Fika

Nu har flickorna precis gått..efter en fika på 4h. Men vi mumsade på muffins, (kladd)kaka och latte samtidigt som vi prat-prat-pratade och då går tiden lätt väldigt snabbt! :) Hade ju i princip en hel sommar att ta igen utöver det vanliga snacker med skvaller och gud vet vad (eller hoppas gud inte vet :p) Ljudvolymen var lika hög som vanligt när vi ses - vi är för goa!

Tack för en mycket trevlig fika girls! :)


Imorgon jobbar jag och Katrin på Studentpuben så kom gärna ditt och sup huvudet i bitar...eller ta en bit mat för den delen ;) Ciao!


Bakning!

Nu har jag bakat en sats med Hallonmuffins, dom blev supergoda och fler ska ätas ikväll när vi ska ha fika med flickorna! Ska även ta och baka något annat mumsigt men jag kan inte bestämma mig för vad de blir...några tips? Tvätten ska strax hämtas och då ska jag försöka få plats med allt i garderoben..kanske blir det en till ränsning. Efter det blir det nog en promis för de är så fint väder ute, då kan man ju inte bara sitta inne.

Ikväll blir det spinning 17.00, ska bli skönt! Ska även ta och beställa en sängkappa så man slipper se madrassen.
Update: de blir en kladdis och gymträning med annicapannica istället för spinning..nu jäklar!!


Söndag-tvättdag

Jag är uppe och håller på att tvätta för fullt..vitt och mörkt håller på där nere och ska strax hängas och sen är det en tvätt sängkläder - om någon var intresserad :p Något som jag saknar från korridoren så är det tvättstugan, den var närmare och bokningssystemet var bäst ever. Man fick alltid tid samma dag och de var faktiskt rent och snyggt. Min tvättstuga nu är jättefin och nyrenoverad MEN den ligger längst bort i källaren och jag tycker INTE om källaren :S

Nu ska jag ner igen..önska mig lycka och att jag inte blir dödad av något monster! :p
Ciao

Grattis Adam

Idag fyller/fyllde min pluttipluttiga lillebror Adam 4 år. Grattis till världens sötaste Adam..tråkigt att inte vara hemma, sämre att vara senil. Skäms att jag inte ringt och grattat, dålig storasyster! Men man få se de som mamma brukar säga...när han fyller 21 är jag 38 år och de borde ju iaf vara en ursäkt! Han fick iaf en Transformer som han diggade och de var ju iaf bra :)


Böcker!

Nu har jag äntligen kommit in på Webstudieplatsen och kollat litteraturlistan - tror ni de fanns någon? Nepp men de var fler som ställt frågan och nu är vi iaf överens om vilka böcker vi studenter använder..då får lärarna skylla sig själva om de är fel för att dom inte säger något!!

8 böcker blev det för över 1800:- totalt...helt klart negativt, men bättre än 2400:- de skulle blivit om man gick förra terminen enligt deras kurs.litlista så lite glad får man vara för det! Nu sitter jag iaf och lyssnar på Amy Winehouse på Tv och försöker hitta på nått att göra..

Syster lycklig

Hos Syster Lycklig kan man hitta många ljuva ting. Jag är kär i hälften av alla varor dom har..men några favoriter är:

Bildkälla

Powerwalk

Nu är det dags att gå ut och ta en tur...en powerwalk! Saken är att jag verkligen är sämst på vart man kan gå..jag cyklar ju alltid till Friskis och har varit ute och gått typ 4-5 gånger. Men de blir iaf en tur förbi Maxi och sen tror jag de blir en sväng förbi skolan för vägen hem är superfin därifrån om man tar omvägen. Får nog ta och bli mer äventyrslysten gällande promenadstråk :)

Nu - påklädnad och sen iväg!!

Studieförsäkran!

Nu har jag lämnat min studieförsäkran :)

Nu gäller det bara att dom sätter in pengarna, hoppas att de sker rätt snabbt för just nu ligger jag ute med ALLA mina pengar :p Fy jag hatar att vara student och inte ha massa pengar hela tiden - mer pengar till sveriges studenter!! Men dom ska iaf komma inom en vecka, förra året kom dom på någon dag har jag för mig så de var super. Men de positiva är att alla räkningar är betalda så när pengarna kommer så är det bara en skuld och sen är jag Ok!

Glöm inte att lämna studieförsäkran!!!!! Ingen försäkran - inga pengar :(

Lördag

Goddag!
Vaknade för några timmar sedan och har varit jätte produktiv. Tro det eller ej men jag har dammsugit hela lägenheten..jag blir som manisk när jag väl satt igång så nu är det riktigt fint här hemma. Mitt problem med dammsugaren är att jag inte tycker om att ta ut den från städskåpet - måste vara för jag alltid brukade få saker i huvudet när jag öppnade hemma bland alla moppar och konstiga saker (rengöringsmedel och sånt strunt).

Har även vakumpackat tre täcken och en kudde...så jäkla perfekt när man har lite plats! Birgitta köpte spec.påsar på marknaden och så fick jag en stor (tre täcken) och en liten (en kudde). Snabbt och smidigt med dammsugaren och nu är dom pyttesmå! 
Idag så ska jag lämna glas på insamlingen, ev lämna in kläderna till st.erikshjälpen, åka till IKEA och köpa klädrullar - jag måste ha nu nu nu! Sen blir det nog en promenad ute eftersom Friskis har stängt idag! Ikväll så är det krashing pågång..
Super Pack

Taco+Filmkväll

Nu är jag hemma efter en väldans trevlig kväll! Visst blev det sen middag, men jag åt inte sååå mycket ändå av buffén (de brukar vara mer). Roligt hade vi också eftersom annica hade med sig dvärjen aka Victor aka pojkvännen. Vi stötte på både Talibaner och Hitler under vägen tillbaka till bilen efter middagen. Sedan blev det lite friidrott innan vi satte på Mumien - Drakejsaren eller va den nu hette. Helt ok film men sååå myckt action all the time. Den får JJJ+ men bara för de var kärlek med i de hela :)

Tack för en superkväll! Nu blir de lite tv innan sängen :)
Sleep tight and don´t let the bedbugs bite...

