låna skidbyxor av världens underbaraste Beth och sedan var jag och fixade naglarna som blev hur bra som hellst! :) Gratis också - vi kommer återvända!

Natti natti (03.43)

Belöning!

Livet är uppbyggt på belöningar, iaf mitt liv. Gör man något bra - då får man någonting tillbaka!

Nu har jag pluggat i några timmar (med en Rachel Zoe Project paus) och gått igenom alla slides och har lite bättre koll på vad det är jag måste kolla lite mer på och vad det är jag kan inför Midterm på måndag. Jag är mer exalterad än nervös så de måste ju vara ett bra tecken :p

Om 30 min ska jag möta upp Rachelle, Lennart (?) och Jonatan för solning, nagelfixning och inköp på Krogers. Stackars Jonatan tror bara vi ska åka till affären och handla - sucker! Förhoppningsvis är nagelstället öppet så dom kan fixa mina naglar för dom är verkligen inte underbara just nu (sprickor i sidorna vid nagelbandet för dom med intresse) så hoppas på det. 

Ikväll är det surpriseparty tror jag för en tjej som fyllde år i veckan - fun! 
Nej nu ska jag gå och ta ut pengar och sedan lämna mina böcker innan jag ska möta upp dom andra!

Ciaaoooo 


Helg - Plugg

God morgon god morgon!
Jag var trött i morse, väldigt trött och totalt ignorerade min mobiltelefon som ville att jag skulle gå upp och plugga. Nej nej nej sa jag till den och somnade sött om typ en si sådär 70 gånger. Men nu är jag uppe!! Woho!

Gårdagen var superkul, ännu fler underbara människor och dom hade ett så sött hus. Såg ut som blä utifrån men sötast even när man gick in!

Magen säger mat mat mat! Och sedan blir det till biblioteket för att plugga inför midterm på måndag. Tar med boken till backen imorgon också så kan man plugga lite på vägen dit och hem.

Ciaaoo


Reor

De ar mycket bra att jag inte befinner mig i Sverige...jag laser om alla underbara reor och kanner att jag skulle vara galet pank om jag befann mig i landet. Har finns det alltid mycket att valja pa och de galler att halla hart i planboken. Nya pengar pa sunday - woho! (har delat upp klumpsumman annars skulle de aldrig fungera!!)

Blush har rea..jag var beroende av den butiken forut! Upptill 70% - underbart!

Jelly Pong Pong Lo-Lip-Pop                       Archipelago Sugar Creme for Hands Brown Sugar and Vanilla
Jelly Pong Pong Lo-Lip-Pop 44.70:-
Archipelago Sugar Creme for Hands Brown Sugar and Vanilla 70.50:-

Essie Spa Marine Sea Salts 510 g                                   Jelly Pong Pong Gloss Bonbon
Essie Spa Marine Sea Salts 510 g  230:-
Jelly Pong Pong Gloss Bonbon  44.70:-

Old bag plus helg!

God eftermiddag alla sota manniskor!
Gardagen var super, efter testet, biblioteket och ett avsnitt av Rachel Zoe Project motte jag upp killarna och vi gick till Old Bag for Happy hour och mat. Blev verkligen en all night long, gick darifran strax innan stangning vid 02..de stallet ar underbart. Trevlig personal...oftast iaf...och 'massa' folk. Ifs kanner man typ dom flesta som gar dit redan men de var hur trevligt som hellst.

Duschen i morse var valdigt trevlig, snacka om vattenbehov efter den kvallen. Beer is no no no good. Uscha, varfor dricker man det ens? Okej vissa ar helt okej...typ..
Nu ska jag strax ivag med Rachelle..Easton, middag och sedan utgang ikvall. Tror vi skulle forbi nagra tjejers lgh innan och kolla in deras skidklader. Underbart folk finns det gott om har borta! Well ska inte shoppa nagot..de ar iaf tanken. Om jag inte hittar en sot klanning eller going out outfit - very much in need!! Omg vattnet ar slut!

Ciaooo


Koncentration på burk?

Okej...nu har jag varit på biblioteket i typ 7h...och jag har sammanfattat 4 A4-sidor med frågor inför morgondagens test. Borde inte de räcka för idag? Borde man inte på typ B- eller nått bara för att man gjort det? Jag tycker faktiskt det...orka läsa det liksom :p

Behöver något åt min koncentration..kaffe fungerar inte!!!! Sötsaker fungerar inte heller och inte frukt. Vad ska jag ta mig till?! Klockan är bara 20.24 men känns som typ 01 eller nått. Jag är som mest produktiv mellan typ 22-01, känns lite fel tid dock. Biblioteket har öppet till 02 och de är ju iaf något!

Nej nu ska jag läsa slides!!
Ciao

Onsdag?

Det är alltid fullt upp på onsdagar alltså - två lektioner med 1,5h mellanrum..ifs rätt lagom för man har tid för annat efteråt. Som att sitta på biblioteket...jupp I am here again!

Ska sitta och plugga på mitt managementtest som jag har imorgon..kanske skulle ta och börja med det istället för att blogga och sitta på facebook och titta på bilder :p Skulle vara korta esseyfrågor på testet så det går ju alltid att få ihop något iaf. Ska bosätta mig här hela kvällen tänkte jag..mycket trevligare än rummet! 

Blev klar med litteraturrapporten samt managementuppgiften igår så de var hur skönt som hellst. Satt lite med Paper D också men de var inte mycket tid, tänkte gå över till den senare för att få lite omväxling i pluggandet. Just nu är det jag och Chris här men Rich kommer också - the librarygang!!

