Latig fredag!

Tänk va skönt de är att lata sig, men tänk hur dåligt man dår efteråt?!?!? Usch de är inte riktigt min grej, men visst är det skönt ibland?! Vi hade inga föreläsningar, så jag strejkade i sängen till 10..då ringde birgitta :) Var väldigt skönt i sängen...sen fastnade jag framför tvn med leverpastejsmackor och juice *mums*

Ja...och i princip fortsatte dagens så. Tänkte gå ut och ta en promenad meeeen jag kom inte ur sängen! Men jag har iaf varit utanför dörren (vaktmästaren plingade på och bytte namnskylten på dörren och då gick jag ut och tittade hur det blev, i ca 3 sek) Hahaha...fy fy Johanna! Men har iaf suttit och skrivit rent ett gäng sidor så lite skolarbete har det blivit iaf! Inte klar än så jag kommer fortsätta till de är klart!

Pratade med mamma när jag lagade mat, och dom kommer ner!!!! :D :D :D Saknar dom små bäbisarna :) Ja och dom andra också såklart! Så nu måste jag ta och kolla upp gästlägenheten..vem de nu är som har koll på den :S I dont know! Ska spana in tavlan nere i porten! Nä nu är de IDOL och små bruna bollar på schemat!

Update: Lyckades få ut sladden ur bredbandsuttaget så mitt trådlösa får jag förhoppningsvis igång under kvällen! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0