Luft är läskigt?

Idag har jag varit utanför dörren hela..NOLL gånger! Känns väl sådär men ibland är det så skönt att bara ta det lungt och göra det som ska göras hemma.

Imorse gick jag faktikt upp redan innan 10 då älsklingen hoppade på mig i sängen, vilket var bra för jag behövde ringa till sjukhuset för att boka in tid för att ta Twinrix spruta nr 2 innan Thailand. Ringde dem och underbara som dom är angav man bara sitt nummer så ringde dom upp vid en specifik tid - ingen telefonkö!! Hatar att sitta i telefonkö, tar alltid halva dagen. Fick tid vid 10.30 dagen innan vi åker, ytterligare en sak avklarad.

Fixade frukost - cappuccinoshake och kokade ägg till Richard. Sedan försvann han in till stan för att fixa något på puben medan jag tittade på tv och började skriva min opponering i distanskursen. Pausade för ett träningspass då jag körde en av Jillian Michaels träningsdvd, herregud svetten verkligen rann om mig - härligt. Fortsatte med 30 minuters promenad på bandet innan de fick vara nog. Fortsatte kolla på tv och surfa lite och vid 15-tiden kom richard hem och då blev det en dusch!

Nu på kvällskvisten tog vi en nap, haha vi vart lite trötta. Vid 19 blidde det middag och nu surfning, tv-tittning samt tvättning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0