Ciaooo 


2.nd home

Jag är just nu placerad i mitt andra hem - biblioteket! Kom hit efter lektionen i eftermiddags men blev inte så mycket plugg då. Skrev lite på min managementuppgift men sedan gick jag över till researrangör för två brudar som ska göra sin praktik på sjukhuset i Kalmar så har bokat biljetter och så till dom. Satt i typ 3h och gjorde det...ingenting fungerade ihop men de ska nog gå bra :p

Nu ska jag skriva klart min managementuppgift, plugga på quizet jag har imorgon, skriva lite mer på Paper D alternativt läsa lite i "Teamroller i praktiken" och flumma på en litteraturrapport..vill få den klar! Det finns alltis saker att göra..oh juste måste plugga på mitt test på torsdag också. Fun fun fun!

Har iaf Derk the Jerk with me...underbar vit liten sak, underbar! Några gissningar på vad Derk är för någon typ? Otrolig plastig sak..och något jag alltid får för mig att släpa runt på på bibliotek (hint till Katie!)..


Ciaaooooo


Snow Trails!

De blir skidåkning iår...går ju tyvärr inte att jämföra med Åre (underbara åre) men det är helt klart bättre än ingenting! Vi ska åka med ISA (international student bla bla bla) till Snow Trails som är någon timmas bilfärd här ifrån.
Snow Trails: Distinctly Different

Dom står för transport och liftkort men vi betalar skidhyran på $23 vilket är helt okej. Jag hade räknat med $70 så de var en positiv överaskning :) Kommer bli hur kul som hellst. Dom har iaf några backar så de blir att köra järnet i dom timmarna man är där. Nästa söndag är det så de är helt klart något att se fram emot.

Dock finns ETT problem - vad ska man ha på sig. Överdelen är rätt lugn...men hej någon som har ett par termobyxor att låna ut i Ohio?? Hum..får filosofera ut någonting, jeans är då inget att hänga i granen :p 15 par tights kanske?

Några idéer?

Snow Trails Trail Map

O-day

Ja ingen har väl missat att idag så svär Obama presidenteden och woho vilket party :p Dom kommer visa hela festligheterna på storstorskärm i Campus Centret under hela dagen - med start om 15 minuter faktiskt. Man lär ju ta sig en titt förbi där för att kolla in läget.

Själv ska jag strax till gymmet och köra - gud så skönt det ska bli!! Har varit stängt under helgen men nu är det öppet igen. Sedan har jag en lektion, Management, innan jag tänkte slå mig ner i biblioteket och spendera kvällen där. Vi får se om jag går vilse och hamnar på Old Bag någonstans mitt emellan men skulle vara skönt att avsluta en del skolarbeten. Har test på torsdag också och midterms börjar krypa upp lite sakta mot en så ska börja plugga lite smått inför dom. Har två officiella Midterms och i management har vi tre mindre istället.
Känns dock inte så svårt..jag kan redan det mesta, men självklart finns det alltid lite små saker som ska in, typ massa uttryck och liknande. Men de ska bli spännande och se hur bra/dåligt jag lyckas på de amerikanska proven. :p

Puss och kram!

Planner!!

product image
Jag såg denna underbara filofax i Coach-butiken idag och den är helt underbar! Jag älskar modellen, den är bara fööööör underbar och det verkligen kliar i mina fingrar/plånbok! MEN hur mycket använder jag min kalender just nu? MEN jag kanske skärper mig om jag har en fin kalender?
Me loooovvveee <3 

Shopping at Polaris

Och detta är då vad lilla jag lyckades inhandla under mina två timmar på Polaris. Jag tog mig igenom nästan hela undervåningen (borträknat alla stora varuhus!). Dessa butiker finns på Polaris! 

Hittade det jag absolut behövde mest vilket var en blush..min var verkligen död så investerade i en ny och superbra från Cargo, självklart på Sephora!

Bästa köpet var dock de högklackade skorna som är helt underbara och kostade efter rean $12 - STÖRT! Jag tog dom och gick och kramade dom medans jag tittade på annat i butiken. Hittade den underbara kjolen och två linnen där också. I love kjolen också men inte lika mycket som skorna!!

Sedan blev det ett "Get started" kit från Bare essentuals med Ögon, Läppar och Kinder..underbart och har spanat efter de på nätet så jag är happy happy happy. Spenderade ungefär $100 på allt och då är jag mycket nöjd för $80 var på bara smink :p

        

Polaris Fashion Place

Okej så idag blev det shopping..spenderade dock bara två timmar i shoppingcentret så de blev inte så mycket. Fotade under tiden jag gick runt..så här får ni ett smakprov på en av de två shoppingcentran vi har typ 10-15 min med bil åt varsit håll...




Måndag - ledig dag!

God morgon god morgon!!

Idag är det helgdag här i USA och det tycker vi om väldigt mycket, tack tack! Skönt att sova lite längre och bara ta det lungt :) Satte klockan på 8.30 - vem försökte jag lura? Hoppade upp vid 10 och det var helt lagom..utsövd och glad är dagens tema.

Ska ta en dusch nu, sedan läsa ett kapitel i min managementbok och förhoppningsvis hitta någon att luncha med innan vi ska åka till Polaris Fashion Place! Ska skriva en lista också vad det är jag behöver och vad det är jag "behöver"..känns som det kommer behövas där! Ikväll blir det nog lungt...halva truppen har åkt till Washington DC för att medverka i morgondagens festligheter...vi ska köra det hela vi CNN - mycket billigare, till och med gratis :p

Nej nu ska jag komma igång!
Ciao

Pluggning

De blidde inge SATC utan de blidde plugg istället!
Har läst igenom min projektkunskapsinlämning och sedan skickat in den, jag har renskrivit mitt Yahoo! Case så de är redo att skrivas ut, gjort läxan till på tisdag, börjat/halvvägs på en managementinlämning till på torsdag, tittat igenom ett kapitel jag ska läsa imorgon förmiddag och sedan börjat att skiva på Paper D till projektkunskapen också!

