Roadtrip

Imorse var jag lika trött som vanligt, brukar vakna runt 09.30 men ligger kvar i sängen och surfar till 10-tiden. Mycket trevligt att vara ledig och inte ha några tider att passa!

Gick upp och gjorde en cappuccinoshake med is, sedan blev det lite tv-tittande innan vi beslöt oss för åka på en biltur så då gick jag och fixade smink och hår. Känns skönt att fixa till sig lite, jag har varit inne hela veckan typ vilket gör mig så otroligt rastlös!

Vi åkte ut till Hansa City där jag besökte Cybus för att köpa ett par svarta leggings, sen blev det H&M där jag köpte två halsdukar på rean (eftersom jag supit bort min svarta halsduk som var nyy) men köpte en likadan svart och ljusrosa, sen blev det lite hårspray också. Härliga inköp!

Nu blir det en lugn kväll och sen ska vi till Annica för paj och kaffe. Dock kan jag ju inte äta paj och kaffe dricker jag inte utan mjölk..så inget kaffe heller för min del. De är verkligen INTE lätt med cambridge, usch jag vill bara äta mat. VAD SOM HELLST skulle fungera :p Efter thailand blir det kombinerad kur, jag klarar inte av att bara äta soppor - det går inte!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0