Skolan it is

Inge bra start på dagen, somnade vid 03.15 typ...underbart när hjärnan är på högvarv och inte kan lugna ner sig! Suck! Jag går i sånna perioder och fy de är det värsta som finns verkligen. Låg och skrev listor med saker jag skulle göra idag, saker som ska packas och inhandlas - älskar listor :p

Imorse skulle jag gått upp vid 8.30 men flyttade det 45 min pga sömnbrist, brukar behöva en 8 h. Problemet är att komma upp, sen brukar jag vara go go go. Fixade mig, drack kaffe och åt havregrynsgröt som älsklingen gjorde, han är så söt så söt! Vi åkte sedan till sjukhuset och infektionsavdelningen för att ta min Twinrix spruta nr 2 vilket tog 15 minuter och kostade 480:- dyyyyrt men hellre det än att bli sjuk.

Efter sjukan åkte vi mot stan för att spendera några timmar innan jag skulle till skolan på föreläsning, blev en tur till H&M, Kicks, The Body Shop, Stadium och liknande för att leta upp saker som behövdes inför resan. Köpte wipes till att tvätta ansiktet samt en ansiktsmask till flyger, en i "filt" som är fuktgivande vilket är trevligt uppe i luften. Blev en tur till systemet också, haha köpte vin till ikväll vilket lugnar lite - plus att de är väldigt gott att dricka. Blev rosé bubbel ala Chapell Hill - favoriten!

Nu sitter vi på föreläsning som en gammal elev håller i, mycket bättre än en lärare..man får ett annat perspektiv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0