Fick en hel del gjort..mycket skönt när man blir klar med alla småsaker man har hängandes över en, eller som måste göras in the end. Känner mig mycket duktig nu faktiskt! :) Imorgon blir det en tur till Polaris iaf, woho! 13 åker vi dit och innan dess vill jag läst ett kapitel i managementboken och skrivit lite mer på Paper D. Efter shoppingturen så är målet att spana igenom de vi läst hitills i princ. of managementkursen eftersom vi har test på torsdag och förhoppningsvis börja läsa en av böckerna till projektledningkursen...nej de räckte verkligen inte att bara läsa projektkunskap - jag kommer vara ett gående projektuppslagsverk i slutet på denna termin!

Nej nu ska jag hoppa i sängen..

Mysig söndag


Söndagskvällen går i lugnets tecken...tänkte sätte på en film eller köra lite SATC-avsnitt. Nedladdning vågar vi inte syssla med längre...J åkte fast och skolan är knappast glada. Så stört! Nej de blir nog myskläder och SATC..den fungerar alltid. Börjar om från början och får se hur många de blir...*hum vart ligger skivorna*

Mysbyxor Forever21
Hoodie Juice Couture
Tofflor Esprit
Bok Twilight

Forever Vår!

Forever21-butiken är inte den bästa men man hittar massa fina saker när man tittar på hemsidan. Då är det mycket lättare att leta där inne, om man vet vad det är man vill ha för dom har knappast någon ordning i butiken tyvärr..

Massa fint finns det..

Bildkälla

Brunch!

Hej och halloj där ute...
Jag hade världens hemskaste drömmar inatt, fy! Massa folk som dog och nej något sådant vill vi verkligen inte se av..mer söta drömmar tack så mycket! Vaknade vi 10 idag också..haha spelar ingen roll när man går och lägger sig så vaknar jag alltid 10.

Träffade Richard UK och åt brunch..vi satt där i över 1 timma och tog de lungt, drack kaffe och pratade om blivande jobb och skolsystem. Väldigt intressant hur saker är olika överallt, man kan prata i evigheter om ingenting. Toby kom till brunschen en timma senare än uttalat så de fick han allt höra - mycket dålig stil ;)

Idag vetetusan vad det är som händer..dom ska ha en pjäs på biblioteket vid 16 och sedan skulle killarna gå till Old Bag och köra en favorit i repris. Vi får se hur det blir, hörde något om bio här om dagen så vi får väl se hur det blir. Nu är jag iaf väldigt uttråkad....och gymmet är stängt. Promenix kanske och fota lite..kan vara kul!

Ciao


Hemma!

Jag är ensam på rummet - herre gud så skönt det är!! Min roomie åker nog hem på helgerna, hon var inte här förra lördagsnatten heller, men hon säger inget så whatever!

Kvällen var najs...basketmatch som OC losade men de var kul iaf, sjukt varmt dock så poloklänning var inte bästa alternativet. För övrigt var dagen lugn, ingen shopping idag dock :( Imorgon eller på måndag kanske :p We will see.

Idag så har jag tvättat - woho! Men nu måste jag bädda om innan jag kan hoppa i sängen :( Kvällen spenderades hos Chris/John (Christoffer och Jonatan) innan vi gick till någon lagom mobbad fest där man kände lukten av gräs på lång väg. De är första lukten man lär sig känna igen när man kommer hit! Men vi drack öl och träffade massa trevligt folk. Två underbara brudar som får ett ledigt rum i sin lgh nästa quarter och skulle lägga in ett ord för mig - hur bra som hellst!

Nu - sängen
Imorgon - frukost 11.30 med Toby

Polaris mall!

God morgon!!!
Jag slog upp ögonen vid 10..en timme tidigare än planerat men de var bara att gå upp för jag kunde inte somna om. Tog och samlade ihop tvätten och tryckte ner i en förvaringsgrej och begav mig mot tvättmaskinerna. Nu är dom strax klara så ska upp och slänga in allt i torktumlaren innan de är brunch med Rachelle och Lennart..sedan ska vi ut och shoppa! So nice so nice!

Oh juste...gårdagen var också bra, partymood 100 % men si sådär -15 gjorde att man blev lite nere efter några timmars flängande fram och tillbaka!

Tar med kameran på våra äventyr idag :)

Ciaaooo


Party friday!

Hej och halloj! Den här dagen har verkligen varit super...jag har inte pluggat ett skvatt och de är ju hur skönt som hellst! Har pluggat som en toook hela den här veckan, och ja man märker ju resultat :p

Började dagen med ett träningspass, sedan fick jag skynda mig iväg till min föreläsning som var lika underhållande som alltid..vår professor är så underbar, bäst ever. Jättesynd att han bara har två kurser, ena läser jag nu och andra är intro till marknadsföring så den kan jag ju inte riktigt ta.
Efter lektionen lunchade jag med Phil i Cardinals Nest (matsalen) innan jag och Rachelle möttes upp för en promenix i solen :) Underbart väder, underbart som i kallt då.

Efter en vilse promenix så styrde vi bilen mot Krogers för spritinköp (nej nej vi dricker självfallet inte på campusområdet de är ju olagligt!!) :p Skulle kolla in en nagelsalong också - slutade med att vi kom ut med fixade naglar. Jag är inte 100% nöjd..men nu vet jag iaf hur jag  vill ha de nästa gång. Ska rekrytera ett gäng asiater som ska jobba för mig...jag har redan en som är med på min affärside och hon var jätteduktig! :p Sen spritinköp..middag och nu är det tillfixning på rummet till 22 när vi ska iväg på party. Ska platta håret hos rachelle innan så har lite tid på mig.

