Snart är det dags

Onsdag -  check!

Gud va man blir slut i huvudet av att bara tänka på den där himlans analysen, men en sak är säker, muhahahhaha, dom vi kommer opponera mot kommer ha myyyycket ondare när vi är klara. Hoppas att vi får lite skit också, konstruktivt så vi vet vad som ska arbetas på. Är man 5 pers så är det ju ändå rätt svårt att skriva! Men jag ser fram emot imorgon..10.00 om jag inte minns fel. Måste gå igenom min bit, man måste ju veta till 110% vad de är man snackar om. Så jag ska arbeta lite mer på det!

Just nu är Pappa och Birgitta i lägenheten i stan och plockar till sig mina saker, en sterio, vinterkläder och en massa småsaker. Han snackade om någon tv från mamma...hoppas de inte är fettot, den är så jäkla liten och man ser piss. Inbyggd VHS - NEJ TACK! Men tv som tv..jag vette ***. Skönt att ha alla ens saker..scoutstuffet ska också ner om jag känner för att gå och bli aktiv i en kår...känns faktiskt lite lockande måste jag erkänna! :p Smålandsscouting har jag inte provat på :p

Skrivit över rummet till Anders som tar över på fredag så allt de är klart, pappa ska ha varit på banken idag och fixat med lånen och imorgon 15.00 så ska jag ta över - can´t wait!  Ska bli underbart att flytta till eget, men nu är man ändå van att bo tillsammans med folk..men jag överlever. Annars har jag Lina bara över gården så om jag blir sällskapssjuk så får jag attackera henne (asså inte bokstavligt utan mer bjuda in mig på te :p )

Trööööööttttt..

Fjortis eller Vuxen?

Sugen på några roliga test?!

Spana in www.fjortispoang.se och www.vuxenpoang.com riktiga klassiker men de är rätt kul när man har tråkigt!!

Mina resultat:
Fjortis till 21.4% - de trodde ni inte va, jag vet att vissa av er *host* skulle gissat på 98% - people change!
Vuxenpoäng 18,1, hum jag borde vara 33,3 år. Kan de ha att göra med ICA-kort, bostadsrätt eller vadå?

Update: Oj man ser inte länkarna, ska fixa det imorgon men nu ska jag sova! Natti

Hemtex

   Gick förbi Hemtex när jag var nere på baronen i eftermiddags och hittade så söta rosor (i plats of course!) vilket är precis vad jag behöver..
Jag kan inte hantera levande blommor, jag tror att dom bits så vågar inte vattna dom! Men supersöta små buketter! Har för mig rosorna kostade 98:-/st så jag ska ta och köpa mig två alt tre buketter! :)

Hemtex har även 20% rabatt på ett köp när man ansöker om medlemskap i deras butik - kap! Gäller tills fredag!

Ytterligare info är att dom har en tävling där man kan vinna  inredning för 10 000:- till sitt sovrum - ja tack! Blir en tur till Hemtex på fredag innan pappa och dom kommer skulle jag tro! Alt. på torsdag...måste ha rosorna! "..och vart fanns tävlingsformuläret?!"


Våren hos Hm...

Är du en av oss lyckliga som fått hem hm.s nya katalog? (jag skulle tro att alla medlemmar har fått den) Man får -10% på de man beställer plus ett presentkort på 50:- när paketet kommer, great men farligt!

Massa färliga saker och inte i en massa gräsliga färger utan riktiga "vårfärger" ljust och fint (iaf hos hm)! De utsvängda fortsätter men jag tycker mig se mer utsvängda byxor - Johanna likes!

Men det bästa är ändå skorna..mina (och syrrans) ballerinas kommer tillbaka. Vi snackar mina ääälsklingsskor som jag vägrade slänga trots hål :p Kommer i svart och sen metallic cerice, silver, guld och blått! Jag ska beställa två par svarta, ett par rosa, ett par silver och ett par guld. Sååååå mycket tyckte jag om dem! Dom får aldrig sluta med dom, men jag laddar upp ett lager nu iaf! Håller på att skapa en beställning, många frågetecken i katalogen just nu...men är uppe på en si sådär 1600:- (efter dragen rabatt) Herregud - stoppa mig någon!!!!


Byggare bob..

Nu bygger jag om igen...ser lustigt ut nu men fixar det förhoppningsvis ikväll efter kören! :)

Ha de bra sötnosar :)

FYI!

Lite update om mig....

Jag svarar INTE i telefon när det ringer någon från Okänt nummer om jag inte väntar samtal! Ringer du på hemligt nummer - lämna meddelande så kan jag ringa upp! Man ringer INTE 30 ggr och struntar i att lämna meddelanden, så vem det nu är som ringer - JAG TÄNKER INTE SVARA! Suck...jobbiga människor!

Hemligt nummer - personer som tror att dom är viktiga!
 ..update - Your not!

Jag kan inte låta bli!

Underbart..vad annars kan man säga?! Nytt från Rosebud..Brambleberry Rose! 89:- hos Accessora :) Its mine, my one!
Så otroligt söt förpackning och innehåller honung, shea butter, björnbär och vanilj - kan inte misslyckas!


Ändrad beställning!

Var lite smart och ändrade min beställning jag skickade till Ellos igår. Tog bort den långa toppen (ovanligt dyr) och la till ytterligare en kofta med i beige..superfin! Ska iväg till Åhlens senare tänkte jag och undersöka deras strumpbyxavdelning..dom har mest och bäst utbud i Kalmar skulle jag nog våga påstå. Ska kolla om H&M fått in mina strumpisar fast i grått..I neeeed them!

199:- styck...går inte att motstå!

ZoomaZooma

Arbete - check!

Idag är det tisdag, och det känns mer som torsdag eller fredag, dont ask me why! :S Men de har blivit lite crazy i tidsplaneringen i mitt lilla huvud skulle jag tro!
Måste sätta klockan på larm så jag inte glömmer bort kören ikväll..big NO NO! Har inte varit där på två gånger, en riktig och en.."fusk" :p Aja men julsånger it is tonight! :)

Vi träffades i förmiddags och skrev klart våran partnerföretagsanalys, jippie! Oh så skönt att slippa den skiten, och jag tror absolut inte att vi kommer får skriva om någonting utan vi kommer nog undan en komplitering så G:et är vårt :) I eftermiddag ska de läsas och kritiseras en annan grupps analys, den ska sågas på torsdag nämligen under oppositionen! Kul i jul! :) Sen ska jag skriva ihop något väldigt kort om min del av arbetet som ska presenteras muntligt på torsdag innan utfrågningen startar! Oh jag tycker de är så kul, min projektopposinering (eller va de nu heter) gick sjukt bra så jag hoppas de sitter i!
Sen ska jag skriva klart ansökningarna till utlandsstudier och sen hitta mig två bra referenser - haha Jenny my friend! Usch de värsta som finns!

Var nere på Village någon timma sedan som öppnat i Baronen..helt underbart massa saker! Hittade min ljusstake, en svart stor snirklig sak som var helt bedårdande! Lovely!

Nu ska jag..göra något annat! Puss hej


Shopping!

Skickade iväg en beställning till Ellos tidigare, blev en kofta (den jag visade) och sen hittade jag en söt lång tröja som ska kunna användas som "klänning" så vi får se. Kommer på torsdag..ska hämta de när jag ska titta in i mitt nya hem..överlåtelse torsdag 15.00..oh jag kan inte vänta! Ska bli super!

Har suttit med vårat grupparbete men majoriteten av kvällen gick till att skriva ansökningsbrev för utlanddstudier. Ska vara inne på torsdag..INTE GLÖMMA (får för mig att de är på fredag nämligen!) så jag har suttit och fixat med del 2 - en cv-liknande sak. Timmarna bokstavligt bara flög iväg och så var klockan 00.06 - shiiit!
Men jag har varit duktig! Ska skriva och fixa de sista imorgon innan jag hoppas att birgitta kan läsa igenom och hjälpa mig med vissa saker jag inte får fram riktigt rätt..mer lustigt! :p

Sen måste jag gå och ta en bild, såg en fotoautomat utanför Konsum i Kvasten så de får bli den! Haha..underbara erfarenheter från fotoautomater, gärna i Schweiz och med en sådär 7 pers i den lille lille kiosten - another story but ohh so fun!

Nu - Sängen! Imorgon - Biblioteket! :) Puss!

Dagens - sötaste!

Underbart armband från KyssJohanna, har skrivit om de tidigare men de är så fantastiskt sött att man bara dör (nja, nästa iaf!) Kolla in hemsidan under "KyssJohanna - Armband" Kostar 295:-, lite fär dyrt - snyft! 


På stan..

Mätt och belåten...och massa pengar fattigare är jag tillbaka!

Hittade "min" jacka direkt, den Everest jackan jag skrev om igår om jag inte minns fel, 1200:- men det är den värd :) Fanns i ett gäng färger men jag tog en i mörkbrun..så äntligen har jag en brun jacka! :p Blev även en ansiktsmask, två nagellack och en makeuppensel till ögonskuggan..en mjukare variant!

Lägger upp bilder senare! :)

Har även hittat en grå kofta, denne från Ellos för 199:- finns i tre färger till om man känner för det. Är en längre variant som kan användas med leggings som en klänningsvariant - hoppas den passar perfa! Ska skicka efter den och kika om det finns något annat...farligt! Men man betalar inte förens nästa månad :p Nä men jag behöver verkligen någonting nytt..allt är så tråkigt! :)
Zooma

Blåsig måndag

Blåser sjukt mycket i lilla kalmar idag, usch och fy! Snacka om en crazy frisyr man får när man går ut :p Cyklade till biblioteket och luggen var förstörd samma stund jag gick ut från porten! Blää..

Har iaf varit på biblioteket och arbetat med våran analy som är i princip klar. Lite delas ska sättas ihop och vi ska skriva en innehållsförteckning och läsa igenom några gånger - inlämning 14.00 imorgon! :) Känns mycket bra..sen är det bara att göra en muntlig redovisning på 10min :) Superbra! Fast känns lite dålig stil eftersom man inte varit med och skrivit hela - tack tjejer! :)

Nu ska jag ner till stan, ska träffa Lina så ska vi kolla efter en vinterjacka till lilla mig, mycket lättare med sällskap när man köper "storaoch dyra saker"! Så hon ställde upp, riktigt trevligt! :) Ska leta efter en klänning jag såg på en blogg, helt fantastisk och jag är helt såld. Ska kolla efter skor också...ett par billiga och varma!

