Tävling...

Vinsten är "en julklapp med lite trevliga tjejiga grejer"..och sådant tycker vi om!!!

Lycka till..bilden är länkad!

tävling @ lilija.com

Nästa stopp..

West end star börjar snart med underbara Magnus Carlsson som programledare...också musikprogram, och jag älskar musikaler så de kommer bli perfekt!

Wonderful!!!!

wes_avsnitt1.jpg

IDOL - finalen!

[Bild: Tre ska bli två. FOTO: Daniel Ohlsson/TV4]


Dessa två går vidare till finalen i stora fina Globen!!!

[Bild: Amanda och Marie. FOTO: Daniel Ohlsson/TV4]

Störd

Jag har ett irritationsobjekt just nu nämligen Idol Andreas...


Han var ursöt i början av programmet..men nu förstår jag faktiskt inte vad han gör där!!! Han kan sjunga..visst..men såå många andra är grymt mycket bättre än honom. Han är INTE bättre än Danile, han är INTE bättre än Christoffer, han är egentligen inte bättre än någon som varit med i veckofinalerna - jooo Kurt eller knut eller vad han nu heter! :p

Vad är de för skitsnack att han ska stämma Kishti för hennes kommentarer..bull! Han har ju blivit så tuff nu så herr vikarierande förskolelärare måste väll kunna ta det! :p

Johannig

Så söt klänning..den är svartvit, har rosett och är prickig...mina favoriter!
ASOS 474:-
Heaven & Earth Dotty Bow Front Dress

Mina Uk

Mina topp 3 favoriter..underbara och ge mig!


Miss Lohan

Riktigt fin bild...och gud va jag vill ha den där hårfärgen!! Lohan kanske är lite förvirrad men hon har en jäkla smak! :)

Leilas jul!

Jag missar programmet varje jäkla gång...men på onsdag kommer jag verkligen sätta klockan på alarm! Då är det nämligen julgodis på schemat med kolakokning, brändamandlar och massa annat mumsigt!

21.00 Leilas Jul - Tv4 Plus

Leila Lindholm FOTO:TV4

Slut!

Haha..misslyckat men vad ska man göra! Slut i rutan - ge mig ett jobb!!!!

Juligt

Nu har jag pyntat fixat och trixat hemma hela dagen..så jag är riktigt nöjd! Julgranen (minivertion) är uppe och lyser, mina två fina små ljusstakar är uppe...en i vardagsrummer och en i köket.

Det står tomtar och ljuslyktor lite var som! Inga vanliga lampor får vara på, mysfaktor på hög nivå! :)
Nu är det maaat

Bilder hemifrån..
        
        

Fina saker

Otroligt fina saker från Your weekend fashion shop. Mina nya favoriter är helt klart Back och Roderbjer! Härliga plagg!

Herta (2295:-)Knit random buttom dressWhite random buttomLisa Top Black

Slut och färdig

Blev inte så mycket i skolan..vi fattade inte så mycket så vi gav upp!! Åkte hem och åt lite lunch..var helt slut!
Håller helt klart på att bli sjuk, kroppen är seg och har haft ont i huvudet hela lååånga dagen och blev inte bättre efter att ha druckigt 5 ton dricka! Men känner mig bättre nu efter en Ipren som intogs några timmar sedan!

Körsjungandet gick toppenbra, slottet var verkligen härligt! Mysig stämmning och en MASSA saker att provsmaka, och var faktiskt en hel del folk också även fast det är torsdag...på lördag kommer det nog vara GALET mycket människor! Skulle vilja köpa en korv, en mumsig bit ost, sylt och fudge men vi får se hur det blir, har verkligen inga pengar att slösa bort på sådan lyx!

Inga jobb på ams idag heller, men skickade in en ansökan till UNIFLEX..heltidsjobb..men de kanske är lika bra för tillfället! Kan ju läsa projektledning och engelska på distans! :)

I skolan

Nu har vi suttit och workat lite med halvtidsrapporten, iaf så långt vi kan eftersom vi inte fått några resultat och sådant än. Lite förvirrat och kanske inte enormt bäst för tillfället - but its getting there! :)

Nu ska vi försöka komma igång med våra hemsidor i frontpage - blä! Inte de lättaste eftersom vi inte har en aning om hur de funkar!!!

Wish us luck!

Ciao

Dagens - vill ha

Frida påminde mig om den underbara sidan där man kan beställa skorna efter vadernas storlek - och där finns ju mina drömskor i stövelform! DUOboots är riktigt fina grejer om man har ekonomin - och det har tyvärr inte jag för tillfället! :(
Vantaa, 1500:- + frakt

casual - vantaa

No!!!!

Jag har gråtit, såklart jag har gjort det...jag hatar spänning och då gråter man!! Sjukt slut...George måste stanna kvar, jag är ju kär i honom, han är min drömkarl (förutom den otrogna biten!) pluttig och bara allmänt söt som socker.
Christina och Burk måste ju gifta sig...och nu är han borta!
Och hela grejen med Ava...de måste bli dom, de går inte annars! Jag kan vara kär i henne också om de ska vara så :p Sött!

Så..en till Grey is in tha house, hum! Snyft..."Its all over" - inte bara bröllopet eller vad ska man tro?!

Fel!!

Fel fel fel feeeeel! Ut med Hanna - fy!

Dilemma!

Herregud! Det blir en jobbig kväll ikväll...går för mycket saker på tv ikväll - på samma tider!

Roomservice - 20.00
Bonde söker fru - 20.00
GA - 21.00
Top Modell - 21.00
Traveller 21.55

[Bild: Lena Fredrik och Sofia. FOTO: TV4 montage]

Vårens ansökningar...

Prio Anm kod/Utb UG MV
1 HK-24109

Event Management 7,5 hp (B-nivå)
7,5hp, Dagtid, Helfart (100%)
Fristående kurs
Normal undervisning
Högskolan i Kalmar,
Kalmar


Obehörig


Särskild behörighet saknas

Prio Anm kod/Utb UG MV
2 HK-24100

Advertising Campaign Planning 7,5 hp (B-nivå)
7,5hp, Dagtid, Helfart (100%)
Fristående kurs
Normal undervisning
Högskolan i Kalmar,
Kalmar


ÖS


999

Prio Anm kod/Utb UG MV
3 HK-23159

Business Writing 8 hp (A-nivå, Distans, Kvartsfart)
8hp, Blandade tider, Kvartsfart (25%)
Fristående kurs
Distans
Högskolan i Kalmar,
Kalmar


SA


971

Prio Anm kod/Utb UG MV
4 HK-24136

Projektledning I 15 hp (A-nivå, Distans, Halvfart)
15hp, Ingen undervisning, Halvfart (50%)
Fristående kurs
Distans
Högskolan i Kalmar,
SVERIGE


SA


962

Utlandsstudier

Puh...jag sparade precis in en sisådär 40 000 i studieskulder! Blev inte antagen till utlandsstudierna (utanför europa)...men av 70 pers på mindre än 10 platser är de inte så farligt :)

Skulle blivit jobbigt om jag fått åka den här gången..då skulle jag behövt gått en extra termin för att allt skulle bli ett år fördröjt! Om jag byter till Turprog. så har dom bara tur a+c på höstterminen och sen b-kursen på våren..så eftersom utlandsstudierna var vt-09 skulle jag fått vänta ett år innan jag kunde läst kurs b.

Så de är rätt skönt att de inte blev nått...och framförallt inte i Företagsekonomi. Jag kan ju fortfarande söka till en massa olika skolor inom europa, men jag väntar nog med dom ansökningarna. Turism är nog lite roligare, hoppas på Unitersity of Delaware istället, större skola än dom två dom är i US nu :)

Bättre lycka nästa gång! :) Känns faktiskt riktigt bra....men såklart skulle det vara skojjigt att åka utomlands om ett år! Nu får de bli om 2år istället!!

Halva priset

Söta saker från HMs outlet på webbshoppen! Halva priset..ja tack!


Clubdag


Tv - hel! Hjärna - inte!

Äntligen hemma efter skolan, sopplämning och lappuppsättningar runt om i husen! :)

Föreläsningen idag var såååå givande, elen försvann i typ 15 min och en halvtimma senare gick brandlarmet när de var 30min kvar så vi fick sluta 15min tidigare :) Lunch bestående av kyklingmacka med curry innan gruppövningen mellan 12.45-14.30 som fantiskt gick mycket bra!

Ikväll är det Bonde söker fru och eftersom min käre tv funkar så är det även säsongsavslutning av grays också :) Spännande!

