Storhandlat!

Solen skiner - köp gardiner, nä men jag köpte faktiskt en MASSA mat! Jag och Birgitta var och storhandlade tidigare idag på CityGross i Kungens Kurva. Nu är frysen full, skafferiet likaså (och ren och fin också, passade på att städa!)

Jag har även lärt mig att göra egen müsli, den är inte riktigt klar än..den står och svalnar i köket. Ska blanda i lite olika torkade frukter och sen fylla en burk att ha hemma..och sen en att ha till jobbet - mellisstips!!

Recept - Biggans Müsli:
♥ 750g havregryn
♥ 500g rågflingor
♥ Halv förp - hackade katrinplommon
♥ Tropical fruits - efter behag :p
♥ 4msk Kanel
♥ 1msk Kaddemumma

Mixa havregrynen, rågflingorna, kanelen och kaddemumman i en skål. Fördela jämt i en djup ungsplåt, fördela katrinplommonen på toppen. Sätt plåten i mitten av ugnen, 200grader. Sen är det bara att vakta, när de blivit brunt på toppen, ta ut plåten och rör om - in igen till toppen blir brun. Ta ut ur ugnen, låt svalna och blanda ner den torkade frukten. Servera med yoghurt eller fi!

Nä..nu måste jag ta och plugga lite matte! Har ju fixat, packat och donat med all mat hela dagen så de har inte blivit något pluggande! :( Ska iaf ta en titt på ekvationssystem, bra att ha till Högskoleprovet imorgon..Önska mig lycka till! :D



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0