För övrigt är allt klart för inflytt på fredag! :) Ska skriva om kontraktet med KalmarHem på onsdag med killen som tar över, bovärlden har hittat en lösning för besiktning, bredbandet är framflyttat (dock bara en vecka så jag blir utan bredband i lite över 1 vecka :( men men!), elen är beställd och startar på torsdag..försäkringen ska jag gå in och ändra nu! :)

Puss och kram...kanske ses på stan!

Löjligheter!

""Vi ska uppträda med värdighet"


 
Ulrica Schenströms och TV 4-reportern Anders Pihlblads kyss har väckt uppståndelse. "


Någon mer än jag som uppfattar detta som NYHETSTORKA!? Jag blev sjukt sur när jag tittade på SVTs morgonprogram och någon jäkla svt.tant som trodde hon var ssåååå fin och duktig satt och kastade skit på Tv4 och en liten romans. Vem bryyyyr sig om statssekreteraren kysser en man på en restaurang? Skulle dom sprungit in på toan som två små tonåringar eller vad är det frågan om?! Yttrangefrihet var vi - men vadå ingen känslofrihet?!

Nä jag tycker dom kan skämmas heeeela bunten! Till och med reporten på aftonbladet som rapporterat "händelsen" bad de båda inblandade om ursäkt samma natt hon skrev notisen. Att SVT kommer och kastar skit på andra tv-kanaler va nog det sista jag trodde. Nä helveteheller tv-licens! (och nej jag har fortfarande ingen TV!)

Skriv om misshandlade barn eller krig vettja och inte en oskyldig puss, skit samma om han är journalist - dom säger ändå vad dom vill och ljuger som hästar travar!


Grå kofta

Jag vill ha en grå kofta, en lite längre variant som kan användas tillsammans med leggins om man känner för det! HIttade en söt en på Joy, eller Flash (blandar alltid ihop dom!) men iaf brevid Polarn och Pyret ligger den. Superfin för runt 300 lappen har jag för mig..ska ta och kolla in där och se om dom har kvar dom.

Annars är dessa fina:
Ellos 199:-
Lindex 299:-

Zooma

Vinterjacka!

Tittat lite på vinterjackor...
Den här är från Stadium, kostar 1199:- och finns i Svart, Brunt och Beige:


Ska leta andra senare...nu är det middag! :) Pizza! *Muma*

Söndagen..

Hej halloj! Ojsiken va kallt det är ute, var ute och tog en promenix nu på eftermiddagen, kom hem någon timma sedan och oj så kallt det är. Hade på mig tjocka jackan, mössan, vantar och halsduk. Kallt kallt kallt! Men det var skönt att få i sig lite luft, gick i lite över en timma men skulle kunna gått mycket längre..så skönt var det! :) Hörde stadion när jag närmade mig centrala öarna, hihi vilket ljud 14 000 pers kan åstakomma..men trodde de skulle vara mer! :p

Ikväll blir det hemmagjord pizza, måste dock åka till affären och handla lite först. Har tomatsås, skinka, ost, tomater och lök hemma men känner att jag vill ha någonting mer på..vi får se om jag har till degen annars kanske jag slipper bege mig ut i kylan :P

Måste köp:
Riktig vinterjacka - dun!
Vinterskor..
Förhoppningsvis så har jag råd att köpa något av dessa nu..jacka står högst på listan, troligtvis någon från Stadium. Har dock -15% hos InterSport så får kolla hos dem först!

Polisbilarna åker fram och tillbaka utanför fönstret!

Färdig

Klar med tentan..kunde mer än hälften iaf, en sak hade jag iiingen aning om vad det var och en annan föll frågan på att jag inte kunde första delfrågan..eller hela delfrågan. Men om två veckor kör jag igång igen...hihi tredje gången gilt right! :) 5min kvar på tentan, hoppas ingen är där nu! :S

Sitter och kollar på saker jag vill ha/måste ha till mitt nya hem, på fredag flyttar jag! :) Ska bli skönt, lämna det skabbiga korr.köket bakom mig, äckliga människor alltså!! Fy!
Kolla på dessa underbara stolsöverdrag som finns på Laredoute, så söta men lätt överdrivet kanske! :p

Zooma

Lördag

Nu har jag precis tittat på en sååå söt film, en sådan man blir kär i den underbara killen som spelar "the one" oh så söt! Katie är ju så bra bara..! "First Daughter" kan jag rekomendera till alla kärlekskrankor där ute :) Är på film humör idag..behövde slappna av lite. Hela jag är så otroligt spänd/nervös och jag vet inte vad..jag måste lära mig slappna av! Omtenta imorgon..känns som jag kan skita i den helt, ingenting går in..jag förstår inte. Skicka mig till ett vilohem i några månader så kommer jag tillbaka fit for fight då! Nähä de fungerade inte så - ILLA!
Aja..ska läsa igenom mina papper en gång till och kolla lite i böckerna, jag har aldrig haft svårt för skolan, men jag måste vara intresserad och de är jag tyvärr inte. Organisation och Ledarskap är inte alls min grej, lycka till nästa gång Johanna, good luck! Men jag ger inte upp...jag kommer försöka till 110% och hoppas att jag kommer klara mig, men jag tror inte för mycket på mig själv (kanske de som är problemet!)

Någon som vill köpa min bäddsoffa föresten? En Beddinge - Resmo, fin fin soffa (bara farmor som sovit i den!) Ska sälja den och sen köpa mig en Ektorp (en vanlig soffa!) istället, en lite mysigare!

Puss och kram

Grattis Farfar på födelsedagen!

Wei - grattis grattis grattis!
Världens bästa farfar fyller år! :) Pappa och dom skulle dit på middag och tårta, have fun!

Ja må han leva, ja må han leva, ja må han leva uti hundrade ååååårrrr!


Dålig Johanna!

Jag vill verkligen inte plugga, jag kan verkligen inte plugga! Skriva rent och sådant är de som jag lär mig mest genom, men nu har jag gjort det..färglägga alltihoppa tar gaaaalet lång tid och de är knappt några modeller att komma ihåg...så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till! Just nu känns det som om min hjärna är full...den har inte blivit tömd sedan förra tentan i måndag, vad ska man göra? Vad ska man göra!?

Men en del blev iaf gjort under dagen, sådant utanför skolan. Bokade tid för slutbesiktningen av rummet till nästa fredag (tyvärr måste de bokas om för bovärden slutade tydligen 11 så de ska bli spännande att lösa!), grattade farfar på födelsedagen, fick tag i människan som ska ta över rummet..eller nästan iaf! Och näästan fixat elen!

Ska försöka gå igenom allt ikväll..så gott det går och hoppas att lite fastnar/kommer upp till ytan. Hjärnan är bara för seg - VIN - de hjälper väll?!?!?!?! Joooo såklart de gör! Var faktiskt på systemet idag - crazy! Köpte en flaska vin och några cider. Passade också på att gå förbi Maxi och köpa ost och kex så de blir mys till Idol om en halvtimma! Nä nu ska jag fortsätta mitt läsande..usch vilken ofokuserad dag det varit idag.

Imorgon - Biblioteket med Annica och gå igenom ALLT 20 00000 gången!

Pussss

Värsta duktig!

Puh jag är sluuut i huvudet! Men jag håller min tidsplan otrollligt bra, mycket bättre än väntat! Har renskrivit 6/7 skulle jag tro nu, var typ 60 sidor tror jag :) Satt på biblan mellan 14-20 idag och fick en massa gjort! Blä, (väldigt mycket blä i bloggen nu för tiden :p) allt ska vara renskrivet till imorgon så jag har nog en 2h framför mig innan jag får träffa sängen.
Men de var inte bara plugg idag, bara nästan. Grupparbete på förmiddagen med gratis lunch från mamma helena :p JA de är du helena! Tack för maten! :) Sen så tvingade jag mig på Helena och Lina som skulle till IKEA..my favorit place :) Köpte fyra kartonger som man kan ha braha saker i, behövs nu efter flytten! 56:- eller nått gick det på - tack tack!
Seeeen blev det snabb shopping (för min del, inte Linas :p) innan jag gick mot biblioteket. Min cykel står hos Lina så ska gå och hämta den imorgon efter biblioteket...ska träffas 09.00 då vi har ett bokat grupprum och sen kör vi på. Blir nog några enskillda pluggpauser för mig och annica eftersom vi har tenta - bajs på oss!

Aja...puss på er - back to plugget! (mums jag äter glass)

Morgon!

Jag har inte vågat titta utanför fönster än, jag ska gå i kjol och mina favorit strumpbyxor fråm H&M (vill ha dom i grått också men dom tycks vara slut :()
Har så sjukt svårt att sova, eller halvt..och sen kan jag inte gå upp på morgonen :( Jobbigt värre..och idag vaknade jag med sjuuukt ont i vänsterarmen, känns som jag vet inte vad :( Men nu ska jag äta frulle och sen till skolan för att börja skriva på vår partnerföretagsanalys..över 15 sidor så är vi nöjda..kanska har 5 nu..en bit iaf :)

Puss och kram!
Ha en bra dag också...

Todag det är onsday

Gud vad jag uppdaterar  dåligt..men de bara för de är tentasäsong, en i måndags och sen en på söndag. Sen är jag människa i iaf  en vecka! Då är det lagom mycket plugg, ska bli skönt!!! Missade MIK futuremötet i morse - tyvärr med mening! Men men..vet inte om jag vill vara särskilt aktiv - men hörde rykten om pikétröjor - det köper jag!

Har suttit på biblioteket från 12 och kom hem vid 20 så mina 8h studier per dag är avklarat för dagen - INTE! Hade redan läst i nääästan 3h när jag kom till biblioketet och ska fortsätta nu. Har haft lite middagspaus för att få igång hjärnan! Lets go! Nu ska jag skriva min del av partnerföretagsanalysen..hoppas få ihop iaf 2 sidor, annars är jag kass! :p Imorgon ska vi börja sammanställa och slå våra kloka huvuden ihop och wooorka it!

Nä...nu är rasten slut!

Hoppas ni har ett mindre hektiskt liv :p


Må bra!

Nu tycker jag att alla mår fööööör dåligt! Jag tycker att vi ska få må bra nu..alla ska må bra! Tycker inte om att se gråtande vänner eller ledsna vänner pga personer som är allmänt muppiga i huvudet och fan ibland vill jag skjuta dom (men nej, det tänker jag absolut inte göra!) Men det känns så, varför har andra personer makten att förstöra en annans liv, iaf för ett tag. Fel fel fel..

Såklart att man blir ledsen..de blir alla, jag gråter ju för i tusiken i genomsnitt 20 gånger i veckan..hihi nä nu överdrev jag. Men ändå..alla ska vara glad och må bra. Vi får ha en "Må Bra-helg"..eller nått! Och isolera oss i en bostad och måla mina möbler...oj fel!..menade lägga ansiktsmasker och äta smoothis :p (måla liiite kanske :p) Sköt dig själv och skit i andra. Som i jobbiga människor - du går först!