Svääälter!

Nu är jag hungrig..jag menar jättehungrig!!!

De är alltid så att man är jättehungrig när man ska äta buffé..och så äter man jättefort och sen är man så mätt att man typ dör. Tro inte att jag tänker göra något annat idag! Jag äter ifs alltid jättefort "Jag ska inte sno maten av dig" är en standardreplik men är man hungrig så är man. ANNICA VAR ÄT DU? Å jag vet att de dröjer innan de blir mat också för annica slutade typ nyss...MAT MAT MAT!
Nä jag måste ta mig en liten ostabit tror jag innan jag tynar bort (haha önska kan man ju)


Vad är din favoritmaträtt?

Plugga..

Ja de blev iaf några timmar av plugg..men suck jag var inte koncentrerad what so ever - så de gick sådär. Men tanken var bara att plugga lite överskådligt..en lugn start. Drack ett otroligt rosa te, tyvärr smakade de väääldigt surt så de var sådär. Nu SKA jag dammsuga..och moppa golven också så känner jag mig jätteduktig innan vi ska ut ikväll.

Ciao

CSN

Bläääää för att vara student känner jag väääldigt mycket idag!! Jag fick en annan utbetalningsplan för detta år, så jag får bara 7300:- denna månad..och jag hade räknat med 9000:-. De spelar ingen roll i slutändan..men när man ska köpa böcker för 2500:- gör det rätt mycket!!!! Fy tusiken..snyft snyft. Aja..jag har iaf mat hemma, back to the budget..no more shopping!!!!!!!

Ciao..


Fredag..

Det blev en lugn start på dagen..men nu ska jag strax åka in till stan och plugga tänkte jag. Läsa, titta och försöka fatta liiite iaf är dagens plan. Ikväll så blir det Tacos in town..Kalmar är ju svergies största tacostad :p

Nä nu ska jag fixa mig och bege mig :)
Ciao

The Holiday

Mamma mia är en otroligt bra film, men nä den slår inte The Holiday!! Den är verkligen underbar och..jag vill också ha det så ju, varför får inte jag ha det så?!?! Söt, gullig och underbar..(filmen menar jag då, inte mig själv) ;)


Bildkälla

Puh!

Det har varit en precis lagom dag..intervju, shopping, träning och på toppen väldigt god sallad till middag. Var på ett spinningpass vid 17.30 och de var super, musiken kunde dock vara bättre..men man såg över till det nya danspasset och de såg verkligen jätteroligt ut - de blir de passet på tisdag (eller jag kanske jobbade på puben då?!) Oh well de ska iaf provas på. Lagade mig en champion- och fetasallad när jag kom hem, de ni! Championerna stektes i smör, vitt vin och en skvätt vatten. Sen blidde de sallad och tomater och lite citronolja till det :) Superduper och väldigt snabbt!

Imorgon blir det pluggning på något cafe..sitta och läsa inför kommande kurser, mycket lättare att vara någon annanstans än hemma som man lätt tröttnar på. Sen väntar jag främst på ett litet samtal så jag vet vad jag ska göra i helgen.

Nu - Amerikanska valet Konventen! Ciao


Gratisbio!

Nu har jag snart en till Biobiljett i brevlådan, denne från Gratisbio. Fick två från 118118 eftersom jag tydligen vann en dag som supersökare. Men vad ska man se för biljetterna?



Ny kamera

Något som står högt upp på min inköpslista är en ny kamera. Min har blitt väldans seg och saknar sladd (måste fixa ny iaf!) så den ska ut genom dörren asap. Men vad ska man ha istället? Något ni kan rekommendera (under 1600)?


Casio Exilim EX-Z80 från NetonNet 1426:-
Fujifilm Finepix Z10fd från OnOff 1289:-
Olympus mju 840 från NetonNet 1689:-

Casio Exilim EX-Z80 Rosa + Rosa läderväska från NetonNet 1490:-
Fujifilm Finepix Z20fd från NetonNet 1595:-


Jumper?

Läste precis ett inlägg av Käthe där hon skriver om Jumperfabriken, och jag är helt kär i denna lilla skapelse på bilden. Varm, gossig och skulle absolut passa hela hösten och vintern. Mer mysiga plagg till folket (eller iaf till mig!). Kommer ut nu i Augusti - Me Want!


Bildkälla

Shopping!

Jag är nu hemma (eller har varit de någon timma) efter en dag på stan och IKEA. Kom fram lagom till intervjun som gick superbra, om jag får jobbet kanske det blir ända upp till 50% vilket är superbra om ens lite mycket..men han skulle ringa imorgon. Var klar vid 09.30 och då blev det en gratis Latte på Mc Donalds innan affärerna öppnade. Köpte lite olika tesorter på Baronen: "Södermalmsblandning", "Teaterblandning" och "Sköna stunder". Sen upp till H&M där jag hittade en PERFEKT höstkjol i ull för 88:- med rabatt. En tur till bokhandeln och inköp av en kalender i perfekt storlek blev det också.

Ingenting är omöjligt!

Sen en sväng till IKEA där jag köpte galgar, ljushållare, matlådor och 4st tebehållare i glas. Sen lunch också såklart..studentvänlig lunch må jag säga! Sååå de blev en hel del shopping men ingenting som var onödigt vilket är starkt av mig! Var nära att köpa en mössa och halsduk på Accent men jag kunde motstå frestelsen!!

Nu - städning (har redan putsat speglarna, plockat ihop kläder som ska till St.Erikshjälpen och diskat en massa)

Vad har du gjort idag?

Var är min garderob?

Jag har INGA kläder...snyft snyft!

Har gått igenom hela min garderob för att hitta någon passande inför morgondagen, men nä jag trivs inte i något av dem. Saknar ju bokstavligen halva min garderob, hoppas att den kommer imorgon! Kom även på att jag måste köpa fler galgar - och en större garderob för nu är det fullt! Vill inte vika dom, bara alla fula t-shirts och sådant så de är rätt tuff konkurrens i garderobe..hälften av de jag lämnade för sommaren åkte igår.

