Shopping..

Jag är på galet shoppinghumör..tröstshopping för att jag spenderar för mycket pengar. Inte för att jag spenderar mycket pengar men dom liksom bara förvinner på något sätt, jättekonstigt är det!!

Sandalerna VILL jag ha..så blir nog iaf en beställing på dom. Koftan kostar 49:- och är härligt somrig! Sedan har jag tittat på multifärgade koftan hur många gånger som helst, jeanskjol är bra att ha.....ja jag har helt enkelt otroligt bra förklaringar på alla plaggen och varför dom måste bli mina - men jag ska vänta och vara duktig!!!


H&M

Midsommar!?

Från Forever 21........

Slappdag!

Hej hopp och godmorgon!

Min säng är mycket skön idag, den har hållt mig gisslan sedan jag vaknade vid 10. Mycket trevligt! Solen skiner ute men de är bara 16 grader än så länge men de ska bli varmare och då får jag hoppa ut i solen :)

Idag så ska jag kolla på en massa filmer och besluta vilken jag ska analysera till skolan, hoppas hitta den idag så jag kan börja sammanställa den och hitta teorier som passar. Sedan tänkte jag skriva upp finalfrågorna också, vet hur många jag har men tänkte läsa alla aktuella sidor i veckan!! Har råd med typ 5 fel på den finalen så hoppas jag klarar det :) Nej nu är magen jättehungrig!!!

Mors dag!

Idag är det mors dag hemma i Sverige..(I Usa var de tre veckor sedan!)

..så måste ju säga GRATTIS till min söta mamma!!!

Massa pussar och kramar till dig mammisen du är bäst!!!
Love you!



En buket på distans..tyvärr luktar dom inte! :(

Cedar Point!

Kom PRECIS hem från Cedar Point där det spenderades en heldag med att skrika, stå i kö och power walka mellan de olika ridesen :p
Såå kul sååå kul kan man sammanfatta det hela!!!! Har varit sjukt modig och åkte världens andra högste och snabbaste Roller Coaster som har ett drop på 400 feet - alltså man åker rakt ner i princip 400 feet!!! Herrejävlar jag bad till gud innan vi åkte den. Men sjuuuukt jäkla rolig och man var ju bara tvungen att köpa bilden..haha jag posar i 120 mph :p



Min topplista
Maverick
Top Thrill Dragster
Magnum XL-200
Mantise

Sjukt skoj dag, försov mig men de gick bra ändå och vi hann med att åka allt. Tyvärr var Millenium avstängd vilket var skit för den hade jag verkligen sett fram emot att åka, men men thats life. Den har legat/ligger etta på världens bästa roller coaster och allt!!! :( Life is a musical har varit temat i alla köer med dans och sång från min sida :p ..Den värsta kön var dock på strax över en timma så de var inte alls farligt..helt okej för att vara usa :p

J J J J Till Cedar Point!!!

Varning för skrikande svenne!!!

Hej hopp alla söta människor!!

Denna fredag, kändes mest som lördag, har mest gått åt till att svära och komma på lömska planer kring hur vi ska "bring old bag DOWN" och ja jag har kommit på MÅNGA bra idéer så vi får se hur det blir. Jag ska iaf börja med att skriva ett brev till ägaren där alla internationella studenter skriver under. Uscha jag är fortfarande riktigt arg. Massa dåliga recensioner finns iaf ute på nätet och fler blir det!!


Började dagen med brunch i Cardinals Nest där vi satt någon timma innan vi gick tillbaka och skrev våra recensioner..men sedan var de dags för lektion och den var lika kul som alltid...idag fick vi munkar av vår söta lärare, jag tror hon ska äta upp oss när vi lämnar in vår final. Oh och förhoppningsvis får vi vår final på måndag vilket betyder att vi har en vecka på oss att skriva den. Så på söndag ska jag skriva min Movie paper så de är klart, typ 5-6 sidor så de är ju ingenting!!!!

Imorgon ska vi till CEDAR POINT!!! Alla människor som tycker om Roller coasters vet vad Cedar Point är, de är theeee place to be big time! Ligger uppe vid Lake Erie och cirka 2h bilfärd från Westerville. 8.15 lämnar vanen Campus Center så de gäller att vara pigg. Bilen är full..eller i princip full så kommer bli håll igång med 7 galna människor i en bil!! Jag har set fram emot Cedar point forever och ser fram emot att köa typ 2h till varje ride! :)

Kommer bli GREAT!!!!
Have fun people!!

Kårstyrelsen

Ikväll, svensk tid, blev jag invald i kårstyrelsen för Högskolan i Kalmar som ledamot och jag ser otroligt mycket fram emot mitt sista år i Kalmar och som medlem i kårstyrelsen för 2009/2010

De kommer bli fullt upp i höst och kommande vår men de kommer bli otroligt roligt och ett mycket givande år som jag ser fram emot otroligt mycket!!!

WOW vilken grej!!!
Tack så jättemycket för förtroendet :)


Utvecklingsstörd utlänning!!!

Denna kväll har varit den BÄST och VÄRSTA på riktigt länge!!!

Jag och Rachelle gick till Old bag strax efter sex för att äta middag och dricka drinkar. Vi får vårat bord, äter maten och dricker lite men är absolut inte fulla på något sätt. Sedan kommer killarna samt några av våra grymma brudar så vi är kanske en 10 pers eller nått. Vi sitter i vårat bås, dricker lite öl, drinkar och shots. Ingen är stup full eller ens i närheten.

Strax efter 23 börjar folk skrika, basketmatch på tv....och vi i vår hörna, kanske en 30 meter från övriga människor som står i baren bakom en glasskiva skriker tillbaka som ett eko. På 10 sekunder kommer "Managern" fram och i princip skriker att vi ska hålla käften, gå där ifrån annars ringer hon polisen för hon är "the fucking manager". Vi tycker hon är löjlig men rör på oss...!! Under de första tre månaderna var vi där MINST två gånger i veckan och uppförde oss alltid. Efter 1 minut kommer hon tillbaka - vi har fem minuter på oss och hon ringer polisen JUST NU...hon vänder på sig och säger att vi är "Fucking foreign retards that should get the FUCK out of HER bar".

Då skiter jag fullständigt i vad jag säger...går till baren där ALLA hört vad hon sagt om undra om de verkligen hände. Hämtade killarna och gick ut från baren. Jag har ALDRIG I MITT LIV varit så uppröd - en vuxen människa som ser ner på andra på det sättet FY FY FY. Polisen kom iaf när vi gick där ifrån och följde efter oss och frågade om dom fick prata med oss. Jag var så upprörd att jag grät - men vi pratade med dom och dom var heeelt på vår sida och jättesnälla. Toby ville ta en bild på de hela men knappast någon man ville riskera!!! 

Imorgon ska vi prata med vår internationella koordinator och se vad VI kan göra åt saken för så behandlar man inte människor. Fy så upprörd jag är!!! They are going DOWN!!!

FUCK OLD BAG OF NAILS!!!


Design..

Har uppdaterat designen på bloggen lite då jag kände att det var dags!