Dagens uppmaningar:
Fan säger du att du inte tror på kärlek igen Cagla..då du!
Camilla - ARG! BLÄ!
A - du är underbar och..fan ibland blir jag sur!
Tycker du om att måla möbler - välkommen till Banérgatan! ;)

Nu ska jag hämta sista tvätten och sedan sooova som ett litet barn!
Puss!

Dagens..

Dagens...vill ha! Är denna lilla söta sladdlösa stavmixer ifrån Philips! Kostar 1391:- hos NetonNet :) Snälla! Fast vill ha den i vitt (de finns inte! :p)


Seg i kolan!

Blä, ingen bra dag..jag skulle vilja göra en massa saker men mitt huvud hänger tyvärr inte riktigt med i svängarna, så jag har isolerat mig i rummet! Blä blä blä! Och idag är det tisdag och allt vilket betyder att de är kör..NU..men mitt huvud skulle inte klara av de, jag vill inte förstöra rösten eller få en värre huvudvärk!
Och plugga måste jag också göra - lycka till!
Har ingen koncentation what so ever och allt känns bara tråkigt! :( Vill bli av med elaka tentan..eller iaf ha koll på läget. Men idag blev ingen vettig plugg-dag! Imorgon är det biblioteket från 11.00 med Annica, ska upp tidigare än det och försöka läsa lite extra, har nog gett upp för idag :(

Får iaf flytta in från 1 november i nya lägenheten, ska träffa säljaren hos mäklaren då och fixa det sista, pappa har snackat med banken idag så allt de är iaf okej..ska försöka få tag i killen som ska flytta in i rummet bara..vore ju kanske bra! Nä nu ska jag till köket! :)

Blääää är sammanfattningen!

Ny vecka..

Halloj i stugan!
Nu är jag hemma från tentan och ifrån en visit i stan. Tentan gick mycket bra, en fråga som jag känner kan sänka mig...jäkla juristtant! :p Jag tycker om frågor där det är "fråga 1: bla bla bla" inte en lång text som man ska försöka tolka, jättesvårt när man inte förstår frågan! Resten gick otroligt bra faktiskt, g är så självklart som jag heter Johanna, men såklart vore det roligt med ett VG också..måste ha 39,5p för ett VG och det känns som jag skulle kunnat klara den gränsen! Tack så mycket för tentan Hasse..honom vill jag ja i varje ämne! :)

Efter tentan cyklade jag med Stina ner till stan, hon skulle boka ny tid hos frisören för när hon slingade de i lördags blev det inte riktig bra så nu ska dom fixa det. Sedan gick vi runt på stan och kikade, åt lunch ute också - lyxade till det eftersom tentan gick bra :) Efter någon timma så cyklade stinisen hem och jag kom på att jag skulle till banken och kolla upp "dom förlorade fonderna" - wei jag hade 1600:- hos Nordea som nu kommer bli till möbler och annat skoj till mitt nya hem! :)
Dumma mäklaren..har ringt honom två gånger och inget svar, eller tre kanske och sen gick jag förbi kontoret och då var han i Nybro! Suck! 

Nu ska jag..inte göra någonting alls :)  

Flytt

Pratade med pappsisen tidigare nu ikväll, och dom hade redan planerat in att komma ner och hjälpa mig att flytta den 2 november..alltså dagen efter överlåtelsen...om säljaren får som han vill! Men det var iaf en rejäl lättnad, snäll pappa och birgitta är vad jag har! Tack så mycket! :) Dom åker ner fredag morgon..vi flyttar "alla saker" till nya lägenheten och ställer de där. Sen blir det en tur till IKEA..måste ju har gardiner, soffbord, ev matta, hall-möbel, tv-möbel med mera. Så förhoppningsvis hinner vi med IKEA..måste bara ha bestämmt mig för vad jag ska ha innan dess - två veckor har jag knappt på mig!

BORD

Funderar på det här köksbordet, kommer från Haléns och kostar 1495:- för stolar och bord. Med en viss rabattkod får man 300:- i rabatt om man handlar för minst 1500:- så får slänga till en vante eller nått isf :p
Vad tycks? Egentligen vill jag ju ha ett helvitt bord..så jag hoppas de kommer upp ett på blocket any day now! :)

Nu har jag gått igenom allt inför tentan en gång till..nu är det dags för sängen för denna unga fröken! Hopp i säng bara! Puss och kram

Söndag

Blä vilken latis söndag det har varit, har inte haft någon koncentration utan bara känt mig trött och hängig..fy inte bra. Hade "sjuk känslan" i kroppen tidigare, nu har den försvunnit så jag hoppas att den inte kommer tillbaka under natten! Jag har sovit waaay för lite den här veckan..har ju pluggat som en tooook day and night, och då fungerar inte min kropp - den vill ha sömn, iaf 7-8h per natt annars går det inte. Har iaf inte börjat få näsblod så då borde jag klara en vecka till i samma tempo.

Tentan är alltså imorgon 8-12 i Tornet, hoppas hoppas. Känner mig mycket mer förberädd nu är vad jag gjorde förra tentan...då visste jag knappt vad jag hette. Känns mycket bättre nu..sålänge jag förblir frisk och inte vaknar sjuk. Men jag måste gå igenom alla namn..de glömmer jag heeela tiden! Men G ska man iaf klara, annars hoppar jag fan av programmet!

Hihi..mellan små stunderna av pluggande så har jag tittat på ANTM säsong 9...sååå bra! :) Var de säsong 8 som gick senast på tv eller vilken var det? Blir iaf tidig kväll ikväll..ska upp tidigt och gå igenom allt imorgon!

Ciao..tänk på mig imorgon!

Hemma!

Nu kom jag hem! :) Har varit borta heeela långa dagen! Först biblioteket när dom öppnade vid 11 och sen satt jag och Stina där till 15 då dom stängde..sjukt tidigt! :( Men då beslöt vi att vi skulle träffa Victor (Annicas boyfriend) som var in town...så vi bjöd in oss själva på fika...mycket trevligt! Där var vi ända fram till 19 och pluggade och snackade..mycket trevligt! :)
Sedan var planen att vi skulle gå och äta taco-buffe..men haha dom hade det bara på fredagar så det blev pizza istället..blä! (visst var det gott...men inte såååå gott) Men det var en rolig pizzasnubbe iaf..vi ska göra en teckning, klistra på varsin bild och rita en pizza till honom (en liten tjej hade ritat en bild - "stans bästa pizza" så de vill vi också) Vi - Jag och Stina!

Efter pizzan så skulle vi upptäcka Kalmars getto - misslyckat! Norrliden var inte så coolt som förväntat :( Så då blidde det en sväng förbi Helena istället. Kom precis hem, fick åka bil ända fram till dörren - ska hämta cykeln hos Annica imorgon!

Natti natt! (ska bara plugga liiiite innan jag ska sova!)

Flytt!

Jippie! Jag får flytta tidigare än väntat!!!! :) :) :)

Mäkaren ringde idag när jag var på väg hem från Intervjun. Säljaren hade kommit in och sagt att han skulle flytta den 1 november TVÅ VECKOR! Shhiiiitttt va glad jag är nu!

Problem 1: Pappa kan inte hjälpa mig att flytta den helgen :(
Problem 2: Jag kanske ska åka hem den helgen!
Problem 3: Ska jag flytta in innan vi har målat om?

Hum jag vet inte, kanske ska vara snäll mot vänner med körkort ;) Aja det löser sig alltid liksom! Skulle iaf ringa och prata med mäklaren på måndag för att boka en tid till överlåtelsen.
Skönt - jag behöver inte betala lika mycket i hyra nu som jag skulle fått gjort annars! Och killen vill ju flytta in så snart som möjligt..måste snacka med bulten så får han kolla läget med han som ska flytta in!

JAG FLYTTAR SNART! Yeay!

Halloweenparty i korren!!! Jag kanske har flyttat då..men det är iaf en rolig fest..och avskedsfest till mig :p Så ser jag det iaf :) Vi får se...mer info kommer för intresserade! :)

Fredag..

Oj idag har jag verkligen pluggat! (känns som veckans tema det här - plugga! :p) Vaknade och läse 100 sidor ur MFL för att sedan cykla till biblioteket vid 10-tiden. Satt och pluggade med tjejerrna framtill 13.17 då jag åkte mot stan - besök på banken för att lösa in checken från TRE och sedan intervju på barometern.

Intervjun gick bra, skulle jag säga iaf!..men jag vet inte om jag vill jobba med det, eller rättare sagt - jag vet att jag inte vill jobba med det - men kan jag stå ut för att få pengarna!? Han sa att i genomsnitt tjänar man 150:-/h. Men bara 10% provision så vafan jag vet inte...vad tycker ni?! (jag vet vad du tycker helena (nu snackar jag om nya helena inte en av er gamlingar):p)

Sedan blev det handla av, tack snälla pappa! Nu har jag massa mat - mums! Man blir ekonomisk som student säger jag bara! :) På vägen hem så ööööösregnade det heeeela långa vägen hem..blä (tar ca 5 min men fick vänta typ 3 vid övergångsstället) Maxi var packat med folk - mest vid godiset för 29.90/kg *Hihi!* Inget godis för mig idag inte!

Sen har jag pluggat fram tills nu..kollat lite på tv samtidigt, skönare tycker jag än att de bara är tyyyyst hela tiden. Fick sällskap av alex den senaste typ timman...och hon hade förra årets tenta i två versioner (en med VG8 och en med VG9) Hihi så jag fick låna en till imorgon....då båda ska till biblioteket! :S Fan jag måste klara denna tenta. Enligt alex sa tvåorna att de inte var fråga om U eller G utan VG8 eller VG9 :D

Puss på er!

Torsdag

Halloj!
Hoppas alla haft en trevlig torsdag och att alla fått massa pengar på posten...de har jag fått! :) :p

Min dag gick som alla andra i pluggandets tecken! Gick upp i morse och satt och pluggade i köket i typ 2h innan de var dags för en repetitionsföreläsning i skolan. Hans kicks asss...han fattar att de är bra och kan ge oss tid till det! Tack så bra så bra, mikael är muppig! Bläää
Efteråt så cyklade jag och Annica till Maxi och köpte morgondagens lunch...vi ska sitta i biblioteket hela dagen  typ så då behöver man lite gött käk - briemackor! Sen blev det biblan fram till 19 typ när vi gått igenom allt och kände att vi behövde ha en rast från pluggandet..hemma iaf 1.5h innan man brukar! Vi var duktiga ooooch hade kul!