Shopping på Ikea:
Galgar
Matlådor
Skoförvaring (lådor)
Klädrullar


MEN VAD SKA JAG HA PÅ MIG!?!?!?!??!

Onsdag

Känns verkligen super att vara tillbaka i Kalmar, de är ett av många hem men de är en stor mysfaktor och väldigt Johannigt så jag trivs så bra! Åkte och storhandlade i eftermiddags och gick runt med min lista på MAXI i fem evigheter känns det som och var varm som tusiken..och självklart blev man kollad i check-outen, haha jag hade missat två varor - ooops! När jag kom ut så regnade det, såg inte mycket ut men det blev värre och jag blev dyngsur :(

Middag blev tonfiskwraps med sallad och eget citronvatten *mumms!* Alla varor är uppackade och de är överfullt i kylen och skafferiet och frysen är välfyllda så de är härligt. Två veckors matbuget gick åt och jag har nog mat så de räcker till de och lite till. Cykeln är ett tacksamt verktyg vid storhandlingar och spec eftersom jag har två stycken korgar nu också!! Perfekt!!

Nu ska jag förberede morgonens intervjuoutfit..hoppas verkligen att den går bra för jag vill verkligen jobba där!

Höst/vinter jacka

Jag är ute på jakt efter en bra höst/vinter jacka. Den ska vara tjock och gå över bakdelen så man kan sitta, färg spelar ingen roll...och självklart till ett bra pris!
Så vilken är bäst?


Want to wear


Träning

Det blev en sen kväll...och en sen morgon för den delen också. Vaknade när klockan ringde vid 10 och somnade om och vaknade när Annica ringde och sa att hon var på väg till Friskis, så det var bara att slänga på sig träningskläderna och cykla iväg.

Var riktigt skönt att träna!!! Har inte varit på gym på hela sommaren men man kom igång på en gång. Körde löpbandet och den konstiga maskinen som uppvärmning och sedan utökade jag gymprogrammet med några maskiner så de blev ett riktigt hårt program och jag är heeelt slut :) Annica var en underbar träningskompis - du är adopterad darling!

Nu ska jag iväg och storhandla, varning för överlastad cykel!!

Ciao

The Hills

Ingen har väl missat att season 4 av The Hills började sändas i USA förra veckan (måndagar) ?! Omg drama drama drama är allt jag säger. Jag såg båda avsnitten nu och de är greeeeat, hur mycket drama kan man få från ingenting egentligen..svaret: The Hills. Men vi älskar det och följer det via MTV.com vilket är best ever.


Myspys

De är härligt att vara hemma, göra som man vill när man vill och bara ta det lungt!
Sitter i soffan och tittar på American Idol, mumsar på juice och popicorn *mmm* De är riktigt lyx..


Håller på att fixa med datorn också, massa saker som ska installeras och fixas och förstå sig på, men de går framåt!! Lämnade in gamla datorn idag igen för ett dödsbevis på den...dom skämdes iaf för tidigare insidenter!

Ciao

I Kalmar

Nu är jag tillbaka i Kalmar efter en sommar i storstaden! Har längtat de senaste veckorna efter mysiga Kalmar ochh brudarna så det är skönt att vara tillbaka. Man vänjer sig snabbt med att ständigt umgås med folket och när dom inte är där är de riktigt tråkigt..men nu är de tillbaka till det normala.

Igår köpte jag nya datorn - dom hade bara en kvar och den köpte lille jag! :) Den är underbar och jag är så nöjd så, I love it. Den är perfekt för mig eftersom den både är lätt och liten. De enda el-inköpet jag har nu är en ny datorsladd eftersom den är helt borta :( Och nu har jag massa bilder jag ska framkalla och sätta upp i ramar på en hel vecka.

Hoppade upp tidigt imorse och släpade med mig mina väskor (rullväskan, bag, datorväska med två datorer och en stor handväska) och kom med 07.26 tåget och var på centralen i runsningen 25 min senare. Köpte mig en bagett, en kaffe och bulle och begav mig till bussen. 6h på bussen senare efter tidningsläsande och tittande på SATC på datorn (underbart). Tog en taxi hem och pakade upp innan jag mötte upp Annica och Tina för en fika på Skafferiet..mums!

Ikväll - lugnt och skönt!
Imorgon - Ikea, träna på Friskis och storhandla!

From London

Hi!

Nu är det våran sista kväll i London, det har varit några underbara dagar med superbra väder och verkligen fullt upp. Vi har sett hela London och knatat, åkt buss och åkt tågen (massa olika!) det har varit jätteroligt :) Shoppat har vi gjort, mest på Primark såklart...köpt en full påse med underkläder, kjolar, tröjor, skor och jag vet inte vad för under 1000:-. Sen idag har jag köpt en underbar väska för £20 på en marknad. Full raport kommer!

Tack så jättemycket för alla gratulationer på födelsedagen, har inte svarat på några SMS så känn er inte ignorerade - jag blev jätteglad!!

Greetings from London
/Jojo


Soon

Hej hej...

Lugnt kan man inte direkt säga att det är när man bor i ett hus fullt med barn..men de händer inte så mycket vilket är rätt skönt så man kan ladda upp inför allt gående under de kommande 5 dagarna. Blir inget datorinköp innan resan dock, bajs bajs bajs men ändå..finns den inte kvar sen kommer jag gråååta!
Idag så har vi fikat med mammas underbara nektarinpaj och jag och syrran har varit på banken. Jag satte in pengar och fixade ett nytt bank-id så de är klart till nya datorn.

Ska bara packa det sista och sen kommer väl pappa och hämtar mig och Karro inom en timma kanske - man vet aldrig med pappsen! Sen blir det väldig tidig uppgång imorgon för att flyget lyfter 06.40, sen måste vi åka till Skavsta också vilket tar 30 min från landet (smidigare än Arlanda!).

Ciao

Pärlor

Jag har sedan länge behövt nya pärlörhängen, mina gamla som jag fick från Helena rostade igen! Men Nova Pärldesign har både bra priser och superfina pärlsmycken. Ett par i storlek 6-7mm med silverhänge kostar 99:- sicket kap och absolut ett köp - äntligen nya pärlörhängen!