Var trött på headern som var i kass kvalité så de fick bli en ny sådan, nya typsnitt i menyn och inläggen och en ny bild på lille mig i sooolskenet på BRIO.. :)

Puss!

Foorrrever!!!

Det blir helt klart minst en runda till Polaris/Easton och Forever 21 innan vi åker tillbaka. Min budget håller fortfarande men de är typ mina tänka sparpengar, haha de kommer ju ändå nytt varje månad ju! :)

Men dessa godbitar hoppas jag hitta under kommande besök...
Klänningar och hårband står på listan!!


Forever 21

Torsdag

Wow - de är redan torsdag, de känns je heelt mysko faktiskt. Så blir det när det är ledigheter inblandat..förvirringen blir värre än vanligt! :)

Satt uppe till 02 och skrev klart mitt projektarbete - woho! Nu ska jag bara lägga in källorna men det är inte alls svårt, kanske mest för de inte finns några källor utan jag som babblat i 4,5 sidor..de brukar funka bra bra. Men källor ska iaf in lite här och var, arbetet ska läsas igenom och sedan ska de laddas upp på hemsidan. Då är jag KLAR med den kursen vilket är skönt. Vi får se om jag gör ett till arbete i en annan kurs, lutar mot det bara för att jag har tid över liksom.

Dagens lektioner och träning + dusch är avklarad. Ska titta på filmer och hitta en bra att analysera till human communications och fixa lite bloggdesign :) Fridas nya blogg är så fin så föresten!! Nej mot källorna och vidare...ohhh jag väntar på mitt betyg som en tok från sista talet, uppdaterar sidan 15 gånger i timman känns det som - läraren brukar vara snabb men inte nu inte! :(

Ciao

WW

Och nu så var ytterligare en WW avklarad..supertrevligt som vanligt och massa trevligt folk och konstig musik, så blir det när tysken får bestämma! :p *Hihi!* Jag satt och skrev som en toka och beställde böcker när Rach kom och ryckte ut mig till dom andra..de tog ca 20 sek från de att hon klev in i lägenheten - haha. Paus måste man ha...och jag är klar med den svåra biten och ska bara sammanfatta lite småsaker innan jag är klar..lite mer än en sida är inte svårt att skriva liksom!!

Så denna dag var lite lugnare än gårdagen, gick upp vid strax innan 11 och gick till gymmet, sedan hem och duscha innan de var lektion..helt okej, vi fick kakor och de tycker vi om! :) Sedan hem och flumma till middagen och efter det började jag skriva projektarbete och vid 20.30 tröttnade jag och gick och hämtade de 18 filmer jag reserverat, haha ja men valmöjligheter är alltid bra, risken finns att dom aldrig kommer tillbaka.

Iaf hem och började skriva men sen kom Rach och avbröt de hela....men nu ska jag fortsätta och sedan blir de hoooppp i sängen. Tror att jag har min sista tennislektion imorgon, skulle vara skönt för då är jag ledig tisdag och torsdag nästa vecka och kan sitta och läsa i speech boken och förbereda min inför den finalen. Vår comm final borde inte vara så jobbig och förhoppningsvis får vi den så vi kan skriva den under nästa helg - sedan är det bara fyra dagar kvar i USA! De känns verkligen som ett SKÄMT, känns som vi varit här föralltid men kom förra månaden typ. Mycket har man iaf varit med om - minst sagt!!!

Ciao, natti!

Fuktigt

Just nu känner jag för att flytta in i en melon...låter inte de otroligt skönt!? Just nu är det sjukt äckligt att gå ut så jag ser inte fram emot att gå ner till Comm om 45 minuter. Men men!! Luftfuktigheten är på 80% och de är ju inte vi små svenskar vana med någonstans så blir en smärre chock varje gång men öppnar dörren!

Läraren mailade och ville ha slidsen till min presentation och skrev att jag gjorde ett "great job" så de är bara att HOPPAS att de blir ett bra betyg..lät ju helt okej på henne iaf :p Knappast min känsla men ändå :p

Nej nu är jag nytränad, nyduschad och nyäten...så dags att byta om och snart hoppa iväg till comm!!!
Ciaooo


Natti

Vad är det för fel att sitta och måla naglarna klockan 3 på natten frågar jag Annica!?!? Mina naglar behövde en uppdatering så jag beslutade mig för att måla dom - inget konstigt med det ju!!!
Oh well att klockan är 03.02..men det är ju en struntsak. Jag var trött, sen var jag inte trött mer..så kan man se på saken!! Så nu har jag tittat vart jag ska beställa mina linser ifrån, jämfört en massa priser och tror mig hittat en stycke bra säljare :) Förhoppningsvis blir jag trött snart igen..skönt att jag inte har någon morgonlektion imorgon/idag i alla fall. Nej vad ska man ta och hitta på nu då...*Hum"*

Vantör!!

Har suttit och kollat på en MASSA gamla bilder från kyrkan och alla dom miljontals (känns det som) aktiviteter man varit med på!!! Ohhh så sjukt jäklans kul vi hade det..helt galet så många underbara minnen..och en massa tårar..man har med Vantörsgänget och allt annat folk man mött!!

Bara känslan när det var dags för ungdomsgrupp, gå in och träffa alla underbara människor och veta att man kommer skratta så man nästan dör samtidigt som man fick en paus i stressen..för herregud vilken stress de var för att få allt att gå ihop under den perioden. Jobbig men helt klart den bästa jag haft. Alla konfirmander, alla ledare, den otroligt söööta personalen och alla små äventyr som såg till att man trivdes och fanns där.

                                                            Andakt i slappversion! *Mys!*

Nej de var helt fantastiskt och wow så jag saknar det när man tittar på bilderna och tänker tillbaka! Sicken tur att jag inte konfades på Vässarö för då hade jag aldrig aktiverat min i min egen församling och varit med om så otroligt mycket. När jag blir stur ska jag jobba med ungdomar också på något sätt och i kyrkan. Präst är första yrket jag kommer ihåg att jag ville bli - sedan kom nog prinsessa :p Vi får se hur det blir men jag skulle allt gärna vilja jobba i någon församling på "landet" och hålla i ungdomsgrupper i sann Oskaranda och visa att Kyrkan inte alls är ett grått och tråkigt hus med gamlingar utan liv, rörelse och otroligt mycket roligheter. Folk går vidare men Vantör kommer alltid vara min församling....även fast de står Heliga Birgitta på alla papper just nu! ;)

Vantör forever!! :) 
Ps. Maffia på Graninge är allt jag säger!!!

Upptagen!

Oj oj oj sicken dag - jag borde vara helt slut men jag är bara galet uppe i varv just nu!!
Sedan jag hoppade upp ur sängen tills nu har jag konstant sysslat med skolarbeten, tid för mat och toa har inte existerat och bloggen fanns då inte ens med på listan, men nu är jag tillbaka efter en bloggfri dag! :)

Gjorde klart min presentation och handout, skrev en applicationpaper, gjorde klart våran presentation till talkursen och letade efter bra exempel till presentationerna...ja och sen skulle man skriva ut papper och häfta i 15 ex och springa på biblioteket och leta efter en film dom helt klart slarvat bort. Men jag överlevde, sista presentationen i talkursen gick bra och jag hoppas på ett bra betyg på presentationen. Comm presentationen gick inte lysand..jag var fööör stressad och tappade nog läsförmågan och lite av hjärnan :( Oh well hoppas på ett ok betyg i alla fall!!!