Puss

Sött från La redoute

Väskan 299:-, klänningen 129:- var riktigt söt tycker jag! Stövletterna blir dina för 329:-! Väskan finns också i brunt, klänningen i blå/svart, brun och blå.
ZoomaZooma

Mina nya skor

Nu har äntligen mina skor från Skopunktens webshop kommit!

Ska nog dock bara behålla ett av paren..för dyrt med skor!
Vilka tycker ni jag ska behålla?!?!!

     

Gissa?!

I helgen fick jag äntligen min micro!!! Micron var full med min inflyttningspresent från Anita...någon som vågar gissa på vad de var!

Ledtråd - är beroende av micron

  
  

Wii

Hetaste saken på min önskelista är denna underbara manick:
Nintendo Wii!! 2495:- hos Onoff (och typ alla andra kedjor) sen vill man ju ha en massa spel också!

Bild av NINTENDO Wii Basenhet

UGG fort

Jag är lite efter, för mycket för mitt eget bästa!!!

1)Dessa trevliga skor från Ellos såldes för 399:- men är slutsålda long time ago...snyft!!! Någon som har ett par i 39/40 som dom inte vill ha köper jag dom gärna!! :)
2) Kommer från ASOS och kostar 431:- + frakten (dyrt :S)

image2054Double Tie Casual Ankle Boots

Pumps

Kolla vad jag hittade på Ellos hemsida..Pumps för 129:- i massa olika färger! Jag beställde dom förut, då för 249:- men dom hade en för rund tå för mig..men sicket kap!!

Tisdag

Föreläsning under förmiddagen, analys och rapporter eller nått..hängde faktiskt med i snacket så de var ju trevligt! Gick ganska snabbt..hade med mig min nya fina temos fyll med kaffe!!! :)

Satt kvar och gjorde konteringarna som ska vara klara till caseredovisning 2 som är på måndag, så nu ligger vi bra till med dem också. Måste börja fixa och trixa med den lilla rapporten som ska vara inne på onsdag..och eftersom ingen förstått vad som skulle göras så ska dom lägga ut en bättre förklaring!!

Ikväll är det kören...JIPPIE! Lång övning idag, brukar hålla på i 3h men nu blir det nog längre tid eftersom vi har framträdande på torsdag och lördag :) Skoj!

Förhoppningsvis kommer mina skor idag..brukar vara så att dom går att hämta efter 17, så antingen hinner jag innan eller på väg hem från kören!

Ciao


Livsviktigt

Tittade precis på dokumentären om Viktoria, en liten flicka med allvarligt hjärtfel. Man får sig en funderare och hoppas att fler människor anmäler sig till donationsregistret, 9 av 10 svenskar har sagt att de är positiva mot en donation...men gör en anmälan då!! Mindre än 1 500 000 människor är med i registret..inge vidare siffror skulle jag säga!

Anmäl dig Nu!!!
http://www.livsviktigt.se


[Bild: Viktoria Larsson fick ett nytt hjärta FOTO: Daniel Ohlson/TV4]


Håroholic

Jag håroholic? Fick höra det i skolan...och ja jag är helt klart de!

Detta signalerar din frisyr

 
Rött hår - Temperament, femme fatale, någon som älskar uppmärksamhet.

Kortklippt - Intelligent, öppen, ärlig, sofistikerad.

Blont hår - Ungdomlighet, full av kraft och mycket, mycket sexighet!

Lockar vs. rakt - Busiga vågor ger intryck av lekfullhet och sorglös värme. Rakt hår berättar att du är samlad, elegant - stylish.

Långt - Självförtroende och sensualitet - om det är välvårdat! Risigt kan det tvärtom ge skenet av att du är osäker och försöker dölja din kropp.

Brunt/svart hår - Klass och skärpa, någon med båda fötterna tryggt på jorden.

Axellångt - Klassisk, stark, både vacker och smart.

På aftonbladets helsida kan du göra ett test som visar om du anses vara håroholic....
Jag är Alltoholic - alltså holic i allt man kan vara..hum!


Söta smycken

Mina favoriter bland alla söta smycken ute i djungeln...



Hm favoriter

H&M har lite söta saker som dom släpper till julen..de jag sett har inte varit vidare snygga, men dessa kanske!? Behöver varma och mysiga kläder..helst klänningar!


Dagen

Gick rätt snabbt i skolan ändå..var inga svåra saker som tur var! Var smidigt eftersom man bara skulle klicka i och ändra i några listor..trodde helt klart att man skulle göra fler saker så de var ju iaf skönt. Lämnade in sista inlämningsuppgiften också så nu är alla dom inne - skönt!!!

Efter besöket i skolan åkte jag, annica och stina till stan..Annica flyttar ju på fredag och skulle kolla på en lampa, så himlans fin men kostade över 6000:- :S Usch! Men var superfin! Sen blev det en tur till Lagerhouse men hittade ingen..och har inga pengar til sådant skoj. Sen fick vi kämpa oss mot MAXI i snöstormen...bara för jag sa att vi inte hade någon snö. Men de smälter bort på en gång ändå..oh well!

Har ätit lite pasta och vitlöksbröd och ska sätta mig och gå igenom allt man ska kunna om en vecka, måste bara pigga upp minnet lite först! :)

Ciao!

Hårvård

Nu har jag äntligen fått mitt Shampoo och Balsam som jag köpte hos frisören förra gången jag var där. De är superbra för färgat hår..så nu tänkte jag börja använda det och testa hur bra de är för mitt hår.

Rusk Sensories Moist Sunflower & Apricot Shampoo 13ozRUSK - SENSORIES BRILLIANCE GRAPEFRUIT AND HONEY COLOR PROTECT SHAMPOO 13.5 OZ

Mina skor..

Dessa skor är på väg hem till mig! Känns som ett par gummistövlar verkligen behövs..snart entrar slasket våra vägar! Stövlar och ett par tjocka och gossiga sockar så ska man nog ta och klara sig igenom denna vintern också....fast vi har fortfarande ingen snö - borta!

...dom i mitten kanske blir utbytta..vi får se när dom kommer :p

GABRIELLA   Gemma   GULLAN  

Måndag..

God förmiddag, nu har jag vaknat till mig..ligga och läsa i sängen är farligt!! Nä nu måste jag få lite liv in mig.. börjar skolan vid 13 och håller på till 16 eller när vi är klara, hoppas att de går bra!

Oh, mina skor är skickade och jag borde få dom imorgon, troligen! Hoppas hoppas..älska skor, de är farliga saker det! Nä nu ska jag koka ägg och sen hoppa in i duschen och försöka få till mitt numer svarta fluff att ligga ner - tack gud för plattången!!

Ha en bra dag! :)

Liknande?!

Ett par kommer från Din sko och kostar 360:- och de andra från Bianco och kostar 900:- Inte riktigt snällt av din sko kanske, för de lär ju inte varit dom som designade dom. Överdrivet lika i alla fall!

product view of: Long boot w/fur edges

Natti!

Nä nu ska jag hoppa i sängen..ska upp iaf lite vettigt imorgon tänkte jag!

Läser en jättebra bok just nu, "En Nannys dagbok", rolig bok om verkligeheten. Den är lättläst och riktigt skoj! Nä nu ska jag dyka in i den..
Omslagsbild: ISBN 9789170021589, En nannys dagbok : roman

Puss och kram! Natti!

UGGs

Syrran hade ett par supermysiga skor, liknar uggs till viss del..så sköna! Vill ha ett par liknande!!!

Har ju knappast råd med ett par riktiga..men om jag hade så var de med päls på överdeler från shopbop så söta, eller kanske ett par moccasiner?!!
Vill ha ett par vanliga svarta..någon som vet en affär som säljer liknande?!?!


Favorit filmer

Vilken är din absoluta favorit film?

Min är helt klart Sagan om Ringen filmerna!! I love them! Så underbara och oftroligt vackra, skapta med hjärtat. Man kan se dom om och om igen...vilket jag också gjort! Många kommentarer sitter fortfarande i...hih!

Jag och Mimmi tältade för att få biljetter till Sagan om ringen - konungens återkomst! De är de bästa och roligaste jag någonsin gjort, träffade underbara människor och gick runt och flummade i våra fin fina dräkter. Inför premiären var vi hos en kille och såg alla tidigare kläder innan vi klädde om och gick till Rigoletto! Jag var Alv, och mr träd vann faktiskt pris..en av "oss"!
Bilbo nästa... :P

photo of Lord of The Rings calendar
(första filmen går på Tv3 just nu!)

Vill..ha!

Något jag behöver just nu är baskläder! Toppar, linnen och klänningar.. ska kolla upp AAbutiken som öppnat i stockholm när jag kommer hem till julen och se om dom har något som passar. Hoppas de finns lite kvar efter jul ruschen..oh mellandagsrea!!!! :)

Dessa skulle jag vilja plocka med mig hem:


Störda!