Bildkälla

Mitt hår!!

Jag vill väldigt gärna hinna med en updatering av min frisyr innan Kalmar..jag litar inte på frisörerna i Kalmar, dom är dyra och jag har inte varit nöjd (förutom eleverna på HAIR - hon var grym!). Så de skulle vara perfekt att gå till frisören i Ormkärr innan avfärden till Kalmar.

Fortfarande kär i frisyren på bilden, men jag är liite sugen på att kapa det ytterligare en bit..en mellanlängt sådär vid axlarna (men jag vågar inte!). Vi får se om det hinns med ett besök eller om hjärnan kommer ifatt och säger att jag inte har råd! :S


Höstskor

Jag har svårt för skor med snörning (jag gillar bara som svindyra) så den trenden hakar jag inte på. Men de finns mycket annat fint till hösten i budgetform för oss studenter.

Mina favoriter från Skopunkten (som inte finns i Kalmar!!) och alla par kostar under 399:-





Kunde inte bestämma mig för vilka svarta stövlar som var snyggast...ska definitivt prova alla tre och se vilka jag faller för! Månadens CSN-investering: Höstjacka och höstskor!

Aj aj Kallur!

Kollar på OS och såg precis Susanna Kallurs "lopp"..eller tyvärr blev det inte mer än start och fall. Riktigt jäkla synd och fy jag känner för henne. Kände riktigt smärtan..fy! Hon var för snabb i starten och han inte över första häcken - otur!!


Lasse Anrell försökte vara rolig och säger "Fakta är enkelt - hon löpte det snabbaste loppet" De tycker jag är taskigt, fy fan för den pressen och sen falla! :( Dåligt Lasse!!!

Tidningar

Jag är en riktig tidningsfantast..och självklart har man några favoriter! Elle och Sköna Hem fungerar alltid..sen beror det på vad man är på för humör.

Vilka är dina favoriter i tidningsväg?


Skönhetstips

Kategorin "Dagens" har inte fått särskilt mycket uppmärksamhet på siståne och nu är det väl ändå dags att den sätter igång! Vi börjar med en serie skönhetstips..

Ta hand om dina händer - och glöm inte bort nagelbandet. En favorit i necessären är Burt's Bees Lemon butter cuticle cream, den underbara citronsalvan för nagelbanden för dem mjuka och smidiga. Dessutom doftar den härligt somrigt av citron! Någon som provat den?
Perfekt att ha i handväskan! 149 kr från Eleven.se

Sista veckan..

Godmorgon!
Nu är det en vecka kvar i Stockholm..eller haha de är ju 5 dagar i London, men ändå jag kommer tillbaka en sväng innan de är Kalmar för hela slanten! De ska hinnas med packning och middag med mormor innan..

Packningen kommer underlättas genom paket, finfina erbjudande från DHL passar perfekt när man shoppat så man inte får plats med allt i väskorna man kom upp med :p *Ooops* Dagen kommer vara lugn, ska ringa försäkringsbolaget och slutföra skadeanmälan på datorn och sen pussa på de små barnen så alla syskonbatterier är laddade!

Nu - frukost aka lunch!
Ciao

Så coolt!

Vilken fantastisk bild, den är så otroligt vacker! Kate har så otroligt fantastiska ögon, två färger måste ju vara bättre än en!


Fortsättningen

Är det bara jag eller känns det som bloggen är väldigt nedåt just nu..den känns så otroligt grå att jag vet inte vad. När jag köpt den nya datorn (aka min bäbis) så får det bli skärpning helt enkelt! Bloggen ska göras om och struktureras från början!

Jag är nog trött på det mesta känns det som. Allt gammalt ska ut och in med det nya, jag är way för överdriven och långsint vilket bara är jobbigt för mig själv (I know!). Nytt och och ny början, se frammåt och allt sådant!
 
The bad days are soon over - the new computer is on its way! :)


L'oréal tävling



Jag tävlar om Shampo & hårinpackning från Lórèal hos Sannorna.
Produkternas värde: ca 350kr
Tävlingen avslutas när tävlingsinlägget har uppnått 1500 kommentarer.
Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

Juicy couture

Idag är som sagt en riktigt innedag..och jag skulle mer än gärna spendera dagen i en av dessa Juicy couture outfits.
1749:- för varje kit..give me!


Duo

Har du hakat på duotrenden?
Inte..då har Chic skapat en säker duo-guide. Jag är lite osäker på denna trend..men de är ju alltid roligt med färg så why not till en svart partyoutfit. Den kommer nog inte hittas på mina läppar under skoltid dock!





Penelope Mango

Vackra Penelope Cruz är Mangos höstansikte och fotografierna är verkligen jättefina och höstiga. Riktigt mysiga kläder, perfekt inför en blåsig kalmarhöst..och Penelope kan väl inte misslyckas! :)

Kurslit..

Hur sjukt mycket pengar lägger man som student ner på kurslitteratur under en utbildning? Sjuukt mycket pengar är det svaret :S Men man vill ju inte lägga ner för mycket pengar, på att till exemple köpa fel böcker. Detta är tyvärr inte det lättaste när de inte finns några litteraturlistor som överensstämmer med varandra..på två olika listor är enbart 3 böcker lika av 9 st. Helt sjukt dåligt..

Nu har jag iaf mailat han som är anvarig lärare för projektldningskursen och frågat vad det är som gäller. Hoppas att han svarar snabbt så jag hinner beställa böckerna senast på tisdag innan London. :)

Regnigt

De är inget vidare skoj väder ute..de är regnigt och höstigt. Lugt dag i OS-tecken, very funny. Förhoppningsvis blir det en sväng förbi Siba och inköp av dator :) We will see vad som händer under dagen.

Ska ringa och prata med försäkringsbolaget och sen ett annat litet telefonsamtal och sen får vi se...Hoppas hoppas!!!

Ciao

Helgen

Gårdagen spenderades i stan med kompisar, det var väldigt trevligt. Jag träffade Cagla och fikade efter att jag tagit tåget upp från landet. Vi satte oss på Café 60 tills det blev för kyligt...lagom till alla affärer stängde dock :p Men vi strosade runt på Souk och Åhlens innan jag var tvungen att springa iväg och hämta ut biobiljetterna till mig och Frida.

