Soligt i Westerville!

Det har regnat i tre dagar nu så det var riktigt skönt att vakna och se att solen skiner, de ger iaf lite mer energi! :)

Tennisen gick strålande, serve ståd på schemat och de var ju lite svårare än det ser ut men efter ett tag fick man in snittsen och då var det riktigt kul så tiden bara flöööög iväg. Sedan var det dags för EW och gå fick vi gå ute eftersom solen sken så mycket! Men 1 mile är inte så mycket så de gick ju fort de med.

Nu sitter jag och äter frulle, vi fick med oss en kaffebryggare från Meghann och den exprimenterar vi nu med för att få till bra kaffe...katrin skicka över lite skånerost är du rara ;) Sedan ska jag börja flumma på ett projektarbete innan vi ska iväg till Polaris och shoppa lite. Forever 21, Victoria Secret och Sephora tänkte vi köra..Toby ska köpa present och vi ska hjälpa till (underkläder!).
Sedan blir det middag med vin och antingen Downtown och ett besök på Sugar alternativt Old Bag. Det ska iaf köpas ett lager med vin idag så vi har hemma..i garderoben såklart! :p

Hoppas ni har en FAB dag!
Ciao

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är inte okej att vara "skåpsupare"

Men jag älskar dig i alla fall, saknar dig massor.

2009-04-16 @ 20:11:49
Postat av: Katie

Okej, vi testat telepati, ni skickar jag e pack skånerost, tar du emot??

2009-04-17 @ 14:56:19
Postat av: Jojo

Mamma: Ja men jag vill ju inte bli skickad på "alkoholkurs" och betala böter om security skulle få för sig att kolla lägenheten, hihi partyt forsätter tills dess! :) Love you toooo!



Katie: Vågen för världens bästa katie - jag är redo! Got it...nästan :p Gled precis ur händerna och ut i intet! :(

2009-04-18 @ 04:02:10
URL: http://jojoaug.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0