Dagens bästa: Blev uppringd av Barometern (tidning i Kalmar), jag sökte jobb som prenumenationsförsäljare för några veckor sedan..och nuuu hörde dom av sig :) Vi hade en telefonintervju och sen bestämde han att jag skulle på en "riktig" intervju imorgon. Shit va glad jag är! De är iaf en intervju..har ju inte fått jobbet men jag är iaf ett steg närmare. Jobbet är att ringa upp kunder som slutat att prenumerera, nyinflyttade mm för att ge dom erbjudanden mm...Hoppas på mig imorgon 14.00! :)

Nu ska jag läsa om MFL (ja helena vad är det för någonting????) - lag shit! Men de är inte sååå svårt så jag hoppas att jag inte dör. Ska skriva rent dagens föreläsning också...de kommer bli helgens plugghäfte :)

Ciao


Bloggar

Nu har jag fixat till Fridas lille blogg..egentligen ändrade jag bara hennes färger och gjorde en ny header! Kanske inte riktiga Jojo-färger men hon blev iaf nöjd och de är huvudsaken!

Inget avancerat alls..förutom att jag fick börja om en gång vilket blev dubbla tiden. Men inte så svårt...och det är roligare när man lägger en en skojig bakgrund och skojjigare färger :p Pink Power!...oj min blogg är visst röd nu - but in my heart!

Vill du ha lite hjälp - säg till!

Fridas blogg: http://fridalin.blogg.se spana in den!

Bomull

Nytt märke hos Nelly..hittills inte så många produkter, och bara i en färg vardera..men ohh så enkelt och fint. Jag behöver nya basplagg - hello Bumull!! Vad tror ni de är för materiall då????

Klicka här för en större bild på Belma WhiteKlicka här för en större bild på Fereh YellowKlicka här för en större bild på Hale GreenKlicka här för en större bild på Leman Pink

Juste..onsdag!

Jag tror jag blitt senil, jag glömmer alltid bort vilken dag det är...de är de studentlivet gör med en! :p Hihi! Aja nu är onsdagen snart slut och vi ska gå över till torsdag. Nä de går för fort..jag hinner helt enkelt inte me i svängarna!! Jag vill hya minst en vecka per dag fram till måndag..då har vi tenta! Blä! Men de är en kul tenta..förra året fick 80% VG på den..om dom inte ljuger dom jäklarna! Men iaf..Hasse är schysst och tidigare tentor har varit intressanta! :)

Efter tentagenomgången (puuuuckolärare!) blev det biblioteket för andra gången idag, var där imorse efter studievägledaren (som hade noll koll), och satt där till strax före stängning..iaf Stina och jag..vi var duktiga! Jag lärde mig iaf massor, han inte klart med allt utan ska fortsätta imorgon. Tomorrow är det repetitionsföreläsning - såå bra! Tack Hasse-plutt!

Puss och kram

Vill och kan..

"Pärlor till Svin"
Oh...världens bästa! Uggla är så jäkla bra, vet inte om denna låt är exakt som hans andra. Men den är braigt värre!
I looove it! Lyssna på texten!



Update: Wei jag lyckades lägga in den, och helt rätt första gången :)

Natti!

Nu är Johanna trött..vääällli trött!!

Satt på biblioteket från typ 16-19.30 :) Jag vet inte om så mycket blev gjort...men jag märkte bla upp boken så nu ser den mycket roligare ut - förvirrande! Vi bokade upp oss i grupprum både imorgon, torsdag, fredag, lördag och söndag! :) Nu jäklar ska jag få in skiten i huvudet, man fååår slå in det ja! (men bara försiktigt!)

God natt! 

Laboration in school!

Nu är jag ÄNTLIGEN klar med min laboration, eller de var ju egentligen två eftersom de både var på Power Point och på Excel..blä va tråkigt det är! Alla vill ju bara bli klara så snart som möjligt...
men när jag blev klar - gick läraren på rast!
VA - URSÄKTA!
Han får rast...och vi får sitta och vänta på att han ska ta sin rumpa tillbaka till datasalen - inte schysst! Inte..fyyy!

Nä..nu måste jag surfa runt och snösa bort en massa tid :S Sen blir det biblioteket ikväll..ska hämta godiset först! Hihi!

Ciao och Puss

Piffning

Så..det börjar nästan närma sig! Gud jag vet inte hur jag vill ha det..men det blir nog så bra så bra! :)

Jag har iaf avklarat en grej som stod på stora låååånga listan jag hade med till lille Kalmar, ducktig flicka! Nä nu ska jag äta lite...om jag kan dra bort mig själv från datorn vill säga!

Sitter och läser inredningsbloggen...underbart bra, och massa fantastiska bilder också!
Ciao

Armband och roligheter

På bröstcancerfondens hemsida har dom en liten rosa bandet shop med lite söta saker! Och söta saker där pengarna går till välgörenhet och forskning - de tycker vi om extra mycket! Det finns ju massa rosabandet produkter att köpa, men dessa var skoj.

Detta finns på deras hemsida:
Refleken är supersmark - den ska jag nog beställa!

Rosa Bandet armbandRosa Bandet reflexBröstkalendern 2008Rosa Bandet pin

Morgon

Usch de känns som klockan är 05 eller någonting...är nog för att det är rätt mörkt ute (eller persiennerna är neddragna :p) Ska fixa till mig och sedan iväg till biblioteket tänkte jag..blä va tidigt!

Vi börjar skolan vid 13.00 (med laborationeni Excel) så de finns gott om tid ändå, men ska läsa lite böcker där..så onödigt att beställa hem böcker för 500:- som man bara behöver läsa en gång, hihi lite ekonomisk är man allt :)

Ha en toppendag!

Sugen på att vinna?!

77342-1925

Käthe har en tävling där Du kan vinna ett presentkort från Modemecka på 500:-!

Rolig tävling och det tycker jag Käthe är riktigt duktig på - tävlingar! Kuliga saker som är användbara..eller bara fina att använda är hennes vinster. Surfa in på hennes blogg för mer information :)

Detta skulle jag vilja ha om jag vann (massa pengar mer behövs viss - ooops):
Halsband i form av ljusblå dalarhäst - 155:-
Mössa i ren Kashmire - 299:-
Manikyrset från Mavala - 117:-
Halsband Dalahäst ljusblåMössa i ren kashmir svartMavala Fransk Manikyr Kit

Excel

= Är konstigt och tar masssssa tid! Nu vet ni det också! - jag blir inte klokare - tvärt om skulle jag tro! :P

Lite glad iaf

Jag blev faktiskt glad!

Och sen blev jag arg på Bredbandsbolaget!..dom hade fått för sig att jag skulle betala 320:-/mån för mitt Bredband 100 - fel fel fel eftersom vi kom överens om 229:-/mån. Det var inte snack om någonting annat..så då ringer jag dom innan jag tänkte åka till Biblioteket och plugga - 30 min senare var de samtalet avslutat.
Tjejen sa att jag visst skulle betala 320/mån eftersom jag inte tecknade nytt abonnemang och kunde därför inte få studentrabatten - right! Bla bla bla om grupprabatter, hon pratade med sin chef och 50 andra typ 5 gånger under samtalet..bla bla bla. Det slutade iaf  att jag får betala 320:-/mån, men att dom drar av 70:-/mån i 12 månader :) Alltså 250:-/mån vilket är okej..skulle nog ha betalat mer kanske - men nu är jag glad igen! :)

Har suttit ute i köket och pluggat och kollat på Ernst i "Ett Två Tre"..oh jag vill gå på auktion och loppisar nu..köpa bord och stolar, en söt hallmöbel och ett sängbord..och eventuellt ett skrivbord i mindre varianten! Mysigt med gamla möbler tycker jag - såg en fin blogg där dom målat en antikare-äldre spegelram vit...sååå snyggt! Skulle nog inte våga göra det på riktiga möbler kanske..vem vet!

Nä nu ska jag tea-mig och sen soooova! Imorgon är det biblioteket till 12 - lunch och sedan laboration i Power Point och Excel! :(

Måndag och ny vecka..

Nu vill jag att de ska vara tisdag..ja om två veckor! De datumet längtar jag till - skit mycket! Då är alla tentor över..ja ial på 5veckor innan nästa fan kommer - och då är de på ekonomistyrning! Alla mina farvågor har nog blivit uppfyllda - förra tentan sket sig, jag vet inte om de är detta jag vill arbeta med..och jag har iiinga pengar!

Visst ohhh jobba som marknadschef och tjäna minst 80 000:-/mån, men vad får man ut av de då? Kul...ibland men man börjar väll inte på en otrolig lön ändå..alla arbetar sig upp!!! Men nu har jag gått och kärvat ner mig i turism - de har jag alltid velat sysla med..va mitt val efter MF - men hur ska jag göra?! Vad när..va!?!??!?!? Jag är så förvirrad att jag inte vet vad..jag ska ringa min mamma och tvinga henne att hjälpa mig - säga hur jag ska göra helt enkelt!
Nä nu är jag anti...och vill inte göra annat än att ligga i sängen och titta på tv! (ps jag har ingen tv och jag vill inte ligga i sängen!) Blääää!!!

Update: Studievägledaren har äntligen hört av sig...ska dit på Onsdag 10.00..om jag kan, men de har jag ingen koll på så jag antar det! Vi får se..nu ska jag bli glad! :)

Strejk!

Blääää...ingenting vill ju fungera!!! SUCK!!

Mitt jäkla excel är typ från STENÅLDERN och jag hittar inte summerings helvetes knappen....! Sen vill inte bloggen fungera, den är hur seg som hellst och vägrar uppdatera när jag gör om den - snälla gör som jag vill!!! Blä!
Nu strejkar jag och går och lägger mig..nu! Hej då!

Imorgon ska vi intervjua vårat partnerföretag (skulle inte kunna bry mig mindre!) ska bli skönt att få det avklarat! Hoppas att de går bra och att vi kan få snacka med en eller två anställda också, hoppas..de vore skönt att ha allt sådant avklarat! Känner att de kommer nog vara ett gäng som pluggar omtenta..JAG! Så vore ju skönt att iaf slippa åka dit på intervju igen!

Hoppas på mig - Inte U, inte UUUUUU! *ta i trä*

Natti!

Helt slut!

Halloj! Blä vad dagen har gått snabbt..känns som två timmar och inte, många fler.. :p Har suttit och pluggat heeela långa dagen..och är inte klar än för dagen! Ska renskriva 5 sidor till innan jag ger upp för dagen.

Men nu tänkte jag att jag skulle ta mig en promenix ner till pressbyrån och hämta ett modem från Bredbandsbolaget..kom jättesnabbt men jag kan ju inte använda det är, de är till nya lägenheten - dom var så söta och skickade med ett trådlöst for free. Som tack vill dom har 100:- extra i månaden, står helt fel på bekräftelsen så får inte glömma att ringa dom imorgon efter skolan!

