På plats!

Äntligen så är allting klart, iaf just nu :) Ska fixa till, måla om och lacka om dörrar och luckor senare men de är superfräsht ändå så de är absolut ingen bråska. Känns riktigt skönt att ha sitt eget, men de är lite ensamt eftersom man ändå vant in sig med att ha en massa folk omkringsig överallt...men oh så skönt det är.

Min lille 1.a på 38kvm är nu även möblerad! Hade med mig säng, soffa och bokhylla men det blev ju en massa nytt. Bla en till bokhylla (vit-billy), en tv-möbel (också vit), ett köksbord som var en inflyttningspresent från pappa och birgitta (tack tack tack!), massa kökssaker och massa andra små men nödvändiga saker. Mitt nästa stora inköp kommer bli en hall-möbel för det saknas. Något att sitta på med lite förvaring, vi får se om jag hittar någonting som jag vill ha annars får de vänta. Gick åt en massa pengar i helgen, 4000:- bye bye typ! Ge mig ett jobb!!! Extrajobb en två gånger i veckan, tack! :)

Nu har jag varit i skolan hela dagen, puh! Började våran "ekonomistyrningskurs" i förmiddags, känns bra trots konstig gubbe till föreläsare (tur att han inte har hela kursen!) Sen har jag gjort klart vår inlämningsuppgift som ska vara inne imorgon, på onsdag är det gruppövningar i boken...så vi startar abslout inte segt! Nu ska jag hem, ska läsa igenom tre kapitel och försöka förstå, samt göra alla övningar som tillhör - alltså är jag inte klar för dagen. 8h om dagen är ett måste! :S

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0