Shoppppplugg

Å hej och hoj!

Nu har jag varit nere på stan ett tag, fastnade i en msnkonvers med Mimmi mus bygger hus (haha de kommer du alltid heta :p) Fattar inte hur vi kunde tappa kontakten, du skulle verkligen bytt skola med mig..en mimmi bland cagla, camilla and the gang skulle vara riktigt intressant - oj oj oj va mycket skratt! :) Men hur som haver..iväg kom jag!
Cyklade till S[kaffe]riet och tog mig en latte, satte mig ute vid ett bord och tog fram den stora-stora boken ur den stora-stora väskan :) Det var riktigt intressant faktiskt... jag läste "bara" första kapitlet och då var det mycket övergripande om marknadsföring och kunder. Kommer bli en toppenkurs det här! Bra upplägg i boken med små sammafattningar..så mycket bättre än dom tidigare böckerna. Visst är det segt med engelskan i början (och när en barnfamilj sitter brevid) men man kommer nog igång snabbt igenom när man är mer fokuserad.

Strumpbyxor - 98:-
Fingervantar 2-pack - 39:-

Efter en 2,5h fika så gick jag till H&M och spanade runt där..de gick nog rätt lång tid tror jag. Men kom därifrån med ett par tjockare strumpisar och två par svarta fingervantar. Nu börjar de bli kyligt att cykla..men lite varmt för tummisarna :) Nu ska jag platta håret lite...sen är det puben som gäller!
Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0