Skolan skolan skolan har de varit! Men nu har jag en Movie paper due nästa fredag, en takehome final och en inclass final kvar. Ska börja kolla på filmanalysen nu så jag slipper stressa. Sen ska jag sammanställa mina finalfrågor också så att jag har alla och kan jämföra med dom andra, eller iaf Christoffer för han har nog mest koll på läget av dom andra :p

Skööööönt att dagen är över!!
Nu kan jag lägga mer tid på att planera min och Fridas resa till UK i sommar :)

Update

Okej karro klagade på för lite bilder.. så här kommer några, bilderna visar ingen rättvisa men de är iaf något :p

     

Jättesöt klänning med tyll!
Underbar topp från Wet Seal!
Söt klänning från Forever 21..ser ut om en hög tyg på bilden :p

     
Söt topp från H&M..har en ljusblå också!
Sollotion - fina grejer det!
VS Semi-Annual sale katalog!

Breakfast

Hoppade upp redan vid 8.30 och gjorde mig redo för att äta frukost hemma hos min host family. Dom är så otroligt söta och trevliga så man trivs hur bra som hellst hemma hos dom! Men iaf så hämtade Charles upp mig med sin dotter..haha han kom springandes in på parkeringsplatsen och sen kom dottern efter någon minut, dom hade parkerat på campus och sedan ur för att springa.

Åkte hem till dem och då var Charles mamma och pappa också där och familjens yngsta dotter Sarah kom över med sin familj också. Så hela släkten var i princip samlad vilket var jättekul. Otroligt rara allihoppa och tiden flyyyger iväg bara. Vi spelade corn hole också, man kastar påsar med majs i hål..pricis som kan gjorde i lågstadiet ute på rasterna. Jättekul och jag var rätt duktig. Sarahs söta barn sprang runt också...eller sophie som är lite under 2år och tyckte de var super och lilla plutten Lily som är 12veckor njöt av massa uppmärksamhet.

Tyvärr glömde jag kameran vilket är SJUKT surt, blev arg på mig själv där för hade varit så kul att ha bilder från det! Men nu är jag tillbaka och MÅSTE göra min jävla presentation och jag fattar noll om vad de handlar om!!! Suck!! Oh well just do it!!

Ciao

Åskväder!

Var varmt och skönt ute när jag vaknade upp vid 11 imorse..helt förvirrad för jag hittade inte telefonen. Den ringde vid 10 och då måste jag somnat på den..hittade den efter lite letande och kunde konstatera vad klockan var. Jag får alltid för mig att de är skoldag och är försenad om jag inte ser på klockan direkt. :p

Hoppade upp och började nästan direkt skissa på ytterligare ett projektpaper, har 5 sidor med anteckningar så de ska väl förhoppningsvis bli till 4 sidor vanlig text. Om något är jag duktig på att dra ut på texter - min specialite! Sedan vid strax efter 2 blev det gymmet i en timma, kändes i armarna från igår men de var bara att kämpa :) Sedan dess har de varit chattning på hög nivå med hela världen och nyss en supergod middag med kyckling och sallad med avokad, gurka (lyx här borta), tomater och morötter...och italiensk dressing och citron på såklart!!! *Mums mums*

Nu ska jag strax börja skriva projektpapret och får varva med att hitta bra YouTube-klipp också som kommer behövas till min comm klass på tisdag! Den presentationen får jag göra imorgon..och application paper också men de är halvklart och går på en knapp timma - vips så är det klart!!

Ciaooo

Produktiv - Party!

Jag höll mig faktiskt inomhus majoriteten av dagen och blev klar med ytterligare ett projektarbete som nu är inskickat och klart - gud så skönt det är när man blir klar med något som hängt över en som en stort svart moln - jippie!! Efter jag blitt klar blev det solen i typ 30min innan vi kom på att gymmet stänger 17 så vi fick snabbt skutta iväg..men körde iaf 30 min löpband, 15 cykel (jag dog så tungt de var) och sedan armar. Allt inom 1h vilket var super :)

Väl hemma blev det dusch och middag innan de blev slappning på hög nivå. Gick och köpte Twisters och satte på SATC filmen vid 21 men han inte se mycket innan Michelle kom och frågade om jag ville med ut. Så downtown blev det och vi kom tillbaka vid 02 så blev en helkväll. Från myskväll till partykväll - allt är möjligt i usa! :)

Nu - sängen! Imorgon blir det plugg igen..gäller att köra hårt när man väl kommit igång med skrivandet! :)
Natti natti!!


Solig lördag

Idag skulle de regna vilket skulle motivera oss till att göra läxor - jag ser inget regn utan bara sol!! 24 grader och datorn säger att de kan bli lite molnigt men inget mer än det. Myspys..men jag måste fortfarande göra mina skolarbeten så jag får snällt stanna inne idag. Har en powerpoint att slipa på, en presentation om Cultural studies, en applicationpaper och ett projektpaper.  Hoppas bli klar med dom två första idag...sedan får jag gör en av dom andra imorgon och den överblivna på måndag eftersom vi är lediga då.

Gårdagen var skoj, middag på Olive Garden men goda drinkar - mums!! Sedan var vi ju precis vid Polaris så fick bli en tur till Forever 21 och där hittade jag två söta klänningar och en topp, $64 fattigare men gladare. Rachelle kom på att hon tappat bort sitt kreditkort, välkommen in i gänget bruden!!

Nu ska jag läsa..ur en skolbok...haha de är inte vanligt ska jag säga! :p
Ciao

Planerande

Solen gick i moln efter halva dagen vilket jag tyckte var mycket skönt, man behöver ju inte överdriva med solsken, de mår iaf inte min kropp bra av. Rachelle har en annan teori och pressar järnet :p Hihi små pepparkakor är vi allihoppa!!

Under comm lektionen så tittade vi på Borat - OMG vilken hemsk film, asså jag höll på att spy vid brottningsscenen - FYYYYYYY va äckligt de var!! Men de var ju en soft lektion iaf!! Och sedan den slutade jag har inte gjort mycket..softat och försökt bli av med min huvudvärk! Kollade ifs upp lite hostel i Skottland också..och biljetter ner till skåne från stockholm över midsommar..kommer bli kul kul kul!!

Nu ska jag powernapa bort min huvudvärk med hjälp av en ipren!
Ciaoooo

Fredag

Solen skiner köp gardiner!

Var en superbra start på dagen...vaknade 9 av mig själv!! Men sedan kollar jag mailen och ser ett puckat svar från CSN..hur kan dom vara så inkompetenta - jag förstår inte!! Skriver man att man vill ha papper så är det kanske av en anledning..men nääää de förstår inte lilla CSN! Dom liksom är asbra på att hoppa över den egentliga frågan utan tar massa fina omvägar kring dem - varför inte bara ge ett vettigt svar så slipper dom få 15 följdfrågor!!! Jag vill gääärna ha mina pengar i sommar!!!