Ni vet människor som är sådär söta...roliga och sådär men helt sjuuuuuuuukt störda?! Haha! Jag har spenderat helgen med TVÅ sånna...nämligen min mamma och syster - suck!!!

Haha..när dom två kommer igång är dom brutalt störda!!!!! Jag färgar håret och hör hur dom skrattar i köket..gå och kollar om dom terroriserat någonting, ingenting och fortsätter med mitt! Jag har inte riktigt kommit på vad dom gjort (förutom skickat sms eller nått till en sysling..som nu skickar massa sms *suck*)

Dom ska för övrigt öppna en blogg tillsammans...helt sjuuuk kommer den bli om den blir av! Så håll ögon och öron öppna! :p

Ciao

Veckan..

Jag hade fått för mig att det var en lugn vecka framöver...men jag vet inte riktigt om de stämmer :S Två föreläsningar, en gruppövning och en redovisning. Kanske inte var så mycket..men stod  massa i kalendern. Fast allt är de tre första dagarna så på torsdag och fredag är det ingenting i skolan.

Julframrädande på slottsmarknaden på torsdag och lördag, de ska bli riktigt skoj! Eftersom de inte var någon omtenta på lördag vet jag ju att jag kommer kunna vara med på alla fyra och de är ju superkul. Älskar marknader, mysigt värre..och bäst är de på julen med glögg och julklappsletande!

Imorgon är de bara redovisning mellan 13-16 och sen en massa plugg plugg plugg!! Känner mig aningen mer positiv så hoppas att jag är en duktig flicka och pluggar i veckan. Om inte skolpugg så textplugg inför framträfandet :)

Ciao

Lyckligt slut

Såhär vill jag att Bonde söker fru ska sluta, alla kanske inte passar perfekt för varandra. Karl Petter tycker inte jag passar med någon av tjejerna..men han har roligast med Jessica. Sofia är för bra för Fredrik...men Lena är för muppig! Anders och Therese är dom som passar bäst..så söta tillsammans!!!
..mina par:

[Bild: Karl Petter] [Bild: Jessica Berlin]
[Bild: Susanne][Bild: Per Inge Södervall]
[Bild: Fredrik][Bild: Sofia Erlandsson]
[Bild: Anders Jönsson][Bild: Therese Lavas]

Gyllene skor

Skor från La Redoute, toppen eller botten?! Skulle vara sött till helsvart..men snäppet för mycket kanske! :p

Zooma

Shopping

Igår var vi och storhandlade..blev både det ena och de andra som jag behövde! Kul! Fick även lite annat skoj av mamma och micke..som en dammsugare och en micro - jippie jag har en micro!!! Bjuder på några söta bilder på familjen också..

     
  

La Redoute

Spanar inför La redouterean på torsdag, mellan 18-21 har dom 50% på utvalda varor..så jag hoppas att några av dessa blir de lyckligt lottade reavarorna..
Min favorit är den första klänningen, kostar 329:- innan dragen rabatt! Perfekt jul/partyklänning!!!


              


Mitt hår!!

Nu är jag mörk igen...mörkhårig och ensam :p

De är liiite för mörkt, ser svarthårig ut i luggen..de går ju bort men ska jag bo i dushen i flera dagar för att få det ljusare, känner mig tveksam!! Men jag orkar verkligen inte färga om det till nått ljusare, de lär inte fastna än. Aja jag får gå med mössan nerdragen (nja, lite överdriver!)

Ska styla upp de lite och se om jag iaf ser lite halvvettig ut :p Haha!

Hallondryck

Sitter och mumsar på ett glas hallondryck (+ lite banan i mixar) framför skidåkningen.

Trevligt start på dagen!

Lugn söndag

Nu har la familia åkt hemmåt södertälje och de norra delarna, snyft snyft! Skönt att man ska hem om någon månad, och dåå är man hemma i några veckor..lite mindre hektiskt då. De har varit en trevlig och högljud helg :P Små söta bröder med stora stora lungor. Stackars Albin är sjuk, och Adam är inte heller tipp-topp:(

Jag och systeryster sov i gäst"lägenheten" i natt vilket var väääldigt skönt, stort rum med fyra sängar och ett stort bord...men helt okej!!! Helt nya sängar och kuddar och täcken..man märker att de aldrig blir använt så de är ju bara bra, 150:-/natten är helt okej faktiskt..ingen kokplatta men kaffebryggare, kyl och toa. :)

Idag ska jag andas in lugnet, plugga inför omtentan och planera upp veckan! Ska kika om de finns någon tvättid och sen blir det nog en promenix..eventuellt cykla till MAXI och veckohandla..behövs bara lite små kyl saker eftersom vi var och storhandlade med mamma och dom igår :) Mycket bra!

Tack för en treeeeevlig helg!
Ciao

Dagens shopping

Blev en tur ner till stan i eftermiddags, gick en runda och passerade stan för lite mat - mums! Gick och kollade in H&M och dom hade fått in mina favorit strumpisar så jag var tvungen att inföskaffa mig ett par! (Tack mammisen! :) Sen köpte vi hårfärg också..en lätt (läs väldigt) mörkare än jag tänkt, men den kommer bli superfin!!! (Tack mamma igen!) Värsta bra med familj på besök, dom är så snälla och rara! :)

Albin är sjuk...har feber stackarn! :( Adam är också lite hängig, stackars barn!

Imorgon ska vi handla lite, spana i slottet och sådär..hänga på stan! Ska kolla efter någon klänning som är lite tjockare än dom jag har nu, inte direkt vinterklänningar! Tycker de borde finnas mer ute i butikerna än vad det gör...någon som sett en tjockare klänning, långärmad i någon "vanlig" butik??? HJÄLP!!

Nu är de natti! Puss Puss!

Update: Jag har nu..svart hår!!! Ljusare uppåt och mörkare i topparna..snyft! Någon som vet hur man kan få de ljusare?!

IDOL!!!

HUR?! HUR HUR HUUUUUUR!?

Jag är glad...men otroligt chockad! Hur kunde Daniel åka ur Idol Jag tycker inte om honom....men hallå ANDREAS""??"?"?" Vi skyller på hela jäkla skåne, tondöva och röstar på sina egna - börja gräva!!!!!

Bort med AndreAS!

[Bild: Daniel Karlsson FOTO: Linus Hallsénius/ TV4]

God morgon!

Vaken och uppe och pigg!
Har börjat på en ny bok "En Nannys Dagbok" som jag fastnat i!! Men nu måste jag komma igång, familjen kommer om några timmar och jag måste städa och fixa och trixa för fullt!

Skippade föreläsningen..men fan min telefon ska ha stryk för den skickar fansiken inte meddelanden...but anyway! :)

Nu ska jag fixa frulle och sen gå bort till Berga, ska hämta ut ett paket från Bredbandsbolaget och sen har jag gratis kanelbullar och kaffe på ICA :) Fick inga när jag flyttade in i korren..men nu så! :) Trevligt värre..har man något att bjuda på sen, och kaffet är nästan slut så de är perfekt!

Ha en toppenhelg!

Puben!

Seg start på dagen..blev lite sent igår men vi hade hur skoj som hellst! Puben kommer jag absolut att jobba på igen, fast kanske på en fredag för att dra upp tempot lite! Väldigt lungt, men de var rätt bra för man ska ju ha koll på så mycket...det får man iaf för sig när man står där bakom disken.

Vi fick stå i drinkbaren..men blandade 2 drinkar under kvällen - RÅsa Pantern som var vår valda drink. Men dom flesta dricker cider och öl - på FAT - usch! Jag lyckades skumma över varje jäkla cider, misslyckat!!! Men ölen lärde jag mig tillslut...och cidern fick jag till när vi hade eftersnack och de var min egen cider. Kom hem vid halv två skulle jag tro, och Stina och jag kom överens om att vi skippar föreläsningen..08.45 nej tack!!

Skitkul - gå till puben!!!

Tips - favoritsaker.se

Vet du inte vad du ska köpa för julklappar?! Tänkte ge lite tips på roliga webbutiker och vad de finns för roliga saker!..som jag också önskar mig ;) First stop - www.favoritsaker.se

Bild för laptop, blommor ÅTER SLUTET AV NOVEMBER
289:- hos favoritsaker.se

E-dag

Idag är det entrepenörsdagen som gäller! Ska på föreläsning om någon timma och sedan ska jag och Stina gå runt och titta på allt, prata med utställare och sådär. Få tips och idéer är alltid skoj!

Bra idé och jag tror att många får insperation!! Have a good one!

glad2.gif

Natti!