Ciaooooo

Fixat!

Tack gud...eller nej, tack Siw!
Jag behöver inte lämna in uppgifterna nu utan kan vänta till senare..jag kunde ta hela terminen om jag ville! :p Nej de tänker jag inte göra utan skickar in den sen och den andra nu. Får se om jag orkar bry mig om ett högre betyg :p

Nu kan jag slappna av!

Min Ad & Pro produkt  -Träningsdryck för kvinnor! Ni vet massa nyttigt skit och kanske lite proteinskit i för de är dom galna i här borta. Woho jag har hittat någonting som funkar!! :)


Ciao


Fire in the hall

Kom hem från biblioteket strax innan 23..de var ju helt okej faktiskt får jag lov att säga. Mailade läraren i projektkunskap och får väl se vad hon säger...förhoppningsvis slipper jag skriva om allt.

Tittade iaf på Bride Wars igår, kvaliten var sådär men hallå den handlade om bröllop och mina två favorit sådespelare var med. Mitt i blev jag dock avbruten av de högsta och jäkligaste ljudet jag hört på länge - aka brandlarmet. Bara och slänga på sig massa kläder och bege sig ut. Stört kallt, stört! Som tur va kom vi in efter bara några minuter, woho to that! Sen fortsatte jag titta på filmen och hoppade i sängen strax efter 01.

Idag - sovmorgon för läraren för PR-kursen ställde in lektionen, hans frus skola hade stängt så han ville väl inte vara sämre. Men skickade in mitt arbete igår iaf så han har det..quizet blir på onsdag istället vilket är ok. Just nu är det -7...ja då menar jag inte i celcius utan i fahrenheit....alltså ungefär -21 celcius och de ska kännas som -30.
De är va jag kallar kallt!

Nu ska jag till gymmet..om jag kommer fram utan att frysa fast i marken. Sedan blir det lite plugg och plugg innan de är party tonight! Måste iväg till en affär också så vi får se hur det går!
Ciao från kyyyyyllaaann!

BAJS!!!

Okej...bajs bajs bajs bajs bajs BAAAAAJJJJJJJJSSSSSSSS! Om jag inte skulle vara på biblioteket skulle jag nog skrika just nu..troligtvis BAAAAAJJJJJSSSSSSS!

Det positiva är att jag är klar med min inlämningsuppgifte till projektkunskapen..hur bra som hellst, sparad, skickad och säker! Woho!

Men vad är då det negativa?
JO ATT JAG ÄR DUM I HUVUDET OCH INTE HAR SKICKAT LITTERATURRAPPORTEN TILL MIG SJÄLV!! Den kära litteraturrapporten ligger på datorn hos pappa och birgitta -och dom är i fucking Thailand. Hur i HELVETE ska jag lösa detta? Aldrig i fucking helvete att jag tänker skriva om de skiten..kommer aldrig att hända!!!

Vilket jävla bajs alltså...skit skit skit är det som är på min hjärna nu!! Hur kommer detta nu att gå?
Får väl maila läraren och kolla när det måste vara inne, tror det är imorgon men man kanske kan få lämna in de senare. Har man haft en termin på sig ska väl inte en och en halv vecka till göra så mycket? KLUMPIGT johanna, klumpigt!


Nu ska jag fortsätta vara aggro mot mig själv..


Biblioteket

Nu är jag här igen...på biblioteket! Tycker om detta ställe..illa att man inte kan bo här på riktigt för jag skulle inte banga på att spara $2730 på det, jag ställer upp utan att blinka!

Igårkväll var jag i säng sent, filmtittandet fungerade inte..eller dvd´n fungerade inte så vi tittade på tv och snackade en massa vilket var trevligt det också. Men de var segt att gå upp imorse. Upp hoppade jag iaf och lyckades klara två projektkunskaps test innan jag hade min princ. och managementkurs vid 13. Mycket myycket skönt att äntligen klara dom - 100% är inte fy skam heller :p


Jag hade en hel del saker att släpa med mig till lektionen tidigare;
Dator + laddningssladd
Tre böcker i projektkunskap
Understanding management (stor bok 1)
Public Relations (stor bok 2)
Antackningblock..stort!
Vattenflaska
Kamera
Frukt +  Müslibars
...och en massa strunt

Allt detta ger mig en heleftermiddag/kväll på biblioteket men förhoppningsvis en lunchpaus vid 18-tiden. Ska skriva en inlämningsuppgift på 4-6 sidor..min tanke är runt 5 sidor. Sedan skriva klart min litteraturrapport, läsa ett kapitel och sammanfatta + plugga på quizet, skriva ut ett case jag gjorde igår, bestämma min "produkt" till A&P-klassen och skriva lite om varför jag valt den..målgrupp och liknande. De är de som är MÅSTE och ska vara klart imorgon! Gah! Nej man kanske skulle slänga i en högre växel och brumma vidare..
Ciao!

Quarter Spring 2009

Nu har jag ÄNTLIGEN bestämt vilka kurser jag ska läsa under nästa "termin" aka quarter. Hittade inga businesskurser så jag ska läsa kommunikationskurser och två stycken flumkurser..

Business and Professional Speach, vilket ska vara lite jobb (om man är amerikanare) och intressant, MWF 12.30-13.50
Introduction to human communications, vilket ska vara en superbra lärare och går MWF 14-15.20
Exercise Walking, TR 10-10.50
Stress Management, TR 13-13.50

Vilket betyder att jag har sovmorgon till 10 på tisdagar och torsdagar Men på måndagar, onsdagar och fredagar börjar jag inte förens vid 12.30. Sjukt bra matchat av mig tycker jag! De ska bli en lugn quarter så jag kan läsa min distanskurs ifrån Kalmar också :p

Då har jag läst 25 credits i vettiga kurser och vi är tvungna att läsa 24 - woho I did it!

