Om 18 timmar..

..sitter vi på planet mot Phuket, THAILAND!!!

Helt sjukt att det är såååå nära nu, vi bokade resan i juli så de är ju ett tag sedan, massor av timmar fylla av längtan efter solsken och sandstränder! Kommer vara underbart när vi väl kommer fram, dock är det ett helt gäng med timmar på resande fot.

Nu på kvällen är det inte mycket kvar att göra, jag korkade precis upp en flaska med bubbelvin rosé style. Alla saker förutom neccessären är nerpackad och de är bara tandborsten som saknas där :) Ska fixa naglarna också så de inte ser heeeeelt kaotiska ut :p Har checkat av det mesta på min checklista, eller okej checklistor.

Ska upp vid 07.30 tiden imorgon för att fixa oss lite, slänga sopporna och dra ut lite kontakter och sådana småsaker. Vid 08.45 har vi beställt taxi svärfar som kör ut oss till flyget som går 09.45. Det härliga är att vi flyger direkt till Arlanda och slipper stressa från Bromma. Sen har vi några timmar tills flyget går till Taxfree, fika och äta lunch. Planet lyfter förhoppningsvis 14.35 och landar i Thailand  11h senare, 07.40 lokaltid.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0