Håll huvudet kallt..

Hemma! Cyklade iväg för träning vid 13.30 och kom hem nu..action! Träningen gick bra, haha jag slängde på lite mer vikter idag - är inte de bästa som finns att känna att man klarar liiiite till? Jo de tycker jag! Då jäklans vet man att de händer något :)

Sedan var de föreläsning, blä..men vi blev klara tidigt så då tänkte jag cykla ner till Baronen och spana in Gina-mössan. Vad tror ni händer då???? Jo min jä*la cykelnyckel GÅR AV, i låset! Jag tjejig som jag är slänger fram min pincett och står i 30min och försöker få upp skitlåset..använda pincetten som sista biten av nykeln och vrida om men de fungerar inte. Sen får jag en snilleblixt, jag ska ha en extranyckel hemma!!! Så från att slita på cykeln, ta sönder låset jag har OCH min fina pincett så gick jag hem och hämtade nyckeln och gick snällt tillbaka - FIXAT!

Köp aldrig lås från MAXI alltså..skit! (men nej jag tänker inte köpa nytt!) Så nu har jag varit och handlat veckans mat och ska göra mig lite middag. Blidde massa motion idag ju..men fortfarande ingen mössa :( Mitt huvud fryser ju..får bli Gina imorgon istället!

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0