Dollarn!

Är det bara jag som tycker att dollarna ska sluta springa iväg med mina pengar?? Den har fan gått upp 32 öre på en/två dagar och de tycker inte jag är okej - så sluta upp med det genast!!

Klockan är 08.53 så snart dags att bege sig till skolan för två lektioner. Quiz på första som jag måste läsa på lite på vägen dit men de är bara att hoppas på det bästa :) I eftermiddag är det möte med iternationella föreningen på en glassbar - gratis glass! Mums! DÅ ska vi går igenom kommande månader program och lite mer...ikväll är det utgång på stördaste stället i stan - ska bli...spännande!

Ciao

Biblioteket

Sitter på biblioteket och flummar..bibliotek är underskattade och detta ställe kommer vara mitt hem under kommande 5 månader! :p Går man hit ensam slutar det alltid med att man är ett helt gäng - alla tycker vi om biblioteket!


Jag har pluggat inför quizet imorgon..ska läsa lite till dock. Sedan har jag hittat ett ämne till min "Journal 1" due Friday - Virgin America! Stört bra ämne som är mycket underhållande så jag hoppas läraren tycker de är bra!


(har kommit på att de bara är att stoppa in minneskortet i datorn så nu kommer ni få fler bilder!!)

Andra veckans andra dag

Godmorgon!!
Hoppas att ni sovit gott..de gjorde jag definitivt, lite svårt att somna men sen sov jag som ett litet barn :p Kom hem från biblioteket strax innan 12 så var där ett tag. Men jag var inte alls trött och då kan man ju lika gärna fortsätta än att gå hem och lägga sig. Fick massa saker gjort som är så skönt så!

Idag börjar jag inte förens vid 13 så innan dess ska jag ta och träna (om typ några minuter när jag ätit upp apelsinen), sedan blir det lunch/frukost och förhoppningsvis hinner jag läsa några sidor i PR-boken som det är quiz på imorgon. Måste börja på min journal..men de borde gå snabbt när man väl hittat något..research tar alltid mest tid!

Ikväll så blir det pluggandets tecken, de är rätt trevligt att sitta på biblioteket..lungt, skönt och nära till kaffe. Biblioteket har ju öppet till 02 och fiket till typ 21-22 någonting så de är helt ok!

Ciaooo

Biblioteket!

Nu har det verkligen varit en heeeeldag med plugg!
Släpade mig själv ur sängen kvart i nio vilket betyder - brottom! Skulle äta min nya vaniljyoghurt och müsli tll frukost men de smakade bara socker så de fick åka i sopporna, att dom inte kan ha vanlig frukost! Ska köpa mjölk och Special K för de är nog de enda vettiga som funkar, tyvärr!
Aja första lektionen är Principles of PR..inget quiz idag för vi tittade på film - den kursen är konstig men underbar. Folket i kursen är trevliga och läraren super. Sedan till biblioteket för lunch och opponeringsskrivning till 12.30 när närsta kurs börjar vilket är Advertising och promotion med VÄRLDEN underbaraste lärare! Han är fab fab fab! Engagerad och rolig!

Sedan var det biblioteket från strax innan 14-18, och 19.20-när jag nu blir klar! Ska skriva etvå intervjuer och är halvvägs med det och sedan sammanfatta ett case, och förhoppningsvis välja en produkt jag ska utveckla under kommande 9 veckor, oh de ska bli så kul!

Har spanat lite på kommande kurser...funderar på att ta en kurs i teatersminkning - skulle inte de vara underbart!! Måste bara läsa 9 relevanta poäng nästa quarter eftersom jag läser 15 nu..så ska läsa 3 credit roliga kurser! :)

Nej...plugga var det ju! Har fotat idag..lägger upp dom när jag är på rummet!

Snart ny vecka

Jag har precis sett på en så otroligt sorlig film att jag inte vet vad, jag ska inte se på filmer med sorliga slut..att jag aldrig lär mig det!! Roliga, söta och lyckliga slut de är det som är min grej annars gråter jag ju ihjäl mig :(

Dagen har iaf varit bra, startade med brunch som var si sådär i kafeterian aka Cardinals Nest. Satt där någon timma och tog det lungt och åt en hög med frukt innan de var dags att gå till biblioteket. Jag och Toby satt och pluggade från halv ett till sex utan paus. Mycket duktigt tycker jag! Läste ut 1 ½ kapitel..eller kanske två jag vet inte, skummade igenom ett kapitel inför Advertising och Promotion imorgon..så onödigt att läsa för de är bara babbel. Sedan började jag såga uppsatsen vi (som i Katie och Marina) ska opponera på på tisdag. Kom halvvägs innan jag tröttnade och gick över till en annan bok.

Middag i Cardinals Nest med gänget och sedan gick vi en sväng till "affären" och köpte godis, Milk duds och Twisslers. Amerikanskt godis är ju knappast något att hänga i granen men de är väl bara något positivt :p Kvällen har spenderats i sängen..tittade på "The Curious Case of Benjamin Button". Den var JÄTTEbra men JÄTTEsorlig och jag grät som en dåre - ovanligt, inte! Mysig film som var mycket bra gjort förutom att jag grät. Så söt, äkta kärlek! Lite hemlängtar får man ju..jag kommer hem om 5 månader vilket känns som en oändlighet just nu - saknar er alla! :)

Nu ska jag hoppa i säng, klockan är 23.19 och
jag kommer sova som en bebis till strax efter 8 då de är dags att hoppa upp!

Puss och kram!!

COPS!