Men nu ska vi se till att de blir en bra dag!!
Solen ska tydligen visa sina fina strålar idag bara och sen kommer regnet så de blir till att ligga ute och pressa! Ikväll så ska vi ha middag med alla Roomies, ska till ett italienskt ställe som inte ska vara allt för dyrt - de gillar vi. Annars är det lektion vid 2 och innan dess som sagt sooooolen :) Fick massa färg i onsdags och igår :) Woho!!

Frulle i solen! :)

Angels&Demons

WOW!

Vilken ooootroligt bra film!! Jag älskade den och Rachelle också, var en mix av alla känslor och några till..och så tycker jag att bra filmer ska vara. Rach blev religiös igen och jag kan bara säga WOW! Ett verkligt måste och lite till för den var verkligen otrolig! :) Me like mucho!!



J J J J J

Our summer!!

Wei!!! Nu är lite mer av sommaren planerad..

De blir ingen sommar med noll planer som första tanken var, men nej nu kommer det hända grejer! Den 1 Juli åker jag och Frida till Edinburgh för att åka runt i UK i några veckor!!! De kommer bli så sjukt kul att de inte är sant!! :) Vi har inte direkt någon plan, förutom att vi avslutar med några dagar i London. Någon återresa har vi inte bokat än..de tar vi när vi är där eller har lite mer planer. Kommer bli härligt...såååå kul!! Me and my darling!


Akta UK här kommer vi!!!
Ciao

Torsdag!!

Vatteeeennnn!!! Sjukt så varmt det är...och sjukt så törstig man blir av att först spela tennis en timma i solen och sedan hoppa direkt in i gymmet. Men nu är det inte många lektioner kvar så de är bara att stå ut. Vi har en EW klass kvar och i tennisen är de inget tisdag, evaluations torsdag och jag vet faktiskt inte om de är någon lektion vecka 10..tror inte de är de i någon sportkurs! Time goes fast when you are having fun! ;)

Men solen står högt och de var riktigt varmt redan innan nio imorse nu är det 21 grader...knappast i solen :p Rachelle ligger redan ute...jag ska ta en dusch och sedan ska jag också hoppa ut. Köpte massa jordgubbar igår så ska äta mjölk och jordgubbar till frulle ute i solen tänkte jag *Sommar!!!*.

Ciaooooo


Dinner and Bellini

Vilken underbar dag det var idag...och vilka dagar vi har att se fram emot. Bara hoppas att de otroliga vädret håller i sig ända vägen fram till vi åker hem! :) Tänk så mysigt det skulle vara!!!

Började med att ligga ute i nästan en timma, otroligt varmt och klockan var strax efter 12 - de gillar vi. Sedan köpte jag med mig fruktsallad och gick ner till comm och skulle ha lektion. Vår fantastiska lärare tyckte att vi skulle vara utomhus så så blev det. Satt i solen och njöt och pratade om teknologins påverkan i våra liv bland annat, så trevligt så. Efter en timma var det över och jag riktigt njöt på vägen hem i solen. Sedan var det varmt och jag höll mig inomhus tills det var dags för middag.

Jag och Rach fixade till oss lite snabbt och styrde bilen mot Easton där vi åt en sjukt god middag på BRIO, en italiensk restaurang med fantastiska Bellinis..mmmm så god den var!! Efter middagen i solen så blev det speedshopping..hade en timma innan Easton stängde och vi tittade på bodysaker och sedan shoppade jag ett par leggins och en jättesöt topp som jag bara äääälskar.

     
BRIO

Soool

Hej hopp!!
Sovmorgon tog jag ju minst sagt idag, men sådant är ju bara skönt så de är bara att passa på att njuta! :) Är 22 grader just nu och stråååålande sol så jag ska slänga i mig lite frukost och sedan gå ut och lägga mig i solen en timma innan jag måste iväg på lektion. Sedan blir det tillbaka ut i solen efter det :) Så härligt!!!

Hoppas ni haft en bra dag..och fortsätter ha det också!

Frida - Ryanair har skiiitbilliga biljetter just nu...tänk på vad du vill göra darling och checka hemsidan! Puss!

New Moon!

KÄRLEK, de är allt jag säger!!


Miss sunshine!

Liiite måste man ju få skryta över det underbara vädret vi har just nu i Ohio! Kommer vara underbart väder hela veckan - lycka! Bara att ta och flytta ut i solen och njuta njuta njuta! :) Nu ska jag ta filten och hoppa ut och njuta!

Pratade precis med både Mamma, Micke och Mormor så de blir man också glad som en sol av! Puss på er! :)

Westerville, USA 17°C

  Klart                          Klart                    Klart                    Klart
tis 23° | 8°                 ons 26° | 11°           tors 28° | 14°           fre 25° | 13°

Working out

Hej hopp!!

Solen skiner in genom mitt fönster så fint så, riktigt mysigt att vakna upp och se lite ljus. Jag tänker alltid på hur de vara att vakna när man var liten och hörde fåglarna kvittra och man fick hoppa upp och sätta på sig cykelbyxorna och en gullig topp och springa till skolan. Aja..ett minne, majoriteten kanske inte var sådär - yay jag vill till skolan..haha men man kan ju inbilla sig! :p

Idag ville jag INTE gå upp, men thats life! Tennis ute, gick sådär..och sedan gymmet med löpband 30 min och sedan cykla direkt efteråt i tungt 15 minuter. Såååå nu är jag värd en liten paus!! :) Ska försöka ringa till min underbara mamma - mamimamimami!!!!!! Som jag inte pratat med på typ en månad...så blir det när karro rymmer till hagsätra och ingen är på Skype. Hoppas jag inte ringer mitt i maten :p Sedan ska jag till biblioteket och lämna tillbaka saker, köpa kaffe och sedan landa i solen där jag kommer vara heeeeela dagen lång!

Hoppas ni haft en bra dag! :)
Puss på alla söta!

Fräscht!!!

Denna underbara bild fron Vogue´s juninummer på Cameron Diaz känns så otroligt fräsch och somrig..I love it!!
Bilderna i tidningen är helt fantastiska..cameron är alltid så full med liv och ler alltid, sånna människor behövs de mer av!

Vogue knows how to do it..always!!

Cameron Diaz på omslaget av nya Vogue, plåtat av Mario Testino.

Hur i....

Wei jag överlevde denna presentationen också!!

Gick över förväntan, även fast den blev lång med alla 1700 frågor :p Men jag tacklade dom bra så får väl vara glad över det. Jim (läraren) hade nästan bara positiva saker att säga efteråt så de var ju himlans skönt. Nu är jag klar med hela individuella presentationsdelen på kursen, nästa vecka..om vi hinner, ska vi ha gruppresentationer. Ska sätta mig och göra min grupps presentation nu. Jag är så snäll så...och jag har alltid snyggast presentatione..hihi skryyyyyt!