Ikväll ska jag ta mig an bloggen igen, den var fin förut..nu vette fansiken vad man ska kalla de :p Hihi! Men ha de bra..nu ska jag klä på mig och uut i "mörkret" Ciao


Ombyggnad 2

Bygger fortfarande om...jag vet att de ser konstigt ut med headern...men jag har ingen koll utan lär mig allt eftersom - ha tålamod med mig!

Någon som har någon design idé att dela med sig av?! Hur ska "Outside The Box" se ut?

Update: Nu måååste jag sova..bloggen får se ut såhär tills typ imorgon kväll! Alla måste kommentera och säga vad dom tycker...snäälla snälla hjälp mig! Natti från lille mig! Puss och Ciao

Klädkammare

När jag flyttar är det en hel del som ska göras..steg 1 är självklart att måla om, tur jag har som har en underbart söt pappa som hjälper till ;) Och syrran ryktas det om ska hänga med ner då också -systeryster! :)- Ska bli kul!

En annan sak som jag måååste fixa är klädkammaren. Det blir mitt första projekt att piffa upp litegranna! Fick insperation från Engla om Laredoutes små och söta saker..Tänkte måla den i cremevitt eller rosa..eller någon söt kombo! :)
Detta kommer garanterat hittas i min klädkammare:

ZoomaZoomaZoomaZoomaZooma

Fixa naglarna

Filmen är lika bra som alltid - konstig va?! :P

Nu ska jag ta och fixa till mina naglar och händer så dom blir rena och fina...och rosa tror jag! :) Eller så kör jag på lite fransk, vi får se! Fötterna är katastrof...men dom behöver en hel helgs omtanke och kärlek..och massa fotcreme! Det får bli ett uppdrag till när jag flyttat - fotbad och fotvård kostant! Stackars små fossingar :)

Nä..back to tha hands :)

Min lördag

Är det något jag tycker är vakert så är det lysande städer, som "Kalmar i ljus" det är något så vackert med alla gamla byggnader som lyser och ser så levande ut :) Strålande! Jag och Lina har en plan om Kalmar, oktober och rosa nästa oktober..vi får se hur det går för oss - men jag tror på de, och lika så om en annan storslagen plan! :) :p Kick asss :p

Dagen fortsatt i pluggandets tecken..matpaus vid 17 tiden när jag nästan dog av hunger (inte bra!) för att sedan fortsätta en timma senare i två och en halv timmar, då blev det kaffe - latte! Mums dom blir bättre och bättre! Fick ett recept på en mumsig kaffe från Birgitta som jag tänkte lägga ut..inte provat än men verkar super! :) Nu tittar jag på "The Wedding Date" en av mina favoriter..jag är en 100% romantisk komedi! Loooove it :) <3 Halva filmen ute i köket..och nu fortsätter jag inne i rummet eftersom jag har filmen själv - såklart! 



Imorgon blir det en promenix innan frukost..ska upp 08 - SKA UPP! Ställer klockan på 07.30 och kan läsa lite då :p Hihi sen blir de plugga plugga plugga!!!

Puss på er! Cooofffeeee is slut - ah no! 

Biblioteket!

Nu stääänger de strax - skynd ut, skynda ut! Tycker faktiskt att dom borde ha öppet längre - hallå studenter pluggare heeela tiden! Öppet iaf till 17/18 eller någonting tycker jag skulle vara bra!

Har fått en del gjort..typ 4 kapitel är klara och sen är det bara resten kvar..kanske 1/3 gjord (exakt faktiskt!) Aja nu ska jag hem oh fortsätta the good work. Alla affärer är stängda så de får vi ta på tisdag eller någon¨gång man har tid..typ :)

Puss och kram!

Lördag - plugga!

Jag tycker inte om detta lilla rum, jag klarar inte av att plugga här det går inte! Suck! Det är för litet och allt sitter ihop tycker jag - blä! Men jag är uppe iaf 1h tidigare än jag varit tidigare i veckan..nej jag vaknade inte nu - jag menar förut, när jag gick upp!


Globen goes pink!!

Ska äta lite, och packa ihop mina saker och cykla till biblioteket..kan ju gå (ca 400 meter) - men nääää! :p Kalla mig lat..men böckerna är feting tunga! :S :) Där ska jag sitta och rita modeller tänkte jag - ända tills dom stänger, de kanske man ska kolla upp! Jag har gett upp att plugga i rummet..de är bajstråkigt!

Gröööööttttt..

P.s Jultomten jag önskar mig färgpennor d.S.

Rosa bandet på tradera

Modette säger adjö genom att ha bett 16 "kändisar" att designa en varsin t-shirt som dom just nu auktionerar ut på Traderas hemsida. Det finns en heeel del konstiga tröjor, designade av bla Ida Sjöstedt, Sahara Hotnights med flera..majoriteten tycker jag är koooonstiga, men charmiga!

Min favorit är denna vita t-shirt med en grön glittrig rosett och band i midjan! Designen visar själv upp den..Modettes Kicki Berg! Priset ligger på 450:-, skulle mitt konto funka skulle jag lägga ett bud! Kär! Så cool till..jeans!!! :)
T-shirt designad av Kicki Berg för Modette/Rosa Bandet

Dagens!

Jag behöver skor..höstskor/vinterskor/springskor/gåskor/jumpaskor/träningsskor..och söta skor!
Var ju heeelt beroende av att hitta ett par Princess reebook, fick mammas men dom är lite små!

Dagens till ha är dessa:
Svarta Reebok Princess från Have2have, kostar 498:-..tyvärr kanske inte rätt tid att köpa jumpaskor..men dom är ju så sköna! :)
Klicka för att förstora bilden

Viking goes rosa bandet!

Stövlar? Ja tack!
Vad sägs om dessa från Viking, 120:- går oavkortat till rosa bandet. Kostar 498:- på Have2Have. Detta gäller enbart din i storlek 36-37 eftersom alla andra har gått åt. Begränsad upplaga..och jag är kär! Jag vill också!

Undra om Lina vill byta skostorlek med mig - vad säger du darling? Up for it?!
OOOOH finns i Vitt i alla storlekar - vad tycker ni ska jag slå till?!
Klicka för att förstora bildenKlicka för att förstora bilden


Skolan!

Snart har vi avslutat våran andra kurs, det har gått relativt bra hitills..på alla plusuppgifter vill säga..tentan gick inte så bra för många. Hela 58% i MF1 fick U..haha, dom säger att vi ska skärpa oss - get a griiiip Mikael! Två veckor och sedan tenta, föreläsare som nästintill är helt inkompetenta - vad f*n tror ni händer? Jag skrattar..! Muhhaha..och lina med! (Vet fort inte hur det gick för mig..men jag tro till 85% på ett U, men hoppas på 30p iaf!)

Jag har känt att ekonomiinriktning inte riktigt är min grej, varför VARFÖR ska jag tvinga in mig i skit jag inte tycker om för. De är en typisk jojogrejj..jag är oootrolig!

Mitt intresse? Turism..och marknadsföring såklart! Lina har lite känt samma sak fick jag veta så vi gick upp till vår utbildningsansvarige för lite rådgivning - hon gjorde mig mycket gladare. Vi får välja bort handelsrätten som är sista 15hp på vårterminen och istället läsa Event management och Advertising campaign planning!! UUUNDERBART! Sen så ska vi skippa Statistiken ht 08 och läsa någonting annat skoj istället. Det låter helt oookej för mig. Då är de 15hp FEKB fram till mars/april med Business relations och ICE eller va de nu hette..allt på engelska. Så de blir en termin helt på eng - toppen skoj!
Det som blir ännu bättre är att jag får läsa mina roliga kurser nu, somliga kommer stanna kvar i sverige vt 09, då vi egentligen ska få läsa dem..och då kan jag flyga utomlands eller hur jag nu gör utan att ha missat dem! Grrrreeeeaaaat it is! Sen tänker jag även smälla in Turismvet A + B under HT 09 för att förhoppningsvis ta mig en dubbel liten rackare..Yes!

Fansiken va glad jag är! :) :D

Idol!

Missade förra veckans program...men inte dennas! Tycker dom är så bra så, och alla mina favoritfilmer är typ med..hihi tjejfilmer!!!

Amanda - Helt okej, hon är grym thats the shit!
Evelina - Fyyyyyy va bra hon var!! Satt med gåshud hela hennes låt, mycket bra låtval och hon är så gryyymt jävla bra! Halefuckingluleja! :p
Marie - Helt okej, kanske inte såååå bra som hon brukar vara..kanske

Fortsättning följer.. :)

Update: Asch..jag gav upp! Jag saknar tålamod, och struntar i allt snack - reklamer och sådant strunt! Blä blä blä! Synd att de inte finns roligare kanaler på SVT och så. Ikväll hoppas jag att Amanda, Evelina, Patrizia och Christofer får stanna. Ut - Gathania! UT UT UT!
Till Radiotjänst - Jag har ingen tv och kommer ALDRIG skaffa en! HA

Fredag!

Jippie de är fredag! Egentligen spelar det nog ingen roll vilken dag det är..de kommer ändå fortsätta som vilken dag som hellst. Pluggandes! Den 22.a har vi våran andra tenta så nu går vi över till hårdplugg. Den här veckan har blivit allt för seg, de är bra med föreläsningar..fler föreläsningar tack! :)

Idag har vi en mellan 12-15, blääää, dom ska vara max 2h då överlever man. Och jag tror de är den där konstiga människan leif som ska ha den idag..aja stå ut! Frågan är hur många det är som kommer gå, om de bara är annica och dom som åkt hem eller om de är fler..återstår att se!

Nä nu måste jag fixa till mig och äta frulle..man har fått in något konstigt system under dessa dagar! Usch bort! Upp och hoppa lite loppa :)

Ha en bra dag :) Ciao

Stövlar - efter Dina vader!

Jag har tjockisvader, det är inget att skämmas över - tack mamma :p Haha ja de är baaaara hennes fel :p
Men jag tycker om stövlar (nee inte gummistövlar), mitt problem är bara att de inte passar. Antingen är dom för stora, för små..sitter konstigt eller någonting annat.

MEN, i eftermiddags så hittade jag en sida..och jag hoppas den kommer göra mig lycklig! :) DUO heter företaget som har ett stall med snygga/bekväma och passande stövlar i olika storlekar. Man väljer ut sitt par stövlar på hemsidan, man klickar i storleken i skor, samt vadens omkrets och vips så kommer ett par stövlar i fin fin kvalite hem direkt till dörren efter ett par dagar :) Låter det inte enkelt? Ett par skräddarsydda stövelskaft på beställning!