Vi gick och såg Mamma Mia på Saga (dom har supersköna stolar!) vid 21.15. Filmen var DEN BÄSTA JAG SETT! Verkligen helt underbart...vi satt och sjöng med och njöt av musiken. Den hade allt en film ska ha - romantik, humor och drama drama drama. Jag kan rekommendera den väääldigt starkt helt klart!

J J J J J

Nu är jag hos mammsen efter en dag på stan med Hanna. Vi spanade in mitt kommande datorinköp (den jag la upp bild på tidigare) och tog en fika på Espresso House vid stureplan..trevligt och skvallrigt som vanligt!!! 

Nu är det mat...Ciao 

LC

Vilken söt outfit va, typiskt LC! Sommrig och avslappnad skulle jag säga (trotts att hon stalkas av jag vet inte hur många fotografer!). Väskan och hennes Blackberry skulle man inte tacka nej till. Fast jag vill ha en rosa blackberry, would be perfekt!


Burberry halsduk

Jag har precis investerat i en underbar Burberryhalsduk...oh så länge jag har gått och suktat efter denne! Men nu kunde jag inte hålla mig längre..its mine!!! 100% cashmere och den är rosa - en investering!

Klicka för att visa Megabild! Burberry halsduk
Happy happy!!!


Torsdag

Halloj i stugorna! (eller de kanske bara är jag som bor i en stuga vid skogens slut?)

Idag har det varit lungt, de har tvättats, städats och nu lagas det mat. Var uppe i köpingen och hälsade på farmor och farfar också mellan tvättningarna..very trevlish. Läste ut boken "Pappas Flickor" också och den var riktigt bra! Chiclit på hög nivå, pluttig och massa drama.

Nu är det middag på g, pölsa, potatis och kokta rödbetor *Mums!* Jag är lite matskadad gällande traditionel oldstyle husmanskost, eller de sträcker sig så långt som till pölsa med massa lingon, riktig pappamat är vad det är.

Ciao

Pluggish

Oj oj...nu är det farligt här! Jag har precis skrivit ut en sammanfattning på kommande kurs..nu jäklar ska jag förstå och de kommer gå grymt bra!! Ska börja plugga redan nu lite smått så man hänger med från början.

Brudar...hur många ska "göra" budgeteringen?

Nu - sova! Natti!

Blocket

Nu har jag lagt ut min bäddsoffa på Blocket, annonsen ska bara bli godkänd och sen ligger den ute i 2 månader. Förhoppningsvis går det snabbare att bli av med den :) Kan inte köpa de nya sålänge jag har Beddinge.

Men den är i så bra skick att de ska nog gå undan!!

1800:- och hämtas i Kalmar om någon är intresserad!

Wokiesh

Idag så har jag jobbat på..inte framför en dator dock och de är rätt skönt faktiskt!! Har fixat ettiketter på ett "gäng" honungsburkar och sedan tappat upp med honung!

Nu lagas det mat och efterrätt för faster åsepåse kommer förbi ikväll!!

Ohhh Birgitta har mixat en polkagrishonungsburk till mig - den är rosa och jag är säker på att den kommer vara mumsig som bara den!

Nu måste jag stänga av datorn...de mullrar i himlen!!

Cute C

Hur underbar är inte denna lilla dator? Den är peeerfekt när det kommer till utseendet..men när man tittar på det där lilla nördiga i specifikationen så är den inte så fantastisk längre. Men hur hi-tech måste man vara då? I dont know..men visst är den söt!??!?! Kostar "bara" 6995:- också

Kurslitteratur..

Usch..dagen är kommen! Jag ska beställa mina kursböcker så att jag har dom när jag kommer tillbaka till Kalmar om två veckor. Lika bra att ha det avklarat så man vet att dom verkligen är där. Visseligen så är det distanskurser och man får planera pluggandet själv, men jag vill kunna strukturera böckerna och ha lite koll på dom innan man dyker in i dom. Många böcker blir det..förhoppningsvis är det lika intressant som jag hoppas :)

Internetbokhandlarna nästa..och x-antal tusen senare! Tur att man kan sälja dem vidare senare :)

Adlibris eller bokus vad väljer du?

Onsdag

Jag lever! Är nu på landet och ska hjälpa Birgitta med honungsproduktionen..*mums!* Sedan i fredags har det varir rätt så lungt. Shopping, cocktailparty, stockholm runt (shopping) och tv-tittande..väldigt skönt och ganska nödvändigt för att kurrera sig efter allt jobbande. Ska vara på landet till på fredag då de blir en snabbis upp till stan innan jag ska till Södetälje och umgår med den andra familjen..man måste ju hinna med alla innan jag ska ner till Kalmar igen.

Om en vecka så är vi i London, jippie. De ska verkligen bli superroligt och min riktiga semester :) Vi åker på min födelsedag så de blir ju lite knasigt med firande, men man kan ju hoppas på något trevligt restaurangbesök dagen till ära. Mamma skulle skicka ner en tårtbit till Kalmar med min present sa hon :S Osäkert! Iaf så blir det Kalmar mån/tis efter london för jag ska ner på arbetsintervju! :)

Ciao

De är över nu!

Så..nu slutar jag strax! Tack för denna tid! :)

Ska in till stan och träffa Hanna och köpa lite grejer till imorgon och sen ska jag hem och bara ta det lungt! Uppladdning på hög nivå! Party imorgon och sen får vi se. Kommer inte att ha någon dator så de blir inte så mycket bloggande förens jag är på landet/ hos mamma!

Hur är eran kväll och helg?

Ciao and take car! :)

Ikea shopping

Detta ska handlas på IKEA i Kalmar när jag kommer ner, men först ska jag sälja min nuvarande soffa (annars få ju inget plats!). Delar av sparpengarna försvinner..men jag fyller ju år om nästan en vecka så då får man lite bidrag!!


