Första tentan..

Helgen gick snabbt och nu är det över..imorgon kl 08.00 skriver vi våran första tenta - scary!

Denna helg har gått i pluggandets tecken..men de har inte enbart varit tentaplugg utan vi klämde in en tjejmiddag som var såååå trevlig sååå :) Innan den så satt vi självfallet och pluggade i några timmar. Lördagen var faktiskt skön att ha aktiviteter..träning, plugga och sen middag.

Idag har de också varit plugg, i sammanfattad form! Satt hos Lina i 2h och gick igenom allt rätt snabbt och fokuserat..fast de kändes som vi hoppade över vissa delar! Ni under kvällen har jag befunnit mig i korr-köket med lite trevligt folk..nästan alla har kommit och gått, trevligt folk vi har här! Suttit med en av dessa trevliga människor under stora delar av kvällen och bollat lite, spanat in varandras anteckningar och liknande. Hon hade även gamla tentor som jag spanade in lite snabbt - OMG jag har pluggat på feeeel saker kan man ju säga. Men de har bytts lit. så förhoppningsvis så har dom också ändrat frågorna! *Tvi tvi tvi*  *Ta i trä* ...

Nu ska jag läsa igenom allt snabbt och sen är det sängen! Klockan ställs på 06.00 och då ska jag upp..frukost och en kik i pappren innan jag beger mig mot vår samlingsplats - hej hopp!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

håller tummarna för dig imorgon ;) det kommer nog gå bra ska du se

2007-09-23 @ 23:53:40
Postat av: Jojo

Tack gumman! :) Nja...inge vidare kanske men jag (och många med mig) hoppas iaf på det bästa!
Ta hand om dig :)
Puss

2007-09-24 @ 14:10:41
URL: http://jojoaug.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0