Helg i Stockholm

Nu är vi hemma i Kalmar igen efter en riktigt härlig weekend i Stockholm, har varit fullt upp men väldigt avslappnande ändå..skönt att komma hem en sväng då och då :)

Åkte upp i torsdags förmiddag och var uppe runt 16 och hittade lätt till hotellet vid Humlegården, Scandic Park var super...lagom krypavstånd till stuperplan (YAY ZARA)!!!! Efter en check på hotellrummet, som var riktigt stort och fint, blev det en tur på stan. Middag blev det på T.G.I. Fridays i kungsan som vanligt och efter det köpte vi biobiljetter till Familjen Jones och eftersom vi hade dödtid blev det en mysig fika på drottninggatan..mys mys mys med älsklingen! :)

Fredagen var utcheckningen, SHOPPING på stan (Zara, VILA, Dressman m.f) ett riktigt trevligt besök hos mormor som fick en bukett med fin fina sverigeblommor som en tidig födelsedagspresent. Efter några timmar åkte vi till mamma där vi spenderade resten av helgen. Pussat, kramat och gosat med småbröderna i massor, störst vinner så muhahah pussar och kramar blev det! Grillat, liten shoppingtur i Södertälje Shoppiing och självklart hela lördagen framför tv.n :) Yay dom är äntligen gifta den vackra prinsessan och hennes prins!!

Bilder från Aftonbladet.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0