Skor beställda...ni får se vilka de blev när dom kommer :) Skönt med skor! Nöjd nu Helena!?!??! :p De är jag!

Natti natti
Puss och kram!

Skor del 2

Asos gick inge vidare..men skopunkten dom kan allt! Vi har inte skopunkten i Kalmar..men man kan beställa på nätet så de funkar ändå! :)
Dessa ska jag nog beställa..troligtvis i en storlek större så man får plats med sockar - de är ju kallt på vintern :) 299:- (ink frakt - 338:-)


Bonde..

Är det bara jag som tycker att de är för lite närkontakt i "Bonde söker fru"? Dom vågar ju knappt kramas!!!!
Hemskt! Jag menar..kunde Anders och Hanna suttit längre ifrån varandra? Jag är väldigt tveksam!!

Men nästa vecka...oj oj oj...de var lite smek där, jag såg det! (fredriks dunkkram på Lena - inte lika bra!) Nu längtar jag till nästa veckas program, spännande! Anders Hanna är fejk, usch för den människan..jag hoppas på Therese!!

Nä..nu ska jag ställa en fråga till Susanne...vem var mest romantisk av killarna?!


Smycken

Mitt favoritsmycke är helt klart pärlor, de är klassiskt och ur snyggt! Mina pärlörhängen var utslitna och fick gå hädan, så nu måste jag ha ett nytt par.
Hittade till Nova Pärldesign nu och dom har en massa fina örhängen, halsband och armband och normala priser. Sen också Nella smyckesdesign..

Pärlemo - Örhängen med krok, vitPärlemo - Örhängen med plupp, vitPärlemo - Halsband, vit

Skor

Söta stövlar från ASOS! Finns i alla storlekar för 215:- + frakten! Vill ha!!!
Tie Detail Flat Slouch Boots

Underbar klänning

Så himla fin klänning från Maria Westerlind, skulle vara perfekt nyårsklänning, 3 499:-.
Underbar! :)


Spännande..

Usch jag tycker inte om att vänta på något, iaf inte något stort besked..de är läskigt!!!

Vi borde få beskeden om vilka som får åka utomlands any day now, kollat min mail minst 5 gånger hittills!!! Kan dom inte bara skicka ut beskeden!!! Var ju 70 ansökningar så de kan ju ta lite tid..men dom räknade med 4 veckor, så nu vill vi faktiskt ha svar! :S

Ciao

Sweet..

"Miss blue" med Vincent

Skolan

Nu har jag varit i skolan lite extra, kom på att man kanske ska börja fixa med hemsidan som ska vara klar om en månad till webbdesignen. Har iaf kollat lite och kommit fram till teckensnitt, lute färger, text och layout..så de är ju bra. Har suttit och ritat och fixat och trixat lite, så de ska nog bli bra. Måste hitta en bra bakgrund bara - lite problem med den!

Själva frontpage ville sig inte - dumma dumma dumma sak! Och eftersom jag inte har frontpage på datorn hemma så måste man sitta i skolan :( Suck och fy och blää! Men de är skoj, älskar design..men kan aldrig bestämma mig för hur jag vill ha det! Ska slänga in en blogg och se om jag kan få det som jag vill! Om siten blir bra..ja vem vet vad som kan hända då!

Ikväll är det massa bra saker på tv! Måste dock ringa tele2 för jag får inte in kanal5 eller kanal9 och de ska jag banneme ha - KAOS!!!

Ciao!

Over and out..

Krismöte - check!

De var inte mycket till möte...men jag fick iaf informationen att vi inte alls har omtenta 1 dec utan de var för dom som hade mf-tentan, och de har jag då inte! Men vi har två chanser i december..3.e och 15.e (15 - dålig dag!) Och om inte de går vägen så finns även 12/1, alltså i slutet av terminen. Men jag ska allt få igenom den den 3.e (konstigt med en Måndag, men anyway!) Ytterligare 2 dagar att plugga så man ska inte klaga! :) Tenta måndag och fredag alltså..fun fun fun! 

Undra om man ska ta och cykla hemmåt nu..imorgon är det e-dagen och då ska jag och Stina på föreläsning med David ******, ska bli skoj! 

Ciao 

Observation!

Jag har kommit på en sak..en kanske konstig sak men den har diskuterats förr..dialekter! Från att tyckt att dialekter är brutalt fult och osmakligt (nej stockholmska är ingen dialekt utan anses som "svenska" :p) Men ändå!

Människor (läs killar) med dialekt blir snyggare. Man kan se en kille - usch! Sen pratar denne - ohh vilken sötnos! Jag skulle säga att de är roligare, mer spännande med dialekter. Man är trött på alla tråkiga stockholmskillar och dialekten piggar upp lite! :)

Jag är inte ensam om denna tanke..I know it!
Frågan är Norrlänska (norra sverige) eller Skånska (södra sverige) vilken är hetast?

Inflyttningsfest!

De närmar sig..mindre än en månad innan de smäller! :) Ska bli superkul...och bäst av allt är att de är en massa stockholmare som kommer :) Tycker ni är underbara som åker ner till lille kalmar och mig! För er som inte svarat än så är det fullt på sovplatser..men golv finns alltid darlings ;)


Puss på er, ni är bäst!!

Inget skumparty...men kanske lite snöbollskrig ute :p

Krismöte

Haha..kaos i skolan kan man säga (och jag bara skrattar)!!! Våran programansvarig kallar till möte, alla vi misslyckade människor ska på möte..de låter väl skoj!? De är för att de är så många som ej klarat organisationstentan..men chilla den tar jag 1dec, no problem! Den här gången ska jag vara förberedd! Jag vet inte om de kommer gå bra på mötet för vår prog.ansvarige, den människan, hon är inte som alla andra..men men!

På torsdag är det Jojo och Stina på puben så alla ska dit!!! Kommer bli skoj skoj skoj...see ya där! :)
Snart dags för sängen...typ!

Puss och Ciao

All was good!

Nu är allt slut...lite sorligt för man vill ju veta mer! Jag pratar om Harry Potter..läste ut boken idag :) Jag tyckte den var bra, men jag trodde att de skulle hända mer saker. Jag vet inte riktigt om jag tror på allt det som "han" senare förklarar...men de är bra och vettig! A do like ***** endings! :)
Släpps på svenska imorgon för alla er som inte vill läsa på engelska! :) Ska läsa den...sen :p

Kom precis hem från gruppövning i skolan, nu äter jag lite lunch och sen ska  vi iväg till stan och under en fika börja arbeta med vårat case..sen är det kör!!

Puss puss

Smoothie!

Smoothie!!!image239

*Mums!*
Innehåller:
Vanlijyoghurt
Hallon
Banan
MIx mix mix!!!

Fin fint!

Jag och Stina var på visning tidigare ikväll....och oj oj oj vilken lägenhet!!! Otroligt fina golv..genomgående i hela lägenheten. Fina tapeter som jag ska försöka hitta också, och köket..oj oj oj! Allmänt superintryck, fina färger och detaljer. Små separata pelare brevid dörrarna..så vill jag också ha!!!


Ny vecka - fixar veckan!

Hoppas att den här veckan blir bättre än den förra..men jag känner mig tveksam!

Föreläsning i morse, den var minst lika tråkig som alla andra..men jag fattade iaf någonting! :) (en sak av typ 200) Lämnade in den fjärde inlämningsuppgiften imorse också, via usb..fick inte in något internet i morse men de gick bra iaf, tur! Trodde inte att jag skulle lyckas men jodå!

Efter förmiddagen i skolan cyklade jag mot MAXI för lite handling..behövde massa saker till lussebullarna som stod på schemat för eftermiddagen! Gick och drömde där ett tag..kom ihåg allt fast jag inte hade någon lista, väldans stolt över mig själv! :) Nu är dom klara, dom små bullarna. Lte problematiskt eftersom jag snackade med bredbandsbolaget och lyckades glömma pärlsockret på en plåt...men dom överlevde! Mums, goda var dom också - tjuvstart! Bredbandet funkar också...men inte den trådlösa dosan så jag måste byta ut den, vilket kommer ta en vecka!!! SUCK!

Annars så är gästlägenheten bokad till mamma och deras besök till helgen, 4 sängar och thats it, men mer behöver man inte :) 150.-/natten så de är gött! :) Nä nu ska jag...surfa säkert på MITT bredband!!!

Söndag

God morgon kanske inte är rätt..jag strejkade mig igenom förmiddagen med mr Harry Potter! Inte mycket kvar...men jag tycker att de händer för lite, allt för lite för att bara vara 200 sidor kvar :S

Idag blir det lungt, eller halva dagen har ju redan gått men ändå. Planen är iaf att baka lussebullar, annica hade med sig lussebullar igår och de var väldans mumsiga - så nu måste jag ha fler! Fler Fler Fleeer :)

Sen är det en inlämningsuppgift som ska in imorgon...och jag måste börja plugga inför omtentan som är om två veckor..nästa helg försvinner ju helt!