Halloj!
Precis hemkommen efter två olika fester, den första slutade med att alla gick vidare (vi började) och den andra med att snuten kom och vi tryck ihop typ 50 pers i ett skitlitet rum - och självklart spyr någon brud i ett hörn så man typ dom. Dom var assega och drog efter typ 15 min så de var noll syre i de lille lille rummet med massa fulla collegestudenter..majoriteten under 21. Oh well de var en upplevelse det också :p

Shoppingcentrat var najs...men vi hann inte se så mycket för vi hade så lite tid och Rachel skulle fixa en traskig nagel. Nästa vecka blir det mer spaning och så ska vi nog ta och fixa naglarna också. $30 att fixa ett helt set och de är ändå rätt dyrt så vi ska kolla in ett annat ställe som jag fått rekommenderat!

Nu - Sängen!
Imorgon - Brunch och sedan pluggning på biblioteket och troligtvis en kaffebreak någonstans på mitten.

Ciaaaoooo från Westerville in the dark ;)

Happy lördag!

Nu har jag varit i USA i en vecka..de känns som sjukt mycket längre men det är väl bara en bra sak kanske :p Sent i säng igår - igen! Vi var lite överallt och slutade på en fest i en stuga som var full med massa småbarn och bögar vilket var ganska underhållande om vi säger så.

I förmiddagen spenderades i biblioteket...eftermiddagen i gymmet och nu ska jag in i duschen för sen ska jag, Rachelle och kanske några till åka till Polaris som är en av två stora köpcentrum och go crazy/spana in utbudet som är galet och sedan äta middag. Hur kvällen blir får vi se...nej nu har jag bråttom. Tar med kameran så får ni också se allt underbart :p

Ciaaooo

Aj aj aj!

(Sitter pa biblioteket sa inga fina svenska bokstaver, man vanjer sig valdigt fort anda :p)

Jag har ont overallt..aj aj aj!!

Traningsverk fran gardagens traningapass som var forsta ordentliga pa typ tre veckor - PINSAMT daligt! Men de gick bra och det kan jag ju saga att det verkligen kanns idag :p

..Det blev ju knappast battre pa vagen till skolan dar jag har kaffe i en hand, vaskan i den andre samtidigt som jag gar och pluggar pa kommande quiz pa en isgata - hur tror ni att det gick? Det var iaf otroligt roligt for dom som sag pa nar jag akte ner i backen. En bil stannade och kollade att jag var okej, jag bara skrattade och sa att jag overlevde. Kaffet overlevde ocksa och det ar ju det som ar huvudsaken!! ;P

Jag fick foresten MAX pa mitt quiz - hihi de trodde jag inte! Men de var iaf valdigt peppande! :) Missade nog 2 poang pa dagens for jag hade pluggat pa tva av fyra exempel och sjalvklart hade han tre alternativ att skriva pa..ja en jag pluggat pa och tva jag inte - TYPISKT!

Nu - Lunch!!

Apelsin och banan!

Gårdagen var lyckad..haha jag vet inte riktigt om jag definierar det som att jag drack mer än en öl på en kväll (de är det nog för dom andra). Men de var riktigt trevligt på Old Bag..de är det ifs alltid men ändå. Middag och dricka och sen fylldes det på med folk så typ alla internationella var där och ett gäng till. Fun fun fun, men lite sent i säng blev det allt!

Nej nu är det en ny dag...nytt quiz vilket jag inte känner mig förberedd på så whatever. De är lite synd att studiemotivationen är på noll. Men kan man bara få G i betyg så varför ska man bry sig egentligen? Okej såklart jag bryr mig och ett D är kanske lite tråkigt..C+ eller B- låter lite roligare och inte allt för jobbigt :p

Nu ska jag iväg...usch vi har inget toapapper - någon har snott toapappret! :p
Ciao

Torsdag

Igår kom snön..och den ligger fortfarande kvar. De är lite snö i luften men förhoppningsvis blåser det inte så hysteriskt!!

Efter lektionerna igår så gick vi och tog en fika vilket var supertrevligt, den franska utbytesstudenten Marie visade oss ett annat ställe som faktiskt hade gott kaffe hör och häpnad :p Satt där och snackade lite innan vi gick iväg till en butik som hade lite allt möjligt..verkligen en mix av allt. Ingen mat..förutom soppa vilket var synd men oh well. Fyndade enSally Hanson Diamond Strength för $3,15 och dom kostar typ 140:- hemma så jag var happy :p

Sedan sprang vi iväg till ett möte med blivande/ex utbytsestudenter vilket var helt okej, alltid kul att träffa folk liksom. Sedan satte vi oss på biblioteket och jag läste halva mitt kapitel innan de var dags för middag. Maten är helt okej...men de blir väldigt mycket sallad. Ska nog ta och uppgradera min Mealplan..20 extra måltider för $53 är sjukt bra så de blir nog så! På kvällen gick jag och Toby på BASKET..omg de var skitkul (hotstuff!). Jag ska bli största fanet ever :p Vi förlora men några var faktiskt riktigt bra..sedan puben såklart för en öl innan de var dags för sängen. En öl tar typ 2h för mig att dricka upp..haha dom är apstora! :p

Nej nu ska jag till gymmet!
Ciao

Snöig onsdag

Det är verkligen sant att man inte kan förutspå vädret här i Ohio...de kan gå från sol och plusgrader till snöstorm på några timmar. Det gäller att vara beredd, så paraplyet är alltid med i väskan :p

Idag så jag två lektioner avverkats, dom är bara på 1,20 så de är inte så farligt och man hinner knappt börja innan de är slut. Men bästa lektinen är helt klart Advertising och Promotion...läraren är sjuuukt rolig. Idag var skämten om hans fru som gifte om sig med en butiksägare av en spritbutik och att hon troligtvis är alko - inte för att han var bitter :p Underbar människa som jobbat inom branschen och då blir allt roligare och intressantare!