Priserna är INTE studentvänlige (ca från 1500:- +porto), men hey, du får ett par stövlar efter dina mått och dom är i bra kvalite..de hänger ihop det där!

Här är mina favoriter:
Inta en snygg pose i vår retro-ryschfavorit. Denna tjusiga rundtåade stövel speglar den här säsongens 80-talsrenässans på catwalkerna. Messina är med sin konklack av skorstensmodell och sin superflexi-komfortsula skuren ur det mjukaste och följsamma skinn som du någonsin kommer att äga. Omsorgsfullt utformad för att med sina veck ändå vara urtjusiga och smickrande för dina ben! Du tror det inte förrän du har provat den.Ledigt fashionabel och elegant stövel med en smickrande dubbelsöm framtill som går hela vägen från topp till tå. Toledos skinnklädda klack och läckra fyrkantiga tå kommer att ge alla benformer elegant symmetri. En snygg chic och allsidig stövel som passar extra bra för nätta fötter och ben.Stoppa kavalleriet! Strikt militär stil med en påfallande remdetalj längs vristlinjen. Cyprus har fyrkantig tå och stretchpaneler på båda sidor för verkligt enastående passform. Prova stöveln i urtjusigt kastanjebrunt skinn eller elegant tidlöst svart skinn. Den här stövel är verkligen något extra.
Vår klassiska veckade stövel med en oemotståndligt charmig mono-klossklack, v-formsdetalj på vaden och en vacker mandelformad tå Vantaa är rakt skuren för en generös passform över vristen med en snygg stretchpanel baktill. Ett lite kortare skaft gör stöveln till det perfekta valet för nätta ben. Stå på dina fötter hela dagen och le.Bejaka den här säsongens rem och knapp-trend med en raffinerad catwalkdetalj på en klassisk DUO-modell. Den här stöveln kommer lätt och ledigt att föra dig genom dagen och vidare långt in på natten. Med en fanerklack av skorstensmodell och lite rundad spetstå får du ny spänst i steget med detta absoluta vardagsmåste på fötterna.

Kan man rädda världen?

Jag känner mig tveksam, vissa tycks tro att ingenting är omöjligt..att vi genom att slänga gamla elaka kylskåp på tippen, elda upp dem eller vad man gjorde med dom gamla godingarna, så blir allt bra!? Jag är tyvärr mycket kritisk, jag har inte sett mycket elände utanför sverige..inga slumområden i u-lander eller varit med om krig eller naturhot. Självklart tycker jag att man ska göra något åt det, det går inte att fortsätta som förr med gifter i allt och lite till. Vi blev allt mer miljömedvetna - jag lika så. Vi källsorterar, det gör vi i korridoren och jag tänker fortsätta när jag flyttar. Köper "miljöbilar"..sen om det är för att "ha gratis inträde till Stockholm" som dom säger i reklamen eller inte kanske inte spelar någon roll!

Men behöver man vara såååå ottttroligt nedstämd över vad som händer. Visst USA SUUUUUUGER och vägrar skriva på miljöavtal, bara för dom har minst 3 bilar per medelklassfamilj. Men (höll på att säga världen går inte under :p oops it does!) vi måste ändå vara tacksamma för vad vi har. Jag är tacksam, glad OCH kan tänka på annat! Jag bryr mig...du borde bry dig, men de ska väll för i skjutsiken inte ta över dig tills du blir en deppig tant med 20 katter i ett hus på landet!

People - be happy, dont worry (all the time anyways)

Nya Elle

Yes! Lite ny läsning hamnade i brevlådan i morse. Gick precis ut och kikade och där var det...
nya Elle numret med Reese Witherspoon! En av mina favoriter, hon har roliga roller och lever sig in i dem. Hon ser alltid så charmig ut! :) Då har man något att se fram emot ikväll..lite läsning! Jojo <3 Elle :p Nä nu ska jag fortsätta att plugga..

image213


Guldkompassen



Riktigt cool film, fantasy och äventyr..precis som jag gillar det. Såg trailern och den här filmen måååste jag se! Jag tycker Nicole är grymt duktig skådespelerska och Daniel Craig kan också sin sak. Hett tips - kolla in filmen..och trailern! Trailern finns antingen på SF.se eller Aftonbladet.se

Den släpps 7.e December och sägs vara julens storfilm - jag tvekar inte om den saker.

Coola bilar

This is the shit! Dessa bilar finns som en framtidsblick på Bilsalongen i Tokyo..och om jag aldrig varit intresserad av bilar innan så är jag det nu :) Jag vill också ha en..nu nu nu! Jag skulle vilja ha den första i ..gissa färgen!!! ROSA! :) Sooo cute!


Hejsan svejsan!

Och så var det torsdag, jag förstår inte hurdagarna kan gå så otroligt snabbt egentligen..lite läskigt är det!! :S Men men, de är ju bra om man tänker på peengar..då får man ju snart nya, tycker jag låter bra :)

Idag, ska jag...jag vad ska jag göra? Läsa klart 9 sidor anteckningar och bla möte ikväll inför utlandsstudier. Träna ska jag göra också..antingen blir det löpband eller så tar jag en promenad. De är så kvavt i rummen så jag behöver nog en massa luft! :)

Vi får se..ha en bra torsdag! :)

Vinter eller vadå!

Oh..jag kan inte låta bli att visa upp några av nuknuks mössor också..dom ser ju så sköna ut!
Kommer alltså från nuknuk, dessa är handvirkade och är i 100% akryl och kostar 249:-




Måste köpa ny mössa - vilken ska jag beställa tycker ni? HJÄLP MIG! :)

Halsduken del 1

Höst/Vinter - Kallt! - Halsduk!
Tänkte göra en liten serie om jakten på en finfin halsduk, förhoppningsvis så kommer jag hitta den!


Del 1 alltså:
Första stoppet är hos nuknuk, en liten webbutik med lite olika varor, bla halsdukar. De finns stickat och sedan sjalar, mina favisar är sjalarna. Priserna är helt okej, jag skulle kalla dom studentvänliga :)

Mina favoriter:
Sjal av brokad. Härliga mönster och i mina favoritfärger..iaf som passar just nu!
70x180cm. Handtvätt. Pris: 199:- ink frakt (just nu)


Skrivarkurs!

Vad jag vill bli när jag blir stor!?
Författare!!! Skriva en massa mysiga böcker, lagom tjocka som man kan krypa upp med i soffan och bara njuta av tillsammans med lite varmt mumsigt te! Böcker dom kanske liknar Denise Rydberg eller Kajsa Ingemarsson, en tjejbok om en karaktärs liv. De skulle jag villja göra, inte bara för pengar utan för fantasin..hitta på olika karaktärer..bygga upp en persons liv precis som man vill..eller tycker. Vilken makt va :p
Sen skulle jag vilja ha ett cafe..där jag kan sälja mina böcker och skriva nya! De är min dröm! Den har jag haft...alltid! Jag hoppas att jag kommer få tillfälle att uppfylla den, tänk vilket härligt liv. Hoppas jag iaf! :)

Så hur gör man - jo man kan ju börja med en skrivkurs av något slag bara för att se hur det är och vad det är som egentligen händer där bakom datorskärmen när författaren skriver! Bara på skoj..se om man har någonting att komma med - vem vet!? Nu ska jag kolla upp om det finns någonting som passar sig...skulle vara en rolig grej tycker jag! :)

..en trevlig onsdag!

God förmiddag..eller de kanske är eftermiddag nu, har ingen koll på alla konstiga uttryck och när dom går över från ett till ett annat! Har legat och läst ett bra tag nu, så skönt så! Ska gå ut och ta mig något att äta..magen låååter den vill ha maaat!

Efter ett besök i köket så tänkte jag cykla till IKEA, ska köpa mig en påse..med dragkedja som man kan gömma en massa saker i :) Kul liten utflykt i kalla kalmar. Man kan ju inte sitta inne hela dagen bara för att man inte har någon föreläsning - går icke!!!

Nä..nu ska jag bege mig! Vad ska ni göra idag?
Ciao :)


Inredning

Oh jag är kass på att gå och lägga mig - I know! Men jag hittade precis en underbar inredningshop..man kan beställa hem!

Nämligen Fridas Gård!

        

Det är roliga saker, lite mer inriktat åt de äldre föremålen..fast nya och fina. Priserna är studentvänlig..nu ska jag drömma mig bort och planera framtida inköp! :)

God natt!

Nu ska jag hoppa i sängen (nää inte bokstavligt :p) Varit en lång dag, skönt är att vi inte har nästa föreläsning förens på fredag - mycket skönt. Så nu blir det eget arbete..har tenta den 22.a kan de stämma? De är iaf näst-nästa måndag så det är tentaplugg från och med imorgon efter frullen. Imorgon ska jag läsa igenom mina anteckningar..och stryka under de viktigaste. Samt anteckna vad jag har svårt för - måste gå igenom djupare och jämföra med ex-tentor!

Oh..ska beställa hem lite trevliga kataloger från inrednings- och möbelvaruhus! Innan jag sooomnar. Braigt är också att efter vissa mindre problem med kontonummer är också handpenningen betald - skönt!

Puss och kram, patrik ska inte äta banan! :p (jag är grym på ordvitsar när jag är trött..hihi som på kören idag! Sååå braiga var dom - INTE!)

Liv

Oktober är "bröstcancermånaden"..många produkter blir rosa som en symbol för kämpandet mot bröstcancern, visa att den finns där och att vi kan göra något för foskningen. Det händer faktiskt saker med forskningen..det går sakta framåt men det är dyrt så bidragen måste fortsätta komma in. Jag tycker det är hämskt att så pass många drabbas av bröstcancer..cancer i allmänhet. Alla känner vi någon/vet någon som varit drabbad och blivit "frisk" eller har gått bort i sjukdomen. Alla! Hur hemskt är inte detta?

Hittade precis till "Livs blogg", en tjej precis som jag som är 20 år och tycker om livet. På nio månader kan ett liv ändras drastiskt! Jag kan inte förstå känslan, men jag blir upprörd av själva tanken! Alla får kämpa..men alla övervinner inte cancern, tyvärr. "Hon" har det i släkten, både på sin mammas och pappas sida..och trots sin unga ålder drabbades hon. Majoriteten är över 40 år när de drabbas..men det finns undantag - "liv"

Imorgon, den 20 oktober klockan 20:00 kommer hon att somna in!

Läs hennes blogg: http://colourfulmiracles.blogg.se/

Tänk så mycket man vill göra för att hjälpa till, jag är trött på att vilja och tänker nu agera. Hur? Det vet jag inte..men någon vill och måste jag göra. Varför all sorg!? Och nää jag är inte dum, men hallå!

