Kväll hemma..

Det är helg!!!
Igår efter jobbet åkte jag till stan för att köpa lite nya linser, hade ju fått fel förra gången jag köpte så jag skulle klaga lite på dom också!
Jag var säkert där i 30min och försökte förklara för damen bakom disken att jag fått någon annan sort än den jag brukar..för att göra en allt för lång historia kort: De var tydligen registrerat att jag tidigare köpt sorten jag fick med mig förra gången, alltså inte den som jag använt utan någon helt annan. Galet mysko, men jag fick iaf mina två boxar med linser!

Tack Speaksavers! ;)

Nästa stopp BR Leksaker, där köpte jag en mjuk gossig nalle (jag och mamma kom fram till att det var ett lamm) till Albin och några små bilar till Adam. Man kan ju inte bara ge present till minibrorsan, då blir ju lillebrorsan ledsen ju och det går verkligen inte för sig!!!

Äntligen! Jag styr kosen mot Södertälje och mammisen!! Kom hem vid 19 tiden och åt middag, både morbror och anita var hemma..vi hade firande för syrran i förtid med tårta och lite presenter! Sen slappade vi resten av kvällen, lite tv-tittande och ministädning av Karros lilla stökiga rum (mitt är inte så mycket bättre men ändå!!)

De var min fredag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0