Tacos!

Nu har jag kommit hem igen, eller var väl kanske en 30min sen :) Träffade tjejerna och vi gick till Mollys och åt tacobuffe för 59:-/person. Det var en helt vanlig pub, så det var mysigt att sitta där och käka och snacka lite :) Det var jag, Annica, Lina, Anna B1 och Anna C..riktigt trevligt! :) Tack för de tjejer!

Imorgon är det sista dagen på Nollningen - omg! Hihi, men shit va skönt att skita i dessa BRUTALT FULA pannband (tog ifs av mitt i förrgår i strejk..men har haft den i fickan och den har varit på då-och då!) Men vi ska träffas 08.00 vid kåren för att sedan ha fullt ös till 15, och sen börjar gasquen vid 18. Förhoppningsvis är det fint väder..annars skippar vi nog D-Day som den så fint heter.

Annars blir de runt 12-tiden för att bege sig hem och duscha och kanske läsa/sova någon timma innan vi ska hem till Lina för att fixa oss och dricka lite vin eller vad man nu känner för. Ska bli trevligt...taxin är bokad till 17.45 så runt 18 kommer vi glida in :) Finare än förr :p

Nu sitter jag och dricker Viol-te :) *Mums!* Ska ta och lägga mig i soffan bland kuddarna och läsa någon timma innan de är dags för sängen :)
Ciao.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0