Ciao

Pluggis!

Okej....nu har jag läst ifatt alla kapitel! Puh! Äntligen!

Imorgon ska jag skriva inlämningsuppgiften till på måndag, lösa lite uppgifter, gå en promenix och städa hemma!

Natti! Puss

Reijmyre glasbruk

Kär...vad mer kan man säga!?



För den generöse

För den generöse..detta par champagneglas från Orrefors, design Efa Attling! 1.199:-
Amor Vincit Omnia - Kärleken besegrar allt! Vändigt romantiska!

Inflyttning

Vad jag skulle vilja ha?!

OstbrädaKryddor på stativBarset 3 delarKaraff 1Lmenu skalar 148x119
jensen bowl white all 221swing white 148x119fire vit 148


Ostbrika från DUKA 199:-
"Kryddor på stativ" DUKA 249:-
Bar-set DUKA 199:-
Karaff - white line DUKA 199:-
Set med skålar DesignOnline.se 699:-
Jensen skålar DesignOnline.se 1095:-
Britt Bonnesen DesignOnline.se 329:-/269:-/209:-
Anna Kraitz DesignOnline.se 279:-

Klart..

Nu har jag läst 2 kapitel..och kan nog till och med klara av att läsa ett till innan kvällen är över! Vadå trodde du jag skulle ut på en Lördag? I dont think so...study time! :p Lite hemskt att man bara varit på studentkåren och puben och inget annat uteställe in Calmar, patetiskt. Men jag har varken pengar eller tid!

Är iaf full med energi och vet inte riktigt vart jag ska ta och göra med mig själv..för mörkt och läskigt för att gå på en promenix, men de skulle vara skönt!!

Nä..nu måste jag hitt på nått! :)

Helt sluuuut

Vilken underbar lördag..inte! GIck upp ducshade och sprang över till Lina, de var klockan 10 i morse och 6h senare var vi klara med arbetet som vi skulle kompletera; partnerföretagsanalysen! Helt slut i huvudet nu!
Men vi är iaf klara nu...men som sagt - slut i huvudet! Tänkte läsa igenom 2 kapitel idag..jag måste ta mig igenom dom. Till min hjälp - Ramlösa och apelsinchoklad :) *mums!*

Paus innan jag börjar...1h


Tack och hej..

Gick precis in på Annas blogg..och snyft de är ju fst i helgen! Och JAG ÄR INTE DÄR! Tråkigt att inte kunna springa runt och flumma och diskutera massa roliga och oftast brutalt onödiga saker :p Men de är en vana and I love it..I do I do I do I dooooooo! Men gud villka sjuka priser dom har..herre min skapare! Snacka mindre skoj för de mindre distrikten, fast de kanske brukar vara så här dyrt...när i var i, Umeå eller Ängelholm kanske?! Kostade de ju över 2500.-/pers. Oh well!

Hoppas att ni får skoj..och i Stockholm och allt! :) Jag vill heeeeem..!
Ta bra beslut och inga jäkla sammanslagningar! ;)

IDOL!

Bye bye Mattias!! - vink - vink-

[Bild: Mattias får lämna Idol FOTO: Linus Hallsénius TV4]

Fredag

Dålig uppdatering idag..men man kan inte alltid vara på topp!!

Var en kort skoldag, fast jag skulle knappt kalla de för skoldag.. Vi hade webbdesign mellan 9 och 12, första timman pratade läraren om hur viktigt internet är (och omg han pekade på mig av typ 200pers, och jag klarade av att prata (fjortis!))
Sen 10 hade jag tid hos Åsa, vår utbildningsanavsrige för att lista ut vad vi skulle göra av mig :p En timma satt jag där och vi löste många frågetecken..! Jag ska iaf läsa första delen av fekB 15hp nästa termin..och eftersom Event Marketing är en delkurs i TUV A så tyckte Åsa att jag kunde skippa den kursen och vi hittade en kurs i engelska istället...men vi får se! Har iaf inte bestämmt mig för någoting än!

Galet att nya julglöggen var slut 2h efter att dom öppnat på systemet..galet! :S Barn hade tydligen blivit nersprungna på vägen mot hyllorna..galet! Åkte ner för att spana in hyllorna, men vi gick runt på stan ett tag..farligt och deppigt att gå runt på stan utan pengar. Tack för fikat HM!

Snart kommer Stina över, IDOL-kväll, så jag ska plocka undan maten och diska lite tänkte jag!
Puss


Små och söta grodor..

Kelly tipsade om dessa söta små Grodprinar, helt sjukt söta, och till ett bra pris!

Finns hos KyssJohanna (jag håller med) i silver och guld - vilken är snyggast/sötast?!


Sittning!

Kom precis hem från sittningen med klassen på kåren, var riktigt skoj! Mumsigt god mat vilket satt mycket bra efter att vi stått utanför och väntat på att komma in i 20min eller nått. Tog en taxi tokigt för tidigt ner till kåren, men de var skönt med taxi..20:- per person eftersom vi var fyra pers (Jag, Stina, Helena och Lina).
Dom åkte hem tidigt (strax efter maten) så jag och Stina tog bussen hem nu, fick bara vänta i 7min, sicken fluns!

När man kom fick man fylla i ett roligt/pinsamt minne innan Kalmar..jag suger verkligen på sånt, får börja göra en massa knasiga saker! Oh...kunde tagit historien om flaket på sveavägen :p *Hihi* Nått till nästa gång!

Nu ska jag hoppa i sängen! Puss!


Mitt hår

Måste fixa håret, är dystert och mångfärgat! Jag ska inte klippa mig, de har jag verkligen inte råd med...birgitta får med hjälp av saxen fixa topparna när jag kommer hem till jul.
Men nu ska jag bara färga...men vilken färg? Ljust eller mörkare brunt?

Kvinna | Färg: Mellan | Längd: Långt | Form: Vågigt
Kvinna | Färg: Mörkt | Längd: Långt | Form: VågigtKvinna | Färg: Mellan | Längd: Långt | Form: Vågigt

Finklänning!

Jag behöver någonting fint till jul, nyår och allt annat! Denna söta lilla paljettsak kommer från hm och kostar 198:- vilket är ungefär det som jag har råd med! :S Men aja, något nytt och fint måste man ju köpa så man känner sig fin! Dom släppte en svart paljettkjol idag också..98:- helt galet! Och svårt att hålla sig bort!

image654

Snön försvinner

Halloj! Underbart kylig dag idag, mycket bättre när de är riktigt kallt och inte en massa slask! Slask tycker vi då inte om..ren och fin snö ska det vara. Blev lite uppskrämd förrut, vi är ju lite mer söder ut än stockholm och då kommer ju inte lika mycket snö, så jag trodde de skulle vara torrt hela vinten..kanske lite slask...men nu så har jag sett många fina vita kalmarbilder! :)

Pratade med mamma och micke tidigare, och dom kommer ner på fredagen under dagen och stannar tills söndag :D :D :D Underbart! Ska bli så härligt att dom kommer hit och stannar så länge. Vaktmästaren svara dock inte så jag har ingen koll på gästlägenheten..vore ju trevligt att ha lite extra utrymme! Men vi får plats allihoppa ändå..men vore som sagt skönt! :)

GLÖGG!
Puussss

Jul mys

Nu känner jag att julkänslan börjar att närma sig, och jag har hört att många smygstartat med glöggen redan. Blev så himlans sugen idag..måste ta och köpa hem lite glögg tror jag bestämmt..och varför inte baka lussebullar?! :p Är jag överdriven nu eller är det okej? Mums!

Ska köpa hem detta underbart söta glöggkitt från Ellos, 150:- för 10 delar - tack så mycket! De är när man behöver sakerna som man kommer på att man inte har dom! Mums glögg..och lussebullar! :)

Zooma

Natti!

Sale!

DesignSverige har rea, superrea och höstrensning med upptill -70% på vissa plagg och -50% på reapriset!! Finns faktiskt en hel del, dom är alltid bra på att rea ut saker - we like them! :)

Hittade bla detta:


Astrid 100 år

Världens bästa författare, inte bara för barn utan för alla! Hennes sätt att fantisera bort till en drömvärld med Pippi, Karlsson, Barnen i Bullerbyn, Lotta, och alla andra, är fantastiskt! Jag kommer ihåg när vi gick i korridoren i skolan och fick höra att Astrid dött..gud va vi grät!