Jag var iaf lycklig tills jag kom hem och fick höra lite skvaller och blev MINST sagt sur. Fy fan va man tror att vissa lärare är snälla..men nej så är inte alltid fallet. Jag var nöjd med mitt men fan inte i jämförelse med vissa andra. Riktigt surt när folk som faktiskt inte var bättre får högre poäng, suuuurrrr som ett litet äppelkart blir man. Suck!!!!

Sure Im not perfect, but neither are you...so why should you get more credit for it!??! GAH!

Ciao!!!!

Host!!!!

Godmorgon folket!
Kan knappast säga att jag sovit gott, jag har nog mest hostat tror jag..suck! När jag för en gångsskull gick och la mig innan 23 så hostar jag ihjäl mig och kan inte sova ändå. Där fick man för att jag skulle vara duktig!!
Men vad ska man göra, vaknade pigg ändå vid 9 så själva tanken att jag låg i sängen kanske var utvilande eller någonting :p Nu ska jag iaf iväg till gymmet och köra löpband..
Centrala Westerville..hela en gata har vi här!

Sedan ska jag köra igenom min presentation några gånger innan de är speech ikväll. Sista individuella för den här terminen så de är ju iaf skönt. Ett nästa vecka också men de är inte så svårt för de är i grupp.

Nej nu ska jag hoppa iväg - kaffe måste jag köpa på vägen tillbaka för de vill jag haaaa!!!
Puss på alla söta!

Forever happy

Måste fylla på klädförrådet rejält innan det blir hemresa mot Sverige om lite mer än 3 veckor - wow!! Ska köpas en del presenter också, tur att jag nästan vet alla..nästan :S Men jag behöver lite nya klänningar, de behöver jag alltid och den fina gröna kjolen måste jag också ha!!!



Do you know?!

Sitter och har fruktstund för mig själv, äter massa melon och dricker ett glas Tropicana juice! De är riktigt mysigt faktiskt!! :) Dagen spenderades bla i gymmet och på facebook, chattade med en otroligt charmig person i x-antal timmar med paus för gymmande och mat.

För övrigt har jag börjat filosofera kring vad jag vill äta när jag kommer hem till sverige. Fetaost är ett måste; gärna i melonsallad, beanesås är också ett måste..och kaviar och romsås. Grönsaksdip har jag stora cravings för just nu också!!!
Mmm mycket gott finns det!!


Solig dag..

God morgon!!!
Hoppas att sverige haft en bra dag..och att vi får en bra dag! :) Just nu ringer klockorna extra länge och de betyger att klockan är 12. Jag kommer verkligen INTE att sakna helvetesklockorna som ringer varje jäkla timma och spelar en fuuulllll melodi! Vi är vakna så shut it!

Gårdagen blev mer och mindre lyckad..började surt men sedan blev det bättre. Att inte dyka upp på sin egen fest är jäkligt dålig stil kan man ju minst sagt säga. Men vi drack deras sprit/shots så de var ju i alla fall bra :) Men whatever, shit happens..en fick allt tillbaka!

Nu ska jag äta frulle och hoppas att de blir varmare ute så man kan ligga ute och sola! Nej ska göra klart min presentation först också och öva på den!!!!!
Ciaooo


My life in a toga!

Strax startar festen...eller jag kör redan för fullt, jag hade tråkigt så började fixa mig för en typ 2h sedan och de hela tänktes börja vid 22. Vi har ingen aning om det kommer dyka upp folk eller inte...värdarna (nej de är faktiskt inte jag och Rachelle) våra kära roomies åkte på konsert och hoppades vara hemma vid 22-22.30. Tycker inte riktigt man gör de när de var DOM som promt skulle ha festen den här helgen när många av våra friends inte kunde komma..så vi är lite sura. Men de finns massa jelloshots i kylen...

Hej hopp nu kör vi!!!!
Ps..de är varmt att gå runt i TOGA och men håret löst, och nej vi kan inte öppna fönster för då hörs musiken och då kommer security och tar oss :p

Eurovision..

..var skit...vilket skit! Med så många bra artister trodde man ju att en bra skulle vinna, men så var ju INTE fallet. Inte nog med att Sverige var skit, tycker nästan de är bra att de blev en 21 plats av 25 möjliga, då kanske Svenska folket fattar att vilket skit som hellst inte passar sig. MEN Norge lyckades ju..och de är ju nästan en ännu mer pinsam historia. Nej skit var det! Och eftersom jag inte kunde rösta själv så får jag klaga så mycket jag vill.

Föresten så flyttar jag utomlands, man kan inte bo i ett land som röstar sådär..de går bara inte!! Jag ska flytta hem till den snygga britten som presenterade UKs poäng ;)

Island eller turkiet skulle vinna - helt klart!

BIG NO NO NO!!!

Ont de gör ont..

Kanske i lite dubbel bemärkelse dagen till ära; Eurovisionen i eftermiddag och min hals har blivit occuperad av en igelkott!!!

Vaknade upp precis nyss..för tredje gången idag, snälla pratglada roomies klockan 7 och klockan 10 :( Men nu är de upp och hoppa. Ska äta frukost och sedan blir det skriva på projektarbetet samt göra klart presentationen inför måndag. Vi ska titta på ESC vid 15 tiden eller va de nu var, blir nog en titt in där också men har inte tid för allt. Sedan blir de kanske en sväng iväg för shopping, men känner inte riktigt för de nu. Nu ska jag sno te av någon!

Ciao..

Men sen då..

Om en månad är jag hemma i Sverige igen, scary...och får igång tankarna! Jag har haft det super här borta och älskar verkligen allt de nya man får vara med om, folket man träffar och så otroligt mycket roligt man får vara med om. Visst är det inte 100 % underbart hela tiden..men jag har trivts hela tiden (bortsätt från en mindre normal roomie, men hey thats life). Sååååå nu går tankarna på högvarv vad jag ska hitta på sen.

Underbara London!

Ett år kvar i Kalmar och sedan kan jag göra exakt vad jag vill! En sak som är säker är att jag ska utomlands, men jag vet inte vad jag ska göra. Jag har tittat på en del utbildningar utomlands..främst England och Australien, england toppar listan för de är nära hem och de kan nog underlätta. Sen så älskar jag London, och då kommer jag att tänka på Svenska Kyrkan i london och dom har volontärer - så man kanske skulle vara volontär!? Man träffar mycket folk..man bor gratis och jobbar rumpan av sig. Utbildning i sverige lockar inte alls..inget skriker rätt..men de gör de mesta utanför riksgränserna.


Sidney kanske?

Vi får se vad de blir av mig..och förhoppningsvis är det inte så långt hem!! :)
Nu ska jag hoppa i sängen, imorgon är det ju party och allt!
Ciao and sleep tight!

Solsken!

Det blev verkligen en superfin dag, solen sken och vid 18 var det fortfarande 26 grader varmt!! Så härligt! Så var verkligen sommarklädd idag och som tur va fick vi gå tidigt så hade bara en 50min lektion :) Sedan var de ut i solen med brudarna, låg på gräsmattorna utanför vårat hus och njöt. Sjukt varmt verkligen. Blev en 2,5h i solen innan magen ville ha mat.