Promenix

Förmiddagen spenderades i skolan, vi hade en presentation direkt när vi började kl 08.30, efter den lyssnade vi på 5 andra grupper innan vi fick åka hem! :)
Jag har precis lagat lite köttfärssås! Den blev okej..men tycker fortfarande att de ser lite läskigt ut när de är med Fläskfärs och inte blandfärs som man brukar ha. Men de är gott och billigare än vanlig :p Blev en studentvariant eftersom man inte har allt hemma..men god och lite kryddigt stark! *Mums*

Nu är jag mätt och glad och ska cykla mot Lina, vi ska gå på en promenix..än Underbart väder i lille Kalmar idag..så vi ska ta vara på den och bege oss ut. Blir nog en studentfika sen..ja ni vet en sådan man har hemma hos någon av gängen :) Och ikväll är det kööööörrr :) Jippie! Siiiiinnngiiiing in the raaaiin (sunshine)!

Have a good one! :)
Ciao

Sött från ASOS

Vet inte vad ni tycker?!..Men jag tycker denna kjol är helt fantastisk!

Den är rolig, lite lustig av sig men stilig. Passar kanske inte direkt till vardags men till finare fester och och kväll ute på stan - helt klart! Kostar 379:- från Asos, vill vill vill ha!

Taffeta Gathered Mini Skirt

Tröttis måndag..

Så var ytterligare en dag avklarad..undra hur många som återstår :p

Skön dag, fast jag tycker vi fick en hel del avklarat..förberedde oss inför vår presentation imorgon i skolan, samt skapade ett gäng frågor införmpartnerföretagsanalysen och intervjun nästa måndag. Kul i jul! Vi var hos Lina först och sedan cyklade vi till skolan för att öva igenom det i ett klassrum och se till att allt skulle fungera - teknik och sådant tjafs you know.

Efter det..var vi rätt slut i huvudet och bestämde oss för att dra till "city" för letning och fika. Känns inte så ekonomiskt av mig att lägga ner 50:- på fika när de är typ 1/10 av det man har att leva på resten av månaden. Men jag har massa mat hemma..så jag ska nog klara mig - NUDLAR! :D
Men vi hade trevligt, gick runt och letade efter tavelmaterial till Lina och lite annat skoj. Köpte en penna och tre papper till morgondagens presentation!

...fan nu måste jag dricka vatten innan jag dör (åt ett äpple(två) fast jag är allergisk - men de är gott vad ska man göra?!) Hoppas jag hinner ringa pappa innan jag dör, suck för mäklare - dom är jobbiga!
Puss från lille mig

Latte!

Mums här har ni min supergoda latte...blev lite stark men ohh så god! :)

Man kokar lite espresso..sådär lagom.
Jag har en liten så den räcker till typ en eller två pers beroende på glas/koppar
Värmer mjölk..ca 2 dl som man sedan skummar
Häll upp på kopp och krydda, jag väljer kanel, min favvo all time!

image207

ge upp...

Nu..precis nyss skrev jag ett ARGT inlägg, men jag väljer att inte lägga upp det! Då jag tror att personen jag var irriterad på skulle förstå detta och de kanske skulle bli lite tråkigt!

Men ibland blir man så trött, eller jag blir det på folk som skryter..om ingenting. Det bara kommer av sig själv..jag klarar inte av det. Det handlar alltså om en person, som jag alltid blir irriterad på..bara för att. De är tooo late tooo fixa kan man säga..tyvärr att de gick så långt men de är verkligen försent. Jag tror inte jag varken vill eller kommer vara vän med dig på samma sätt som förut.

Du har bränt dina broar mer än en gång och jag är trött på de..trött trött tröööött!

ILLA!


JA!

Ohh...de är någon som tar över kontraktet på mitt lilla rum! Yes yes yes! Gick precis in på Kalmarhems hemsida för att kolla om den var kvar, och de var den INTE! Gud så ooootroligt skönt att veta att den blir uthyrd, så otroligt otroligt skönt :)
Nu är jag sjuuuukt glad - allt fixar sig! Hoppas dom tar den från 16 nov..!

Jippie..detta ska jag fira med att äta upp min Tikka Masala jag precis lagade, den längsta tiden jag lagt ner på mat på säkert  6mån eller nått..hihi! Och efter den blir det en rejäl latte! Vilket mys de är med god mat - mums! :)

Ha en toppenkväll..allihoppa!!! :) :D

Söndag

Nu åkte precis Pappa, Birgitta och Farmor hem..tack för helgen! :) *Mums*

Det var ganska lungt trots besöket, dom kom ner igår efter träningen, var här vid 13 tiden och sedan åkte vi direkt och kollade på min nya lägenhet. Dom tyckte den var super, träffade även säljaren som var trevlig, verkligen ordningsam av sig..haha pappa har fått för sig att göra både det ena och det andra! Min pappa är bäst! :)

Efter visningen av min uuuunderbara lägenhet som alla älskade åt vi lite lunch nere vid hamnen på Stekhuset, laxplanka åt jag och den var sjuuuukt god! Kan jag rekomendera! Sedan gick vi till slottet och gick runt där, gick i trädgårdarna och hade så trevligt så trevligt..men de var lite kyligt! Så när vi kom tillbaka satta vi oss på en pub och tog en Irish coffee..men fansiken va mycket whisky det var i, jag kunde inte dricka min..så gick en SD! :) Mums mums mums! Satt där i någon timma innan vi tröttnade och gick till Harrys..väldigt trevligt ställe..och Bowling hade dom också :) Blev lite mat där också innan vi tröttnade och gick till Pappa och Birgittas hotell och där blidde det en cider innan jag och farmor gick hemåt!

Idag stod IKEA på schemat men innan dess åt vi frukost tillsammans på hotellet (Best Western). På IKEA skulle jag lämna tillbaka ett skrivbord jag köpt..kommer inte få plats i nya lägenheten (använder köksbordet istället) så nu har jag 760:- tillgodo på IKEA vilket var bra. Köpte lite bunkar, örngott och lite smått som behövs nu. Resterande lite större saker får vänta till i November då iaf min snälla pappa ska komma och hjälpa mig flytta! Vad skulle man ta sig till utan en snäll pappa?! Jag vet då inte!!!

Fick lite presenter också, ett sött halsband och kaffe-grejer (så man kan göra latte, riktig latte ala Birgitta!) *MUMS!* Nu ska jag läsa lite i min nya bok, och sedan blir det att cykla till MAXI och köpa mjölk så jag kan göra en riktig latte! Så himlans gott..kan fota den och lägga upp en bild..mums mums mums! :)

Fredag + Helg!

Hemma igen...skönt! Trött!

Eftermiddagen och kvällen var mycket trevlig! Föreläsning om PowerPoint och Excel i Grundläggande IT-kursen, lite flummig men okej. Efter den så drog vi till Helena och arbetade på konsumentvaruanalysen lite mer, gick bra...men IT föreläsningen hade smittat av sig så vi hade en massa sånger för oss, lite roliga idéer om hur man kunde föra redovisningen roligare :p
Efter några timmar i "rummet" begav vi oss mot Lina och vindrickandet..de börjar bli en fin klassiker nu! Tommy hängde också på eftersom målet var Taco-buffen på KMs 39:- och tooootaly värt det! Dom hade massa mumsiga saker dom :) Mycket bättre än Mollys :) TIPS!

Men som vanligt vid tacos blev vi sugna på glass och gocks och de blidde en cykeltävling till MAXI..genom hela stan alltså! De var lagtävlan! Johanna, Helena och Lina VS. Annica, Tommy och Stina! Vi vaaaannnnn såååå hårt :) *hihi!* Men vi köpte goa grejjer där och begav oss mot tommy och helena för vidare flummande!

Nu är jag hemma..sängen nästa! Imorgon är de tvättid mellan 07-11, Afro mellan 11-12, Pappa, birgitta och farmor kommer runt 13 och då ska vi kolla på lägenheten! Sen får vi se, men de blir nog inte mycket tid över till att sitta hemma vid datorn! Så ha en trevlig helg!

Ciao

Update..

Nu har jag städat och varit duktig och gjort näästan allt jag ska göra idag! Gick precis och kollade posten, för 3.e gången idag och Jippie nu har jag fått en bok! Rivalerna av Lesley Lokko, någon som läst den?

Omslagsbild: ISBN 9789170013638, Rivalerna

Beställde tre böcker för två veckor sedan, men de blev en massa föresningar så dom delade upp leveransen..gud vet när dom andra böckerna kommer! :S Men nu har jag något att läsa iaf..! Ska lämna tillbaka dom andra böckerna till Lina..så jag inte snor hennes läsning. Måste läsa ut den i helgen bara, för nästa vecka är det hård plugg som gäller!!! :S Men de är en del av grejjen..de ska nog gå bra!

Kap 11 eller nått står nu på schemat!

Morgon!

God morgon!
Titta så fint väder vi har i lilla kalmar idag..mysigt! Tänkte att jag skulle gå till skolan (alltså promenera) men nu kom jag ju på att vi ska till Helena efteråt och plugga..sammanställa lite om de vi kommit på i textform, presentationen i powerpoint ska fixas och lite sådant! Så de får bli cykeln :)

Gick upp någon timma sedan i ren protest (vet inte riktigt mot vad) och har surfat runt på lite olika jobbsidor i hopp om ett extrajobb. De är hopplöst, eller nästan iaf. Som tur är kommer CityGross att öppna har i Kalmar brevid IKEA i början av nästa år..och då kommer dom behöva massa massa folk!

Nä nu ska jag råna brevlådan och hoppas att en bok från Bokus har kommit..sen blir det frukost innan städning av rum och läsning av de sista kapitlet i Kotler!

Ha en bra dag! :)

Kanelbullensdag!

Såg precis på Niklas mat..HUR kunde jag missa denna UNDERBARA människa! Jag är kär i honom..en sån vill jag gifta mig med! :P En som kan laga mat, skrattar och verkar allmänt söt! :) Fick lite bakgrundsfakta och även "träffa" grundaren av denna underbara dag - Kanelbullens dag!