Ektorp 2sits soffa och fotölj, Ringum matta stor, Ludde fårskinn, Fuga taklampa, Bukt lampa, Ordning hållar! Pris: 4655:-

Hihi jag vet att jag är tjatig om mina möbler, men jag är inredningstok och de är inte mitt fel. Förhoppningsvis går tjatet över om några veckor när inköpen är klara. Då får alla komma på inspektion..eller haha en inflyttningsdrink!


Hett att vara brunett

Hiss eller diss!??!

Är det bara jag som tycker att Sarah Jessica passar mycket bättre som brunett än de blonda utväxten hon har till vänster?! Visst att de är snyggt att vara blond..men inte med en utväxt på flera centimeter! Färgar man sig blond då måste man ta hand om håret och färga om det innan de är för sent..

Jag har varit brunett i ett år nu - And I love it! (inte för att jag var blondin innan - usch!)



Hiss eller diss?!?!

Sweet edition





Ny kollektion från Din sko, Sweet. Personligen tycker jag inte de var så mycket att hänga i granen, fejkmocka är materialet på majoriteten av skorna men några var helt okej! Inte särskilt sweet iaf..

Frifrakt från webshopen: SWEET-VIP i kassan, till och med 13 augusti.

080808

It is The day!!!
Skulle haft på mig stockholmströjan och gått runt med huvudet högt..men de får bli någon annan gång ;) Party i stan men jag tror jag skippar det faktiskt, kommer vara hysteriskt mycket folk och de ska inte vara fint väder heller - toooo bad. Men de är en äkta stockholmsdag..de är inte många städer som får uppleva något som detta. Party party!

08-08-08
Ska du in och fira Stockholm egen dag?

Planet earth

Inne och samlar poäng på gratisbio och hittade detta underbara erbjudande..

2 nummer av Illustrerad Vetenskap och hela serien Planet Earth av BBC. Har sett delar av serien men inte hela och den är så fantastisk, och när man får alla 5 DVDer och 2 nr för 69:- blir man lite glad! Vi har massa Illusterad Vetenskap som ligger i lunchrummet och dom är riktigt intressanta.

Vad tycker ni ska man slå till?  

Style by Stars

En rabattkod från StylebyStars som ger 100:- i rabatt på deras mest populära klänningar:




Allt du behöver göra är att ange "GOGLOSSY" vid kassan, gäller fram till den 14/8 2008. Riktigt bra!! Go shopping!


Regnet är tillbaka!

Jag hade sådan tur när jag skulle gå till jobbet/bussen..de slutade regna precis när jag gick utanför dörren, och de ser ut som det börjat nu igen! De är bra att de regnar när man jobbar - då längtar man inte ut ur buren. Men som sagt är det min sista arbetsdag idag, har planer i helgen men hela nästa vecka är fri..

Gårdagen hos Helena var mycket trevlig, vi åt hemmagjord pizza till middag och fick kladdkaka till efterrätt med hallon och grädde *Mums!* Sen laddade vi ner lite filmer - vi hade dock lite tekniska problem. Men vid 21 satt vi på Guldkompassen och den var riktigt bra enligt mig...Helena somnade 700ggr men hon hade ju varit uppe sedan 04 också :p


 

Till Helena

Nu är det bara EN arbetsdag kvar..jippie! Sista dagen och sen är jag fri! :)

Men nu ska jag förbi macken och köpa tuggummi och sedan ska jag traska hem till Helena som står och gör middag. Hon vill inte säga vad det blir men jag hoppas på något mumsigt! Ska sleepa over där och minska resvägen till jobbet med 700% eller något sådant imorgon. Sovmorgon..I hope!

Ha en trevlig kväll..
Ciao

Rosa regn


Regn är ju inge vidare roligt när man måste ut och gå i det, men de är dock ett måste ibland. Dessa föremål skulle helt klart pigga upp de blöta ledsna regnet! So cute..

Gucci


Dessa godbitar kommer från Guccis höst och sommarvisning 2008..mina favoriter är de första med nitarna, så häftiga!

Chique



Chique har rea på lite olika produkter och dessa fall mig i smaken. Halsbandet med rosett var supergulligt väldigt Jojo. Broschen tycker jag var riktigt charmig och ringen (bild 4) skulle nog kunna pigga upp vilken outfit som hellst..Big fan of sales!!


Haute Couture


Så vacker att jag vet inte vad! Från Elie Saab och verkligen sagolik..


Coffee

Jag känner mig helt borta idag..det känns som jag tittar på mig själv utifrån och undrar vad jag ska göra för konstigt härnest. Känslan kom igår eftermiddag och jag skulle säga att de är sömnbrist goes stress. Att säga var jag är stressad över är en annan femma.. Att inte göra rätt på jobbet och att något ska *uckas up helt pågrund av mig, att inte ha pengar..att spendera för mycket pengar (vilket leder till de första), att få ihop ett schema med vad jag ska göra under kommande veckor, vad jag ska göra nästa år vid denna tidpunkt - ska jag vara i sverige eller vill jag utomlands en termin till kanske? Jag vet ingenting känns det som! När jag får en uppgift måste jag läsa mina manualler för jag kommer inte ihåg hur man gör - och jag kan allt hur bra som hellst.

Puh! Ledighet? Ja tack gärna! Funderar på landet och bara ta det lungt nästa vecka..



Allt blir bra när man fått i sig lite kaffe och jag hittade en hemlig mjölkgömma (trodde den var slut!) Jag älskar kaffe, till och med jobbets funkar vid dessa tillfällen.

M-K goes Elle


Så underbart omslag, enkelt, klassiskt och stilrent...

Sista dagen med SL!

Nu är det bara idag och imorgon kvar sedan är jag friii som en fågel. Det känns verkligen inte så, känns som jag varit här forever och ska stanna forever..men ne så är inte fallet. De ska bli så skönt att vara ledig och jag ska försöka att inte göra så mycket förutom att ladda upp batterierna inför allt pluggande det kommer att bli under första 10 veckorna - men de kommer gå så bra så!! Budgeteringen nästa - jag och katrin kommer kicka as! Eller hur!?