PR kursen är också bra, lite flummig men så är det väl alltid innan man kommit igång. Dagens Quiz gick bra...men asså jag suger på att förklara vad jag lärt mig så får väl typ 0 poäng på egna åsikter - Illa!! Men de ska nog gå bra! Ska läsa ett kapitel ikväll tänkte jag så det är klart. Imorgon börjar Principles of Management, fett illa är att jag missat första lektionen för alla missförstod varandra kring schemat - oh well!

Nej nu ska vi iväg och fika innan ett möte med tidigare utbytesstudenter!
Ciao

Drinki drinki!

Halloj!

Hoppas att alla hade en bra dag, själv så har jag varit inne hela dagen och pluggat! Läst nästan två kapitel till lektionerna imorgon, gjort 10 mini-intervjuer och skrivit/fixat/ändrat på våran "lilla" b-uppsats som ska in på fredag. Men de är så lungt så lungt...fast inte för katrin som tydligen ska läsa den 100 gånger minst innan inlämningen. Hoppas du får kul med det darling, det tar ju sin lilla tid!

För övrigt så tappade jag tydligen min plånbok igår...vilket jag inte ens märkte så de är ju jävligt bra!!!! En tjej hörde av sig och sa att hon hittat den..underbara människa minst sagt! Allt fanns kvar i den och jag blev sjukt lättad, han stressa upp mig under timmen innan vi skulle mötas. Det finns små änglar överallt!

Nu ska jag läsa det sista och skriva mina funderingar...sedan ska vi ut och ta några öl på Old Bay (the one and only pub in town) men dom internationella studenterna som är kvar från förra terminen. Trevligt att träffa dom, men egentligen har jag noll energi till det!

 
Världens mumsigaste tuggummi med mint-mellonsmak!

Plugg!

Idag har jag min "lediga dag"..inga lektioner men de är fullt upp ändå! Har quiz imorgon på ett kapitel och ska ha läst ett annat till en annan kurs. Just nu håller jag på med uppsatsen, finputsning och checkning för fullt. Jag tycker iaf att den är bra :p

Later ska jag iväg till gymmet..typ 100 meter från mitt hus, fun fun fun! Har varit där och kollat men jag har ingen aning om regler, öppettider och omklädninsrum så jag får väl gå över i träningskläderna I guess!

Nej nu ska jag fortsätta med uppsatsen!
Puss och kram!

Natti natti

Okej min högerhand sover typ..och jag sjöng inte ens en godnattvisa :p Haha stört jobbigt för lillfingret pekar utåt och vill inte vakna..vilka problem man ha alltså! 

Ikväll handlades det mat och andra nödvändigheter som tvättmedel, tallrikar och sådanna saker som är typ bra att ha. Najs att ha frukost också..plus middag på rummet. Köpte lite olika soppor och pastagrejer ala micro som förhoppningsvis ska få mig att överleva budgetstil. Att vara 25.000 kronor fattigare är ingen bra känsla..so sad!!

Well har tittat på de två första avsnitten av The City på Mtv och nu är det sovtajm..tyvärr är jag inte trött men det kommer nog. Klockan är bara 22.44 så de är ju ändå rätt tidigt men min roomie ska sova och även fast hon tycker de är ok vill jag inte störa - reeeeespect!

See ya, ciao! 

Lunch i solen

Efter första lektionen i förmiddags som var Principles of PR fick jag skjuss upp till skolan med en tjej i klassen, mycket snällt men de var verkligen inte långt att gå :p Sen mötte jag killarna och vi gick till Chuck och hämtade våra pass och pratade med han som är ansvarig för rumsfördelningen ang lägenheter..blir nog inte förens nästa Quarter men man kan ju hoppas!
Latte i solen..framför byggnaden jag har majoriteten av mina föreläsningar!

Sedan hann jag inte äta lunch i matsalen...så köpte en macka och en äcklig latte på biblioteket och satt och åt utanför Roush Hall som jag har 2/3 lektioner i. Mysigt i solen men de var lite kallt. Var nog nollgradigt idag tror jag..eller någon plusgrad kanske. Lektionerna gick bra men de är läsning till Varje lektion och på PR-kursen så är det test varje lektion också. Hoppas på att det går bra! :)


Det är väldigt fullt i väskan..stört tung var den också!

Ciao!

Mitt rum

Okej så här är lite bilder på mitt kära rum, mitt nya hem under de kommande 3 månaderna iaf. Sedan får vi förhoppningsvis flytta in i lägenheten och spara typ $2000 på det - hoppas verkligen på det!!

              

Första skoldagen

Hillo!
Idag är den stora dagen...första skoldagen! Börjar om 1,5h och innan dess måste jag köpa mina skolböcker och äta lite frukost..idag blir det frukt! Mums!

Håll tummarna att jag inte går helt vilse :p
Ciao

Söndag

Det är inget vidare väder...har regnat sedan igårkväll men det börjar lätta tror jag! Vaknade vid 8.30 och var pigg som en lärka så nu har jag fixat med min telefon och lagt in alla nummer och så. Måste ladda på min telefon och de vette fan hur man gör så ska försöka tolka deras hemsida :p

Nu ska jag fixa mig och sedan ut och äta frukost om 45 minuter, ska leta upp Starbucks eller nått :p Sedan tillbaka till rummet och plugga plugga plugga...slänger upp lite bilder då om jag inte hinner det innan frukosten.

Ha en bra dag..eller kväll för er i Svedala!
Ciao

The flight over..

Nu är jag på plats..ska spendera första natten i mitt rum och de känns ju rätt spännande!!