Bilder: SVT.se

Dagen efter duggan var soft. Jag och Annica cyklade ner till centrum...ohh så ovanligt tycker ni :p Men hon bjöd mig på lunch, tack tack tack gumman, så söt du är (ett annica uttryck!)! Sen gick vi runt på Åhlens och provade läppstift..rött! Annica hittade ett så fint, passade henne peeerfekt. Hon fick lära sig den hårda vägen att JAG inte kan måla läppstift på andra -hihi!-

Sen skulle vi på visning så vi hämtade upp Helena på vägen och begav oss mot Berga..vi hittade fram och var ute 5min innan utsatt tid :) Lägenheten som är en trea på typ 87kvm var najs..jag gillade inte badrummet..men annars så var det fint och öppet! Ta den Annica (+Viktor) så får vi ha dig i vår närhet! :)

Vi cyklade efter visningen med rask takt till Helena-Netto-Lina! De skulle pluggas och bullas hos unga fröken Lina..hennes (mammas) kanelbullar stod på menyn! (MUMS!) Och hennes hemmagjorda choklad! Hihi..jag kommer krascha hos henne kalla vinterdagar och njuta choklad..så himlans god och inte såååå hiiiimlans söt som Obojen är. jjjj+ från mig! :) Lite pluggande blidde de också inför konsumentvaruanalysen som är till på tisdag! Jag har introduktionen :) Sånt e skoj!

Nu ska jag..hum..städa (nääääää!) :)
Puss!

Dugga!

Nu sitter vi på biblioteket och håller på med duggan. Det går sådär..

Första gången så fick jag 18/20..de är 1 ynka poäng från att maxa (19-20 poäng=5slutgiltiga poäng, 17-18=4slutgiltiga poäng). Så jag ska försöka få ett till poäng! Andra försöket gick åt helsike..haha, tänkte att man kan ju prova att chansa lite (gick inge vidare!) :)

Uppdrag - Hjälpa Annica!

Oh, glöm inte att äta massa kanelbullar!

Torsdag morgon..

Jag är lite efter i tiden, de känns som tisdag eller nått! Men men..idag är det torsdag - Dugga! Den öppnade för 33min sen..jag ska träffa Annica på biblioteket så ska vi göra den tillsammans, skönt att man inte behöver vara i skolan! :)

Att gå upp idag var sååå segt låg i sängen i säkert 2h och somnade om hela tiden..haha, men inte så farlig treäningsverk (men jag lovar att de känns!) Ska in till köket nu och äta lite frulle, ska ta fram dom viktiga sidorna i boken som lite förberedelse inför duggan..kommer sitta lappar i halva boken!

Oh..något bra med dagen! En tjej har anmält intresse till mitt rum och vill ta över de så snart som möjligt (Jippie!) Den var fort ledig i morse så hoppas att hon får den. Skulle vara skönt om jag slapp dubbla hyror..då skulle jag få betala mindre än en hel om hon tar över den 16 november - Tack för det!!

Nä nu måste jag springa...ciao!

Paket från HM

Oh så roligt det är att få paket! :)

Efter träningen så cyklade jag och hämtade mitt "lilla" paket, visade sig vara stort och komma i kartong - men hem fick jag det! :) Många saker va fina, vissa saker var helt FEL och andra är jag lite tveksam över!

Stövletter - Åker tillbaka, hade en konstig söm som stör mig, satsar på ett par stövlar senare istället!
Träningsset - Perfekt! Verkligen underbart 79,90:- på "Outlet"-delen och fanns i alla storlekar senast jag kollade.
Klänningen - Kom i form av en kort tröja i fel storlek - felpackat!!!!! Snyft ge mig rätt nu nu nu!!!
Kjol - Satt tyvärr konstigt på, lite kostig längd dessutom så den åker tillbaka!
Bäddset - Jättefint för 79,90:-, kommer behållas och användas (lägger ut bild när jag bäddat med de!)
Myströja - Gratis är gott! Tack så mycket för den! :)

Onsdag!

Puh, nu är jag hemma efter en heldag ute på äventyr!..
Vaknade vid 07 tiden och gick upp efter ett tag och fixade mig, vi skulle träffas och äta frukost hos Lina klockan 08.30 så de var bara kläder och resten som skulle fixas. De var en trevlig frulle..men bara jag och Lina, lilla sjuka Annica hade sovit dåligt (bli frisk gumman!) men vi hade trevligt och pratade om våra lägenheter *Hihi* Vid 10-tiden så kom dom andra och vi började arbeta med vår konsumentanalys i två timmar .

Sen var de var dags för skola och föreläsning, en lång på 3h och sen var det information inbokat i 1h efter det, så enligt schemat skulle vi slutat 16.00. Men de blev bara en kvarts info så de var skönt. Jag och annica åkte ner till stan och gick runt i lite olika inredningsbutiker och kikade lite, båda ska ju flytta (förhoppningsvis)! Ska hänga med Annica och Helena på visning imorgon, en trea någonstans i Funkabo/Berga området...snacka om att vi håller ihop tjejer, skojjigt! Så de ska bli spännande och titta om de är något för Annica och Viktor. :)

Snabbt hem och bytte om till träningskläder och sen iväg igen mot gymmet. Blev 25min snabbt på löpbandet innan vi gick på pass Core (mage, rygg och balans) i 30min och hooooly mooooly va slut jag är!  Inte nog med de...blev 15min avslut på skid-maskinerna också (den utan händer) så nuuu jäklar! Imorgon kommer man ha ont...och de blir ingen träning då - REST!

Nu ska jag duscha och äta lite mat :)
Ciao

Dagens

Denna söta kjol hittade jag på den nuöppnade webbutiken Modemecka.se och kommer ifrån Sara Lova. Kostar 800:- vilket är dyrt för en student..men den är himlans söt enligt mig. Finns i andra färger också..den svarta kanske är mer neutral :) Besök Modemecka.se vettja och spana in utbudet!

Saga Lova rosa kjol i bomullstrikå stl S/M

Klappat coh klart!

Nu är allt färdigt! Jag har skrivit under alla papper (4st) förra ägaren ska skriva under imorgon och jag får tillgång till den troligtvis den 15/11-07 Jippie nu är det säkert och jag får vara jätteglad!! :)

Skönt med eget kök framför allt! :) Sååå skönt! Den är en liten bit bort..men Lina bor ju där och Helena bor nästan där :) Så de är kul!

Om någon vill hyra mitt nuvarande studentrum ligger den ute på KalmarHems hemsida nu..fast dom har skrivit fel inflyttningsdatum!! :S Aja!

Nu ska jag äta klart..sen är det dags för kör!
Ciao

Jippie - lycka!

Efter många om och män kommer frågan "När ska vi skriva kontraktet?!"

Gud va glad jag är just nu, allt blir så bra så bra! Jag fick alltså lägenheten, mäklaren tar bort den från Hemsidan imorgonbitti..trots att folk mailat om den idag - tack snälle mäklare för det! Så de kan bli så att vi skriver kontrakt imorgon eller på onsdag...pappa skulle ringa och snacka med mäklaren imorgon!

Men allt var okej med säljaren 380 000:- får vi betala för det :) :) :) Han ville ju ha en snabb affär..and here it is! Men skulle vara skönt om pappa kollar igenom den och ser att allt är okej och att de inte är några fel med den! Men nu är det såååå nära! Mäklaren talade in ett meddelande på telefonsvararen under mitt Yoga-pass, han hade kollat med säljaren..och den andre köparen var osäker så jag antar att han gav upp på den. Min lägenhet! Min min min!

Ska bli kul att fixa och trixa..måla och köpa lite nya möbler och så :) Riktigt skoj! :) Så nu måste jag göra mig av med mitt korr.rum...lagt ut annonser lite här och var! Och fler blir det!! Tänkte skriva ut lappar att sätta upp i skolan och biblioteket för att hitta någon som kan flytta in asap!

Nu ska jag sova...men först drömma mig bort i inredningskataloger! :) Puss

Väntan..

Det bästa jag vet...INTE!! Mäklaren ska ringa nu någongång under kvällen..och lämna besked om hur vida den andra killen lägger över mig eller om lägenheten blir min bara MIN! :) Skulle vara så roligt..

Nu ska jag ut i köket och äta macka och dricka lite te. Köpte god pappa-ost idag när jag var och vecko-handlade så de ska bli mumsigt. Får ta och snabba på dock för om 30min ska vi träffas utanför Nordic och för första gången prova på Yoga..de är jag, annica, lina och stina (stina the veteran!)

Oj..vad ska man ha på sig?! :S
Puss!

Bygger om!

Nu håller jag på att bygga om...och jag gör det själv - farligt I know! :)


Ni behöver inte hålla er borta...men var berädda på att sidan kan komma att se lustig ut ibland! Förhoppningsvis blir den fin i slutändan - tack för visat tålamod (så brukar se stå i affärer..haha)

Bud!

YES!
Nu har vi fått lånelöfte från banken på x-antal kronor, pratade precis med pappa och de är hur bra som hellst!!! De är bra att ha en snäll pappa! Du är bäst bäst bäst (och birgitta också såklart!)! Nu har jag pratat med mäklaren också, han lät positiv och sa att den andra killen troligtvis inte skulle gå upp mer i pris utan att han stod stilla där - de hoppas vi allt på!
Balkongerna Banérgatan

Visst är jag glad, men jag är också medveten om att de kan gå åt pipan. De blir som de blir, men de är roligt att vi kommit såhär långt iaf. Pappa och dom ska komma och kolla på lägenheten i helgen, dom är ju ändå här då och så får vi se vad pappa tycker om den..han kan ju sin sak pappisen!

Snart föreläsning. Ska nog läsa ut något kapitel innan dess, tusiken att jag inte fått mina böcker från Bokus än..dom är ju lika sega som Adlibris!! :( Vill ha roligt att läsa nu nu nu!

Ciao

Dagens - sötaste!

Snyggaste, underbaraste kjolen jag sett..på länge! Kommer från dELIas och går på $34.50.
Synd att frakten är så sjukt dyr..snyft! När jag får jobb, och tjänat lite pengar ska jag helt klart beställa från denna underbara sida..snyggast kläder enligt mig iaf :)


Klänningar

Fina klänningar, Kelly visar bla att de funkar på hösten också..jag håller med henne! 100% :) Jag lever i mina svarta tjockare strumpbyxor från H&M (98:-/st) med kjol eller klänning! Våga vägra kyla!

Bilder: Glitzy


Bilder: Delia´s

Jagad!

Dom riiiiinger heeeeela tiden!!! Överallt...överallt! *Hihi* Snackar om min pappa och mr mäklare..dom ringer varannat samtal tror jag..nä, nu överdriver jag. Men dom gjorde det en gång iaf.

Så här ser det ut just nu:
Pappa har varit på banken - mäklaren undrar om pappa varit på banken - pappa har varit på banken..jag ringer dig senare - väntar på att pappa ska få samtal från banken för att sedan ringa mig - så jag kan ringa mäklaren - och efter det troligtvis ringa pappa! :) Fattar ni!?

Föresten - God morgon!
På morgonen har jag tvättat - nästa steg är att dammsuga! Trevlig dag :)
Träning någon?

RSS 2.0