Gårdagen med Henki var skoj, vi gick runt och leta saker till mig och sen tog vi varsin smoothie som uppiggare. Hemma runt 19.30 och handlade och stekte pankisar - mums! Sen var det Crowned och Project runway såklart, spännande nu är de inte så många kvar. Idag så ska jag hem till Helena som bor i Sollentuna och vi ska ha pjamasparty/filmtajm och alltså var de sista dagen jag åkte kollektivt till jobbet - jippie!!

Time to "work!"

LC

Härlig sommaroutfit och kjolen är hur fin som hellst!! Väskan är det inte heller något fel på ;)


Stan-åt

Nej de blir inte hemåt efter jobbet idag heller, utan mot stan och en "dejt" med Helena aka Henki. Vi ska fika och jag ska bla lämna tillbaka toppen jag köpte igår..kanske. Sen prova ginakjolen och ev byta den mot en annan jag köpt. Vi får se hur det blir.
Fika blir det hur som haver..men vart är alltid ett frågetecken, speciellt när man inte orkar gå så mycket för mina fötter är lite ömma efter skorna jag köpte igår! We will see..

TVÅ ARBETSDAGAR KVAR!!!!

Monki business

Jag behöver ju lite nya underdelar..och dessa från Monki skulle vara super. Sött med lite vidd och lite färg, jag iaf en en av dem. Väskorna var underbara och jag skulle inte säga nej till någon av dem!!! :)


Friday´s

Idag är det faktiskt uppehåll, kors i taket - mer regn säger jag. De ska regna när man jobbar och sol på semestern, detta gäller inte när man går i skolan och ska cykla dit! :p

Efter jobbet igår åkte jag till stan och skulle träffa hanna, men hon älskar sitt jobb så mycket att hon var kvar lite längre. Så jag gick runt och spanade klänning..men de gick inge vidare. Provade ett par skor på Bianco-rean men dom fanns bara i brunt :( *Snyft!* Mötte upp Hanna och vi gick igenom Gallerian och Hamngatan utan att hitta någon klänning! MEN jag hittade de bruna skorna i svart och slog till på dom. Outfiten inför kommande festligheter får blir något hemifrån..jag köpte en topp men nu har jag nog kanske ångrat mig :S

Sen satte vi oss på TGI Fridags i Kungsan och åt middag och spanade in allt folk. Alla fick en partnerhistoria och vi tycker synd om gayparet som hade en spänd stämmning..vi skulle skickat över en hjärtmuffin och massa sprit så kanske de gått bättre. Roligt hade vi iaf och mycket bra blev det. Tack för en superkväll..


Mina skor

Dessa underbara skor köpte jag igår..värda en förmögenhet så dom ska vara riktigt bra! :) Visst är dom söta...och det bästa är att dom passar min nya träningstopp jättebra..helt underbart och man kan omöjligt klaga. Jag lyser upp när jag ser dom..som på julafton när man var liten!


Egoistiska bloggare

Tänk så många egon de finns där ute...och då pratar jag inte om min farfar som heter Egon utan alla egoister! Varje dag så läser jag massa bloggar där man kan läsa om vardagar, shopping och annat. Men ibland blir man riktigt irriterad på de större bloggarna som man vet tjänar pengar på sina läsare. De skriver om saker som de får betalt för, de lockar sina läsare att vara med i tävlingar och registrera sig på sidor som bloggaren själv tjänar på.

Man lockar in folk på hemsidor och anger dem som tipsare och då får bloggaren massa saker, men icke att bloggarna ger tillbaka något av de de får..dom behåller allt själva! Detta är otroligt egoistiskt tycker jag. Bloggarna tjänar pengar på läsarna, utan läsarna skulle de inte vara någonting och inte tjäna ett öre - så varför inte ge tillbaka?!?! Visst de är en kul grej och dom lägger ner tid..men vad gör då läsarna?? 

Riktigt dålig stil!!

Läskiga kryp

Min och Katrins diskussion om ett stort och mycket äckligt kryp som sitter i deras kök:

Katie säger:

^tanken på att den äkliga saken rör sig får mig att vilja spy!

Katie säger:

men hur fan kommer den in här!

Katie säger:

översta våningen, vi har inte ens flugor

ј°ј° Stjerneskud.. säger:

den bor där

Katie säger:

den måste tagit hissen!

ј°ј° Stjerneskud.. säger:

HAHAHAHAHHAHAHHA


Torka

..nja kanske inte direkt på vatten, utan på underdelar i min garderob. Köpte bara överdelar i min H&M beställning men jag måste ju ha något under! Ska in till stan med Hanna idag så får leta underdelar. Denna kjol från Gina ser söt ut, jag hoppas den är lite längre..de blir super med en svart/rosa/grön topp och strumpbyxor i höst!

Den vita toppen ska undersökas hur lång den är och i vilka färger den finns i..kan vara rätt söt tror jag!


Till mina läppar

Som den sanna läppfanatikern man är har man testan många olika läpprodukter! Läppstift, balms och allt där emellan. Min personliga favorit är Rosebud Salve! Den är lite kladdig men oh så bra. Fint som de är eller tillsammans med läppstift/läppenna. Eyeko fatbalm är också jättebra, mitt partyval!

Vilken är din favorit??

Veckans vänner

Nu är min vecka uppbokad, satt på tåget igår och bokade upp alla veckans kvällar för att träffa lite folk. Man måste ju passa på att ladda upp kompisenergin innan man far tillbaka till Kalmar.

Tisdag - Hanna, jakt på klänning och accessorarer inför cocktailparty + drinks!
Onsdag - Henki, bio/fika/snacka skit på hög nivå! (de är vi bäst på)
Tordag -Helena, pjamasparty!! Eller iaf film och övernattning eftersom unga fröken bor i sollentina 10 min från mitt jobb!
Fredag - Senil!
Lördag - Cocktailparty, förhoppningsvis många vänner!!

Haha...nä jag har faktiskt kompisar som inte börjar på H! Jag ja jag är senil!!!


Uppifrån!

Helloj! Hoppas att alla inte har de lika regnigt som det är här..de slutar icke att regna!!

