Midsommarfirande

Nu är jag och älsklingen hemma i Kalmar igen efter en snabb vesit i Skånelandet! Vi åkte ner igår efter en mycket trevlig, och GOD, lunch hos Richards föräldrar och snabb shopping på MAXI i Kalmar där vi köpte midsommarmaten. Klockan var närmare 13 när vi begav oss neråt landet:) Tog ca 3h innan vi var i Hörby och skulle hämta upp Helena som hade flygit ner från Stockholm dagen till ära - Tack darling de var supermysigt! Jagade efter en toalett i metropolen Hörby men gav upp, köpte glass och åkte mot huset.

Kom fram till The House vid 16 och då satt vi och njöt i solen, och drack en kall cider eller två. Folk dök upp bil efter bil och tillslut var det dags att börja fixa med maten..vi var en 16 pers så var en del mat :p Men vi fick ihop det och kunde slå oss ner och njuta av god mat. *Mums mums!!* Betydligt lugnare midsommarafton i jämförelse med förra året..rätt lungt och härlig stämning! :) Jordgubbar med vispad grädde åt vi så de sprutade ur öronen..sååå goda var de!

Vid 02 hoppade vi i minisängen, haha 70 säng om inte mindre :p HAHA compaq living!! :p Men somnade gjorde vi till slut, vaknade 70 gången men vaknade ändå rätt utvilad. Drack lite kaffe och sen sprang mamma johanna runt och plockade burkar och skräp - hej de såg ut som skit :p Men vi åkte runt 11 tiden och lämnade först av Helena och Katrin som skulle till Köpenhamn för att möta upp familjen respektive jobba.

Tack för ett trevligt midsommarfirande people! :)
Ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0