Resan över:
Avresa från landet strax efter 09..perfekt flygväder så pappa var lite avis att jag skulle flyga :p Kom till Arlanda typ 10.45 eller nått sådant och ställde mig i kön och svarade på 50 frågor och fyllde i lite papper. Jonatan och Christoffer stod framför mig i kön så de var rätt trevligt att ha koll på några. Pappa och Birgitta hängde med till "svängen" där jag blev övergiven :p *Snyft!* Men de var rätt chill..Jonatan aka "the last man standig" fick packa om pga övervikt och vi fick typ springa till gaten. Väl där så hade jag tydligen inte fått mitt stolsnummer så fick vänta på att gå in - PANIK! Men HAHA jag blev uppflyttad till BUSINESS :) :) :) Så SJUKT NAJS att de inte är sant...skumpa och vin hela vägen över, fuck ekonomi rent ut sagt.

När vi landade i Atlanta hade vi 6h att döda...typ 2 försvann i passkontroller och security check x15 så vi gick runt och kikade lite INGEN TAX-FREE! Skaffade mig ett boardingcard också eftersom personalen på Arlanda missade den lilla detaljen. Sedan köptes en kaffe och vi satt och tittade på folket, fy fan för amerikanare ibland är allt jag säger dom är groteska. Hitt-happ så var de dags att gå till gaten, vi satt precis brevid men den blev självklart flyttad till en annan terminal :S Men tillslut kom vi ombord och iväg typ 45 min sena.

Landade vid tolvslaget, 05 svensk tid, och möttes av min värdfamilj som är världens underbaraste människor, fab fab fab! Åkte hem och blev inkvarterad i ett mycket fint sovrum i deras typiskt amerikanska hus och sov halvdant under natten!
Dag 1:
Upp vid 08 för tillfix och en efterlängtad dusch innan jag packade ihop mitt och gick ner för frukost - en fruktskål med bla jordgubbar och hallon, och självfallet kaffe. (Katie dom har inte skånerost VAD SKA JAG GÖRA???) Deras älsta dotter kom över med hennes man precis när vi skulle åka men dom verkar också trevliga. Mot skolan iaf och informationsmöte med the gang och Chuck som är IO här. Info...sedan lunch...och sedan shopping på Polaris Fashion Center. Köpte adapter, converter behövde jag inte ha! Woho! Sedan blev det en Motorola på Target för 69.99 så nu har jag en fungerande telefon!! Americanskt nummer är check!

Efter shoppingen kördes jag hem till värdfamiljen och vi packade ihop och jag skulle flytta in i mitt rum - PROBLEM! Mitt passerkort fungerade inte! :s Vi blev insläppta av en som bodde på våningen över och fick sedan åka tillbaka till Charlie och Annies hus och ringa Chuck och College Security för att fixa ett nytt kort - OCH DE GICK (chuck sa att de inte gick så dog lite där). Men de fixade sig och jag han flytta in och packa upp innan jag stack iväg på middag med svenskarna, chilienaren och två av holländarna. Mycket trevlig kväll på Westervilles enda pub :) Vi ligger bra till hos personalen och är måna om att göra det också...

De andra internationella studenterna är underbara, alla funkar helt okej ihop och vår lilla grupp nu hade underbart kul. Så det här kommer bli ett mycket roligt halvår, hoppas de tankarna fortsätter! Imorgon kommer nog min roommate så de ska bli spännande!! Lägger upp bilder på rummet imorgon - I LOVE it!!!

Nej nu ska jag sova, frukostdejt med en holländare imorgon vid 11.
Ciao från Westerville at 00.22

USA nästa

Väskorna är packade och det som är kvar är att väga min herrejössesväska och försöka trycka över så mycket som möjligt i den andra för att undvika övervikt :S Vi får väl se hur det går.. :p

Blir två väskor..då har jag en kabinväska att resa med där borta och de är ju alltid skönt. Så en stor rosa och en liten kabin plus min handväska är det som gäller imorgon! Fullt med saker och väger sjukt mycket..tur att man får frakthjälp och inte ska släpa på allt själv som jag är van att göra. Avfärd mot Arlanda flygplats 09.00 beräknad ankomst 10.30 ungefär..ska försöka få iväg oss lite tidigare för jag känner min käre far..herre min skapare han tycker om att ge sin dotter smärre hjärtattacker ibland :p

Nej nu ska jag packa ner mina papper och sedan hoppa i sängen!
God natt sverige...nästa gång vi hörs är antingen imorgon efter 23 när vi mellanlandar i Atlanta eller om några dagar när jag hittat en datorsladd där borta!

Ciao and take care!

Ett nytt år

Gott nytt 2009!

De blir inte så mycket uppdateringar när man är hos mamma, fullt upp ändå :p Igår på dagen var jag och fikade med Henki och sedan lunchade med Hanna med lite shopping innan jag åkte och spenderade några timmar med mormor. Mycket trevlig dag...tiden går minst sagt fort när man har trevligt!
På kvällen var det firande med grannarna hos mamma, mycket snack och liten verkstad vilket var rätt skönt. Party all night long hade jag verkligen inte orkat eftersom jag tog tåget till landet vid 10-tiden.

Så idag har jag hämtat nya VÄSKAN, så underbar den är och vi är kära :p Fab fab fab helt enkelt! Sedan har det blivit en promenix i kylan innan jag satte mig och packade. Allt är inte nere men väntar på att tvätten ska torka. Just nu har jag bara den stora rosa resväskan och det ser rätt hyfsat ut. Vi får se om den gröna åker med...kan vara rätt bra å ha om man ska ut och resa där borta.. Fullt upp alltså! :)

Åker imorgon bitti...men nu ska jag ta och skriva en inlämningsuppgift till Projektkunskapen, underbart roligt...eller nått!
Ciao

RSS 2.0