Gårdagen gick bra, kom från jobbet och åkte in till Kungsgatan och Löplabbet. Vilket bra ställe säger jag, dom var jätteduktiga och kan verkligen sin sak! Provade fyra par skor som passade min fot och hur jag positionerade fötterna när jag sprang..och dom jag valde är både sköna, snygga och svindyra! :p Roligt att dom har Tjejbutiker.. Medans jag var i butiken började det ösregna, och de gör det fortfarande.

Jag köpte med mig Sushi hem så jag hade 3 påsar och sen kom jag på att jag var tvungen att handla så jag balanserade 4 påsar och ett litet paraply i ÖSregnet. Sprang upp och bytte om till mjukisar, regnjacka, stövlar och ett stort paraply och sprang och hämtade mitt H&M paket :) Massa roliga saker, men hälften åker tillbaka. Allt var sååå stort! Men de var lika bra de.

Är iaf jätteglad över mina nya skor, nu hoppas vi att de slutar regna så man kan använda dom också!!!
Ciao


Out

I´m out of here!!!

Mot stora staden Stockholm och evigheten..eller iaf stan! :)

Ciao

H&M beställning

I eftermiddag skulle min beställning från H&M gå att hämta på utlämningsstället. Vilken förbättring på leveranserna dom hade denna gång. Beställde i förra veckan och den kommer idag..brukar alltid ta två veckor innan jag får sakerna. Skönt att de gick snabbt. Nu är de bara att hoppas att sakerna passar så man slipper skicka tillbaka massa saker! :)

Största hoppet - den svarta långa cardigan, den verkar helt underbar så den hoppas jag på!


Skoshopping

Jag behöver ett par nya joggingskor och de pronto..mina går inte att sätta på sig och gå 100 meter innan man får as ont i tårna. Konstigt skapade skor minst sagt, eller konstiga fötter..I dont know. Nya ska iaf inhandlas efter jobbet, eller spana och prova ut ett par i alla fall. Blir betalning från biarbete :)

Ska gå till Löplabbet på Kungsgatan tänkte jag och få ordentliga skor som passar Mina fötter perfekt. Inte ofta man köper joggingskor så då måste dom vara ordentliga, aldrig mer Intersport eller Stadium!!

Löplabbet efter jobbet it is!


Spa

Nu har jag bokat in en klassisk ansiktsbehandling på 50 min, oh så härligt de ska bli! Dom hade ingen tid förens på söndag men det gör ingenting..då har man något att se fram emot. Härligt härligt!!!


Axelsons SPA

Helgen

Inget internet på landet, så blir det när de blixtar och den slår ner lite här och där..men alla överlevde :p

Lugn och skön helg har det varit, med en del shopping! I fredags fyndade jag en cardigan på myrorna för 65:- den var oanvänd och grå precis som jag ville! I lördags var det Bondens Marknad uppe i Malmköping och jag och Birgitta stog och sålde honung - de gick sjukt bra! Vi sålde slut på mycket och pappa fick komma med mer efter bara några timmar. Jätteskoj! Massa folk och massa prat - och massa pengar!

Helt slut efter den dagen tog vi det lungt på eftermiddagen/kvällen. I söndags åkte jag och Birgitta till Eskilstuna och Tuna Park (shoppingcenter) och gick runt där. Köpte en bikini, en underbar träningstopp, en kjol och underkläder. Det blev nääästan ett par nya partyskor men dom fick stanna för att jag inte kunde bestämma mig!

En trevlig helg på landet...back to workie!
Puss

Regn

Man kan minst sagt säga att det regnar..de är helt hysteriskt regn! Det vräker ner helt sjukt..galet mycket vatten som kommer ner. Och sen åskar det för fullt..usch så läskigt!!!

Hjälp!!!


Är du Svensson?

Roligt text jag hittade hos Käthe!

[ ] Ditt efternamn slutar på -son.
[x] Du känner någon som har samma förnamn som du.
[ ] Du känner någon som har samma efternamn som du.
[ ] I din familj är ni 2 barn.
[x] Du bor i villa.
Jag bor överallt!
[x] Du bor i en tätort.
[x] Dina föräldrar är mellan 35-50 år gamla.
[ ] Dina föräldrar har gift sig.
[x] Din mamma är yngre än din pappa.
[ ] Din pappa heter Lars.
[ ] Din mamma heter Anna.
[x] Din familj har en Volvo.
[x] Din familj har en silvergrå eller röd bil.
[x] Du har tillgång till Internet hemma.
[x] Du har egen mobiltelefon.
[x] Du har ett eget rum.
[x] Du har varit utomlands minst 2 ggr.
[x] Du har varit på Mallorca/Kanarieöarna.
[x] Du har varit i Grekland. 
[x] Du har varit på Öland minst 2 gånger.
[ ] Du har varit på husvagnssemester minst 2 gånger.
[x] Ingen av dina föräldrar röker.
[x] Din pappa är lite lätt överviktig.
[ ] Du har husdjur.
[ ] Du får månadspeng.
[ ] De flesta i din familj är blåögda.
[x] Du äter på McDonalds.
[x] Du följer Melodifestivalen.

Gångra resultatet med tre, 18 x 3 =54 % svensson.


Fredag! :)

Jag var verkligen inge vidare på att blogga igår, senaste inlägget var 21 timmar sedan - omg! ;)

Gårdagen var supermysig, Qamilla och jag som göra stan osäker..eller kanske inte I dont know. Jag fick sluta tidigt så var i stan typ kvar över tre eller nått, väldigt skönt. Vi kikade i affärer och sen blev det en fika, vi letade efter ett svalt ställe och fann det, vilken oas det var..och helt tomt i princip! Satt och mumsade på hallonbakelse och pratade. Tjejmiddag är på g för endast de närmast sörjande ;) Järn 4.an!

Idag så är det varmt, luftkonditioneringen står på MAX men händer ingenting ändå! Suck! Men de borde vara rätt lungt under dagen, ska sortera in lite papper och sen är jag klar med allt jag blivit tilldelad. Pärmarna blev klara igår så de är otroligt dött. Efter jobbet blir det landet och ikväll middag med lite släkt har jag för mig. Skoj!

Nu ska jag återgå till Kungafamiljen 2004!

Ciao

RSS 2.0