Sedan åkte jag och Rach till Krogers..hon ville köpa tandblekningsstripes så vi gick runt och spenderade lite tid där också. Kroger är vårt favorit ställt, helt klart! Nu har jag sett klart på "The Heartbreak Kid" och den var okej..men inte min typ av film, filmer ska inte vara pinsamma och jobbiga...jag är way för mycket i filmen för att klara av sådant :p

Imorgon är det TOGA party med jelloshots och alltihoppa, kommer nog bli skoj. Synd bara att ett gäng drog till de stora fallen i norr, men de kommer bli fab fab fab. Nu börjar jag känna av solen, skulle köpt nå svalkande. Nej nu blir de nästa film!!!


Host host!

Hej hopp alla söta människor!!

Hoppas att allt är bra med er en fredag som detta, nu har iaf Sverige helg :) Har bara en lektion idag vid 14 så i princip har jag också helg, även fast de kommer bli lite plugg också. ISA åker till Niagarafallen i eftermiddag, jag skippade de..känns inte som jag ville lägga den summan pengar på den, intresseklubben skulle knappast anteckna! Så jag och Rachelle är hemma...som nästa alla andra också i för sig!!

Skulle hoppa iväg till gymmet, jag med min hosta och min hals vet jag inte hur bra det är. Skippar det nu och sen får vi se hur jag känner mig i eftermiddag efter lektionen..går ju lika bra att träna då! :)
Ikväll blir det nog film, ska försöka lura med Rach på bio...går SÅÅÅÅÅ många bra nu!

Ha en FAB dag! :)
Ciao


Midnight shopping!

...thats america!!!!

Jag och Rachelle kom nyss tillbaka från lite matshopping, jag hade inga varor alls kvar så de var mycket trevligt om vi säger så. Åkte runt 23 och tog runt en timma, de är verkligen SÅ skönt att mataffärerna har öppet 24/7. Iaf för oss studenter som lever efter vår egna lilla klocka :)

Jag hade bokstavligt talat hela armarna fulla med påsar, upp över armbågarna...såg lite kul ut, minst sagt! Kul att vi behövde parkera på parkeringsplatsen som inte är vid huset heller - hela 250 meter kanske :p Jaja jag har blivit amerikaniserad och lat ;)

Nu ska jag plugga lite och sedan blir det sängen...imorgon ska jag upp och gymma senast 11 :)
Ciao..och natti natti!

Efter regn kommer sol

Imorse när jag vaknade så hade de vräkt ner regn och varit blixt och åskstormar, jag vaknade av en vid 7..fett scary! Jag trodde jag skulle upp då och hoppade glatt upp ur sängen och gick på toa - sedan blev jag frågade var klockan var och hoppade tillbaka i sängen.
Var sååå nära att skippa sportklasserna imorse, trött och Rachelle gick inte. Men jag tog tag i mig själv och drog mig upp ur sängen och iväg. Sög men aja...jag var iaf där! :) Gymmade en timma efteråt, kondition och armar!

Sedan har det varit fullt upp! Jag har städat hemma, tvättat, dammsugit, fikat och kollat Second hand med Sarah, tagit ut pengar och hängt i biblioteket. You name it, men inget plugg än!!!
Ska ta och vräka in tvätten i torktumlaren och sedan lägga mig ute och läsa för de är så fint väder, 23 grader och sol och klockan är strax 18 :) ME LIKE!!! Får läsa ett kapitel i solen och sedan klassar jag mig själv som duktig!!

Om exakt 4 veckor landar jag i Atlanta och är på väg hem till Sverige, mixade känslor men gud så kul vi har här borta!! Igår var det föresten WW och de gick super, drama och hemligheter som avslöjades på löpande band - de tycker vi också om. Ikväll blir det ett gäng filmer, lånade 7 nya på biblioteket igår.

Ciaooo

Morning!!

Jag har nästan precis vaknat upp, halvstrejkar och ligger kvar i sängen bara liiiite till!

Måste ner till tvättstugan och tvätta bort alla mina smutsiga kläder..och de är en del! Kläderna först och i eftermiddag blir det lakan och grejer! Schemat för dagen är rätt lungt. Ska planera ett arbete, ha lektion vid 2, forsätta med arbetet lite smått, ta en promenix för jag vill inte träna när jag har ont i halsen..då blir jag väl sjuk hela sommaren :p Ikväll är det vin onsdag men nej knappast jag känner för alkohol.

Ska ta och kika ut genom fönstret och hoppas vi har bra väder så man kan sitta ute senare! :)
Ciao

Komabäbis!

Idag har jag verkligen varit i någon slags koma..inte ett skämt någonstans.
Jag gick till tennisen och EW fast jag vaknade upp med huvudvärk och ont i halsen + öronen, den där känslan att man hade ont överallt och att någon måste tycka synd om mig. Men NEJ ska jag ha ett A i tennisen så kan jag inte missa någon mer lektion..och A vill jag ju självfallet ha såklart. Spelade med en annan tjej idag och vi hade minst lika kul som jag och Lauren...men vi kunde spela. Körde singels på full court vilket var så skönt..solen sken med var liite kyligt i vinden. EW skulle man gå till en affär och tillbaka, jag gick lite längre och köpte mjölk, hade noll hemma men nu finns iaf mjölk och flingor!

Sedan kom jag hem och satte mig i sängen och chattade med lite sött folk! Så trevligt så.. :) När jag hade somnat två gånger över datorn gav jag upp och de slutade med en nap på nästan 3h totalt vilken min kropp verkligen behövde!! Sedan blev det matlagning; potatis och kött. Och lite tittande på TV4 Play och jag fick lite idéer inför kommande festligheter under tiden!

Nu ska jag springa iväg till biblioteket och lämna en film som är försenad och sedan måste jag förbi CVS och köpa en hemlig sak till en viss person..


Hej hopp från komabäbisen!!


Back in OH!

Hej hopp...nu är jag tillbaka igen efter 4 dagar utan internet, fanns ingen tid för bloggning inte...sitta i solen på Union Square vinner med stormsteg i den fighten!

Har varit en underbar långhelg och jag kan säga att San Francisco är en underbar stad..mysig och bara fantastisk. Kommer helt klart åka dit igen..typ roadtrip och köra helt Kalifonien eller någonting för vi fick bra viddar från alla rundresande på Hostelt.

Nu är jag DÖD, har ont i halsen..lock för ena öret som inte släpper. OCH jag har tak ikväll, illa att jag inte kan prata skulle man ju vilja säga!! Ska maila läraren och förvarna att jag kanske inte kan presentera ikväll, känns dumt att döda sig själv! Möttes av 43 mail i ena mailboxen, 8 i HiK och 18 i Otterbeinmailen..suck så mycket strunt. Men var lite stressad när jag kollade mailen för de skulle eventuellt vara så att jag skulle haft intervju imorse inför KARMA men vi tar det senare...ibland vill man kolla mailen oftare! :p

Nej nu ska jag sova en timma och hoppas jag mår bättre sen! :)
Puss

We love shoes!