Jag vågar påstå att hon är tidernas mest älskade författare!
Grattis Astrid 100år!




Ramlösa!

Vad skulle man göra utan denna underbara dryck!? Jag är officiellt bubbelvattensjunkie! Inte bra..eller jo de är mycket bättre än att dricka läsk och annat tjaffs, men de är dyrt. Kan ju säga att jag dragit ner drastiskt och lyckats motstå frestelsen i affären majoriteten av gångerna! Men när jag var på netto sist sland en Vichy Nouveau Citrus/Lime ner i korgen, mums! :)

Har kikat på julklappar, och varför inte önska sig en Soda Stream?! Vi har en sådan på landet aka hos pappa och birgitta..och den funkar underbart. Dom säljer bla den hos Ellos, och där har man ju en massa rabatter hela tiden. Utgång 799:- - mitt pris 559:- ink frakt och allt! Lite sugen är jag...skulle ju spara på ekonomin och göra vardagen roligare :) *Mums!*
Zooma


Pluggning!

De var inte de lättaste att ta sig till och från skolan...de var halt, riktigt halt för de hade fryst på under natten - slask = is! Men dit kom man iaf..och vilken tur var inte det för lilla gubben skulle ju hålla i föreläsningen, som bara var i 2h :) Planen var att vi skulle ha lunch och sedan case-intro..men de slängdes runt så jag kom hem 3h innan planerat! Great!
Diskade och plockade undan en massa smuts och stuff, nu är det rent och fint igen! :) Gjorde mig lite varm choklad till pluggandet..mums mums! Har suttit och läst en massa sidor och varit duktig, nu är det en paus och sen ska jag skriva klart inlämningsuppgiften som ska vara inne imorgon! Sen är det fisk till middag innan jag ska över till Lina på tv-kväll! Är ju bonde söker fru och Grace anatomy *Jippie!*

Pusss


Helt död!

Jag är helt slut i huvudet och skulle gärna byta min mot någon annans, någon villig?! Ska tycka om, och vara bra på, företagsekonomi och massa sånt tjafs!

Var nere på stan och köpte ytterligare två glas, köpte sex st i förra veckan (tror jag) och nu köpte jag som sista två. Sen blev det en tur förbi Body Shop...men dom nya säsongs body butter var inte öppnade så jag gick snabbt där ifrån. Sen blev det en latte på väg mot kören..3h senare är jag nu hemma - och jag är HUNGRIG! Knäckis med leverpastej comming up!

Puss

Rekord!

Spanade precis in gårdagens statistik - whao!
Har kommit ett helt gäng nya läsare, verkligen superroligt och jag hoppas att ni stannar! Väldigt mycket drama i mitt liv nu..så här händer det saker!! :) Ha en superbra dag..updateringar lovas!

Welcome! All new readers! :)
/Jojo

Snö

Det snöar nu....och det har snöat hela dagen nästan! Under föreläsningen/övningstillfället så snöade det galet mycket, värsta snöstormen..vilket var mycket mer intressant än det som läraren sa. Morgonen i skolan var riktigt...hur ska man säga!? TRÅKIG! Usch för eknomi, visst det är bra att ha - men om man ska starta företag finns hur mycket datorprogram som hellst som fixar det..så jag ser mig själv som ett olyckligt fall.

Det blev en promenix till skolan...och en hem också. Riktigt skönt, och de är inte alls långt till skolan eftersom vi tgar skogsvägen. Bra är att den är upplyst så vi kan hitta hem i vinter också :) Ikväll är det kören också..härligt att sjunga lite - då blir jag glad! Innan dess så måste jag in till stan, ska förbi um och sen har jag fått min bonus från The Body Shop, 100:-, så jag ska ner och spana efter julklappar! Nu börjar alla räkningar ramla in..så kul att få en bonuscheck i dessa dystra tider. Bla räkningen från banken, men den ser konstig ut (på ett mycket positivt sätt) så jag ska ringa och prata med pappa och se vad de är som händer.
oh right...nu ska jag skriva inlämningsuppgiften!

Puss och kram


Kaffe!

Underbar dryck! Mums mums! Vill ha meeer meeer meeer..

Något jag måste köpa, som faktiskt sparar pengar är en termosmugg! Då kan jag brygga kaffe hemma och ta med det i någon liten söt mugg. Kaffet i skolan kostar 10:- (dyrt I know!) så jag skulle tjäna in mitt köp av termosmugg snabbt som bara den :$
Skulle ju vilja ha en från Starbucks, men tror inte dom skickar till sverige :( Får spana in om folk ska åka utomlands så kan man skicka med en beställning! :) Kostar $10.95 - 68.15:- alltså kostar den lika mycket som de andra :S Någon som har den? Bra/dålig?
Grande To Go Tumbler by Starbucks (16-oz.)

...men vilken ska man då köpa? Vet att de finns en på MAXI för typ 69:- men jag vet inte..är tveksam! Någon som har tips på någon som är bra?!


.bubbleroom.

Dagens hetaste tips för alla ni fattiga studenter där ute...bubbleroom!

En skön site som dels säljer nytt och fräsht från en massa olika mycket trevligt märken som tex rules by mary, cheap monday och massa annat skoj. Men dom har också en second hand avdelning online - tufft! Finns massa saker, och de är bra priser och allt från HM till Gucci säljes. Bra priser..för helt okej saker.! :)
Jag har spanat in ett par oldstyle boots, tyvärr lite för liten storlek :(



Go shop!

Ny vecka!

God morgon alla människor! Jag vaknade jätteglad i morse, vilken skön känsla, för att göra en lång saga kort - inte lika glad längre :S Men men thats life! Duggan gick sådär..fick brutalt hjärnsläpp på en fråga, thats okay..men andra hjärnsläppet var inte okej..jag skämtar inte när jag inte fattade nååågonting av en fråga, jag satt som en frågetecken och..ja..tittade ut genom fönstret - det snöade så fint!

Snön är i Kalmar!! :D

Nu sitter jag i skolan, vette sjutsiken var alla tog vägen men jag tänker gå och prata med Åsa och försöka få vett i vad jag ska göra av min lilla situation som jag nu klasserar ohållbar :( Snyft! Jag gör alltid fel beslut - hur ska jag ta mig ur denna då?! Ikväll måste jag ringa och rådfråga min smarta mamma..hon får ta mitt beslut helt enkelt! :p

Kaffe - mums! (killen i bistron - mums!) ;) Kolla nu skrattar jag också..kanske blir en bra dag after all :p

Puss puss!


Stockholm!

Nu längtar jag riktigt mycket efter underbara Stockholm. Så fint med all snö, massa folk och sitta och svettas på t-banan :p De är ändå härligt och hemma. Gå på drottninggatan och springa mellan hm på hötorget och dom tre som ligger på drottninggatan..fattar inte hur jag överlever i Kalmar egentligen.
Varför flyttade jag hit?! Hihi för att plugga, och jag trivs i stan superbra..men de är för litet utbud - hur man vet detta?! Din Sko finns inte och inte heller Wedins..får bli shopping över jul när man är hemma i stan.


Fick mail från Outletbutiken vid gärdet - jag vill dit, nu nu nu! Köpa ett par skor och en härlig friis väska skulle nog pigga upp mitt humör. Trött på skolan - ge mig ett jobb! :)

Dagens - mumsiga!

Ett måste, eller iaf något som är gott till teet är Kalles randiga med äggsmak. De är verkligen ägg och kaviar mixat så de är 2 in 1. Jättegott, jag åt två mumsiga mackor tidigare ikväll. De blir dagen! :)


HM beställning

Håller på att kolla på en beställning från Hm, dom har den underbart söta velourdressen på hemsidan så den måste jag bara ta och beställa. Julklapp till mig själv! Ellos var verkligen inte bra, denne vet jag iaf är bra och superskön! :)
Frågan är i vilken färg jag ska ha den, är brunett så vilken är bäst (obs måste färga om håret!) Finns i mörkblått, lila och khakigrönt..



Söndag!

Nu...är jag äntligen klar med uppgifterna! Jag är så seg och segar ut allting, men nu är det klart iaf! Superskönt! Känns iaf helt okej..1p ska man väl få för den uppgiften hoppas jag!

Imorgonbitti är det dugga, ska lägga mig och läsa igenom alla papper och testa mig lite. Är några saker som är lika varandra som jag är osäker på..så vi hoppas att jag får in litegran iaf! Vore skönt att fixa duggan så har man mer tid för de andra frågorna när det väl är tentadags. Men annars så kan man det ju iaf då. De jobbiga är att får man g på duggan är de dom poängen man får på fråga 1 i tentan...och tänk om man ligger precis på gränsen - då är det inge bra!

Natti natti på er!

