Ny vecka - fixar veckan!

Hoppas att den här veckan blir bättre än den förra..men jag känner mig tveksam!

Föreläsning i morse, den var minst lika tråkig som alla andra..men jag fattade iaf någonting! :) (en sak av typ 200) Lämnade in den fjärde inlämningsuppgiften imorse också, via usb..fick inte in något internet i morse men de gick bra iaf, tur! Trodde inte att jag skulle lyckas men jodå!

Efter förmiddagen i skolan cyklade jag mot MAXI för lite handling..behövde massa saker till lussebullarna som stod på schemat för eftermiddagen! Gick och drömde där ett tag..kom ihåg allt fast jag inte hade någon lista, väldans stolt över mig själv! :) Nu är dom klara, dom små bullarna. Lte problematiskt eftersom jag snackade med bredbandsbolaget och lyckades glömma pärlsockret på en plåt...men dom överlevde! Mums, goda var dom också - tjuvstart! Bredbandet funkar också...men inte den trådlösa dosan så jag måste byta ut den, vilket kommer ta en vecka!!! SUCK!

Annars så är gästlägenheten bokad till mamma och deras besök till helgen, 4 sängar och thats it, men mer behöver man inte :) 150.-/natten så de är gött! :) Nä nu ska jag...surfa säkert på MITT bredband!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0