Jag är inte så jättemycket för klackar, de är inte dansvänligt all night long. Men DESSA från Forever 21 utstrålar kärlek!!
$32 kostar dom och de känns SÅ värt det! Hoppas jag hittar dessa skönheter i butik i helgen :)

Fint from Forever

Shopping står på schemat till helgen så spanade in lite fint jag vill ha, känns som de är höstvänligt också vilket studentbudgeten uppskattar! :p


Bildkälla!

Sött från H&M

Finns så mycket man vill ha...typ dessa saker från H&M!
Maxiklänningen är såååå söt, jag måste måste måste pröva den. Så fina färger och modell!!
Klick-Klick-Klick!!!

Dagen före..

Godmorgon!
Jag orkade inte gå upp tidigt imorse..även fast jag vaknade vid 9 och var pigg så somnade jag om på något sätt, så de kan bli! Hade iaf inte svårt att somna igår som jag haft tidigare nätter så det var ju i alla fall bra.

Idag har jag bara en lektion, human communications vid 14..alltså om 2 timmar och 20 minuter. Dom lektionerna är roliga och man skrattar i princip konstant så de är inte så farligt! :) Innan dess ska jag kolla i böcker efter saker jag ska skriva om och fixa mig, ska köpa kaffe och skriva ut våra flygbiljetter också. Efteråt så ska jag förhoppningsvis skriva lite på projektarbetet, packa inför San Francisco imorgon - vi åker från skolan vid 05.30 :p Måste förbi biblioteket innan också och lämna tillbaka lite filmer. Så blir antagligen plugg på Java Central..så det händer någonting.

Kallt är det idag också, burrrr så ska byta till något varmare på överdelen. Föresten så har jag jeans på mig hela tiden..tada! Mina kjolar behöver uppdateras ASAP!
Ciao

De ser mörkt ut..

..kan vara för det är mitt i natten! :p

Suttit och tittat på One Tree Hill avsnitt och drömt mig bort lite, kollat på YouTubeklipp och på konstiga/fina/coola skins till iPhone, obsession!! Innan dess så blev det en promenad till CVS med Rachelle i det härliga kvällsvädret och ett skypesamlat med min systeryster Karro the Flarro (nytt namn!) där vi i princip gjorde konstiga miner åt varandra i en timma och skrattade - puss på dig yster! Och FAN om något dyker uppå fejan! ;)
Har sett två OTH dvder nu och klockan är 02.18 vilket också går under "Hopp i sängen din gamling!" så jag borde nog lyssna på mig själv! I förresten så visst är ovanstående laptopfodral FAB FAB FAB!!!??? Karro 2 aka Jobbkarro har ett och jag blev verkligen kär..och jag som inte har ett. Bara hoppas dom finns kvar när jag kommer hem! 299:- för 13,3 på Ordning&Reda såklart - kärlek!

Sleep tight..eller i SV fall - God morgon och ha en FAB dag! ;)

Work-iT!

Rullade ur sängen imorse också..tennis och EW som varje tisdag och torsdag. Måste säga att det är otroligt skönt när man har de på morgonen för man känner sig så duktig resten av dagen, mycket piggare och redo för vad dagen har att komma med! :)

Tennisen gick bra, vi hade riktiga rallyn så de var skoj! Lauren and Jo does it again - and again- and again! Sedan avslutade vi med en "lek" och de gick inte lika bra där..men sålänge man kan skratta åt sig själv så är det ju lungt! Vi var föresten ute och spelade idag också, första gången :p Det braiga är att vi har så många fler courts utomhus så vi fick vår egen..vilket vi kom fram till att vi behöver varje gång!
Efter så körde jag 30 min snabbt löpband och sedan 30 min cykling i tungt och varierande hastigheter och avslutade med lite armar..men jag var helt död efter konditionen så blev inte allt för avancerat ;)

Var hemma vid 11.20 kanske och då hamnade jag på sängen med datorn...tog 1,5h för mig att ta mig in i duschen, den svettiga sanningen. Men jag måste duscha antingen på gymmet eller DIREKT när jag kommer hem för annars blir man en potatis. Och potatisar har jag i ugnen just nu, och kött på spisen - HUNGRIG! Sedan ska jag till Java Central och sitta där i eftermiddag tänkte jag..plugga lite smått och ta det lungt!

Ciao

Presentation!

WEI - I did it!!

Presentationen gick superbra, jag ska aldrig mer öva på ett tal..de är då man stressar upp sig helt klart. Nej men de var helt otroligt skönt att vara klar, alla skulle fråga minst 2 frågor var i publiken och jag blev helt grillad och fick beröm för hur väl jag klarade det - tack gud!!!
Jag är happy happy happy just nu!
Ska sätta mig och göra nästa presentation på en gång, blir antingen om iPhone eller tandborstar, hihi! Ska vara en övertalade säljpresentation. Måste vara klar med den innan onsdag för vi åker ju till San fransisco på torsdag morgon sjukt tidigt!!

Mjölkröra!!

Jag blev sjuuukt hungrig på väg hem från lektionen, eller inte GE MIG MAT utan mer yr..på grund av matbrist typ. Man jag har verligen NOLL motivation till att laga mat..eller äta den. Fan jag älskar mat men ibland finns det ingen ork. Jag tror jag fått svinfluensan...ojoj då kan jag inte gå på kvällskursen!! Så ledsamt, nu måste jag gråta en skvätt :p Gjorde mig en röra med mjök och ägg...mest mjölk för hade bara tre miniägg men de var gott - MER SALT tack!!!!!

Aja, dagens lektion var iaf lite givande...slutade med 25 minuters tittande på Apollo 13 - sorligt, vår lärare satt och näästan grät, hon är söt hon. Tänk om dom skulle ha söta lärare på BBS och inte en massa sura gubbar och pmshäxor..de skulle vara nått de!! Nu är det mitt tal vid 18.15..så dags att korka upp vinet och köra, tänkte mixa vin och öl - de måste maximera effekten. Usch jag är helt avdomnad i kroppen känner jag nu..får ställa mig och göra en sallad med MASSA tonfisk i och hoppas de hjälper mot skaket, matbrist igen tror jag. Brukar inte skaka av nervositet..

Nej fram med spriten!!!!! Föresten så ska jag köpa en iPhone när jag kommer hem - NEJ jag kan aldrig bestämma mig! Tycker du de är charmigt slå en pling, jag behöver någon karl som kan fatta skiten åt mig! Jag har iaf en söt Panda som övertalade mig att iPhone är bäst..och för 5400:- för en vit skönhet kan jag ju inte neka...telia men ändå!!

Hur många tror jag kommer ånga mig igen och kolla på en annan telefon???


Sommarkurser!

Godmorgon!

Wei idag fick man besked angående sommarkurserna, och de gick ju så bra så ju. Kom in på båda dom kurserna som jag sökte, även fast jag sökte 6 veckor senare än man skulle :p
Känns bra att jag iaf har någonting att göra och får lite pengar..vem bryr sig om lån och liknande, de är ju bara pengar!