Ps. alla ni söta vip-läsare, glöm inte att svara på inbjudan till min lilla inflyttningsfest! Hoppas alla kommer! ds

Trött!

Jag vill otroligt mycket....men nu vill jag bara veta vad jag vill. Jag är trött på att allt bara är bajs, ingen är nöjd och alla är tysta - TRÖTT! Tyst folk tycker jag inte om, folk ska prata....fina i kanten är bara strunt och funkar inte i längden. Ekonomi är det trrrrrråkigaste som finns, de är verkligen tråkigt! Just nu har jag vääääääldugt svårt att förstå alla som vill jobba med ekonomi/jobbar med ekonomi..jag kan officielt säga att jag struntar i pengarna!

Men vad vill jag göra?! Just nu skulle jag villja jobba, tjäna pengar och bara tänka ut vad jag vill! Gud va jobbigt allt är :( Snyft! Jag vet verkligen inte....och jag fattar inte ens vad jag skrivit! Vad ska jag göra? Och hur?!

Morgon!

Gud va lat jag har blivit, jag skulle kunna sova mig igenom hela dagarna (oops jag la mig 02)! Ställde klockan på 08..och tänkte gå upp vid 9..men efter en snoozning till 09.30 flög jag upp ur sängen - jag hade ju tvättid 09.00 :p Men aja! Upp flög jag och strax efter låg tvätten i maskinen!
Gick faktiskt bra och nu hänger allt i torkskåpet...mycket lättare med torktumlare, men de är ju inte bra för kläderna så nu blir iaf dom glada :p

Nu är det frulle..KAFFE! Värska bra med egen kaffebryggare - tack farmor!

Dagens schema:
Slapp till 11.30
Fixa tvätten
Plugga
På visning med Stina 13.00 i Berga
Plugga plugga plugga plugga!!!!!!


Natti!

Nu ska jag äntligen hoppa i sängen! Var en trevlig kväll med Stina, och nu har jag snackat med Helena på msn i 5 evigheter - trött! Blev en del pluggande idag...men jag är inte nöjd! Har skrivit lite på inlämningsiuppgiften som ska vara inne på måndag också, fullt upp! Men vad ska man göra?!

Imorgon är de skriva uppgiften, plugga till duggan på måndag och dagens roliga blir att gå på visning med Stina! Ska nog ta en promenix ner till stan och köpa mig en till skål också! Shit jag har tvätttid imorgon :S Netto och panta flaskor - tvättmedel!

Natti och puss puss!

Deal or no deal

Nu sitter jag och Stina och tittar på Deal or no deal på tv4..och vem är en av dom som tävlar?! Jo Adrienne som jag faktiskt känner, eller iaf vet vem det är! Skitkul!! Tyvärr så gick hon inte vidare..skitsurt! Hon svarade fel på sista frågan när det var 2-2 mellan tjejerna!

Bajs säger jag till det!! Skulle varit superkul att sett henne spela, då hade man nog varit mer involverad! Aja lycka till till Maja!

[Bild]

Nöjd!

Nu börjar jag trivas i lägenheten..allt känns bra och allmänt skoj! Jag har gott om plats åt allt och de ser faktiskt helt okej ut! Tänkte ta lite bilder och lägga upp senare, antingen ikväll eller imorgon beroende på hur länge jag och stina tänker umgås :) Mycket roligare med sällskap!!

Har kikat på lite inredningsprogram under eftermiddagen, kom in i Fab5 mot slutet..dom är så underbara! I love gay men! Sen var de från koja till slott och dom var också duktiga. Men Fab5 är grymmast...lika mysigt varje gång! Vill också! Blir uppiffning med färg lite senare när jag vet hur jag vill ha det!


Nä nu ska jag fixa lite hemma..Stina is on her way och lite fint vill man ha det (jag ska ta ut tallriken och diska den, de är otroligt rent och fint redan och har varit det hela veckan faktiskt!)
Puussss

Bild: Tv3.se

Lördag på stan!

Nu är jag tillbaka i det varma hemmet, jag och Stina var ute på stan i några timmar..blev faktiskt lite shopping! Köpte 6 st mellanstora drinkglas på Insperation för 15:-/st, så söta! Vita mönster som är så fina..ska köpa svarta underlägg där också när man får pengar :)
Vi var också på Village i Kvasten där dom har utförsäljning - crazy!  Jag fattade inte att de var halva priset på prislapparna..så jag var tvungen att ta ett varv till och roffade åt mig en skål (ful-söt!) för 9.5:- och två ljuslyftor i form av stjärnor och fick båda för 25:- Underbart köp! Kunde nog hittat något mer...men de var rätt urplockat! Stina köpte två fina krukor för 39:- :) Alla nöjda!

Så nu är jag glad! Ikväll kommer Stina hit så ska vi fika (var för dyrt på stan och hon har inte sett lägenheten än så de blir två i en!) Sen får vi se vad som händer! :P

Puss och kram!

Party at HM

HM har fått in en massa söta saker..perfekta till jul- och nyårsfirande :) Silverklänningen är otroligt söt..den ska jag ta och leta upp! Kostar 298:- och de är ju helt okej. Oh jag har ju 50:- i rabatt hos hm eftersom jag fick en felaktig vara levererad.. :) Skorna är underbara, 198:-..går inte att säga nej (men jag måste!!!)

     
     

Dagens chock!

Va????? Hur i helsike kan Christofer åta ut från IDOL? De går inte...va va va?!?!?! Han som är så underbar och sjunger sjukt vackert - jag är chockad! Juryn är detsamma skulle jag säga..helt sjukt!

Men jag är partisk och röstar inte :p Amanda är ändå bättre! Men Andreas, Mattias och Danile är det absolut INTE! Chock!!
Jag kommer helt klart köpa hans skiva! Och Amandas också! :)

[Bild: Christoffer. FOTO: Daniel Ohlsson/TV4]
Bild: Tv4.se

Ta ingen skit!

Lovar man en sak så ska man hålla det, gör man inte det blir jag irriterad! Jag var ju på intervju hos Aditro i Kalmar i september som gick superbra och dom skulle återkomma dagen efter. HA! Som om dom gjorde det..suck! Jag hörde inte ett ord..inte dyft!
Nu såg jag att dom skickat ut annonsen igen..! Tycker inte de var snällt av dom så nu mailade jag chefen, den enda som tycks existera på hemsidan och överhuvudtaget och sa vad jag tyckte, att dom är snea och borde hålla vad dom lovar! Väntar på hennes svar - haha hoppas de kommer innan man gått i pension! :p

Asså ursäkta men jag är suuuuur...SKITFÖRETAG!


Rosetter!

Jag är världens största junkie i rosetter!! :) De är så utgulligt, passar till allt skulle jag säga :) Denna topp från Rebecca Taylor och finns hos revolveclothing för $233. Jag vill ha! I vitt skulle också vara härligt...men just nu vill jag ha färg!


Latig fredag!

Tänk va skönt de är att lata sig, men tänk hur dåligt man dår efteråt?!?!? Usch de är inte riktigt min grej, men visst är det skönt ibland?! Vi hade inga föreläsningar, så jag strejkade i sängen till 10..då ringde birgitta :) Var väldigt skönt i sängen...sen fastnade jag framför tvn med leverpastejsmackor och juice *mums*

Ja...och i princip fortsatte dagens så. Tänkte gå ut och ta en promenad meeeen jag kom inte ur sängen! Men jag har iaf varit utanför dörren (vaktmästaren plingade på och bytte namnskylten på dörren och då gick jag ut och tittade hur det blev, i ca 3 sek) Hahaha...fy fy Johanna! Men har iaf suttit och skrivit rent ett gäng sidor så lite skolarbete har det blivit iaf! Inte klar än så jag kommer fortsätta till de är klart!

Pratade med mamma när jag lagade mat, och dom kommer ner!!!! :D :D :D Saknar dom små bäbisarna :) Ja och dom andra också såklart! Så nu måste jag ta och kolla upp gästlägenheten..vem de nu är som har koll på den :S I dont know! Ska spana in tavlan nere i porten! Nä nu är de IDOL och små bruna bollar på schemat!

Update: Lyckades få ut sladden ur bredbandsuttaget så mitt trådlösa får jag förhoppningsvis igång under kvällen! :)

Lantig stil


Lantig inredning är en favorit hos mig iaf, och vilken underbar liten webshop jag hittat då! Massa söta små/stora saker till priser..som är okej! :) Skulle vilja ha en av varje tror jag :p Galet att de finns så otroligt mycket saker som man vill ha! Namnet "Country by mail" säger ganska mycket också skulle jag säga!

