Söndag!

Igår låg jag ute i solen mellan 13-16 och jäklans va solen tog..jag trodde inte att de skulle vara så farligt men igårkväll var jag en liten kräfta. Idag så vaknar jag upp och är liite brunare än vanligt, jippie de röda blev brunt :) That is so not me så man får ju iaf vara lite glad över det hela!

Idag är det molningt men iaf inget regn som dom sa de skulle bli, tack för det! Ska regna måndag-onsdag iaf :( Oh well jag har mina underbara gummistövlar som hjälper mig genom regn och rusk. Idag ska det faktiskt bli lite plugg..tänkte skriva arbetet som ska in på Onsdag till Human communicationskursen. Blir en flummig uppgift eftersom jag inte har boken, ooops men jag tror det kommer gå bra. Jag har mycket anteckningar och allt finns ju på internet så de ska nog gå bra det här...om de är något jag är grym på så är det ju babbla!

Annars blir det träning lite senare och fortsatt jobbletande, som vanligt. Ska skicka ett mail till IO i Kalmar och till CSN också angående sommaren och poängen vi tar i usa.
Ciao

Kommentarer
Postat av: annica

Hej kolla vad jag skrivt om telefon

puss

2009-04-20 @ 18:20:11
Postat av: Jojo

I will!!

Thanks darling!

2009-04-21 @ 03:55:42
URL: http://jojoaug.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0