Så i sommar kommer jag att läsa:
Företags etik 7,5 hp
Marknadsföringsetik 7,5 hp

Jag tror jag är med i tävlingen "Hur många extra poäng hinner du få innan examen?!" och det känns som jag ligger bra till i den tävlingen också! :p Men nu behöver jag inte "oroa" mig inför sommaren i alla fall och det känns så skönt så skönt. Nu ska jag sätta mig och plugga, och piska mig själv lite så de blir gjort också!

Ciao, från ett mycket soligt Westerville!

Resväskor!

Innan jag åker tillbaka så är det en sak som MÅSTE göras (förutom att shoppa crazy x5)..och det är att köpa en ny resväska! Jag har min stora rosa och den lilla gröna just nu..men de räcker inte. Den gröna ska åka på sopptippen efter vi varit i San Fransisco och en väska går INTE.
Frågan är om man ska köpa ett nytt kitt eller bara en väska...måste iaf vara i plast och spinner!

Tittar på Walmarts och Targets hemsida och där finns massa!!

Product ImageProduct ImageProduct Image
Vilken ska jag välja!!?
Samma väskor...olika färger bara!

Söndag!!

Hej hopp alla söta människor! :)

Efter nio timmars sömn så är man utvilad och redo för äventyr, illa att de inte är några sådanna inplanerade idag då :p Hihi! Idag så SKA jag skriva kommunikationsarbetet..hade verkligen NOLL skrivenergi igår, satt redo att skriva men min hjärna ville inte sammarbete så förhoppningsvis går det bättre idag. Ska byta ämne till något flummigare också :p

Smores!

Gårdagen var skoj..lite seg dock! Kom iväg till Katie, Bethy och Laurens hus vid 10 och där var det massa trevligt folk, typ inga vi kände vilket var kul. Vi fick Smores vilket är ett gäng grillade marshmallows och choklad mellan två grain kex. VÄLDIGT amerikanskt..och nja det funkade väl. Fast man blev så otroligt kladdig! Smak av amerikansk barndom - check!

Åkte in till stan vid 11 och gick till Spice vilket var sådär, skulle vara ett överklasställe men kändes mer som en lekpark. Inte min typ av ställe men vi hade kul ändå. Gratis "ny" tequila tycker vi inte om...fyyyy den smakade skit - man fick ingen lime! Kom hem vid 02.30 typ och var i säng 30 min senare! :) Thanks girlies!

Nytt hår!!!

Hihi...nä håret är detsamma, men färgen fick sig en lite uppdatering iaf! Ser ut typ exakt likadant, kanske någon ton mörkare..skulle bli mörkblont men mitt hår vill ju aldrig sammarbeta! Men det är iaf så fint så och en jämn färg vilket det inte var innan.
Blir till att slinga när jag kommer hem tror jag, eller attackera håret med rabarber och citroner i mormorstyle! :)

Nu ska vi strax iväg till en friend som har brasa på bakgården, dom bor i ett hus off-campus så de brukar flöda alkohol in public :p  Blir bara där en snabbis innan vi drar Downtown och till Spice för dans. Kommer nog hem efter 02 när dom stänger! Weiii ska bli så kul!! :) Jag, Rach och Michelle är det! Wei roomiepower!

Jag lever!

Det blev ingen tornado igår..känns lite tråkigt :p Hemskt men skulle ju varit rätt coolt att se den..! Vi anklagar helt svin influensan..de är den som gjort oss alla knasiga, och ja knasighetsnivån i lägenheten har gått över taket skulle man tro. Vi har nu ett Zoo och allvarliga hjärnskador...och allt boror på en "söt" rosa gris som går runt och bökar!! De är alltså Michelles födelsedagspresent som är en elektrisk griiiiiissss :p Så söt så men den försöker ta livet av oss!!

Ingen sol idag..snyft jag vill ligga ute också sola!! Men ska ta och hitta lite frukost och sedan sätta mig och skriva kommunications arbetet, är på 2-3 sidor så är ju inte alls mycket och så mycket konsentration behövs nog inte heller. Sedan blir det gymmet, ett projektarbetet och sedan ikväll ska vi ju downtown och *party party*.

Pussss

Tornado warning!

Nyss så gick larmet på skolan, jag tycker de alltid låter men de är tydligen bara onsdagar klockan 12 :p

De har varit STORM under typ 2 timmar nu, det regnade helt gaaaaaalet (nu gick sirenerna igång igen!!)..Försökte fota det men de gick ju inte!!! Men riktigt coolt att se, fast de är lite scary med åskan och blixtar.



Jag vill se tornado..!!!

Park st Commons!

Tänkte jag skulle visa vart jag bor..har ju inte visat några bilder från nya boendet eftersom kameran blev snodd dagen efter vi flyttade in. Men nu så!
Jag bor i Park Street Commons in apt 4D med tre uuuunderbara brudar och vi har så otroligt kul!

     
Science building! -          Utsikt från mitt fönser!         - Music building!
 
     
                            Mitt hus!!         Huset från snedden med lite gräs!   "Parken" utanför huset!

Lägger upp bilder från lägenheten later.. ;)

Självmordsbenägen typ

Rullade ur sängen imorse efter att ha bråkat med mig själv om jag skulle träna eller ej! E
na jag tyckte att jag skulle träna senare...andra tyckte jag skulle skit i de och tredje tyckte jag var lat och bara skulle göra det. Den tredje vann! Och jäääklans vilket pass, jag svettides som en tok och vägrade dra ner hastigheten och backen på löpbandet - och jag överlevde. Sedan tog jag död på armarna och bålen efter det..hihi, ja självmordsbenägen typ!! Chris var också där och var minst lika död :p


Gatorade Lemon-Lime is *Yum yum*!!

Sedan blev det tacklunch med Michelle och Stephen som körde oss till bussen, så söta dom är. Så jag och Rach tog ut dom på lunch! :) Kollade även in Verizonbutiken och där hade dom Omnian så kollade lite på den också..jag slår nog till på den. Skulle gärna vilja få bekräftat att allt funkar i sverige från leverantören dock..men de borde göra det!

Dagens lektion var flum på hög nivå - I love it! Satt och hade dödslistor (kapare av flygplan - vilja får överleva) samt fick tillbaka ett arbete där jag fick A+ wei så glad jag blev för det trodde jag inte! :) Dutti dutti!!!

Ciaaooo


17...igen!

Kom precis hem från bion, gratisbio stod ju på schemat och är nu checkat!!

Måste säga att filmen var över mina förväntningar, många "oooh".."ahhhh" och så vidare, väldigt flickig och det såg man ju i publiken! Var några stackars killar där som helt klart blivit dittvingade av flickvänner! Men jag kan rekommendera den om man vill pigga upp en kväll eller så!
Finns så otroligt många filmer ute nu...eller imorgon! Känns som jag och Rachelle får flytta till bion!!

Skrev klart ytterligare en inlämning innan bion (innan vi började leka zoo och lyssna på spice girls också) så nu är jag såååå stolt över mig själv, ska belöna mig med en telefon tänkte jag! :p

RSS 2.0