Kika in och se om det finns något du vill ha...eller kanske någonting som skulle vara en bra julklapp! :)

Usch nu får jag julklappsångest! Blir mycket "ära vare gud i höjden" på julklappsfronten iår..finns verkligen INGA pengar till julklappar. Känns väldigt surt..men jag hoppas få ihop det iaf! Delade julklappar är bra :) Småbröderna får iaf riktiga saker..för dom är så söta! :)

Traveller

Ny serie som är hur grym som hellst! - Traveller en ny serie på Kanal 5.
En minivariant med 8 avsnitt, 2 st visades idag och två nästa torsdag 21.00-23.00. Hur bra som hellst, spännande, poliser och hunkar!!!!

Man förstår att huvudrollsinnehavarenMatthew  Bomer var påtänkt till rollen som "Superman"..väldigt "clarkig" so to speak! :) Hot hot hot!!!! ;)



Bloggar hemifrån

Tro det eller ej...jag är hemma i min lille lägenhet och bloggar live från soffan :p Haha! Nä internetet funkar fortfarande inte, ska komma igång imorgon men jag hittade ett nytt trådlöstnätverk som jag loggade in på :) Jippie! De är läskigt hur beroende av datorn man är...ingenting fungerar utan dator! Alla uppgifter..verkligen allt finns på datorn - internet! Men men...imorgon så är jag tillbaka till 100% hoppas jag :)

Vi håller på förfullt med världens svåraste kurs..eller iaf den mest förvirrande av dom alla :S Så mycket att komma ihåg, och vi har gått i skolan 3 dagar, paniken är redan här! Dugga på måndag - klarar man den slipper man första frågan på tentan som är om lite mer än 4.a veckor..skulle ju vara skönt att klara duggan alltså :) Varit hos lina under kvällen med tjejerna och vi har suttit och gått igenom de tre kapitlerna som vi ska kunna till på måndag. Inga fler föreläsningar den här veckan, vi hade gruppövning idag så imorgon är det pluggtid hemma. Fredag-lördag-söndag är det pluggning till 120% :)

Puss puss

Fullt upp!

Dom kommande månaderna kommer absolut inte att bli roliga - vi snackar affärsredovisning och kalkylering, jag redan efter f2 så är jag borta. Fuska att alla andra har läst det tidigare - minus för IG, big time! Men men! Vi har redan haft en inlämning, imorgon har vi gruppövningar och usch usch usch! Vi har iaf försökt förstå idag, utan facit så vi får se imorgon!

Nu på eftermiddagen så har det varit utlandsstudiemässa i skolan, nu ska jag åka hem och meeta Lina innan kören..jippie! Ikväll blir det plugg, plugg plugg! Känner mig helt jäkla borta..kan ingenting, eller jo lite hänger man ju med på!

Puss och kram

På plats!

Äntligen så är allting klart, iaf just nu :) Ska fixa till, måla om och lacka om dörrar och luckor senare men de är superfräsht ändå så de är absolut ingen bråska. Känns riktigt skönt att ha sitt eget, men de är lite ensamt eftersom man ändå vant in sig med att ha en massa folk omkringsig överallt...men oh så skönt det är.

Min lille 1.a på 38kvm är nu även möblerad! Hade med mig säng, soffa och bokhylla men det blev ju en massa nytt. Bla en till bokhylla (vit-billy), en tv-möbel (också vit), ett köksbord som var en inflyttningspresent från pappa och birgitta (tack tack tack!), massa kökssaker och massa andra små men nödvändiga saker. Mitt nästa stora inköp kommer bli en hall-möbel för det saknas. Något att sitta på med lite förvaring, vi får se om jag hittar någonting som jag vill ha annars får de vänta. Gick åt en massa pengar i helgen, 4000:- bye bye typ! Ge mig ett jobb!!! Extrajobb en två gånger i veckan, tack! :)

Nu har jag varit i skolan hela dagen, puh! Började våran "ekonomistyrningskurs" i förmiddags, känns bra trots konstig gubbe till föreläsare (tur att han inte har hela kursen!) Sen har jag gjort klart vår inlämningsuppgift som ska vara inne imorgon, på onsdag är det gruppövningar i boken...så vi startar abslout inte segt! Nu ska jag hem, ska läsa igenom tre kapitel och försöka förstå, samt göra alla övningar som tillhör - alltså är jag inte klar för dagen. 8h om dagen är ett måste! :S

Puss!

Mitt i flytten!

Fredag! :)

Snart kommer pappa och birgitta..jippie! Ska ta och dammsuga en till gång...försöka få golvet fritt från alla saker är dock inte det lättaste! :P Ska hinna torka golvet en gång innan dom kommer också, men de är rätt lungt för dom hade 17mil kvar så dom är här om typ 1,5h chill chill! :)

Har ringt och bokat släp också, kan vara bra eftersom vi ska flytta över stora soffan och sängen och sen ska vi till Ikea också. Så de kommer vara rätt bra med släp, skulle ju knappast få in de i bilen :p Eller vem vet! 395:- för ett stort släp för ett dygn, fanns upptill 4h eller dygn..vi ville ha 6h så då blev det den lite dyrare. Men inte så farligt ändå tycker jag..tur att de fanns inne också, annars skulle de blitt rätt jobbigt :p

Nä nu ska jag fortsätta städa!
Puss och Kram

Helt slut!

Haha...undra hur jag kommer orka tiltta på filmen :p Helt slut i huvudet! Känns som jag skulle kunna sommna här och nu...men de ska jag inte! Måste hämta de som är i tummlaren och sedan är det filmtajm..blir lite sent men ändå! Jag älskar att titta på film..så jag håller mig allt vaken när den är igång! :)

Vet inte om jag kommer hinna blogga imorgonbitti, men jag kommer ju inte få eget internet förens 9 november troligtvis så de blir kanske inte något inlägg i helgen..kommer ju ha fullt upp med att fixa och trixa med nya lägenheten. Ska bli superkul! Alla räkningar är betalda, pengar överförda från sparkonto till allkonto så imorgon gäller det!

Lördag - Bingolotto "- yeah!" med Annica, ska bjuda henne på smoothis och panncakes också! Mums och myspys!

Puss och kram!

Ellos!

Glömde nästan...hämade ut mina koftor jag skickade efter från Ellos på vägen hem från nya lägenheten. Jag måste hålla med Kelly om att dom verkligen är underbara! :) Sitter superfint och är lite lagom långa/korta och funkar perfekt som klänning.

165121-1804

Jag tog i både grått och beige och dom är toppen båda två! :) Kan ju inte lägga upp en bild...but I do I do I do love them! 199:- var ett riktigt bra kap och jag rekomenderar dom starkt!

Hett tips!

Puh..färdig!

Har varit lite bloggande under dagen, kanske inte så konstigt eftersom vi hade skola imorse och sen har jag varit hos mäklaren och fått nyklar och allt sådant efter en runda på stan med Annica. Köpte dom där fina rosorna jag pratade om tidigare..dom ligger nu i lägenheten! :)

Annica tyckte att den var större än väntat :) Och att de var fin, då blev lille jag glad! Jag tog ett gäng bilder som jag har på kameran, men de tänkte jag inte på nu när jag har packat så sladden är nerpackad :S Bläää. Visar bilderna sen, och då blir det befor-after step 1 :) Tog lite under 2h att packa...och då så håller jag på att tvätta också så de tar också lite tid. Har inte plats för allt..skulle behöva två kartonger till så skulle vi sluppit 2 extra väskor och en påse. Men men! Vet inte riktigt vad jag ska göra av tvätten som jag håller på med nu...:p Dom får typ stanna i tvättkorgen tills imorgon:p

Puh, känns superskönt! Nu är jag redo för flytt! Har dammsugigt golvet 2 gånger, ska torka av alla hyllor och sådant innan jag går och sover. Men bara för att jag var så duktig så ska jag fira med en film...gick och hyrde en! Någon med Duff och hennes syrra..så duffarna I guess :p

Nä nu ska jag hämta sista tvättet och sedan slänga mig i soffan och mysa!

Snäll farmor!

Nu har vi opponerat och allt sådant, gick rätt bra..fick lite stryk men inget annat som vi direkt missat - bara problemformuleringarna som vi inte skulle ha enligt hans men tydligen skulle vi det!!!
Blä för lärare som säger olika saker...suck! Men de är lite smått som ska ändras, många andra grupper har det mycket värre! :p

Har pratat med min underbara farmor och jag ska få en massa kastruller, en kaffebryggare och kökshanddukar - tack så jättemycket!!!

Nu måste jag skynda mig...ska träffa Annica vid Biblioteket och lämna in ansökningarna och sen ut på stan innan mäklaren! Måste förbi apoteket också :p

RSS 2.0